Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 3 éve
Miből gondolod , hogy néztem? Nem néztem.Nem vagytok feldobva, pedig 8-3, vezetjük a csoportot. Kis szerencsével nyerhetjük az NFC-t Ezt bárki aláírta volna a szezon előtt.Ezek szerint nézted a meccset!
Szerintem az edzői gárda jó munkát végzett. Carroll igenis jó edző, bárki bármit mond.
| hogy kell emotikon sormintát berakni? 😀 |
Helmut Zimmer
Mit láttál?
akdestroyer
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Nem vagytok feldobva, pedig 8-3, vezetjük a csoportot. Kis szerencsével nyerhetjük az NFC-t Ezt bárki aláírta volna a szezon előtt.Ezek szerint nézted a meccset!
Szerintem az edzői gárda jó munkát végzett. Carroll igenis jó edző, bárki bármit mond.
Helmut Zimmer
Mit láttál?
több mint 3 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 412
Nem vagytok feldobva, pedig 8-3, vezetjük a csoportot. Kis szerencsével nyerhetjük az NFC-t Ezt bárki aláírta volna a szezon előtt.Látom Sanya a print screen-en túljutott és az info-átképzése már a profilfeltörésnél tart
Helmut Zimmer
több mint 3 éve
Nem vagytok feldobva, pedig 8-3, vezetjük a csoportot. Kis szerencsével nyerhetjük az NFC-t Ezt bárki aláírta volna a szezon előtt.Szerintem az edzői gárda jó munkát végzett. Carroll igenis jó edző, bárki bármit mond.
több mint 3 éve
A vérző orrú Eagles ellen jobbra számítottam. Ez egy letudtuk-megvolt-menjünkmárhaza meccs volt. Hogy ez a PO-ban kevés lesz? Valószínűleg. Habár ott aztán tényleg bármi lehet.A 2 csoportmeccsbol 1-et szinte biztosan bukunk szerintem. Washington meg erdekes lesz. RW es DK ne seruljon meg, az a lenyeg. Chase Youngek Burrowt is elinteztek...
A következő 3 meccset hozni kellene. A Giants mintha feljövőben lenne, a Washington elleni derbit meg kifejezetten neccesnek érzem. A Jets remélem nem lesz gond, az 1/1 nagy motiváció nekik.
A két West lakótárs Rams-49 meg úgyis ki-ki lesz, ahogy szokott.
garrett27
Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
A vérző orrú Eagles ellen jobbra számítottam. Ez egy letudtuk-megvolt-menjünkmárhaza meccs volt. Hogy ez a PO-ban kevés lesz? Valószínűleg. Habár ott aztán tényleg bármi lehet.A következő 3 meccset hozni kellene. A Giants mintha feljövőben lenne, a Washington elleni derbit meg kifejezetten neccesnek érzem. A Jets remélem nem lesz gond, az 1/1 nagy motiváció nekik.
A két West lakótárs Rams-49 meg úgyis ki-ki lesz, ahogy szokott.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Metcalf a ligaelső elkapott yardokban az utolsó hónapra fordulva. Akkor jól van akkor 😊
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
😀 😀Hajnalban lesz valaki?Ha sok pénzed lenne már nem lenne 😀
Igazi D# roncsderbi és pontözön van kilátásban.
Ha sok pénzem lenne, megraknám 2000 euróval az over 52,5-öt.
akdestroyer
alatriste
több mint 3 éve
Gratula!
több mint 3 éve
Hajnalban lesz valaki?Ha sok pénzed lenne már nem lenne 😀
akdestroyer
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Continuing to make history.@dkm14 was unstoppable tonight. 😈 pic.twitter.com/hyGf50oltw
— Seattle Seahawks (@Seahawks) December 1, 2020
Szerkesztette: undisputedly
több mint 4 éve
ezzel nem lehet vitatkozniNem lesz bust az első körösöd, ha nincs draftcetlid az első körökben.akkor most örüljek mert nektek most 2 évig nem kell korán bekapcsolódni a draftnézésbe? 😛 😀Ezt nem kell magyarazni. Mindig orom, ha rossz a csoporttarsak draft pozicioja.Kikapott a Cardinals es a 9ers is megverte a Ramst, ami duplan jo nekunk, hiszen elobbitol atvehetjuk a csoport vezeteset, utobbi pedig rontott a draft poziciojan 😊2 helyet, ja 😀 bár ez nem tudom miért akkora öröm, mivel kurvára loaded a jövő draft
Ezek utan biztosan kikapunk 😀
undisputedly
petey
Egy helyen is rengeteg mulhat.
undisputedly
petey
-insert fekete fejkopogtatós srác meme-
funkyparduc
insta win
több mint 4 éve
Nem lesz bust az első körösöd, ha nincs draftcetlid az első körökben.akkor most örüljek mert nektek most 2 évig nem kell korán bekapcsolódni a draftnézésbe? 😛 😀Ezt nem kell magyarazni. Mindig orom, ha rossz a csoporttarsak draft pozicioja.Kikapott a Cardinals es a 9ers is megverte a Ramst, ami duplan jo nekunk, hiszen elobbitol atvehetjuk a csoport vezeteset, utobbi pedig rontott a draft poziciojan 😊2 helyet, ja 😀 bár ez nem tudom miért akkora öröm, mivel kurvára loaded a jövő draft
undisputedly
petey
undisputedly
petey
-insert fekete fejkopogtatós srác meme-
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 4 éve
Szurkoljatok a nevemben!majd add meg a dílered nevét 😛
Tegnap belenéztem a Bills meccsbe próbaképpen, de csak felkúrtam magam írd és mond 3 drive alatt (leginkább a bíráskodáson).
Bedobtam a lila bogyeszt, majd átkapcsoltam a Pats meccsre, és nagyon durva dolgot láttam, az emberarcú Belichicket, szóval tényleg erős a cucc, amit kapok. 😊
Helmut Zimmer
több mint 4 éve
akkor most örüljek mert nektek most 2 évig nem kell korán bekapcsolódni a draftnézésbe? 😛 😀Ezt nem kell magyarazni. Mindig orom, ha rossz a csoporttarsak draft pozicioja.Kikapott a Cardinals es a 9ers is megverte a Ramst, ami duplan jo nekunk, hiszen elobbitol atvehetjuk a csoport vezeteset, utobbi pedig rontott a draft poziciojan 😊2 helyet, ja 😀 bár ez nem tudom miért akkora öröm, mivel kurvára loaded a jövő draft
undisputedly
petey
undisputedly
több mint 4 éve
Ezt nem kell magyarazni. Mindig orom, ha rossz a csoporttarsak draft pozicioja.Kikapott a Cardinals es a 9ers is megverte a Ramst, ami duplan jo nekunk, hiszen elobbitol atvehetjuk a csoport vezeteset, utobbi pedig rontott a draft poziciojan 😊2 helyet, ja 😀 bár ez nem tudom miért akkora öröm, mivel kurvára loaded a jövő draft
undisputedly
petey
több mint 4 éve
Szurkoljatok a nevemben! Tegnap belenéztem a Bills meccsbe próbaképpen, de csak felkúrtam magam írd és mond 3 drive alatt (leginkább a bíráskodáson).
Bedobtam a lila bogyeszt, majd átkapcsoltam a Pats meccsre, és nagyon durva dolgot láttam, az emberarcú Belichicket, szóval tényleg erős a cucc, amit kapok. 😊
több mint 4 éve
Kikapott a Cardinals es a 9ers is megverte a Ramst, ami duplan jo nekunk, hiszen elobbitol atvehetjuk a csoport vezeteset, utobbi pedig rontott a draft poziciojan 😊2 helyet, ja 😀 bár ez nem tudom miért akkora öröm, mivel kurvára loaded a jövő draft
undisputedly
több mint 4 éve
Hajnalban lesz valaki?screenshotolás hogy megy?
akdestroyer
több mint 4 éve
akdestroyer
4 751
Hajnalban lesz valaki? Igazi D# roncsderbi és pontözön van kilátásban.
több mint 4 éve
A keresztem (Meglepodnetek, mert SEAhawkson kivul kifejezetten optimista ember vagyok 😊 )Kikapott a Cardinals es a 9ers is megverte a Ramst, ami duplan jo nekunk, hiszen elobbitol atvehetjuk a csoport vezeteset, utobbi pedig rontott a draft poziciojan 😊Az örök realista pesszimista. 😉
undisputedly
BigBaltazar
több mint 4 éve
Kikapott a Cardinals es a 9ers is megverte a Ramst, ami duplan jo nekunk, hiszen elobbitol atvehetjuk a csoport vezeteset, utobbi pedig rontott a draft poziciojan 😊Az örök realista pesszimista. 😉
undisputedly
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 4 éve
Kikapott a Cardinals es a 9ers is megverte a Ramst, ami duplan jo nekunk, hiszen elobbitol atvehetjuk a csoport vezeteset, utobbi pedig rontott a draft poziciojan 😊Ezek utan biztosan kikapunk 😀
több mint 4 éve
Aláirom 😂Komolytalan defense ellen nem volt nehéz!😊Ez a komolytalan O# felpakolt nekunk 30 pontot!!!!A Cardinals meccset erdemes nezni, nagyon jol jatszik a D#- uk.Komolytalan offense ellen nem nehéz virítani!😊
Ez a csoport jovore megbrutalabb lesz!
Fantomas0429
zavi27
Fantomas0429
zavi27