Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 4 éve
Komolytalan defense ellen nem volt nehéz!😊Ez a komolytalan O# felpakolt nekunk 30 pontot!!!!A Cardinals meccset erdemes nezni, nagyon jol jatszik a D#- uk.Komolytalan offense ellen nem nehéz virítani!😊
Ez a csoport jovore megbrutalabb lesz!
Fantomas0429
zavi27
Fantomas0429
több mint 4 éve
Ez a komolytalan O# felpakolt nekunk 30 pontot!!!!A Cardinals meccset erdemes nezni, nagyon jol jatszik a D#- uk.Komolytalan offense ellen nem nehéz virítani!😊
Fantomas0429
zavi27
több mint 4 éve
A Cardinals meccset erdemes nezni, nagyon jol jatszik a D#- uk.Komolytalan offense ellen nem nehéz virítani!😊
Fantomas0429
több mint 4 éve
A Cardinals meccset erdemes nezni, nagyon jol jatszik a D#- uk.Ez a csoport jovore megbrutalabb lesz!
több mint 4 éve
Az a srác úgy tűnt el, mintha itt sem lett volna soha... rohadt jól közvetített.haromt 😊 ő is hiányzik (SHANNY TAKARODJ!!) 😀@akdestroyerKirály vagy Peach! 😊 Végre valaki kimondta, hogy az NFL.hu mennyire király volt. Döme írásai istenem de jók voltak. JJ Tiller milyen jókat írogatott.
Köszönöm az írásaidat, bevallom könny csorbult a szemem sarkában mert elöntött a nosztalgia, mivel a bowl/nfl. hu fórum aranykorát idézed meg. Azokat az időket mikor még tele volt az oldal ilyen és ehhez hasonló tartalmakkal. Azokat mikor még a focié volt a főszerep. Bevallom kicsit irigyellek is, hogy még ilyen rajongással igyekszel tanulni, időt nem sajnálva figyeled a csapatod játékát, rezdüléseit. Nekem már nem megy, ennyire sose ment, de most úgy érzem hiányzik ez a lelkesedés. Gratulálok.
-on-
peach
Amúgy meg ez tényleg egy színvonalas topic, és igen AK nagyon sokat emel rajta.
Helmut Zimmer
petey
több mint 4 éve
haromt 😊 ő is hiányzik (SHANNY TAKARODJ!!) 😀@akdestroyerKirály vagy Peach! 😊 Végre valaki kimondta, hogy az NFL.hu mennyire király volt. Döme írásai istenem de jók voltak. JJ Tiller milyen jókat írogatott.
Köszönöm az írásaidat, bevallom könny csorbult a szemem sarkában mert elöntött a nosztalgia, mivel a bowl/nfl. hu fórum aranykorát idézed meg. Azokat az időket mikor még tele volt az oldal ilyen és ehhez hasonló tartalmakkal. Azokat mikor még a focié volt a főszerep. Bevallom kicsit irigyellek is, hogy még ilyen rajongással igyekszel tanulni, időt nem sajnálva figyeled a csapatod játékát, rezdüléseit. Nekem már nem megy, ennyire sose ment, de most úgy érzem hiányzik ez a lelkesedés. Gratulálok.
-on-
peach
Helmut Zimmer
Szerkesztette: petey
több mint 4 éve
@akdestroyerKirály vagy Peach! 😊 Végre valaki kimondta, hogy az NFL.hu mennyire király volt. Döme írásai istenem de jók voltak. JJ Tiller milyen jókat írogatott.
-on-
peach
több mint 4 éve
@akdestroyerKöszönöm az írásaidat, bevallom könny csorbult a szemem sarkában mert elöntött a nosztalgia, mivel a bowl/nfl. hu fórum aranykorát idézed meg. Azokat az időket mikor még tele volt az oldal ilyen és ehhez hasonló tartalmakkal. Azokat mikor még a focié volt a főszerep. Bevallom kicsit irigyellek is, hogy még ilyen rajongással igyekszel tanulni, időt nem sajnálva figyeled a csapatod játékát, rezdüléseit. Nekem már nem megy, ennyire sose ment, de most úgy érzem hiányzik ez a lelkesedés. Gratulálok.
-on-
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
akdestroyer
4 751
Ha megnézed ezzel a szemmel a meccseinket, utána szerintem nem kell az én magyarázatom !Túlbecsülsz, fingom sincs mivel függ ez össze. De mindig szívesen tanulok valami újat, szóval?
Helmut Zimmer
több mint 4 éve
Köszönöm szépen. Eagles ellen is esetleg megszámolod! 😊Valaki segítene nekem!Az Arizona ellen az egész meccsen 3 db ilyet találtam a 28 passzkísérletből:
Meg tudnátok mondani, hogy az utóbbi 2 meccsen hány R-S-R (Run-Stop-Run) route volt, amiből lett játék? Olyan routek érdekelnek, ahol volt a route közben számottevő ütemváltás (értsd lassítás-megállás-mondjuk mint a curl) és tovairamodás.
Helmut Zimmer
1.)
2.negyed, Lockett, egyből egy 20 yardos TD lett belőle.
2.)
3.negyed, Metcalf, incomplete lett, mégis idevettem, mert egy 50 yardos DPI-t dobtak Petersonra - nálam ez egy sikeres játék.
3.)
3.negyed, Metcalf, kb 20 yardért, Petersont szopotta újfent
Ezeket a jeleneteket bármelyik 10 perces highlight videóban is megtalálod.
Ezeken kívűl írd és mond 0 ilyen volt, de úgy, hogy még az incomplete passzoknál (illetve célba nem vett TE/elkapók) se nagyon mozogtak így.
Na.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit szeretnél ebből kihozni, ha már fél órát elszórakoztam ezzel. 😀
akdestroyer
Ha megnézed ezzel a szemmel a meccseinket, utána szerintem nem kell az én magyarázatom !
több mint 4 éve
Nemsokára vège az alapszakasznak mar jopar meccset lattunk, mit gondoltok K.J rol? Jovore elkoszonunk vagy maradhatna meg?
En minden meccsen latok tole nagyon pozitiv megmozdulasokat es alairom h lelassult de szerintem a rossz vedelmi sema felnagyitja a hibait.
En meg egy evre hagynam vagy kettore ameddig Brooks ugyis rookie penzen jatszik .
Ti mit gondoltok?
Amugy Carson, Pocic es Griffin jatszik a hetvegen.
több mint 4 éve
akdestroyer
4 751
Én 10-et látok... A felső sárga nyílnál két játékos szinte egybeforr, a túlsónak nem látszik a kobakja, mert épp pattan felfele.Igen, a helyes megfejtés 10, dehát az is bazmeg...
Reggio1914
több mint 4 éve
Reggio1914
1 389
Én 10-et látok... A felső sárga nyílnál két játékos szinte egybeforr, a túlsónak nem látszik a kobakja, mert épp pattan felfele.Azert volt csak 9 ember a palyan, mert ennyi vedot meg KNJ is atlat.Heuréka!De legalább nem dobnak ránk "Too Many Man-T" a zebrák.
Egy hete van valami anomália érzésem, mint pl amikor nem tudom hogy nyitva hagytam-e a gázt. Jelentem megvan.
A múlt héten a Lions D# egy playnél 10 emberrel állt fel, és kapott TD-t, azóta azon szakad mindenki, kérdezzétek csak meg Bazzanit, na ő speciel nem röhög. 😀
Na, akkor villámkérdés:
Hány védő van a pályán itt?:
(Nem, nincs a képről single high FS levágva.)
Na, pont ekkora a baj.
akdestroyer
BigBaltazar
undisputedly
több mint 4 éve
Azert volt csak 9 ember a palyan, mert ennyi vedot meg KNJ is atlat.Heuréka!De legalább nem dobnak ránk "Too Many Man-T" a zebrák.
Egy hete van valami anomália érzésem, mint pl amikor nem tudom hogy nyitva hagytam-e a gázt. Jelentem megvan.
A múlt héten a Lions D# egy playnél 10 emberrel állt fel, és kapott TD-t, azóta azon szakad mindenki, kérdezzétek csak meg Bazzanit, na ő speciel nem röhög. 😀
Na, akkor villámkérdés:
Na, pont ekkora a baj.
akdestroyer
BigBaltazar
több mint 4 éve
Heuréka!De legalább nem dobnak ránk "Too Many Man-T" a zebrák.
Na, akkor villámkérdés:
Na, pont ekkora a baj.
akdestroyer
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 4 éve
Heuréka!Amúgy eskü, ahogy olvastam az elemzés, megszámoltam, hogy olyan kevés az a mindenki blitzel, de gondoltam valaki valahol lemaradt paintben. 😁🤭
Na, akkor villámkérdés:
Na, pont ekkora a baj.
akdestroyer
több mint 4 éve
The #Packers and #Ravens both tried today to sign DT Snacks Harrison off Seattle's practice squad, I'm told. Instead, Snacks -- who was out of elevations -- officially signed to the #Seahawks active roster and now will go try to get a ring.
— Tom Pelissero (@TomPelissero) November 23, 2020
több mint 4 éve
ozibozi
17 226
Nem vész el csak átalakul. 😉
több mint 4 éve
realcamp
141
Mi történt? Sándor nélkül már semmi sem lesz ugyanolyan.
több mint 4 éve
akdestroyer
4 751
Heuréka!Egy hete van valami anomália érzésem, mint pl amikor nem tudom hogy nyitva hagytam-e a gázt. Jelentem megvan.
Na, akkor villámkérdés:
Na, pont ekkora a baj.
több mint 4 éve
Vegignyomkodtam az espn playoff machine-t szezon vegeig a "papirforma" alapjan.Iden mar csak az elso kiemeles kap pihenot, szoval annyit kellene csak, hogy a Rams-et keruljuk el.
Nekem 5th seed-re jott ki a csapat 12-4 merleggel. De ha a 16-ik heten meg tudnank fogni a rams-et akkor 13-3as eredmennyel masodik kiemeles lehetne.
Kemeny lesz.
Persze benne van, hogy mondjuk a jets ellen majd nyomunk egy brainfart meccset es borul minden.
funkyparduc
több mint 4 éve
Vegignyomkodtam az espn playoff machine-t szezon vegeig a "papirforma" alapjan.Nekem 5th seed-re jott ki a csapat 12-4 merleggel. De ha a 16-ik heten meg tudnank fogni a rams-et akkor 13-3as eredmennyel masodik kiemeles lehetne.
Kemeny lesz.
Persze benne van, hogy mondjuk a jets ellen majd nyomunk egy brainfart meccset es borul minden.
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 4 éve
akdestroyer
4 751
Valaki segítene nekem!Az Arizona ellen az egész meccsen 3 db ilyet találtam a 28 passzkísérletből:
Meg tudnátok mondani, hogy az utóbbi 2 meccsen hány R-S-R (Run-Stop-Run) route volt, amiből lett játék? Olyan routek érdekelnek, ahol volt a route közben számottevő ütemváltás (értsd lassítás-megállás-mondjuk mint a curl) és tovairamodás.
Helmut Zimmer
1.)
2.negyed, Lockett, egyből egy 20 yardos TD lett belőle.
2.)
3.negyed, Metcalf, incomplete lett, mégis idevettem, mert egy 50 yardos DPI-t dobtak Petersonra - nálam ez egy sikeres játék.
3.)
3.negyed, Metcalf, kb 20 yardért, Petersont szopotta újfent
Ezeket a jeleneteket bármelyik 10 perces highlight videóban is megtalálod.
Ezeken kívűl írd és mond 0 ilyen volt, de úgy, hogy még az incomplete passzoknál (illetve célba nem vett TE/elkapók) se nagyon mozogtak így.
Na.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit szeretnél ebből kihozni, ha már fél órát elszórakoztam ezzel. 😀
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 4 éve
Nem fogok megbántani egy közösséget, ismersz nagyon korrekt vagyok politikailag.Kösz a kedves volt tőled, hogy a formàban szót odatetted 😊 (mégha nem is feltétlenül ez volt a szándékod)Igaz, de 2 dolog vigasztal:Jó nektek így elemezgettek, ráadásul, jön egy lazy meccs, megint ország világ előtt parádézhattok velünk 😉A kötelező a legnehezebb!
dande
Az NFLben nincs könnyű meccs!
Mindkét csapat a csoport elsőségért küzd!
Jah és ne igyunk előre a sas tollára!
mum
- Carlos (innentől) Wentz a liga legrosszabb formában lévő irányítói közt van.
- Joey Hunt nem játszik
Helmut Zimmer
dande
több mint 4 éve
Kösz a kedves volt tőled, hogy a formàban szót odatetted 😊 (mégha nem is feltétlenül ez volt a szándékod)Igaz, de 2 dolog vigasztal:Jó nektek így elemezgettek, ráadásul, jön egy lazy meccs, megint ország világ előtt parádézhattok velünk 😉A kötelező a legnehezebb!
dande
Az NFLben nincs könnyű meccs!
Mindkét csapat a csoport elsőségért küzd!
Jah és ne igyunk előre a sas tollára!
mum
- Carlos (innentől) Wentz a liga legrosszabb formában lévő irányítói közt van.
- Joey Hunt nem játszik
Helmut Zimmer
Szerkesztette: dande2