NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 718
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 3 éve
12th member
1 053
A Ramsre vagy Aikersre vonatkozoan meglepne ha nem mondana. De a Carrol fele kozhely szotar hatartalanlesz-e "tremendous job"?De kurva kivancsi vagyok a sajtotajekoztatasra... Pete varom mit fogsz kibofogni, mert ez kurvara edzoi hiba amit csinaltok az vicc, egy ilyen qb-nak a segget kikellene nyalni bazdmegA “we should took care of the football better and ran better” biztosan benne lesz sablonkent😀🤦♂️
Oszi
12th member
Helmut Zimmer
több mint 3 éve
Engedd el 😊 Az idot forditsd masra, ha mindenkeppen foci, akkor nezz egy kis Billst, Tampat, KC-t, NO-t, elvezd kicsit a minosegi jatekot 😊Van valami gyors észrevételed a meccsről?Hát sok munka lesz nyáron, főleg az edzői stábbal szerintem... Botrányos volt a mutatott játék a szezon második felében, ennél több van szerintem a csapatban. Nem hiszem hogy MVP Wilson ekkorát esett volna vissza, egyszerűen rossz a játék amit rajzolnak.Miért jutna?
Kíváncsian várom a jövő évet, és remélem nem a Huston sorsára jut a csapat
Sifur
- Nincs elsó körünk 2 évig.
- Nem működik az O -Jövőre valszeg elkezdjük leamortizálni a 3. OC-t
- Frisco visszatér.
Hol a probléma?
Helmut Zimmer
Segíts egy kicsit, hol kezdjem az elemzést, mert fingom sincs, nincs semmi kapaszkodóm.
akdestroyer
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Remélem a szíved jól bírta a mai napot.Hát sok munka lesz nyáron, főleg az edzői stábbal szerintem... Botrányos volt a mutatott játék a szezon második felében, ennél több van szerintem a csapatban. Nem hiszem hogy MVP Wilson ekkorát esett volna vissza, egyszerűen rossz a játék amit rajzolnak.Miért jutna?
Sifur
- Frisco visszatér.
Hol a probléma?
Helmut Zimmer
Van valami gyors észrevételed a meccsről?
Segíts egy kicsit, hol kezdjem az elemzést, mert fingom sincs, nincs semmi kapaszkodóm.
A játék minden elemében tönkre lettünk baszva, és még szerencsénk se volt.
több mint 3 éve
lesz-e "tremendous job"?De kurva kivancsi vagyok a sajtotajekoztatasra... Pete varom mit fogsz kibofogni, mert ez kurvara edzoi hiba amit csinaltok az vicc, egy ilyen qb-nak a segget kikellene nyalni bazdmegA “we should took care of the football better and ran better” biztosan benne lesz sablonkent😀🤦♂️
Oszi
12th member
több mint 3 éve
Hát sok munka lesz nyáron, főleg az edzői stábbal szerintem... Botrányos volt a mutatott játék a szezon második felében, ennél több van szerintem a csapatban. Nem hiszem hogy MVP Wilson ekkorát esett volna vissza, egyszerűen rossz a játék amit rajzolnak.Miért jutna?
Sifur
- Frisco visszatér.
Hol a probléma?
több mint 3 éve
12th member
1 053
De kurva kivancsi vagyok a sajtotajekoztatasra... Pete varom mit fogsz kibofogni, mert ez kurvara edzoi hiba amit csinaltok az vicc, egy ilyen qb-nak a segget kikellene nyalni bazdmegA “we should took care of the football better and ran better” biztosan benne lesz sablonkent😀🤦♂️
Oszi
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 915
De kurva kivancsi vagyok a sajtotajekoztatasra... Pete varom mit fogsz kibofogni, mert ez kurvara edzoi hiba amit csinaltok az vicc, egy ilyen qb-nak a segget kikellene nyalni bazdmegén Undi szakértését várom az eredménykövetőben bemutatott magánszáma után.
Oszi
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 3 éve
Sifur
1 118
Hát sok munka lesz nyáron, főleg az edzői stábbal szerintem... Botrányos volt a mutatott játék a szezon második felében, ennél több van szerintem a csapatban. Nem hiszem hogy MVP Wilson ekkorát esett volna vissza, egyszerűen rossz a játék amit rajzolnak.Kíváncsian várom a jövő évet, és remélem nem a Huston sorsára jut a csapat
több mint 3 éve
vagy ez az egész a pofámba robban 😀
peet_24
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Ezt a rakás fost amit ossze sikerult rakni wildcard meccs cimen...
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 3 éve
peet_24
275
Amikor írtátok, nevettem rajta, de azóta egyre több logikát látok benne: altattunk.- Nincs különbség a 2. és a 7. hely között (nincs igazi hazai pálya előny)
- Nem készültünk fel a meccsekre, mert nem nyerni akartunk, hanem sémákat gyakoroltunk éles helyzetben (RW sem twittelt már olyanokat, hogy jobbnak kell lenni és a lőlapon is látszott, hogy volt olyan, hogy nem használtunk területeket - nem volt feladat)
- Nem nagyon módosítottunk a gameplanben meccs közben (jó, ez már lehet, hogy erőltetett)
és még lehet, hogy ma sem vesszük elő AZ IGAZI PLAYBOOK könyvet, csak ha nem megy, a RAMS ellenállásától fog függeni (open drive nem számít)
Óriás bold: a legalulértékeltebb ember: Schottenheimer, mert mindenkit belerakott a hintába
vagy ez az egész a pofámba robban 😀
több mint 3 éve
Oszi
1 215
Valamiért rohadtul izgulok 😀 Kb mint anno nfc címért a packers ellen az utolsó 5percben😀 Nagyon nagyon kíváncsi vagyok Schottenheimer mit hoz ki az offense-ből... De mivel a mumus jön ez nekem nagyon 50-50
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Egy biztos csak, hogy ez nem az a Rams lesz, amit pár hete 70%-os teljesítménnyel, félgőzzel győztünk le simán.Ez az összes többi Rams meccsre (2018 óta) fog hajazni inkább, ahol alapból mi indulunk hátrányból, de nem vagyunk esélytelenek, +90%-os koncentrációval meg teljesítménnyel körömrágós meccsen nyerhetünk.
Vagy kaphatunk ki szorosan illetve simán.
több mint 3 éve
12th member
1 053
Egyebkent azt valahol meg lehet nezni hogy hogy all eddig a Mcvay-Carroll parharc? 50-50-re erzem, de lehet vezet ebben McvayRams Fisherrel is szivatott minket szoval abszolut mumusok de amugy asszem a ket hettel korabbi meccsen mondtak még biztos ma is elhangzik nekme 5-3 remlik McVay javàra
funkyparduc
több mint 3 éve
Ilyen komment nélkül nem kezdődhet PO meccs:Heineken palinka pizza chips!
GAMEDAY!!!!!!!!!!!
Kanapé on, kóla csipsz bekészítve az ölbe, de adott esetben a xanax-kishubi kombóért sem kell messze menni, közel a konyha.
akdestroyer
Go Hawks!!
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Ilyen komment nélkül nem kezdődhet PO meccs: GAMEDAY!!!!!!!!!!!
Kanapé on, kóla csipsz bekészítve az ölbe, de adott esetben a xanax-kishubi kombóért sem kell messze menni, közel a konyha.
több mint 3 éve
Egyebkent azt valahol meg lehet nezni hogy hogy all eddig a Mcvay-Carroll parharc? 50-50-re erzem, de lehet vezet ebben Mcvay
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 3 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 358
Nekem Ken Norton Jr. 😊Amúgy nekem nem is ugrott be, csak miután megnéztem az alábbi videót, hogy mennyi hasonlóság volt a 2004-es és a mostani szezon között:
www.youtube.com/watch?v=GSYTiuIuQW0
Azért remélem, hogy a végkifejlet nem ugyanolyan lesz. 😊
több mint 3 éve
Szerintem | Q.Diggs |Nekem | K.J.Wright |Szerintetek ki volt iden a legalulertekeltebb lancszem a csapatban?Nekem | DJ.Reed | volt az.
Az en valasztottam: | Shell-RT |
undisputedly
akdestroyer
Es megvalaszolva a korabbi free agent kerdesemet remelem marad is .
Fantomas0429
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 3 éve
Nekem | K.J.Wright |Szerintetek ki volt iden a legalulertekeltebb lancszem a csapatban?Nekem | DJ.Reed | volt az.
undisputedly
akdestroyer
Es megvalaszolva a korabbi free agent kerdesemet remelem marad is .
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Szerintetek ki volt iden a legalulertekeltebb lancszem a csapatban?Nekem | DJ.Reed | volt az.
undisputedly
több mint 3 éve
Szerintetek ki volt iden a legalulertekeltebb lancszem a csapatban?Az en valasztottam: | Shell-RT |
több mint 3 éve
köszi szépen!Az a hely nagyon komoly, végigolvastam, respect amiért képviseled a normalitást, az árral szemben is.Ne erts felre, en nagyon birom azokat a humoros bejegyzeseket itt toled meg masoktol is akik szojatekok folytan a Seahawks hirekkel keverik az aktualpolitikai hireket, de csak amig szojatek vagy fanyar humor.Eeeeeeee igy kerult a politika a Seahawks topikba 😊sorry
undisputedly
Helmut Zimmer
A topikot pont azert olvasom, mert a sporton kivuli zajok nem erdekelnek.
Amugy a politika topikon kivul az amerikai elnokvalasztas topikban van diskurzus errol most, nyugodtan csatlakozz.
undisputedly
Hogy ne legyek offtopic leírom azt is, hogy: fire KNjr!
akdestroyer