Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 4 éve
Elmondjátok mindig hogy mennyire szar a keret, Wilson nélkül bottom5, de mikor jön egy "szintén szar" csapat (byeról) akiket lesimázunk Wilson nélkül, akkor már nem szép a W mert szar volt az ellenfél.Ugyanugy ahogy Shell-t el kell ismenri (nekem amugy a belso harmas buzlik leginkabb, foleg ugye a C, de errol mar esett szo eleg), azzal a tennyel is hasonloan kellene tennunk, hogy a liga talan leggyengebb rosteru es leggyengebben edzett csapata volt az ellenfel 😊RT-be, és LG-be fingom sincs ki játszik épp, karmesterünk a falban meg évek óta nincs.Brandon Shell, a fal talán idei legjobbja, aki a legjobb Seahawks RT mióta követem a csapatot. A csávót kicsit ismerjük már el. Hatalmas upgrade Ifedi, Giacomini, Fant, Britt, de még Locklear féle RTknél.
akdestroyer
Damien Lewis meg gyönyörűen visszafejlődik...
Vasárnap király volt a csapat. Tudom ez nem menő, de tetszett amit láttam.
braxa88
undisputedly
Amúgy Duane Brownnal is elég nagy bajok vannak idén. Kor, vagy a TC hiánya nemtudom. De lehet jövőre új LT kéne.
több mint 4 éve
Ugyanugy ahogy Shell-t el kell ismenri (nekem amugy a belso harmas buzlik leginkabb, foleg ugye a C, de errol mar esett szo eleg), azzal a tennyel is hasonloan kellene tennunk, hogy a liga talan leggyengebb rosteru es leggyengebben edzett csapata volt az ellenfel 😊RT-be, és LG-be fingom sincs ki játszik épp, karmesterünk a falban meg évek óta nincs.Brandon Shell, a fal talán idei legjobbja, aki a legjobb Seahawks RT mióta követem a csapatot. A csávót kicsit ismerjük már el. Hatalmas upgrade Ifedi, Giacomini, Fant, Britt, de még Locklear féle RTknél.
akdestroyer
braxa88
több mint 4 éve
RT-be, és LG-be fingom sincs ki játszik épp, karmesterünk a falban meg évek óta nincs.Brandon Shell, a fal talán idei legjobbja, aki a legjobb Seahawks RT mióta követem a csapatot. A csávót kicsit ismerjük már el. Hatalmas upgrade Ifedi, Giacomini, Fant, Britt, de még Locklear féle RTknél.
akdestroyer
több mint 4 éve
Szóval Von Miller a Ramsnél.RW most tudta meg:
Hanni

Aztán nehogy a szezon végén cserét kérjen.
Nekünk természetesen nem kell az OL-el reagálni arra, hogy a csoportunkban játszik lassan mindenki aki elit módon tud passzt siettetni, köztük két jövőbeli first ballot hall of famer, egy rakat elsőkörös tehetség, köztük a liga egyik legjobb fiataljával, meg a liga legjobb belső védőfalembere - egyben a liga legjobb játékosa, és Chandler Jones.
Nálunk meg eközben?
RT-be, és LG-be fingom sincs ki játszik épp, karmesterünk a falban meg évek óta nincs.
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 4 éve
Szerintem amúgy Adamsnek tráléphettek a pöcsére, mert a Jax ellen kifejezetten fegyelmezetten játszott.
több mint 4 éve
Szóval Von Miller a Ramsnél.All-in vannak. Brady-t vagy Rodgerst pedig siettetni kell 4 emberes rush-sal ha akarnak valamit.
Hanni
A vicc az, hogy kb meg ezzel a kamikaze strategiaval es tobb pickjuk lesz a kosoknak jovore, mint ami nekunk volt iden 😀 Amugy meg mennyivel jobban tettek, hogy Von Millerre koltottek egy 2. es 3. korost, mint Adamsra ket 1. kort.
több mint 4 éve
dobjuk már be wilson (kisw) routjaitÉn értem jól hogy trollkodsz, csak azt próbálom megakadályozni, nehogy valaki komolyan vegye. 😀Nem kérdés, hogy Geno Überschall!!!! 😀Ez zendülés! 😀
Helmut Zimmer
A soron következő GB+Cardinals elleni meccseket várjuk már meg az ilyen kommentekkel, mert azok árazzák majd be rendesen a csapatot.
akdestroyer
Helmut Zimmer
akdestroyer
több mint 4 éve
nana akkora mennyiségben méreg.....Mondtam, hogy sima W lesz. Mi vagyunk a legjobb orvosság gyengélkedő csapatoknak. Grat!S ha ti nem használnátok akkor felírnak minket.
iktriad
Bazzani
több mint 4 éve
Mondtam, hogy sima W lesz. Mi vagyunk a legjobb orvosság gyengélkedő csapatoknak. Grat!S ha ti nem használnátok akkor felírnak minket.
iktriad
több mint 4 éve
Ken NJr-t most kéne meghosszabbítani Bicskéig, nehogy elvigyék vezetőedzőnek. Az évezredes tehetség Trevor Lawrece konkrétan vergődött a brilliáns védelem súlya alatt.Én értem jól hogy trollkodsz, csak azt próbálom megakadályozni, nehogy valaki komolyan vegye. 😀Nem kérdés, hogy Geno Überschall!!!! 😀Ez zendülés! 😀
Helmut Zimmer
A soron következő GB+Cardinals elleni meccseket várjuk már meg az ilyen kommentekkel, mert azok árazzák majd be rendesen a csapatot.
akdestroyer
Helmut Zimmer
akdestroyer
több mint 4 éve
Geno és Carroll már jelezte a ligának, hogy amíg Wilson visza nem tér, szeretnének mindig a Jags ellen játszani. Geno Smith leaned on Tyler Lockett & D.K. Metcalf, targeting them on 19 of his 24 attempts (2 throwaways).
— Next Gen Stats (@NextGenStats) October 31, 2021
Lockett vs Off Coverage (5+ yds cushion)
🔹 10 rec, 106 yards on 11 targets
Metcalf vs Press Coverage (< 3)
🔹 3 rec, 29 yards, TD on 3 targets#JAXvsSEA | #Seahawks pic.twitter.com/i3FuIbMb79
több mint 4 éve
Én értem jól hogy trollkodsz, csak azt próbálom megakadályozni, nehogy valaki komolyan vegye. 😀Nem kérdés, hogy Geno Überschall!!!! 😀Ez zendülés! 😀
Helmut Zimmer
akdestroyer
Helmut Zimmer
több mint 4 éve
Nem kérdés, hogy Geno Überschall!!!! 😀Ez zendülés! 😀
Helmut Zimmer
akdestroyer
több mint 4 éve
Nem kérdés, hogy Geno Überschall!!!! 😀Ez zendülés! 😀
Helmut Zimmer
több mint 4 éve
Nem kérdés, hogy Geno Überschall!!!! 😀
több mint 4 éve
Mondtam, hogy sima W lesz. Mi vagyunk a legjobb orvosság gyengélkedő csapatoknak. Grat!
több mint 4 éve
Dk és Lockett majd elintézi, hogy ne kelljen aggódni. Meg valami random TE.A Jags a West Coastra csak szopni jár, kivéve nagy ritkán a Raiders ellen, de ők már nincsenek is itt. 😉Azért a TLawrence-Seahawks secondary párharc kimenetelét várjuk meg, mert ebből így hatalmas jinx lehet. 😀
iktriad
akdestroyer
több mint 4 éve
A Jags a West Coastra csak szopni jár, kivéve nagy ritkán a Raiders ellen, de ők már nincsenek is itt. 😉Azért a TLawrence-Seahawks secondary párharc kimenetelét várjuk meg, mert ebből így hatalmas jinx lehet. 😀
iktriad
több mint 4 éve
A Jags a West Coastra csak szopni jár, kivéve nagy ritkán a Raiders ellen, de ők már nincsenek is itt. 😉Majd éjjel 1 óra tájban mindenki kicsit szebben látja majd itt a világot.Ezzel csak az a baj, hogy ahhoz nyerni kéne.
iktriad
akdestroyer
több mint 4 éve
Majd éjjel 1 óra tájban mindenki kicsit szebben látja majd itt a világot.Ezzel csak az a baj, hogy ahhoz nyerni kéne.
iktriad
több mint 4 éve
GAMEDAY!Majd éjjel 1 óra tájban mindenki kicsit szebben látja majd itt a világot.
Már ha ez még érdekel valakit. 😀
akdestroyer
több mint 4 éve
Geno Smith az NFL Dr. Jekyll és Mr. Hyde-ja a nyomás hatására. Majd meglátjuk mihez kezd ezzel a Jags D (ahol kintről van nyomás, de belülről nincs sok - ezt Meyer maga is elismerte pénteken).Geno smith among 36 qbs per PFF
— Gus Logue (@gus_logue) October 28, 2021
Absolutely eletric pic.twitter.com/kihjAtSfFY
több mint 4 éve
Miről beszélgethetett Russell Wilson Goodellel az SB-n?!Goodellel valóban érdemes megbeszélni, hogy balfasz a
Seattle szakmai vezetése, és ezért nem lehet ott az SB-n?!
Mi ez a rettenetesen csalódott lemondó arc, ez tutti az újabb vesztett wc meccsnek szólt?!
Miért betonozták be hirtelen a managementet???!