Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 5 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 903
Elvileg a Bears nagyon akarta Wilsont de közöltétek hogy nem eladó

bleacherreport.com/articles/2936580-russell-wilson-trade-rumors-bears-told-seahawks-arent-moving-qb-amid-talks
kapitnono
 youtu.be/CAKctc8NxpE

több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 196 — WHO DAT!!!!
Elvileg a Bears nagyon akarta Wilsont de közöltétek hogy nem eladó

bleacherreport.com/articles/2936580-russell-wilson-trade-rumors-bears-told-seahawks-arent-moving-qb-amid-talks

több mint 5 éve
peet_24 Seattle Seahawks 347
Ian Rapoport szerint Andy Dalton megy a macikhoz
peet_24
alá is írt.
Döbbenetes, hogy nem kaptunk 3 db 1. kört Wilsonért.
Jövőre gondolom megy isten hírével
Cancel Culture
Ezzel talán eldőlt, hogy marad nem? Csak mert akkor talán mindenki a kib@szott taktikázás, meg számolgatás helyett foglalkozhatna azzal, hogy a legjobbat hozza ki a helyzetből. RW nem hisztizhet be teljesen, ha később piacot akar. PC-ék meg nekiállhatnának szarból várat építeni, mert jelenleg 2 jelentős kezdőt vesztettünk az amúgy sem erős bandából. És ha értéket akarnak kapni később RW-ért, vagy netán itt akarják tartani, akkor csillognia kell az O#nek

Csak viccből:
Kérdés: pár éve a Chargers állt fel LB nélkül. A mi Ifjú Északunk kitalálja, hogy nem kell CB, majd a LB sor odaér mindenhova? Lesz nekünk 4-5-ös felállásunk? 😊
több mint 5 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
peet_24
alá is írt.
Döbbenetes, hogy nem kaptunk 3 db 1. kört Wilsonért.
Jövőre gondolom megy isten hírével

Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
peet_24 Seattle Seahawks 347
több mint 5 éve
Rodney Hudson!!!

(Bár gondolom nem azért kért release-t, hogy itt játszon...)
Duff
Szerintem ő jó, legalábbis legutoljára, amikor láttam még rendben volt.

Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
Duff Seattle Seahawks 3 449
Rodney Hudson!!!

(Bár gondolom nem azért kért release-t, hogy itt játszon...)
több mint 5 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 688 — Seahawks fan
Akkor most nincs center,CB, RB, pass rusher, a QB lög a levegőben. Ez eddig csodálatos!
garrett27
Tudod mi nincs még? 1. kör....
Cancel Culture
Az mondjuk nem tudom hogy gond e😀amilyen jol huzunk ott max azert kar h hatratrade utan nem lesy plusz pick
12th member
Nyugi, lesz majd pick elég, ha még behúzzuk Darnoldot is. Évekig jó magasan fogunk draftolni.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 5 éve
12th member Seattle Seahawks 1 053
Akkor most nincs center,CB, RB, pass rusher, a QB lög a levegőben. Ez eddig csodálatos!
garrett27
Cancel Culture
Az mondjuk nem tudom hogy gond e😀amilyen jol huzunk ott max azert kar h hatratrade utan nem lesy plusz pick
több mint 5 éve
garrett27

Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 688 — Seahawks fan

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 5 éve
Fantomas0429 Seattle Seahawks 958 — Fantomas0429
Griffin azért cumi, nem?
steelwolf
Hát nem kicsit. Voltak ugyan homály meccsei bőven, de a többi kóklerhez képest aki CB-nek nevezi magát, kifejezetten üdítő talent volt a pályán, és kellemes ember a pályán kívül. A tesójával ráadásul szimpatikus hálivúd sztori az övék. Én nagyon sajnálom.
Hanni
Azért nagyon sok homály volt ott. Én annyira nem vagyok ki ettől a hírtől, bár tagadhatatlanul kúrva jó csávó, de ezerszer inkább egy 2-3 évvel ezelőtti paraszt Shermant látnék a pályán.
Cancel Culture
Ez egyértelmű, csak ahogy egy hsz-el lejjebb Oszi már vizionálta, élmény lesz ilyen Tré Flowers meg DUMBbar szintű allprokat nézegetni. AK-nak elkopik a paintje, annyi pirosat fog rajzolni.
Hanni
Így van nincs más opciónk ezért a helyzet tarthatatlanságát belátva CB 1 nélkül fog a csapat felállni. 10-en lesznek a védők a pályán.

Szóval, ha nem AK rajzolja, hanem én, akkor Griff, a meccsek jelentős részében nem 1 és nem 2 kulcs momentumban fekete kérdőjeleket kapott volna. Mióta nincs Earl, azóta baj van, a downhill kivételével minden játékával. Mióta nem csapdázunk, ennek jelentősége sincs, tehát, labdát sem igazán szerez.
Cancel Culture
Blair igèretesnek tunt mielott leserult, talan ha egeszseges potolja az Earl altal okozott urt?
több mint 5 éve
Griffin azért cumi, nem?
steelwolf
Hát nem kicsit. Voltak ugyan homály meccsei bőven, de a többi kóklerhez képest aki CB-nek nevezi magát, kifejezetten üdítő talent volt a pályán, és kellemes ember a pályán kívül. A tesójával ráadásul szimpatikus hálivúd sztori az övék. Én nagyon sajnálom.
Hanni
Azért nagyon sok homály volt ott. Én annyira nem vagyok ki ettől a hírtől, bár tagadhatatlanul kúrva jó csávó, de ezerszer inkább egy 2-3 évvel ezelőtti paraszt Shermant látnék a pályán.
Cancel Culture
Ez egyértelmű, csak ahogy egy hsz-el lejjebb Oszi már vizionálta, élmény lesz ilyen Tré Flowers meg DUMBbar szintű allprokat nézegetni. AK-nak elkopik a paintje, annyi pirosat fog rajzolni.
Hanni
Így van nincs más opciónk ezért a helyzet tarthatatlanságát belátva CB 1 nélkül fog a csapat felállni. 10-en lesznek a védők a pályán.

Szóval, ha nem AK rajzolja, hanem én, akkor Griff, a meccsek jelentős részében nem 1 és nem 2 kulcs momentumban fekete kérdőjeleket kapott volna. Mióta nincs Earl, azóta baj van, a downhill kivételével minden játékával. Mióta nem csapdázunk, ennek jelentősége sincs, tehát, labdát sem igazán szerez.

Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
Fantomas0429 Seattle Seahawks 958 — Fantomas0429
Kivancsi vagyok erkezik e valaki a Jaguarsbol nagyon toljuk odafele a szabad ugynokoket 😂
több mint 5 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 657 — Poloska confirmed
Griffin azért cumi, nem?
steelwolf
Hanni
Cancel Culture
több mint 5 éve
Griffin azért cumi, nem?
steelwolf
Hanni

Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Jó isten gyere le, Tré Flowers-en mi játékok lesznek 😀
több mint 5 éve
Griffin azért cumi, nem?
steelwolf
Tök jó kis 2. CB, De erre a célra nevelgetjük Reedet. 1 számúnak alkalmatlan, szóval vegyes a kép.

Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 657 — Poloska confirmed
Griffin azért cumi, nem?
steelwolf
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 640 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Griffin azért cumi, nem?
több mint 5 éve
A kurva életbe bazdmeg, az egyik kedvenc játékosom volt.
😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

Ez eddig egy kurvaszar offseason, és érzésem szerint még nem vagyunk a gödör alján.

több mint 5 éve
Griff Jaguár lett- sajnálom, sok sikert neki. 😊

Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
SONICS-SEAHAWKS Seattle Seahawks Washington Huskies 134 — andrasbora@gmail.com
Írok azért egy vidámabbat is.

- Gyorsan átstrukturáljuk Wilson és Wagner szerződését, így szabadítva fel pénzt idénre
- első igazolásunk David Andrews (C) lesz
- Shellt kivágjuk, érkezik Mitchell Schwartz, aki mégse vonul vissza, hogy gyerekkori álma valósulhasson meg és Seattleben nyerjen gyűrűt
- egyéves szerződéssel megszerezzük Gabe Jacksont
- olcsóért jön Emmanuel Sanders, Kyle Rudolph és Mike Davis
- Dunlap olcsón visszajön
- Ford 2. körös tendert kap
- Wright mégiscsak ad hometown discountot és olcsóért visszajön
- Sherman visszatér olcsóért
- a drafton Walker Little OT-t húzzuk, akit Brown betanít 2021-ben, majd 2022-től 10 évre megoldja a vakoldali tackle posztját
több mint 5 éve
SONICS-SEAHAWKS Seattle Seahawks Washington Huskies 134 — andrasbora@gmail.com
Egyelőre így állunk és Fournette iránt érdeklődünk, ami wtf szerintem, ha nem vet minimumért jön, de úgyse. Eddig semmit nem csináltunk, nem is fogunk, mert minden a legnagyobb rendben van.

QB- Boldogtalan Wilson
RB- Penny???
WR1- Metcalf
WR2- Lockett
WR3- ???
TE- ??? Dissly talán
LT- Brown
LG- ???
C- ???
RG- Lewis
RT- Shell
LEO- ???
NT- ???
DT- Reed
DE- ???
SAM- ???
MIKE- Wagner
WILL- Brooks
CB1- ???
CB2- DJ Reed???
NB - Amadi
FS- Diggs
SS- Adams

Szerintem ez lesz:
- Ifedi visszajön
- Dunlap visszajön nem olyan olcsón
- Fordra első körös tendert fogunk rakni
- Visszahozzuk Mooret WR3-nak túlfizetéssel
- Flowers-DJ Reed CB párosunk lesz
- Griffin és Wright a Rams/Cards/9ers trióhoz megy
- a drafton az árválkodó 2. körüsünkkel Hamsa Nasirildeen SS-t fogjuk húzni
több mint 5 éve
Nem vagyok képben a munkásságával kapcsolatban, valaki világosítson fel:
Abból, hogy Stez hardcore Seahawks fan lett, mi következik?
Kinyílik a csempionsip ablak, vagy irány az 1/1?
Mik a múltbéli tapasztalatok?