NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 3 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 751
Az e heti top10 vedo teljesitmenybol (PFF) 2 SEahawk:

undisputedly
D.J.Reed fuckyeah, Griffinnel nagyon királyok lesznek (utóbbinak szerződést kell adni jövőre!)

Alton Robinson meg igazi

😀
Nekem a meccsen fel sem tűnt.

több mint 3 éve
Úgy nem lehet komolyan menetelni, hogy a playbookból kidobunk 2-3 fejezetet.
A rossz hír az, hogy ezt Bevell is megpróbálta, és belebukott.
Helmut Zimmer
Ezt értem, de ha már ez ekkora kriptonitunk, és ennyire nem megy, akkor miért nem egy 1&10-re vagy 2&3-ra kísérletezgetünk vele, miért harmadik downoknál erőltetjük?
| (Vagy miért nem edzéseken?) |

Amúgy ez a curl-szindróma amióta az eszemet tudom velünk van, eskü a RW INT-ek 50%-a ezekből születik. Mint két éve a Bears+Chargers ellen, vagy tavaly+idén az Arizona ellen, mind tök ugyanaz, igazi signature move ez.

több mint 3 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 368 — Josh testamentuma
Az a gondom, hogy a kiemelt részek pl. Daboll-Diggs-Beasley-Josh Allent kvartettet pl nem szokták zavarni, amikor szedik szét a zónahatárokat és építik a támadásokat... 😊 😕
Ezt támadásépítésnél használják, hogy a turtle védelmeket lazítsák.
Kell tudni olvasni, meg edzésen megdobni ezerszer és akkor működik.
Helmut Zimmer
Nálunk miért nem működik?
RW nem olvassa jól ezeket a játékokat? Vagy nincs az edzéseken orrvérzésig gyakorolva?

Lásd a másik belinkelt kép (de tudnék még vagy 3 hasonlót kiszedni a meccsből):

A kép pillanatában a labdának már valahol a LoS fölött kéne szállnia, mégis RW kezében pihen. Miért?
akdestroyer
Nem tudom. Az egyszerű válasz, hogy Wilson alacsony nem látja , vagy nem olvassa, bár az tagadhatatlan, hogy a horizontális umbrella védekezéseket nem olvassa jól. Ha ilyen van nálunk jön a read option futás, ha azt is rosszul olvassa, megindul lábon, most mással próbálkoztunk.

.... figyi a 4. negyedben kétszer úgy találta meg Metcalfot, ahogy Allen Diggset szokta, utána jött az int. Nekem ne mondja senki, hogy nem megy az ütempassz Wilsonnak. A TD is ütempassz volt.

Láthatóan Schottenheimer -a geci- azért hívja ezeket, hogy lépjenek előre.
Úgy nem lehet komolyan menetelni, hogy a playbookból kidobunk 2-3 fejezetet.
A rossz hír az, hogy ezt Bevell is megpróbálta, és belebukott.
több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 116 — SuperBowl Champions 2013/2014
Most olvastam, hogy Josh Gordon aktivalva lett az 53-as keretben, igy Hart-ot waive-eltuk. Kivancsi leszek, hogyan illeszkedik a mostani wr-csapatba.

DK helye megkerdojelezhetetlen, Lockett szinten, lehet, hogy Moore snapjait kapja meg a szelen. Olsen hihetetlen modon szinten felepult es a Rams ellen mar jatszhat. Vele azert nyugodtabb vagyok TE poszton, mint Hollisterrel.

www.cbssports.com/nfl/news/nfl-week-15-grades-bears-get-an-a-for-keeping-playoff-hopes-alive-steelers-get-an-f-for-ugly-loss/

Egy kis DK homersag:

Az e heti top10 vedo teljesitmenybol (PFF) 2 SEahawk:

Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
Az a gondom, hogy a kiemelt részek pl. Daboll-Diggs-Beasley-Josh Allent kvartettet pl nem szokták zavarni, amikor szedik szét a zónahatárokat és építik a támadásokat... 😊 😕
Helmut Zimmer
Nálunk miért nem működik?
RW nem olvassa jól ezeket a játékokat? Vagy nincs az edzéseken orrvérzésig gyakorolva?

Lásd a másik belinkelt kép (de tudnék még vagy 3 hasonlót kiszedni a meccsből):

A kép pillanatában a labdának már valahol a LoS fölött kéne szállnia, mégis RW kezében pihen. Miért?

Szerkesztette: akdestroyer

több mint 3 éve
7 Seahawks játékos lett beszavazva idén a Pro Bowlra(franchise rekord beállítás). Russell Wilson, Bobby Wagner, Jamal Adams, Quandre Diggs, DK Metcalf, Tyler Ott és Nick Bellore van ott az idei All Star csapatban a Seattle-ből.

iktriad
Nem kotekedesbol, de Ott es Bellore megis hogyan? 😀 Nehezen tudom elkepzelni, hogy az erintettek barati koren kivul mas is szavazzon a longsnapperre es a FB-re 😀

több mint 3 éve
Tök jó vagy, köszi!!!

Az a gondom, hogy a kiemelt részek pl. Daboll- Diggs-Beasley-Josh Allent kvartettet pl nem szokták zavarni, amikor szedik szét a zónahatárokat és építik a támadásokat... 😊 😕

Tökéletes a kép, amit beraktál, mire megfordul az ember- de ez igaz bármilyen RunSlow/Stop/Run routera -már úszni kell a labdának. Itt nem ez a helyzet.

Nem tudom kárhoztatni a hívást egy horizontálisan végigolvasott D cspda felállásnál, hogy nem akarta elküldeni keresztbe a TE-et, hanem bedobatni egy 8 yardos üres sávba. ! .

Nekem pont a 4. negyed elején az intel végződő drive tetszett. nem az int, hanem az azt megelőző 2 Metcalf passz. Az parádé volt

A curl játékokkal viszont az a baj, hogy nagyon ütemhez vannak kötve. Van egyetlen egy pillanat, amikor megfordul a WR, és szabad a pálya, viszont ez az ablak kurva hamar bezárul, mert a védő 1 ütemmel később már lendületből tud kivágni a WR elé, és zárni a passzsávokat/lehúzni az INT-et (ezeket jelöltem lentebb kék nyilakkal).

akdestroyer
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 849 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
7 Seahawks játékos lett beszavazva idén a Pro Bowlra(franchise rekord beállítás). Russell Wilson, Bobby Wagner, Jamal Adams, Quandre Diggs, DK Metcalf, Tyler Ott és Nick Bellore van ott az idei All Star csapatban a Seattle-ből.
több mint 3 éve
Na csapassuk!

Mai kisfilmünk címe: A kézifék ötven árnyalata.

Azonban mielőtt elővennénk a korbácsot, beszéljünk egy kicsit a defense-ről, meg az ST-ről. (És koncentráljunk a jó dolgokra.)

Pro
S.Griffin hozta a szokásos jó teljesítményt, és hosszú évek óta először volt méltó párja a másik oldalon: DJ.Reed megint remek volt, én magam először éreztem a teljesítménye alapján CB1 matériának.
Ketten 4+6 tacklet, 2+3 leütött passzt és 1+1 INTet adtak a védelem számaihoz, ami egészen kiváló, tekintetbe véve, hogy összesen 18 alkalommal vették célba az elkapóikat (18/11, 2 INT).

Q.Diggs nagy király, és Jamal Adams is kezd úgy kinézni, mint akinek megtalálták a helyét a csapatban, ami egy nagyon fontos pont lesz a playoffban.
Nem voltak űrszámai, de 9 szerelése mellé megint zsákolt egyet - és közben hibája szinte már nem is volt, én legalábbis második visszanézésre se láttam.

U.Amadi egész korrekt NCB, Neal-t is bármikor a pályára merném rakni 3.-4. számú DB-nek, így végre elfelejthetjük a T.Flowers/Dunbar-féle retteneteket.

Szóval nagyon rendben volt a DB sor.

És egyből tegyük zárójelbe az egészet.
A Haskins vezette Redskins O# ezer sebből vérzett, és az én szememben sem számít erőfelmérőnek.
Nem tudom, hogy egyetértsek-e azzal, amit Helmuth Reedről írt, én nem láttam rajta a Dunbar-kórt, viszont annyi mindent látott már meg a múltban jól, hogy szerintem erre mindenképp érdemes lesz odafigyelni a jövőben.
Nem is kell sokat várni, most hétvégén jön a Rams, ami már egy PO-belépő szintű csapat, szóval én személy szerint két szemmel fogom figyelni, hogy Reed elbír-e McVay playbookjával.

Mégis azt mondom: Örüljünk a tegnap látottaknak, mert 1 évvel ezelőtt még a Daltonnal+CB2-kkel támadó Bengals is beverte nekünk a lompost. Legalább már ezeket a meccseket tudjuk uralni, (és először azért mindig az első lépcsőfokot kell sikerrel venni a második előtt.)

Wagner és KJ.Wright továbbra is a liga No.1 LB párosa.
(funfact: tegnap jöttem rá, hogy KJ mozgáskultúrája pont olyan mint Rivers dobása. Ronda mégis kurva hatékony.)

J.Myers-ről hetek óta nem esik szó, és pont ezért fontos most kiemelnem őt.
Igen mellétüzel néha, (meg a ló is megbotlik), de a csávó valami eszméletlenül kiegyensúlyozott, és össze van rakva fejben, és amikor odaáll egy 40-45 yardos FG-hez már nincs az az érzésem mint a Walsh-érában, hogy pénzfeldobással fog eldőlni: beírunk 3 pontot, vagy mellékúrja 8 yarddal.

Ez sem lesz újdonság - M.Dickson eszetlen nagy király: csak 4 puntja volt, de azok gyilkosak voltak: 10, 6, 6 és 4 yardra értek földet az endzonetól, és csak az egyiket lehetett egyáltalán megpróbálni visszahordani.

Kontra
Na. Két dolog.

1: Védőfalunk, és nyomás nincs.
Amelyik egység az utolsó 80 másodpercben gyűjti be a pressure/sack/tackle számainak a +75%-át, az a következő vasárnapig a kukoricán térdepeljen zenés edzések helyett.
Egy huncut nyomást nem tudtunk a QB-ra gyakorolni az egész meccsen. Dunlap és Collier neve 58 percig el sem hangzott.
Mi lesz ha szembejön a playoffban egy ligatop10 támadófal?

2: A másik probléma meg Bobby Wagner árnyéka.
Ebből egy normál focipályán 4 is van neki, mi mégis draftoltunk egy első körért egy ötödiket, tapzs, tapzs.
Külön örülök hogy nem csak az én szememet szúrta.
Nézzük mire célzott Helmut, 4 felvonásban:

1.jelenet, Brooks feláll BW-től 1 yardra, majd a snap után úgy igazán rendesen beleáll a seggébe, hogy teljesen kizárja magát a játékból.

A harmadik képen, (már 5 yard lemaradásban) egy helyben állva bíztatja Wagnert - aki közben előrelép hogy megcsinálja a tackle-t.

2.jelenet: A snap előtt Brooks wagnerkedik, és K.J.Wrightnak mutogat hogy szerinte hova kéne állnia. Mire Bobby, aki az árnyékot adja, kiszól jobbra, hogy talán kussolni kéne, majd ő ezt megoldja.

A snap után megint ikertornyosat játszanak.

3.jelenet: Random pillanat a meccsből, futójáték alatt Wagnert kiblokkolják, ez, illetve az a tény hogy a futójáték teljesen más irányba halad, együttesen se tudja elvenni Brooks kedvét attól, hogy ő is felkenődjön a blokkra, és úgy igazán seggbedörrentse Bobbyt. Hiszen ha rendes árnyékként viselkedik, és követi a vezért, abból nagy baj nem lehet.

4.jelenet: Coverage munka van, Brooks itt is olyan szép szimultán mozog Wagnerrel (5 yarddal hátrébbról követve), mint valami elbaszott földi-szinkronpantomimverseny különdíjasa.

Volt abban valami költői, ahogy 2 yardról végignézi ahogy a mester megcsinálja a tackle-t - más dolga nem is nagyon volt.

Na ezért adtunk első kört.

És ha azt hittétek elértük a lejtő alját, hát kurvára nem, öveket becsatolni, jön az offense!

A kézifék ötven árnyalata

Ha egy képben kéne elmesélnem az idei évünket ez lenne az:

Na de lássuk mit láthat az egyszeri hawks szurkoló mazohista a támadósorunktól, így 2 héttel a reg.season vége előtt.

Íme Brian Schottenheimer, a "kb ilyen játékokat hívna anyám, aki még gurulósfocit se nézett soha, nemhogy amerikait" - verseny vaskeresztel kitüntetett veteránja.

RW
Russell Wilson nem volt gyenge, mégis annak nézett ki. Osztom azt a véleményt, hogy a dobókeze sérült volt.
Én, aki azért elég sok szar döntést láttam már tőle az évek során, álmomból felkeltve is meg tudom mutatni, hogy hogyan dobja a védő kezébe a labdát, egy agyvérzésgyanúra okot adó döntést követően.
Na ezek a dobások nem azok voltak.
RW nem az az irányító, aki 25 yardról 4 yarddal túldobja az elkapóját, főleg nem egy meccsen 4x, ezt azért jól tudjuk.

Nem csak a dobás/futás arány lett visszafogva, hanem a deep passzok is, emberemlékezet óta nem volt olyan meccse, ahol mindössze 2 dobása ment 10 yard fölé.
Ugyanezek a számok az elmúlt tizenvalahány fordulóból:
9, 8, 12, 15, 16, 20, 12, 16, 11, 5, 9, 16, és most 2.

És nem csak itt érzek leépülést, lássuk a király két bástyáját a táblán, Metcalfet és Lockettet:

Route tree-k az idei szezonból:

Ugyanez a Wasinghton ellen:

Itt hadd kérdezzem meg Brian-től tiszteletteljesen, hogy mi a fasz?

Lássuk ugyanezt playek-be öltve.
A szelektálásnál nagy hangsúlyt fektettem a sorsdöntő harmadik kísérletekre, hiszen ezeknél kell a legbiztosabb/legfaszább playeket ellőni, hogy ne süljön be a drive.
Kellemes utazást.

1.play
Klasszikus Powerplay felállás, 2 TE a fal mellett, illetve lent Metcalf is képes kiblokkolni bárkit.
Ezért én, a lent sárga-fehérrel megjelölt blokksémára/futásra gondoltam a snap előtt. Lenne benne ráció.

Schottynál viszont mégis a pirossal jelölt Lockett lett a nyerő. Az hogy a kivitelezés gyászos lett, az egy dolog, de ebben a playben még a lehetőséget sem látom.
3 védő is ideális helyzetben ahhoz (kékkel karikázva), hogy Lockettet 3 yardon belül levigyék, a lenti 3 skillplayer ellenére semmit nem tolódott a D# súlypontja jobbra, a snap után Lockett egy helyben kell hogy várja a passzt, és még blokkolókat sem kap. Egyet se. Legalább egy nyamvadt guard húzás lenne vagy valami...

Mi volt a terv?? De tényleg.

2.play
Egy kulcs 3&12 amit meg kéne oldani.
Sosem derül már ki, hogy volt-e a játékban több, mint ami kijött belőle, mert
azt azért sejtem, hogy nem C.Hyde dig játékára volt felkarcolva a play 3&12-nél - legalábbis kurvára remélem.

De mindegy is, mert a fal nem bírta a nyomást. C.Youngot sikerült megduplázni (zöldel), de ezen kívül pont úgy hullott szét a fal, ahogy már megszoktuk, így RW-nak a gyors mentesítő útvonalat kell megdobnia.

És nincsen tovább. Talán ha Lockett megblokkolja az emberét, (de ez is egy kurva nagy talán), így viszont 3 yardon meghal a játék.

3.play
3&4, ezt is nagyon fontos lenne megoldani, így néz ki ehhez a megoldókulcs:

All curl, igazán ötletes, igazán fantasztikus, végre valami progresszív.

A curl játékokkal viszont az a baj, hogy nagyon ütemhez vannak kötve. Van egyetlen egy pillanat, amikor megfordul a WR, és szabad a pálya, viszont ez az ablak kurva hamar bezárul, mert a védő 1 ütemmel később már lendületből tud kivágni a WR elé, és zárni a passzsávokat/lehúzni az INT-et (ezeket jelöltem lentebb kék nyilakkal).

RW-nak viszont fel kell lépnie a zsebből, mert C.Youngot (megint) nem sikerült tartani, így meg a hajunkra kenhettük a playt. Nincs üres ember, a dobás az oldalvonalon kívülre ment. Punt.

4.play
3&2. Jó lenne megcsinálni. Mondanám, hogy el vagyok ájulva a playdesigntól, de inkább nem.

A játék a déli szárnyon hamar meghal, de a lényeg úgy is északon van:
Halál egyszerű play, Moore kivált lefele, Lockettnek meg annyi a dolga, hogy a keresztbevágással egy icipicit akadályozza Moore védőjét. Fél yard előny kell, nem több.

Na, erre Lockett úgy húzza össze magát, hogy ehhez képest még Vuk belépője is teátrális volt a csirkeólba, és egy pillanatig nem zavarja meg a védőt, aki ki is veri Moore kezéből a labdát.
És ez nem egyéni hiba, ez coaching, hiszen pont erre valók az edzések, hogy ezeket orrvérzésig gyakorolják.

5.play
Ismét fantasztikus a playdesign, sose láttunk még ilyet.

Egy 10 yardra lévő firstdown vonalnál sikerült behívni egy playt, amiben maximum 3 yard van. RW az egyetlen talánleszbelőlevalami célpontját választja, a szélen elsuhanni igyekvő Hyde-ot.

Még nem érte el a LoS-t és már halott a play, sehol egy blokk, mindenki állva nézi, tényleg nem értem mi volt a terv. Ha az a 2 yard, ami így sikerült, hát azt valami elbaszott inside runból is ki lehetett volna hozni.

6.play
3&4, megint nagyon fontos kísérlet.

Na, itt legalább látom mi volt a terv. A 3 elkapó go útvonalakkal mélyre behúzza a védőjét, alul lent meg egyből lesz egy hatalmas placc, ahol Hyde kényelmesen elérheti a sárga vonalat.

Az, hogy ezt a Washington védelem nem ette meg, az nem RW, meg nem Hyde hibája. Még én is láttam a TV előtt hogy mi következik.

A playcallingnak csúfolt imprózás csorbult itt ki a valóság pengéjén, méghozzá a szemünk láttára.

7.play
3&15, na és akkor behívjuk ezt:

😀😀😀
Ez valami egészen unortodox, negatív curlt például még nem is láttam, (ami a LoStól -4 yard mélyre megy).
Az elmélet szerint Metcalf elől eltakarítják a védőt, és hazáig megy, de sajnos nem számoltak azzal hogy további védők is vannak a pályán.

Még át se lépte a LoS-t, a LB már ott van, de még a védőfalember is visszaér a szerelésre. És a zöld nyíllal jelölt safety párost még meg sem említettem, akik legkésőbb 7 yardon a betonba döngölik bele DK-t, akármekkorára is nőtt.

Tényleg ez volt a masterplan?
3&15-re?

8.play
3&7. A mérkőzés utolsó 3.kísérlete a részünkről. Nagyon kéne az a first down, hogy ne adjuk vissza a labdát!
Már lusta vagyok nyilazgatni, nem is kell.
Semmi ötlet indahouse, le vannak véve az elkapók a pályáról, a kulcs harmadik kísérlet vége egy -1 yardos checkdown a RB-nek - lett volna, ha elkapta volna Hyde, de nem kapta el. 😊

Vége.

Na, innen 2 út vezet tovább.

Az egyik az, feltörték a rendszerünket, nem tudunk megújulni, ennyi van a támadósorban. Ebben az esetben gyújtsunk fel mindent.

A másik, ami számomra jóval szimpatikusabb az a hideg számítás.
Az, hogy direkt húztuk be a kéziféket az ezerrel pörgő O#-en.

Mert most már nem kell.
Mert most ennyi is elég.
Mert nem lehet egész szezonban 100%-on pörögni, muszáj formát időzíteni.
És annak nem most van itt az ideje, az 3 hét múlva lesz.
Meg hogy ne ismerjenek minket ki.
És miközben vanilla playeket hívunk be, ezalatt sorra készülnek az edzőközpontban a sosemlátott tuti playek meg trükkös játékok a playoffra.

És majd újra kinyílik a playbook, meg RW, és úgy fognak susogni a wild card meccsen a 40 yardos bombák, mint London felett a Luftwaffe repülők.

Na ezekben bízok én.

több mint 3 éve
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 358
Brutalis adatok: RW eddigi 9 eve es 142 merkozes alatt osszesen 8 olyan meccse volt, ahol nem sackeltek. Olyan pedig meg sosem tortent... egeszen mostanaig, hogy 2 egymast koveto merkozesen ne sackeljek.

"Let’s hear it for the Seattle offensive line: Russell Wilson wasn’t sacked for the second straight week, and, yes, that's big. It's the first time it's happened in his nine-year career, and it came vs. a Washington pass rush that produced 12 sacks the past four games. Hard to believe but ... there are only eight games in Wilson's entire career where he wasn't sacked."
 www.si.com/nfl/talkoffame/nfl/judgements-xv-jets-and-trevor
undisputedly
Megvan. Wilson a sack-ekből szedi a HP-t és az XP-t. 2 meccs óta nincs utántöltése.
több mint 3 éve
Brutalis adatok: RW eddigi 9 eve es 142 merkozes alatt osszesen 8 olyan meccse volt, ahol nem sackeltek. Olyan pedig meg sosem tortent... egeszen mostanaig, hogy 2 egymast koveto merkozesen ne sackeljek.

"Let’s hear it for the Seattle offensive line: Russell Wilson wasn’t sacked for the second straight week, and, yes, that's big. It's the first time it's happened in his nine-year career, and it came vs. a Washington pass rush that produced 12 sacks the past four games. Hard to believe but ... there are only eight games in Wilson's entire career where he wasn't sacked."
 www.si.com/nfl/talkoffame/nfl/judgements-xv-jets-and-trevor
több mint 3 éve
+1 Szerintem Billynek igaza van, és Wilson szerintem is sérült, vagy beteg.
Helmut Zimmer
Vagy csak annyira fél az int.-től, hogy mindent túldob.
BigBaltazar
Az ev ezen szakaszaban mindenki serult valamennyire, szoval elhetunk a velelemmel, hogy aki jatszani tud, az nem serult.
undisputedly
Az ember nem úgy dob mint szokott. Más a pretzel logic (a dobómozdulat highlightja),és lassabban is mozog egy kicsit. Ez nyilván nem menti fel a hülyeségek alól, de szerintem valami nem ok
több mint 3 éve
Helmut Zimmer
BigBaltazar
Az ev ezen szakaszaban mindenki serult valamennyire, szoval elhetunk a velelemmel, hogy aki jatszani tud, az nem serult.
több mint 3 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 212 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Helmut Zimmer

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Csak nekem tűnt úgy, hogy Wagner és Wright úgy játszik, mintha a saját nagyapja lenne?
Mi a fasz van velük? Haskins szedte szét őket a pálya közepén, aki azért nem egy HoF QB....
gabokocka
Belenéztem. Nagyon jól láttad, hogy amire ez a két ember nem ért oda, arra senki nem ért oda. Tudom hogy Reedet dicsérni kell, de hozzátenném teljesen fogalmatlan lőtávon.
De mielőtt Reedet szétszedném, megjegyezném, hogy akinek kalapácsa van, az szögnek nézi a félvilágot. Ken Norton jr. múltjával talán nincs mindenki tisztában. Kora ünnepelt "sztár" linebackere 3 gyűrűvel, pro bowlokkal a zsákjában.
Ő ahhoz a világhoz tartozik, amikor a linebacker a focipálya svájcibicskája volt, és egyben a pálya legrettegettebb tartozéka. Na ezért aztán mi 10-en állunk fel. 10-en, mert van egy játékosunk, aki 56-os rajtszámmal vonul fel a pályára, és utána árnyékként követi Wagnert, mintha ott sem lenne.
Így azért annyira nem nehéz megtalálni a zónahatárokat.

Visszatérve Reedre- Olyan távolságot tart a csávó, amit nem lehet. Láttuk Dunbart a Bills ellen, itt ugyanaz történt, csak nem egy éppen high on fire támadóegység játszott, hanem egy csereirányító vezette Washington (továbbra is tartom, hogy mélyen alulértékelt egység)
több mint 3 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 212 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Én csak a tegnapi meccseteket láttam végig, nekem annyira nem jött be amit műveltek, lehet én néztem rosszul...
gabokocka
Fehérben játszottunk. 😉

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 486 — Keep pounding
Én csak a tegnapi meccseteket láttam végig, nekem annyira nem jött be amit műveltek, lehet én néztem rosszul...

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Csak nekem tűnt úgy, hogy Wagner és Wright úgy játszik, mintha a saját nagyapja lenne?
Mi a fasz van velük? Haskins szedte szét őket a pálya közepén, aki azért nem egy HoF QB....
gabokocka
Nem tudom, az elozo fordulo utan a PFF-nel az egesz ligat tekintve Wagner allt a legjobban ertekelt LB-kent, mig KJ Wright szinten egesz ligat tekintve 7. helyen.

Nem rossz ez, ha at nezzuk, hogy kb 100-120 LB van vagy volt kezdo poziban iden 😊

TE-ek ellen altalaban rosszul vedekezunk, de KJ ma szvsz remekul jatszott.

több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 486 — Keep pounding

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
A passzjatekunk nagyon takarekon volt. RW valami 75 passzolt yardon allt a 3. negyedben, ha jol emlekszem.

Ez eleg brutal visszaeses, akkor is, ha probalunk egy balanced tamadosorra visszaallni.

A deep jatekok teljesen kiestek, pedig az elso felidoben ment a futas, de abbol se tudtuk vagy akartuk megalapozni a playaction mely labdakat.

DK laba kb. 2x tort majdnem el a meccs soran btw. Ott egy kicsit aggodtam, amikor kitamasztva ert foldet az endzone-ban.

RW gyengen dobalt, ala vagy fole hajitott tobb labdat is. A 30 yardos futasa mondjuk szep volt es kellett is.

Adams ujabb sack, de ami a lenyeg, jol jatszott azon kivul is.

Reed-et viszont meg kell tartani, nagyon jol jatszik. Reed es Amadi lehetne a kezdo nickel es a kezdo RCB. Dunbaar kb nem kepes egeszseges maradni, Griff pedig FA, lehet nem tudjuk megtartani.

KJ is nagyot jatszott tegnap. A vedelem kezd osszeallni, igaz a liga leggyengebb tamadoi jottek szembe az elmult hetekben.

OL is jo volt, es Carsont jol kiegeszitette Hyde is.

En partolom azt a filozofiat, hogy fussunk (plusz playaction deep) amig nem tudjak megallitani, ha meg sikerul nekik, Russ-t engedjuk szabadjara, igy ev vegen foleg, amikor kihasznalhatjuk a friss labakat RB poszton, de nem lattam jelet annak, hogy ez a passzjatek be tudna indulni a kozeljovoben.Egyszeruen a 2 deep safety-s zonara Schotty nem talalja a megoldast.

Szerk: Hatalmas minusz, hogy TE-ek ellen meg most sem tudunk vedekezni.

több mint 3 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Azért én múlthéten kicsit izgultam, nehogy mi szaladjunk bele ebbe a Jetses késbe 🤭
Hanni
Mondjuk a leheto legrosszabbkor nyert a jets, a rams duhbol ki fog nyirni minket jovo heten. Donald min. 4 sack 😀
több mint 3 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 313 — Je suis kobranadrág
Azért én múlthéten kicsit izgultam, nehogy mi szaladjunk bele ebbe a Jetses késbe 🤭
több mint 3 éve
Asszem....csak ismeerlek 😊 nm lestem, nem néztem. Annyit írt bill haverom, hogy szerinte Wilson sérült.
A végén még annyit egy másik haveromtól, hogy megjött Collier, megérte draftolni
Helmut Zimmer
Jaja tökre megéri egy első kör egy DE-ért aki 59 percig 1db nyomást nem tud generálni, de a végén megcsinál egy sacket. 😀
Amúgy nagyjából helyes a jóslatod, de majd holnap kifejtem bővebben.
Gyászos volt. 😀

több mint 3 éve
Na milyen volt?
Helmut Zimmer
Fájt.
Nézted, vagy legyen elemzés?
akdestroyer
Preview
Schottenheimer szar volt. Ertéklhetetlen volt a playhívás.
0 passrush, de a végére megjött a nyomás.
.... ilyesmit vizionálok.
Helmut Zimmer
Vízionálsz, vagy lestél az eredménykövetőből? Nem mindegy. 😀
akdestroyer
Asszem....csak ismeerlek 😊 nm lestem, nem néztem. Annyit írt bill haverom, hogy szerinte Wilson sérült.
A végén még annyit egy másik haveromtól, hogy megjött Collier, megérte draftolni