Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 4 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 914 — Amerikai sportok rajongója
A Cardinals meccset erdemes nezni, nagyon jol jatszik a D#- uk.
Ez a csoport jovore megbrutalabb lesz!
Fantomas0429
Komolytalan offense ellen nem nehéz virítani!😊
zavi27
Ez a komolytalan O# felpakolt nekunk 30 pontot!!!!
Fantomas0429
Komolytalan defense ellen nem volt nehéz!😊
több mint 4 éve
Fantomas0429 Seattle Seahawks 816 — Fantomas0429
Fantomas0429
zavi27
Ez a komolytalan O# felpakolt nekunk 30 pontot!!!!
több mint 4 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 914 — Amerikai sportok rajongója
Fantomas0429
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 368 — Josh testamentuma
@akdestroyer
Köszönöm az írásaidat, bevallom könny csorbult a szemem sarkában mert elöntött a nosztalgia, mivel a bowl/nfl. hu fórum aranykorát idézed meg. Azokat az időket mikor még tele volt az oldal ilyen és ehhez hasonló tartalmakkal. Azokat mikor még a focié volt a főszerep. Bevallom kicsit irigyellek is, hogy még ilyen rajongással igyekszel tanulni, időt nem sajnálva figyeled a csapatod játékát, rezdüléseit. Nekem már nem megy, ennyire sose ment, de most úgy érzem hiányzik ez a lelkesedés. Gratulálok.
-on-
peach
Király vagy Peach! 😊 Végre valaki kimondta, hogy az NFL.hu mennyire király volt. Döme írásai istenem de jók voltak. JJ Tiller milyen jókat írogatott.
Amúgy meg ez tényleg egy színvonalas topic, és igen AK nagyon sokat emel rajta.
Helmut Zimmer
haromt 😊 ő is hiányzik (SHANNY TAKARODJ!!) 😀
petey
Az a srác úgy tűnt el, mintha itt sem lett volna soha... rohadt jól közvetített.
több mint 4 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 913 — Csodabogár
@akdestroyer
Köszönöm az írásaidat, bevallom könny csorbult a szemem sarkában mert elöntött a nosztalgia, mivel a bowl/nfl. hu fórum aranykorát idézed meg. Azokat az időket mikor még tele volt az oldal ilyen és ehhez hasonló tartalmakkal. Azokat mikor még a focié volt a főszerep. Bevallom kicsit irigyellek is, hogy még ilyen rajongással igyekszel tanulni, időt nem sajnálva figyeled a csapatod játékát, rezdüléseit. Nekem már nem megy, ennyire sose ment, de most úgy érzem hiányzik ez a lelkesedés. Gratulálok.
-on-
peach
Király vagy Peach! 😊 Végre valaki kimondta, hogy az NFL.hu mennyire király volt. Döme írásai istenem de jók voltak. JJ Tiller milyen jókat írogatott.
Helmut Zimmer
haromt 😊 ő is hiányzik (SHANNY TAKARODJ!!) 😀

Szerkesztette: petey

több mint 4 éve
@akdestroyer
-on-
peach
több mint 4 éve
peach Atlanta Falcons 14 866 — a new hope (again)
@akdestroyer
-on-

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 751
Ha megnézed ezzel a szemmel a meccseinket, utána szerintem nem kell az én magyarázatom !
Helmut Zimmer
Túlbecsülsz, fingom sincs mivel függ ez össze. De mindig szívesen tanulok valami újat, szóval?

több mint 4 éve
Valaki segítene nekem!
Meg tudnátok mondani, hogy az utóbbi 2 meccsen hány R-S-R (Run-Stop-Run) route volt, amiből lett játék? Olyan routek érdekelnek, ahol volt a route közben számottevő ütemváltás (értsd lassítás-megállás-mondjuk mint a curl) és tovairamodás.
Helmut Zimmer
Az Arizona ellen az egész meccsen 3 db ilyet találtam a 28 passzkísérletből:

1.)
2.negyed, Lockett, egyből egy 20 yardos TD lett belőle.
2.)
3.negyed, Metcalf, incomplete lett, mégis idevettem, mert egy 50 yardos DPI-t dobtak Petersonra - nálam ez egy sikeres játék.
3.)
3.negyed, Metcalf, kb 20 yardért, Petersont szopotta újfent

Ezeket a jeleneteket bármelyik 10 perces highlight videóban is megtalálod.
Ezeken kívűl írd és mond 0 ilyen volt, de úgy, hogy még az incomplete passzoknál (illetve célba nem vett TE/elkapók) se nagyon mozogtak így.

Na.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit szeretnél ebből kihozni, ha már fél órát elszórakoztam ezzel. 😀
akdestroyer
Köszönöm szépen. Eagles ellen is esetleg megszámolod! 😊
Ha megnézed ezzel a szemmel a meccseinket, utána szerintem nem kell az én magyarázatom !
több mint 4 éve
Nemsokára vège az alapszakasznak mar jopar meccset lattunk, mit gondoltok K.J rol?
Jovore elkoszonunk vagy maradhatna meg?
En minden meccsen latok tole nagyon pozitiv megmozdulasokat es alairom h lelassult de szerintem a rossz vedelmi sema felnagyitja a hibait.
En meg egy evre hagynam vagy kettore ameddig Brooks ugyis rookie penzen jatszik .
Ti mit gondoltok?

Amugy Carson, Pocic es Griffin jatszik a hetvegen.
több mint 4 éve
Én 10-et látok... A felső sárga nyílnál két játékos szinte egybeforr, a túlsónak nem látszik a kobakja, mert épp pattan felfele.
Reggio1914
Igen, a helyes megfejtés 10, dehát az is bazmeg...

több mint 4 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
Heuréka!
Egy hete van valami anomália érzésem, mint pl amikor nem tudom hogy nyitva hagytam-e a gázt. Jelentem megvan.

A múlt héten a Lions D# egy playnél 10 emberrel állt fel, és kapott TD-t, azóta azon szakad mindenki, kérdezzétek csak meg Bazzanit, na ő speciel nem röhög. 😀

Na, akkor villámkérdés:
Hány védő van a pályán itt?:

(Nem, nincs a képről single high FS levágva.)

Na, pont ekkora a baj.
akdestroyer
De legalább nem dobnak ránk "Too Many Man-T" a zebrák.
BigBaltazar
Azert volt csak 9 ember a palyan, mert ennyi vedot meg KNJ is atlat.
undisputedly
Én 10-et látok... A felső sárga nyílnál két játékos szinte egybeforr, a túlsónak nem látszik a kobakja, mert épp pattan felfele.
több mint 4 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 116 — SuperBowl Champions 2013/2014
Heuréka!
Egy hete van valami anomália érzésem, mint pl amikor nem tudom hogy nyitva hagytam-e a gázt. Jelentem megvan.

A múlt héten a Lions D# egy playnél 10 emberrel állt fel, és kapott TD-t, azóta azon szakad mindenki, kérdezzétek csak meg Bazzanit, na ő speciel nem röhög. 😀

Na, akkor villámkérdés:

Na, pont ekkora a baj.
akdestroyer
BigBaltazar
Azert volt csak 9 ember a palyan, mert ennyi vedot meg KNJ is atlat.
több mint 4 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 212 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Heuréka!

Na, akkor villámkérdés:

Na, pont ekkora a baj.
akdestroyer

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 4 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 313 — Je suis kobranadrág
Heuréka!

Na, akkor villámkérdés:

Na, pont ekkora a baj.
akdestroyer
Amúgy eskü, ahogy olvastam az elemzés, megszámoltam, hogy olyan kevés az a mindenki blitzel, de gondoltam valaki valahol lemaradt paintben. 😁🤭
több mint 4 éve
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 17 226
Nem vész el csak átalakul. 😉
több mint 4 éve
realcamp 141
Mi történt? Sándor nélkül már semmi sem lesz ugyanolyan.
több mint 4 éve
Heuréka!

Na, akkor villámkérdés:

Na, pont ekkora a baj.

több mint 4 éve
Vegignyomkodtam az espn playoff machine-t szezon vegeig a "papirforma" alapjan.

Nekem 5th seed-re jott ki a csapat 12-4 merleggel. De ha a 16-ik heten meg tudnank fogni a rams-et akkor 13-3as eredmennyel masodik kiemeles lehetne.
Kemeny lesz.

Persze benne van, hogy mondjuk a jets ellen majd nyomunk egy brainfart meccset es borul minden.
funkyparduc
Iden mar csak az elso kiemeles kap pihenot, szoval annyit kellene csak, hogy a Rams-et keruljuk el.
több mint 4 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 127 — Erin Elite Andrews
Vegignyomkodtam az espn playoff machine-t szezon vegeig a "papirforma" alapjan.

Nekem 5th seed-re jott ki a csapat 12-4 merleggel. De ha a 16-ik heten meg tudnank fogni a rams-et akkor 13-3as eredmennyel masodik kiemeles lehetne.
Kemeny lesz.

Persze benne van, hogy mondjuk a jets ellen majd nyomunk egy brainfart meccset es borul minden.

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 4 éve
Valaki segítene nekem!
Meg tudnátok mondani, hogy az utóbbi 2 meccsen hány R-S-R (Run-Stop-Run) route volt, amiből lett játék? Olyan routek érdekelnek, ahol volt a route közben számottevő ütemváltás (értsd lassítás-megállás-mondjuk mint a curl) és tovairamodás.
Helmut Zimmer
Az Arizona ellen az egész meccsen 3 db ilyet találtam a 28 passzkísérletből:

1.)
2.negyed, Lockett, egyből egy 20 yardos TD lett belőle.
2.)
3.negyed, Metcalf, incomplete lett, mégis idevettem, mert egy 50 yardos DPI-t dobtak Petersonra - nálam ez egy sikeres játék.
3.)
3.negyed, Metcalf, kb 20 yardért, Petersont szopotta újfent

Ezeket a jeleneteket bármelyik 10 perces highlight videóban is megtalálod.
Ezeken kívűl írd és mond 0 ilyen volt, de úgy, hogy még az incomplete passzoknál (illetve célba nem vett TE/elkapók) se nagyon mozogtak így.

Na.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit szeretnél ebből kihozni, ha már fél órát elszórakoztam ezzel. 😀

Szerkesztette: akdestroyer

több mint 4 éve
Jó nektek így elemezgettek, ráadásul, jön egy lazy meccs, megint ország világ előtt parádézhattok velünk 😉
dande
A kötelező a legnehezebb!
Az NFLben nincs könnyű meccs!
Mindkét csapat a csoport elsőségért küzd!
Jah és ne igyunk előre a sas tollára!
mum
Igaz, de 2 dolog vigasztal:
- Carlos (innentől) Wentz a liga legrosszabb formában lévő irányítói közt van.
- Joey Hunt nem játszik
Helmut Zimmer
Kösz a kedves volt tőled, hogy a formàban szót odatetted 😊 (mégha nem is feltétlenül ez volt a szándékod)
dande
Nem fogok megbántani egy közösséget, ismersz nagyon korrekt vagyok politikailag.
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 800 — Így remélem megfelelek nektek.....
Jó nektek így elemezgettek, ráadásul, jön egy lazy meccs, megint ország világ előtt parádézhattok velünk 😉
dande
A kötelező a legnehezebb!
Az NFLben nincs könnyű meccs!
Mindkét csapat a csoport elsőségért küzd!
Jah és ne igyunk előre a sas tollára!
mum
Igaz, de 2 dolog vigasztal:
- Carlos (innentől) Wentz a liga legrosszabb formában lévő irányítói közt van.
- Joey Hunt nem játszik
Helmut Zimmer
Kösz a kedves volt tőled, hogy a formàban szót odatetted 😊 (mégha nem is feltétlenül ez volt a szándékod)

Szerkesztette: dande2