NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 3 éve
Mindig ugyanoda lyukadunk ki PC .Ezen sajnos vagy nem de senki nem fog valtoztatni , valaki azt irta korabban hogy Wilsont tartsuk meg es elvezzuk ameddig jatszik, PC utan johet egy Adam Gase nem magatol ertetodik h jo coach valtja a korabbit, viszont a lenyeg az h a bye week ota valami tortent az Offense el es ez a problema oriasi mert a gyenge D-t ellensulyozta valami most van ket gyenge egysegunk ( lehet atmeneti) Kivancsi vagyok mit gondoltok mi tortent? Es hogy megoldhato vagy meg fog e oldodni meg iden.
Egyebkent en nagyon pozitiv vagyok a D vel kapcsolatban lehet nem A Kc-n vedekeztunk de legalabb latszik a fejlodes szerintem csak ez szamit egy jo vedokordinatorral nem csak a godorbol johet ki jovore az egyseg de lehet magyon jo is.
több mint 3 éve
Ezt azért nem gondolom, mi egy két olyan elég specifikus részen vérzünk, amely területen kb másik 25-27 csapat is vérzik.Minden tiszteletem, és a sok éves haverság ellenére sem értek teljesen egyet. Ha valamiért rá tudnám baszni Carroll kezére a csapóajtót az az el nem végzett munka, de nem a tudása.
Nem láttam a Buf meccset, de az egyik kedvenc , nagyon nem hülye szurkolótársam azt írta, hogy:Oke, de ez ugyanugy elmondhato a masik 30 csapatrol.
"difference between Bills and Seahawk playcalling & air attack is so obvious that tells you the story"
Mindenkit bátorítok, hogy nézze meg a meccset, keressen 2 különbséget.
Helmut Zimmer
.net-en megy egy jo diskurzus PC-rol, akinek van kedve olvassa el. Zanzasitva kb. elmondhato, hogy az emberek kezdenek raebredni, hogy PC nem egy kifejezetten jo football szaki. Jol banik a fiatalokkal, nagyjabol jol valogat kozuluk, van egy strategiaja, ami 2010-es evek elejen jol mukodott, de elhaladt mellette a liga, mint a press cornerek, mind a leo maniaja, mind a run-run-boom teren.
Nezzuk meg, hogy egy BB egy borzasztoan gyenge kerettel, ahol Cam kb minden passza liability, 6-6-ra all. Ezzel szemben PC 8-4-re egy Top3 QB-val. Mind ismerjuk az osszes tortenetet az elmult 5 evbol. Bevell, Cable, a skill player gyujtesi kenyszere, a csokonyos, demens latasmodja...
Volt 2013-ban egy generacios vedelem, egy rookie fizetessel jatszo dual threat QB, JS peak formaban igazolt az FA-n, szereztunk egy gyurut, de egy top edzovel, egy top Xs and Os szakival lett volna ez tobb is.
Azota beallt egy szint, amit nem tudunk megugrani (kb. PO div round) es mi ezt regresszionak tekintjuk, de igazabol PC-nek ez a plafon. Ha nagy makja van kijohet belole talan jobb, de ahhoz a csillagoknak is egyutt kell allniuk.
Es ez a kovetkezo 5 evben csak rosszabb lesz.
undisputedly
több mint 3 éve
Nem láttam a Buf meccset, de az egyik kedvenc , nagyon nem hülye szurkolótársam azt írta, hogy:Oke, de ez ugyanugy elmondhato a masik 30 csapatrol.
"difference between Bills and Seahawk playcalling & air attack is so obvious that tells you the story"
Helmut Zimmer
.net-en megy egy jo diskurzus PC-rol, akinek van kedve olvassa el. Zanzasitva kb. elmondhato, hogy az emberek kezdenek raebredni, hogy PC nem egy kifejezetten jo football szaki. Jol banik a fiatalokkal, nagyjabol jol valogat kozuluk, van egy strategiaja, ami 2010-es evek elejen jol mukodott, de elhaladt mellette a liga, mint a press cornerek, mind a leo maniaja, mind a run-run-boom teren.
Nezzuk meg, hogy egy BB egy borzasztoan gyenge kerettel, ahol Cam kb minden passza liability, 6-6-ra all. Ezzel szemben PC 8-4-re egy Top3 QB-val. Mind ismerjuk az osszes tortenetet az elmult 5 evbol. Bevell, Cable, a skill player gyujtesi kenyszere, a csokonyos, demens latasmodja...
Volt 2013-ban egy generacios vedelem, egy rookie fizetessel jatszo dual threat QB, JS peak formaban igazolt az FA-n, szereztunk egy gyurut, de egy top edzovel, egy top Xs and Os szakival lett volna ez tobb is.
Azota beallt egy szint, amit nem tudunk megugrani (kb. PO div round) es mi ezt regresszionak tekintjuk, de igazabol PC-nek ez a plafon. Ha nagy makja van kijohet belole talan jobb, de ahhoz a csillagoknak is egyutt kell allniuk.
Es ez a kovetkezo 5 evben csak rosszabb lesz.
több mint 3 éve
Nem láttam a Buf meccset, de az egyik kedvenc , nagyon nem hülye szurkolótársam azt írta, hogy:"difference between Bills and Seahawk playcalling & air attack is so obvious that tells you the story"
több mint 3 éve
Korábban írtam, hogy a Washington meccs is necces lehet. Visszavonom, jelen helyzetben sima bukó. Lehet ezért nyerünk.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 3 éve
De, ha az utóbbi 5 évet nézed, akkor ez lényegesen hosszabb lista.Jaja ez esetben (2015-2020) már jobb a Chiefs, a Steelers és a Saints is a Hoxnál.
Helmut Zimmer
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
1. Elküldeni elküldeném. Az lett volna az ideális, ha már 3 éve megtettük volna. Mondom ezt annak ellenére, hogy kifejezetten kedvelem a faszit, egyszerűen arról van szó, hogy eljárt felette az idő és az, hogy egy sikertelen playt nyögünk 6 éve, ami nevetséges, de amúgy van benne igazság.De, ha az utóbbi 5 évet nézed, akkor ez lényegesen hosszabb lista.
2. Lehet bevállalnám, de csak akkor, ha mondjuk a jövő évi 1/1 és egy 2022-es elsőkörös az ellenérték egy AFC csapattól.
3. ennek nincs értelme szerintem
4. amúgy meg bizonyos szempontból jó ez így, minden évben 10-6 és 80%-ban rájátszás.
Skizoid a helyzet, mert egyfelől csinálnám az egyest, rohadtul megnéznék egy Lincoln Riley-Russell Wilson párost mondjuk, vagy a másodiknál egy Lincoln Riley-Trevor Lawrence-t. Közben meg leírnám azoknak a csapatoknak a nevét, akik az 2010 óta egyértelműen eredményesebbek voltak nálunk:
New England Patriots
SONICS-SEAHAWKS
Szerintem ez a csapat az utóbbi időben mutatta már sok arcát (erős védelem gyenge támadósóo, és fordítva), de valójában a végeredmény mindig hasonló. 10-6, 2. hely a csoportban, mert vagy a RAMS, vagy a 9-ers megelőz minket. Megyünk 1 max 2 kört és annyi.
Az hogy van, hogy a ligaalja védelem, amiben annyi a talent, mint égen a csillag hirtelen feltámad?
Úgy, hogy a meló nincs elvégezve!!!!!!!!
Én -ahogy pár hete megírtam saját csapatomban Madden ligában cseréltem Wilsont Josh Alenre- Akinek a day to day league ratingje magasabb mint Wilsoné , ami persze szintén egy hülyeség, de nekem jól jön.
Amúgy veretlenül vezetjük az NFC-t. a tegnapi meccs 26-21 lett ide, ami azért fontos, mert a ligánkban hendikep rendszer van, tehát a Giantset vezető csapat, tavaly NFC döntőt játszott. 😀
több mint 3 éve
Wilsonnak szemüveget! 😛Most tök őszintén van köztetek bárki aki -belemenne újjáépítésbe az alábbi módok valamelyikén:Egyes.
1.) elküldené Carrollt
2.) elküldené Carrollt és eladná Wilsont
3.) megtartaná Carrollt- tradelné Wilsont
4.) nem, jó ez így menjen Schottenheimer meg Ken Norton építsünk falat
Helmut Zimmer
Wilson játéka legyen a miénk, és élvezzük, ameddig csak lehet. Majd ha bezuhan, (mint P.Manning 2016-ban), akkor erre térjünk vissza.
Mi volt amúgy a meccsen?
5-0-nál belealudtam.
Látom megy a szezon temetése. Még a melóhelyen vagyok, de hazafelé meg tudok állni, mit vegyek, utolsó kenetet, vagy koszorút?
akdestroyer
(nem én mondtam 😀 )
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Most tök őszintén van köztetek bárki aki -belemenne újjáépítésbe az alábbi módok valamelyikén:Egyes.
1.) elküldené Carrollt
Helmut Zimmer
Wilson játéka legyen a miénk, és élvezzük, ameddig csak lehet. Majd ha bezuhan, (mint P.Manning 2016-ban), akkor erre térjünk vissza.
Mi volt amúgy a meccsen?
5-0-nál belealudtam.
Látom megy a szezon temetése. Még a melóhelyen vagyok, de hazafelé meg tudok állni, mit vegyek, utolsó kenetet, vagy koszorút?
több mint 3 éve
1. Elküldeni elküldeném. Az lett volna az ideális, ha már 3 éve megtettük volna. Mondom ezt annak ellenére, hogy kifejezetten kedvelem a faszit, egyszerűen arról van szó, hogy eljárt felette az idő és az, hogy egy sikertelen playt nyögünk 6 éve, ami nevetséges, de amúgy van benne igazság.Ok, de ha hozza mered a potencialt es a megnyert gyuruket, a Seahawks nagyon alulteljesitett.
2. Lehet bevállalnám, de csak akkor, ha mondjuk a jövő évi 1/1 és egy 2022-es elsőkörös az ellenérték egy AFC csapattól.
4. amúgy meg bizonyos szempontból jó ez így, minden évben 10-6 és 80%-ban rájátszás.
Skizoid a helyzet, mert egyfelől csinálnám az egyest, rohadtul megnéznék egy Lincoln Riley-Russell Wilson párost mondjuk, vagy a másodiknál egy Lincoln Riley-Trevor Lawrence-t. Közben meg leírnám azoknak a csapatoknak a nevét, akik az 2010 óta egyértelműen eredményesebbek voltak nálunk:
New England Patriots
SONICS-SEAHAWKS
1 gyuru 10 ev alatt, a liga tortenetenek egyik legjobb vedelmevel majd utana egy Top5 QB-val...
PC nem jo edzo. Szervezetet nagyjabol tud epiteni, de a focihoz es a meccs kozbeni valtasokhoz nem ert.
Peldanak itt van Mahomes. Most mar kezd meggyozni, hogy az elmult 15 ev legnagyobb QB tehetsege, generacios talent es RW-nel is egy klasszissal jobb, szoval ez azert mas, de 2 evbol egy gyuru, egy AFC donto Reid-del es iden is velhetoen elmennek legalabb addig.
több mint 3 éve
1. Elküldeni elküldeném. Az lett volna az ideális, ha már 3 éve megtettük volna. Mondom ezt annak ellenére, hogy kifejezetten kedvelem a faszit, egyszerűen arról van szó, hogy eljárt felette az idő és az, hogy egy sikertelen playt nyögünk 6 éve, ami nevetséges, de amúgy van benne igazság. 2. Lehet bevállalnám, de csak akkor, ha mondjuk a jövő évi 1/1 és egy 2022-es elsőkörös az ellenérték egy AFC csapattól.
New England Patriots
több mint 3 éve
Most tök őszintén van köztetek bárki aki -belemenne újjáépítésbe az alábbi módok valamelyikén: 1.) elküldené Carrollt
több mint 3 éve
Most meg nem mondom h Wilson hanyadik olvasása volt Swain mindenesetre a szeparáció megvolt, a dobás volt rossz.Tul dobta igen, bar abban nem tudom mivolt a rácio hogy a 4szamu WR volt a target egy percel a vege elot akinek elkapasa sem volt a meccsen🙂persze ettol fuggetlenul Wilson se dobta meg jol de Swain is mintha nem teljesen tudta volna h hova kell erkeznieLehet, nem emlékszem pontosan, az biztos h a labda pontatlan volt, nem volt esélye az elkapónak.pont, hogy túldobta nem?Köszönöm szépen.Csak a végjátékot láttam, kis híján egy ilyennél lett vége a meccsnek, szépen eladta a WR a double move-ot, de Wilson aluldobta, szerencséjére a kisegítő safety elelejtette a picket.
RSR routek? Valaki számolta?
Helmut Zimmer
empty taxi
petey
empty taxi
12th member
Madden hates me.
több mint 3 éve
offKöszi Papa!@HelmTehát működhetett volna. Köszi Empty.Köszönöm szépen.Csak a végjátékot láttam, kis híján egy ilyennél lett vége a meccsnek, szépen eladta a WR a double move-ot, de Wilson aluldobta, szerencséjére a kisegítő safety elelejtette a picket.
Helmut Zimmer
empty taxi
Helmut Zimmer
A Sounders ma jatszik a Minnesota ellen az MLS dontobe jutasert. Javaslom inkabb azt a meccset elvezd 😊
undisputedly
biztosan nem nézem meg, ha csak a fele igaz annak, amit olvasgatok itt, meg máshol. Áhh ricsi Russelem, fáj a szívem érted, lehetett volna ez nagyon másképpen.
😕 😕 😕
OFF:
Amúgy nem tudom, hogy otthon mennyire téma, de a német labdarugó topicok tele vannak azzal, hogy az MLS önti a nagyszerű amerikai labdarugókat. Kifejezetten jó meccsek vannak.
Helmut Zimmer
5-0-nál nekem az jutott az eszembe, hogy a gurulós fociban ez már méretes zakónak számít. Lehet hogy okosabb lett volna ráülni az eredményre (bár ma már nincs az a vak QB aki ellen ez nekünk sikerülne).
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 3 éve
Köszi Papa!@HelmTehát működhetett volna. Köszi Empty.Köszönöm szépen.Csak a végjátékot láttam, kis híján egy ilyennél lett vége a meccsnek, szépen eladta a WR a double move-ot, de Wilson aluldobta, szerencséjére a kisegítő safety elelejtette a picket.
Helmut Zimmer
empty taxi
Helmut Zimmer
A Sounders ma jatszik a Minnesota ellen az MLS dontobe jutasert. Javaslom inkabb azt a meccset elvezd 😊
undisputedly
biztosan nem nézem meg, ha csak a fele igaz annak, amit olvasgatok itt, meg máshol. Áhh ricsi Russelem, fáj a szívem érted, lehetett volna ez nagyon másképpen.
😕 😕 😕
OFF:
Amúgy nem tudom, hogy otthon mennyire téma, de a német labdarugó topicok tele vannak azzal, hogy az MLS önti a nagyszerű amerikai labdarugókat. Kifejezetten jó meccsek vannak.
több mint 3 éve
12th member
1 053
Tul dobta igen, bar abban nem tudom mivolt a rácio hogy a 4szamu WR volt a target egy percel a vege elot akinek elkapasa sem volt a meccsen🙂persze ettol fuggetlenul Wilson se dobta meg jol de Swain is mintha nem teljesen tudta volna h hova kell erkeznieLehet, nem emlékszem pontosan, az biztos h a labda pontatlan volt, nem volt esélye az elkapónak.pont, hogy túldobta nem?Köszönöm szépen.Csak a végjátékot láttam, kis híján egy ilyennél lett vége a meccsnek, szépen eladta a WR a double move-ot, de Wilson aluldobta, szerencséjére a kisegítő safety elelejtette a picket.
Helmut Zimmer
empty taxi
petey
empty taxi
több mint 3 éve
Lehet, nem emlékszem pontosan, az biztos h a labda pontatlan volt, nem volt esélye az elkapónak.pont, hogy túldobta nem?Köszönöm szépen.Csak a végjátékot láttam, kis híján egy ilyennél lett vége a meccsnek, szépen eladta a WR a double move-ot, de Wilson aluldobta, szerencséjére a kisegítő safety elelejtette a picket.
Helmut Zimmer
empty taxi
petey
Madden hates me.
több mint 3 éve
@HelmTehát működhetett volna. Köszi Empty.Köszönöm szépen.Csak a végjátékot láttam, kis híján egy ilyennél lett vége a meccsnek, szépen eladta a WR a double move-ot, de Wilson aluldobta, szerencséjére a kisegítő safety elelejtette a picket.
Helmut Zimmer
empty taxi
Helmut Zimmer
több mint 3 éve
én úgysem nézem, és az eredmény szempontjából mindegy, sajnos.pont, hogy túldobta nem?Köszönöm szépen.Csak a végjátékot láttam, kis híján egy ilyennél lett vége a meccsnek, szépen eladta a WR a double move-ot, de Wilson aluldobta, szerencséjére a kisegítő safety elelejtette a picket.
Helmut Zimmer
empty taxi
petey
De köszi azért.
több mint 3 éve
pont, hogy túldobta nem?Köszönöm szépen.Csak a végjátékot láttam, kis híján egy ilyennél lett vége a meccsnek, szépen eladta a WR a double move-ot, de Wilson aluldobta, szerencséjére a kisegítő safety elelejtette a picket.
Helmut Zimmer
empty taxi
több mint 3 éve
Tehát működhetett volna. Köszi Empty.Köszönöm szépen.Csak a végjátékot láttam, kis híján egy ilyennél lett vége a meccsnek, szépen eladta a WR a double move-ot, de Wilson aluldobta, szerencséjére a kisegítő safety elelejtette a picket.
Helmut Zimmer
empty taxi
több mint 3 éve
Szevasz. Mindenek előtt Gratu!Mi 8 éve nem bántjuk Wilsont.
Nekem mint elemző matematikusnak, ráadásul jónak, nehéz barátságokat kialakítanom. Engem nagyon kevés választ el attól, amit sokan tévesen autizmusnak hívnak. Meg kellett szeretnem a sört hogy pl. tudjak "haverokkal lazulni".
Én 40 éve dolgozom, azon, hogy közösségek elfogadjanak, még talán meg is szeressenek, Ezért nagyon vigyázok azokra, amelyeket évek alatt összeszedtem.
Viszont feloldhatatlan konfliktust okoz bennem Wilson és Carroll. Ezt úgy kezelem, hogy nem nézek meccseket, hanem mindig elmeséltetem, hogy mi történt.
Remélem megnyeritek a csoportot, nagyon megérdemelnétek!
A csapat tett róla hogy ne aludjak túl sokat és túl jól. Egyszerűen érthetetlen miket művelünk. Az hogy az O fal olyan mint az ementáli sajt, az nem újdonság. Na de mondjuk már ki, Wilson nem játszik jól. És már nem az első eset sajnos. Nagyon szeretem a fickót, de ez amit mutat hetek óta az nem hogy nem MVP, ez egy laza középszer. Legalábbis szerintem. Lehet hogy az elkapók sem tudnak úgy elszakadni ahogy kellene, de korábban ezeket még tudta kompenzálni. Most meg rossz irányba forog ki, simán futhatna de ő löbböl egy rövid passzt (már nem először) stb, és mintha az önbizalma is megingott volna. Figyeltem az arcát amikor beszélgetett az oldalvonalnál, a vége felé, teljes döbbenet és tanácstalanság jött le nekem. Lehet hogy nincs igazam, de ez az RW nem olyan amilyennek megszoktuk.Azert Wilsont nem bantanam annyira.Bar tenyleg latszott a tanacstalansag es a zavar ahogy mondod de ez a D nalunk most nagyon ossze van rakva de mivel NFC east elegge radar alatt van ezert lephetett meg titeket...
Igazából már a PO sem érdekel,mert egyszerűen nem vagyunk azon a szinten. Hetek óta várok egy igazán jó kis meccsre, ahol minden stimmel, de csak kínlódást látok.
Most meg már ott tartok, hogy fosok a Jets-től is.
garrett27
Graham kepes teljesen osszezavarni az ellenfeleket a semakkal
+ az O falatok is gyengecske plane hogy ex Giants Wheelert is be kellett vetni mar vegul!
Szoval lesz ez meg sokkal jobb Wilson bar nem MVP szint!
yooker
több mint 3 éve
Köszönöm szépen.Csak a végjátékot láttam, kis híján egy ilyennél lett vége a meccsnek, szépen eladta a WR a double move-ot, de Wilson aluldobta, szerencséjére a kisegítő safety elelejtette a picket.
Helmut Zimmer
Madden hates me.
több mint 3 éve
Igen, az evtized elejei run-run-boom rendszerbol idenre let boom-boom-run, ami azt eredmenyezte, hogy a mely routok elvetelevel jatszi konnyedseggel megfoghatova valtak a tamadoink.Giant fórumon is ezt írtam, hogy azzal, hogy a nagy deep playeket kivesszük a játékotokból azzal a szelet is kifogjuk a vitorlából. Azokkal a playekkel alapozzátok meg a 7-10 pontos vezetéseket, amit aztán lehet használni arra, hogy menjenek a short playek és többet fussatok. Tegnap Carson meglepően az elkapásaival tette hozzá a magáét, de futni nem tudtatok, Valamint kb végig 4 emberrel rusholtunk és 5 ember állt a zónában, Bradberry ment DK-vel, így Wilson kb semmit nem tudott csinálni, csak nagy ritkán tudta a zónába bedobni a labdát. Azt gondolom mi a Bye week alatt végig rátok készültünk, és látszott nagyon, hogy RW scramble-el se tud playt hosszabbítani, mert a két edge player nálunk végig contain-ben volt, így akárhányszor kimozgott a zsebből ment vele az ember és ott volt az arcában.ejnye ezt a múlt héten is előadhattátok volna nem sportszerű 😉 😛Ok, de a Philly letolt gatyaval varta a vereseget, mig a Giants ide jott es letepte a megszeppent arcunkat.
dande
A problema tovabbra is az, hogy nem tudunk olyan rosszak lenni, hogy kivagjak PC-t. A mostani szerzodeshosszabbitasaban azt erzem, hogy az ownershipet nem erdekli a csapat aktualis ereje, csak ne legyen gond vele.
A Washington es a Rams is siman szajba fog rugni minket.
Opponents have figured out that multiple deep safeties leads to the Seattle offense going to shorter routes.
— John P. Gilbert (@JohnPGilbertNFL) December 6, 2020
And the offense is limited in the passing concepts it employs, which allows DBs to sit on specific routes/concepts based on situation and alignment. https://t.co/p5wPSZgsTZ
undisputedly
Rodaron
Tavaly ev elejet leszamitva a rovid yardos, szamok kozotti passz-jatek nem igazan megy amikor kellene. Pedig a TE allomenyunk is atlagosan jonak mondhato, szoval ez rendszerbeli hiba. Ezen a heten (es iden meg parszor) szornyen leiskolaztak az edzoi gardankat. Ezen sajnos nem lehet menet kozben valtoztatni.
Nem vagyunk az eddigiek alapjan jo csapat. A GB, KC, NO harmas mind jatszott rosszul mostanaban, mindnek voltak necces, par pontos gyozelmeik, de errol ismerszik meg egy jo csapat, hogy rossz jatekkal is tudnak nyerni.
Mi ilyet nem tudunk.Egy kozepes csapat vagyunk, akik erzesem szerint meg vissza is fejlodtek az elmult 2 evhez kepest. PO elso koros kieses mar most latszik (ha egyaltalan bejutunk). Hatalmas formavaltozas es hot streak kellene ennek elekrulesere.
Washingtoni vedofal siman megesz minket, Ramstol ismet kikapunk, 9ersnel nem jatszik Garoppolo, szoval nyerhetnek siman. Jelenlegi forma szerint meg a Jets is keteselyes. A 0-11-es Jets 😀
több mint 3 éve
Rodaron
2 080
Giant fórumon is ezt írtam, hogy azzal, hogy a nagy deep playeket kivesszük a játékotokból azzal a szelet is kifogjuk a vitorlából. Azokkal a playekkel alapozzátok meg a 7-10 pontos vezetéseket, amit aztán lehet használni arra, hogy menjenek a short playek és többet fussatok. Tegnap Carson meglepően az elkapásaival tette hozzá a magáét, de futni nem tudtatok, Valamint kb végig 4 emberrel rusholtunk és 5 ember állt a zónában, Bradberry ment DK-vel, így Wilson kb semmit nem tudott csinálni, csak nagy ritkán tudta a zónába bedobni a labdát. Azt gondolom mi a Bye week alatt végig rátok készültünk, és látszott nagyon, hogy RW scramble-el se tud playt hosszabbítani, mert a két edge player nálunk végig contain-ben volt, így akárhányszor kimozgott a zsebből ment vele az ember és ott volt az arcában.ejnye ezt a múlt héten is előadhattátok volna nem sportszerű 😉 😛Ok, de a Philly letolt gatyaval varta a vereseget, mig a Giants ide jott es letepte a megszeppent arcunkat.
dande
A problema tovabbra is az, hogy nem tudunk olyan rosszak lenni, hogy kivagjak PC-t. A mostani szerzodeshosszabbitasaban azt erzem, hogy az ownershipet nem erdekli a csapat aktualis ereje, csak ne legyen gond vele.
A Washington es a Rams is siman szajba fog rugni minket.
Opponents have figured out that multiple deep safeties leads to the Seattle offense going to shorter routes.
— John P. Gilbert (@JohnPGilbertNFL) December 6, 2020
And the offense is limited in the passing concepts it employs, which allows DBs to sit on specific routes/concepts based on situation and alignment. https://t.co/p5wPSZgsTZ
undisputedly