NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 3 éve
Fantomas0429 Seattle Seahawks 816 — Fantomas0429
 youtu.be/tucpuGdXgeU

Az idei nem tul acelos vedelem melett legyünk büszkèk a kapitányra! Ugyanaz a szint 2012 ota!
több mint 3 éve
 www.fieldgulls.com/2020/12/2/21754786/seattle-seahawks-defense-adams-wagner-flowers-dunlap-good-pass-rush-yards-rams-eagles-2020-brooks

A 4. Pont!! 😊
több mint 3 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 368 — Josh testamentuma
Nem értem a negatív gondolatokat 2 win egymás után az már W Streak 😊
több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 913 — Csodabogár
Én tegnap éjszaka végiglapoztam az Eagles elleni meccset, a coverage munkákat videózva, (egy mai cikkírás céljából) és arra jutottam, hogy a védelem kurva jó munkát végzett!
Ez élőben ilyen kardinálisan át sem jött.

Miután az elbaszott coverage munkákat most nem tudom elemezni, mert nem nagyon volt (az egész meccsen 3 elváltást írtam föl, amiből 2-őt ki sem tudott használni az Eagles) az lenne a kérdésem hogy a védelem javulásáról/csapdázásairól írjak-e elemzést, vagy gyűjtögessem az energiáimat a vasárnapi rangadóhoz?
akdestroyer
én is szívesen olvasom, márcsak a stílus miatt is.
a védelem javulásával még kicsit várjál, mikor olyan csapat jön szembe ahol van valami offenz is 😀

több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 412
Én tegnap éjszaka végiglapoztam az Eagles elleni meccset, a coverage munkákat videózva, (egy mai cikkírás céljából) és arra jutottam, hogy a védelem kurva jó munkát végzett!

Miután az elbaszott coverage munkákat most nem tudom elemezni, mert nem nagyon volt (az egész meccsen 3 elváltást írtam föl, amiből 2-őt ki sem tudott használni az Eagles) az lenne a kérdésem hogy a védelem javulásáról/csapdázásairól írjak-e elemzést, vagy gyűjtögessem az energiáimat a vasárnapi rangadóhoz?
akdestroyer
Tőlem csinálhatod, mert szeretem az elemzéseid, de Doug Pederson idénre valami szinkron nélküli, alulkomponált lófaszt tett le az asztalra playbook címén.
több mint 3 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 941 — Circus Maximus
Azért fontos, mert mūködik.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 751

akdestroyer
R-S-R route volt?
Helmut Zimmer
Na azokat nem írtam. Este pótolom ezt a tévedésemet is.

Mond már el kérlek hogy miért fontos ez. Mert érzem hogy az, csak nem tudom összerakni miért.

Emberezés ellen értem hogy hasznos, kibillenti a védőjét a ritmusából, és könnyíti az elszakadást.

Igazából zónázás ellen is értem a hasznát, egy sima go routenál sokkal fluidabban tudják a védők átadni az embert egymásnak, míg egy RSR játéknál sokkal könyebben lehet zavarba hozni a safety vagy DB sort, akik a megtorpanás (látszólagos comeback útvonal) miatt nem lépnek fel az emberre ill. tolódnak időben - ugyanez emberezésnél is működhet egy cover1 esetén.

De az, hogy ezek az útvonalak hogyan kapcsolódnak a QB játékához, az ütemekhez, az olvasáshoz, vagy hogy hogyan befolyásolják a playhívások dinamikáját, azt nem tudom.
Már pedig a téma Wilson játéka kapcsán merült fel, tehát gyanítom hogy ezen oldalról tudsz valami újat mondani, amit mi nem tudunk.

Nem vagy te elsőáldozó szűzlány, és nem egy menetre akarlak elvinni, szóval hadd ne kelljen már tovább járnom a násztáncot. 😀
Szóval oszd meg kérlek a gondolataidat az RSR játékunkkal kapcsolatban, mert szétvet a kíváncsiság.

A következő írásomban ígérem fel fogom használni a tanultakat.

több mint 3 éve

akdestroyer
R-S-R route volt?
több mint 3 éve
Mindent egybevetve ez egy rém gyenge meccs volt. Semlegesként max az első negyedet bírtam volna. Szerintem nem volt itt lődörgés, mentek ezerrel, de ennyire futotta. DK-nak volt egy nagy estéje és ha nem csúszik át az ölén a laszti, akkor a TD is meglett volna. Így is az utóbbi évek legnagyobb fogása a fickó. Közben azon is agyaltam, hogy nehogy Lockett berágjon, mivel már nem ő az első számú WR. Rá azért nagy szükség van, mert fű alatt közlekedik és mindig figyelni kell rá, akármit csinál is közben DK.
garrett27
Az interjuk alapjan szerintem kizart hogy beragjon, az egesz O# egysegkent jatszik ,gondolkozik es mindig elmondjak orulnek egymas sikerenek es ehhez a kulcs h egy lefoglalja a vedok figyelmet a masik neha megtud logni.

A gondolatmenetedet tovabb szovogetve nekem inkabb a Wagner-Adams duo lesz ket kapitany egy egysegben szitu, meg mem.most nem latvanyos de nekem olyan erzesem van
több mint 3 éve

több mint 3 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Mindent egybevetve ez egy rém gyenge meccs volt. Semlegesként max az első negyedet bírtam volna. Szerintem nem volt itt lődörgés, mentek ezerrel, de ennyire futotta. DK-nak volt egy nagy estéje és ha nem csúszik át az ölén a laszti, akkor a TD is meglett volna. Így is az utóbbi évek legnagyobb fogása a fickó. Közben azon is agyaltam, hogy nehogy Lockett berágjon, mivel már nem ő az első számú WR. Rá azért nagy szükség van, mert fű alatt közlekedik és mindig figyelni kell rá, akármit csinál is közben DK.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 3 éve
Èrthető kosz a valaszokat. A hetfoi meccsnel es mar egyszer iden volt olyan erzes h ez a meccs lehetne sokkal veszelyesebb is viszont ha igy lenne akkor rakapcsolnanak, de biztos vagyok benne hogy ez csak Wilson zsenije hogy amikor para van szintet lep es huzza a csapatot is!

Mit gondoltok a 4. kiserletekrol ,orulunk h tokos lett a playcalling?
Tavalyig ha jol tudom a hawks volt a leg konzervativabb 4. kiserlet tekinteteben iden viszont a filozofiaval ez is valtozott, de ahogy az O playhivasoknal itt is olyan mintha meg keresnenk a hatart mit hogy lehet es mikor, bar lehet csak bele kepzelem.
több mint 3 éve
En most kezdtem a meccset nagy kalapemeles azoknak akik eloben neztek!

Szerintetek van olyan hogy szandekosan felgozzel nyomnak le, (hogy csak serules ne legyen )egy meccset mint tegnap vagy ilyen nincs minden meccs 100% aztan neha csak 50 jon ki belole?
Fantomas0429
Ez biztosan nincs így. Olyan van, hogy a garbabge timeban már senki nem akar megsérülni, de egész meccsen, főleg amikor versenyben vagy az Y-ért, nincs ilyen.
Helmut Zimmer
plusz a garbage time-os lötyizés is csak akkor safe ha mindkét csapat partner benne. Bárki aki itt játszott valaha (még ha nem is nfl szinten) megmondja neked hogy általában a takarékos félgőzös playeknél sérülsz le, mert a másik csapat playere attól még ezerrel jön.

itt a félgőzzel nyomás max playcallingban merülhet ki sztem
briareos
A nem akarsz megsérülni meg a "lötyizés" az nagyon nem ugyanaz. De pl nem dobsz "kórházpasszt", nem hívsz RSR játékokat nem hívsza zóna határ alá, ahol dowhill védekezés van. Ugyanennek megvannak az aelemei a védekezésnél. Röviden feladsz elemeket, de a koncentráció nem eshet ki, mert akkor valaki megsérül.
több mint 3 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 771 — StuG Life

Szerintetek van olyan hogy szandekosan felgozzel nyomnak le, (hogy csak serules ne legyen )egy meccset mint tegnap vagy ilyen nincs minden meccs 100% aztan neha csak 50 jon ki belole?
Fantomas0429
Ez biztosan nincs így. Olyan van, hogy a garbabge timeban már senki nem akar megsérülni, de egész meccsen, főleg amikor versenyben vagy az Y-ért, nincs ilyen.
Helmut Zimmer
plusz a garbage time-os lötyizés is csak akkor safe ha mindkét csapat partner benne. Bárki aki itt játszott valaha (még ha nem is nfl szinten) megmondja neked hogy általában a takarékos félgőzös playeknél sérülsz le, mert a másik csapat playere attól még ezerrel jön.

itt a félgőzzel nyomás max playcallingban merülhet ki sztem

több mint 3 éve

Fantomas0429
több mint 3 éve
Marsellus Wallace Seattle Seahawks Baylor Bears 46

Fantomas0429
Picit nekem is az volt az érzésem, hogy pont annyit hoztunk amennyi ahhoz kellett, hogy meglegyen a W. Ugyanakkor NFL szinten, de még egy magyar HFL szinten sem lehet nagyon félgőzzel játszani. Nem nagyon lehet szerintem 50%-osan blokkolni (Ifedi tudott, de nem szándekosan) vagy félgőzzel futni, ütközni, mert leginkább abból lenne a sérülés. Talán a playcall lehet ilyen szempontbol visszafogottabb, egy tutira megnyert meccsen.
több mint 3 éve

több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 116 — SuperBowl Champions 2013/2014
Oszinten, aki ez ellen az Eagles ellen fennmaradt egy Sehawks prime time meccsre... annak bajok vannak a fejevel 😀
undisputedly
Nem tudom hogy ezt most minek kell venni, bóknak? 😀

Amúgy valahol mélyen van egy katasztrófaturista énem, aki alig várja hogy néha elő-elő bujhasson.
És hát Wentz jelenlegi teljesítménye túl nagy kísértés volt az alvás ellenében. 😀

Meg hát a saját coverage munkáinkat is szeretem nézni, hasonló okokból. 😀
akdestroyer
Ez a fajta "szakmai" kivancsisag is erdekes. Javasolnek egy hosszas klinikai kivizsgalast. 😊

Amugy nem tudom Wnetz kollegaval mi lett, par eve meg ugy tunt, Russ mellett o lehet an NFC QB ikonja.
több mint 3 éve
Oszinten, aki ez ellen az Eagles ellen fennmaradt egy Sehawks prime time meccsre... annak bajok vannak a fejevel 😀
undisputedly
Nem tudom hogy ezt most minek kell venni, bóknak? 😀

Amúgy valahol mélyen van egy katasztrófaturista énem, aki alig várja hogy néha elő-elő bujhasson.
És hát Wentz jelenlegi teljesítménye túl nagy kísértés volt az alvás ellenében. 😀

Meg hát a saját coverage munkáinkat is szeretem nézni, hasonló okokból. 😀

több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 116 — SuperBowl Champions 2013/2014
Nem vagytok feldobva, pedig 8-3, vezetjük a csoportot. Kis szerencsével nyerhetjük az NFC-t Ezt bárki aláírta volna a szezon előtt.
Szerintem az edzői gárda jó munkát végzett. Carroll igenis jó edző, bárki bármit mond.
| hogy kell emotikon sormintát berakni? 😀 |
Helmut Zimmer
Ezek szerint nézted a meccset!
Mit láttál?
akdestroyer
Miből gondolod , hogy néztem? Nem néztem.
Helmut Zimmer
A nem vagytok-ot nem vagyok-nak olvastam, onnan. 😀
Most akkor ki fogja értékelni a mai meccset?
akdestroyer
Én sajnos biztosan nem, mert 1 percet nem láttam belőle. statokat is csak szőrmentén.
Helmut Zimmer
több mint 3 éve
Nem vagytok feldobva, pedig 8-3, vezetjük a csoportot. Kis szerencsével nyerhetjük az NFC-t Ezt bárki aláírta volna a szezon előtt.
Szerintem az edzői gárda jó munkát végzett. Carroll igenis jó edző, bárki bármit mond.
Helmut Zimmer
Mit láttál?
akdestroyer
Helmut Zimmer
akdestroyer
Én sajnos biztosan nem, mert 1 percet nem láttam belőle. statokat is csak szőrmentén.
több mint 3 éve
gedam 5 914
ment a futás, nem kellett rw-nek túlerőltetni
gedam
Ezt melyik meccsen láttad?😀kb Carson futott TD kivül alig haladtunk futással,rengeteg minuszos vagy 0yardosunk volt
12th member
az összefoglalóban😁
több mint 3 éve
12th member Seattle Seahawks 1 053
gedam
Ezt melyik meccsen láttad?😀kb Carson futott TD kivül alig haladtunk futással,rengeteg minuszos vagy 0yardosunk volt
több mint 3 éve
gedam 5 914
több mint 3 éve
Helmut Zimmer
Mit láttál?
akdestroyer
Helmut Zimmer