Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 48 344 — Whoops, looks like something went wrong.
Bears állítólagos ajánlata?
Ki az a két játékos akiért belementetek volna szívesen ebbe?
Hanni
Senki. Gondolom ilyen kozepszer jatekosokat kinaltak, hasonloakat, akiket a piacon is talal a Hawks, ha akar. Peldaul gondolok itt Fullerre, aki contract yeares, es elnezve a szamait, kb. biztos cut. De hat kezdonek kezdo. Csak attol meg nem ertek, hanem meg le is huzza a cseret.

Macken es Robinsonon kivul nem tudnek mondani kis tulzassal senkit, aki kellene. Max az OL-be, de ketlem, hogy a Bears az amugy is kula falat szetrombolna, amikor odavinne egy Wilsont, aki itt a kula fal miatt sir.

A Seahawks helyeben ezt az ajanlatot en is kirohogtem volna. A harom elso kor az ebben a csereben alapbol szinte biztosan playoffos, mert Wilson javitana annyit a csapaton, ergo ezek 1/23+-on lennenek, es akkor erre ket kezdo, akikhez hasonlot talalsz a piacon, meg egy harmadik kor.

Ah. Atgondolva, ez az ajanlat szar. Hiaba az elso korok. Ez harom elso korrel akkor lenne jo ertek, hogyha az idei top5-os lenne. Ebbol el lehetne kezdeni ujraepiteni a csapatot Wilson utan, harom 1/23-1/32 kozotti pickbol erre nincsen normalisan lehetoseg, foleg Seattle-ben, ahol az elso kor vegi pickekkel ugy bannak, hogy 5. koros tehetseget draftolnak.

több mint 5 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
Hanni
Hát a Trubisky meg a Foles. Nehogymár QB nélkül maradjon a csapat? 😉
Matthew99
Foles tovább is adhattu volna a 9-ersnek 😀

Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
Hope San Francisco 49ers Penn State Nittany Lions 138
Hanni
Még jól is jártatok volna. Ebből 2 garantált top10 pick lett volna.
több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 414 — Invisible man
Hanni
Hát a Trubisky meg a Foles. Nehogymár QB nélkül maradjon a csapat? 😉

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 690 — Poloska confirmed
több mint 5 éve
Spoon 😀 😀 😀 😀 😀 😀

zseniális húzás, hogy gyengítsd a csoportellenfeled 101
petey
A longviewi wertheim storyja szerintem nagyobb átverés volt.

Réges rég, a Longviewban működő Texas National vezérigazgatója, megvette kora legdrágább wertheim szekrényét, és ekörül óriási hírverést, csinadrattát csapott. Megduplázta az őrök számát is, szóval sokat költöttek a biztonságra.

A bank forgalma átmenetileg fel is ment, hiszen nőtt a bizalom, mert „ahova ilyen komoly szekrény, meg védelem kell, ott őriznek valamit”.
Csakhogy hamarosan, egészen hajmeresztő legendák kaptak szárnyra a Texas Nationalban őrzött kincsről, amelyet így meg kell védeni. Sokan látni vélték az aranykaravánt, illetve tudták, hogy iszonyú pénz jön.

Ez persze megmozgatta a kor haramiáinak a fantáziáját is. Sokan próbálkoztak, sikertelenül. Végül belsős segítséggel sikerült kirabolni a bankot, és bár relatív sok készpénzt raboltak, mégis rosszul sült el a dolog, mert maga a Wertheim kongott az ürességtől.

Soha nem volt benne semmi. Az egészet a ravasz, bankigazgató találta ki, hogy az üzletileg kevésbé sikeres tranzakcióinak a költségeit elkenje, illetve pénz kerüljön az addigra tök üres kasszába.
Bizony így esett.

| a történet nem igaz 😊 |

Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 643 — Csodabogár
Spoon 😀 😀 😀 😀 😀 😀

zseniális húzás, hogy gyengítsd a csoportellenfeled 101

több mint 5 éve
No vegre pozitiv hirek is vannak Ford hosszabbitva 2evre es Witherspoon jon Griffin potlasara a 49ersbol, bar vegyesek az emlekeim a teljesitmenyevel kapcsolatban.
12th member
Bizony. Egyik sem volt rossz lépés. Mondjuk Ford 2 éve mögött nem tudom mi van, biztos van benne ráció.

Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
12th member Seattle Seahawks 1 053
No vegre pozitiv hirek is vannak Ford hosszabbitva 2evre es Witherspoon jon Griffin potlasara a 49ersbol, bar vegyesek az emlekeim a teljesitmenyevel kapcsolatban.
több mint 5 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 912
Elvileg a Bears nagyon akarta Wilsont de közöltétek hogy nem eladó

bleacherreport.com/articles/2936580-russell-wilson-trade-rumors-bears-told-seahawks-arent-moving-qb-amid-talks
kapitnono
 youtu.be/CAKctc8NxpE

több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 268 — WHO DAT!!!!
Elvileg a Bears nagyon akarta Wilsont de közöltétek hogy nem eladó

bleacherreport.com/articles/2936580-russell-wilson-trade-rumors-bears-told-seahawks-arent-moving-qb-amid-talks

több mint 5 éve
peet_24 Seattle Seahawks 358
Ian Rapoport szerint Andy Dalton megy a macikhoz
peet_24
alá is írt.
Döbbenetes, hogy nem kaptunk 3 db 1. kört Wilsonért.
Jövőre gondolom megy isten hírével
Cancel Culture
Ezzel talán eldőlt, hogy marad nem? Csak mert akkor talán mindenki a kib@szott taktikázás, meg számolgatás helyett foglalkozhatna azzal, hogy a legjobbat hozza ki a helyzetből. RW nem hisztizhet be teljesen, ha később piacot akar. PC-ék meg nekiállhatnának szarból várat építeni, mert jelenleg 2 jelentős kezdőt vesztettünk az amúgy sem erős bandából. És ha értéket akarnak kapni később RW-ért, vagy netán itt akarják tartani, akkor csillognia kell az O#nek

Csak viccből:
Kérdés: pár éve a Chargers állt fel LB nélkül. A mi Ifjú Északunk kitalálja, hogy nem kell CB, majd a LB sor odaér mindenhova? Lesz nekünk 4-5-ös felállásunk? 😊
több mint 5 éve
peet_24
alá is írt.
Döbbenetes, hogy nem kaptunk 3 db 1. kört Wilsonért.
Jövőre gondolom megy isten hírével

Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
peet_24 Seattle Seahawks 358
több mint 5 éve
Rodney Hudson!!!

(Bár gondolom nem azért kért release-t, hogy itt játszon...)
Duff
Szerintem ő jó, legalábbis legutoljára, amikor láttam még rendben volt.

Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
Duff Seattle Seahawks 3 491
Rodney Hudson!!!

(Bár gondolom nem azért kért release-t, hogy itt játszon...)
több mint 5 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 688 — Seahawks fan
Akkor most nincs center,CB, RB, pass rusher, a QB lög a levegőben. Ez eddig csodálatos!
garrett27
Tudod mi nincs még? 1. kör....
Cancel Culture
Az mondjuk nem tudom hogy gond e😀amilyen jol huzunk ott max azert kar h hatratrade utan nem lesy plusz pick
12th member
Nyugi, lesz majd pick elég, ha még behúzzuk Darnoldot is. Évekig jó magasan fogunk draftolni.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 5 éve
12th member Seattle Seahawks 1 053
Akkor most nincs center,CB, RB, pass rusher, a QB lög a levegőben. Ez eddig csodálatos!
garrett27
Cancel Culture
Az mondjuk nem tudom hogy gond e😀amilyen jol huzunk ott max azert kar h hatratrade utan nem lesy plusz pick
több mint 5 éve
garrett27

Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 688 — Seahawks fan

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 5 éve
Fantomas0429 Seattle Seahawks 960 — Fantomas0429
Griffin azért cumi, nem?
steelwolf
Hát nem kicsit. Voltak ugyan homály meccsei bőven, de a többi kóklerhez képest aki CB-nek nevezi magát, kifejezetten üdítő talent volt a pályán, és kellemes ember a pályán kívül. A tesójával ráadásul szimpatikus hálivúd sztori az övék. Én nagyon sajnálom.
Hanni
Azért nagyon sok homály volt ott. Én annyira nem vagyok ki ettől a hírtől, bár tagadhatatlanul kúrva jó csávó, de ezerszer inkább egy 2-3 évvel ezelőtti paraszt Shermant látnék a pályán.
Cancel Culture
Ez egyértelmű, csak ahogy egy hsz-el lejjebb Oszi már vizionálta, élmény lesz ilyen Tré Flowers meg DUMBbar szintű allprokat nézegetni. AK-nak elkopik a paintje, annyi pirosat fog rajzolni.
Hanni
Így van nincs más opciónk ezért a helyzet tarthatatlanságát belátva CB 1 nélkül fog a csapat felállni. 10-en lesznek a védők a pályán.

Szóval, ha nem AK rajzolja, hanem én, akkor Griff, a meccsek jelentős részében nem 1 és nem 2 kulcs momentumban fekete kérdőjeleket kapott volna. Mióta nincs Earl, azóta baj van, a downhill kivételével minden játékával. Mióta nem csapdázunk, ennek jelentősége sincs, tehát, labdát sem igazán szerez.
Cancel Culture
Blair igèretesnek tunt mielott leserult, talan ha egeszseges potolja az Earl altal okozott urt?
több mint 5 éve
Griffin azért cumi, nem?
steelwolf
Hát nem kicsit. Voltak ugyan homály meccsei bőven, de a többi kóklerhez képest aki CB-nek nevezi magát, kifejezetten üdítő talent volt a pályán, és kellemes ember a pályán kívül. A tesójával ráadásul szimpatikus hálivúd sztori az övék. Én nagyon sajnálom.
Hanni
Azért nagyon sok homály volt ott. Én annyira nem vagyok ki ettől a hírtől, bár tagadhatatlanul kúrva jó csávó, de ezerszer inkább egy 2-3 évvel ezelőtti paraszt Shermant látnék a pályán.
Cancel Culture
Ez egyértelmű, csak ahogy egy hsz-el lejjebb Oszi már vizionálta, élmény lesz ilyen Tré Flowers meg DUMBbar szintű allprokat nézegetni. AK-nak elkopik a paintje, annyi pirosat fog rajzolni.
Hanni
Így van nincs más opciónk ezért a helyzet tarthatatlanságát belátva CB 1 nélkül fog a csapat felállni. 10-en lesznek a védők a pályán.

Szóval, ha nem AK rajzolja, hanem én, akkor Griff, a meccsek jelentős részében nem 1 és nem 2 kulcs momentumban fekete kérdőjeleket kapott volna. Mióta nincs Earl, azóta baj van, a downhill kivételével minden játékával. Mióta nem csapdázunk, ennek jelentősége sincs, tehát, labdát sem igazán szerez.

Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
Fantomas0429 Seattle Seahawks 960 — Fantomas0429
Kivancsi vagyok erkezik e valaki a Jaguarsbol nagyon toljuk odafele a szabad ugynokoket 😂
több mint 5 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 690 — Poloska confirmed
Griffin azért cumi, nem?
steelwolf
Hanni
Cancel Culture
több mint 5 éve
Griffin azért cumi, nem?
steelwolf
Hanni

Sending out an S.O.S