Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 5 éve
Golden Tate-t kivágta a Giants, PC helyében veteránminimumért szívesen látnám itt WR3-ban, persze szigorúan a RW-al való árkok betemetésének a jegyében! 😀
több mint 5 éve
sokan várják 😀 húzz sorszámot 😊gec, visszaolvastam 1 hetet. ha már ilyen a hanzsulat, milyen lesz draft után? jövök majd popcornnal.Mi is várjuk a Jimmy cut pillanatát! 😛
petey
Cancel Culture
több mint 5 éve
gec, visszaolvastam 1 hetet. ha már ilyen a hanzsulat, milyen lesz draft után? jövök majd popcornnal.Mi is várjuk a Jimmy cut pillanatát! 😛
petey
Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
gec, visszaolvastam 1 hetet. ha már ilyen a hanzsulat, milyen lesz draft után? jövök majd popcornnal.
több mint 5 éve
Szerencsére van hiteles fordítás, kb a 3. perctől kezdődikRussell Wilson.... (Unlimiiiiiteeeed)Hallás után marhára nem tudom fordítani az angolt, elmondaná valaki hogy mi a retek volt ez?
twitter.com/dangerusswilson/status/997952886167367680?lang=en
Cancel Culture
Valami prank? Vagy tudatmodósító szerek káros hatásait bemutató oktatófilmből egy részlet?
akdestroyer
😀
Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
Russell Wilson.... (Unlimiiiiiteeeed)Hallás után marhára nem tudom fordítani az angolt, elmondaná valaki hogy mi a retek volt ez?
twitter.com/dangerusswilson/status/997952886167367680?lang=en
Cancel Culture
Valami prank? Vagy tudatmodósító szerek káros hatásait bemutató oktatófilmből egy részlet?
több mint 5 éve
Beckynek, úgy értem! 😀Van Noy-t amúgy felszedném...Becky mit szolna?
Cancel Culture
undisputedly
Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
Van Noy-t amúgy felszedném...Becky mit szolna?
Cancel Culture
több mint 5 éve
Van Noy-t amúgy felszedném...
Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
😀 😀 😀De nagyon igaz, amit mondasz
Dan Orlovsky szerint (Rich Eisen show)Orulok, hogy a ligaban is latjak, ez nem csak a focirol szol, hanem arrol, hogy Russ a sajat brandjet es focin kivuli eletet epiti. Orlovsky szerint ugye emiat el kellene engedni most amig a legtobbet kapjuk erte.
www.youtube.com/watch?v=MnhA4wyhBOU
Cancel Culture
Ha viszont csak PC-vel van baja es tenyleg focizni akar, akkor PC-tol kell megszabadulni, na ugye ezt mar kiveseztuk, nem fog megtortenni, masreszt szemelyes velemenyem, hogy Russ 50-50-ben epiti a brandjet a balheval es van mogott valos kritika.
Amugy vegre valaki kimondja, hogy a sackekert valo felelossegen osztozik az OL es RW. Mondjuk Orlovsky azt mondja 40%-ban RW felelos erte, az kicsit magasabb, mint ami az en fejemben volt, de kb 33%-ot mondtam volna (a fal persze ettol szar, de es tenyleg agyonverik, de Russ nem kenheti kizarolag az OL-re, habar az is igaz amit Rich mond, ha arra kered dobja el a labdat gyorsan, nem nyeli be a ssacket, de a Russ magic is elveszik.)
undisputedly
Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
Dan Orlovsky szerint (Rich Eisen show)Orulok, hogy a ligaban is latjak, ez nem csak a focirol szol, hanem arrol, hogy Russ a sajat brandjet es focin kivuli eletet epiti. Orlovsky szerint ugye emiat el kellene engedni most amig a legtobbet kapjuk erte.
www.youtube.com/watch?v=MnhA4wyhBOU
Cancel Culture
Ha viszont csak PC-vel van baja es tenyleg focizni akar, akkor PC-tol kell megszabadulni, na ugye ezt mar kiveseztuk, nem fog megtortenni, masreszt szemelyes velemenyem, hogy Russ 50-50-ben epiti a brandjet a balheval es van mogott valos kritika.
Amugy vegre valaki kimondja, hogy a sackekert valo felelossegen osztozik az OL es RW. Mondjuk Orlovsky azt mondja 40%-ban RW felelos erte, az kicsit magasabb, mint ami az en fejemben volt, de kb 33%-ot mondtam volna (a fal persze ettol szar, de es tenyleg agyonverik, de Russ nem kenheti kizarolag az OL-re, habar az is igaz amit Rich mond, ha arra kered dobja el a labdat gyorsan, nem nyeli be a ssacket, de a Russ magic is elveszik.)
több mint 5 éve
Dan Orlovsky szerint (Rich Eisen show)www.youtube.com/watch?v=MnhA4wyhBOU
Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
Russell Wilson.... (Unlimiiiiiteeeed)twitter.com/dangerusswilson/status/997952886167367680?lang=en
Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
hát most érted, milyen egyház legyen, mégis ő a címerállat. 😊Irónia lásd a 7-9 es rész, azzal összeolvasva ér teljes értelmet. Amúgy meg attól, hogy valaki szereti Wilsont, nem egyháztag, ez nem egy felvarró.
<4 nem néz ki olyan jól, pedig gecijó játékos, csak hát punter
szívem szerint én <8 egyházat alapítanék, de az már viszonylag régen volt (én akkor kezdtem szurkolni a csapatnak), de szerintem ő már nem jönne vissza
menne vele a teljes <3 egyház... azt boldogítana mást.ezen még gondolkodom, hogy szívemre vegyem-e...mehetek én anélkül is, hogy RW lapátra kerül 😊
Cancel Culture
<3
peet_24
Sajnálom, de komolyan tenni kell azért, hogy ehhez az egyházhoz tartozhass. Pl. nem engedni a kritikát, stb.
Szóval sorry, de Te ehhez a szinthez nem nőttél még fel, és nem is tudok ezen a fórumon senkit... De ha akarod látni az egyházat mozgásban, akkor vannak dedikált topicok.
Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
Szerinted, amikor más forumon leírtam, hogy Fields>>> Wilson, hány bohóc esett nekem 😀 Mondjuk direkt voltam provokatív, mert az állítás amúgy nem igaz jelenleg. 😊Akkorát röhögtem, hogy véletlenül rányomtam a Patreonra.
Cancel CultureHát el---Elméletben még egy másik Wilsonotok is lehet! Draftról.
Én csak egy okból örülnék, ha menne, mert menne vele a teljes <3 egyház... azt boldogítana mást.
Mi kb. öten, hatan meg jól ellamentálgatnánk, elröhögcsélnénk a 7-9-es szezonokon. 😀
Cancel Cultureén <3 hater vagyok<3
Cancel Culture
Elfárad ez a kapcsolat, ebben így nincs több. Egy minden hatalommal rendelkező vezető, akit akkor sem fog senki a közeljövőben elkapni, ha ezt a lépést nagyon elrontja (nem fogja, szépen kitaktikázza) és egy olyan sportoló, akinek az ezen túli élete akkor fog kifejlődni, ha a stabil sportalap megvan egy domináns személyiségképpel együtt. Igazi péniszméregetés...ugyan ki fog engedni? OC választásba mennyi beleszólása volt RWnak?
<3 Mindig is drukkolni fogok neki (hát mondjuk a Broncosba, Patsbe, Vasasokhoz ne menjen) és ha sikeres lesz, mindig lesz egy kis rossz érzésem, hogy akár a mi színeinkben is elérhette volna.., de kíváncsi vagyok, hogy máshol, új motivációval képes-e újra keményen odatenni magát. Meglátjuk, hogy mennyire primadonna
PC meg hát játszik tovább a saját homokozójában és a mi idegeinkkel. Kétféle edző van, akit kirúgtak és akit ki fognak rúgni...lesz még itt szőlő és lesz lágy kenyér
1) RW marad, PC nem valtoztat, csak toltelek OL-ek jonnek es futunk ÉS JÖVŐRE CSERÉT KÉR RW
90% esély
2) RW marad, valtoztatunk, lenyegi erosites jon az OL-be, RW foz
1% esély
3) RW-t eltradeljuk IDÉN, jon egy rookie QB es megprobaljuk a 2012-t ismét
9% esély
peet_24
Mekkora kibaszás lenne Carrolltól!
Az amerikai szurkolók meg lesnének, mint hal a szatyorban, hogy WTF, a csávó odaégett nyáron...
Willie Parker
Fields amúgy jó csávó, nagyon tanulékony.
több mint 5 éve
Szerinted, amikor más forumon leírtam, hogy Fields>>> Wilson, hány bohóc esett nekem 😀 Mondjuk direkt voltam provokatív, mert az állítás amúgy nem igaz jelenleg. 😊Hát el---Elméletben még egy másik Wilsonotok is lehet! Draftról.
Én csak egy okból örülnék, ha menne, mert menne vele a teljes <3 egyház... azt boldogítana mást.
Mi kb. öten, hatan meg jól ellamentálgatnánk, elröhögcsélnénk a 7-9-es szezonokon. 😀
Cancel Culture
Elfárad ez a kapcsolat, ebben így nincs több. Egy minden hatalommal rendelkező vezető, akit akkor sem fog senki a közeljövőben elkapni, ha ezt a lépést nagyon elrontja (nem fogja, szépen kitaktikázza) és egy olyan sportoló, akinek az ezen túli élete akkor fog kifejlődni, ha a stabil sportalap megvan egy domináns személyiségképpel együtt. Igazi péniszméregetés...ugyan ki fog engedni? OC választásba mennyi beleszólása volt RWnak?
<3 Mindig is drukkolni fogok neki (hát mondjuk a Broncosba, Patsbe, Vasasokhoz ne menjen) és ha sikeres lesz, mindig lesz egy kis rossz érzésem, hogy akár a mi színeinkben is elérhette volna.., de kíváncsi vagyok, hogy máshol, új motivációval képes-e újra keményen odatenni magát. Meglátjuk, hogy mennyire primadonna
PC meg hát játszik tovább a saját homokozójában és a mi idegeinkkel. Kétféle edző van, akit kirúgtak és akit ki fognak rúgni...lesz még itt szőlő és lesz lágy kenyér
1) RW marad, PC nem valtoztat, csak toltelek OL-ek jonnek es futunk ÉS JÖVŐRE CSERÉT KÉR RW
90% esély
1% esély
9% esély
peet_24
Az amerikai szurkolók meg lesnének, mint hal a szatyorban, hogy WTF, a csávó odaégett nyáron...
Willie Parker
Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
Hát el---Elméletben még egy másik Wilsonotok is lehet! Draftról.
Cancel Culture
90% esély
1% esély
9% esély
peet_24
A Zach gyerek mondjuk PC számára felérne egy foghúzással, amilyen a pedigréje. Neki nehéz lenne eladni a jóságos nagypapi feelinget
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 5 éve
hát most érted, milyen egyház legyen, mégis ő a címerállat. 😊<4 nem néz ki olyan jól, pedig gecijó játékos, csak hát punter
szívem szerint én <8 egyházat alapítanék, de az már viszonylag régen volt (én akkor kezdtem szurkolni a csapatnak), de szerintem ő már nem jönne vissza
menne vele a teljes <3 egyház... azt boldogítana mást.ezen még gondolkodom, hogy szívemre vegyem-e...mehetek én anélkül is, hogy RW lapátra kerül 😊
Cancel Culture
<3
több mint 5 éve
Hát el---Én csak egy okból örülnék, ha menne, mert menne vele a teljes <3 egyház... azt boldogítana mást.
én <3 hater vagyok<3
Cancel Culture
90% esély
1% esély
9% esély
peet_24
Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
én <3 hater vagyok<3
Cancel Culture
90% esély
1% esély
9% esély
több mint 5 éve
Nehogy már komolyan vedd! Gyökér vagyok ma egész nap....sőt lehet, hogy születésem óta de 2 napja nagyon.... sorry!...de mostmár legalább értem, hogy miért vann, hogy miután az ember leír pár gondolatot+ érvel még mindig születik egy jó csomó kiemelkedően forradalmi megközelítésű komment....Elnézésedet kérem, ez a mondat elkerülte a figyelmemet.
...Ezek szerint csak én figyelek arra, amit írtok 😀
Cancel Culture
Az írásaidnak mindig van foganatja, erre én vagyok az élő példa.
akdestroyer
OFF:
Tegnap egy egyetemek közti közös projektben letiltottam XY tanárt, hogy tovább tanítsa Bólyai és Lobacsevkij anti Euklides 5 interpretációját a modern kozmológiai modellekre (Einstein-Friedman, De Sitter, és még vagy 3 csávó....).
Lett egy kis hiszti. A miértre az volt a válaszom, hogy van egy sárga borítékom, és egy lila. Válasszon.
Szponzornál landoltam, annyira szerettem volna azt mondani hogy mert nem elég kelet-európai, hogy ezt érezze , míg én anyanyelvükön tudom őket oktatni...... de sajnos az van, hogy belenéztem a vizsgákba, miután megbukott a programba felvett doktoranduszok nem kis %-a, (ami felénk nem érdem). Majd belenéztem a jegyzetekbe, és rájöttem hogy a tanárúr nem érti Lobacsvszkijt....
Szóvapl sörry paraszt vagyok, tanyán lakok és van egy traktorom.
Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
Én szeretem Wilsont és örülnek ha maradna de ebbe a Fields gyerek be van valami ..🤔
több mint 5 éve
...de mostmár legalább értem, hogy miért vann, hogy miután az ember leír pár gondolatot+ érvel még mindig születik egy jó csomó kiemelkedően forradalmi megközelítésű komment....Elnézésedet kérem, ez a mondat elkerülte a figyelmemet.
...Ezek szerint csak én figyelek arra, amit írtok 😀
Cancel Culture
Az írásaidnak mindig van foganatja, erre én vagyok az élő példa.
több mint 5 éve
...de mostmár legalább értem, hogy miért vann, hogy miután az ember leír pár gondolatot+ érvel még mindig születik egy jó csomó kiemelkedően forradalmi megközelítésű komment.......Ezek szerint csak én figyelek arra, amit írtok 😀
Sending out an S.O.S
több mint 5 éve