Lejárt Matt Eberflus ideje a Bears-nél!

NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 3 éve
Fantomas0429 Seattle Seahawks 816 — Fantomas0429
Annyi csapatnal utotte fel a fejet a Covid, hogy tobben jelentosen meggyengultek a PO elso korere.

Saints, Tampa, Rams.

Erdekes lesz, mert nalunk ev kozben volt max 1-2 covidos, es a seruleseket is letudtuk ugy latszik ev kozben (lekopogom). Persze friss hir, hogy Dunbaron season ending terdmutetet vegeztek, szova o nem
ter mar vissza, de ez a 2-3 season endinges IR jatekos meg elfogadhato. A fobb serultjeink visszatertek, meg az OL-ben kellene Iupati-nak gelgyohyulnia es kvazi egeszsegesen mennenk a rajatszasba.

A Packers es a Saints egy kalappal jobb csapat most, de nekik is volt mar iden leolvadasuk, egy meccsen barmi megtortenhet.

Az elso kiemelesre kb. 15%-ot latok, a Saints esetleg bukik, de a Packerst nem igazan szokta megverni a Bears ha tetje is van a meccsnek.

Jelen allas szerint jonne a Rams a PO-ban.
undisputedly
Jo kilatasok kivancsian varom az esti meccset!

Elvileg a Rams nem all jol jatekosokkal es ha a Cards megveri oket es mienk a 3. kiemeles akkor a Cardsal jatszunk az elso korben.
több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 116 — SuperBowl Champions 2013/2014
Annyi csapatnal utotte fel a fejet a Covid, hogy tobben jelentosen meggyengultek a PO elso korere.

Saints, Tampa, Rams.

Erdekes lesz, mert nalunk ev kozben volt max 1-2 covidos, es a seruleseket is letudtuk ugy latszik ev kozben (lekopogom). Persze friss hir, hogy Dunbaron season ending terdmutetet vegeztek, szova o nem
ter mar vissza, de ez a 2-3 season endinges IR jatekos meg elfogadhato. A fobb serultjeink visszatertek, meg az OL-ben kellene Iupati-nak gelgyohyulnia es kvazi egeszsegesen mennenk a rajatszasba.

A Packers es a Saints egy kalappal jobb csapat most, de nekik is volt mar iden leolvadasuk, egy meccsen barmi megtortenhet.

Az elso kiemelesre kb. 15%-ot latok, a Saints esetleg bukik, de a Packerst nem igazan szokta megverni a Bears ha tetje is van a meccsnek.

Jelen allas szerint jonne a Rams a PO-ban.
több mint 3 éve
Pete fia elment az NCAA-be OC-nek

SOURCES: #Seahawks Run Game Coordinator Brennan Carroll is expected to become the new offensive coordinator/offensive line coach at #Arizona. The 41-year-old Carroll and head coach Jedd Fisch worked together for a couple of seasons at Miami.
r.baggio
Megkapta fatertől az OC-skedés Szent Grál-ját, az outsiderun1yardért - outsiderun-2yardért - incomplete - punt című opuszt. 😀
akdestroyer
Szerintem ezzel engedte utank:
1. es 10 - futas 3 yardert a T-k kozott, FLAG O-holding, 10 yard buntetes
2. es 20 - screen 5 yardert
3. es 17 - deep passz kiserlet, SACK -5 yard
4. es 22 - punt

Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 751

SOURCES: #Seahawks Run Game Coordinator Brennan Carroll is expected to become the new offensive coordinator/offensive line coach at #Arizona. The 41-year-old Carroll and head coach Jedd Fisch worked together for a couple of seasons at Miami.
r.baggio
Megkapta fatertől az OC-skedés Szent Grál-ját, az outsiderun1yardért - outsiderunminusz2yardért - incomplete - punt című opuszt. 😀

Szerkesztette: akdestroyer

több mint 3 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 500 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 358
Öhm, Rams-nél Kupp covid listán. Milyen jó is, hogy nem embereztünk sokat a hétvégén.... 😊
több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 912 — Csodabogár
Ez már megint mi?

twitter.com/hashtag/MAMBA?src=hashtag_click
Helmut Zimmer
Gyakorolt a postconference-re, az elso 5 perc szinte egy az egyben ugyanez.

youtu.be/y7Np8qwRWBg
Fantomas0429
Sajnos ilyenkor mindig eszembe jut az a mondás, hogy ha 2 perc után sem tudod mi a termék kezdj el gyanakodni, mert jó eséllyel te vagy az.
Helmut Zimmer
én komolyan azt hittem az elején, hogy énekelni vagy rappelni fog

több mint 3 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 368 — Josh testamentuma
Ez már megint mi?

Helmut Zimmer
Epiti a brandet, szimpatiat kelt egy, a fekete kozossegben mindenki altal imadott, tragikus sorsu, kozel sem makulatlan eletu kosaras idolizalasaval (van ilyen szo?).

Magyaran dolgozik azon, hogy a brandja eleg fekete legyen 😊
undisputedly
Mindegy..... no comment... ereszük el.
Sorry hogy felhoztam.
több mint 3 éve
Ez már megint mi?

Helmut Zimmer
Epiti a brandet, szimpatiat kelt egy, a fekete kozossegben mindenki altal imadott, tragikus sorsu, kozel sem makulatlan eletu kosaras idolizalasaval (van ilyen szo?).

Magyaran dolgozik azon, hogy a brandja eleg fekete legyen 😊

Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
Ez már megint mi?

Helmut Zimmer

youtu.be/y7Np8qwRWBg
Fantomas0429
Sajnos ilyenkor mindig eszembe jut az a mondás, hogy ha 2 perc után sem tudod mi a termék kezdj el gyanakodni, mert jó eséllyel te vagy az.
több mint 3 éve
Fantomas0429 Seattle Seahawks 816 — Fantomas0429
Ez már megint mi?

Helmut Zimmer

youtu.be/y7Np8qwRWBg

Szerkesztette: Fantomas0429
több mint 3 éve
Ez már megint mi?

több mint 3 éve
#Seahawks DT Damon “Snacks” Harrison asked for his release after learning he’d be inactive today against the #Rams, and the team plans to grant it next week, per sources. Seattle loves Snacks and hopes he has a change of heart, but seems his mind is made up. He’d go on waivers.

?
petey
Nem ertem az urget. Az egoja fontosabb neki, mint a PO 😀 Ugye a Mone/Reed/Poona DT rotacioba nem fert be.

Iden konkretan otthon uldogelt, elhizva, amikor elhoztuk a gyakorlocsapatba, hogy formaba hozza magat, aztan a Tampa vagy valamelyik csapat el akarta vinni, de o maradt vegul, majd jatszott 1-2 meccsen, de nem nyujtott semmi extrat, csak egy space eater NT kb.

Ha menni akar, menjen, tuactnyi hasonlo jatekost lehet talalni az utcan is.
undisputedly
ki is lett rakva

több mint 3 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Basszus, mondom megnézem, Gordon mikor térhet vissza, erre nézem, hogy egy nappal később már megint eltiltották 😀

Elképesztő, mi lehetett volna ebből a csókából 😕

több mint 3 éve
Értem én a füves cigit, de nem kéne túltolni.

Matthew99
/Laughs in Giants/
petey
 www.youtube.com/watch?v=1NUOi6vFBUo
😊
több mint 3 éve

Matthew99
/Laughs in Giants/

több mint 3 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Nem tudom lesz-e elemzés, én a Bills meccset megnéztem, szóval kimerítettem a keretemet.
Helmut Zimmer
Miért nem nézhetsz meccset ha nem titok?
Bazzani
Nem tudták egyértelműen kimondani, hogy volt e infarktusom, mert a 2 jellemző enzimet nem találták.
Volt egy kis konfliktom, csináltam egy kis régi stílusú mészárlást. Aztán nagyon rosszul lettem. Bevittek kórházba. Pár napig bent voltam. Vasárnap azt hiszem Bills-Seahawks volt, és annyira felidegesítettem magam -miközben rajtam volt a csibegép- hogy másnap a doki nem akart hazaengedni.
Ennyi. Amúgy jobban vagyok, de belefáradtam ebbe a Russell Wilson high and low dologba. Meg az egész Seattlébe, amin azt látom, hogy egy nagyon jó csapat, csak rengeteg edzői munka elmaradt. De őszintén az zavar a legjobban, hogy playaction alapú eleve magas QB döntési kompetenciájú játék-rendszernél folyamatosan Schottenheimer faszán pattogunk. Megkapnánk Dabollt röpködnének a pick sixek, ahogy röpködtek az Intek Allennél is tavaly. Mert aki dudás akar lenni....
Helmut Zimmer
1. Jobbulást haver!
2. Gyere hozzánk, garantáltan nem kell izgulni. 😉
Bazzani
Köszi szépen.
Hát én nagyon szeretem a Lionst és annyira szerettem volna, ha a patricia (kisp) Bevell páros bejön.
Szerettem a nyomorult Bevellt is, bár túl sok karaktere nincs a fiúnak, de legalább nem tartottam rossz szakinak. Szoktam tévedni.... ez ilyen.
több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 669 — Axel Foley
Nem tudom lesz-e elemzés, én a Bills meccset megnéztem, szóval kimerítettem a keretemet.
Helmut Zimmer
Bazzani
Nem tudták egyértelműen kimondani, hogy volt e infarktusom, mert a 2 jellemző enzimet nem találták.
Volt egy kis konfliktom, csináltam egy kis régi stílusú mészárlást. Aztán nagyon rosszul lettem. Bevittek kórházba. Pár napig bent voltam. Vasárnap azt hiszem Bills-Seahawks volt, és annyira felidegesítettem magam -miközben rajtam volt a csibegép- hogy másnap a doki nem akart hazaengedni.
Ennyi. Amúgy jobban vagyok, de belefáradtam ebbe a Russell Wilson high and low dologba. Meg az egész Seattlébe, amin azt látom, hogy egy nagyon jó csapat, csak rengeteg edzői munka elmaradt. De őszintén az zavar a legjobban, hogy playaction alapú eleve magas QB döntési kompetenciájú játék-rendszernél folyamatosan Schottenheimer faszán pattogunk. Megkapnánk Dabollt röpködnének a pick sixek, ahogy röpködtek az Intek Allennél is tavaly. Mert aki dudás akar lenni....
Helmut Zimmer
1. Jobbulást haver!
2. Gyere hozzánk, garantáltan nem kell izgulni. 😉

több mint 3 éve
Helmut Zimmer
Bazzani
több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 669 — Axel Foley
Helmut Zimmer

több mint 3 éve
Megnéztem.
Én ezt most nem varrnám Wilson nyakába, sőt senki nyakába. Rams DL elsöprő, és az egész Rams védelem komoly volt. ismernek minket, vannak kiemelkedő játékosok.
Még mindig nem szeretem sem a playhívást, sem az ütemjáték hiányát, de ez már így marad...de az a 3rd Moorenak az már milyen volt.
Futójáték nemzeti érték.

D: Az van, hogy olvassák az írásaimat KNJr-ék és reagálnak.
Amúgy tud ez a fal nyomni, ha akar, és ha küldünk rá blitzet pár vödörrel. 😊
Nagyon más volt a zóna emberezés arány, mint a Washington ellen, és máshova tették a zónahatárokat. Azt figyeltem, hogy ezt mozgatták 2 -3 támadásonként. Mire a kis kék szaron végigmutogatták Goffnak, hogy merre van az előre már nem ott volt.
Azért ez megsüvegelendő.
több mint 3 éve
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.