Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 5 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
elvégeztetett...

Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
Én eddig ezt az egészet offseason iszapbírkózásnak gondoltam, most ki ne találjuk már, hogy ez tényleg megtörténik.
akdestroyer
Kommenteld be Patnek,vagy Real Robnak, hogy faszok. Biztos átértékelik...

Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 912
Én eddig ezt az egészet offseason iszapbírkózásnak gondoltam, most ki ne találjuk már, hogy ez tényleg megtörténik.

több mint 5 éve
RealRob:
 twitter.com/NFLTotalAccess/status/1369449887784439811?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1369484109240672259%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es3_&ref_url=https%3A%2F%2Fbleacherreport.com%2Fseattle-seahawks

A kommentek a viccesek
Cancel Culture
Volt NFL jatekosok azt monjak ezek utan mar nem terhet vissza, igy, hogy sarba dorgolte a sajat OL-jet pl.

youtu.be/LxkBqFf9zMc
undisputedly

Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 926 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
RealRob:
 twitter.com/NFLTotalAccess/status/1369449887784439811?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1369484109240672259%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es3_&ref_url=https%3A%2F%2Fbleacherreport.com%2Fseattle-seahawks

A kommentek a viccesek
Cancel Culture
Volt NFL jatekosok azt monjak ezek utan mar nem terhet vissza, igy, hogy sarba dorgolte a sajat OL-jet pl.

youtu.be/LxkBqFf9zMc

Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
RealRob:

A kommentek a viccesek

Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
Chris Simms is megszakértette a QB prospecteket.
 www.youtube.com/channel/UCqZQlzSHbVJrwrn5XvzrzcA

...végülis én is interpretálom Erdős Pál profot, Reimannt, Gödellt, és megannyi óriást... 😊

Szerkesztette: Cancel Culture

Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
Én asszem értem a Dunlap cutot.
akdestroyer
Irigyellek! 😀

Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
Én asszem értem a Dunlap cutot.

több mint 5 éve
Ugyanitt: Senki sem kapott taget.
... és ez talán nem is akkora baj...

Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
Lehet nem érdekes, de beteszem.
 bleacherreport.com/articles/2935209-cfb-coach-compares-zach-wilson-to-russell-wilson-patrick-mahomes-ahead-of-draft

Na most van az, amit a cimbora mondott, és el-elkezdte beelőzgetni Wilson Lawrencet. Ami nyilván nem azt jelenti, hogy nem Lawrence lesz az 1/1, hanem annak az elég arckaparó workoutnak szólt, aminek semmi jelentősége.... csak olyan 80-100 közti pro elemző szedte szét....

Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
Azért offolunk, mert nincs miről beszélni...
A szarkazmus gúnyos, ellenséges stílus
Oscar Wilde a szellemesség legalacsonyabb rendű formájának nevezte.

A szarkazmust gyakran összekeverik az iróniával. Az irónia azt jelenti, hogy a szöveg szó szerinti értelme és a tényleges, a beszélő szándéka szerinti értelme ellentétes; a szarkazmus pedig azt, hogy a beszélő szándéka valakinek vagy valaminek a gúnyolása, vicctől, humortól mentesen. Irónia szarkazmus nélkül éppúgy lehetséges, mint szarkazmus irónia nélkül.

A szarkazmust a cinizmussal is gyakran összekeverik; az utóbbi (a hétköznapi szóhasználatban) egyfajta alapvetően nihilista attitűd az élet és más emberek felé, a szarkazmus viszont használható pozitív ideák vagy érzések kifejezésére is.

| szarkazmus 😀 |
Cancel Culture
Köszönöm a továbbképzést. 😀
A szóhasználatom oka prózai: az iróniára nem találtam big bang theory-s mémet. 😀

Amúgy miért offolunk?* 😀

| *Én így dolgozom fel a gyászt. |
akdestroyer

Sending out an S.O.S
több mint 5 éve

A szarkazmust gyakran összekeverik az iróniával. Az irónia azt jelenti, hogy a szöveg szó szerinti értelme és a tényleges, a beszélő szándéka szerinti értelme ellentétes; a szarkazmus pedig azt, hogy a beszélő szándéka valakinek vagy valaminek a gúnyolása, vicctől, humortól mentesen. Irónia szarkazmus nélkül éppúgy lehetséges, mint szarkazmus irónia nélkül.

A szarkazmust a cinizmussal is gyakran összekeverik; az utóbbi (a hétköznapi szóhasználatban) egyfajta alapvetően nihilista attitűd az élet és más emberek felé, a szarkazmus viszont használható pozitív ideák vagy érzések kifejezésére is.

| szarkazmus 😀 |
Cancel Culture
Köszönöm a továbbképzést. 😀
A szóhasználatom oka prózai: az iróniára nem találtam big bang theory-s mémet. 😀

Amúgy miért offolunk?* 😀

| *Én így dolgozom fel a gyászt. |

több mint 5 éve
???
Cancel Culture

Közben... Wilson kimaradt a szaknévsorból.

seahawkswire.usatoday.com/2021/03/08/russell-wilson-not-mentioned-season-ticket-holder-letter-seahawks/
Cancel Culture
Breaking News: Állítólag Carroll sem volt rajta. Nocsak.
| 😀 |
akdestroyer
 hu.wikipedia.org/wiki/Szarkazmus

Definíció szintjén stimmel.

| szarkazmus 😀 |

Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 753
| 😀 |
akdestroyer
Lol. Együtt mennek Csikágóba?
több mint 5 éve
???
Cancel Culture

seahawkswire.usatoday.com/2021/03/08/russell-wilson-not-mentioned-season-ticket-holder-letter-seahawks/
Cancel Culture
| 😀 |

több mint 5 éve
egyszerûen értelmezhetetlen.... hacsak a 3 1. kör csak 1 elsô kör és néhány játékos, többek közt olyan passrusher, aki mistt Dunlap mehet..... Hány ilyen van?
De komolyan az, hogy Dunlapot nem tudjuk megtartani überszar.
😕
Helmut the Dystopian Ride
Nyugi, a DL Dunlap nélkül is top5-ös egység.
akdestroyer
???

Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
egyszerûen értelmezhetetlen.... hacsak a 3 1. kör csak 1 elsô kör és néhány játékos, többek közt olyan passrusher, aki mistt Dunlap mehet..... Hány ilyen van?
😕
Helmut the Dystopian Ride
Nyugi, a DL Dunlap nélkül is top5-ös egység.

több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
 twitter.com/AdamSchefter/status/1368979204214296581
Dunlap cut
mbhawks

😕
több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Akkor most már Britt sincs?
garrett27
Sérülése óta ő sajnos nem kezdő.

Szerkesztette: Helmut Zimmer
több mint 5 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 688 — Seahawks fan
Akkor most már Britt sincs?

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 5 éve

Matthew99
imádom...!
több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 414 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
mbhawks Seattle Seahawks USC Trojans 25
 twitter.com/AdamSchefter/status/1368979204214296581
Dunlap cut

Szerkesztette: mbhawks
több mint 5 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 009
Fontos beszélgetések ezek, ezekben a nyomorúsagos napokban.
Amikor bármelyik pillanatban bejelenthetik a Bears-trade-et.
Nem nagyon van most fény az alagút végén.
akdestroyer
Ha van is trade helyzet, akkor eléggé csendben, mert Bears oldalról inkább csak pletykák vannak, de semmi komoly.
tüsi91
Szerintem nem lesz trade legalabbis iden nem. Russel fog a Center mögött allni az elso forduloban Seahawks-nal.
Iden mely az Oline draft. Dobjatok oda minden pick-et. Hozzatok el Shaq Barrett-et es irany Konf donto legalabb. Kulsos szemmel nezve.
Toto21
Á, ennek túl sok értelme lenne, tehát ilyen tuti nem lesz!