NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 748
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 3 éve
Minden idők talán legszégyenletesebb Superbowlja volt. Hozzáteszem Holmgren nem nagyon állt elő jó tervvel, Alexander sérült volt, nem játszottunk jól, ... de a Steelers sem. Nekünk nem voltak igazi sztár elkapóink, akikkel nagyot tudtunk volna váltani. Életemben nem láttam annyi defensive holdingot egyik oldalon sem. Arra emléxem, hogy talán Olhoffen annyira felbaszta talán Hutchinsont hogy a gecibe lezúzta.Én meg akkor, amikor Big Ben bekúszott az end zone-ba a fű alatt és megadták a TD-t. Mondjuk akkor Bettis visszavonulása miatt amúgy se volt esélyünk. A Busznak kellett a gyűrű és kész.Befutott minket a vesztett SB-ba, ami életem első meccse volt, és ami után Hawks szurkoló lettem. Szóval valamilyen szinten én is 🙂A legnagyobb hősöm 😊Miatta lettem hawks szurkoló ☺
www.youtube.com/watch?v=gU7Q17KmdwQ
Helmut Zimmer
funkyparduc
Hanni
garrett27
több mint 3 éve
Én meg akkor, amikor Big Ben bekúszott az end zone-ba a fű alatt és megadták a TD-t. Mondjuk akkor Bettis visszavonulása miatt amúgy se volt esélyünk. A Busznak kellett a gyűrű és kész.Befutott minket a vesztett SB-ba, ami életem első meccse volt, és ami után Hawks szurkoló lettem. Szóval valamilyen szinten én is 🙂A legnagyobb hősöm 😊Miatta lettem hawks szurkoló ☺
Helmut Zimmer
funkyparduc
Hanni
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 3 éve
Így retrospektív megnéztem a 2007-es Ninerst és egy jottányival nem volt rosszabb az a keret mint a ma. Jó mondjuk sztár elkapó nem volt, de minden más igen. Hogy hogyan lett 5-11-es az a szezon!!??én is szerettem, emlékszem milyen parázs viták voltak anno az nflponthun anno, hogy most HOF kategória vagy nem 😀Döbbenetesen türelmesen tudott futni, aztán egyszer csak huss. 😊A legnagyobb hősöm 😊Miatta lettem hawks szurkoló ☺
Helmut Zimmer
funkyparduc
vicc, hogy összesen 3 Pro Bowlja volt, úgy hogy 2001 és 05 között összefutkosott 87 TD-t!!!! 2005-ben 28 TD-tszerrzett.
Az a mosoly feledhetetlen - 10 gyerek! 😊
Volt pár óriási dumája.
Volt egyszer agyrázkódása, és amikor visszatért, megkérdezték, hogy mit mondanak az orvosok. Erre Alexander- "Képzelje, azt mondták, hogy okosabb lettem" 😀
Helmut Zimmer
na és, vajon melyik LT mögött futott ennyit a kis lurkó? Fejből? 😛
petey
több mint 3 éve
A fal bal oldala megy fejből Jones, Hutchinson, Tobeck. a jobb oldalát meghagyom a többieknek 😀én is szerettem, emlékszem milyen parázs viták voltak anno az nflponthun anno, hogy most HOF kategória vagy nem 😀Döbbenetesen türelmesen tudott futni, aztán egyszer csak huss. 😊A legnagyobb hősöm 😊Miatta lettem hawks szurkoló ☺
Helmut Zimmer
funkyparduc
vicc, hogy összesen 3 Pro Bowlja volt, úgy hogy 2001 és 05 között összefutkosott 87 TD-t!!!! 2005-ben 28 TD-tszerrzett.
Volt pár óriási dumája.
Volt egyszer agyrázkódása, és amikor visszatért, megkérdezték, hogy mit mondanak az orvosok. Erre Alexander- "Képzelje, azt mondták, hogy okosabb lettem" 😀
Helmut Zimmer
petey
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 3 éve
én is szerettem, emlékszem milyen parázs viták voltak anno az nflponthun anno, hogy most HOF kategória vagy nem 😀Döbbenetesen türelmesen tudott futni, aztán egyszer csak huss. 😊A legnagyobb hősöm 😊Miatta lettem hawks szurkoló ☺
Helmut Zimmer
funkyparduc
Volt pár óriási dumája.
Helmut Zimmer
több mint 3 éve
Befutott minket a vesztett SB-ba, ami életem első meccse volt, és ami után Hawks szurkoló lettem. Szóval valamilyen szinten én is 🙂A legnagyobb hősöm 😊Miatta lettem hawks szurkoló ☺
Helmut Zimmer
funkyparduc
több mint 3 éve
Döbbenetesen türelmesen tudott futni, aztán egyszer csak huss. 😊A legnagyobb hősöm 😊Miatta lettem hawks szurkoló ☺
Helmut Zimmer
funkyparduc
Volt pár óriási dumája.
több mint 3 éve
A legnagyobb hősöm 😊Miatta lettem hawks szurkoló ☺
Helmut Zimmer
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 3 éve
Szerintem én egyszerűen csak meguntam a szíhóxosdit. 😊azt nem tudom ilyen van-e valakiben. én inkább arra gondoltam, hogy valaki már vonyít ha kikap a csapata, vagy épp x játékos(ok) teljesítményére pattan el az agyában egy ér. tele van a youtube ilyen videókkal 😀Én nem érzem, hogy a véleménykülönbség akármire is rányomná a bélyegét.szóról-szóra...Megöltük a topicot.Azért az valahol tényleg gáz, hogy
Pedig már majdnem kiderült, hogy mi is van Jamal Adams-el. 😀
akdestroyer
- nyer a csapat még ha a Jets ellen is és nem is nagyon örülünk -én meg sem nézem
- alapvetően működő, haveri/ cimborai kapcsolatokra rányomja a bélyegét, hogy mennyire tartunk jó játékosnak egy srácot - nem az a kérdés hogy annak tartjuk-e, vagy szeretjük-e , hanem hogy mennyire.... Én ezt nem akarom mélyebbre ásni.
Elvileg ez egy játék lenne, meg kikapcsolódás.
Helmut Zimmer
felesleges kiidegelni magát az embernek egy sporton 😊
petey
Ez nem vita volt, hanem eszmecsere, szóval bennem nincs semmiféle harag vagy sértettség.
Vagy valakiben van?
akdestroyer
én azt mondom minden csapatra ráférne pár év a Browns életéből, hogy értékelje ha esetleg jobban megy, mint nekik 😊
petey
több mint 3 éve
azt nem tudom ilyen van-e valakiben. én inkább arra gondoltam, hogy valaki már vonyít ha kikap a csapata, vagy épp x játékos(ok) teljesítményére pattan el az agyában egy ér. tele van a youtube ilyen videókkal 😀Én nem érzem, hogy a véleménykülönbség akármire is rányomná a bélyegét.szóról-szóra...Megöltük a topicot.Azért az valahol tényleg gáz, hogy
akdestroyer
- nyer a csapat még ha a Jets ellen is és nem is nagyon örülünk -én meg sem nézem
- alapvetően működő, haveri/ cimborai kapcsolatokra rányomja a bélyegét, hogy mennyire tartunk jó játékosnak egy srácot - nem az a kérdés hogy annak tartjuk-e, vagy szeretjük-e , hanem hogy mennyire.... Én ezt nem akarom mélyebbre ásni.
Helmut Zimmer
petey
Ez nem vita volt, hanem eszmecsere, szóval bennem nincs semmiféle harag vagy sértettség.
Vagy valakiben van?
akdestroyer
én azt mondom minden csapatra ráférne pár év a Browns életéből, hogy értékelje ha esetleg jobban megy, mint nekik 😊
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Én nem érzem, hogy a véleménykülönbség akármire is rányomná a bélyegét.szóról-szóra...Megöltük a topicot.Azért az valahol tényleg gáz, hogy
akdestroyer
Helmut Zimmer
petey
Vagy valakiben van?
több mint 3 éve
több mint 3 éve
szóról-szóra...Megöltük a topicot.Azért az valahol tényleg gáz, hogy
akdestroyer
Helmut Zimmer
több mint 3 éve
Nem èrzitek ugy hogy Locket limitalva van megjatszva es a routjait Moor futja? Lehet van egy kisebb serulese vagy o lesz a JolyJoker a playoffba?
több mint 3 éve
Sebii
3 539
Megöltük a topicot.Mindenki végzett a melóval 😊
akdestroyer
több mint 3 éve
Megöltük a topicot.Azért az valahol tényleg gáz, hogy
akdestroyer
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Megöltük a topicot.Pedig már majdnem kiderült, hogy mi is van Jamal Adams-el. 😀
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Szerintem sem érdemlünk meg Téged! 😀 😀 😀De mennyire tűpontos ez a videó? Nagyon. 😀
Helmut Zimmer
Hónapok óta nem láttam semmit az interneten, ami ennyire érvényes lenne.
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 3 éve
Tudod amúgy, hogy viszonyulunk egymáshoz ebben a safety (vagy általában akármelyik playbook/RW) vitában?Szerintem sem érdemlünk meg Téged! 😀 😀 😀
Én se ismertem fel sokáig, de tudtam, hogy fájóan ismerős ez a diskurzus, és b+, most esett le. 😀
Na így:
youtu.be/BP8PKfnTjls
😀😀😀
Az én -csak a felszínt kapargató- NFL tudásom pont úgy viszonyul a tiedhez, mint Pelikáné Virághéhoz.
Szerintem ez az 1 perc az utóbbi 3 évünk diskurzusának a kvintesszenciája. 😀
Fel ne vedd. 😊
akdestroyer
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Tudod amúgy, hogy viszonyulunk egymáshoz ebben a safety (vagy általában akármelyik playbook/RW) vitában? Én se ismertem fel sokáig, de tudtam, hogy fájóan ismerős ez a diskurzus, és b+, most esett le. 😀
Na így:
youtu.be/BP8PKfnTjls
😀😀😀
Az én -csak a felszínt kapargató- NFL tudásom pont úgy viszonyul a tiedhez, mint Pelikáné Virághéhoz, ugyanúgy szomjazok néha egy kis szemináriumra, és ugyanúgy nincs hozzáférésem az igazsághoz, amit ezáltal lábbal taposok néha. 😀
Szerintem ez az 1 perc az utóbbi 3 évünk diskurzusának a kvintesszenciája. 😊
Fel ne vedd. 😊
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 3 éve
Hogyne lenne az! Hozok koszorút ha kell, de követeljük a hiteles analízist!akkor maje elküldöm, amúgy igazad volt, ténuleg megöli a fal Wilsont.
akdestroyer
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Hogyne lenne az! Hozok koszorút ha kell, de követeljük a hiteles analízist!
több mint 3 éve
mert nem annyira izgiAz eredményeket kegyeleti okokból emailben fogom....Miért???
Helmut Zimmer
akdestroyer
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Az eredményeket kegyeleti okokból emailben fogom....Miért???
Helmut Zimmer