NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 4 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 369 — Josh testamentuma
mondanék valami nagyon okosat, de hiába, mert hiába.
amúgy le is szarom nem fogok egy vénmészlerakat miatt agyvérzést kapni. 9-ers meccs után írtam, hogy Dunbar mancov szar, na végre feltûnt a nagymesternek is... Eddig hol volt?
Norton nem érdekes.

A megoldás egyszerû, el kell kezdeni dolgozni, feltûrni az ingujjat, és összetenni végre a védelmet. Jobb ennek a védelemnek az embersnyaga, mint a produktum. Emberfogásban az a szép, hogy max egy átadással mûködik, így olyan nagyon összeszokni nem kell. Fosás van.. ennyi! Adamset illeszteni kell a csapattal, vagy ültetni. Senki nem tart fegyvert Carroll fejéhez, hogy kezdjen akár Adams akár Dunbar. Kezdjenek, ha annyira felkészültek lesznek!
Amúgy meg ET....
egyszer vissza kell hozni, hogy visszsvonulhasson.
Mai jóhír!
 www.fieldgulls.com/2020/11/9/21555857/seattle-seahawks-loss-buffalo-bills-rush-secondary-carroll-norton-job-adams-dunbar-griffin-defense

Rendben van a passrush. A kijelentés teljesen valid, szakmailag kb ugyanazon beszélgetések nívóját veri mint a Russ már nem MVP kandidátus.

Tényleg csak 2-3 kezdő Bills falembernek kellett kiesnie , 8-as technikára kellett SS-t állítani (mondjuk így kevesebb kárt csinált) , illetve a B gapen átspriccelő "utánam az özönvíz" kódnevű blitzsémának kellett ehhez megvalósulnia.

Bravo, vagy ahogy az egyszeri Madden játékos fogalmaz engage 8!
Helmut Zimmer
Szerinted mi lehet a tényleges megoldás a gondjainkra, létezik egyáltalán így szezon felénél? Norton a helyén fog maradni szerintem ezt mind tudjuk (sajnos), összeszokás hiány van egyszerűen rossz a séma és a védő hívások? Múlthéten szinte 0 blitz most meg konstans csak azt hívtuk, nem sok konzisztencia van benne...
Én azzal a részével egyet tudok érteni a cikknek hogy a DB sor meccsről meccsre más lesz gyakorlatilag ,vagy éppen kidől valaki más éppen visszatér ez sem könnyíti meg az összeszokást. Nem menteni akarom őket ez sajnos így van. A szakmai részével kevésbé vagyok tisztában de többnyire szeretünk zónázni, itt visszaüthet az összeszokottsága hiánya miatti kommunikációs zavar.
Ugyanakkor ha emberezésre kerül sor szintén megégetnek már nem az első meccs amikor a snap előtt tépem a hajam hogy a cornerek alapból 5-10 yardra állnak fel a WR-ektől, természetesen vagy lefutják őket vagy egy tesztcsel és elszállnak meg sem próbálják leütközni/lassítani őket 5 yardon belül. Ilyen utasítás kitől jön, ki mondja meg milyen messze állj fel az elkapótól? séma része?

Azért kifejezetten nagy csalódás a DB sor mert szerintem szezon előtt ezt mindenki rendben gondolta a névsor alapján, ahhoz képest Blair első héten kidőlt, Adams alig játszott eddig, Dunbar meg többnyire botrány...Griffin felemás többnyire jó, Amadi és Neal szintén, Flowers kuka.
12th member
több mint 4 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Eltiltott a doki a Seattle meccsek nézésétől!
Vasárnap rajtam volt a mérőcucc, és több alkalommal olyan értékeket mért, hogy ihajjj!!!!

Mikor leszereltem, beszélt velem az orvos, mert nem akart kiengedni. Tudni akarta, min zaklattam fel magam... Ez a meccs volt. a felülvizsgálatig (1 hónapig) nem nézhetek meccset, nem is eredmény-követőzhetek. 😀 😀 😀.
Helmut Zimmer
Csorikam, hogy ertetlenkedhetett, amikor kiertekelte, hogy ejszaka mi a fasz boritja fel a terapiajat😬😬

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 4 éve
12th member Seattle Seahawks 1 053
Mai jóhír!
 www.fieldgulls.com/2020/11/9/21555857/seattle-seahawks-loss-buffalo-bills-rush-secondary-carroll-norton-job-adams-dunbar-griffin-defense

Rendben van a passrush. A kijelentés teljesen valid, szakmailag kb ugyanazon beszélgetések nívóját veri mint a Russ már nem MVP kandidátus.

Tényleg csak 2-3 kezdő Bills falembernek kellett kiesnie , 8-as technikára kellett SS-t állítani (mondjuk így kevesebb kárt csinált) , illetve a B gapen átspriccelő "utánam az özönvíz" kódnevű blitzsémának kellett ehhez megvalósulnia.

Helmut Zimmer
Szerinted mi lehet a tényleges megoldás a gondjainkra, létezik egyáltalán így szezon felénél? Norton a helyén fog maradni szerintem ezt mind tudjuk (sajnos), összeszokás hiány van egyszerűen rossz a séma és a védő hívások? Múlthéten szinte 0 blitz most meg konstans csak azt hívtuk, nem sok konzisztencia van benne...
Én azzal a részével egyet tudok érteni a cikknek hogy a DB sor meccsről meccsre más lesz gyakorlatilag ,vagy éppen kidől valaki más éppen visszatér ez sem könnyíti meg az összeszokást. Nem menteni akarom őket ez sajnos így van. A szakmai részével kevésbé vagyok tisztában de többnyire szeretünk zónázni, itt visszaüthet az összeszokottsága hiánya miatti kommunikációs zavar.
Ugyanakkor ha emberezésre kerül sor szintén megégetnek már nem az első meccs amikor a snap előtt tépem a hajam hogy a cornerek alapból 5-10 yardra állnak fel a WR-ektől, természetesen vagy lefutják őket vagy egy tesztcsel és elszállnak meg sem próbálják leütközni/lassítani őket 5 yardon belül. Ilyen utasítás kitől jön, ki mondja meg milyen messze állj fel az elkapótól? séma része?

Azért kifejezetten nagy csalódás a DB sor mert szerintem szezon előtt ezt mindenki rendben gondolta a névsor alapján, ahhoz képest Blair első héten kidőlt, Adams alig játszott eddig, Dunbar meg többnyire botrány...Griffin felemás többnyire jó, Amadi és Neal szintén, Flowers kuka.
több mint 4 éve
Mai jóhír!

több mint 4 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
Vasárnap rajtam volt a mérőcucc, és több alkalommal olyan értékeket mért, hogy ihajjj!!!!

Mikor leszereltem, beszélt velem az orvos, mert nem akart kiengedni. Tudni akarta, min zaklattam fel magam... Ez a meccs volt. a felülvizsgálatig (1 hónapig) nem nézhetek meccset, nem is eredmény-követőzhetek. 😀 😀 😀.
Helmut Zimmer
Szerintem pereld a szakvezetést, bizonyítékod is van. Hátha peren kívüli megegyezésként kibasszák D# staffot. 😉
tomz
Avagy Jets meccset kell nézni és akkor a mérőcucc kisimul, sőt, érdeklődve fog körbetekintgetni, hogy Hallo Helm, itt vagy?! 😉
több mint 4 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215

Helmut Zimmer
Szerintem pereld a szakvezetést, bizonyítékod is van. Hátha peren kívüli megegyezésként kibasszák D# staffot. 😉
tomz
Dehogy dobják ki😀 Ugyan az megy mint drága egy Cable-nél ment, szar munkát csinál, de maradjon.
több mint 4 éve
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 358

Helmut Zimmer
több mint 4 éve

több mint 4 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 751
Amugy braxa-rol tudtok valamit? Nagyon eltunt.
undisputedly
Nem, de szerintem tele lett a töke a folyamatos édesbús pesszimista hangulattal.
Kb pár hete likolta Sanya vslamelyik megmozdulását amiben több optimiznusra szólított fel.
Helmut Zimmer
Braxának üzenném, hogy tökre érzem a megbújó forradalmi hangulatot a némaságában, és adott esetben még fel is ülnék a wagonra.
De a tegnapi meccs után hogy kell?
Milyen legyen a hangulat?

Ilyen? 😀

Amúgy az apja faszát az életnek, meg a kibaszott humorérzékének.

Éveken át néztük együtt a kilátástalan impotens támadósorunkat, a félidőig felrakott 3-6 pontokat, a multiple 3&outokat, a RW handoffokat akár 20 pont hátrányban is, az Ifedi cut blockokat, meg Jamarcus Webbet.
És sírtunk, hogy legyen valami.

Nem akartunk mi ennyire jót, csak valamit, ami nem ANNYIRA atomszar, mint az volt.
És megadatott.
És ez a valami 5x jobb, mint az amire bármikor is vágytunk/vágyhattunk.
Bazdki rendesen öröm nézni ezt a támadósort, MVP Wilsont meg OPOY Metcalfet.

És az élet visszakézből úgy baszott pofán, hogy a fal adta a másikat... Akkora DB elváltásokkal, meg beszopott 3&27-ekkel, hogy az embernek az élettől is menjen el a kedve.

Miért?
Miéééért bazdmeeeg?!!!!

(Ismeretlen költő, Seattle 2020)

több mint 4 éve
alatriste Green Bay Packers 11 314 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
ha Carrollal van gomdod itt van Sanyi és megvédi, ha Wilsonnal kapcsolatban van meglátásod, akkor jön Ak és megharcol.
A metcalf egyházat azért képviselem én mert Wyatt látens, Sanya meg Hát ugye egyrészt megteremtette DKt, másrészt ô a Carroll egyház szentje is.
Adams egyház nincs még, de szerintem még lesz.

undisputedly
Nem, de szerintem tele lett a töke a folyamatos édesbús pesszimista hangulattal.
Kb pár hete likolta Sanya vslamelyik megmozdulását amiben több optimiznusra szólított fel.
Helmut Zimmer
PErsze, de o volt a suly az optimista merlegben, ha nem kommentel, nyilvan megbomlik az egyensuly.
undisputedly
Helmut Zimmer
Ha van rá igény jövök Adams érseknek.

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
 mobile.twitter.com/KononDesigns

Szerkesztette: Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 358
Amúgy szerintem a választás miatt volt az egész. Tampa Blady is padlóla lett dobva dulván, ő Trumpot gyászolta, mink meg bebaszcsiztunk nagyon jó demokratához méltóan, oszt mindenk csak lődörgött a pályán, mint csikósgatyában a 2 centis f@sz.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
ha Carrollal van gomdod itt van Sanyi és megvédi, ha Wilsonnal kapcsolatban van meglátásod, akkor jön Ak és megharcol.
A metcalf egyházat azért képviselem én mert Wyatt látens, Sanya meg Hát ugye egyrészt megteremtette DKt, másrészt ô a Carroll egyház szentje is.

undisputedly
Helmut Zimmer
PErsze, de o volt a suly az optimista merlegben, ha nem kommentel, nyilvan megbomlik az egyensuly.
undisputedly
Helmut Zimmer
Ez kommentár mindent visz 🤩
több mint 4 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 118 — SuperBowl Champions 2013/2014

undisputedly
Helmut Zimmer
undisputedly
Helmut Zimmer
Nana, DK egyhazban legalabb biborosnak szamitom, sot. De a Lockett egyhazat megkaphatod 😀
több mint 4 éve

undisputedly
Helmut Zimmer
undisputedly
több mint 4 éve
undisputedly
Helmut Zimmer
több mint 4 éve
undisputedly
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Fantomas0429 Seattle Seahawks 816 — Fantomas0429
Lehet tevedek de olyanimtha a tegnapi vedelmunk a rengeteg blitzel Pittsburgh koppintas lett volna csak nalunk senki nem tudta mi a dolga

Es persze egesz meccsen futast allitottunk meg 😂😂 azota is ezen rohogok
több mint 4 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 127 — Erin Elite Andrews
Hát nem tudom, biztos, hogy a jo futojatek segit, de ezen a meccsen nem ez hianyzott.

Talan jo lett volna inkabb a 2&20 meg 3&16 jatekokat valahogy neha megfogni es nem beszopni a rengeteg yardot ezekbol, es akkor talan nem kell az utolso negyedben 21 pontot ledolgozni. (Ami persze nem sikerult.)

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Az igazi probléma szerintem tegnap ott volt hogy egyáltalán nem ment a futás nekünk sajnos(még az első negyedbe úgy ahogy szó szó) De utána az összes futó kisérletünk hamvába elhalt.Sok még negatív yardos is lett.Sajnos Dallas nem megoldás ő jelenleg egy rotációs játékos nem több.Ha lett volna egy kompetens futónk akkor ez mérkőzés más.
Ezért is volt Wilsonak nehéz dolga mert a Billsnek egyáltalán nem kellett tartania a futó játékunktól.
És nem beszélve arról hogy nem győzöm hangsúlyozni ÖN MAGÁHOZ képest szarul is játszott tegnap.Szinte egyáltalán nem érezte a nyomást.Rengeteg rossz döntést hozott.Védelem olvasása is rosszúl ment neki.
Még egyszer hangsúlyozom önmagához képest volt rossz tegnap Wilson ezekben.
több mint 4 éve
peach Atlanta Falcons 14 866 — a new hope (again)
Az nfl tortenetenek legrosszabb passzvedekezese:

undisputedly
Hátrébb az agarakkal, minket csak a mastermind kijjebbbasszarintása miatt tudtatok megelőzni, szóval kontextusban kell győztest hírdetni feleim. ☝️

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215

undisputedly
Ez még most sem kerül senki állásába?
garrett27
Az hagyjan, van egy meresi modszer ami leegyszerusitve megmondja, hogy a vedelmed hozzadadott-e pozitiv erteket a csapatodhoz. Az elozo 25 meccsen 22x lett negativ ez a szam, a fennmarado 3 pozitivbol pedig 2 a Philly ellen volt 😀

Ken Norton-t elkuldte az Oakland is, es itt is 3 ev alatt csak lefele epitette a csapatot. Evrol evre rosszabbak lettunk. Csak PC ugye egy konok f@szkalap.

Szerk: A fenti szamokhoz hozzatartozik, hogy az NFL nem volt mindig passhappy, de ha csak 2010-tol szamolod, az is 320 csapat.
A mienk a legrosszabb passzvedekezes az elozo 320 NFL csapat kozul 😀
undisputedly
Norton témát már első szezonja után beszéltük, főleg a fullkicsek LB játszatása miatt 😀
több mint 4 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 127 — Erin Elite Andrews
Szezon felenel vagyunk. Kovetkezik a Rams es az Arizona. Ilyen jatekkal tuti kikapunk mindketton. (Hello Donald!)

Utana jon 4 elvileg konnyebb meccs, de szerintem ott is lesz legalabb egy meglepetes. Zaraskent rams es 49ers.

Egy 10-6-os merleg eleg lehet a PO-ra, de ez a vedelem oda alkalmatan. Wilsonek folyamatosan hoznak 30+ pontot, ami egy kozepszar vedelemmel SB menetelest erne, de igy... ??
En eddig biztam a vedelem szezon kozbeni feljavulasaban, de ha benne lenne mar latnank a jeleit.
Az elozo evi eredmenyt tudjuk megismetelni, ebben a csapatban ennyi van.

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 4 éve

undisputedly
Ez még most sem kerül senki állásába?
garrett27
Az hagyjan, van egy meresi modszer ami leegyszerusitve megmondja, hogy a vedelmed hozzadadott-e pozitiv erteket a csapatodhoz. Az elozo 25 meccsen 22x lett negativ ez a szam, a fennmarado 3 pozitivbol pedig 2 a Philly ellen volt 😀

Ken Norton-t elkuldte az Oakland is, es itt is 3 ev alatt csak lefele epitette a csapatot. Evrol evre rosszabbak lettunk. Csak PC ugye egy konok f@szkalap.

Szerk: A fenti szamokhoz hozzatartozik, hogy az NFL nem volt mindig passhappy, de ha csak 2010-tol szamolod, az is 320 csapat.
A mienk a legrosszabb passzvedekezes az elozo 320 NFL csapat kozul 😀

Szerkesztette: undisputedly