NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 3 éve
Orulok hogy mar ennyire jol vagy hogy megtudtad nezni a meccset ez jo hir! Teljesen elhiszem a konteodat , valami oka mindig kell legyen a szar jateknak ezt beszeltuk korabban.Az a baj, hogy annyira negatív a topic, hogy ez most mindenkit maga alá temetett.Eszre vettem 😂😂 egesz nap azon agyalok hogy hozhatnam vissza az eletbe!Ez az utolso a Giants elleni meccsrol, sokminden elhangzik ami nem csak a meccsre vonatkozik de sokmindent elmond az O es Dfendsrol is.Kinyírtad a topicot! 😊
youtu.be/ysxp-BI1Mjk
Fantomas0429
Helmut Zimmer
Fantomas0429
Pedig én megnéztem a meccset, és különvéleményem van.
Annyira feszengve játszott mindenki, élen a fallal utána Wilsonnal, és surranópályán a teljesen alien routokat futó Mooreal, hogy szerintem transition van. Most ez konteo, de szerintem éles indultak, és ezt nem csoportellenfél ellen akarták. Ilyen amúgy van bármekkora hülyeségnek is hangzik. Ez pedig azt jelenti, ha így van, hogy ennél lejjebb nincs.
Helmut Zimmer
Szerintem inkabb a karacsonyi felfordulas miatt csendes a topic nem pedig mert negativ.
Meg van 4+ meccs èlvezni kell meg ha szarul is megy mert utana elvono es akkor tenyleg doglott a topic.
Tegnap azon gondolkoztam hogy szerintetek kik azok a jatekosok akiknek meg nem lattuk a felso limitet? Adams nyilatkozta le multkor Dk rol higy szerinte meg boven nem erte el a limitet es meg nagyon sok van benne.
Szerintetek? Mit gondoltok Brooksrol, Collierrol vagy az uj OT rol ( nem jut eszembe a neve)? Vagy esetleg barki mas?
több mint 3 éve
Brock and Salk podcastet hallgattam tegnap, kb, osztottak a bennem kialakult kepet.1. PC es Schotty nem jo edzok, ha nem tudnak mit kezdeni 2 deep safety-vel mar hetek ota
2. RW gyengen jatszik, nem csak magahoz, de a ligahoz kepest is. Tobb cege, alapitvanya es podcastja fut lassan, mint ahany TD-t dobott az elmult honapban. O a leginkabb kifele kacsintgato iranyito, aki mar nagyon aktivan epiti az uzleti erdekeltsegeit is. Nem csak a management csapata, hanem o maga is. Kicsivel tobb idot kellene az ipaden tolteni.
3. Offensive juggernautok idovel behalnak, ahogyan megy elore a szezon, mert a vedelmek kielemzik oket. Ez tortent velunk is reszben es nem tudunk megujulni.
4. MEGOLDAS: Okosabban futni, elvenni amit a 2 mely vedovel felallo vedelmek felkinalnak.
több mint 3 éve
Az a baj, hogy annyira negatív a topic, hogy ez most mindenkit maga alá temetett.Eszre vettem 😂😂 egesz nap azon agyalok hogy hozhatnam vissza az eletbe!Ez az utolso a Giants elleni meccsrol, sokminden elhangzik ami nem csak a meccsre vonatkozik de sokmindent elmond az O es Dfendsrol is.Kinyírtad a topicot! 😊
youtu.be/ysxp-BI1Mjk
Fantomas0429
Helmut Zimmer
Fantomas0429
Pedig én megnéztem a meccset, és különvéleményem van.
Annyira feszengve játszott mindenki, élen a fallal utána Wilsonnal, és surranópályán a teljesen alien routokat futó Mooreal, hogy szerintem transition van. Most ez konteo, de szerintem éles indultak, és ezt nem csoportellenfél ellen akarták. Ilyen amúgy van bármekkora hülyeségnek is hangzik. Ez pedig azt jelenti, ha így van, hogy ennél lejjebb nincs.
több mint 3 éve
Eszre vettem 😂😂 egesz nap azon agyalok hogy hozhatnam vissza az eletbe!Ez az utolso a Giants elleni meccsrol, sokminden elhangzik ami nem csak a meccsre vonatkozik de sokmindent elmond az O es Dfendsrol is.Kinyírtad a topicot! 😊
youtu.be/ysxp-BI1Mjk
Fantomas0429
Helmut Zimmer
több mint 3 éve
Ez az utolso a Giants elleni meccsrol, sokminden elhangzik ami nem csak a meccsre vonatkozik de sokmindent elmond az O es Dfendsrol is.Kinyírtad a topicot! 😊
youtu.be/ysxp-BI1Mjk
Fantomas0429
több mint 3 éve
Ez az utolso a Giants elleni meccsrol, sokminden elhangzik ami nem csak a meccsre vonatkozik de sokmindent elmond az O es Dfendsrol is.youtu.be/ysxp-BI1Mjk
több mint 3 éve
Na megnéztem a 2010-es szezont. Figyi mágikus nevek jönnek ...Matt Hasselback, Mike Train Williams, Jeremy "fock yoo pit" Bates. Brandon Stockley, John Carlson.Nem hiszem hogy van rá barmi eselye es ahogy korabbi hozzaszolasban emlitetted nem is nagyon akar ujra teljes rendazerekkel felepiteni es betinaitani a 30 eves qb nak , ertheto.
Hass nekünk öregeknek a Hox QB- a legtöbben vele ismertük meg a csapatot, és amíg volt csapata, meg elkapója, addig ő nem volt szar. Olyan volt kb mint Jake Delhomme. Jó irányító volt, több esze, szeme volt a játékhoz, mint karja, meg lába. De szerettük!
2010 ikonikus draftjához hozzátartozik, hogy megszereztük Stockleyt, aki Manning egyik kedves pajtija volt, és kifejezetten zónahatárok közt játszott korának Wes Welkere csak kevésbé gyors, atletikus, vagy Beasley-je) . Nyilván Jeremy Bates és közte barátság volt, azért jött. És jött Mike Williams, akiről azt hitték, hogy kora egyik legnagyobb elkapója lesz, csak hát a nagy produkció elmaradt.
2010-ben Matt Hass volt a kezdő irányító. Nem indult rosszul, de valami menet közben elromlott 8- meccsen. Addig kifejezetten zónahatár klasszik zone block futás, és rövidpasszos játék volt. Utána valamiért elkezdtük azt a hősi metált játszani, ami sokkal inkább Wilson játéka. Úgy szoptunk ki a Raiderstől, és a Giantstől, hogy gyakorlatilag pontot nem tudtunk szerezni. És ha nincs az egy szem Arizona elleni visszavágó, akkor bemegyünk egy L5 Streakbe. A válságát éló Pantherst megvertük, és megint 3 bukta, majd a kiki meccsen rendkívül színvonaltalan játékkal megvertük a Ramst. Aztán megérkezett a képbe kora DK-je, Mike Williams és drámaian megváltozott a játék képe 2 meccsre. A rájátszásban olyat játszottak, hogy ihajj 2 meccs erejéig probowlernek tűnt Williams, és Hass, és Lynch, de Stockley is, aki egész szezonban kereste a pályát (jó sérült is volt) .
Szóval nagyjából 2010 8. hetéig láttunk szűkülő zónajátékot. Na akkor mennyi esélye van a Carroll éra 3. OC-jének visszahozni ezt. Wilson meg nem fogja tudni ezt játszani, mert amíg nem dobsz ebből 8-10 interceptiont, meg nem gyakorlod napi szinten, addig nem fog menni. Wilson nem fog 8-10 intet dobni ebből, és minek tolja túl, ha kifejezetten a bibliai utálatos.
Helmut ZimmerEz az idei tamado szemleletre vonatkozik, pont ezt mondja a cikk is hogy csak akkor mukodik az offense es Wilson is ha futunk 200 yardot ami szembe megy a let russ cook al. Tehat az idei offrnse felfogas meghalt.www.fieldgulls.com/2020/12/8/22160255/the-day-the-seattle-seahawks-offense-died-nfl-film-reviewMondjuk nem ertem ezt a "meghalt a seahawks offense" hangulatot. Kb. annyi tortent, hogy kiderult, a szakmai stab hetek ota keptelen 2 mely safety ellen game plant osszetenni. Jovo heten futunk 200 yardot, visszaall a vilag rendje es megint a vedelem miatt kapunk ki.
Helmut Zimmer
undisputedly
Ez baromi izgalmas szerintem.es nagyon varom hogy mi lesz a vege, mert ez egy velemeny cikk tehat semmi sem biztos de ha igaz lenne az azt jelentene hogy PC vegig jol csinalta es Russ azert lubickolt mert megvolt alapozva a futojatek az utolso negyedbe meg szabadon engedtek es had szoljon?
Erdekes belegondolni h mindig bejutottunk a play off ba es elso korbe bucsuztunk az elmult 6 evben es mindenki skandalta h let russ cook mivan ha nem.Russ lett volna a kulcs h tovabb jussunk hanem az eredeti strategia csak +DK?
Ezek csak velemenyek es teoriak azt gondolom h azert van ott PC meg Shotty mert szakemberek es a Hawks meg mindig jo csak full identitas zavarba van !
A vedelem szerintem jovore baromi jo lesz !
Fantomas0429
Nekem csak a balance hianyzik nem kell olyan offensunk legyen ami minden playbol first downt csinal de lehetne olyan aminek van konzisztens elkepzelese hogy hidalja at a problemakat es ez az egesz coachingra ertheto pl 4 kiserlet sajat terfel neki megyunk vs 4 kiserlet ellenfel 38 yard punt .
Mint mondtam nagyon kivancsi vagyok hogy fog tovabb fejlodni a dolog mert valahogy fog es ha azok az apro dolgok helyre kerulnek lehet felelmetes is.
Tobb Colin Cowhered videot megosztottam mar en csipem bar az o velemenye is csak egy a rengeteg kozul de biztos tobb fogalma van rola mint nekem, o meg ezen a heten is a Giants vereseg utan is KC-Hawks superbowlt josolt ugyhogy ki tudja.
De engem a D# jobban lazba hoz jo coach es Dunbar besegit szerintem Top egyseg lesz. 😊
több mint 3 éve
Na megnéztem a 2010-es szezont. Figyi mágikus nevek jönnek ...Matt Hasselback, Mike Train Williams, Jeremy "fock yoo pit" Bates. Brandon Stockley, John Carlson.Hass nekünk öregeknek a Hox QB- a legtöbben vele ismertük meg a csapatot, és amíg volt csapata, meg elkapója, addig ő nem volt szar. Olyan volt kb mint Jake Delhomme. Jó irányító volt, több esze, szeme volt a játékhoz, mint karja, meg lába. De szerettük!
2010 ikonikus draftjához hozzátartozik, hogy megszereztük Stockleyt, aki Manning egyik kedves pajtija volt, és kifejezetten zónahatárok közt játszott korának Wes Welkere csak kevésbé gyors, atletikus, vagy Beasley-je) . Nyilván Jeremy Bates és közte barátság volt, azért jött. És jött Mike Williams, akiről azt hitték, hogy kora egyik legnagyobb elkapója lesz, csak hát a nagy produkció elmaradt.
2010-ben Matt Hass volt a kezdő irányító. Nem indult rosszul, de valami menet közben elromlott 8- meccsen. Addig kifejezetten zónahatár klasszik zone block futás, és rövidpasszos játék volt. Utána valamiért elkezdtük azt a hősi metált játszani, ami sokkal inkább Wilson játéka. Úgy szoptunk ki a Raiderstől, és a Giantstől, hogy gyakorlatilag pontot nem tudtunk szerezni. És ha nincs az egy szem Arizona elleni visszavágó, akkor bemegyünk egy L5 Streakbe. A válságát éló Pantherst megvertük, és megint 3 bukta, majd a kiki meccsen rendkívül színvonaltalan játékkal megvertük a Ramst. Aztán megérkezett a képbe kora DK-je, Mike Williams és drámaian megváltozott a játék képe 2 meccsre. A rájátszásban olyat játszottak, hogy ihajj 2 meccs erejéig probowlernek tűnt Williams, és Hass, és Lynch, de Stockley is, aki egész szezonban kereste a pályát (jó sérült is volt) .
Szóval nagyjából 2010 8. hetéig láttunk szűkülő zónajátékot. Na akkor mennyi esélye van a Carroll éra 3. OC-jének visszahozni ezt. Wilson meg nem fogja tudni ezt játszani, mert amíg nem dobsz ebből 8-10 interceptiont, meg nem gyakorlod napi szinten, addig nem fog menni. Wilson nem fog 8-10 intet dobni ebből, és minek tolja túl, ha kifejezetten a bibliai utálatos.
Ez az idei tamado szemleletre vonatkozik, pont ezt mondja a cikk is hogy csak akkor mukodik az offense es Wilson is ha futunk 200 yardot ami szembe megy a let russ cook al. Tehat az idei offrnse felfogas meghalt.www.fieldgulls.com/2020/12/8/22160255/the-day-the-seattle-seahawks-offense-died-nfl-film-reviewMondjuk nem ertem ezt a "meghalt a seahawks offense" hangulatot. Kb. annyi tortent, hogy kiderult, a szakmai stab hetek ota keptelen 2 mely safety ellen game plant osszetenni. Jovo heten futunk 200 yardot, visszaall a vilag rendje es megint a vedelem miatt kapunk ki.
Helmut Zimmer
undisputedly
Ez baromi izgalmas szerintem.es nagyon varom hogy mi lesz a vege, mert ez egy velemeny cikk tehat semmi sem biztos de ha igaz lenne az azt jelentene hogy PC vegig jol csinalta es Russ azert lubickolt mert megvolt alapozva a futojatek az utolso negyedbe meg szabadon engedtek es had szoljon?
Erdekes belegondolni h mindig bejutottunk a play off ba es elso korbe bucsuztunk az elmult 6 evben es mindenki skandalta h let russ cook mivan ha nem.Russ lett volna a kulcs h tovabb jussunk hanem az eredeti strategia csak +DK?
Ezek csak velemenyek es teoriak azt gondolom h azert van ott PC meg Shotty mert szakemberek es a Hawks meg mindig jo csak full identitas zavarba van !
Fantomas0429
több mint 3 éve
Ez az idei tamado szemleletre vonatkozik, pont ezt mondja a cikk is hogy csak akkor mukodik az offense es Wilson is ha futunk 200 yardot ami szembe megy a let russ cook al. Tehat az idei offrnse felfogas meghalt.www.fieldgulls.com/2020/12/8/22160255/the-day-the-seattle-seahawks-offense-died-nfl-film-reviewMondjuk nem ertem ezt a "meghalt a seahawks offense" hangulatot. Kb. annyi tortent, hogy kiderult, a szakmai stab hetek ota keptelen 2 mely safety ellen game plant osszetenni. Jovo heten futunk 200 yardot, visszaall a vilag rendje es megint a vedelem miatt kapunk ki.
Helmut Zimmer
undisputedly
Szerkesztette: Fantomas0429
több mint 3 éve
A gyászt én sem értem, mert ez bőven tweakelhető. Tudom két hét múlva lesz a Washington elleni. Na ott nem futunk 200 yardot. 😊www.fieldgulls.com/2020/12/8/22160255/the-day-the-seattle-seahawks-offense-died-nfl-film-reviewMondjuk nem ertem ezt a "meghalt a seahawks offense" hangulatot. Kb. annyi tortent, hogy kiderult, a szakmai stab hetek ota keptelen 2 mely safety ellen game plant osszetenni. Jovo heten futunk 200 yardot, visszaall a vilag rendje es megint a vedelem miatt kapunk ki.
Helmut Zimmer
undisputedly
Én azt unom, hogy tök mindegy ki a koordinátor bizonyos játékelemek hiányoznak. Bevellt szidtam, le is írtam, hogy hiányzik a playbookból az edge of zone breakup típusú játékok, azt Detroitban kiderült, hogy dehogy hiányzik.
több mint 3 éve
www.fieldgulls.com/2020/12/8/22160255/the-day-the-seattle-seahawks-offense-died-nfl-film-reviewMondjuk nem ertem ezt a "meghalt a seahawks offense" hangulatot. Kb. annyi tortent, hogy kiderult, a szakmai stab hetek ota keptelen 2 mely safety ellen game plant osszetenni. Jovo heten futunk 200 yardot, visszaall a vilag rendje es megint a vedelem miatt kapunk ki.
Helmut Zimmer
több mint 3 éve
Schotty nem jó OC, vagyis inkább átlagos, nem is értettem anno miért őt hozták Wilsonhoz.
több mint 3 éve
Amikor azt kérik számon Yngwie J Malmsteenen, hogy 30 éve nem képes megújulni, mindig azt feleli, hogy JS Bach soha nem újult meg. Ez nyilván YJM végtelen pikirt nagyképűségének az álarca mögött rejlő kétségbeesés. JS Bach, amúgy jelezem, hogy rengeteg alkalommal feszegette a zene, és saját határait. Na az a rossz hírem, hogy Schotty nem tud megújulni. De nem azért mert egy imposztor, mint YJM, hanem mert annyi alkalommal megújult már. A Jetsben, ahol amíg volt Pennington, és Curtis Martin teljesen mást csinált, mint Breessel, vagy Riverssel korábban. Persze Favreval is mást csinált, és aztán a keze alatt Mark Sanchez legalább 2 szezonokra -amíg kitartott a rendszer- legitim kezdőnek tűnt, a transition nem sikerült, Mark ennyit tudott, és miután átadta a stafétát Tony Sopranonak konkrétan összedőlt a Jets. Aztán megkapta Sima Bradfordot (a 2-14-est) és lett belőle 7-9-1. Aztán azt mondta -tudjuk, mert lenyilatkozta, hogy ő többet nem suttog, nem fog alapokat megtanítani túlértékelt félkész egyetemről kikerült értelmetlenül felül draftolt irányítóknak. A Rams kaland után annyira elment a kedve mindentől, hogy Chud alá ment , hogy dolgozzon Luckkal de már csak mint QB edző. Tényleg meg kéne újulnia?!
Ez az ember minden rendszert látott, futtatott, kitalált, suttogott, tolta a Metcalf projektet. Mit csináljon még? 30 éves kiemelkedően sikeres sztárirányítót kezdjen átsetupolni 😊 Hogyan? Kockáztatná az egész franchiset. Wilson az ami, úgy kell szeretni, ahogy van, vagy nem szeretni, de őt már áthangolni gyakorlatilag nem lehet anélkül, hogy ne menjen rá egy szezon, vagy a teljes karrierje. Ha isten ne adja Wilson megsérülne, és kihagyna egy fél szezont, az más lenne, de nekünk akkor úgyis mindegy lenne. Amúgy meg képzeljük magunk elél azt a beszélgetést, hogy Te Pete, figyi kéne kicsit dolgoznunk a....
...mondok inkább egy vicces analógiát
Miles Davis a 2. nagy quintettjével hatalmas sikereket ért el, a 60-as években de jött a rockzene, és rohadtul idegesítette, hogy a rocksztárok, akik semennyire sem tudtak zenélni szerinte, sokkal többet keresnek. Miles legalább őszinte volt -és ezt bevallotta, emellett érdekelte az elektromos hangzás is. Szóval Miles odamegy Ron Carterhez, aki a jazz egyik legkibaszott nagyobb bőgőse, hogy Te Ron meg kéne próbálnod a basszusgitárt. Erre Ron: Te Miles menj már a picsába! És véget ért a 60-as évek egyik legnagyobb zenei formációja ahogy volt Herbie Hancockal, gyakorlatilag Wayne Shorterrel is, bár ő még Davis mellett maradt... - Ez egy döntés, vagy kiköpöd, vagy lenyeled.
A történet vége, hogy Miles a számtalan remekműből is kiragyogó Kind of Bluet követő talán legnagyobb hatású lemezét vette fel 69-70-ben . Mind az in a Silent Way, mind a a Bitches Brew óriási siker lett. Utóbbi a modern Jazz alapköve, és forradalmi lemez, amely jelentőségét nem lehet eléggé kiemelni. .
Persze ő Miles Davis volt, aki sosem nézett hátra, és akiről a coolságot elnevezték.
Mindig ugyanoda lyukadunk ki PC .Ezen sajnos vagy nem de senki nem fog valtoztatni , valaki azt irta korabban hogy Wilsont tartsuk meg es elvezzuk ameddig jatszik, PC utan johet egy Adam Gase nem magatol ertetodik h jo coach valtja a korabbit, viszont a lenyeg az h a bye week ota valami tortent az Offense el es ez a problema oriasi mert a gyenge D-t ellensulyozta valami most van ket gyenge egysegunk ( lehet atmeneti)Talán Helm mondta korábban és rá utalnék vissza, hogy az megállíthatatlannak hitt támadósorokat a szezon középére kiismerik, én ezt látom. Sajnos a védelem pont addigra tűnik úgyhogy emberi teljesítményt nyújt mire az Offense visszaesik.Utóbbi két meccsen a védelemnek nagyjából 1-1 rossz negyede volt, persze nem elit támadósorokkal szemben de ennek akkor is lehet örülni 😀 Ameddig jöttek a nagy játékok mindenki élvezte a játékot, de szerintem ez régóta húzódó gond, hogy nincsenek meg azok a biztonsági rövid yardos játékok amikkel stabilan lehetne haladni. A támadó fal egészévben hullámzó teljesítményt nyújt még akár meccsen belül is, itt azért a sérülések nem segítettek. Szerintem ha legközelebb meglátom Wheelert OL-ba inkább becsukom a szemem, ennél csak az volt siralmasabb mikor Hunt-ot rendre seggre ültették 😀
Kivancsi vagyok mit gondoltok mi tortent? Es hogy megoldhato vagy meg fog e oldodni meg iden.
Egyebkent en nagyon pozitiv vagyok a D vel kapcsolatban lehet nem A Kc-n vedekeztunk de legalabb latszik a fejlodes szerintem csak ez szamit egy jo vedokordinatorral nem csak a godorbol johet ki jovore az egyseg de lehet magyon jo is.
Fantomas0429
Ahhoz már szerintem hozzászoktunk hogy nem tudunk domináns meccseket játszani bárki legyen is az ellenfél nem is vártuk ezt vasárnap de azért ez csúnya volt.
Wilson is elég tompa volt több meccsen miatta nem aggódok hogy ne térjen vissza az abszolút elit szintre. Viszont a playcalling kapcsán Shottynak meg kell újulnia, nálam ő a legnagyobb kérdés.
12th member
több mint 3 éve
NemHát azért köszi a választ.Szerinted megtudna oldani?
Helmut ZimmerSzerintetek Brian Daboll meg tudná oldani a gondjainkat? Azért kérdezem őt, mert az egyik legmenőbb OC ma, és jelenleg ő az egyik nagy HC ígéret.Nem tudom mert nem ertem hogy mi a problema , lehet Shotty is megtudja oldani, lehet nem Shottyval van gond, lehet az is Daboll ugyanitt lenne ebben a szituban, mindig leirom hogy a 13. Meccs miota filozofiat valtott a csapat sokszor azt erzem h ez az oka hogy meg nem jottek bele vagy Shotty meg probalgatja mi mukodik es mi nem.
Helmut ZimmerEbbe menjunk bele kicsit jobban, mindennel egyet ertek amit irtal de pont ezert tettem fel a kerdest es meg mindig nem ertem vagyis nem lettem okosabb.Mindig ugyanoda lyukadunk ki PC .Ezen sajnos vagy nem de senki nem fog valtoztatni , valaki azt irta korabban hogy Wilsont tartsuk meg es elvezzuk ameddig jatszik, PC utan johet egy Adam Gase nem magatol ertetodik h jo coach valtja a korabbit, viszont a lenyeg az h a bye week ota valami tortent az Offense el es ez a problema oriasi mert a gyenge D-t ellensulyozta valami most van ket gyenge egysegunk ( lehet atmeneti)Talán Helm mondta korábban és rá utalnék vissza, hogy az megállíthatatlannak hitt támadósorokat a szezon középére kiismerik, én ezt látom. Sajnos a védelem pont addigra tűnik úgyhogy emberi teljesítményt nyújt mire az Offense visszaesik.Utóbbi két meccsen a védelemnek nagyjából 1-1 rossz negyede volt, persze nem elit támadósorokkal szemben de ennek akkor is lehet örülni 😀 Ameddig jöttek a nagy játékok mindenki élvezte a játékot, de szerintem ez régóta húzódó gond, hogy nincsenek meg azok a biztonsági rövid yardos játékok amikkel stabilan lehetne haladni. A támadó fal egészévben hullámzó teljesítményt nyújt még akár meccsen belül is, itt azért a sérülések nem segítettek. Szerintem ha legközelebb meglátom Wheelert OL-ba inkább becsukom a szemem, ennél csak az volt siralmasabb mikor Hunt-ot rendre seggre ültették 😀
Kivancsi vagyok mit gondoltok mi tortent? Es hogy megoldhato vagy meg fog e oldodni meg iden.
Egyebkent en nagyon pozitiv vagyok a D vel kapcsolatban lehet nem A Kc-n vedekeztunk de legalabb latszik a fejlodes szerintem csak ez szamit egy jo vedokordinatorral nem csak a godorbol johet ki jovore az egyseg de lehet magyon jo is.
Fantomas0429
Ahhoz már szerintem hozzászoktunk hogy nem tudunk domináns meccseket játszani bárki legyen is az ellenfél nem is vártuk ezt vasárnap de azért ez csúnya volt.
Wilson is elég tompa volt több meccsen miatta nem aggódok hogy ne térjen vissza az abszolút elit szintre. Viszont a playcalling kapcsán Shottynak meg kell újulnia, nálam ő a legnagyobb kérdés.
12th member
Az hogy ki ismerik teljesen ertheto de annyi tortent hogy a hosszu passzt vettek el vagyis ez azt jelenti h ennyi a playcallunk?
Es ezt nem ertem hogy Shottyval van a baj? Miert ilyen a jatekhivas az nem lehet h megkell ujjulnia mert nem egeszen 13 merkozes ota jatszuk ezt vagyis most van megujulva (tudom faramuci de ertitek). Oka kell legyen annak is hogy Wilson bekerult ebbe a negativ spiralba a coaching, vagy tenyleg a hetkoznapi podcastezes? (Nem hiszem)
En is tudom h kifog jonni ebbol de aki megnezte a hetvegi meccset vissza tud emlekezni legalabb 4 alkalomra amikor ott volt az ures elkapo es megis behalt a jatek.
Szerintem a Giants vedelme nagyon jol jatszott es innentol minden vedelem nagyon jol fog, de az Offenst nem ertem.
Fantomas0429
Rengeteg dolgot nem tudok 😂
Fantomas0429
Fantomas0429
több mint 3 éve
Hát azért köszi a választ.Szerinted megtudna oldani?
Helmut ZimmerSzerintetek Brian Daboll meg tudná oldani a gondjainkat? Azért kérdezem őt, mert az egyik legmenőbb OC ma, és jelenleg ő az egyik nagy HC ígéret.Nem tudom mert nem ertem hogy mi a problema , lehet Shotty is megtudja oldani, lehet nem Shottyval van gond, lehet az is Daboll ugyanitt lenne ebben a szituban, mindig leirom hogy a 13. Meccs miota filozofiat valtott a csapat sokszor azt erzem h ez az oka hogy meg nem jottek bele vagy Shotty meg probalgatja mi mukodik es mi nem.
Helmut ZimmerEbbe menjunk bele kicsit jobban, mindennel egyet ertek amit irtal de pont ezert tettem fel a kerdest es meg mindig nem ertem vagyis nem lettem okosabb.Mindig ugyanoda lyukadunk ki PC .Ezen sajnos vagy nem de senki nem fog valtoztatni , valaki azt irta korabban hogy Wilsont tartsuk meg es elvezzuk ameddig jatszik, PC utan johet egy Adam Gase nem magatol ertetodik h jo coach valtja a korabbit, viszont a lenyeg az h a bye week ota valami tortent az Offense el es ez a problema oriasi mert a gyenge D-t ellensulyozta valami most van ket gyenge egysegunk ( lehet atmeneti)Talán Helm mondta korábban és rá utalnék vissza, hogy az megállíthatatlannak hitt támadósorokat a szezon középére kiismerik, én ezt látom. Sajnos a védelem pont addigra tűnik úgyhogy emberi teljesítményt nyújt mire az Offense visszaesik.Utóbbi két meccsen a védelemnek nagyjából 1-1 rossz negyede volt, persze nem elit támadósorokkal szemben de ennek akkor is lehet örülni 😀 Ameddig jöttek a nagy játékok mindenki élvezte a játékot, de szerintem ez régóta húzódó gond, hogy nincsenek meg azok a biztonsági rövid yardos játékok amikkel stabilan lehetne haladni. A támadó fal egészévben hullámzó teljesítményt nyújt még akár meccsen belül is, itt azért a sérülések nem segítettek. Szerintem ha legközelebb meglátom Wheelert OL-ba inkább becsukom a szemem, ennél csak az volt siralmasabb mikor Hunt-ot rendre seggre ültették 😀
Fantomas0429
12th member
Az hogy ki ismerik teljesen ertheto de annyi tortent hogy a hosszu passzt vettek el vagyis ez azt jelenti h ennyi a playcallunk?
Es ezt nem ertem hogy Shottyval van a baj? Miert ilyen a jatekhivas az nem lehet h megkell ujjulnia mert nem egeszen 13 merkozes ota jatszuk ezt vagyis most van megujulva (tudom faramuci de ertitek). Oka kell legyen annak is hogy Wilson bekerult ebbe a negativ spiralba a coaching, vagy tenyleg a hetkoznapi podcastezes? (Nem hiszem)
En is tudom h kifog jonni ebbol de aki megnezte a hetvegi meccset vissza tud emlekezni legalabb 4 alkalomra amikor ott volt az ures elkapo es megis behalt a jatek.
Szerintem a Giants vedelme nagyon jol jatszott es innentol minden vedelem nagyon jol fog, de az Offenst nem ertem.
Fantomas0429
Fantomas0429
több mint 3 éve
12th member
1 053
Hat az zsenialis volt🤦♂️En meg akar az FGre is inkabb ramentem volna ba r nem emlekszem volt e szel esetleg de Myers eleg biztos iden. De a punt lett volna az utolso gondolatom foleg h akkortajt meg a vedelem is rendben volt😀Csak egy apró észrevétel. Lehet szidni Schotty hívásait, de az hogy a 4és1-t most már sorozatban képtelenek vagyunk megoldani, az nagyon kínos.Jut eszembe hogy meg nem jott szoba azt hiszem az ellenfel 38 yardosarol puntolas 😂
garrett27
Fantomas0429
több mint 3 éve
youtu.be/gBdH1nUZCdYErdemes megnezni hogy latta a meccset az ellenfel vedojatekosa! A hetvegi meccset
több mint 3 éve
Hát azért köszi a választ.Szerintetek Brian Daboll meg tudná oldani a gondjainkat? Azért kérdezem őt, mert az egyik legmenőbb OC ma, és jelenleg ő az egyik nagy HC ígéret.Nem tudom mert nem ertem hogy mi a problema , lehet Shotty is megtudja oldani, lehet nem Shottyval van gond, lehet az is Daboll ugyanitt lenne ebben a szituban, mindig leirom hogy a 13. Meccs miota filozofiat valtott a csapat sokszor azt erzem h ez az oka hogy meg nem jottek bele vagy Shotty meg probalgatja mi mukodik es mi nem.
Fantomas0429
12th member
Fantomas0429
Fantomas0429
több mint 3 éve
Szerintetek Brian Daboll meg tudná oldani a gondjainkat? Azért kérdezem őt, mert az egyik legmenőbb OC ma, és jelenleg ő az egyik nagy HC ígéret.Nem tudom mert nem ertem hogy mi a problema , lehet Shotty is megtudja oldani, lehet nem Shottyval van gond, lehet az is Daboll ugyanitt lenne ebben a szituban, mindig leirom hogy a 13. Meccs miota filozofiat valtott a csapat sokszor azt erzem h ez az oka hogy meg nem jottek bele vagy Shotty meg probalgatja mi mukodik es mi nem.
Fantomas0429
12th member
Fantomas0429
több mint 3 éve
Szerintetek Brian Daboll meg tudná oldani a gondjainkat? Azért kérdezem őt, mert az egyik legmenőbb OC ma, és jelenleg ő az egyik nagy HC ígéret.Ebbe menjunk bele kicsit jobban, mindennel egyet ertek amit irtal de pont ezert tettem fel a kerdest es meg mindig nem ertem vagyis nem lettem okosabb.Mindig ugyanoda lyukadunk ki PC .Ezen sajnos vagy nem de senki nem fog valtoztatni , valaki azt irta korabban hogy Wilsont tartsuk meg es elvezzuk ameddig jatszik, PC utan johet egy Adam Gase nem magatol ertetodik h jo coach valtja a korabbit, viszont a lenyeg az h a bye week ota valami tortent az Offense el es ez a problema oriasi mert a gyenge D-t ellensulyozta valami most van ket gyenge egysegunk ( lehet atmeneti)Talán Helm mondta korábban és rá utalnék vissza, hogy az megállíthatatlannak hitt támadósorokat a szezon középére kiismerik, én ezt látom. Sajnos a védelem pont addigra tűnik úgyhogy emberi teljesítményt nyújt mire az Offense visszaesik.Utóbbi két meccsen a védelemnek nagyjából 1-1 rossz negyede volt, persze nem elit támadósorokkal szemben de ennek akkor is lehet örülni 😀 Ameddig jöttek a nagy játékok mindenki élvezte a játékot, de szerintem ez régóta húzódó gond, hogy nincsenek meg azok a biztonsági rövid yardos játékok amikkel stabilan lehetne haladni. A támadó fal egészévben hullámzó teljesítményt nyújt még akár meccsen belül is, itt azért a sérülések nem segítettek. Szerintem ha legközelebb meglátom Wheelert OL-ba inkább becsukom a szemem, ennél csak az volt siralmasabb mikor Hunt-ot rendre seggre ültették 😀
Fantomas0429
12th member
Fantomas0429
több mint 3 éve
Csak egy apró észrevétel. Lehet szidni Schotty hívásait, de az hogy a 4és1-t most már sorozatban képtelenek vagyunk megoldani, az nagyon kínos.De az is Coaching hiba hogy keptelenek ra nem?
garrett27
Jut eszembe hogy meg nem jott szoba azt hiszem az ellenfel 38 yardosarol puntolas 😂
Az elmult ket merkozesen az edzoi dontesek nagyon brutalisak ertem ugy hogy az elozo merkozesen ket 4. Es rovid szituacioba belementumk sikertelenul es mindketto 50-50 volt vedheto dontes is neg nem is itt pedig 38 yardrol elrugtuk nem ertem hogy ez hogy jott.
Szerkesztette: Fantomas0429
több mint 3 éve
Ebbe menjunk bele kicsit jobban, mindennel egyet ertek amit irtal de pont ezert tettem fel a kerdest es meg mindig nem ertem vagyis nem lettem okosabb.Mindig ugyanoda lyukadunk ki PC .Ezen sajnos vagy nem de senki nem fog valtoztatni , valaki azt irta korabban hogy Wilsont tartsuk meg es elvezzuk ameddig jatszik, PC utan johet egy Adam Gase nem magatol ertetodik h jo coach valtja a korabbit, viszont a lenyeg az h a bye week ota valami tortent az Offense el es ez a problema oriasi mert a gyenge D-t ellensulyozta valami most van ket gyenge egysegunk ( lehet atmeneti)Talán Helm mondta korábban és rá utalnék vissza, hogy az megállíthatatlannak hitt támadósorokat a szezon középére kiismerik, én ezt látom. Sajnos a védelem pont addigra tűnik úgyhogy emberi teljesítményt nyújt mire az Offense visszaesik.Utóbbi két meccsen a védelemnek nagyjából 1-1 rossz negyede volt, persze nem elit támadósorokkal szemben de ennek akkor is lehet örülni 😀 Ameddig jöttek a nagy játékok mindenki élvezte a játékot, de szerintem ez régóta húzódó gond, hogy nincsenek meg azok a biztonsági rövid yardos játékok amikkel stabilan lehetne haladni. A támadó fal egészévben hullámzó teljesítményt nyújt még akár meccsen belül is, itt azért a sérülések nem segítettek. Szerintem ha legközelebb meglátom Wheelert OL-ba inkább becsukom a szemem, ennél csak az volt siralmasabb mikor Hunt-ot rendre seggre ültették 😀
Fantomas0429
12th member
több mint 3 éve
Csak egy apró észrevétel. Lehet szidni Schotty hívásait, de az hogy a 4és1-t most már sorozatban képtelenek vagyunk megoldani, az nagyon kínos.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 3 éve
12th member
1 053
Mindig ugyanoda lyukadunk ki PC .Ezen sajnos vagy nem de senki nem fog valtoztatni , valaki azt irta korabban hogy Wilsont tartsuk meg es elvezzuk ameddig jatszik, PC utan johet egy Adam Gase nem magatol ertetodik h jo coach valtja a korabbit, viszont a lenyeg az h a bye week ota valami tortent az Offense el es ez a problema oriasi mert a gyenge D-t ellensulyozta valami most van ket gyenge egysegunk ( lehet atmeneti)Talán Helm mondta korábban és rá utalnék vissza, hogy az megállíthatatlannak hitt támadósorokat a szezon középére kiismerik, én ezt látom. Sajnos a védelem pont addigra tűnik úgyhogy emberi teljesítményt nyújt mire az Offense visszaesik.Utóbbi két meccsen a védelemnek nagyjából 1-1 rossz negyede volt, persze nem elit támadósorokkal szemben de ennek akkor is lehet örülni 😀 Ameddig jöttek a nagy játékok mindenki élvezte a játékot, de szerintem ez régóta húzódó gond, hogy nincsenek meg azok a biztonsági rövid yardos játékok amikkel stabilan lehetne haladni. A támadó fal egészévben hullámzó teljesítményt nyújt még akár meccsen belül is, itt azért a sérülések nem segítettek. Szerintem ha legközelebb meglátom Wheelert OL-ba inkább becsukom a szemem, ennél csak az volt siralmasabb mikor Hunt-ot rendre seggre ültették 😀
Fantomas0429