Lejárt Matt Eberflus ideje a Bears-nél!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 3 éve
12th member Seattle Seahawks 1 053
De kurva kivancsi vagyok a sajtotajekoztatasra... Pete varom mit fogsz kibofogni, mert ez kurvara edzoi hiba amit csinaltok az vicc, egy ilyen qb-nak a segget kikellene nyalni bazdmeg
Oszi
A “we should took care of the football better and ran better” biztosan benne lesz sablonkent😀🤦‍♂️
12th member
lesz-e "tremendous job"?
Helmut Zimmer
A Ramsre vagy Aikersre vonatkozoan meglepne ha nem mondana. De a Carrol fele kozhely szotar hatartalan
több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 116 — SuperBowl Champions 2013/2014
Hát sok munka lesz nyáron, főleg az edzői stábbal szerintem... Botrányos volt a mutatott játék a szezon második felében, ennél több van szerintem a csapatban. Nem hiszem hogy MVP Wilson ekkorát esett volna vissza, egyszerűen rossz a játék amit rajzolnak.
Kíváncsian várom a jövő évet, és remélem nem a Huston sorsára jut a csapat
Sifur
Miért jutna?
- Nincs elsó körünk 2 évig.
- Nem működik az O -Jövőre valszeg elkezdjük leamortizálni a 3. OC-t
- Frisco visszatér.
Hol a probléma?
Helmut Zimmer
Van valami gyors észrevételed a meccsről?
Segíts egy kicsit, hol kezdjem az elemzést, mert fingom sincs, nincs semmi kapaszkodóm.

akdestroyer
Engedd el 😊 Az idot forditsd masra, ha mindenkeppen foci, akkor nezz egy kis Billst, Tampat, KC-t, NO-t, elvezd kicsit a minosegi jatekot 😊
több mint 3 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 751
Hát sok munka lesz nyáron, főleg az edzői stábbal szerintem... Botrányos volt a mutatott játék a szezon második felében, ennél több van szerintem a csapatban. Nem hiszem hogy MVP Wilson ekkorát esett volna vissza, egyszerűen rossz a játék amit rajzolnak.
Sifur
Miért jutna?
- Frisco visszatér.
Hol a probléma?
Helmut Zimmer
Remélem a szíved jól bírta a mai napot.

Van valami gyors észrevételed a meccsről?
Segíts egy kicsit, hol kezdjem az elemzést, mert fingom sincs, nincs semmi kapaszkodóm.

A játék minden elemében tönkre lettünk baszva, és még szerencsénk se volt.

több mint 3 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 493 — playoffs???
wilson elmegy nyugdíjba mert erre már nem vevő.....

több mint 3 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 368 — Josh testamentuma
De kurva kivancsi vagyok a sajtotajekoztatasra... Pete varom mit fogsz kibofogni, mert ez kurvara edzoi hiba amit csinaltok az vicc, egy ilyen qb-nak a segget kikellene nyalni bazdmeg
Oszi
A “we should took care of the football better and ran better” biztosan benne lesz sablonkent😀🤦‍♂️
12th member
lesz-e "tremendous job"?
több mint 3 éve
Sifur
Miért jutna?
- Frisco visszatér.
Hol a probléma?
több mint 3 éve
Oszi
több mint 3 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 915
Oszi
én Undi szakértését várom az eredménykövetőben bemutatott magánszáma után.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 3 éve
Sifur Pittsburgh Steelers 1 118
több mint 3 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215

Szerkesztette: Oszi
több mint 3 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 490 — no es importante
vagy ez az egész a pofámba robban 😀
peet_24

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 127 — Erin Elite Andrews
Ezt a rakás fost amit ossze sikerult rakni wildcard meccs cimen...

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 3 éve
peet_24 Seattle Seahawks 275
Amikor írtátok, nevettem rajta, de azóta egyre több logikát látok benne: altattunk.

- Nincs különbség a 2. és a 7. hely között (nincs igazi hazai pálya előny)
- Nem készültünk fel a meccsekre, mert nem nyerni akartunk, hanem sémákat gyakoroltunk éles helyzetben (RW sem twittelt már olyanokat, hogy jobbnak kell lenni és a lőlapon is látszott, hogy volt olyan, hogy nem használtunk területeket - nem volt feladat)
- Nem nagyon módosítottunk a gameplanben meccs közben (jó, ez már lehet, hogy erőltetett)

és még lehet, hogy ma sem vesszük elő AZ IGAZI PLAYBOOK könyvet, csak ha nem megy, a RAMS ellenállásától fog függeni (open drive nem számít)

Óriás bold: a legalulértékeltebb ember: Schottenheimer, mert mindenkit belerakott a hintába

vagy ez az egész a pofámba robban 😀
több mint 3 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Valamiért rohadtul izgulok 😀 Kb mint anno nfc címért a packers ellen az utolsó 5percben😀 Nagyon nagyon kíváncsi vagyok Schottenheimer mit hoz ki az offense-ből... De mivel a mumus jön ez nekem nagyon 50-50
több mint 3 éve
Egy biztos csak, hogy ez nem az a Rams lesz, amit pár hete 70%-os teljesítménnyel, félgőzzel győztünk le simán.

Ez az összes többi Rams meccsre (2018 óta) fog hajazni inkább, ahol alapból mi indulunk hátrányból, de nem vagyunk esélytelenek, +90%-os koncentrációval meg teljesítménnyel körömrágós meccsen nyerhetünk.

Vagy kaphatunk ki szorosan illetve simán.

több mint 3 éve
Egyebkent azt valahol meg lehet nezni hogy hogy all eddig a Mcvay-Carroll parharc? 50-50-re erzem, de lehet vezet ebben Mcvay
funkyparduc
Rams Fisherrel is szivatott minket szoval abszolut mumusok de amugy asszem a ket hettel korabbi meccsen mondtak még biztos ma is elhangzik nekme 5-3 remlik McVay javàra
több mint 3 éve
Fantomas0429 Seattle Seahawks 816 — Fantomas0429
Ilyen komment nélkül nem kezdődhet PO meccs:

GAMEDAY!!!!!!!!!!!

Kanapé on, kóla csipsz bekészítve az ölbe, de adott esetben a xanax-kishubi kombóért sem kell messze menni, közel a konyha.
akdestroyer
Heineken palinka pizza chips!

Go Hawks!!
több mint 3 éve
Ilyen komment nélkül nem kezdődhet PO meccs:

GAMEDAY!!!!!!!!!!!

Kanapé on, kóla csipsz bekészítve az ölbe, de adott esetben a xanax-kishubi kombóért sem kell messze menni, közel a konyha.

több mint 3 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 127 — Erin Elite Andrews
Egyebkent azt valahol meg lehet nezni hogy hogy all eddig a Mcvay-Carroll parharc? 50-50-re erzem, de lehet vezet ebben Mcvay

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 3 éve
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 358
Nekem Ken Norton Jr. 😊

Amúgy nekem nem is ugrott be, csak miután megnéztem az alábbi videót, hogy mennyi hasonlóság volt a 2004-es és a mostani szezon között:

www.youtube.com/watch?v=GSYTiuIuQW0

Azért remélem, hogy a végkifejlet nem ugyanolyan lesz. 😊
több mint 3 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 212 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Szerintetek ki volt iden a legalulertekeltebb lancszem a csapatban?

Az en valasztottam: | Shell-RT |
undisputedly
Nekem | DJ.Reed | volt az.
akdestroyer
Nekem | K.J.Wright |

Es megvalaszolva a korabbi free agent kerdesemet remelem marad is .
Fantomas0429
Szerintem | Q.Diggs |

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 3 éve
Fantomas0429 Seattle Seahawks 816 — Fantomas0429

undisputedly
akdestroyer
Nekem | K.J.Wright |

Es megvalaszolva a korabbi free agent kerdesemet remelem marad is .
több mint 3 éve

undisputedly

több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 116 — SuperBowl Champions 2013/2014

több mint 3 éve
Eeeeeeee igy kerult a politika a Seahawks topikba 😊
undisputedly
sorry
Helmut Zimmer
Ne erts felre, en nagyon birom azokat a humoros bejegyzeseket itt toled meg masoktol is akik szojatekok folytan a Seahawks hirekkel keverik az aktualpolitikai hireket, de csak amig szojatek vagy fanyar humor.

A topikot pont azert olvasom, mert a sporton kivuli zajok nem erdekelnek.

Amugy a politika topikon kivul az amerikai elnokvalasztas topikban van diskurzus errol most, nyugodtan csatlakozz.
undisputedly
Az a hely nagyon komoly, végigolvastam, respect amiért képviseled a normalitást, az árral szemben is.

Hogy ne legyek offtopic leírom azt is, hogy: fire KNjr!
akdestroyer
köszi szépen!