Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 3 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 368 — Josh testamentuma
Rodney Harrisont csak azok hallgassák, akik nem akarnak kijönni a rózsaszín buborékból.

www.youtube.com/watch?v=kWzt7uHKhlU
több mint 3 éve
Nem szeretem őket, de kifejezetten értelmes dolgokat mondanak

www.youtube.com/watch?v=ACE4w_M381o
több mint 3 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Aludtam ra egyet es Carrollnak igaza van!

Nezzetek meg a Titanst meg a Baltimore-t. Mit csinal az a ket csapat? Fut!

Oke, az egyiknel RB jatszik QB-t, a masiknal meg egy 150 kg-os emberi bowling golyo tori maganak az utat, aki most a PO-ban 40 yardot hozott 13 futasbol, de akkor is!

Nem mellesleg itt sirunk a sok benyelt sack miatt. Na hogyan nem lesz sack? Gondolom kitalaljatok, ugy ha futunk passzolas helyett!!!

Szerintem inkabb dicseret erdemelne PC-t. Kitalalta a tutit.
undisputedly
Én egy teljesen új típusú futót javasolnék, egy rászabott playbookkal. Mintha most jönne a draftra az alábbi futó a Mexico Tech Egyetemről, aki későbbi körökben is elérhető lesz:

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 116 — SuperBowl Champions 2013/2014
Aludtam ra egyet es Carrollnak igaza van!

Nezzetek meg a Titanst meg a Baltimore-t. Mit csinal az a ket csapat? Fut!

Oke, az egyiknel RB jatszik QB-t, a masiknal meg egy 150 kg-os emberi bowling golyo tori maganak az utat, aki most a PO-ban 40 yardot hozott 13 futasbol, de akkor is!

Nem mellesleg itt sirunk a sok benyelt sack miatt. Na hogyan nem lesz sack? Gondolom kitalaljatok, ugy ha futunk passzolas helyett!!!

Szerintem inkabb dicseret erdemelne PC-t. Kitalalta a tutit.
több mint 3 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 751
Majd többet futunk bazdmeg!!! Kijön belőlem a kultúrlény ilyen nyilatkozatokra. PC helyében inkább kérném a nyugdíj tényleges folyósítását. Komolyan nem hiszem el. Lehet hogy Carsont meg sem tudjuk tartani, Penny nálam bust, Dallas átmenetileg tönkrement, Hyde meg nem megoldás. Szóval kivel fogunk futni, és ki nyit majd folyosót neki? Majd draftolunk? Miből? Gyakorlatilag nincs egy vasunk se.
Csak felbosszantom magam. Schotty maradása már csak ráadás. Még a pókhálót se képes leszedni a gameplanról.
Áltatjuk magunkat azzal, hogy idén is meg volt a PO és ez a fontos. Lófarát. Még a gyengék ellen se brillíroztunk. A büdös életben nem lesz ilyen sorsolásunk.
Bocsánat, kissé felhúztam magam az Öregen. Nagyon bírom, de vele szerintem már sehová sem jutunk el.
garrett27
Ne idegeskedj, most tartottuk meg további öt évre.
Lájk!

több mint 3 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Majd többet futunk bazdmeg!!! Kijön belőlem a kultúrlény ilyen nyilatkozatokra. PC helyében inkább kérném a nyugdíj tényleges folyósítását. Komolyan nem hiszem el. Lehet hogy Carsont meg sem tudjuk tartani, Penny nálam bust, Dallas átmenetileg tönkrement, Hyde meg nem megoldás. Szóval kivel fogunk futni, és ki nyit majd folyosót neki? Majd draftolunk? Miből? Gyakorlatilag nincs egy vasunk se.
Csak felbosszantom magam. Schotty maradása már csak ráadás. Még a pókhálót se képes leszedni a gameplanról.
Áltatjuk magunkat azzal, hogy idén is meg volt a PO és ez a fontos. Lófarát. Még a gyengék ellen se brillíroztunk. A büdös életben nem lesz ilyen sorsolásunk.
Bocsánat, kissé felhúztam magam az Öregen. Nagyon bírom, de vele szerintem már sehová sem jutunk el.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 3 éve
Számomra azért nevetséges az egész, mert azt akarjuk játszani amit Mashawn Lynch alatt játszottunk, mindezt immár 5 éve Lynch nélkül.
És bár 5 éve nem megy, ugyanazt a lemezt akarjuk a hatodszorra is felrakni.

Ehhez hoztunk és draftoltunk millió RB-t - az E.Lacy-move igazi sikersztori volt, a C.J.Prosise/T.Rawls draft nemkülönben, és a 19-re még húztunk egy Penny-t is, a 18-as első körrel.

Falat viszont nem vettünk hozzá, így vagy bebustoltak a futók, vagy széttörettük őket, részletkérdés.
D.Lewis-on kívül mondjon már valaki egy értelmes move-ot ebben az ügyben.

A Rams feltörölte a futójátékunkkal a padlót, amikor tudták hogy futás jön, kb yardot sem engedtek, két 3&1 sült be előrehaladás nélkül, illetve egy 2&3. és ehhez még agyon sem töltötték a boxot, hogy legalább lett volna az elkapóknak egy kis területük, megoldották kvázi a 4 emberes védőfallal.

Szóval mi a megoldás?
Még több futás!

De, de, mi lesz? Run-run-incomplete, meg run-run-run-punt?
Vagy mire gondol itt a főni?
Hogy futunk még többet?

És mi a cél ezzel? Rámegyünk egy top pickre?
Jövőre sincs, baromarcú!

több mint 3 éve
Talán ha lehiggadnak a kedélyek beszélhetnénk arról, hogy mekkora okosságot mondott Carroll, mit mesél ez nekünk?
Double high mint világmagyarázat, ami visszagravitál minket a Carrollizmus örök evangéliumához, “futni kell”!
Ami taktikai kérdéssé redukálja a stratégiai kérdést, és stratégiai kérdéssé emeli a taktikai kérdést (ez tudom bonyolult).

Ennek a kérdésnek van stratégiai oldala, ami túlmutat gametime döntésen, vagy a felkészülésen.
Ez a csapat nem arra van felépítve hogy ledugja a labdát az ellenfél torkán, ennek a csapatnak a skill playerei vak oldali tackle / irányító / elkapók. Ezek a passzjáték skilljei.
Képzeljük már el, amint Joey Hunt ledugja a lasztit akárki torkán.Szeretjük Lewist, Pocic pozitívum, de ez attól még nem a Dallas legendás OL je, vagy a Shields Roaf, Jones Hutch tengely.

Szóval ez a csapat nem erre épült, bár lehet ez lett volna a cél, hiszen top pick nem ment a passzjátékba. Viszont Penny már 800 yardot futott 3 év alatt.
Szóval nem úgy sikerült.

Tudjátok mi történik, ha én azt mondom valamelyik szponzornak, mondjuk hogy ez így sikerült?

Ennek a kérdésnek van taktikai oldala, amely valójában sokkal egyszerűbb, mint amit ez a nagy bejelentés sugall.
Double high, ez egy felállás mint oly sok más. Nem tudjuk megoldani? Miért nem? Nem készülünk fel, vagy nincs eszközünk? 20 másik csapat megoldja. Mi miért nem? Normális, hogy egy felállás lockdownol? Az a megoldás, hogy futunk? Akkor miért nem tettük?
Ne hülyéskedjünk!

Az igazság ott hever a kút mélyén, szerintem Carroll nem mond igazat.
Valami nem stimmel ebben a kspcsolatban

Amúgy, ha Te Wilson lennél tudnál úgy iránxítani, hogy a lelked mélyén nem érzed a bizalmat? Aligha!

Érdekes napok elé nézünk.
több mint 3 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 127 — Erin Elite Andrews
Erre Te mit mondanál?!
 www.nfl.com/news/pete-carroll-seahawks-need-to-run-the-ball-more-in-2021
Helmut Zimmer
Na ezért kéne azonnal kirúgni, nem az utóbbi pár évért.
Matthew99
Hol kell visszaadni a klubtagsagit?
undisputedly
Nekem ugy remlik, hogy ezt a fussunk sokat elvet mar par even keresztul probalgattuk Pete! 😕

Ha mondjuk egy Ravens-féle O felfogás lenne, azt meg el is tudnam fogadni. De a keret attol fenyevekre van.

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 3 éve
Erre Te mit mondanál?!
Helmut Zimmer
Matthew99
Hol kell visszaadni a klubtagsagit?
több mint 3 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Erre Te mit mondanál?!
Helmut Zimmer

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
 www.youtube.com/watch?v=6_FqnGhkiNg
Peace! 😊
Helmut Zimmer
Szeretem ezeket az ütős rövideket.
Ilyen elegánsan még sosem aláztak meg, te egy igazi autentikus művész vagy. 😀
Örkény élne tuti belájkolná ezt.

Hozzam a tanú ide tartozó jelenetét, vagy emlékszel? 😀
akdestroyer
Erre Te mit mondanál?!
Helmut Zimmer
 youtu.be/CAKctc8NxpE

több mint 3 éve
12th member Seattle Seahawks 1 053
Peace! 😊
Helmut Zimmer

akdestroyer
Erre Te mit mondanál?!
Helmut Zimmer
Carroll credited Schottenheimer for helping adjust the offense late in the year to help prevent turnovers.
Vegul is ha folyton punt van es nem haladunk nem is adjuk el a labdat great move Schotty😀🤦‍♂️
Amugy egy jobb futojatek kisegithette volna Wilsont ami tavaly meg volt,ami a gond hogy a megfelelo aranyokat nem talaljuk meg.
több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 912 — Csodabogár
Azt a felvetésed, hogy a QB játékát külön lehet választani a coachingtól, viszont még mindig élből elutasítom.
Ha anno Mahomszt viszi ki a Bears, sosem lett volna belőle az, aki most - a legjobb edzővel, foghatatlan elkapókkal, ligaelit TE játékkal, meg egy (most még) verhetetlen rendszerrel a háta mögött.
Ugyanúgy égne ki a Bearsben mint Trubi, max 2-3 év eltéréssel.
Ugyanezen vonalon, ha Bradyt kiviszi anno a Browns, ma már azt se tudjuk, hogy ki ő.

Szóval nem, nem lehet különválasztani.
Amikor ilyen legendásan tönkre vagyunk verve az edzői fronton, ott a liga legjobb QB-ja se csinál csodát, és szerintem a legutolsó ő, akit ilyenkor elő kell szedni.

akdestroyer
ha jól emlékszem veled volt talán egy EK-ban diskurzus, hogy DK-t RW teszi elitté vagy mondjuk a Jetsben is az lenne-e. szerinted ehhez nem volt köze RW-nek.
ez ugyanaz a szitu.
RW bármelyik csapatot insta felhúzná kontender szintre, igen még a tegnapi rettenet Bears-t is.
ami nála hiányzik "szerintem" mostanság, az az, hogy kicsit levegyék a terhet a válláról. persze, azért költ magára évi 1 misit, mert neki ez a munkája és kurva komolyan veszi. nem tudom bizonyítani, de Schotty-val talán nem volt meg a bizalom, hogy ha az OC ezt mondja akkor tudja mit mond. benne van a fejében, hogy neki kell lenni a hírónak ha beleszakad is minden.
most képzeljétek el Reid-del RW-t...
persze ez csak spekuláció.

több mint 3 éve
Nálunk mondtak vmit 😊 A tulaj nem szívbajos 😛
dande
Ha nekem kéne mondanom valamit Lurienak, hogy Fordot idézném_
"Nem hittem, hogy ma este még feldob valami, de ez a szuper produkció... faszfej...booty time...picsába"

www.youtube.com/watch?v=0p6Wv6VGrsQ
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 781 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nálunk mondtak vmit 😊 A tulaj nem szívbajos 😛
több mint 3 éve
Peace! 😊
Helmut Zimmer

akdestroyer
Erre Te mit mondanál?!
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/q5ca0slxy1p9jjuz3ugd
Pete Carroll: Seahawks need to run the ball more in 2021
Seahawks head coach Pete Carroll reflected on the season that was after the team's playoff loss to the Rams on Saturday.
több mint 3 éve
Fantomas0429 Seattle Seahawks 816 — Fantomas0429
Jók ezek az elemzések, mindenkinek van igaza és mindenkinek fáj a szíve, hogy már megint nem jutottunk sehova. Csalóka alapszakasz, mert ismerjük el, könnyű volt a sorsolás. (Mondjuk a Giants zakó erős intő jel volt) Ha pl a Packerstől vagy a Saintstők kapunk ki szombaton, akkor azt mindjuk tőlük nem szokatlan és elfogadható. Na de egy sérült, amúgy sem elit qb vezérelte Ramstől, hazai pályán. Hát ezért fáj most sokkal jobban mindannyiunknak. Ráadásul nem egy végletekig kiélezett meccs volt, hanem egy nagyon gyenge játékkal, simán elbukott. Ennel azonban súlyosabb kérdés a jövő. Lehet hét szűk esztendő ebből.
garrett27
Te es persze a tobbiek mit tartasz/ tartunk szuk esztendonek?

Bent lennk a playoffba jo viszont jobb a rooster ennel es igy kicsit savanyu lehet mar benne vagyunk 6 eve a szuk esztendoben lehet lesz ennel roszabb a Wilson/Bobby/Dk era utan?

Szerintem ha nincs a sorsolas nincs meg iden a PO es nem vagyok benne biztos h jovore meglesz ,
Ez a legfontosabb kerdes szerintetek van barmi hatara PC uralmanak? 2 ev nem bejutni a Playoffba esetleg 3 , van olyan pont ahol elkuldhetik vagy ahogy korabban irtatok ameddig akar addig marad?
több mint 3 éve
Peace! 😊
Helmut Zimmer

több mint 3 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Jók ezek az elemzések, mindenkinek van igaza és mindenkinek fáj a szíve, hogy már megint nem jutottunk sehova. Csalóka alapszakasz, mert ismerjük el, könnyű volt a sorsolás. (Mondjuk a Giants zakó erős intő jel volt) Ha pl a Packerstől vagy a Saintstők kapunk ki szombaton, akkor azt mindjuk tőlük nem szokatlan és elfogadható. Na de egy sérült, amúgy sem elit qb vezérelte Ramstől, hazai pályán. Hát ezért fáj most sokkal jobban mindannyiunknak. Ráadásul nem egy végletekig kiélezett meccs volt, hanem egy nagyon gyenge játékkal, simán elbukott. Ennel azonban súlyosabb kérdés a jövő. Lehet hét szűk esztendő ebből.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 485 — Keep pounding
Mikor arról fantáziáltok, hogy hejjdenagyonjó lesz Griff nélkül, remélem lelki szemeitek előtt van Dunbar játéka., meg a tény, hogy nincs 1. körünk, tehát a 2. sem cornerre megy, és Kris távozása óta nem szarjuk a hátsó körös DB talenteket.

Elengedtük Clarkot is , mert megkérte azt az árat, amelyet a piac megfizet, nincs is azóta konstans 4 emberes passrushunk.
Helmut Zimmer
Akkor kit engedsz el? Reed, az egyetlen DT-nk aki passrushban ertekelheto, es a ligaban az ilyen ritkabb, mint a jo CB?

Vagy Wagnert dobod ki? Vagy Wrigtot? Vagy Brownt aki evek ota az elso hasznalhato T a csapatban? Vagy RW-t?
Vagy Diggs es Adams nem kell? Vagy Lockett 12 millioja a sok?

Sajnos nem lehet mindenkit megtartani es Griff iden kifejezetten nem volt jo. MAradjon, ha belefer, de gyanitom lesz valaki aki tullicital.

Van kiemelkedo T, QB, WR, RB, LB1, LB2, SS, atlag feletti DT, FS, DE. Reed-del es Amadival, plusz meg valakivel lenne egy atlagosan jo CB sor is.

www.spotrac.com/nfl/seattle-seahawks/cap/
undisputedly
Griffin mindenképp Wright előtt kell legyen a fontossági sorrendben. Most húztatok az első körben LB-t, minek, ha most Wrighttal hosszabbítotok?

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Peace! 😊
több mint 3 éve
12th member Seattle Seahawks 1 053
Még pár gondolat a vasárnap meccshez:
az egész csapaton azt éreztem hogy dekoncentrált, idén kevesebb ebből fakadó hibát láttam, gondolok itt a zászlókra, 4&1-re kitaláljuk hogy nekimegyünk majd beugrik valaki(k) (úgyhogy előtte sérülés miatt állt a játék...), ennyi Drop sem volt jellemző évközben, rég volt ennyi missed tackle is a védőktől.

az hogy OC inkompetens és kiismertek minket szerintem abból is látszik hogy a meccs eleji nyitó drive rendre 3&out-tal végződött, kérdem én mit csináltunk felkészülés címén egy héten keresztül?!
tudjuk hogy a fal gyenge, jobb meccseik tényleg voltak évközben, most sikerült kb a leggyengébb performancet lehozni (tapstaps), nem mi vagyunk az egyetlen csapat gyenge OL-al éppen ezért fájó hogy a TE játékot nyomokban tartalmaz az offense, de a gyors 3-5 yardos passzokat miért nem lehet elővenni érthetetlen számomra. Az hogy nincsenek meg az üres elkapók nehezen hiszem hogy a WR-ek hibája, sokkal inkább az útvonalaké. A Metcalfnak dobott screens szintén nem értettem egész szezonban nem ült az a play erre most behívjuk persze Williams megint ellenünk tartott karriernapot azzal az olvasással (az igaz hogy DK keresztbe mozgásánál én tudtam hogy ez fog jönni és előre fogtam a fejem)

AK-val egyetértek szerintem ez a keret többre lenne érdemes, a védelem nekem tetszett a szezon 2. felére, ha kb sikerülne egyben tartani akkor jó kis egység lehet belőlük, speciel team ligaelit, azért Myers hibátlan FG mutatója üde színfoltja volt (nekem ő a legalulértékeltebb játékosa) az évnek, Dicksont eddig is dícsértük. Egy kompetens támadó filozófia hiányzik leginkább.

Érdekes offseason elé nézünk ismét, több fontos FA-val és Adamsnek is pénzt kell adni

Szerkesztette: 12th member
több mint 3 éve
Fantomas0429 Seattle Seahawks 816 — Fantomas0429
AK lattad a meccseket amikor rossz helyre ment a passz lattad h full ures embereket nem talalt meg te is lattad , nem ezen ment el nem o volt a fek a csapatban de Mondjuk ki nem is ugy jatszott iden mint egy Pro bowler 35 millios QB kapitany!
Fantomas0429
Én mindent láttam. Ő sem gép, sokszor hibázik, és az utóbbi időben talán többet is mint szokott. De most ezzel mit akarsz mondani?

Odaálltunk a WC körre egy QB-val, aki nem volt 100%-os formában, hanem csak olyan 60%-ot hozott, mert összeroppant a nyomás alatt.
Igen ez így történt, ezt nem fogom elvitatni.

Viszont azt a diskurzust elutasítom ami csak erről szól, és nem teszi egy keretrendszerbe ezt az adatot.

Mert közben az OL-t úgy tökreverték a meccsen, hogy a fal adta a másikat - Donald-al meg Donald nélkül is, ez kb 30%-os forma volt volt.
A HC/OC/DC hármast szintén eltemette McVay, az edzői munkára 20%-ot se tudnék adni.
Metcalf szép TD-ket kapott el, ezen kívül meg 28 route-ból 22-nél eltüntette Ramsey, az hány százalék?
Érted a problémámat?

Szóval a felejthető QB performanszról rojtosra beszélhetjük a szánkat, de tök feleslegesen, mert nem ezért kaptunk ki.
akdestroyer
Mindenben egyet ertunk mindenkinek megvolt ebben a felelossege ,persze h nem.miatta kaptunk ki ezt nem.mondta senki nem is fogja ez csapat sport

Koszonom az intelligens vitat!

Lepjunk uj temara ha megengeded.

Szoval ha uj tamado es vedo kordinatort kellene valasztanotok milyen stilusu OC-t es Dc valasztanatok ? A keret adott , tobb passz tobb TE jatek tobb futas vedelemnel tobb emberezes zonazas ezt a hozzaertoktol kerdeznem elsosorban es h az elkepzelesukhoz tudnanak e peldat is mondani OC vagy HC ra akit szivesen latna
több mint 3 éve
AK lattad a meccseket amikor rossz helyre ment a passz lattad h full ures embereket nem talalt meg te is lattad , nem ezen ment el nem o volt a fek a csapatban de Mondjuk ki nem is ugy jatszott iden mint egy Pro bowler 35 millios QB kapitany!
Fantomas0429
Én mindent láttam. Ő sem gép, sokszor hibázik, és az utóbbi időben talán többet is mint szokott. De most ezzel mit akarsz mondani?

Odaálltunk a WC körre egy QB-val, aki nem volt 100%-os formában, hanem csak olyan 60%-ot hozott, mert összeroppant a nyomás alatt.
Igen ez így történt, ezt nem fogom elvitatni.

Viszont azt a diskurzust elutasítom ami csak erről szól, és nem teszi egy keretrendszerbe ezt az adatot.

Mert közben az OL-t úgy tökreverték a meccsen, hogy a fal adta a másikat - Donald-al meg Donald nélkül is, ez kb 30%-os forma volt volt.
A HC/OC/DC hármast szintén eltemette McVay, az edzői munkára 20%-ot se tudnék adni.
Metcalf szép TD-ket kapott el, ezen kívül meg 28 route-ból 22-nél eltüntette Ramsey, az hány százalék?
Érted a problémámat?

Szóval a felejthető QB performanszról rojtosra beszélhetjük a szánkat, de tök feleslegesen, mert nem ezért kaptunk ki.
akdestroyer
Nem hiszem, hogy a psziches nyomas volt a problema. Egy nezok nelkuli meccsen egy SB gyoztes QB-val.
Azt hogy mi volt, majd par ev mulva megtudjuk.

Felesleges rajta ragodni, rahaasunk nincs. PC evek mulva is itt lesz es mindent ugyanigy fog csinalni. Engedjetek el 😊