NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 758
44
18:00 #15 South Carolina @ #12 Clemson - ARENA4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 4 éve
Az nfl tortenetenek legrosszabb passzvedekezese:Ez még most sem kerül senki állásába?
Most passing yards allowed per game since 1978 (and I’ll assume all time):
— Mitch Moss (@MitchMossRadio) November 8, 2020
8) 2013 Eagles 289.8
7) 2012 Saints 292.6
6) 2011 Patriots 293.9
5) 2012 Buccaneers 297.4
4) 2015 Giants 298.9
3) 2011 Packers 299.8
...
2) 2020 Falcons 311.6
...
...
1) 2020 Seahawks 365.7!!
undisputedly
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 4 éve
Az nfl tortenetenek legrosszabb passzvedekezese:Most passing yards allowed per game since 1978 (and I’ll assume all time):
— Mitch Moss (@MitchMossRadio) November 8, 2020
8) 2013 Eagles 289.8
7) 2012 Saints 292.6
6) 2011 Patriots 293.9
5) 2012 Buccaneers 297.4
4) 2015 Giants 298.9
3) 2011 Packers 299.8
...
2) 2020 Falcons 311.6
...
...
1) 2020 Seahawks 365.7!!
több mint 4 éve
Arról emlékezzünk meg, hogy legalább Dunlap akart játszani, nekem tetszett, amit produkált.
több mint 4 éve
Most lehet tulgondolom sott eleg valoszinu de szerintem az volt a terv h Blair tolti be majd az urt Adams mogott ameddig o bohockodik ( kvazi ET fele jatek) csak ugye 1-2 heten leserult es azota se sikerult rendesen osszerakni a gameplant.Lehet tul sokat gondolok de hihetetlen h a tegnapi vedelem egy College meccsen is kapott volna legalabb 300 yardot.
több mint 4 éve
Jo dolog volt 2db elso kort adni Adamsert, ha a meccsenkenti sackjeert cserebe kapunk rola 150+ yardot. LOL.Ja, az sem volt véletlen, hogy Adams PC-hez ment magyarázni, nem Nortonhoz.A vedelem PC sara. Norton "csak" az elhibazott meccs kozbeni dolgokert felel. Teljes kaosz a vedosor.Es ezt a foszert hosszabitottuk meg 😀 Nem szamitott ra, hogy a Bills futas helyett inkabb passzolni fog, igy a futas elleni vedekezesre kidolgozott tervunk ment a kukaba. Erted b+, AZ NFL TORTENETENEK LEGROSSZABB PASSZVEDEKEZESE ez yardokban, de nem szamitott ra, hogy passzolni fognak 😀Hatalmas 😂😂
"These guys didn't even try to run the football today," Carroll said, via NBC Sports Northwest's Joe Fann. "We didn't expect that to happen. We didn't think they would totally abandon the running game. We had a real nice plan for how they were gonna run it. We have to be able to adapt better."
undisputedly
Ez volt a kerdesem korabban hogy ez lesz 2025 ig vagy lehet valtoztatni ha lecsereljuk Ken Nortont?
Fantomas0429
undisputedly
krankovics
Quinn elerheto, ha mas nem, tanacsadonak hozzuk be.
több mint 4 éve
krankovics
407
Ja, az sem volt véletlen, hogy Adams PC-hez ment magyarázni, nem Nortonhoz.A vedelem PC sara. Norton "csak" az elhibazott meccs kozbeni dolgokert felel. Teljes kaosz a vedosor.Es ezt a foszert hosszabitottuk meg 😀 Nem szamitott ra, hogy a Bills futas helyett inkabb passzolni fog, igy a futas elleni vedekezesre kidolgozott tervunk ment a kukaba. Erted b+, AZ NFL TORTENETENEK LEGROSSZABB PASSZVEDEKEZESE ez yardokban, de nem szamitott ra, hogy passzolni fognak 😀Hatalmas 😂😂
"These guys didn't even try to run the football today," Carroll said, via NBC Sports Northwest's Joe Fann. "We didn't expect that to happen. We didn't think they would totally abandon the running game. We had a real nice plan for how they were gonna run it. We have to be able to adapt better."
undisputedly
Ez volt a kerdesem korabban hogy ez lesz 2025 ig vagy lehet valtoztatni ha lecsereljuk Ken Nortont?
Fantomas0429
undisputedly
több mint 4 éve
A vedelem PC sara. Norton "csak" az elhibazott meccs kozbeni dolgokert felel. Teljes kaosz a vedosor.Es ezt a foszert hosszabitottuk meg 😀 Nem szamitott ra, hogy a Bills futas helyett inkabb passzolni fog, igy a futas elleni vedekezesre kidolgozott tervunk ment a kukaba. Erted b+, AZ NFL TORTENETENEK LEGROSSZABB PASSZVEDEKEZESE ez yardokban, de nem szamitott ra, hogy passzolni fognak 😀Hatalmas 😂😂
undisputedly
Fantomas0429
több mint 4 éve
Es ezt a foszert hosszabitottuk meg 😀 Nem szamitott ra, hogy a Bills futas helyett inkabb passzolni fog, igy a futas elleni vedekezesre kidolgozott tervunk ment a kukaba. Erted b+, AZ NFL TORTENETENEK LEGROSSZABB PASSZVEDEKEZESE ez yardokban, de nem szamitott ra, hogy passzolni fognak 😀Hatalmas 😂😂
undisputedly
több mint 4 éve
Jut eszembe, a Delfineknek jár a kalapemelés. Ha már a mi esténk főműsoridőben ment a kukába.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 4 éve
Na megyek vissza aludni még nem épültem fel, holnap hazaengednekJobbulast 😊
Helmut Zimmer
több mint 4 éve
Na igen, 7-el ment a Bills, megfogtuk a 3 -nál a drive-t, erre Adams odabasz totál értelmetlenül és végig is mentek. Na ott ami kijött belőlem az nem keresztényhez méltó dolog volt.Fáztam ettől a meccstől már alapból. Aztán jött a bejelentés PC szerződéséről és valamiért úgy éreztem ez most rossz ómen. Figalmam sincs miért, honnan jött ez rám. Aztán jött a meccs és láttuk mi történt. Ez a védelem, ez a def játékhívás egyszerűen méltatlan a Seahawkshoz. Norton ideje nálam lejárt. Egyszerűen széthajigàlnak minket. Nem akarok senkit külön kiemelni, de Adams esetében én azt látim, hogy teljesen önfejű. Megy blitzelni ha kell ha nem, a helyére meg nennek a lasztik. Ilyen játékkal el se menjünk LA-be.Nalam.az est jelenete az volt mikor kaptunk mar legalabb 100 yardot Adamsrol vegre sikerult az elso sacke es odament PC hez magyarazni h mennyire kurva jo neki blitzelni kell aztan kaptunk ra meg 150 yardot.
garrett27
Fantomas0429
több mint 4 éve
Es ezt a foszert hosszabitottuk meg 😀 Nem szamitott ra, hogy a Bills futas helyett inkabb passzolni fog, igy a futas elleni vedekezesre kidolgozott tervunk ment a kukaba. Erted b+, AZ NFL TORTENETENEK LEGROSSZABB PASSZVEDEKEZESE ez yardokban, de nem szamitott ra, hogy passzolni fognak 😀"These guys didn't even try to run the football today," Carroll said, via NBC Sports Northwest's Joe Fann. "We didn't expect that to happen. We didn't think they would totally abandon the running game. We had a real nice plan for how they were gonna run it. We have to be able to adapt better."
Szerkesztette: undisputedly
több mint 4 éve
Fáztam ettől a meccstől már alapból. Aztán jött a bejelentés PC szerződéséről és valamiért úgy éreztem ez most rossz ómen. Figalmam sincs miért, honnan jött ez rám. Aztán jött a meccs és láttuk mi történt. Ez a védelem, ez a def játékhívás egyszerűen méltatlan a Seahawkshoz. Norton ideje nálam lejárt. Egyszerűen széthajigàlnak minket. Nem akarok senkit külön kiemelni, de Adams esetében én azt látim, hogy teljesen önfejű. Megy blitzelni ha kell ha nem, a helyére meg nennek a lasztik. Ilyen játékkal el se menjünk LA-be.Nalam.az est jelenete az volt mikor kaptunk mar legalabb 100 yardot Adamsrol vegre sikerult az elso sacke es odament PC hez magyarazni h mennyire kurva jo neki blitzelni kell aztan kaptunk ra meg 150 yardot.
garrett27
több mint 4 éve
Fáztam ettől a meccstől már alapból. Aztán jött a bejelentés PC szerződéséről és valamiért úgy éreztem ez most rossz ómen. Figalmam sincs miért, honnan jött ez rám. Aztán jött a meccs és láttuk mi történt. Ez a védelem, ez a def játékhívás egyszerűen méltatlan a Seahawkshoz. Norton ideje nálam lejárt. Egyszerűen széthajigàlnak minket. Nem akarok senkit külön kiemelni, de Adams esetében én azt látim, hogy teljesen önfejű. Megy blitzelni ha kell ha nem, a helyére meg nennek a lasztik. Ilyen játékkal el se menjünk LA-be.
több mint 4 éve
Braxanál nem ismerek rlkötelezettebb fant, de az eredménykövetôben kihordott 2-3 infarktust, és mindenki minden volt csak nagyságosúr nem. Ettôl még mindenki tudta, hogy Die Hard.Nèzzètek el nekünk , meccs van adrenalin a toppon pia is fogyott boven es nem ugy nezzuk vagyis inkabb nem ugy latjuk a meccseket mint ti nem olyan.reszletesseggel stb. Nekunk egyszeru szurkolonak aki nincs benne strategiaba es mely dolgokba az alfa es az omega Wilson , vedelem volt mar szar elkapok voltak mar szarok tadofal is, de Wilsont mindig megmentonel latjuk ahogy egy vereseg is annyira faj mintha elvaras lenne hogy 1-2 vereseggel mar playoffba se lehet jutni.Nem a konstruktív hozzászólásokra céloztam, hanem arra az őrjöngésre ami az eredménykövetőben ment.Ha valaki be meri írni, hogy RW gyengén játszott, és ezért ment el a meccs, azWilson gyengén játszott, de ilyen van, csak az igazi hülyék vonnak ebbôl le mély következtetéseket.... De igazi hülyék mindig vannak és sokan.
1: agyhalott
2: virtuálisan szájbarúgom.
akdestroyer
Wilson játéka azonban semmiség az outcoachoz képest, amit Carroll kapott.
Annyira esetleges a védelem, hogy én semmilyen rendszert nem véltem felfedexni. Dunbar azonnal cut, de a secben akárki kis túlzással. Itt lasssn bárki összedobál 300 350 yardot, Allen meg sokkal jobb a “bárkinél” fôleg Diggssel, fôleg ezzel az OC megközelítéssel.
Amúgy grat a Billsnek, nagyon jól játszottak, komoly volt a játékhívás mindkét oldaloon, számos új elemmel. Fraziert kiemelném, Hughes nagyot játszott, nagyot játszik meccsek óta, ahogy Edmunds is. Ma a Seattle teljesen feladta, hogy megvédjen teljes zónákat, vagy mert ennyire nincs teherség, vagy mert nincs szinkron.
Hány Bills támadó falembernek kellett kiesnie, hogy legyen nyomás?
Allen az 1. negyedben 4 mpket ült a lasztin!!!!!!!!!! Ken Norton borzasztó, de szerintem nem ô itt az écesz.
Azt hiszem ehhez képest nem Wilson játéka itt a kérdés.
De persze vállalom, hogy agyhalott vagyok. Vállalom a szájbarugást,
jó lesz nézni carollt még sok évig...
Na megyek vissza aludni még nem épültem fel, holnap hazaengednek
Helmut Zimmer
Ha tudsz, érverhetsz amellett, hogy miért volt RW gyenge, max én majd leírom miért nincs igazad.
akdestroyer
Az ervek es a tudas nalatok van ezekbol tanulunk mi.
Go Hawks
Fantomas0429
több mint 4 éve
Nèzzètek el nekünk , meccs van adrenalin a toppon pia is fogyott boven es nem ugy nezzuk vagyis inkabb nem ugy latjuk a meccseket mint ti nem olyan.reszletesseggel stb. Nekunk egyszeru szurkolonak aki nincs benne strategiaba es mely dolgokba az alfa es az omega Wilson , vedelem volt mar szar elkapok voltak mar szarok tadofal is, de Wilsont mindig megmentonel latjuk ahogy egy vereseg is annyira faj mintha elvaras lenne hogy 1-2 vereseggel mar playoffba se lehet jutni.Nem a konstruktív hozzászólásokra céloztam, hanem arra az őrjöngésre ami az eredménykövetőben ment.Ha valaki be meri írni, hogy RW gyengén játszott, és ezért ment el a meccs, azWilson gyengén játszott, de ilyen van, csak az igazi hülyék vonnak ebbôl le mély következtetéseket.... De igazi hülyék mindig vannak és sokan.
akdestroyer
Annyira esetleges a védelem, hogy én semmilyen rendszert nem véltem felfedexni. Dunbar azonnal cut, de a secben akárki kis túlzással. Itt lasssn bárki összedobál 300 350 yardot, Allen meg sokkal jobb a “bárkinél” fôleg Diggssel, fôleg ezzel az OC megközelítéssel.
Amúgy grat a Billsnek, nagyon jól játszottak, komoly volt a játékhívás mindkét oldaloon, számos új elemmel. Fraziert kiemelném, Hughes nagyot játszott, nagyot játszik meccsek óta, ahogy Edmunds is. Ma a Seattle teljesen feladta, hogy megvédjen teljes zónákat, vagy mert ennyire nincs teherség, vagy mert nincs szinkron.
Allen az 1. negyedben 4 mpket ült a lasztin!!!!!!!!!! Ken Norton borzasztó, de szerintem nem ô itt az écesz.
Helmut Zimmer
Ha tudsz, érverhetsz amellett, hogy miért volt RW gyenge, max én majd leírom miért nincs igazad.
akdestroyer
Az ervek es a tudas nalatok van ezekbol tanulunk mi.
Go Hawks
több mint 4 éve
köszi!Jobbulast Prof.Ha valaki be meri írni, hogy RW gyengén játszott, és ezért ment el a meccs, azWilson gyengén játszott, de ilyen van, csak az igazi hülyék vonnak ebbôl le mély következtetéseket.... De igazi hülyék mindig vannak és sokan.
akdestroyer
Helmut Zimmer
Fantomas0429
több mint 4 éve
mert akárkinek lehet rossz napja..., amikor nem olvassa konzistensen a védelmet. Ma ez nem ment, nem érezte a nyomást, nem hívta át a nyílvánvalóan rossz hívásokat. Ilyen van. A csúcson lévô Manning achargers ellen dobott 5 picket, ettôl nem kissebb figurája a sportnsk. De szerintem felesleges Wilsont szeletelni, nem ô itt megoldandó gondNem a konstruktív hozzászólásokra céloztam, hanem arra az őrjöngésre ami az eredménykövetőben ment.Ha valaki be meri írni, hogy RW gyengén játszott, és ezért ment el a meccs, azWilson gyengén játszott, de ilyen van, csak az igazi hülyék vonnak ebbôl le mély következtetéseket.... De igazi hülyék mindig vannak és sokan.
akdestroyer
Helmut Zimmer
akdestroyer
több mint 4 éve
Jobbulast Prof.Ha valaki be meri írni, hogy RW gyengén játszott, és ezért ment el a meccs, azWilson gyengén játszott, de ilyen van, csak az igazi hülyék vonnak ebbôl le mély következtetéseket.... De igazi hülyék mindig vannak és sokan.
akdestroyer
Helmut Zimmer
több mint 4 éve
akdestroyer
4 751
Nem a konstruktív hozzászólásokra céloztam, hanem arra az őrjöngésre ami az eredménykövetőben ment.Ha valaki be meri írni, hogy RW gyengén játszott, és ezért ment el a meccs, azWilson gyengén játszott, de ilyen van, csak az igazi hülyék vonnak ebbôl le mély következtetéseket.... De igazi hülyék mindig vannak és sokan.
akdestroyer
Helmut Zimmer
több mint 4 éve
Ha valaki be meri írni, hogy RW gyengén játszott, és ezért ment el a meccs, azWilson gyengén játszott, de ilyen van, csak az igazi hülyék vonnak ebbôl le mély következtetéseket.... De igazi hülyék mindig vannak és sokan.
akdestroyer
több mint 4 éve
akdestroyer
4 751
Nem játszott gyengébben mint szokott, az OL játszott gyengébben mint szokott, 45 dropbackből 5 sack és 16 QB hit jött össze, ami azt jelenti, hogy minden 2.playben agyonverték. A hatalmas nyomás miatt a 3 down helyett folyamatosan kb 1 downból kellett megoldani a 10 yardot, mert a többi play halott volt, és ez, hogy egész meccsen hosszú passzokra volt kényszerítve egy ilyen D# ellen, és mégis csak 1 INTet dobott, az maga a csoda.
Meg az hogy felrakott 35 pontot ilyen körülmények között.
Az utolsó Metcalf TD előtt, kulcs 3.kísérleten 2 secen belül ért oda a passrush, majd a 4.kísérleten megint, ami felháborító, már-már vért kíván.
Amúgy is kibaszott szar volt a legtöbb hívás.
Az első endzone INT előtt, kb már a snapnél tudta a Bills hogy mi jön, és már azelőtt halott volt a játék, hogy bedobta az endzoneba a keresőt. Ez meg már coaching.
Hatalmasat játszott és kurvára nem segítette ki senki. Se a támadófal, se az edzői gárda.
több mint 4 éve
Ha valaki be meri írni, hogy RW gyengén játszott, és ezért ment el a meccs, azEn ertem a frusztraciodat de szerintem kovetobe se gondolta senki h Rw jatekan menne el a meccs csak h gyengebben jatszott mint szokott , ezen vitatkozhat aki akar engem inkabb az erdekel h D az Ken Norton vagy PC mert ha Norton akkor orvosolhato ha Pc akkor 2025 ig beszoptuk.
akdestroyer
több mint 4 éve
Sifur
1 118
Ha valaki be meri írni, hogy RW gyengén játszott, és ezért ment el a meccs, azEgész évben az Offense tartja életben a Hawkst, 1 1 play volt, és talán a múlt hét amikor a defense felment a pályára... Ma teljesen magára volt hagyva, minta csak a seattle offense játszott volna, felesleges volt felküldeni a védelmet csak az időt húzták... Wilson egyik legjobb éve, és szerintem azért kapja meg a labdát már a legelején mert PC tudja hogy kuka a védelem
akdestroyer
több mint 4 éve
😂😂 Nagyon jo!!!!Ha valaki be meri írni, hogy RW gyengén játszott, és ezért ment el a meccs, azEn csak ezt a kepet akartam itthagyni🙂
akdestroyer
www.instagram.com/p/CHWC0OFFSvd/?igshid=gozmnljp0l4p
12th member
En megkovetem magam hogy amikor Helm az elso pillanatban azt mondta h Adamsen beszopjuk a yardokat mert onfejuen rendszeren kivul jatszik akkor nem hittem neki.
Ez a D lehet jobb vagyis ennel.csak jobb lehet, es nem kell veretlenek maradjunk de az elso felido az igazi csalodas volt.