NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 749
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 3 éve
Szia Empty, ha még jönnek számok lécci küldd.Ne merészeld... 😀 Ide kérjük.
Nagyon érdekesek a számok. Végül betettem a QBR-t is, mert ez a passers rating már láthatóan kozmetikázott számokból áll (NEM AZ Ő HIBÁJA VOLT!!!!), és engem a produktivitás érdekelt.
Az eredményeket kegyeleti okokból emailben fogom....
Helmut Zimmer
több mint 3 éve
Szia Empty, ha még jönnek számok lécci küldd.Nagyon érdekesek a számok. Végül betettem a QBR-t is, mert ez a passers rating már láthatóan kozmetikázott számokból áll (NEM AZ Ő HIBÁJA VOLT!!!!), és engem a produktivitás érdekelt.
Az eredményeket kegyeleti okokból emailben fogom....
Kéne több adat - honnan szerezted?Van egy GM játék, amiben játszok, ahol a heti PFF pontszámok alapján számolják az egyes mérkőzéseink végeredményét. Ennek megfelelően van egy közös PFF premium előfizetésünk.
Nagyon érdekes amit látok.
Mahomez külön universum, de ha csak ránéztek az adatokra, látszik. 😊
Arod -Wilson hasonló
Brady érzékenyebb, mint ők Allen kevésbé, de
Sokkal több adat kell
Helmut Zimmer
A többi hét értékelései:
Meccs Aaron Rodgers passing rate Passblocking rate Week 6 @ TB 45.8 60.6 Week 7 @ HST 73.4 86.0 Week 8 vs. MIN 81.1 74.3 Week 9 @ SF 90.7 64.6
Meccs Patrick Mahomes passing rate Passblock rate Week 5 vs. LV 84.1 71.5 Week 6 @ BUF 68.6 72.5 Week 7 @ DEN 71.0 68.5 Week 8 vs. NYJ 91.7 72.6
Meccs Deshaun Watson passing rate passblock rate Week 5 vs. JAX 81.2 84.8 Week 6 @ TEN 76.6 88.0 Week 7 vs. GB 79.5 80.4 Week 9 @ JAX 63.7 49.4
Meccs Russell Wilson passing rate Passblock rate Week 5 vs, MIN 73.1 78.9 Week 7 @ ARZ 76.3 64.8 Week 8 vs. SF 82.8 69.0 Week 9 @ BUF 52.9 66.6
Meccs Tom Brady passing rate passblock rate Week 5 @ CHI 66.0 58.7 Week 6 vs. GB 78.2 79.2 Week 7 @ LV 89.3 74.3 Week 8 @ NYG 80.6 61.0
Meccs Josh Allen passing rate passblock rate Week 5 @ TEN 72.4 78.7 Week 6 vs. KC 60.2 61.3 Week 7 @ NYJ 58.7 62.0 Week 8 vs. NE 63.8 82.6
empty taxi
több mint 3 éve
Soha nem bántanálak meg, ahhoz túlzottan kedvellek. Kérlek nézz rá erre a fiatalemberre, majd mondd ki hangosan: "2 első kört adtunk Adamsért". Ezután, kérlek gondold át Te mit várnál Adamstől! Ha ezután is boldog vagy azzal, ami történik, akkor nem is kell erről többet beszélni. Ha nem vagy, akkor meg mindegy. 😊
www.youtube.com/watch?v=oNabfHVX4Vs
Nekem ne magyarázza senki, hogy Pete Carroll ezt így akarta, vagy így gondolta.Szóval kurva nagy tévúton vagyok, értem.
Ez így sikerült. Ne magyarázzuk már meg, hogy egy Safetynek nem kell tudnia térben játszani. Hagyjuk már ezt! 😀
Helmut Zimmer
Tudnál ebben részletesebb támaszt nyújtani számomra, mert én tényleg a shallow zone-box SS korszakos zsenijeként tudok rá gondolni, (azzal a kitétellel, hogy emellett olyan coverage képességei voltak amit egy single high safety is megirigyelt volna.)
És amikor azt írod, hogy Kam nem ezt játszotta PC alatt, akkor nem értem hogy miért nem.
akdestroyer
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Nekem ne magyarázza senki, hogy Pete Carroll ezt így akarta, vagy így gondolta.Szóval kurva nagy tévúton vagyok, értem.
Ez így sikerült. Ne magyarázzuk már meg, hogy egy Safetynek nem kell tudnia térben játszani. Hagyjuk már ezt! 😀
Helmut Zimmer
Tudnál ebben részletesebb támaszt nyújtani számomra, mert én tényleg a shallow zone-box SS korszakos zsenijeként tudok rá gondolni, (azzal a kitétellel, hogy emellett olyan coverage képességei voltak amit egy single high safety is megirigyelt volna.)
És amikor azt írod, hogy Kam nem ezt játszotta PC alatt, akkor nem értem hogy miért nem.
több mint 3 éve
Én most is konferencia-hívásban vagyok. Kísérlet -tervezek éppen 4 másik csávóval, akik jobb esetben ugyanazt csinálják, amit én . 😀OFF: ezen röhögök, hogy úgy teszünk mintha termelnénk a gdp-t, közben meg minden szurker a fórum-highlihts-stat-fantasy- espn playoff machine rengetegében tölti az egesz hetfotFú nekem is... ez van.... Annyira szar!!!!!! 😀Ezzel most mire teccik célozni? 😀Ok, de este tedd be oket, mert videos hivasokban vagyok egesz nap es latjak, hogy mast olvasok.
| Lesz még hosszabb, a kövi 3 fordulóról is vannak meglátásaim. |
akdestroyer
undisputedly
Helmut Zimmer
😀
funkyparduc
Éppen a varianciaanalízisnél tartunk.
Németek ezt nagyon komolyan veszik, mert soha nem volt elég pénzük, idejük, alapanyaguk tesztelni minden prototípust. szóval itt dől el, hogy melyik prototípusokat fogják megépíteni.
Rettenetesen szar napom van sorry, de ha viccet akarnék ebből a helyzetből csinálni, akkor úgy kezdődne, hogy arról beszélget egy magyar egy izraeli, egy angol és két francia, hogy a nagy német autógyár melyik prototípust fogadja el...
több mint 3 éve
OFF: ezen röhögök, hogy úgy teszünk mintha termelnénk a gdp-t, közben meg minden szurker a fórum-highlihts-stat-fantasy- espn playoff machine rengetegében tölti az egesz hetfotFú nekem is... ez van.... Annyira szar!!!!!! 😀Ezzel most mire teccik célozni? 😀Ok, de este tedd be oket, mert videos hivasokban vagyok egesz nap es latjak, hogy mast olvasok.
akdestroyer
undisputedly
Helmut Zimmer
😀
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 3 éve
Köszi az észrevételeket. Lehet, hogy ott mentem félre én is hogy Kamet és ET-t hasonlítom Adamsékhez pedig nem kéne. De Kam játékát sosem éreztem öncélunak, míg Adamsét sok esetben annak látom.Nem mentél félre az a paradigma, hogy az SS post az egy klasszikusan shallow zone -box TE coverage post, téves. Seattlenél pláne nem így van, Kam Chancellor nem ezt játszotta. Sztár SS nem ezt játssza. Troy soha nem ezt játszotta, és a csodálatos és feledhetetlen Ronnie Lott óta ezt senki nem játssza a csúcson. Azért emelem ki ezt a 3 nevet, mert mindegyikük játékához komoly köze volt Pete Carrollnak. Lott volt a minta,
BigBaltazar
"One of my favorite guys was Ronnie Lott. I had and have such tremendous respect for him that when I finally got a chance to coach him, I couldn't get enough of uncovering and understanding what made him tick and what made him be who he was." Pete Carroll
Nekem ne magyarázza senki, hogy Pete Carroll ezt így akarta, vagy így gondolta.
több mint 3 éve
Köszi az észrevételeket. Lehet, hogy ott mentem félre én is hogy Kamet és ET-t hasonlítom Adamsékhez pedig nem kéne. De Kam játékát sosem éreztem öncélunak, míg Adamsét sok esetben annak látom.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 3 éve
Fú nekem is... ez van.... Annyira szar!!!!!! 😀Ezzel most mire teccik célozni? 😀Ok, de este tedd be oket, mert videos hivasokban vagyok egesz nap es latjak, hogy mast olvasok.
akdestroyer
undisputedly
több mint 3 éve
Ezzel most mire teccik célozni? 😀Ok, de este tedd be oket, mert videos hivasokban vagyok egesz nap es latjak, hogy mast olvasok.
akdestroyer
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Ezzel most mire teccik célozni? 😀| Lesz még hosszabb, a kövi 3 fordulóról is vannak meglátásaim. |
több mint 3 éve
Az a baj a hosszú írásokkal, hogy, ha jön a kanyar utána már nehéz befordulni 😀Tőlem nem kapsz 5 lájkot, csak 3-at mert azért van bukfenc a gondolatmenetben.Jamal Adams amugy megdontotte az all-time, single season defensive back sack rekordot a tegnapi sackjevel. 8.5 van mar iden a neve mellett. A maradek 3 meccsen tovabb novelheti a rekordot:Ez nagyon dicséretes, de úgy gondolom nem ez lenne az elsődleges munkaköre, hanem mint utolsó ember segítse a cornereket a szorult helyzetben. Erre pedig csak alig használható. ET sokkal jobb volt. Basszus Adamset konkrétan hasba dobta Darnold, és nem kapja el. ha mást nem csinál a meccsen már akkor elég lett volna az a pick.
undisputedly
Most úgy gondolom két első kört nem ért a manus.
Amúgy a rekord döntéssel meg elmehetünk a sóhivatalba, ha a PO-ban majd ARod a helyére fogja bombázni a lasztikat.
BigBaltazar
Azt azért lássuk jól, hogy J.Adams az nem ET.
Ő K.Chancellor posztján játszik, és nagyjából hasonló feladatokkal is van ellátva, azt kell rajta számonkérni. Legyen közel a falhoz, ölje a futást, blitzeljen ha úgy van, ezeket úgy gondolom maradéktalanul teljesíti.
Az hogy Kam emellett fényévekkel volt jobb coverage-ben, hát az már a csillagok eggyüttállása is volt, főleg úgy, hogy egy ET takarított mögötte.
Adams meg blitznél sokkal jobb, viszont coverageben meg maximum átlagos, ez igaz.
Az hogy ez megér-e két első kört, az egy másik kávéház. Nyílván nem, szerintem sem, de azt értjük jól, hogy kellett Adams, és ha ez volt az ára, akkor ez volt, és ennyit ér. Mert a piacon mindenkit túlfizetnek a francba (akár pénzben, akár pick-el), és az a csapat, aki nem licitál csak az "értékig", az nem hoz el onnan játékost, ezért túlfizeted, túlkompenzálod, főleg ha needre jön.
Carrollék szerint ekkora volt a need.
Szerintem meg Marquise Blairért második kört adtunk, és nekem nagyon tetszett a játéka, és nem értem miért lett az a project a kukába dobva, de mindegy, ez már egy harmadik kérdés.
Vissza a safety-khez.
Na most.
A hiányérzetünk abból adódik, hogy Diggs nem ET. Ezt azért jól látjuk. Én imádom Diggset is, félreértés ne essék, ez nem az ő hibája. (Az, hogy ET játékát úgy kezeljük mint valamiféle normát, és aki alábbadja az gyenge a posztján.)
Csak mi egyszerűen az évek során ahhoz a szinthez szoktunk hozzá. Hogy a FS az mindenki kitakar hátul egymaga, SS segítség nélkül.
De, ahogy ezt megtette ET Kam hiányában, azaz hogy Kam nyugodtan felléphetett a fal mögé szabadon, akárhova, tét nélkül, ugyanúgy erre Diggs nem képes J.Adams nélkül.
De nem Diggs hibája, és nem Adams hibája.
Sokkal inkább a rendszeré. Én nagyon azt érzem/látom, hogy a mai napig nagyon hasonló a szerepkörben erőltetjük a két safety-t mint anno a LoB idejében, mindezt szinte már görcsösen, mintha a seahawks-féle cover 3-on kívűl más séma nem is lenne, megfeledkezve arról hogy, Diggs nem ET, megfeledkezve arról, hogy nincs Sherman aki kitakarja a pálya fél oldalát, megfeledkezve arról a falról ami 7 évvel ezelőtt ligaelső számokat hozott, és legalább annyira domináns volt a saját mezőnyében, mint a LoB volt a DB sorok közt. Mert ilyen falunk közelről sincs.
Ennek az áldozata lett T.Thompson is akire még két számmal nagyobb volt a kabát, mint most Diggsre, és ennek számára egészen katasztrófális eredménye lett, pedig az egyetemi performansz alapján sokkal több volt benne, aki ezt anno látta, az tudja igazolni.
Ez az én szememben ugyanaz a "leragadás", mint a 3 LB szentsége. Ami kiválóan működött 7 éve, de ma már egyre kevésbé, és hiába kaptunk ezért millió pofont, csak erőltettük.
Annak mi lett a vége tavaly?
Ugyanez, azaz hogy azok a játékosok néztek ki hülyének, akiket beleerőltettek. Bobbyról nem akartuk elhinni hogy bezuhant, de KJ-t simán nyugdíjazta volna 10-ből 8 szurkoló.
Idén, hogy végre találtunk fiatal DB-eket, akik nem vállalhatatlan teljesítményt nyújtanak (lásd Reed, Amadi), és fel tudjuk őket pakolni 3-4 WR-es felállások ellen, mi történt?
Bobby újra a No.1 LB, KJ meg top10. Milyen kurva érdekes, nem?
Azért írom ezeket, mert számomra ez jön le Adams játékából. Igen coverage-ben maximum átlagos és vannak hibái. És igen, a hibáiért mindig 4x annyira meg leszünk büntetve yardban, mintha a falembert tolnák el az útból, és sokkal látványosabb is, természetéből adódóan.
Szóval igen vannak hibái, vannak félreolvasásai. Viszont elmondhatatlanul több olyan playt láttam, ami rendszerszintű, ami Carroll és Norton hibája, amiért őket kéne érte picsánrúgni, és mindez kivétel nélkül mégis J.Adamsre ég rá.
Amikor 2x egymás után elküldik ugyanarra a blitzre, meg társai. B+.
És szurkoló sajnos ilyen, hiába tudjuk hogy a rendszer a felelős, mégis a játékosra verjük rá. A 3 LB-es felállásoknál is tudtuk hogy nettó faszság, de azért csak KJ-t akartuk nyugdíjazni, amiért 1v1 maradt JuJu-val, és TD-ket kaptunk róla.
Paradox dolog ez, na.
Összegzek, szerintem J.Adams nagyon kellett, és tudja is azt, amiért hoztuk, csak le kell még vedleni pár balfaszságot.
Kezdhetnénk azzal, hogy hozunk egy normális DC-t.
Állítólag D.Quinn épp ráér.
akdestroyer
több mint 3 éve
Más, KJ játéka most nagyon ott van. Szerintetek mitől van, hogy ennyire jó lett. Vagy...?Rendet tettek 3 meccsel ezelőtt a secondaryban, nem kell folyton vissazllépnie. Viszont ha visszalép, akkor fosnak tőle. Nagyon érdekes, hogy shurdown ként tud működni. 😊
BigBaltazar
KJ nagyon nagy koponya. Na szerintem belőle koordinátor lesz. Egyébként ő az, akit Ken Nótn egy kicsit a saját arcára formált. Norton is ilyesmi volt.
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Tőlem nem kapsz 5 lájkot, csak 3-at mert azért van bukfenc a gondolatmenetben.Jamal Adams amugy megdontotte az all-time, single season defensive back sack rekordot a tegnapi sackjevel. 8.5 van mar iden a neve mellett. A maradek 3 meccsen tovabb novelheti a rekordot:Ez nagyon dicséretes, de úgy gondolom nem ez lenne az elsődleges munkaköre, hanem mint utolsó ember segítse a cornereket a szorult helyzetben. Erre pedig csak alig használható. ET sokkal jobb volt. Basszus Adamset konkrétan hasba dobta Darnold, és nem kapja el. ha mást nem csinál a meccsen már akkor elég lett volna az a pick.
undisputedly
Amúgy a rekord döntéssel meg elmehetünk a sóhivatalba, ha a PO-ban majd ARod a helyére fogja bombázni a lasztikat.
BigBaltazar
Azt azért lássuk jól, hogy J.Adams az nem ET.
Ő K.Chancellor posztján játszik, és nagyjából hasonló feladatokkal is van ellátva, azt kell rajta számonkérni. Legyen közel a falhoz, ölje a futást, blitzeljen ha úgy van, ezeket úgy gondolom maradéktalanul teljesíti.
Az hogy Kam emellett fényévekkel volt jobb coverage-ben, hát az már a csillagok eggyüttállása is volt, főleg úgy, hogy egy ET takarított mögötte.
Adams meg blitznél sokkal jobb, viszont coverageben meg maximum átlagos, ez igaz.
Az hogy ez megér-e két első kört, az egy másik kávéház. Nyílván nem, szerintem sem, de azt értjük jól, hogy kellett Adams, és ha ez volt az ára, akkor ez volt, és ennyit ér. Mert a piacon mindenkit túlfizetnek a francba (akár pénzben, akár pick-el), és az a csapat, aki nem licitál csak az "értékig", az nem hoz el onnan játékost, ezért túlfizeted, túlkompenzálod, főleg ha needre jön.
Carrollék szerint ekkora volt a need.
Szerintem meg Marquise Blairért második kört adtunk, és nekem nagyon tetszett a játéka, és nem értem miért lett az a project a kukába dobva, de mindegy, ez már egy harmadik kérdés.
Vissza a safety-khez.
Na most.
A hiányérzetünk abból adódik, hogy Diggs nem ET. Ezt azért jól látjuk. Én imádom Diggset is, félreértés ne essék, ez nem az ő hibája. (Az, hogy ET játékát úgy kezeljük mint valamiféle normát, és aki alábbadja az gyenge a posztján.)
Csak mi egyszerűen az évek során ahhoz a szinthez szoktunk hozzá. Hogy a FS az mindenki kitakar hátul egymaga, SS segítség nélkül.
De, ahogy ezt megtette ET Kam hiányában, azaz hogy Kam nyugodtan felléphetett a fal mögé szabadon, akárhova, tét nélkül, ugyanúgy erre Diggs nem képes J.Adams nélkül.
De nem Diggs hibája, és nem Adams hibája.
Sokkal inkább a rendszeré. Én nagyon azt érzem/látom, hogy a mai napig nagyon hasonló a szerepkörben erőltetjük a két safety-t mint anno a LoB idejében, mindezt szinte már görcsösen, mintha a seahawks-féle cover 3-on kívűl más séma nem is lenne, megfeledkezve arról hogy, Diggs nem ET, megfeledkezve arról, hogy nincs Sherman aki kitakarja a pálya fél oldalát, megfeledkezve arról a falról ami 7 évvel ezelőtt ligaelső számokat hozott, és legalább annyira domináns volt a saját mezőnyében, mint a LoB volt a DB sorok közt. Mert ilyen falunk közelről sincs.
Ennek az áldozata lett T.Thompson is akire még két számmal nagyobb volt a kabát, mint most Diggsre, és ennek számára egészen katasztrófális eredménye lett, pedig az egyetemi performansz alapján sokkal több volt benne, aki ezt anno látta, az tudja igazolni.
Ez az én szememben ugyanaz a "leragadás", mint a 3 LB szentsége. Ami kiválóan működött 7 éve, de ma már egyre kevésbé, és hiába kaptunk ezért millió pofont, csak erőltettük.
Annak mi lett a vége tavaly?
Ugyanez, azaz hogy azok a játékosok néztek ki hülyének, akiket beleerőltettek. Bobbyról nem akartuk elhinni hogy bezuhant, de KJ-t simán nyugdíjazta volna 10-ből 8 szurkoló.
Idén, hogy végre találtunk fiatal DB-eket, akik nem vállalhatatlan teljesítményt nyújtanak (lásd Reed, Amadi), és fel tudjuk őket pakolni 3-4 WR-es felállások ellen, mi történt?
Bobby újra a No.1 LB, KJ meg top10. Milyen kurva érdekes, nem?
Azért írom ezeket, mert számomra ez jön le Adams játékából. Igen coverage-ben maximum átlagos és vannak hibái. És igen, a hibáiért mindig 4x annyira meg leszünk büntetve yardban, mintha a falembert tolnák el az útból, és sokkal látványosabb is, természetéből adódóan.
Szóval igen vannak hibái, vannak félreolvasásai. Viszont elmondhatatlanul több olyan playt láttam, ami rendszerszintű, ami Carroll és Norton hibája, amiért őket kéne érte picsánrúgni, és mindez kivétel nélkül mégis J.Adamsre ég rá.
Amikor 2x egymás után elküldik ugyanarra a blitzre, meg társai. B+.
És szurkoló sajnos ilyen, hiába tudjuk hogy a rendszer a felelős, mégis a játékosra verjük rá. A 3 LB-es felállásoknál is tudtuk hogy nettó faszság, de azért csak KJ-t akartuk nyugdíjazni, amiért 1v1 maradt JuJu-val, és TD-ket kaptunk róla.
Paradox dolog ez, na.
Összegzek, szerintem J.Adams nagyon kellett, és tudja is azt, amiért hoztuk, csak le kell még vedleni pár balfaszságot.
Kezdhetnénk azzal, hogy hozunk egy normális DC-t.
Állítólag D.Quinn épp ráér.
Edit: Sry, láttam hogy közben egy csomó dologról beszéltetek amiről én is írtam, nem papagájkodni akartam, csak több mint egy óráig gépeltem.
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 3 éve
Én nem láttam a tegnapi meccset, de az első meccseken Adamset még próbálták Highban, a Giants ellen már nem. Lehet rájöttek, hogy nem az ő pályája.... mondjuk nem kapkodták el.Tezsvírem nálunk játszott egy Kam Chancellor aki igencsak szabadjára volt eresztve ráadásul nagyan sok alkalommal High poziban. Emlékeztetőül:
www.youtube.com/watch?v=IMghEJ8hLYE
Ha adtunk Adamsért 2 első kört és megkapta a szabadságot, akkor várjuk már el tőle, hogy olvassa a zónát. 😊
Azt azért vegyétek szerintem figyelembe, hogy a rendszer, amit a Seattle játszik annyira de annyira egyszerű, hogy nincs igazi jelentősége az FS, és az SS posztnak. Tulajdonképpen mind a kettő autonóm read and react free post, és a egyszerű szabályok alapján működik, tehát van/nincs single high downhill, vagy horizontális, kiváltás, oszt kb. ennyi. Sőt jelenleg Diggs kötöttebb munkakörben van mint Adams.Persze, hogy kotottebb. Jamal szabadon garazdalkodik a boxban, Diggsnek meg fegyelmezetten kell hatul oriznie a deepet. Persze lemaradtam rengeteg negyedrol iden, de eddig mindig Jamal a box kornyeken szaglaszott, mig Diggs sokkal hatrebb. Teljesen irrealis elvarni egy SS-tol, hogy FS szerepben tundokoljon. Az egyetlen pozitiv dolog Nortonnal kapcsolatban, hogy Adams erossegeire jatszik.
Tehát Balta meglátásában akkor is van igazság, ha véletlenül írta, és nem változtat a tényleges mondanivalón, hogy az ember elvész területben. Kam Chancellor nem veszett el.
Helmut ZimmerKöszi und, nem kell nekem legépelni.En nem orultem az Adams trade-nek akkor sem, most sem, de kevered a ket poziciot.Jamal Adams amugy megdontotte az all-time, single season defensive back sack rekordot a tegnapi sackjevel. 8.5 van mar iden a neve mellett. A maradek 3 meccsen tovabb novelheti a rekordot:Ez nagyon dicséretes, de úgy gondolom nem ez lenne az elsődleges munkaköre, hanem mint utolsó ember segítse a cornereket a szorult helyzetben. Erre pedig csak alig használható. ET sokkal jobb volt. Basszus Adamset konkrétan hasba dobta Darnold, és nem kapja el. ha mást nem csinál a meccsen már akkor elég lett volna az a pick.
undisputedly
BigBaltazar
Adams strongsafety. ET free safety volt.
Kancellar szerepeben jatszik Jamal, es persze mas kvalitasokkal bir, nem annyira eros, nem ut nagyot, de jol blitzel es sokszor erzi a jatekot. Persze sokszor kapunk a tul aggressziv jatekain yardokat, de errol majd maskor. A 8.5 sack megsuvegelendo, ligaelit. 1992 ota jegyzik a statisztikat, ebben vette at a vezetest ugy, hogy serules miatt meccseket hagyott ki es meg 3 fordulo hatravan.
Az utolso ember amit te irsz, az Diggs, o a free safety, o az ET potlek, es eleg jol is jatszik, mar 4 INT-je van es jol karmesterkedik hatul.
Persze tartom, hogy egy SS jatekos nem er 2 elso es egy harmadik kort (plusz jatekost is). Borzaszto csere volt, nem lesz iden 1. koros pickunk egy olyan evben amikor a sapka megy ossze, szoval fontos lenne olcson jo jatekost szerezni.
Viszont nem fair a te osszehasonlitasod, mert FS szerepet szabsz egy SS-re, aki a boxban ligaelit.
undisputedly
Továbbá tudom, hogy oda meg vissza vagytok attól, hogy Jamal nem olyan jó coverben mint vártátok, de ő továbbra is egy box safety. TE-et vegyen fel, vele fizikálisan tud is mit kezdeni, de egy alacsony súlypontú slot WR 10-ből jó hogy legalább 7-szer el tud tőle szakadni.
Teszem hozzá ha csak a strong safetyket nézzük a ligában Adams még így is a jobbak közé tartozik coverben.
Az más kérdés, hogy a mögötte megnyíló területeket mikor mennyira használja ki az ellenfél, de biztos nem magától megy siettetni az irányítót annyiszor és nem magától találja ki, hogy 2 mp után adott esetben a zsebből kimozgó QB irányába majd ő megindul. Ha így lenne akkor 2-3 meccs után odaszóltak volna már neki Carrollék, hogy Jamal kérlek ne. Ez a feladata.
Nyilván a beáldozott 2 első kör drága volt, és így a csapat vélhetően lemarad egy a következő Malik McDowell/Rashaad Penny/L. J. Collier draftolásáról.
| Nyilván ez a végén itt már csak ércelődés, nem kell komolyan venni. |
alatriste
PErsze, ha valaki bizonyitja, hogy Adamsnek rendszer szinten hatul kellene jatszani, akkor megkovetem magam, de abszolut nem ezt lattam eddig iden.
undisputedly
több mint 3 éve
Más, KJ játéka most nagyon ott van. Szerintetek mitől van, hogy ennyire jó lett. Vagy...?
több mint 3 éve
Azt azért vegyétek szerintem figyelembe, hogy a rendszer, amit a Seattle játszik annyira de annyira egyszerű, hogy nincs igazi jelentősége az FS, és az SS posztnak. Tulajdonképpen mind a kettő autonóm read and react free post, és a egyszerű szabályok alapján működik, tehát van/nincs single high downhill, vagy horizontális, kiváltás, oszt kb. ennyi. Sőt jelenleg Diggs kötöttebb munkakörben van mint Adams.Köszi Helmut, pont akartam írni, hogy nálunk ez a kötött poszt már nem létezik kb 1.5 éve. mert ha így lenne, akkor egy B. Wagnernek nem kéne egy WR üldöznie az oldal vonal melett.
Tehát Balta meglátásában akkor is van igazság, ha véletlenül írta, és nem változtat a tényleges mondanivalón, hogy az ember elvész területben. Kam Chancellor nem veszett el.
Helmut ZimmerKöszi und, nem kell nekem legépelni.En nem orultem az Adams trade-nek akkor sem, most sem, de kevered a ket poziciot.Jamal Adams amugy megdontotte az all-time, single season defensive back sack rekordot a tegnapi sackjevel. 8.5 van mar iden a neve mellett. A maradek 3 meccsen tovabb novelheti a rekordot:Ez nagyon dicséretes, de úgy gondolom nem ez lenne az elsődleges munkaköre, hanem mint utolsó ember segítse a cornereket a szorult helyzetben. Erre pedig csak alig használható. ET sokkal jobb volt. Basszus Adamset konkrétan hasba dobta Darnold, és nem kapja el. ha mást nem csinál a meccsen már akkor elég lett volna az a pick.
undisputedly
BigBaltazar
Kancellar szerepeben jatszik Jamal, es persze mas kvalitasokkal bir, nem annyira eros, nem ut nagyot, de jol blitzel es sokszor erzi a jatekot. Persze sokszor kapunk a tul aggressziv jatekain yardokat, de errol majd maskor. A 8.5 sack megsuvegelendo, ligaelit. 1992 ota jegyzik a statisztikat, ebben vette at a vezetest ugy, hogy serules miatt meccseket hagyott ki es meg 3 fordulo hatravan.
Az utolso ember amit te irsz, az Diggs, o a free safety, o az ET potlek, es eleg jol is jatszik, mar 4 INT-je van es jol karmesterkedik hatul.
Persze tartom, hogy egy SS jatekos nem er 2 elso es egy harmadik kort (plusz jatekost is). Borzaszto csere volt, nem lesz iden 1. koros pickunk egy olyan evben amikor a sapka megy ossze, szoval fontos lenne olcson jo jatekost szerezni.
Viszont nem fair a te osszehasonlitasod, mert FS szerepet szabsz egy SS-re, aki a boxban ligaelit.
undisputedly
Továbbá tudom, hogy oda meg vissza vagytok attól, hogy Jamal nem olyan jó coverben mint vártátok, de ő továbbra is egy box safety. TE-et vegyen fel, vele fizikálisan tud is mit kezdeni, de egy alacsony súlypontú slot WR 10-ből jó hogy legalább 7-szer el tud tőle szakadni.
Teszem hozzá ha csak a strong safetyket nézzük a ligában Adams még így is a jobbak közé tartozik coverben.
Az más kérdés, hogy a mögötte megnyíló területeket mikor mennyira használja ki az ellenfél, de biztos nem magától megy siettetni az irányítót annyiszor és nem magától találja ki, hogy 2 mp után adott esetben a zsebből kimozgó QB irányába majd ő megindul. Ha így lenne akkor 2-3 meccs után odaszóltak volna már neki Carrollék, hogy Jamal kérlek ne. Ez a feladata.
Nyilván a beáldozott 2 első kör drága volt, és így a csapat vélhetően lemarad egy a következő Malik McDowell/Rashaad Penny/L. J. Collier draftolásáról.
alatriste
több mint 3 éve
Azt azért vegyétek szerintem figyelembe, hogy a rendszer, amit a Seattle játszik annyira de annyira egyszerű, hogy nincs igazi jelentősége az FS, és az SS posztnak. Tulajdonképpen mind a kettő autonóm read and react free post, és a egyszerű szabályok alapján működik, tehát van/nincs single high downhill, vagy horizontális, kiváltás, oszt kb. ennyi. Sőt jelenleg Diggs kötöttebb munkakörben van mint Adams.Persze, hogy kotottebb. Jamal szabadon garazdalkodik a boxban, Diggsnek meg fegyelmezetten kell hatul oriznie a deepet. Persze lemaradtam rengeteg negyedrol iden, de eddig mindig Jamal a box kornyeken szaglaszott, mig Diggs sokkal hatrebb. Teljesen irrealis elvarni egy SS-tol, hogy FS szerepben tundokoljon. Az egyetlen pozitiv dolog Nortonnal kapcsolatban, hogy Adams erossegeire jatszik.
undisputedly
BigBaltazar
undisputedly
alatriste
PErsze, ha valaki bizonyitja, hogy Adamsnek rendszer szinten hatul kellene jatszani, akkor megkovetem magam, de abszolut nem ezt lattam eddig iden.
több mint 3 éve
Azt azért vegyétek szerintem figyelembe, hogy a rendszer, amit a Seattle játszik annyira de annyira egyszerű, hogy nincs igazi jelentősége az FS, és az SS posztnak. Tulajdonképpen mind a kettő autonóm read and react free post, és a egyszerű szabályok alapján működik, tehát van/nincs single high downhill, vagy horizontális, kiváltás, oszt kb. ennyi. Sőt jelenleg Diggs kötöttebb munkakörben van mint Adams.Tehát Balta meglátásában akkor is van igazság, ha véletlenül írta, és nem változtat a tényleges mondanivalón, hogy az ember elvész területben. Kam Chancellor nem veszett el.
Köszi und, nem kell nekem legépelni.En nem orultem az Adams trade-nek akkor sem, most sem, de kevered a ket poziciot.Jamal Adams amugy megdontotte az all-time, single season defensive back sack rekordot a tegnapi sackjevel. 8.5 van mar iden a neve mellett. A maradek 3 meccsen tovabb novelheti a rekordot:Ez nagyon dicséretes, de úgy gondolom nem ez lenne az elsődleges munkaköre, hanem mint utolsó ember segítse a cornereket a szorult helyzetben. Erre pedig csak alig használható. ET sokkal jobb volt. Basszus Adamset konkrétan hasba dobta Darnold, és nem kapja el. ha mást nem csinál a meccsen már akkor elég lett volna az a pick.
undisputedly
BigBaltazar
undisputedly
alatriste
több mint 3 éve
Nekem ez lett a playoff machine vegeredmenyem. 6. helyen jutunk be es egybol a Rams ki is ejt minket:i.imgur.com/umKeMsK.png
Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
Köszi und, nem kell nekem legépelni.En nem orultem az Adams trade-nek akkor sem, most sem, de kevered a ket poziciot.Jamal Adams amugy megdontotte az all-time, single season defensive back sack rekordot a tegnapi sackjevel. 8.5 van mar iden a neve mellett. A maradek 3 meccsen tovabb novelheti a rekordot:Ez nagyon dicséretes, de úgy gondolom nem ez lenne az elsődleges munkaköre, hanem mint utolsó ember segítse a cornereket a szorult helyzetben. Erre pedig csak alig használható. ET sokkal jobb volt. Basszus Adamset konkrétan hasba dobta Darnold, és nem kapja el. ha mást nem csinál a meccsen már akkor elég lett volna az a pick.
undisputedly
BigBaltazar
undisputedly
Liverpool Fc
több mint 3 éve
En nem orultem az Adams trade-nek akkor sem, most sem, de kevered a ket poziciot.Jamal Adams amugy megdontotte az all-time, single season defensive back sack rekordot a tegnapi sackjevel. 8.5 van mar iden a neve mellett. A maradek 3 meccsen tovabb novelheti a rekordot:Ez nagyon dicséretes, de úgy gondolom nem ez lenne az elsődleges munkaköre, hanem mint utolsó ember segítse a cornereket a szorult helyzetben. Erre pedig csak alig használható. ET sokkal jobb volt. Basszus Adamset konkrétan hasba dobta Darnold, és nem kapja el. ha mást nem csinál a meccsen már akkor elég lett volna az a pick.
undisputedly
BigBaltazar
Kancellar szerepeben jatszik Jamal, es persze mas kvalitasokkal bir, nem annyira eros, nem ut nagyot, de jol blitzel es sokszor erzi a jatekot. Persze sokszor kapunk a tul aggressziv jatekain yardokat, de errol majd maskor. A 8.5 sack megsuvegelendo, ligaelit. 1982 ota jegyzik a statisztikat, ebben vette at a vezetest ugy, hogy serules miatt meccseket hagyott ki es meg 3 fordulo hatravan.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
Azért a wilson INT-nél felüvöltöttem. Megint nem értem miért erőlteti ezeket.Mert Schottenheimer szar!!!!! Ezt hívta!
Nem lehet, hogy beleragadt ebbe az év eleji WilsonMVP hype-ba és ezért olyan mint a tilt-en lévő pókeres: sok hero call görcsösen?
Most mindegy volt, remélhetőleg jót tett mindenki egojanak ez, es kicsit magabiztosabban fordulunk a hajrara.
Adamsnek meg johetne mar egy INT is vegre, most is ott volt a kezében. 😐
funkyparduc
Nem mondod, hogy sikerült ....a nemlétező Jets védelem ellen, amit megtörtek múlt héten és még a vezetőjét is elvesztette. Bravo! 😀
több mint 3 éve
Erre adtam 5 like-t.Jamal Adams amugy megdontotte az all-time, single season defensive back sack rekordot a tegnapi sackjevel. 8.5 van mar iden a neve mellett. A maradek 3 meccsen tovabb novelheti a rekordot:Ez nagyon dicséretes, de úgy gondolom nem ez lenne az elsődleges munkaköre, hanem mint utolsó ember segítse a cornereket a szorult helyzetben. Erre pedig csak alig használható. ET sokkal jobb volt. Basszus Adamset konkrétan hasba dobta Darnold, és nem kapja el. ha mást nem csinál a meccsen már akkor elég lett volna az a pick.
undisputedly
BigBaltazar