NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 3 éve
Azért a wilson INT-nél felüvöltöttem. Megint nem értem miért erőlteti ezeket. Nem lehet, hogy beleragadt ebbe az év eleji WilsonMVP hype-ba és ezért olyan mint a tilt-en lévő pókeres: sok hero call görcsösen?
Most mindegy volt, remélhetőleg jót tett mindenki egojanak ez, es kicsit magabiztosabban fordulunk a hajrara.
Adamsnek meg johetne mar egy INT is vegre, most is ott volt a kezében. 😐
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 3 éve
Jamal Adams amugy megdontotte az all-time, single season defensive back sack rekordot a tegnapi sackjevel. 8.5 van mar iden a neve mellett. A maradek 3 meccsen tovabb novelheti a rekordot:Ez nagyon dicséretes, de úgy gondolom nem ez lenne az elsődleges munkaköre, hanem mint utolsó ember segítse a cornereket a szorult helyzetben. Erre pedig csak alig használható. ET sokkal jobb volt. Basszus Adamset konkrétan hasba dobta Darnold, és nem kapja el. ha mást nem csinál a meccsen már akkor elég lett volna az a pick.
undisputedly
Most úgy gondolom két első kört nem ért a manus.
Amúgy a rekord döntéssel meg elmehetünk a sóhivatalba, ha a PO-ban majd ARod a helyére fogja bombázni a lasztikat.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 3 éve
Fut az ürge, de hosszabb passzoknál kellene a nagyobb kesztyű neki.Seahawks offensive coordinator Brian Schottenheimer is drawing interest for the Houston Texans’ head coach job. (Schefter)Kár érte. 😕
😲
funkyparduc
Na volt tegnap pass broken routera -rsr -szűkölő zónahatár, ilyesmi?
Moore még mindig tolja a túlvállalt routokat, amelyeket Lockett talán meg is tudna futni?
Helmut Zimmer
Amúgy szolíd este/éjjel volt, a Jets nagyot harcolt az 1/1-ért. Ha Darnold néha talált embert Castillo helyrehozta a dolgot. 2 labdát még most is keres a gondnok úgy mellérúgta. Mondjuk legalább fegyelmezett volt, mert nem játék az 1. draftcetli.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 3 éve
Seahawks offensive coordinator Brian Schottenheimer is drawing interest for the Houston Texans’ head coach job. (Schefter)Kár érte. 😕
😲
funkyparduc
Na volt tegnap pass broken routera -rsr -szűkölő zónahatár, ilyesmi?
Moore még mindig tolja a túlvállalt routokat, amelyeket Lockett talán meg is tudna futni?
több mint 3 éve
Szigorú vagyok: B+ 😀Bold: CC 2 futott vagy elkapott TD, 100+ scm yard98 yard es 1 TD 😀
undisputedly
Seahawks offensive coordinator Brian Schottenheimer is drawing interest for the Houston Texans’ head coach job. (Schefter)O'briant is kineveztek, lehetnek annyire hulyek, hogy Schotty-t is elviszik.
😲
funkyparduc
undisputedly
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 3 éve
Bold: CC 2 futott vagy elkapott TD, 100+ scm yard98 yard es 1 TD 😀
undisputedly
Seahawks offensive coordinator Brian Schottenheimer is drawing interest for the Houston Texans’ head coach job. (Schefter)O'briant is kineveztek, lehetnek annyire hulyek, hogy Schotty-t is elviszik.
😲
funkyparduc
Jamal Adams amugy megdontotte az all-time, single season defensive back sack rekordot a tegnapi sackjevel. 8.5 van mar iden a neve mellett. A maradek 3 meccsen tovabb novelheti a rekordot:
Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
Seahawks offensive coordinator Brian Schottenheimer is drawing interest for the Houston Texans’ head coach job. (Schefter)😲
több mint 3 éve
Bold: CC 2 futott vagy elkapott TD, 100+ scm yard
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Köszönjük empty!Valóban érdekes, én is nekilátok majd az adatok elemzésének.
Direkt írtam, hogy fel ne vedd! Ennél dirktebben több mosolygóval nem tudom elmondani 😊Nem vettem fel, sokat fejlődött a személyiségem az utóbbi 2-3 évben. 😊
Helmut Zimmer
több mint 3 éve
Kéne több adat - honnan szerezted?Van egy GM játék, amiben játszok, ahol a heti PFF pontszámok alapján számolják az egyes mérkőzéseink végeredményét. Ennek megfelelően van egy közös PFF premium előfizetésünk.
Nagyon érdekes amit látok.
Mahomez külön universum, de ha csak ránéztek az adatokra, látszik. 😊
Arod -Wilson hasonló
Brady érzékenyebb, mint ők Allen kevésbé, de
Sokkal több adat kell
Helmut Zimmer
A többi hét értékelései:
Meccs | Aaron Rodgers passing rate | Passblocking rate |
Week 6 @ TB | 45.8 | 60.6 |
Week 7 @ HST | 73.4 | 86.0 |
Week 8 vs. MIN | 81.1 | 74.3 |
Week 9 @ SF | 90.7 | 64.6 |
Meccs | Patrick Mahomes passing rate | Passblock rate |
Week 5 vs. LV | 84.1 | 71.5 |
Week 6 @ BUF | 68.6 | 72.5 |
Week 7 @ DEN | 71.0 | 68.5 |
Week 8 vs. NYJ | 91.7 | 72.6 |
Meccs | Deshaun Watson passing rate | passblock rate |
Week 5 vs. JAX | 81.2 | 84.8 |
Week 6 @ TEN | 76.6 | 88.0 |
Week 7 vs. GB | 79.5 | 80.4 |
Week 9 @ JAX | 63.7 | 49.4 |
Meccs | Russell Wilson passing rate | Passblock rate |
Week 5 vs, MIN | 73.1 | 78.9 |
Week 7 @ ARZ | 76.3 | 64.8 |
Week 8 vs. SF | 82.8 | 69.0 |
Week 9 @ BUF | 52.9 | 66.6 |
Meccs | Tom Brady passing rate | passblock rate |
Week 5 @ CHI | 66.0 | 58.7 |
Week 6 vs. GB | 78.2 | 79.2 |
Week 7 @ LV | 89.3 | 74.3 |
Week 8 @ NYG | 80.6 | 61.0 |
Meccs | Josh Allen passing rate | passblock rate |
Week 5 @ TEN | 72.4 | 78.7 |
Week 6 vs. KC | 60.2 | 61.3 |
Week 7 @ NYJ | 58.7 | 62.0 |
Week 8 vs. NE | 63.8 | 82.6 |
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Kéne több adat - honnan szerezted?
Meccs Russell Wilson passing rate Passblock rate Week 1 @ ATL 91.5 70.6 Week 2 vs. NE 81.8 58.6 Week 3 vs. DAL 90.3 70.2 Week 4 @ MIA 90.7 73.8 Week 10 @ LAR 42.6 56.6 Week 11 vs. ARI 90.9 59.6 Week 12 @ PHI 79.7 55.5 Week 13 vs. NYG 64.4 64.5
Meccs Aaron Rodgers passing rate Passblock rate Week 1 @ MIN 94.6 94.2 Week 2 vs. DET 89.7 78.7 Week 3 @ NO 83.0 74.8 Week 4 vs. ATL 91.3 60.0 Week 10 vs. JAX 70.4 71.8 Week 11 @ IND 67.0 59.5 Week 12 vs. CHI 83.9 72.8 Week 13 vs. PHI 97.1 75.8
Meccs Patrick Mahomes passing rate Passblock rate Week 1 vs. HST 67.7 70.9 Week 2 @ LAC 78.8 62.7 Week 3 @ BLT 91.5 84.5 Week 4 vs. NE 44.5 78.0 Week 9 vs. CAR 75.0 68.2 Week 11 @ LV 83.0 68.1 Week 12 @ TB 86.4 60.7 Week 13 vs. DEN 92.1 57.0
Meccs Deshaun Watson passing rate Passblock rate Week 1 @ KC 68.0 59.9 Week 2 vs. BLT 70.3 64.3 Week 3 @ PIT 75.1 65.3 Week 4 vs. MIN 69.7 88.8 Week 10 @ CLV 70.8 68.2 Week 11 vs. NE 93.5 64.3 Week 12 @ DET 84.2 80.3 Week 13 vs. IND 68.6 44.0
Meccs Tom Brady passing rate Passblock rate Week 1 @ NO 74.9 63.0 Week 2 vs. CAR 88.5 73.7 Week 3 @ DEN 74.0 79.4 Week 4 vs. LAC 86.8 80.9 Week 9 vs. NO 57.7 58.6 Week 10 @ CAR 73.4 53.3 Week 11 vs. LAR 54.0 51.9 Week 12 vs. KC 73.1 52.2
Meccs Josh Allen passing rate Passblock rate Week 1 vs. NYJ 71.6 75.4 Week 2 @ MIA 80.7 76.4 Week 3 vs. LAR 82.9 59.7 Week 4 @ LV 90.8 79.3 Week 9 vs. SEA 84.3 61.5 Week 10 @ ARZ 56.8 68.7 Week 12 vs. LAC 67.2 59.7 Week 13 @ SF 91.9 77.6
empty taxi
Nagyon érdekes amit látok.
Mahomez külön universum, de ha csak ránéztek az adatokra, látszik. 😊
Arod -Wilson hasonló
Brady érzékenyebb, mint ők Allen kevésbé, de
Sokkal több adat kell
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Raiders meccset azt nem tudom erdemes-e szamolni. Olyan gyenge vedelmet es DC munkat nagyon regen lattam mar.Ez a Jets az elmult 4 meccsbol 3szor felpakolt min 27 pontot es egy edzoi balfaszkodas miatt nem verte csak meg a raiderst.Ennyi mélyelemzés után mi lets a Jets ellen? Sima W? Mostanában így indulnak a dolgok, de a nagyesküt nem tenném rá hogy végre egx simaliba mecs lesz. Jelenleg olyan mélységet látok morálisan, hogy már semmi sem biztos.Ettől a Jets-től sehogyse szabad kikapni, mert akkor aztán tényleg mindenkimonyonle.
Mondjuk az sem tett jót, hogy a Rams agyonverte a Patset.
garrett27
akdestroyer
En nem vagyok nyugodt.
funkyparduc
Chargers ellen hatranybol kapaszkodtunk vissza picit annyi logikaval h dobaltuk fel a labdat es jottek a zaszlok. Tudom h ti vedelmetek is szereti engedni a passzokat, de siman nektek all a zaszlo igy is.
Varhatoan 2 kezdo WR minuszban leszunk es 2 egeszseges safety megye 3 CB sorral. H mennyire lesz agressziv a vedelem playhivasa, azt az uj DC miatt nem tudom, de ugy tudunk kb nyomast generalni, ha megy az egesz vedelem a QBra.
Amit tennetek kell:
- nyomast pakolni Darnoldra, annak meccsenkent egy hulye INT az eredmenye legalabb
- Raiders ellen PS szokeveny RBkkel termeltuk a yardokat, ezt nem hagyni
- pici idot nyerni RWnek, mert a CBk nem tudjak sokaig tartani a WReket, TEdet meg hagyjuk is
több mint 3 éve
Meccs | Russell Wilson passing rate | Passblock rate |
Week 1 @ ATL | 91.5 | 70.6 |
Week 2 vs. NE | 81.8 | 58.6 |
Week 3 vs. DAL | 90.3 | 70.2 |
Week 4 @ MIA | 90.7 | 73.8 |
Week 10 @ LAR | 42.6 | 56.6 |
Week 11 vs. ARI | 90.9 | 59.6 |
Week 12 @ PHI | 79.7 | 55.5 |
Week 13 vs. NYG | 64.4 | 64.5 |
Meccs | Aaron Rodgers passing rate | Passblock rate |
Week 1 @ MIN | 94.6 | 94.2 |
Week 2 vs. DET | 89.7 | 78.7 |
Week 3 @ NO | 83.0 | 74.8 |
Week 4 vs. ATL | 91.3 | 60.0 |
Week 10 vs. JAX | 70.4 | 71.8 |
Week 11 @ IND | 67.0 | 59.5 |
Week 12 vs. CHI | 83.9 | 72.8 |
Week 13 vs. PHI | 97.1 | 75.8 |
Meccs | Patrick Mahomes passing rate | Passblock rate |
Week 1 vs. HST | 67.7 | 70.9 |
Week 2 @ LAC | 78.8 | 62.7 |
Week 3 @ BLT | 91.5 | 84.5 |
Week 4 vs. NE | 44.5 | 78.0 |
Week 9 vs. CAR | 75.0 | 68.2 |
Week 11 @ LV | 83.0 | 68.1 |
Week 12 @ TB | 86.4 | 60.7 |
Week 13 vs. DEN | 92.1 | 57.0 |
Meccs | Deshaun Watson passing rate | Passblock rate |
Week 1 @ KC | 68.0 | 59.9 |
Week 2 vs. BLT | 70.3 | 64.3 |
Week 3 @ PIT | 75.1 | 65.3 |
Week 4 vs. MIN | 69.7 | 88.8 |
Week 10 @ CLV | 70.8 | 68.2 |
Week 11 vs. NE | 93.5 | 64.3 |
Week 12 @ DET | 84.2 | 80.3 |
Week 13 vs. IND | 68.6 | 44.0 |
Meccs | Tom Brady passing rate | Passblock rate |
Week 1 @ NO | 74.9 | 63.0 |
Week 2 vs. CAR | 88.5 | 73.7 |
Week 3 @ DEN | 74.0 | 79.4 |
Week 4 vs. LAC | 86.8 | 80.9 |
Week 9 vs. NO | 57.7 | 58.6 |
Week 10 @ CAR | 73.4 | 53.3 |
Week 11 vs. LAR | 54.0 | 51.9 |
Week 12 vs. KC | 73.1 | 52.2 |
Meccs | Josh Allen passing rate | Passblock rate |
Week 1 vs. NYJ | 71.6 | 75.4 |
Week 2 @ MIA | 80.7 | 76.4 |
Week 3 vs. LAR | 82.9 | 59.7 |
Week 4 @ LV | 90.8 | 79.3 |
Week 9 vs. SEA | 84.3 | 61.5 |
Week 10 @ ARZ | 56.8 | 68.7 |
Week 12 vs. LAC | 67.2 | 59.7 |
Week 13 @ SF | 91.9 | 77.6 |
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Direkt írtam, hogy fel ne vedd! Ennél dirktebben több mosolygóval nem tudom elmondani 😊Én a saját primitív szintemen próbálom megérteni a játékot, hogy is tudnám máshogy, ha sohasem tanultam ilyen dolgokról.😀 😀 😀 ne vedd magadra, de kihagyhatatlan.Amúgy ha valakinek van kedve nézze meg a fal értékeléseket meccsenként vagy negyedenként (mondjuk az igazi passz játékra lenne) és Wilsonét ugyanebben a bontásban. Ugyanezt tegye meg tetszőleges másik 4-5 QB val.Én nem tudok ekkora léptékben gondolkozni, meg folyamatokat elemezni, meg korrelácót számolni, mert az sem tudom mi az.
A nézze meg azt jelenti legegyszerűbb esetben, hogy korrelácót kell számolni. Akkor végre ezt a vitát is kicsit egyenesbe lehetne tenni.
Helmut Zimmer
akdestroyer
-Úgy mondja el hogy én is értsem!
-Együttmozgás
-Mi?
-A korreláció
-Az mi?
-Megmondja hogy egyik ismérv mennyire befolyásolja a másik alakulását. A fal rossz játéka mennyire nyúl bele az irányító játékába.
-Nem kell ide ez a nagy tudományoskodás majd én megmondom... Figyeljen ide...
-OK
😀
Helmut Zimmer
Én nem voltam rakétamérnök.
akdestroyer
Mindenesetre ha valaknek megvan a számsor én megcsinálom.
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Jó, most csak azért nem kellene itt nekiállni négerezni 😕Ha Wilson nem lenne mobilis, es csak egy karja lenne, akkor se nezne ki ugy, mint Garoppolo 😊Ha Wilson nem egy mobilis irányító lenne, akkor úgy nézne ki, mint Garoppoló idén. mert idén a mi OL-ünk 5 közlekedési bólyasort idéz egymás mellett.Nem is kell sokaig visszamenni, az emlekekben kutatva. Andrew Luck. O sokszor hasonloan szar fal mogott nyujtott kiemelkedot.Igazat adok neked, kicsit pontatlanul fogalmaztam, pontosítanék.
Brady elott nem volt mindig jo fal, neki nagyon jo a belso idozitoje, meg a quick release is. Ez teveszme, hogy neki elit falai voltak mindig. BigBenrol sem vagyok meggyozodve. Rogersnek talan atlagnal mindig jobb falai voltak.
undisputedly
Brady előtt nem volt mindig elit fal, de Scarnecchia azért legalább egy közepeset mindig elépakolt.
(Igazából a dink&dunk játékuk, meg Brady képességei mellé nekik sosem volt elvárás egy olyan fal fölhúzása ami átlag 3-4 secig tart.)
BigBen, Rodgers stb előtt dettó, ott is voltak hullámok, de azért egyikük se dolgozott bottom5 OL-el.
És azokban az években amikor gyengébb volt a faluk, nem is voltak ott az MVP versenyben. És ilyenre mástól sem emlékszem.
RW-nak viszont egy konkrét életműve szól arról, hogy milyen top30-32 közötti OL mögött dobálni, pár jobban sikerült 4-5 meccses periódusokon kívül 5 éve ezt nézzük folyamatosan.
És ez az én szememben a tojás meg a tyúk dilemmája, éa nem azért gyengélkedik az O# mert RW gyenge, hanem azért gyenge RW mert a fal megint szar.
És én értem, hogy vannak az embernek limitei, meg területek ahol más QB jobb, de emögött az 55-ös pff grade-ű hulladék mögött nem létezik MVP forma. Mahomes se tudná, meg Rodgers se, meg L.Jackson se.
Ezt próbáltam meg megfogalmazni.
Visszakanyarodok Bostonba, írtam hogy ott a passprot hullámzása nem bug volt hanem feature.
Viszont ha mi, a gyenge TE játékra, és az instant életveszély mélységi elkapóinkra, egy boom-boom gameplant rakunk össze, akkor faszom, kutya kötelességünk összepakolni egy falat ami legalább 2-3 másodpercig tart, mert anélkül nem megy.
Ez amit mi csinálunk pont akkora bukta mintha valaki tetűlassú elkapókkal akárná másolni a mi gameplanünket. Nem fog sikerülni.
Ak te látsz kulonbseget a elso 6 heti Ol es az utolso 6 kozott vagy egesz evben ez volt a benyomasod az OL rol?Nem ez volt a benyomásom, írtam is 3 kommentel ezelőtt, hogy az utóbbi 4-5 meccsen éreztem ezt a bezuhanást... kb a Bills/Rams óta.
Fantomas0429
Épp ezért kértem pff számokat, és ebben az érzésemben erősített meg empty. A 70-es és az 55-ös átlag közötti különbség valami ordenáréan magas. És ez abszolút meglátszik a QB játékunkon.
És nem, nem ez RW összes hibájának az alfája, saját maga is rengeteg hibát vét hetek óta, de mindenképp hatása volt a játékára ez a zuhanás, nem önerőből zuhant ki az MVP versenyből.
Szerintem.
akdestroyer
Wilson tud mozogni még, de azért korban már ő sem lesz fürgébb, mint ezelőtt 5 éve, ezt is vedd figyelembe. Azért amiket kapott bőven nyomot hagy benne.
petey
undisputedly
több mint 3 éve
Ez a Jets az elmult 4 meccsbol 3szor felpakolt min 27 pontot es egy edzoi balfaszkodas miatt nem verte csak meg a raiderst.Ennyi mélyelemzés után mi lets a Jets ellen? Sima W? Mostanában így indulnak a dolgok, de a nagyesküt nem tenném rá hogy végre egx simaliba mecs lesz. Jelenleg olyan mélységet látok morálisan, hogy már semmi sem biztos.Ettől a Jets-től sehogyse szabad kikapni, mert akkor aztán tényleg mindenkimonyonle.
garrett27
akdestroyer
En nem vagyok nyugodt.
több mint 3 éve
látom átment a mondanivalóHa Wilson nem lenne mobilis, es csak egy karja lenne, akkor se nezne ki ugy, mint Garoppolo 😊Ha Wilson nem egy mobilis irányító lenne, akkor úgy nézne ki, mint Garoppoló idén. mert idén a mi OL-ünk 5 közlekedési bólyasort idéz egymás mellett.Nem is kell sokaig visszamenni, az emlekekben kutatva. Andrew Luck. O sokszor hasonloan szar fal mogott nyujtott kiemelkedot.Igazat adok neked, kicsit pontatlanul fogalmaztam, pontosítanék.
Brady elott nem volt mindig jo fal, neki nagyon jo a belso idozitoje, meg a quick release is. Ez teveszme, hogy neki elit falai voltak mindig. BigBenrol sem vagyok meggyozodve. Rogersnek talan atlagnal mindig jobb falai voltak.
undisputedly
Brady előtt nem volt mindig elit fal, de Scarnecchia azért legalább egy közepeset mindig elépakolt.
(Igazából a dink&dunk játékuk, meg Brady képességei mellé nekik sosem volt elvárás egy olyan fal fölhúzása ami átlag 3-4 secig tart.)
BigBen, Rodgers stb előtt dettó, ott is voltak hullámok, de azért egyikük se dolgozott bottom5 OL-el.
És azokban az években amikor gyengébb volt a faluk, nem is voltak ott az MVP versenyben. És ilyenre mástól sem emlékszem.
RW-nak viszont egy konkrét életműve szól arról, hogy milyen top30-32 közötti OL mögött dobálni, pár jobban sikerült 4-5 meccses periódusokon kívül 5 éve ezt nézzük folyamatosan.
És ez az én szememben a tojás meg a tyúk dilemmája, éa nem azért gyengélkedik az O# mert RW gyenge, hanem azért gyenge RW mert a fal megint szar.
És én értem, hogy vannak az embernek limitei, meg területek ahol más QB jobb, de emögött az 55-ös pff grade-ű hulladék mögött nem létezik MVP forma. Mahomes se tudná, meg Rodgers se, meg L.Jackson se.
Visszakanyarodok Bostonba, írtam hogy ott a passprot hullámzása nem bug volt hanem feature.
Viszont ha mi, a gyenge TE játékra, és az instant életveszély mélységi elkapóinkra, egy boom-boom gameplant rakunk össze, akkor faszom, kutya kötelességünk összepakolni egy falat ami legalább 2-3 másodpercig tart, mert anélkül nem megy.
Ez amit mi csinálunk pont akkora bukta mintha valaki tetűlassú elkapókkal akárná másolni a mi gameplanünket. Nem fog sikerülni.
Ak te látsz kulonbseget a elso 6 heti Ol es az utolso 6 kozott vagy egesz evben ez volt a benyomasod az OL rol?Nem ez volt a benyomásom, írtam is 3 kommentel ezelőtt, hogy az utóbbi 4-5 meccsen éreztem ezt a bezuhanást... kb a Bills/Rams óta.
Fantomas0429
Épp ezért kértem pff számokat, és ebben az érzésemben erősített meg empty. A 70-es és az 55-ös átlag közötti különbség valami ordenáréan magas. És ez abszolút meglátszik a QB játékunkon.
És nem, nem ez RW összes hibájának az alfája, saját maga is rengeteg hibát vét hetek óta, de mindenképp hatása volt a játékára ez a zuhanás, nem önerőből zuhant ki az MVP versenyből.
Szerintem.
akdestroyer
Wilson tud mozogni még, de azért korban már ő sem lesz fürgébb, mint ezelőtt 5 éve, ezt is vedd figyelembe. Azért amiket kapott bőven nyomot hagy benne.
petey
undisputedly
több mint 3 éve
Ennyi mélyelemzés után mi lets a Jets ellen? Sima W? Mostanában így indulnak a dolgok, de a nagyesküt nem tenném rá hogy végre egx simaliba mecs lesz. Jelenleg olyan mélységet látok morálisan, hogy már semmi sem biztos.Jetset illene megverni. Raerunk utana kikapni a Washingtontol vagy Ramstol.
garrett27
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Ennyi mélyelemzés után mi lets a Jets ellen? Sima W? Mostanában így indulnak a dolgok, de a nagyesküt nem tenném rá hogy végre egx simaliba mecs lesz. Jelenleg olyan mélységet látok morálisan, hogy már semmi sem biztos.Ettől a Jets-től sehogyse szabad kikapni, mert akkor aztán tényleg mindenkimonyonle.
garrett27
több mint 3 éve
Ennyi mélyelemzés után mi lets a Jets ellen? Sima W? Mostanában így indulnak a dolgok, de a nagyesküt nem tenném rá hogy végre egx simaliba mecs lesz. Jelenleg olyan mélységet látok morálisan, hogy már semmi sem biztos. Mondjuk az sem tett jót, hogy a Rams agyonverte a Patset.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 3 éve
Ha Wilson nem lenne mobilis, es csak egy karja lenne, akkor se nezne ki ugy, mint Garoppolo 😊Ha Wilson nem egy mobilis irányító lenne, akkor úgy nézne ki, mint Garoppoló idén. mert idén a mi OL-ünk 5 közlekedési bólyasort idéz egymás mellett.Nem is kell sokaig visszamenni, az emlekekben kutatva. Andrew Luck. O sokszor hasonloan szar fal mogott nyujtott kiemelkedot.Igazat adok neked, kicsit pontatlanul fogalmaztam, pontosítanék.
undisputedly
Fantomas0429
Szerintem.
akdestroyer
petey
több mint 3 éve
Ha Wilson nem egy mobilis irányító lenne, akkor úgy nézne ki, mint Garoppoló idén. mert idén a mi OL-ünk 5 közlekedési bólyasort idéz egymás mellett.Nem is kell sokaig visszamenni, az emlekekben kutatva. Andrew Luck. O sokszor hasonloan szar fal mogott nyujtott kiemelkedot.Igazat adok neked, kicsit pontatlanul fogalmaztam, pontosítanék.
undisputedly
Fantomas0429
Szerintem.
akdestroyer
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Én a saját primitív szintemen próbálom megérteni a játékot, hogy is tudnám máshogy, ha sohasem tanultam ilyen dolgokról.😀 😀 😀 ne vedd magadra, de kihagyhatatlan.Amúgy ha valakinek van kedve nézze meg a fal értékeléseket meccsenként vagy negyedenként (mondjuk az igazi passz játékra lenne) és Wilsonét ugyanebben a bontásban. Ugyanezt tegye meg tetszőleges másik 4-5 QB val.Én nem tudok ekkora léptékben gondolkozni, meg folyamatokat elemezni, meg korrelácót számolni, mert az sem tudom mi az.
A nézze meg azt jelenti legegyszerűbb esetben, hogy korrelácót kell számolni. Akkor végre ezt a vitát is kicsit egyenesbe lehetne tenni.
Helmut Zimmer
akdestroyer
-Úgy mondja el hogy én is értsem!
-Együttmozgás
-Mi?
-A korreláció
-Az mi?
-Megmondja hogy egyik ismérv mennyire befolyásolja a másik alakulását. A fal rossz játéka mennyire nyúl bele az irányító játékába.
-Nem kell ide ez a nagy tudományoskodás majd én megmondom... Figyeljen ide...
-OK
😀
Helmut Zimmer
Én nem voltam rakétamérnök.
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Nem is kell sokaig visszamenni, az emlekekben kutatva. Andrew Luck. O sokszor hasonloan szar fal mogott nyujtott kiemelkedot.Igazat adok neked, kicsit pontatlanul fogalmaztam, pontosítanék.
undisputedly
Fantomas0429
Szerintem.