NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 748
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Vízionálsz, vagy lestél az eredménykövetőből? Nem mindegy. 😀PreviewNa milyen volt?Fájt.
Helmut Zimmer
Nézted, vagy legyen elemzés?
akdestroyer
Schottenheimer szar volt. Ertéklhetetlen volt a playhívás.
0 passrush, de a végére megjött a nyomás.
.... ilyesmit vizionálok.
Helmut Zimmer
több mint 3 éve
TRI4X
19
Szokásos leolvadást láttam
több mint 3 éve
PreviewNa milyen volt?Fájt.
Helmut Zimmer
akdestroyer
Schottenheimer szar volt. Ertéklhetetlen volt a playhívás.
0 passrush, de a végére megjött a nyomás.
.... ilyesmit vizionálok.
több mint 3 éve
Erdekel minden szavatokNa milyen volt?Fájt.
Helmut Zimmer
akdestroyer
több mint 3 éve
Na milyen volt?
több mint 3 éve
Igen, gondolom rengeteg passzt látunk majd zónahatárra, ami amúgy nem lenne hülyeség.bills meccs kötelezô! Amit tudni akarsz a korszerû támafójátékról.Azért a hox meccsen is nyisd majd ki a szemed!
Helmut Zimmer
PC csodát tesz majd! 😀
akdestroyer
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
bills meccs kötelezô! Amit tudni akarsz a korszerû támafójátékról.Azért a hox meccsen is nyisd majd ki a szemed!
Helmut Zimmer
PC csodát tesz majd! 😀
több mint 3 éve
bills meccs kötelezô! Amit tudni akarsz a korszerû támafójátékról.
több mint 3 éve
Mondjuk az még hasznos infó lenne, hogy ki a csere QB mielőtt ilyen határozott kijelentésre szánjuk el magunkat 😀Wilsont bemerjem tenni a wasinghton ellen?Washinton vedelem nagyon jo formaban van. Mi foleg futni probalunk majd. En nem tennem be.
Fantasyba
Bocs az offért
Kohonen
undisputedly
több mint 3 éve
Ez a Giants-Jets-Redskins túra még a legkitartóbb törzstagok elhivatottságát is próbára tette, az egyik meccsbe még én is belealudtam. 😀Hmm, most nézem 12-5 az örökmérlegünk ellenetek alapszakaszban, akkor csak a playoffban szopunk mindig ellenetek...
Amúgy én azt mondom szopni kell, legyen csak a Rams a csop.győztes, szívesen mennék az East győzteséhez
a wild card meccsen.
Legalább lenne megint egy one&done.
A Washington védőfalától nagyon félek, a csereirányítóval együtt is pokoli kínlódás elé nézünk holnap.
Youngnak megterítünk majd a DRoY versenyben, 3 sack az a legalsó szám, amire gondolni tudok, főleg ha Shell ellen megy majd.
akdestroyer
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Ez a Giants-Jets-Redskins túra még a legkitartóbb törzstagok elhivatottságát is próbára tette, az egyik meccsbe még én is belealudtam. 😀Amúgy én azt mondom szopni kell, legyen csak a Rams a csop.győztes, szívesen mennék az East győzteséhez
a wild card meccsen.
Legalább lenne megint egy one&done.
A Washington védőfalától nagyon félek, a csereirányítóval együtt is pokoli kínlódás elé nézünk holnap.
Youngnak megterítünk majd a DRoY versenyben, 3 sack az a legalsó szám, amire gondolni tudok, főleg ha Shell ellen megy majd.
több mint 3 éve
Bandwagon mar evekkel ezelott.Szoktam. Hihetetlen jó dolgok szoktak kisülni belőle.Magaddal beszelgetsz? 😀Bár a kórlapja alapján Thomas Rawls/C.J.Prosise is lehetne. 😀Olsen edzeni kezdett, valszeg valami kézrátételes seattle-i csodatévővel találkozhatott össze.Képzeld azt hogy Olsen telefonál be, és egyből kurvavicces:
tomz
youtu.be/YdcRo9hToEw
😀
akdestroyer
akdestroyer
A csapat a rajatszas kapujaban, erre meg nosztalgiaforumma alakulunk. 😀PC tehet rola. Kicsinalta a forumot.
funkyparduc
undisputedly
BTW, úgy érzem hogy idén kisiklott a bandwagon.
akdestroyer
Wilsont bemerjem tenni a wasinghton ellen?Washinton vedelem nagyon jo formaban van. Mi foleg futni probalunk majd. En nem tennem be.
Fantasyba
Bocs az offért
Kohonen
Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Szoktam. Hihetetlen jó dolgok szoktak kisülni belőle.Magaddal beszelgetsz? 😀Bár a kórlapja alapján Thomas Rawls/C.J.Prosise is lehetne. 😀Olsen edzeni kezdett, valszeg valami kézrátételes seattle-i csodatévővel találkozhatott össze.Képzeld azt hogy Olsen telefonál be, és egyből kurvavicces:
tomz
youtu.be/YdcRo9hToEw
😀
akdestroyer
akdestroyer
A csapat a rajatszas kapujaban, erre meg nosztalgiaforumma alakulunk. 😀PC tehet rola. Kicsinalta a forumot.
funkyparduc
undisputedly
BTW, úgy érzem hogy idén kisiklott a bandwagon.
több mint 3 éve
Magaddal beszelgetsz? 😀Bár a kórlapja alapján Thomas Rawls/C.J.Prosise is lehetne. 😀Olsen edzeni kezdett, valszeg valami kézrátételes seattle-i csodatévővel találkozhatott össze.Képzeld azt hogy Olsen telefonál be, és egyből kurvavicces:
tomz
youtu.be/YdcRo9hToEw
😀
akdestroyer
akdestroyer
funkyparduc
Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Bár a kórlapja alapján Thomas Rawls/C.J.Prosise is lehetne. 😀Olsen edzeni kezdett, valszeg valami kézrátételes seattle-i csodatévővel találkozhatott össze.Képzeld azt hogy Olsen telefonál be, és egyből kurvavicces:
tomz
youtu.be/YdcRo9hToEw
😀
akdestroyer
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Olsen edzeni kezdett, valszeg valami kézrátételes seattle-i csodatévővel találkozhatott össze.Képzeld azt hogy Olsen telefonál be, és egyből kurvavicces:
tomz
youtu.be/YdcRo9hToEw
😀
több mint 3 éve
Jaja LaDainian Tomlinson mögötti a futókarrierje 😛én is szerettem, emlékszem milyen parázs viták voltak anno az nflponthun anno, hogy most HOF kategória vagy nem 😀Döbbenetesen türelmesen tudott futni, aztán egyszer csak huss. 😊A legnagyobb hősöm 😊Miatta lettem hawks szurkoló ☺
www.youtube.com/watch?v=gU7Q17KmdwQ
Helmut Zimmer
funkyparduc
vicc, hogy összesen 3 Pro Bowlja volt, úgy hogy 2001 és 05 között összefutkosott 87 TD-t!!!! 2005-ben 28 TD-tszerrzett.
Az a mosoly feledhetetlen - 10 gyerek! 😊
Volt pár óriási dumája.
Volt egyszer agyrázkódása, és amikor visszatért, megkérdezték, hogy mit mondanak az orvosok. Erre Alexander- "Képzelje, azt mondták, hogy okosabb lettem" 😀
Helmut Zimmer
na és, vajon melyik LT mögött futott ennyit a kis lurkó? Fejből? 😛
petey
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 358
Olsen edzeni kezdett, valszeg valami kézrátételes seattle-i csodatévővel találkozhatott össze.
több mint 3 éve
Ugyanez Ray Lewis-zal.Én meg akkor, amikor Big Ben bekúszott az end zone-ba a fű alatt és megadták a TD-t. Mondjuk akkor Bettis visszavonulása miatt amúgy se volt esélyünk. A Busznak kellett a gyűrű és kész.Befutott minket a vesztett SB-ba, ami életem első meccse volt, és ami után Hawks szurkoló lettem. Szóval valamilyen szinten én is 🙂A legnagyobb hősöm 😊Miatta lettem hawks szurkoló ☺
Helmut Zimmer
funkyparduc
Hanni
garrett27
több mint 3 éve
A csapat a rajatszas kapujaban, erre meg nosztalgiaforumma alakulunk. 😀én nem nézek meccseket, nem akarok a jelenhez hozzászólni.
funkyparduc
több mint 3 éve
A csapat a rajatszas kapujaban, erre meg nosztalgiaforumma alakulunk. 😀
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 3 éve
Nekem a tejes reklam maradt meg Hassival. Ugye en 2003 es 2009 kozott a Patsnek drukkoltam, csak a 2009-es 5-11-es szezon kozben lettem Seahawks drukker, mert beleszerettem a varosba.Én meg akkor, amikor Big Ben bekúszott az end zone-ba a fű alatt és megadták a TD-t. Mondjuk akkor Bettis visszavonulása miatt amúgy se volt esélyünk. A Busznak kellett a gyűrű és kész.Befutott minket a vesztett SB-ba, ami életem első meccse volt, és ami után Hawks szurkoló lettem. Szóval valamilyen szinten én is 🙂A legnagyobb hősöm 😊Miatta lettem hawks szurkoló ☺
Helmut Zimmer
funkyparduc
Hanni
garrett27
Azota termeszetesen szivbol gyulolom azt a dontot, hivatalbol 😊
Itt a tejes reklam ami azota is kisert almaimban:
több mint 3 éve
ez biztos jól esik majd neki, mikor olvassa a fórumot!A legnagyobb hősöm 😊Miatta lettem hawks szurkoló ☺
Helmut Zimmer
funkyparduc
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal