Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 4 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 294 — Csodabogár
oké, most már engem is érdekelne a díler száma, mert kurva ütős ez a cucc

több mint 4 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Mindegy az eredeti kéken azt jelképezi, hogy a világ ura. Ezzel gondolom a <3 egyház is azonosulni tud.
Helmut Zimmer
Tudtam hogy te megfejted a kép valódi metafóráját. 😊

Felhívnám a figyelmet a halászsas-fejű karfákra, ha esetleg bárkinek is kérdése lenne azzal kapcsolatban, hogy eme remekmű, és az Alonso Cano-féle hitvány másolat közül melyik az eredeti, az egy, az igazi műalkotás.

Eg ilyen felvezetés úgy gondolom garancia a hajnali W-re.

Funfact: A QB-nk monogramja RW, amiben nem nehéz észrevenni a W-t.
Véletlen lenne?
Aligha.

Megtaláltam a <3 egyház hivatalos logóját is:

Nincsmit.
akdestroyer
A logo nyilván fércmű, és hamisítvány, mert playbookot tartalmaz....
Wilson nem olvassa a playbookot, Wilsonból a playbook kiárad.

köszönöm.... 😊
több mint 4 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 903
Mindegy az eredeti kéken azt jelképezi, hogy a világ ura. Ezzel gondolom a <3 egyház is azonosulni tud.
Helmut Zimmer
Tudtam hogy te megfejted a kép valódi metafóráját. 😊

Felhívnám a figyelmet a halászsas-fejű karfákra, ha esetleg bárkinek is kérdése lenne azzal kapcsolatban, hogy eme remekmű, és az Alonso Cano-féle hitvány másolat közül melyik az eredeti, az egy, az igazi műalkotás.

Egy ilyen felvezetés úgy gondolom garancia a hajnali W-re.

Funfact: A QB-nk monogramja RW, amiben nem nehéz észrevenni a W-t.
Véletlen lenne?
Aligha.

Megtaláltam a <3 egyház hivatalos borítóképét is:

Nincsmit.

Szerkesztette: akdestroyer

több mint 4 éve
Nuvanda Seattle Seahawks 13
A kard a támadófal kritikája.
több mint 4 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Megosztom veletek is a szentképet, ami minden igaz szurkoló falán kint van: (reméljük)

Ő egyengesse az utunkat ma este. Ámen.
akdestroyer
Nahát AK, elképesztően szellemes metafora.

Fantasztikus a párhuzam, hogy V. Károly volt az az uralkodó, aki kora legerősebb birodalmának ült a trónjára, és mikor lemondott a trónról már egy megtört birodalmat adott át.

Óriási like azért, hogy ennyire képes vagy önreflexióra. 😀 😀 😀
Helmut Zimmer
Az a durva, hogy még a labdát is róla nevezték el!
Willie Parker
Nem az a durva, hogy az eredeti képen is egy labda van a spanyol uralkodó kezében, ami amúgy a Földgömb. 1522-ben hajózta körbe Magellán a Földet, akkor úgy gondolták, hogy a Föld gömbölyű. Newton óta tudjuk, hogy nem az. Itt megér egy misét, hogy a gömbölyű Föld hívők folyamatosan hülyézik a lapos Föld hívőket.

Az eredeti kép a Pradoban tekinthető meg.
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 195
Megosztom veletek is a szentképet, ami minden igaz szurkoló falán kint van: (reméljük)

akdestroyer

Fantasztikus a párhuzam, hogy V. Károly volt az az uralkodó, aki kora legerősebb birodalmának ült a trónjára, és mikor lemondott a trónról már egy megtört birodalmat adott át.

Helmut Zimmer
Az a durva, hogy még a labdát is róla nevezték el!
több mint 4 éve

akdestroyer

Helmut Zimmer
Most már csak az a kérdés, hogy PC-n kérhetjük-e számon egy QB karrier premier éveinek a kisiklatását, vagy inkább a QB-n egy komplett franchise kisiklatását.
Melyik az igaz? 😀
Házi feladat.

több mint 4 éve

akdestroyer

több mint 4 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Bassza ég megpróbálok felkelni, de ma húzós nap volt, plusz itt is két gyerek 😀
De youtube-os linket pattintom és írom a számlához többit 😀 😀
több mint 4 éve
Rodaron New York Giants 2 149
Holnap hajnalban remélem nagy lesz a tömeg!
Gyertek gyertek, vagy meglesz a mákkal a W, vagy atomjaira vernek minket, mindkét esetben megéri korán kelni!

Én magam fogyasztásra kb fél liter gin-tonicot készítettem elő, egy levél frontin társaságában + az elmaradhatatlan gyümis alkoholmentes sör. 😊

Nagy buli lesz!
Remélem sokan jöttök, elég szomorú lennék az üres eredménykövetőben.

Gamedaaaaay!!!!

<3
akdestroyer
Külsősök is jöhetnek, viszek sört? 😀

Szerkesztette: Rodaron
több mint 4 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 865 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Gyertek gyertek, vagy meglesz a mákkal a W, vagy atomjaira vernek minket, mindkét esetben megéri korán kelni!

Én magam fogyasztásra kb fél liter gin-tonicot készítettem elő, egy levél frontin társaságában + az elmaradhatatlan gyümis alkoholmentes sör. 😊

Nagy buli lesz!

Gamedaaaaay!!!!

<3
akdestroyer
Alkohol es ejszakazas?! Nekem ilyeneket nem ajanl mar az orvos :/
több mint 4 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 479 — Erin Elite Andrews
Miért készülnek ilyen képek? Miért??? Miért?????

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 4 éve

több mint 4 éve

Nagy buli lesz!

Gamedaaaaay!!!!

<3

több mint 4 éve
Én azt hiszem kiégtem. 😊
több mint 4 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Majd a Rams meccs után írok. Sry.
| 2 gyerekkel nem egyszerű. |
akdestroyer
Miért olvastam azt, hogy majd a Rams meccs után sírok, a két gyerekkel 😀

több mint 4 éve
Majd a Rams meccs után írok. Sry.
| 2 gyerekkel nem egyszerű. |

több mint 4 éve
Mondanám, hogy mehet az all-in Gilmoreért, de már az asztalhoz odaülni sincs elég zsetonunk 😀
Hanni
Blöffölni még lehet.
Kérünk discountot azzal az ürüggyel hogy itt contender csapat van, merhát RW.
Talán nyer.

több mint 4 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 657 — Poloska confirmed
Mondanám, hogy mehet az all-in Gilmoreért, de már az asztalhoz odaülni sincs elég zsetonunk 😀
több mint 4 éve
- Elemzést akarunk!
- Elemzést akarunk!
- Elemzést akarunk!
- Gyerekek, talán inkább kérünk!
- Elemzést kérünk! Hurrááá!
tomz
....blabla....

- A védőfallal kapcsolatban egyre jobban látom hogy igaza lesz Helm-nek, most is remekül játszottak a fiúk.

...blabla....
akdestroyer
Rossz a központozás. Helyesen:

- A védőfallal kapcsolatban egyre jobban látom hogy igaza lesz Helm-nek most is, remekül játszottak a fiúk.

Köszönöm 😀
több mint 4 éve
- Elemzést akarunk!
- Elemzést akarunk!
- Elemzést akarunk!
tomz
Bocsánat de késik mert lusta g*ci vagyok. 😀

Elöljáróban pár megállapítás:

D#

- J.Adams nem volt szar, sőt.
A győzelem egyik kulcsa az volt hogy a safety párosunk remek formát mutatott - igaz ez úgy is, hogy Adamsnek volt egy ordenáré hibája amit az eredménykövetőben meg is énekeltünk.

- DJ Reed a hétvégén épp a kiváló arcát mutatta.

- Flowers helye el van átkozva, ha más játszik ott, az is szar lesz.

- A B.Wagner-J.Brooks tengely atomszar volt vasárnap, de el nem hiszitek mennyire. Ha bele is állok a karikázásba, biztos rájuk fogom kihegyezni.
Amit Wagnerre dobtak az elkapás lett.

- A védőfallal kapcsolatban egyre jobban látom hogy igaza lesz Helm-nek, most is remekül játszottak a fiúk.

- Labdaszerzések!!! Kulcs!!!

O#

- A támadófal vállalhatatlan és kiismerhető volt egy félidőn át, akármi is volt az oka. A fordításhoz elengedhetetlen volt, hogy úgy ahogy tudtuk korrigálni a meccs második felére.

- Metcalf RW kórban szenved, azaz remek játékos, (van hogy egy félidő alatt megy a majd 100 yard) de egyáltalán nem konzisztens, van hogy észrevehetetlen. Mint most volt. Ez volt a meccs, mikor a helyén, egy jó McKissic-el semmivel nem lettünk volna rosszabbak.

- a TE játék hol volt már megint? 😀
Megint egy duplanulla volt.

RW annyira RW volt, amennyire csak lehetett. Két-három sz*pás közt rendre jött egy boom-passz. Ezt szoktuk meg, ezt szeretjük. 😀

több mint 4 éve
OFFF:

...az úgy volt, hogy 120 km-re az otthonomtól megálltam a szokott helyen tölteni (este 8:30).... és nem áramoltak a kulombok....., és a környéken sehol, úgyhogy összeszorított farpofával 90-el vészvillogóval lekullogtam a legközelebbi város, szállodájához, ahol volt -nemgyors- töltő , kivettem egy szobát , és reggel 6-kor újrahasznosítva az utolsó még éppen elfogadható alsómat, behaladtam a munkahelyemre. Elnézést, főleg AK-tól. Peteynek már válaszoltam, de ő volt a sorban előbb. Fogok Nektek is.

Annyit jegyeznék meg, hogy normálisan a gyorstöltők árával lényegesen többe kerül az utazás a villanyautóval, mint a régi dízelemmel. A szoba árával számítva majd háromszor.....de az érzés megfizethetetlen.

Ezúton szeretném megköszönni minden sötétzöldnek!!!
Köszönöm a türelmet.
több mint 4 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
- Elemzést akarunk!
- Elemzést akarunk!
- Elemzést akarunk!

| Mellesleg aki megmondja, ez eredetileg milyen reklámvolt, átafom neki az egyik youtube-os meccs-stream-ért kapott
még fel nem használt AKDestroyer orálszolgáltatás kupont.
|
tomz
Traubiszoda

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 720
- Elemzést akarunk!
- Elemzést akarunk!
- Elemzést akarunk!

| Mellesleg aki megmondja, ez eredetileg milyen reklámvolt, átafom neki az egyik youtube-os meccs-stream-ért kapott
még fel nem használt AKDestroyer orálszolgáltatás kupont.
|
több mint 4 éve
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 720
Kb 18 ev alatt eloszor drukkoltam 9ers sikerert, erre ezt se tudjak megtenni. 😀
undisputedly
Bocsi, az én hibám! Seahawks rugdalózóba öltöztettem a gyereket. Ez volt a Colts ellen is, a másik két meccsen viszont nem az volt rajta: jött is az L.
Szoval csutortokon mi legyen rajta? Szavazzatok.
funkyparduc
Ha ezen múlik, szerintem te is vegyél fel egyet. 😎