NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 708
44
Seattle Seahawks
Nalam azert lett o iden , mert ebben az evben nem Bobby arnyekabol lepett ki hatalmas jatekokkal, nalam az ev tackle je es int je is O hanem a sajat arnyekabol serules utan uj poszton egy rookieval a nyakadban , hatalmas !KJ.Wrightot írni egy unsung hero kérdezz-felelek játékban már-már csalás.Nekem | K.J.Wright |Szerintetek ki volt iden a legalulertekeltebb lancszem a csapatban?Nekem | DJ.Reed | volt az.
Az en valasztottam: | Shell-RT |
undisputedly
akdestroyer
Es megvalaszolva a korabbi free agent kerdesemet remelem marad is .
Fantomas0429
Neki ez a siganture move-ja idestova 8 éve - azaz Bobby árnyékában unsung heronak lenni, és soha el nem nyerni a neki kijáró elismerést.
akdestroyer
Remelem ameddig Brooks rookie szerzodesen van addig itt tartjuk aztan innen vonul majd vissza , de sajnos a cap space es a draft toke nem ezt vetiti elore! 😕
Amúgy szerintem neki van a legtöbb esze a játékhoz az egész csapatban.KJ.Wrightot írni egy unsung hero kérdezz-felelek játékban már-már csalás.Nekem | K.J.Wright |Szerintetek ki volt iden a legalulertekeltebb lancszem a csapatban?Nekem | DJ.Reed | volt az.
undisputedly
akdestroyer
Fantomas0429
Neki ez a siganture move-ja idestova 8 éve - azaz Bobby árnyékában unsung heronak lenni, és soha el nem nyerni a neki kijáró elismerést.
akdestroyer
Legalább 2 pro bowllal tartozik neki az élet.
Vidám fickó, Jó dumája van, Sherman mellett mindig ő beszélt a legtisztábban, rohadtul örülnék, ha 3-4 év múlva, amikor visszavonul, edző, vagy szakkomi lenne belőle.
KJ.Wrightot írni egy unsung hero kérdezz-felelek játékban már-már csalás.Nekem | K.J.Wright |Szerintetek ki volt iden a legalulertekeltebb lancszem a csapatban?Nekem | DJ.Reed | volt az.
undisputedly
akdestroyer
Fantomas0429
www.youtube.com/watch?v=isrf2Fii-dg
Figyi, sokat fejlődtek ahhoz képest, amit az 1-8 héten mutattak.oké, kösz mindenki. nem láttam minden meccsetek, csak azért kérdeztem. amit láttam az alapján(meg ak diavetítéséből) húzogattam a szemöldököm, hogy hogy lehet ezt a D-t fejlődöttnek tekinteni, a nüanszok kimaradtak.
Bills elleni meccs tragikus volt elrontották a zónákat Dunbar rettenetes volt.
Kinőttek a D-ben jó teljesítmények. Diggs óriásit játszott, DJ Reed-nek voltak meccsei, Wagner árnyéka is játszott időnként jól. KJ még mindig jó, Wagner is.
De Collier óriás bust, Green is rotációs játékos, és ez nagy baj.
4 man rush az utolsó hetekben kezdett működni. De még mindig irgalmatlan sok a "furcsa hívás" Sok az odd, outside stunt, blitz játékhívás. Adams szó szerint a csontjait törte a csapatért, hogy legyen nyomás. Ennek az az oka, hogy nincs olyan playmaker a DL-ben, akire igazán figyelni kell .Dunlap érkezése nagyon sokat dobott a csapaton, de ő sem feltétlenül ez az ember Így Reed sem tudja ugyanazt játszani, mint Clark idején, igaz vannak végre jó meccsei újra. Alton Robinson bíztató.
Hát ennyi nagyjából. Egy jó 5-ös nagyon hiányzik. Vele ez rettenetesen ütős lenne.
Helmut ZimmerAham, sejtettem 😊 szóval ha megnézed ezt az uccsó pár hetet nem éppen világverő csapatokkal nyomtátok. csak egy pozitív mérlegű ellen(Rams). így érthető a javulás.Utolso 6-7 hetben top 5 volt a legfontosabb mutatokban. Elotte meg nem csak 32/32, de tortenelmi mertekkel nezve is gyenge volt.erre mondjatok már valami konkrétat, mert ez nekem urban legend valahogy, csak mondogatjátok.Én nemtom mit hozott ki a PFF, de szerintem Adams többnyire kifejezetten jó volt nálatok, de ezen a meccsen mondjuk pont nem. Az más kérdés, hogy az a trade amit összehoztatok vele kapcsolatban egy óriási ballépés volt amit nem igazán lehet védeni.Elszakadt elozo heten a vallaban valami, meccs utan montak el most. Emelett 3 vagy 4 ujja torott, ugy atszik mar 2-3 hete. Plusz volt egy agyekserulese ami miatt egy honapig nem jatszott.
Szesze
Szezon masodik feleben, amikor osszeallt a D, kifejezetten jol jatszott mar. A passrushben es nyomasgyakorlasban meg ligarekordot allitott fel. Jo jatekos o nagyon, de egy SS nem er 2 elso kort, amikor nincs DE-ed es az OL-ben sem vagy meg.
undisputedly
petey
In the seven games since the loss in Buffalo, the Seahawks Defense is allowing a league-best 15 points per game. Their 24 sacks over that span is tied for most in the league with the Rams and Arizona Cardinals. They also rank third in yards per game, sixth in passing yards per game.
profootballtalk.nbcsports.com/2020/12/29/seahawks-defense-has-made-substantial-turnaround-in-second-half-of-season/
undisputedly
ne érts félre, ezeket illett is lehozni így, csak szerintem ez nem az összeállást jelenti. na mindegy, köszi.
petey
Snacks elküldése most kicsit megosszúlta magát, ő fogta volna a futást tegnap.
kb. ennyi volt a gameplan a Ramsnak QB nélkül.
Russ meg nem tudom, nekem kicsit úgy tűnt ő fejben kicsekkolt pár hete. mintha konkrétan nem érdekelné a foci.
kíváncsi vagyok most kinek a feje fog gurulni a tegnapi után..
Bills elleni meccs tragikus volt elrontották a zónákat Dunbar rettenetes volt.
Kinőttek a D-ben jó teljesítmények. Diggs óriásit játszott, DJ Reed-nek voltak meccsei, Wagner árnyéka is játszott időnként jól. KJ még mindig jó, Wagner is.
De Collier óriás bust, Green is rotációs játékos, és ez nagy baj.
4 man rush az utolsó hetekben kezdett működni. De még mindig irgalmatlan sok a "furcsa hívás" Sok az odd, outside stunt, blitz játékhívás. Adams szó szerint a csontjait törte a csapatért, hogy legyen nyomás. Ennek az az oka, hogy nincs olyan playmaker a DL-ben, akire igazán figyelni kell .Dunlap érkezése nagyon sokat dobott a csapaton, de ő sem feltétlenül ez az ember Így Reed sem tudja ugyanazt játszani, mint Clark idején, igaz vannak végre jó meccsei újra. Alton Robinson bíztató.
Hát ennyi nagyjából. Egy jó 5-ös nagyon hiányzik. Vele ez rettenetesen ütős lenne.
Aham, sejtettem 😊 szóval ha megnézed ezt az uccsó pár hetet nem éppen világverő csapatokkal nyomtátok. csak egy pozitív mérlegű ellen(Rams). így érthető a javulás.Utolso 6-7 hetben top 5 volt a legfontosabb mutatokban. Elotte meg nem csak 32/32, de tortenelmi mertekkel nezve is gyenge volt.erre mondjatok már valami konkrétat, mert ez nekem urban legend valahogy, csak mondogatjátok.Én nemtom mit hozott ki a PFF, de szerintem Adams többnyire kifejezetten jó volt nálatok, de ezen a meccsen mondjuk pont nem. Az más kérdés, hogy az a trade amit összehoztatok vele kapcsolatban egy óriási ballépés volt amit nem igazán lehet védeni.Elszakadt elozo heten a vallaban valami, meccs utan montak el most. Emelett 3 vagy 4 ujja torott, ugy atszik mar 2-3 hete. Plusz volt egy agyekserulese ami miatt egy honapig nem jatszott.
Szesze
Szezon masodik feleben, amikor osszeallt a D, kifejezetten jol jatszott mar. A passrushben es nyomasgyakorlasban meg ligarekordot allitott fel. Jo jatekos o nagyon, de egy SS nem er 2 elso kort, amikor nincs DE-ed es az OL-ben sem vagy meg.
undisputedly
petey
In the seven games since the loss in Buffalo, the Seahawks Defense is allowing a league-best 15 points per game. Their 24 sacks over that span is tied for most in the league with the Rams and Arizona Cardinals. They also rank third in yards per game, sixth in passing yards per game.
profootballtalk.nbcsports.com/2020/12/29/seahawks-defense-has-made-substantial-turnaround-in-second-half-of-season/
undisputedly
ne érts félre, ezeket illett is lehozni így, csak szerintem ez nem az összeállást jelenti. na mindegy, köszi.
petey
Ha megnezed ezeket a meccseket akkor latod az osszeállást, persze kotelezo meccsek gyengebb csapatok ellen ugyhogy a stat nem.mond sokat ,de nem voltak elvaltasok a zonaban az emberezesek is emberezesek voltak es idoben megtudtak fogni a futast , nem volt Top 5 D, de a szezon elso felehez kepest osszeállt. Nem a stat szamit, marmint szerintem "osszeállt" alatt nem a stat a lenyeg hanem egyszeruen nem.voltak azok az ordas nagy hibak amit a D maganak csinalt ellenfeltol fuggetlenulAham, sejtettem 😊 szóval ha megnézed ezt az uccsó pár hetet nem éppen világverő csapatokkal nyomtátok. csak egy pozitív mérlegű ellen(Rams). így érthető a javulás.Utolso 6-7 hetben top 5 volt a legfontosabb mutatokban. Elotte meg nem csak 32/32, de tortenelmi mertekkel nezve is gyenge volt.erre mondjatok már valami konkrétat, mert ez nekem urban legend valahogy, csak mondogatjátok.Én nemtom mit hozott ki a PFF, de szerintem Adams többnyire kifejezetten jó volt nálatok, de ezen a meccsen mondjuk pont nem. Az más kérdés, hogy az a trade amit összehoztatok vele kapcsolatban egy óriási ballépés volt amit nem igazán lehet védeni.Elszakadt elozo heten a vallaban valami, meccs utan montak el most. Emelett 3 vagy 4 ujja torott, ugy atszik mar 2-3 hete. Plusz volt egy agyekserulese ami miatt egy honapig nem jatszott.
Szesze
undisputedly
petey
undisputedly
petey
Szerkesztette: Fantomas0429
Aham, sejtettem 😊 szóval ha megnézed ezt az uccsó pár hetet nem éppen világverő csapatokkal nyomtátok. csak egy pozitív mérlegű ellen(Rams). így érthető a javulás.Utolso 6-7 hetben top 5 volt a legfontosabb mutatokban. Elotte meg nem csak 32/32, de tortenelmi mertekkel nezve is gyenge volt.erre mondjatok már valami konkrétat, mert ez nekem urban legend valahogy, csak mondogatjátok.Én nemtom mit hozott ki a PFF, de szerintem Adams többnyire kifejezetten jó volt nálatok, de ezen a meccsen mondjuk pont nem. Az más kérdés, hogy az a trade amit összehoztatok vele kapcsolatban egy óriási ballépés volt amit nem igazán lehet védeni.Elszakadt elozo heten a vallaban valami, meccs utan montak el most. Emelett 3 vagy 4 ujja torott, ugy atszik mar 2-3 hete. Plusz volt egy agyekserulese ami miatt egy honapig nem jatszott.
Szesze
undisputedly
petey
undisputedly
Utolso 6-7 hetben top 5 volt a legfontosabb mutatokban. Elotte meg nem csak 32/32, de tortenelmi mertekkel nezve is gyenge volt.erre mondjatok már valami konkrétat, mert ez nekem urban legend valahogy, csak mondogatjátok.Én nemtom mit hozott ki a PFF, de szerintem Adams többnyire kifejezetten jó volt nálatok, de ezen a meccsen mondjuk pont nem. Az más kérdés, hogy az a trade amit összehoztatok vele kapcsolatban egy óriási ballépés volt amit nem igazán lehet védeni.Elszakadt elozo heten a vallaban valami, meccs utan montak el most. Emelett 3 vagy 4 ujja torott, ugy atszik mar 2-3 hete. Plusz volt egy agyekserulese ami miatt egy honapig nem jatszott.
Szesze
undisputedly
petey
Szerkesztette: undisputedly
erre mondjatok már valami konkrétat, mert ez nekem urban legend valahogy, csak mondogatjátok.Én nemtom mit hozott ki a PFF, de szerintem Adams többnyire kifejezetten jó volt nálatok, de ezen a meccsen mondjuk pont nem. Az más kérdés, hogy az a trade amit összehoztatok vele kapcsolatban egy óriási ballépés volt amit nem igazán lehet védeni.Elszakadt elozo heten a vallaban valami, meccs utan montak el most. Emelett 3 vagy 4 ujja torott, ugy atszik mar 2-3 hete. Plusz volt egy agyekserulese ami miatt egy honapig nem jatszott.
Szesze
undisputedly
Csak tudod ez asszociatív viszonyban álló gondolatsor, egyik a másik nélkül nem működik. Bármelyik szorzótényező értéke 0, a szorzat értéke 0, illetve (szóvirág az 1-es vágányon) extrém esetben kimutatható eséllyel hét... úgynevezett picksix formájában 😀Nyilván kevésbé látványos ugyanebben a helyzetben áthívni, és bedobni ütemre egy olyan 1x1 m-es ablakba, ahol csak az elkapó férhet hozzá.Megoldókulcs a Helm szóvirágokhoz:
Helmut Zimmer
A vastagon szedett részben ő kb a liga legjobbja.
A félkövérrel szedett részeknél vérzik el a beteg.
akdestroyer
Nyilván kevésbé látványos ugyanebben a helyzetben áthívni, és bedobni ütemre egy olyan 1x1 m-es ablakba, ahol csak az elkapó férhet hozzá.Megoldókulcs a Helm szóvirágokhoz:
Helmut Zimmer
A vastagon szedett részben ő kb a liga legjobbja.
A félkövérrel szedett részeknél vérzik el a beteg.
Tőlünk lassan nincs mit.Nem kötelező szerepeltetni ebben az esetben a sérültlistán? Mintha a KC-től még draftjogot is elvettek volna ezért.Seahawks’ S Jamal Adams played Saturday’s game vs. the Rams with a torn labrum in his left shoulder that will require off-season surgery. But Adams has other issues. His right shoulder also might need surgery. And Adams plans to have surgery to the fingers on his left hand.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) January 10, 2021
alatriste
Szokol
Nem kötelező szerepeltetni ebben az esetben a sérültlistán? Mintha a KC-től még draftjogot is elvettek volna ezért.Seahawks’ S Jamal Adams played Saturday’s game vs. the Rams with a torn labrum in his left shoulder that will require off-season surgery. But Adams has other issues. His right shoulder also might need surgery. And Adams plans to have surgery to the fingers on his left hand.
alatriste
Helmut én bírlak nagyon, de ezeket a szóképeket én nem tudom értelmezni 😀 akkor most Wilson a lókötő?Bizonyos dolgok pedig nem mennek. Nálunk pl TE nem lett sztár, nem véletlenül.
Carrolt értem, mert azt meg én - Hawks’ dolgaiban abszolut laikus - is látom, hogy vele a csapat egy helyben topog évek óta. De RW? Szerintem nélküle ez a csapat egy közepszar langyos fos lenne. Mint mondjuk az idei Cowboys volt Prescott nélkül.
Cowboykarcsi90
Arról egy ideje beszélünk, hogy mekkora gondok vannak a zónahatárra belőtt passzokkal. Ezt a RAMS tudja, a Niners is tudja, Giants is tudja, Cards is tudja, AK is tudja. Akkor szerinted még hányan tudják a ligában?
Ami a valóságérzékelést illeti:
RW 8+éve van a ligában, játszik egy hősi focit, aminek része pár elem, amitől ő nagyon látványos dolgokat csinál. Megfutja, vagy lábon megoldotta hogy ne haljon meg a játék, amíg elszakadtak az elkapók. Ezek megmaradnak a szurkolóknak- ezek a "levédekezhetetlen nagy játékok".
Nyilván kevésbé látványos ugyanebben a helyzetben áthívni, és bedobni ütemre egy olyan 1x1 m-es ablakba, ahol csak az elkapó férhet hozzá.
22(10+5+6+1) W egy szezonban? Az igen.Yikes.Mondjuk a JAxnek meg az elmult 4 evben nem volt annyi gyozelme osszesen, mint nekunk iden 😊
iktriad
undisputedly
Seahawks’ S Jamal Adams played Saturday’s game vs. the Rams with a torn labrum in his left shoulder that will require off-season surgery. But Adams has other issues. His right shoulder also might need surgery. And Adams plans to have surgery to the fingers on his left hand.
Szerkesztette: alatriste
Liverpool Fc
Nehéz évek jönnek, de majd eszmét cserélünk a Jets Jags, Texans fanokkal.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
Yikes.Mondjuk a JAxnek meg az elmult 4 evben nem volt annyi gyozelme osszesen, mint nekunk iden 😊
iktriad
Szerkesztette: undisputedly
Én nemtom mit hozott ki a PFF, de szerintem Adams többnyire kifejezetten jó volt nálatok, de ezen a meccsen mondjuk pont nem. Az más kérdés, hogy az a trade amit összehoztatok vele kapcsolatban egy óriási ballépés volt amit nem igazán lehet védeni.Elszakadt elozo heten a vallaban valami, meccs utan montak el most. Emelett 3 vagy 4 ujja torott, ugy atszik mar 2-3 hete. Plusz volt egy agyekserulese ami miatt egy honapig nem jatszott.
Szesze
Egyébként a csapatotok egyáltalán nem rossz, de ezen a meccsen nagyon kijött a lépés a Rams-nek, bár mivel ez finoman szólva sem az első eset ellenetek, így valószínűleg ez sem véletlen.
Én nemtom mit hozott ki a PFF, de szerintem Adams többnyire kifejezetten jó volt nálatok, de ezen a meccsen mondjuk pont nem. Az más kérdés, hogy az a trade amit összehoztatok vele kapcsolatban egy óriási ballépés volt amit nem igazán lehet védeni. Ettől ő még egy rendkívül jó játékos, csak messze nem ér(t) ennyit.
Szerintem amúgy az OL még mindig gyenge lábakon áll, évek óta nem tudjátok ti sem megoldani ezt a problémát, pedig elég alapvető ebben a sportban.
www.pro-football-reference.com/teams/sea/head-to-head.htm
Oct 8, 2017 Sun W Seattle Seahawks @ Los Angeles Rams 16 10
Dec 17, 2017 Sun L Seattle Seahawks Los Angeles Rams 7 42
Oct 7, 2018 Sun L Seattle Seahawks Los Angeles Rams 31 33
Nov 11, 2018 Sun L Seattle Seahawks @ Los Angeles Rams 31 36
Oct 3, 2019 Thu W Seattle Seahawks Los Angeles Rams 30 29
Dec 8, 2019 Sun L Seattle Seahawks @ Los Angeles Rams 12 28
Nov 15, 2020 Sun L Seattle Seahawks @ Los Angeles Rams 16 23
Dec 27, 2020 Sun W Seattle Seahawks Los Angeles Rams 20 9
Jan 9, 2021 Sat L Seattle Seahawks Los Angeles Rams 20 30
Az elsőt még elbukta a Rams, azt követően viszont hatból csak egyet nem, amikor is a végén egy 44 yardos mezőnygólt hagyott ki az LA.
A decemberi végi meccs elé írtam, hogy a fordulóban a Rams vendégsikere tűnik a legbiztosabbnak az underdogok közül, mert amiben a Seahawks jó (passzjáték), abban a Rams erős (Ramseyék), ráadásul Donaldék szétrombolhatják a falat, és a futás sem lesz jó a Seattle-nél. Wilsonnak hetek óta nincs 300 yardos meccse. Fordítva pedig hiába sokkal jobb irányító Wilson Goffnál, McVay bőven képes rá, hogy a Seattle (khm) nem magabiztos passz elleni védekezése ellen is haladni tudjon, és amúgy is elképesztően jó mérlege van Carroll ellen.
Kár, hogy két hetet késtek a srácok, de azért büszke vagyok magamra, hogy ebből az utolsó nyolc meccsből kettőre tippeltem, mindkétszer Rams-sikert, és sikerült pont azt a két Seahawks-győzelmet kihozni 😀 Úgyhogy sorry, de most nem írtam Ramset, így nem rúgták tökön magukat 😕
Metcalf miért volt ideges az elején? Hogy nem kapta el, vagy hogy kevés a labda? Azért volt egy-két hibája, de a végére pofás lett a statja
In the last 4 years, the Jags have more playoff wins than the Seahawks. 👀 pic.twitter.com/DJvNHFzjIU
— Gridiron (@Gridiron) January 10, 2021
Annyira nem vagyunk gyengek, hogy ne jussunk be, annyira viszont igen, hogy ne legyen eselyunk egy igazi PO csapat ellen.
Evek ota az offense es a gyenge passprot miatt kapunk ki. Iden RW is gyengen jatszott a szezon vegen mar.
Nyilvan szemelyi valtozasok kellenenek, de PC a football op legfelso ember, nem fogja sajat magat kirugni, iden kapott egy 5 eves hosszabbitast amugyis.
A szomoru az az, hogy mar olyan szinten ismerem ezt a csapatot, hogy a picksix utan ki is tudtam nyomni a streamet, a Seahawks anatomiajabol felismertem a jeleket es tudtam, hogy ez bukta lesz
Az egyetlen kerdes bennem az, hogy ha a csoportodban van a legjobb vedojatekos a ligaban, aki tortenetesen DT passrusher es a liga szamszeruennlegjobb vedelmet vezeti, akik rendre arcon csapnak minket a vegjatekban, illetve az elozo ev masik legjobb defensive line-ja is a csoportban van, akkor megis mi itt a terv Iupatival meg Pociccal, meg Shellel.
Arrol ne beszeljunk, hogy az idei legnagasabban huzott jatekosunk egyboercet nem jatszott iden, vagy arrol hogy pl Parkinsont is ledraftoltunk, amikor 4. TE a rosteren es Luke Wilsont kellett visszahozni megint. Hollisterbol se igen kellene tobbet latnunk.
En megertem DK-t. A srac egy beast, es akkor latja, hogy az OC fele se meri kuldeni a labdat, csak amikor mar minden mindegy kb.
De legalabb a passrusht ugy ahogy fixaltuk szezon kozben, ez mar pozitivum.
Keszuljetek fel ra, hogy amig PC itt van, igyanez lesz a musor. Po elso koreben bucsuzunk. Szerencsere az iranta erzett ellenszenvem miatt abszolut hidegen hagy mar a kieses.
Iden meg lehet nezni minosegi focit, mert az allvamaradt csapatok tobbsegeben valamelyik oldal kepes a jo minosegre. Bills, Tampa, KC, lehet drukkolni.