NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
28
8
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 736
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Bill barátom egyetlen megjegyzése...azért Donald "jó-lelkűségére" (hívjuk így) annyira jellemző, hogy a két yardoson tök egyedül Wilsonnal a karjai közt nem befele indul, hanem kifele.... 😀Ránézett az OL-re, és a szíve mélyén ő is tudta hogy nem fair.
Helmut Zimmer
Én se állok le óvodásokkal szkanderozni.
több mint 3 éve
Bill barátom egyetlen megjegyzése...azért Donald "jó-lelkűségére" (hívjuk így) annyira jellemző, hogy a két yardoson tök egyedül Wilsonnal a karjai közt nem befele indul, hanem kifele.... 😀
több mint 3 éve
Nem ez volt az év meccse, semlegesként mentem volna aludni 10 perc után.Viszont nálam ez azért egy értékes W volt, mert a Kosokat mostanában nem nagyon szoktuk díjazni. Szerencsére a Def életre kelt az utóbbi meccseken.
A támadók viszont nagyon visszaestek. Olyan érzésem van, mintha hiányoznának lapok a playbookbl (tudom, elektronikus, úgyhogy inkább fájlok). Jó lenne egy elit 3. elkapó, a TE játékunk pedig nagyon esetleges. Mondjuk éppen jól jött, hogy a Rams mindenkire számított a TD-nél csak Hollisterre nem. De ez akkor is kevés.
Sajnos Wilsonnak is egyre több a rossz döntése és nem mindig fogható a falra. Nem mondom hogy a topon voltak az éjjel, de ha Donaldot betriplázod, akkor legalább ketten mennek érintetlenül Wilsonra pusztítani.
Én még mindig várom, hogy játszunk egy tényleg jó meccset, ahol minden klappol és simázunk. Hátha a PO-ban belefutunk egy ilyenbe.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 3 éve
#Seahawks DT Damon “Snacks” Harrison asked for his release after learning he’d be inactive today against the #Rams, and the team plans to grant it next week, per sources. Seattle loves Snacks and hopes he has a change of heart, but seems his mind is made up. He’d go on waivers.Nem ertem az urget. Az egoja fontosabb neki, mint a PO 😀 Ugye a Mone/Reed/Poona DT rotacioba nem fert be.
?
petey
Iden konkretan otthon uldogelt, elhizva, amikor elhoztuk a gyakorlocsapatba, hogy formaba hozza magat, aztan a Tampa vagy valamelyik csapat el akarta vinni, de o maradt vegul, majd jatszott 1-2 meccsen, de nem nyujtott semmi extrat, csak egy space eater NT kb.
Ha menni akar, menjen, tuactnyi hasonlo jatekost lehet talalni az utcan is.
undisputedly
Most miert akarod meginkabb kinyirni az amugy is doglodo topikot? 😀 AK legalabb szinten tartotta eredeti tartalommal.Szükség eddig sem volt rá, de ha már szeretsz írogatni, nem álltunk az utadba. 😀 😀 😀Sikerult vegigneznem felvetelrol:Örülök az összefoglalódnak, így az enyémre már nincs is szükség. 😊
undisputedly
akdestroyer
Helmut Zimmer
Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
#Seahawks DT Damon “Snacks” Harrison asked for his release after learning he’d be inactive today against the #Rams, and the team plans to grant it next week, per sources. Seattle loves Snacks and hopes he has a change of heart, but seems his mind is made up. He’d go on waivers.Nem ertem az urget. Az egoja fontosabb neki, mint a PO 😀 Ugye a Mone/Reed/Poona DT rotacioba nem fert be.
?
petey
Iden konkretan otthon uldogelt, elhizva, amikor elhoztuk a gyakorlocsapatba, hogy formaba hozza magat, aztan a Tampa vagy valamelyik csapat el akarta vinni, de o maradt vegul, majd jatszott 1-2 meccsen, de nem nyujtott semmi extrat, csak egy space eater NT kb.
Ha menni akar, menjen, tuactnyi hasonlo jatekost lehet talalni az utcan is.
több mint 3 éve
#Seahawks DT Damon “Snacks” Harrison asked for his release after learning he’d be inactive today against the #Rams, and the team plans to grant it next week, per sources. Seattle loves Snacks and hopes he has a change of heart, but seems his mind is made up. He’d go on waivers.?
több mint 3 éve
én arra emlékszem, hogy Wilsonnak nem sok ideje volt, vagy belefutott a sackbe, vagy ha mégis volt ideje akkor pánikszerűen szabadult a labdától ami incomplete lett.Ütempasszra emlékszel?én a Q2 meg Q3 felét néztem.A ma estével mivan?Na, milyen volt? Eredményre ránéztem, gondoltam ezután mindenki happy- kivéve a PC-t rugjuk ki / Schaottyt rugjuk ki vonal keményvonalasait.
Senki sem hangolódik?
Yolo, aztán lesz ami lesz?
akdestroyer
Várom a Ken Norton Jr. egyház jövendő papságát. 😀
Helmut Zimmer
két rettenet offenz. sírt a labda. Goffra szavak nincsnek milyen homály. full alkonyzóna.
majd ak hoz színes-szagos képeket, hogy igazából beérett Norton munkája 😛
petey
Helmut Zimmer
ezen felül lehet volt neki 😊
a védelem jó volt, de látszott, hogy kurvára nem tisztelték a Goff/McVay passztengelyt.
több mint 3 éve
Szükség eddig sem volt rá, de ha már szeretsz írogatni, nem álltunk az utadba. 😀 😀 😀Sikerult vegigneznem felvetelrol:Örülök az összefoglalódnak, így az enyémre már nincs is szükség. 😊
undisputedly
akdestroyer
több mint 3 éve
Ez csak egy gyors, mit latott meccs kozben a szemem poszt volt, en szivesen olvasnam a te bovebb, kommentarosabb osszefoglalodat is, raadasul tobb dolgot maskent itelunk meg, szoval a mas perspektiva is erdekes lenne.Sikerult vegigneznem felvetelrol:Örülök az összefoglalódnak, így az enyémre már nincs is szükség. 😊
undisputedly
akdestroyer
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Sikerult vegigneznem felvetelrol:Örülök az összefoglalódnak, így az enyémre már nincs is szükség. 😊
undisputedly
több mint 3 éve
Rendes passzra is alig( max 5-6 értékelhető passza volt ). Wilson csak egy paraszthajszállal volt jobb Goffnál.Ütempasszra emlékszel?én a Q2 meg Q3 felét néztem.A ma estével mivan?Na, milyen volt? Eredményre ránéztem, gondoltam ezután mindenki happy- kivéve a PC-t rugjuk ki / Schaottyt rugjuk ki vonal keményvonalasait.
Senki sem hangolódik?
akdestroyer
Helmut Zimmer
két rettenet offenz. sírt a labda. Goffra szavak nincsnek milyen homály. full alkonyzóna.
petey
Helmut Zimmer
A második meccs zsinórban amikor én a védelmet jobbnak láttam a támadóknál.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 3 éve
Sikerult vegigneznem felvetelrol:A ma estével mivan?Na, milyen volt? Eredményre ránéztem, gondoltam ezután mindenki happy- kivéve a PC-t rugjuk ki / Schaottyt rugjuk ki vonal keményvonalasait.
Senki sem hangolódik?
akdestroyer
Helmut Zimmer
Eloszor is, emlekezzunk meg arrol, hogy 2016 utan ismet a Seahawks ul a West tronjan:
Pozitivum:
Norton: En ev kozben tobbszor kirugtam volna, de most jo gameplannel allt elo, kezd osszeallni a vedelem, a szezon legjobb meccset hoztak. Ugyan a kulso zonas futasoknal parszor nem tudtuk az edgeket megfogni, de jol reagalt es mas assignementeket kaptak a vedofalban. Azzal egyutt, hogy Goff egy szornyen buta iranyito, jol jatszottak. Majdnem goalline 4. kiserlet megallitas is elmeny volt. (Goff amugy bizonyitotta, hogy ha nincs a fulere mondva mit kell csinalnia, vagyis pontosabb, ha azt irom, amennyiben nem tudja azt csinalni amit a play elott a fulere mondtak, egy Wentz szeru iranyito. Az a homaly INT amit dobott, eleg fejvakaros. MAs alkalommal meg siman megfuthatta volna a crucial 1st downt, erre fel yarddal elotte hasra vagta magat 😀 )
Adams: a Seahawks karrierje legjobb meccset zarta. Mindenhol ott volt, egy elrontott szerelestol eltekintve passzokat utott el, TD-tol mentette meg 2x is a csapatot, koztuk ezzel a gyongyszemmel:
Games like today are why you trade two 1st round picks for Jamal Adams. @Prez played one hell of a game for the #Seahawks pic.twitter.com/BIP89sUxow
— Riley Michel (@rileymichel) December 28, 2020
Brooks: A kis elso koros LB zarta a legtobb szerelessel a meccset, mivel McVay sok dupla TE-es personnelt hivott, igy a palyan tudott maradni. Tenyleg jo osztone van a labdas ember kiszimatolasahoz, trackingeli is vegig, nem vesziti el a szeme es ahogy elvarhato egy 22-23 eves jatekostol, egybol ott van es akkorat ut, mint a lorugas.
Reed es Poona: Reed 2 sacket csinalt, feleledt miota itt van Dunlap. Poona hozta a szokasos jo formajat.
Diggs: Ujabb INT, ujabb remek szereples a karmesteri pozicioban. Liga talan legjobb Safety parosat alkotjak Adams-szel.
KJ-Bobby : Nagyon jo volt mindketto, KJ kifejezetten jol jatszott az elmult 1-2 heten.
DK: Kulcsfontossagu 3rd down elkapasa a Rams LB-et felboritva kellett, mint egy falat kenyer, de osszessegeben is amikor celba vettuk, jol jatszott.
Negativum:
Biraskodas: Regen lattam Seahawks meccsen ennyire rossz biroi tevekenykedest. DK-n 3rd downon flaget dobtak, mondvan nem allt pozicioba a snap pillanataig. Kb. a kislabujja mozgott a cipoben. Teljesen erthetetlen volt az a flag a sporitol, meggyozodesem, hogy ilyet minden playben lehetne az aktualis tamadora dobni.
Aztan a Neal roughing the
Utana pedig a 2 fumble, amibol az egyiknel elfgoadom, hogy nem volt eleg bizonyitek ra, hogy a mienk, de a punt returner fumblinal egyertelmuen mi szereztuk meg, es odaadtak a Ramsnak. Vicc.
PC: Legrosszabb game time edzok egyike a ligaban. Az a challange megis mi a franc volt? 15 ember vetette magat a labdara, es megflagelte a ven p@cs, mondvan, majd lesz eleg bizonyitek arra, hogy a mienk? 😀 Mivel ott buktuk a challanget, a kovetkezo, mar emlitett punt return fumblit nem tudtuk visszanezetni mar. Ez egy szoros meccsen a gyozelembe kerulhet.
Griffin: Szirnyu volt. Szereleseket rontott, coverben alaztak, egyelore nem vagyok benne biztos, hogy iden megadnam neki a nagy penzt. (Sot, biztosan nem)
Russ: Nem tudom mi van vele, de az elso felidoben ismet pocsekul jatszott. Elrontott passzok, donteskeptelenseg, hezitalas. 5 benyelt sack.
Simmons: Donald minden playben atment rajta, es habar a liga legjobb vedojerol van szo, azert ennel tobbet kellett volna nyujtani passprotban.
Schotty: Egyszeruen nem tudja hogyan kell a legjobb tamadoja (DK) kezebe adni a labdat. Egy teljes felido kellett hozza, hogy megalmodja a crossing route-okat, ha mar az egy-egy-ben vedekezo Ramsey-re nem mert dobatni.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
Ütempasszra emlékszel?én a Q2 meg Q3 felét néztem.A ma estével mivan?Na, milyen volt? Eredményre ránéztem, gondoltam ezután mindenki happy- kivéve a PC-t rugjuk ki / Schaottyt rugjuk ki vonal keményvonalasait.
Senki sem hangolódik?
akdestroyer
Helmut Zimmer
petey
több mint 3 éve
én a Q2 meg Q3 felét néztem.A ma estével mivan?Na, milyen volt? Eredményre ránéztem, gondoltam ezután mindenki happy- kivéve a PC-t rugjuk ki / Schaottyt rugjuk ki vonal keményvonalasait.
Senki sem hangolódik?
akdestroyer
Helmut Zimmer
több mint 3 éve
A ma estével mivan?Na, milyen volt? Eredményre ránéztem, gondoltam ezután mindenki happy- kivéve a PC-t rugjuk ki / Schaottyt rugjuk ki vonal keményvonalasait.
Senki sem hangolódik?
akdestroyer
több mint 3 éve
A ma estével mivan?De, Kc-Atlanta nagyon jo meccs!
Senki sem hangolódik?
akdestroyer
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
A ma estével mivan? Senki sem hangolódik?
több mint 3 éve
Boldog karacsonyt!!
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Én a tesvíremhez nem vagyok elég feka. 😀Boldog Karácsonyt elvtársak!Neked is Tesvírem! 😊
akdestroyer
Helmut Zimmer
több mint 3 éve
Boldog Karácsonyt elvtársak!Neked is Tesvírem! 😊
akdestroyer
több mint 3 éve
en.wikipedia.org/wiki/Seattle_HempfestKérem ezt olvassátok el , és próbáljátok leírni komoly arccal, hogy fűvel kapták el Washington Államban.
A mariska most lett 1-es besorolásba visszaminősítve a legkeményebb drogok 4-es kategóriájából.
több mint 3 éve
Ha komoly depresszioval vagy pszihologiai problemaval kuzdesz akkor nehezen tudod lerakni a fu nem csak a fajdalomrol szol sokan inkabb erzelmi/pazihologiai problemak miatt hasznaljak a fajdalom melett.Pont ez a kerdes, hogy akkor a funaz olyan, mint mondjuk a sima cigi, ha muszaj es nincs mas megoldas, leteszed, vagy olyan, mint mondjuk a heroin, ami meg fizikalisan "nem engedi", hogy letedd.Miert nem tudja Gordona zt mondani, hogy "b+, oke, meg van 1-2 evem a ligaban, kereshetek 5-10 millio dollart, eletemben nem kell tobbet dolgoznom, az elmult 1-2 evbol mar tapasztaltam, hogy a civil elet nem hoz penzt, akkor most leallok a szerrel erre az idore".Mert a függőség nem így működik.
undisputedly
Régen nagyon sokszor láttam olyat (és ezzel szerintem nem vagyok egyedül), hogy a melósfazon egy arany fácán+pár keserű társaságában a nyerőgépbe bő egy óra alatt beledobálta az aznap kézhez kapott kétszázezres fizuját. És soha az életben nem hangzott el olyan, hogy "jó, végeztem, a maradék hatvanezer kell a havi megélhetésre."
Ha így működne, nem függőségnek hívnánk, hanem szenvedélynek/hobbinak.
A liga játékosainak +99%-a fogyaszt félillegális-illegális fájdalomcsillapító szereket, pusztán számításból/jól felfogott érdekből.
Mert ez egy ilyen sport.
Kontakt van, fáj, kell a cucc. Szeretnének valahogy aludni, szeretnének fájdalom nélkül élni.
Ezt mind értjük.
Gordon meg egy menthetetlenül függő/beteg ember.
Aki (mostantól számítva) 10 év alatt az összes pénzét elbassza majd cuccokra, és mehet visszaa sorstársaihoz Detorit külvárosába egy olajoshordó mellé melegednia balettbe ugrálni.
Lássuk a különbséget.
akdestroyer
Valahogy nehezen tudom elkepzelni, hogy csak fuvet ne tudna letenni. Ha alkohol es/vagy mas egyeb a szer, akkor mar megertem, hogy kifogott rajta. Persze egyikkel sincs tapasztalatom, szoval lehet hatalmas hulyesegekeg beszelek 😊 Mindenesetre kar Gordonert.
undisputedly
De azt mar irni akartam h lehet en ertettem felre de en nem lattam h Ujra lebukott csak h nem felelt meg a feleltetelnek bar lehet en ertettem felre lehet a ketto ugyanaz nem tudom.
több mint 3 éve
Pont ez a kerdes, hogy akkor a funaz olyan, mint mondjuk a sima cigi, ha muszaj es nincs mas megoldas, leteszed, vagy olyan, mint mondjuk a heroin, ami meg fizikalisan "nem engedi", hogy letedd.Miert nem tudja Gordona zt mondani, hogy "b+, oke, meg van 1-2 evem a ligaban, kereshetek 5-10 millio dollart, eletemben nem kell tobbet dolgoznom, az elmult 1-2 evbol mar tapasztaltam, hogy a civil elet nem hoz penzt, akkor most leallok a szerrel erre az idore".Mert a függőség nem így működik.
undisputedly
Régen nagyon sokszor láttam olyat (és ezzel szerintem nem vagyok egyedül), hogy a melósfazon egy arany fácán+pár keserű társaságában a nyerőgépbe bő egy óra alatt beledobálta az aznap kézhez kapott kétszázezres fizuját. És soha az életben nem hangzott el olyan, hogy "jó, végeztem, a maradék hatvanezer kell a havi megélhetésre."
Ha így működne, nem függőségnek hívnánk, hanem szenvedélynek/hobbinak.
A liga játékosainak +99%-a fogyaszt félillegális-illegális fájdalomcsillapító szereket, pusztán számításból/jól felfogott érdekből.
Mert ez egy ilyen sport.
Kontakt van, fáj, kell a cucc. Szeretnének valahogy aludni, szeretnének fájdalom nélkül élni.
Ezt mind értjük.
Gordon meg egy menthetetlenül függő/beteg ember.
Aki (mostantól számítva) 10 év alatt az összes pénzét elbassza majd cuccokra, és mehet visszaa sorstársaihoz Detorit külvárosába egy olajoshordó mellé melegednia balettbe ugrálni.
Lássuk a különbséget.
akdestroyer
Valahogy nehezen tudom elkepzelni, hogy csak fuvet ne tudna letenni. Ha alkohol es/vagy mas egyeb a szer, akkor mar megertem, hogy kifogott rajta. Persze egyikkel sincs tapasztalatom, szoval lehet hatalmas hulyesegekeg beszelek 😊 Mindenesetre kar Gordonert.