NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
26
8
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 735
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 3 éve
Annyi csapatnal utotte fel a fejet a Covid, hogy tobben jelentosen meggyengultek a PO elso korere.Jo kilatasok kivancsian varom az esti meccset!
Saints, Tampa, Rams.
Erdekes lesz, mert nalunk ev kozben volt max 1-2 covidos, es a seruleseket is letudtuk ugy latszik ev kozben (lekopogom). Persze friss hir, hogy Dunbaron season ending terdmutetet vegeztek, szova o nem
ter mar vissza, de ez a 2-3 season endinges IR jatekos meg elfogadhato. A fobb serultjeink visszatertek, meg az OL-ben kellene Iupati-nak gelgyohyulnia es kvazi egeszsegesen mennenk a rajatszasba.
A Packers es a Saints egy kalappal jobb csapat most, de nekik is volt mar iden leolvadasuk, egy meccsen barmi megtortenhet.
Az elso kiemelesre kb. 15%-ot latok, a Saints esetleg bukik, de a Packerst nem igazan szokta megverni a Bears ha tetje is van a meccsnek.
Jelen allas szerint jonne a Rams a PO-ban.
undisputedly
Elvileg a Rams nem all jol jatekosokkal es ha a Cards megveri oket es mienk a 3. kiemeles akkor a Cardsal jatszunk az elso korben.
több mint 3 éve
Annyi csapatnal utotte fel a fejet a Covid, hogy tobben jelentosen meggyengultek a PO elso korere.Saints, Tampa, Rams.
Erdekes lesz, mert nalunk ev kozben volt max 1-2 covidos, es a seruleseket is letudtuk ugy latszik ev kozben (lekopogom). Persze friss hir, hogy Dunbaron season ending terdmutetet vegeztek, szova o nem
ter mar vissza, de ez a 2-3 season endinges IR jatekos meg elfogadhato. A fobb serultjeink visszatertek, meg az OL-ben kellene Iupati-nak gelgyohyulnia es kvazi egeszsegesen mennenk a rajatszasba.
A Packers es a Saints egy kalappal jobb csapat most, de nekik is volt mar iden leolvadasuk, egy meccsen barmi megtortenhet.
Az elso kiemelesre kb. 15%-ot latok, a Saints esetleg bukik, de a Packerst nem igazan szokta megverni a Bears ha tetje is van a meccsnek.
Jelen allas szerint jonne a Rams a PO-ban.
több mint 3 éve
Szerintem ezzel engedte utank:Pete fia elment az NCAA-be OC-nekMegkapta fatertől az OC-skedés Szent Grál-ját, az outsiderun1yardért - outsiderun-2yardért - incomplete - punt című opuszt. 😀
SOURCES: #Seahawks Run Game Coordinator Brennan Carroll is expected to become the new offensive coordinator/offensive line coach at #Arizona. The 41-year-old Carroll and head coach Jedd Fisch worked together for a couple of seasons at Miami.
r.baggio
akdestroyer
1. es 10 - futas 3 yardert a T-k kozott, FLAG O-holding, 10 yard buntetes
2. es 20 - screen 5 yardert
3. es 17 - deep passz kiserlet, SACK -5 yard
4. es 22 - punt
Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Pete fia elment az NCAA-be OC-nekMegkapta fatertől az OC-skedés Szent Grál-ját, az outsiderun1yardért - outsiderunminusz2yardért - incomplete - punt című opuszt. 😀
SOURCES: #Seahawks Run Game Coordinator Brennan Carroll is expected to become the new offensive coordinator/offensive line coach at #Arizona. The 41-year-old Carroll and head coach Jedd Fisch worked together for a couple of seasons at Miami.
r.baggio
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 3 éve
Pete fia elment az NCAA-be OC-nekSOURCES: #Seahawks Run Game Coordinator Brennan Carroll is expected to become the new offensive coordinator/offensive line coach at #Arizona. The 41-year-old Carroll and head coach Jedd Fisch worked together for a couple of seasons at Miami.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 358
Öhm, Rams-nél Kupp covid listán. Milyen jó is, hogy nem embereztünk sokat a hétvégén.... 😊
több mint 3 éve
én komolyan azt hittem az elején, hogy énekelni vagy rappelni fogSajnos ilyenkor mindig eszembe jut az a mondás, hogy ha 2 perc után sem tudod mi a termék kezdj el gyanakodni, mert jó eséllyel te vagy az.Ez már megint mi?Gyakorolt a postconference-re, az elso 5 perc szinte egy az egyben ugyanez.
twitter.com/hashtag/MAMBA?src=hashtag_click
Helmut Zimmer
youtu.be/y7Np8qwRWBg
Fantomas0429
Helmut Zimmer
több mint 3 éve
Mindegy..... no comment... ereszük el.Ez már megint mi?Epiti a brandet, szimpatiat kelt egy, a fekete kozossegben mindenki altal imadott, tragikus sorsu, kozel sem makulatlan eletu kosaras idolizalasaval (van ilyen szo?).
Helmut Zimmer
Magyaran dolgozik azon, hogy a brandja eleg fekete legyen 😊
undisputedly
Sorry hogy felhoztam.
több mint 3 éve
Ez már megint mi?Epiti a brandet, szimpatiat kelt egy, a fekete kozossegben mindenki altal imadott, tragikus sorsu, kozel sem makulatlan eletu kosaras idolizalasaval (van ilyen szo?).
Helmut Zimmer
Magyaran dolgozik azon, hogy a brandja eleg fekete legyen 😊
Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
Sajnos ilyenkor mindig eszembe jut az a mondás, hogy ha 2 perc után sem tudod mi a termék kezdj el gyanakodni, mert jó eséllyel te vagy az.Ez már megint mi?Gyakorolt a postconference-re, az elso 5 perc szinte egy az egyben ugyanez.
Helmut Zimmer
youtu.be/y7Np8qwRWBg
Fantomas0429
több mint 3 éve
Ez már megint mi?Gyakorolt a postconference-re, az elso 5 perc szinte egy az egyben ugyanez.
Helmut Zimmer
youtu.be/y7Np8qwRWBg
Szerkesztette: Fantomas0429
több mint 3 éve
ki is lett rakva#Seahawks DT Damon “Snacks” Harrison asked for his release after learning he’d be inactive today against the #Rams, and the team plans to grant it next week, per sources. Seattle loves Snacks and hopes he has a change of heart, but seems his mind is made up. He’d go on waivers.Nem ertem az urget. Az egoja fontosabb neki, mint a PO 😀 Ugye a Mone/Reed/Poona DT rotacioba nem fert be.
?
petey
Iden konkretan otthon uldogelt, elhizva, amikor elhoztuk a gyakorlocsapatba, hogy formaba hozza magat, aztan a Tampa vagy valamelyik csapat el akarta vinni, de o maradt vegul, majd jatszott 1-2 meccsen, de nem nyujtott semmi extrat, csak egy space eater NT kb.
Ha menni akar, menjen, tuactnyi hasonlo jatekost lehet talalni az utcan is.
undisputedly
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Basszus, mondom megnézem, Gordon mikor térhet vissza, erre nézem, hogy egy nappal később már megint eltiltották 😀Elképesztő, mi lehetett volna ebből a csókából 😕
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=1NUOi6vFBUoÉrtem én a füves cigit, de nem kéne túltolni./Laughs in Giants/
Prez thinks Seattle has the NFL's top defense 👀 pic.twitter.com/6umU7ILjGz
— PFF (@PFF) December 28, 2020
Matthew99
petey
😊
több mint 3 éve
Értem én a füves cigit, de nem kéne túltolni./Laughs in Giants/
Prez thinks Seattle has the NFL's top defense 👀 pic.twitter.com/6umU7ILjGz
Matthew99
több mint 3 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Köszi szépen.1. Jobbulást haver!Nem tudták egyértelműen kimondani, hogy volt e infarktusom, mert a 2 jellemző enzimet nem találták.Nem tudom lesz-e elemzés, én a Bills meccset megnéztem, szóval kimerítettem a keretemet.Miért nem nézhetsz meccset ha nem titok?
Helmut Zimmer
Bazzani
Volt egy kis konfliktom, csináltam egy kis régi stílusú mészárlást. Aztán nagyon rosszul lettem. Bevittek kórházba. Pár napig bent voltam. Vasárnap azt hiszem Bills-Seahawks volt, és annyira felidegesítettem magam -miközben rajtam volt a csibegép- hogy másnap a doki nem akart hazaengedni.
Ennyi. Amúgy jobban vagyok, de belefáradtam ebbe a Russell Wilson high and low dologba. Meg az egész Seattlébe, amin azt látom, hogy egy nagyon jó csapat, csak rengeteg edzői munka elmaradt. De őszintén az zavar a legjobban, hogy playaction alapú eleve magas QB döntési kompetenciájú játék-rendszernél folyamatosan Schottenheimer faszán pattogunk. Megkapnánk Dabollt röpködnének a pick sixek, ahogy röpködtek az Intek Allennél is tavaly. Mert aki dudás akar lenni....
Helmut Zimmer
2. Gyere hozzánk, garantáltan nem kell izgulni. 😉
Bazzani
Hát én nagyon szeretem a Lionst és annyira szerettem volna, ha a patricia (kisp) Bevell páros bejön.
Szerettem a nyomorult Bevellt is, bár túl sok karaktere nincs a fiúnak, de legalább nem tartottam rossz szakinak. Szoktam tévedni.... ez ilyen.
több mint 3 éve
1. Jobbulást haver!Nem tudták egyértelműen kimondani, hogy volt e infarktusom, mert a 2 jellemző enzimet nem találták.Nem tudom lesz-e elemzés, én a Bills meccset megnéztem, szóval kimerítettem a keretemet.Miért nem nézhetsz meccset ha nem titok?
Helmut Zimmer
Bazzani
Volt egy kis konfliktom, csináltam egy kis régi stílusú mészárlást. Aztán nagyon rosszul lettem. Bevittek kórházba. Pár napig bent voltam. Vasárnap azt hiszem Bills-Seahawks volt, és annyira felidegesítettem magam -miközben rajtam volt a csibegép- hogy másnap a doki nem akart hazaengedni.
Ennyi. Amúgy jobban vagyok, de belefáradtam ebbe a Russell Wilson high and low dologba. Meg az egész Seattlébe, amin azt látom, hogy egy nagyon jó csapat, csak rengeteg edzői munka elmaradt. De őszintén az zavar a legjobban, hogy playaction alapú eleve magas QB döntési kompetenciájú játék-rendszernél folyamatosan Schottenheimer faszán pattogunk. Megkapnánk Dabollt röpködnének a pick sixek, ahogy röpködtek az Intek Allennél is tavaly. Mert aki dudás akar lenni....
Helmut Zimmer
2. Gyere hozzánk, garantáltan nem kell izgulni. 😉
több mint 3 éve
Nem tudták egyértelműen kimondani, hogy volt e infarktusom, mert a 2 jellemző enzimet nem találták.Nem tudom lesz-e elemzés, én a Bills meccset megnéztem, szóval kimerítettem a keretemet.Miért nem nézhetsz meccset ha nem titok?
Helmut Zimmer
Bazzani
több mint 3 éve
Nem tudom lesz-e elemzés, én a Bills meccset megnéztem, szóval kimerítettem a keretemet.Miért nem nézhetsz meccset ha nem titok?
Helmut Zimmer
több mint 3 éve
Megnéztem.Én ezt most nem varrnám Wilson nyakába, sőt senki nyakába. Rams DL elsöprő, és az egész Rams védelem komoly volt. ismernek minket, vannak kiemelkedő játékosok.
Még mindig nem szeretem sem a playhívást, sem az ütemjáték hiányát, de ez már így marad...de az a 3rd Moorenak az már milyen volt.
Futójáték nemzeti érték.
D: Az van, hogy olvassák az írásaimat KNJr-ék és reagálnak.
Amúgy tud ez a fal nyomni, ha akar, és ha küldünk rá blitzet pár vödörrel. 😊
Nagyon más volt a zóna emberezés arány, mint a Washington ellen, és máshova tették a zónahatárokat. Azt figyeltem, hogy ezt mozgatták 2 -3 támadásonként. Mire a kis kék szaron végigmutogatták Goffnak, hogy merre van az előre már nem ott volt.
Azért ez megsüvegelendő.
több mint 3 éve
Same same, but different. 👀🤯@Prez and @qdiggs6 almost re-enacted this 2016 play from Earl and Kam. pic.twitter.com/YjdBmNcul2
— Seattle Seahawks (@Seahawks) December 29, 2020
több mint 3 éve
Nem tudom lesz-e elemzés, én a Bills meccset megnéztem, szóval kimerítettem a keretemet.
több mint 3 éve
Értem én a füves cigit, de nem kéne túltolni.Prez thinks Seattle has the NFL's top defense 👀 pic.twitter.com/6umU7ILjGz
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.