NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 744
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Az e heti top10 vedo teljesitmenybol (PFF) 2 SEahawk:D.J.Reed fuckyeah, Griffinnel nagyon királyok lesznek (utóbbinak szerződést kell adni jövőre!)
Your top ten defensive players in the NFL this week per PFF. 👀#Seahawks pic.twitter.com/ux4DiJBIGn
— Stone 🎄 (@StoneRoshell) December 21, 2020
undisputedly
Alton Robinson meg igazi
😀
Nekem a meccsen fel sem tűnt.
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Úgy nem lehet komolyan menetelni, hogy a playbookból kidobunk 2-3 fejezetet.Ezt értem, de ha már ez ekkora kriptonitunk, és ennyire nem megy, akkor miért nem egy 1&10-re vagy 2&3-ra kísérletezgetünk vele, miért harmadik downoknál erőltetjük?
A rossz hír az, hogy ezt Bevell is megpróbálta, és belebukott.
Helmut Zimmer
| (Vagy miért nem edzéseken?) |
Amúgy ez a curl-szindróma amióta az eszemet tudom velünk van, eskü a RW INT-ek 50%-a ezekből születik. Mint két éve a Bears+Chargers ellen, vagy tavaly+idén az Arizona ellen, mind tök ugyanaz, igazi signature move ez.
több mint 3 éve
Nem tudom. Az egyszerű válasz, hogy Wilson alacsony nem látja , vagy nem olvassa, bár az tagadhatatlan, hogy a horizontális umbrella védekezéseket nem olvassa jól. Ha ilyen van nálunk jön a read option futás, ha azt is rosszul olvassa, megindul lábon, most mással próbálkoztunk.Az a gondom, hogy a kiemelt részek pl. Daboll-Diggs-Beasley-Josh Allent kvartettet pl nem szokták zavarni, amikor szedik szét a zónahatárokat és építik a támadásokat... 😊 😕Nálunk miért nem működik?
Ezt támadásépítésnél használják, hogy a turtle védelmeket lazítsák.
Kell tudni olvasni, meg edzésen megdobni ezerszer és akkor működik.
Helmut Zimmer
RW nem olvassa jól ezeket a játékokat? Vagy nincs az edzéseken orrvérzésig gyakorolva?
Lásd a másik belinkelt kép (de tudnék még vagy 3 hasonlót kiszedni a meccsből):
A kép pillanatában a labdának már valahol a LoS fölött kéne szállnia, mégis RW kezében pihen. Miért?
akdestroyer
.... figyi a 4. negyedben kétszer úgy találta meg Metcalfot, ahogy Allen Diggset szokta, utána jött az int. Nekem ne mondja senki, hogy nem megy az ütempassz Wilsonnak. A TD is ütempassz volt.
Láthatóan Schottenheimer -a geci- azért hívja ezeket, hogy lépjenek előre.
Úgy nem lehet komolyan menetelni, hogy a playbookból kidobunk 2-3 fejezetet.
A rossz hír az, hogy ezt Bevell is megpróbálta, és belebukott.
több mint 3 éve
Most olvastam, hogy Josh Gordon aktivalva lett az 53-as keretben, igy Hart-ot waive-eltuk. Kivancsi leszek, hogyan illeszkedik a mostani wr-csapatba.DK helye megkerdojelezhetetlen, Lockett szinten, lehet, hogy Moore snapjait kapja meg a szelen. Olsen hihetetlen modon szinten felepult es a Rams ellen mar jatszhat. Vele azert nyugodtabb vagyok TE poszton, mint Hollisterrel.
www.cbssports.com/nfl/news/nfl-week-15-grades-bears-get-an-a-for-keeping-playoff-hopes-alive-steelers-get-an-f-for-ugly-loss/
Egy kis DK homersag:
.@Seahawks WR @dkm14 became the third player in franchise history with 1,200 receiving yards in a single-season. #GoHawks pic.twitter.com/z6kzG5T6D9
— Seahawks PR (@seahawksPR) December 21, 2020
Az e heti top10 vedo teljesitmenybol (PFF) 2 SEahawk:
Your top ten defensive players in the NFL this week per PFF. 👀#Seahawks pic.twitter.com/ux4DiJBIGn
— Stone 🎄 (@StoneRoshell) December 21, 2020
Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Az a gondom, hogy a kiemelt részek pl. Daboll-Diggs-Beasley-Josh Allent kvartettet pl nem szokták zavarni, amikor szedik szét a zónahatárokat és építik a támadásokat... 😊 😕Nálunk miért nem működik?
Helmut Zimmer
RW nem olvassa jól ezeket a játékokat? Vagy nincs az edzéseken orrvérzésig gyakorolva?
Lásd a másik belinkelt kép (de tudnék még vagy 3 hasonlót kiszedni a meccsből):
A kép pillanatában a labdának már valahol a LoS fölött kéne szállnia, mégis RW kezében pihen. Miért?
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 3 éve
7 Seahawks játékos lett beszavazva idén a Pro Bowlra(franchise rekord beállítás). Russell Wilson, Bobby Wagner, Jamal Adams, Quandre Diggs, DK Metcalf, Tyler Ott és Nick Bellore van ott az idei All Star csapatban a Seattle-ből.Nem kotekedesbol, de Ott es Bellore megis hogyan? 😀 Nehezen tudom elkepzelni, hogy az erintettek barati koren kivul mas is szavazzon a longsnapperre es a FB-re 😀
OUR PRO BOWL SQUAD ‼️
— Seattle Seahawks (@Seahawks) December 22, 2020
Congratulations to @DangeRussWilson, @Prez, @NBELLORE54, @dkm14, @Bwagz, @qdiggs6 and @ottomatic82 for being named to the 2021 Pro Bowl!
iktriad
több mint 3 éve
Tök jó vagy, köszi!!!Az a gondom, hogy a kiemelt részek pl. Daboll- Diggs-Beasley-Josh Allent kvartettet pl nem szokták zavarni, amikor szedik szét a zónahatárokat és építik a támadásokat... 😊 😕
Tökéletes a kép, amit beraktál, mire megfordul az ember- de ez igaz bármilyen RunSlow/Stop/Run routera -már úszni kell a labdának. Itt nem ez a helyzet.
Nem tudom kárhoztatni a hívást egy horizontálisan végigolvasott D cspda felállásnál, hogy nem akarta elküldeni keresztbe a TE-et, hanem bedobatni egy 8 yardos üres sávba. ! .
Nekem pont a 4. negyed elején az intel végződő drive tetszett. nem az int, hanem az azt megelőző 2 Metcalf passz. Az parádé volt
A curl játékokkal viszont az a baj, hogy nagyon ütemhez vannak kötve. Van egyetlen egy pillanat, amikor megfordul a WR, és szabad a pálya, viszont ez az ablak kurva hamar bezárul, mert a védő 1 ütemmel később már lendületből tud kivágni a WR elé, és zárni a passzsávokat/lehúzni az INT-et (ezeket jelöltem lentebb kék nyilakkal).
akdestroyer
több mint 3 éve
7 Seahawks játékos lett beszavazva idén a Pro Bowlra(franchise rekord beállítás). Russell Wilson, Bobby Wagner, Jamal Adams, Quandre Diggs, DK Metcalf, Tyler Ott és Nick Bellore van ott az idei All Star csapatban a Seattle-ből. OUR PRO BOWL SQUAD ‼️
— Seattle Seahawks (@Seahawks) December 22, 2020
Congratulations to @DangeRussWilson, @Prez, @NBELLORE54, @dkm14, @Bwagz, @qdiggs6 and @ottomatic82 for being named to the 2021 Pro Bowl!
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Na csapassuk!Mai kisfilmünk címe: A kézifék ötven árnyalata.
Azonban mielőtt elővennénk a korbácsot, beszéljünk egy kicsit a defense-ről, meg az ST-ről. (És koncentráljunk a jó dolgokra.)
Pro
S.Griffin hozta a szokásos jó teljesítményt, és hosszú évek óta először volt méltó párja a másik oldalon: DJ.Reed megint remek volt, én magam először éreztem a teljesítménye alapján CB1 matériának.
Ketten 4+6 tacklet, 2+3 leütött passzt és 1+1 INTet adtak a védelem számaihoz, ami egészen kiváló, tekintetbe véve, hogy összesen 18 alkalommal vették célba az elkapóikat (18/11, 2 INT).
Q.Diggs nagy király, és Jamal Adams is kezd úgy kinézni, mint akinek megtalálták a helyét a csapatban, ami egy nagyon fontos pont lesz a playoffban.
Nem voltak űrszámai, de 9 szerelése mellé megint zsákolt egyet - és közben hibája szinte már nem is volt, én legalábbis második visszanézésre se láttam.
U.Amadi egész korrekt NCB, Neal-t is bármikor a pályára merném rakni 3.-4. számú DB-nek, így végre elfelejthetjük a T.Flowers/Dunbar-féle retteneteket.
Szóval nagyon rendben volt a DB sor.
És egyből tegyük zárójelbe az egészet.
A Haskins vezette Redskins O# ezer sebből vérzett, és az én szememben sem számít erőfelmérőnek.
Nem tudom, hogy egyetértsek-e azzal, amit Helmuth Reedről írt, én nem láttam rajta a Dunbar-kórt, viszont annyi mindent látott már meg a múltban jól, hogy szerintem erre mindenképp érdemes lesz odafigyelni a jövőben.
Nem is kell sokat várni, most hétvégén jön a Rams, ami már egy PO-belépő szintű csapat, szóval én személy szerint két szemmel fogom figyelni, hogy Reed elbír-e McVay playbookjával.
Mégis azt mondom: Örüljünk a tegnap látottaknak, mert 1 évvel ezelőtt még a Daltonnal+CB2-kkel támadó Bengals is beverte nekünk a lompost. Legalább már ezeket a meccseket tudjuk uralni, (és először azért mindig az első lépcsőfokot kell sikerrel venni a második előtt.)
Wagner és KJ.Wright továbbra is a liga No.1 LB párosa.
(funfact: tegnap jöttem rá, hogy KJ mozgáskultúrája pont olyan mint Rivers dobása. Ronda mégis kurva hatékony.)
J.Myers-ről hetek óta nem esik szó, és pont ezért fontos most kiemelnem őt.
Igen mellétüzel néha, (meg a ló is megbotlik), de a csávó valami eszméletlenül kiegyensúlyozott, és össze van rakva fejben, és amikor odaáll egy 40-45 yardos FG-hez már nincs az az érzésem mint a Walsh-érában, hogy pénzfeldobással fog eldőlni: beírunk 3 pontot, vagy mellékúrja 8 yarddal.
Ez sem lesz újdonság - M.Dickson eszetlen nagy király: csak 4 puntja volt, de azok gyilkosak voltak: 10, 6, 6 és 4 yardra értek földet az endzonetól, és csak az egyiket lehetett egyáltalán megpróbálni visszahordani.
Kontra
Na. Két dolog.
1: Védőfalunk, és nyomás nincs.
Amelyik egység az utolsó 80 másodpercben gyűjti be a pressure/sack/tackle számainak a +75%-át, az a következő vasárnapig a kukoricán térdepeljen zenés edzések helyett.
Egy huncut nyomást nem tudtunk a QB-ra gyakorolni az egész meccsen. Dunlap és Collier neve 58 percig el sem hangzott.
Mi lesz ha szembejön a playoffban egy ligatop10 támadófal?
2: A másik probléma meg Bobby Wagner árnyéka.
Ebből egy normál focipályán 4 is van neki, mi mégis draftoltunk egy első körért egy ötödiket, tapzs, tapzs.
Külön örülök hogy nem csak az én szememet szúrta.
Nézzük mire célzott Helmut, 4 felvonásban:
1.jelenet, Brooks feláll BW-től 1 yardra, majd a snap után úgy igazán rendesen beleáll a seggébe, hogy teljesen kizárja magát a játékból.
A harmadik képen, (már 5 yard lemaradásban) egy helyben állva bíztatja Wagnert - aki közben előrelép hogy megcsinálja a tackle-t.
2.jelenet: A snap előtt Brooks wagnerkedik, és K.J.Wrightnak mutogat hogy szerinte hova kéne állnia. Mire Bobby, aki az árnyékot adja, kiszól jobbra, hogy talán kussolni kéne, majd ő ezt megoldja.
A snap után megint ikertornyosat játszanak.
3.jelenet: Random pillanat a meccsből, futójáték alatt Wagnert kiblokkolják, ez, illetve az a tény hogy a futójáték teljesen más irányba halad, együttesen se tudja elvenni Brooks kedvét attól, hogy ő is felkenődjön a blokkra, és úgy igazán seggbedörrentse Bobbyt. Hiszen ha rendes árnyékként viselkedik, és követi a vezért, abból nagy baj nem lehet.
4.jelenet: Coverage munka van, Brooks itt is olyan szép szimultán mozog Wagnerrel (5 yarddal hátrébbról követve), mint valami elbaszott földi-szinkronpantomimverseny különdíjasa.
Volt abban valami költői, ahogy 2 yardról végignézi ahogy a mester megcsinálja a tackle-t - más dolga nem is nagyon volt.
Na ezért adtunk első kört.
És ha azt hittétek elértük a lejtő alját, hát kurvára nem, öveket becsatolni, jön az offense!
A kézifék ötven árnyalata
Ha egy képben kéne elmesélnem az idei évünket ez lenne az:
Na de lássuk mit láthat az egyszeri hawks
Íme Brian Schottenheimer, a "kb ilyen játékokat hívna anyám, aki még gurulósfocit se nézett soha, nemhogy amerikait" - verseny vaskeresztel kitüntetett veteránja.
RW
Russell Wilson nem volt gyenge, mégis annak nézett ki. Osztom azt a véleményt, hogy a dobókeze sérült volt.
Én, aki azért elég sok szar döntést láttam már tőle az évek során, álmomból felkeltve is meg tudom mutatni, hogy hogyan dobja a védő kezébe a labdát, egy agyvérzésgyanúra okot adó döntést követően.
Na ezek a dobások nem azok voltak.
RW nem az az irányító, aki 25 yardról 4 yarddal túldobja az elkapóját, főleg nem egy meccsen 4x, ezt azért jól tudjuk.
Nem csak a dobás/futás arány lett visszafogva, hanem a deep passzok is, emberemlékezet óta nem volt olyan meccse, ahol mindössze 2 dobása ment 10 yard fölé.
Ugyanezek a számok az elmúlt tizenvalahány fordulóból:
9, 8, 12, 15, 16, 20, 12, 16, 11, 5, 9, 16, és most 2.
És nem csak itt érzek leépülést, lássuk a király két bástyáját a táblán, Metcalfet és Lockettet:
Route tree-k az idei szezonból:
Ugyanez a Wasinghton ellen:
Itt hadd kérdezzem meg Brian-től tiszteletteljesen, hogy mi a fasz?
Lássuk ugyanezt playek-be öltve.
A szelektálásnál nagy hangsúlyt fektettem a sorsdöntő harmadik kísérletekre, hiszen ezeknél kell a legbiztosabb/legfaszább playeket ellőni, hogy ne süljön be a drive.
Kellemes utazást.
1.play
Klasszikus Powerplay felállás, 2 TE a fal mellett, illetve lent Metcalf is képes kiblokkolni bárkit.
Ezért én, a lent sárga-fehérrel megjelölt blokksémára/futásra gondoltam a snap előtt. Lenne benne ráció.
Schottynál viszont mégis a pirossal jelölt Lockett lett a nyerő. Az hogy a kivitelezés gyászos lett, az egy dolog, de ebben a playben még a lehetőséget sem látom.
3 védő is ideális helyzetben ahhoz (kékkel karikázva), hogy Lockettet 3 yardon belül levigyék, a lenti 3 skillplayer ellenére semmit nem tolódott a D# súlypontja jobbra, a snap után Lockett egy helyben kell hogy várja a passzt, és még blokkolókat sem kap. Egyet se. Legalább egy nyamvadt guard húzás lenne vagy valami...
Mi volt a terv?? De tényleg.
2.play
Egy kulcs 3&12 amit meg kéne oldani.
Sosem derül már ki, hogy volt-e a játékban több, mint ami kijött belőle, mert
azt azért sejtem, hogy nem C.Hyde dig játékára volt felkarcolva a play 3&12-nél - legalábbis kurvára remélem.
De mindegy is, mert a fal nem bírta a nyomást. C.Youngot sikerült megduplázni (zöldel), de ezen kívül pont úgy hullott szét a fal, ahogy már megszoktuk, így RW-nak a gyors mentesítő útvonalat kell megdobnia.
És nincsen tovább. Talán ha Lockett megblokkolja az emberét, (de ez is egy kurva nagy talán), így viszont 3 yardon meghal a játék.
3.play
3&4, ezt is nagyon fontos lenne megoldani, így néz ki ehhez a megoldókulcs:
All curl, igazán ötletes, igazán fantasztikus, végre valami progresszív.
A curl játékokkal viszont az a baj, hogy nagyon ütemhez vannak kötve. Van egyetlen egy pillanat, amikor megfordul a WR, és szabad a pálya, viszont ez az ablak kurva hamar bezárul, mert a védő 1 ütemmel később már lendületből tud kivágni a WR elé, és zárni a passzsávokat/lehúzni az INT-et (ezeket jelöltem lentebb kék nyilakkal).
RW-nak viszont fel kell lépnie a zsebből, mert C.Youngot (megint) nem sikerült tartani, így meg a hajunkra kenhettük a playt. Nincs üres ember, a dobás az oldalvonalon kívülre ment. Punt.
4.play
3&2. Jó lenne megcsinálni. Mondanám, hogy el vagyok ájulva a playdesigntól, de inkább nem.
A játék a déli szárnyon hamar meghal, de a lényeg úgy is északon van:
Halál egyszerű play, Moore kivált lefele, Lockettnek meg annyi a dolga, hogy a keresztbevágással egy icipicit akadályozza Moore védőjét. Fél yard előny kell, nem több.
Na, erre Lockett úgy húzza össze magát, hogy ehhez képest még Vuk belépője is teátrális volt a csirkeólba, és egy pillanatig nem zavarja meg a védőt, aki ki is veri Moore kezéből a labdát.
És ez nem egyéni hiba, ez coaching, hiszen pont erre valók az edzések, hogy ezeket orrvérzésig gyakorolják.
5.play
Ismét fantasztikus a playdesign, sose láttunk még ilyet.
Egy 10 yardra lévő firstdown vonalnál sikerült behívni egy playt, amiben maximum 3 yard van. RW az egyetlen talánleszbelőlevalami célpontját választja, a szélen elsuhanni igyekvő Hyde-ot.
Még nem érte el a LoS-t és már halott a play, sehol egy blokk, mindenki állva nézi, tényleg nem értem mi volt a terv. Ha az a 2 yard, ami így sikerült, hát azt valami elbaszott inside runból is ki lehetett volna hozni.
6.play
3&4, megint nagyon fontos kísérlet.
Na, itt legalább látom mi volt a terv. A 3 elkapó go útvonalakkal mélyre behúzza a védőjét, alul lent meg egyből lesz egy hatalmas placc, ahol Hyde kényelmesen elérheti a sárga vonalat.
Az, hogy ezt a Washington védelem nem ette meg, az nem RW, meg nem Hyde hibája. Még én is láttam a TV előtt hogy mi következik.
A playcallingnak csúfolt imprózás csorbult itt ki a valóság pengéjén, méghozzá a szemünk láttára.
7.play
3&15, na és akkor behívjuk ezt:
😀😀😀
Ez valami egészen unortodox, negatív curlt például még nem is láttam, (ami a LoStól -4 yard mélyre megy).
Az elmélet szerint Metcalf elől eltakarítják a védőt, és hazáig megy, de sajnos nem számoltak azzal hogy további védők is vannak a pályán.
Még át se lépte a LoS-t, a LB már ott van, de még a védőfalember is visszaér a szerelésre. És a zöld nyíllal jelölt safety párost még meg sem említettem, akik legkésőbb 7 yardon a betonba döngölik bele DK-t, akármekkorára is nőtt.
Tényleg ez volt a masterplan?
3&15-re?
8.play
3&7. A mérkőzés utolsó 3.kísérlete a részünkről. Nagyon kéne az a first down, hogy ne adjuk vissza a labdát!
Már lusta vagyok nyilazgatni, nem is kell.
Semmi ötlet indahouse, le vannak véve az elkapók a pályáról, a kulcs harmadik kísérlet vége egy -1 yardos checkdown a RB-nek - lett volna, ha elkapta volna Hyde, de nem kapta el. 😊
Vége.
Na, innen 2 út vezet tovább.
Az egyik az, feltörték a rendszerünket, nem tudunk megújulni, ennyi van a támadósorban. Ebben az esetben gyújtsunk fel mindent.
A másik, ami számomra jóval szimpatikusabb az a hideg számítás.
Az, hogy direkt húztuk be a kéziféket az ezerrel pörgő O#-en.
Mert most már nem kell.
Mert most ennyi is elég.
Mert nem lehet egész szezonban 100%-on pörögni, muszáj formát időzíteni.
És annak nem most van itt az ideje, az 3 hét múlva lesz.
Meg hogy ne ismerjenek minket ki.
És miközben vanilla playeket hívunk be, ezalatt sorra készülnek az edzőközpontban a sosemlátott tuti playek meg trükkös játékok a playoffra.
És majd újra kinyílik a playbook, meg RW, és úgy fognak susogni a wild card meccsen a 40 yardos bombák, mint London felett a Luftwaffe repülők.
Na ezekben bízok én.
több mint 3 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 358
Brutalis adatok: RW eddigi 9 eve es 142 merkozes alatt osszesen 8 olyan meccse volt, ahol nem sackeltek. Olyan pedig meg sosem tortent... egeszen mostanaig, hogy 2 egymast koveto merkozesen ne sackeljek.Megvan. Wilson a sack-ekből szedi a HP-t és az XP-t. 2 meccs óta nincs utántöltése.
"Let’s hear it for the Seattle offensive line: Russell Wilson wasn’t sacked for the second straight week, and, yes, that's big. It's the first time it's happened in his nine-year career, and it came vs. a Washington pass rush that produced 12 sacks the past four games. Hard to believe but ... there are only eight games in Wilson's entire career where he wasn't sacked."
www.si.com/nfl/talkoffame/nfl/judgements-xv-jets-and-trevor
undisputedly
több mint 3 éve
Brutalis adatok: RW eddigi 9 eve es 142 merkozes alatt osszesen 8 olyan meccse volt, ahol nem sackeltek. Olyan pedig meg sosem tortent... egeszen mostanaig, hogy 2 egymast koveto merkozesen ne sackeljek."Let’s hear it for the Seattle offensive line: Russell Wilson wasn’t sacked for the second straight week, and, yes, that's big. It's the first time it's happened in his nine-year career, and it came vs. a Washington pass rush that produced 12 sacks the past four games. Hard to believe but ... there are only eight games in Wilson's entire career where he wasn't sacked."
www.si.com/nfl/talkoffame/nfl/judgements-xv-jets-and-trevor
több mint 3 éve
Az ember nem úgy dob mint szokott. Más a pretzel logic (a dobómozdulat highlightja),és lassabban is mozog egy kicsit. Ez nyilván nem menti fel a hülyeségek alól, de szerintem valami nem okAz ev ezen szakaszaban mindenki serult valamennyire, szoval elhetunk a velelemmel, hogy aki jatszani tud, az nem serult.+1 Szerintem Billynek igaza van, és Wilson szerintem is sérült, vagy beteg.Vagy csak annyira fél az int.-től, hogy mindent túldob.
Helmut Zimmer
BigBaltazar
undisputedly
több mint 3 éve
Az ev ezen szakaszaban mindenki serult valamennyire, szoval elhetunk a velelemmel, hogy aki jatszani tud, az nem serult.+1 Szerintem Billynek igaza van, és Wilson szerintem is sérült, vagy beteg.Vagy csak annyira fél az int.-től, hogy mindent túldob.
Helmut Zimmer
BigBaltazar
több mint 3 éve
+1 Szerintem Billynek igaza van, és Wilson szerintem is sérült, vagy beteg.Vagy csak annyira fél az int.-től, hogy mindent túldob.
Helmut Zimmer
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 3 éve
+1 Szerintem Billynek igaza van, és Wilson szerintem is sérült, vagy beteg.
több mint 3 éve
Csak nekem tűnt úgy, hogy Wagner és Wright úgy játszik, mintha a saját nagyapja lenne?Belenéztem. Nagyon jól láttad, hogy amire ez a két ember nem ért oda, arra senki nem ért oda. Tudom hogy Reedet dicsérni kell, de hozzátenném teljesen fogalmatlan lőtávon.
Mi a fasz van velük? Haskins szedte szét őket a pálya közepén, aki azért nem egy HoF QB....
gabokocka
De mielőtt Reedet szétszedném, megjegyezném, hogy akinek kalapácsa van, az szögnek nézi a félvilágot. Ken Norton jr. múltjával talán nincs mindenki tisztában. Kora ünnepelt "sztár" linebackere 3 gyűrűvel, pro bowlokkal a zsákjában.
Ő ahhoz a világhoz tartozik, amikor a linebacker a focipálya svájcibicskája volt, és egyben a pálya legrettegettebb tartozéka. Na ezért aztán mi 10-en állunk fel. 10-en, mert van egy játékosunk, aki 56-os rajtszámmal vonul fel a pályára, és utána árnyékként követi Wagnert, mintha ott sem lenne.
Így azért annyira nem nehéz megtalálni a zónahatárokat.
Visszatérve Reedre- Olyan távolságot tart a csávó, amit nem lehet. Láttuk Dunbart a Bills ellen, itt ugyanaz történt, csak nem egy éppen high on fire támadóegység játszott, hanem egy csereirányító vezette Washington (továbbra is tartom, hogy mélyen alulértékelt egység)
több mint 3 éve
Én csak a tegnapi meccseteket láttam végig, nekem annyira nem jött be amit műveltek, lehet én néztem rosszul...Fehérben játszottunk. 😉
gabokocka
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 3 éve
Én csak a tegnapi meccseteket láttam végig, nekem annyira nem jött be amit műveltek, lehet én néztem rosszul...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Csak nekem tűnt úgy, hogy Wagner és Wright úgy játszik, mintha a saját nagyapja lenne?Nem tudom, az elozo fordulo utan a PFF-nel az egesz ligat tekintve Wagner allt a legjobban ertekelt LB-kent, mig KJ Wright szinten egesz ligat tekintve 7. helyen.
Mi a fasz van velük? Haskins szedte szét őket a pálya közepén, aki azért nem egy HoF QB....
gabokocka
Nem rossz ez, ha at nezzuk, hogy kb 100-120 LB van vagy volt kezdo poziban iden 😊
TE-ek ellen altalaban rosszul vedekezunk, de KJ ma szvsz remekul jatszott.
több mint 3 éve
Csak nekem tűnt úgy, hogy Wagner és Wright úgy játszik, mintha a saját nagyapja lenne?Mi a fasz van velük? Haskins szedte szét őket a pálya közepén, aki azért nem egy HoF QB....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
A passzjatekunk nagyon takarekon volt. RW valami 75 passzolt yardon allt a 3. negyedben, ha jol emlekszem.Ez eleg brutal visszaeses, akkor is, ha probalunk egy balanced tamadosorra visszaallni.
A deep jatekok teljesen kiestek, pedig az elso felidoben ment a futas, de abbol se tudtuk vagy akartuk megalapozni a playaction mely labdakat.
DK laba kb. 2x tort majdnem el a meccs soran btw. Ott egy kicsit aggodtam, amikor kitamasztva ert foldet az endzone-ban.
RW gyengen dobalt, ala vagy fole hajitott tobb labdat is. A 30 yardos futasa mondjuk szep volt es kellett is.
Adams ujabb sack, de ami a lenyeg, jol jatszott azon kivul is.
Reed-et viszont meg kell tartani, nagyon jol jatszik. Reed es Amadi lehetne a kezdo nickel es a kezdo RCB. Dunbaar kb nem kepes egeszseges maradni, Griff pedig FA, lehet nem tudjuk megtartani.
KJ is nagyot jatszott tegnap. A vedelem kezd osszeallni, igaz a liga leggyengebb tamadoi jottek szembe az elmult hetekben.
OL is jo volt, es Carsont jol kiegeszitette Hyde is.
En partolom azt a filozofiat, hogy fussunk (plusz playaction deep) amig nem tudjak megallitani, ha meg sikerul nekik, Russ-t engedjuk szabadjara, igy ev vegen foleg, amikor kihasznalhatjuk a friss labakat RB poszton, de nem lattam jelet annak, hogy ez a passzjatek be tudna indulni a kozeljovoben.Egyszeruen a 2 deep safety-s zonara Schotty nem talalja a megoldast.
Szerk: Hatalmas minusz, hogy TE-ek ellen meg most sem tudunk vedekezni.
több mint 3 éve
Duff
3 133
Azért én múlthéten kicsit izgultam, nehogy mi szaladjunk bele ebbe a Jetses késbe 🤭Mondjuk a leheto legrosszabbkor nyert a jets, a rams duhbol ki fog nyirni minket jovo heten. Donald min. 4 sack 😀
Hanni
több mint 3 éve
Azért én múlthéten kicsit izgultam, nehogy mi szaladjunk bele ebbe a Jetses késbe 🤭
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Asszem....csak ismeerlek 😊 nm lestem, nem néztem. Annyit írt bill haverom, hogy szerinte Wilson sérült.Jaja tökre megéri egy első kör egy DE-ért aki 59 percig 1db nyomást nem tud generálni, de a végén megcsinál egy sacket. 😀
A végén még annyit egy másik haveromtól, hogy megjött Collier, megérte draftolni
Helmut Zimmer
Amúgy nagyjából helyes a jóslatod, de majd holnap kifejtem bővebben.
Gyászos volt. 😀
több mint 3 éve
Asszem....csak ismeerlek 😊 nm lestem, nem néztem. Annyit írt bill haverom, hogy szerinte Wilson sérült.Vízionálsz, vagy lestél az eredménykövetőből? Nem mindegy. 😀PreviewNa milyen volt?Fájt.
Helmut Zimmer
Nézted, vagy legyen elemzés?
akdestroyer
Schottenheimer szar volt. Ertéklhetetlen volt a playhívás.
0 passrush, de a végére megjött a nyomás.
.... ilyesmit vizionálok.
Helmut Zimmer
akdestroyer
A végén még annyit egy másik haveromtól, hogy megjött Collier, megérte draftolni