NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 758
44
Seattle Seahawks
amúgy le is szarom nem fogok egy vénmészlerakat miatt agyvérzést kapni. 9-ers meccs után írtam, hogy Dunbar mancov szar, na végre feltûnt a nagymesternek is... Eddig hol volt?
Norton nem érdekes.
A megoldás egyszerû, el kell kezdeni dolgozni, feltûrni az ingujjat, és összetenni végre a védelmet. Jobb ennek a védelemnek az embersnyaga, mint a produktum. Emberfogásban az a szép, hogy max egy átadással mûködik, így olyan nagyon összeszokni nem kell. Fosás van.. ennyi! Adamset illeszteni kell a csapattal, vagy ültetni. Senki nem tart fegyvert Carroll fejéhez, hogy kezdjen akár Adams akár Dunbar. Kezdjenek, ha annyira felkészültek lesznek!
Amúgy meg ET....
egyszer vissza kell hozni, hogy visszsvonulhasson.
Mai jóhír!Szerinted mi lehet a tényleges megoldás a gondjainkra, létezik egyáltalán így szezon felénél? Norton a helyén fog maradni szerintem ezt mind tudjuk (sajnos), összeszokás hiány van egyszerűen rossz a séma és a védő hívások? Múlthéten szinte 0 blitz most meg konstans csak azt hívtuk, nem sok konzisztencia van benne...
www.fieldgulls.com/2020/11/9/21555857/seattle-seahawks-loss-buffalo-bills-rush-secondary-carroll-norton-job-adams-dunbar-griffin-defense
Rendben van a passrush. A kijelentés teljesen valid, szakmailag kb ugyanazon beszélgetések nívóját veri mint a Russ már nem MVP kandidátus.
Tényleg csak 2-3 kezdő Bills falembernek kellett kiesnie , 8-as technikára kellett SS-t állítani (mondjuk így kevesebb kárt csinált) , illetve a B gapen átspriccelő "utánam az özönvíz" kódnevű blitzsémának kellett ehhez megvalósulnia.
Bravo, vagy ahogy az egyszeri Madden játékos fogalmaz engage 8!
Helmut Zimmer
Én azzal a részével egyet tudok érteni a cikknek hogy a DB sor meccsről meccsre más lesz gyakorlatilag ,vagy éppen kidől valaki más éppen visszatér ez sem könnyíti meg az összeszokást. Nem menteni akarom őket ez sajnos így van. A szakmai részével kevésbé vagyok tisztában de többnyire szeretünk zónázni, itt visszaüthet az összeszokottsága hiánya miatti kommunikációs zavar.
Ugyanakkor ha emberezésre kerül sor szintén megégetnek már nem az első meccs amikor a snap előtt tépem a hajam hogy a cornerek alapból 5-10 yardra állnak fel a WR-ektől, természetesen vagy lefutják őket vagy egy tesztcsel és elszállnak meg sem próbálják leütközni/lassítani őket 5 yardon belül. Ilyen utasítás kitől jön, ki mondja meg milyen messze állj fel az elkapótól? séma része?
Azért kifejezetten nagy csalódás a DB sor mert szerintem szezon előtt ezt mindenki rendben gondolta a névsor alapján, ahhoz képest Blair első héten kidőlt, Adams alig játszott eddig, Dunbar meg többnyire botrány...Griffin felemás többnyire jó, Amadi és Neal szintén, Flowers kuka.
12th member
Eltiltott a doki a Seattle meccsek nézésétől!Csorikam, hogy ertetlenkedhetett, amikor kiertekelte, hogy ejszaka mi a fasz boritja fel a terapiajat😬😬
Vasárnap rajtam volt a mérőcucc, és több alkalommal olyan értékeket mért, hogy ihajjj!!!!
Mikor leszereltem, beszélt velem az orvos, mert nem akart kiengedni. Tudni akarta, min zaklattam fel magam... Ez a meccs volt. a felülvizsgálatig (1 hónapig) nem nézhetek meccset, nem is eredmény-követőzhetek. 😀 😀 😀.
Helmut Zimmer
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
Mai jóhír!Szerinted mi lehet a tényleges megoldás a gondjainkra, létezik egyáltalán így szezon felénél? Norton a helyén fog maradni szerintem ezt mind tudjuk (sajnos), összeszokás hiány van egyszerűen rossz a séma és a védő hívások? Múlthéten szinte 0 blitz most meg konstans csak azt hívtuk, nem sok konzisztencia van benne...
www.fieldgulls.com/2020/11/9/21555857/seattle-seahawks-loss-buffalo-bills-rush-secondary-carroll-norton-job-adams-dunbar-griffin-defense
Rendben van a passrush. A kijelentés teljesen valid, szakmailag kb ugyanazon beszélgetések nívóját veri mint a Russ már nem MVP kandidátus.
Tényleg csak 2-3 kezdő Bills falembernek kellett kiesnie , 8-as technikára kellett SS-t állítani (mondjuk így kevesebb kárt csinált) , illetve a B gapen átspriccelő "utánam az özönvíz" kódnevű blitzsémának kellett ehhez megvalósulnia.
Helmut Zimmer
Én azzal a részével egyet tudok érteni a cikknek hogy a DB sor meccsről meccsre más lesz gyakorlatilag ,vagy éppen kidől valaki más éppen visszatér ez sem könnyíti meg az összeszokást. Nem menteni akarom őket ez sajnos így van. A szakmai részével kevésbé vagyok tisztában de többnyire szeretünk zónázni, itt visszaüthet az összeszokottsága hiánya miatti kommunikációs zavar.
Ugyanakkor ha emberezésre kerül sor szintén megégetnek már nem az első meccs amikor a snap előtt tépem a hajam hogy a cornerek alapból 5-10 yardra állnak fel a WR-ektől, természetesen vagy lefutják őket vagy egy tesztcsel és elszállnak meg sem próbálják leütközni/lassítani őket 5 yardon belül. Ilyen utasítás kitől jön, ki mondja meg milyen messze állj fel az elkapótól? séma része?
Azért kifejezetten nagy csalódás a DB sor mert szerintem szezon előtt ezt mindenki rendben gondolta a névsor alapján, ahhoz képest Blair első héten kidőlt, Adams alig játszott eddig, Dunbar meg többnyire botrány...Griffin felemás többnyire jó, Amadi és Neal szintén, Flowers kuka.
Avagy Jets meccset kell nézni és akkor a mérőcucc kisimul, sőt, érdeklődve fog körbetekintgetni, hogy Hallo Helm, itt vagy?! 😉Eltiltott a doki a Seattle meccsek nézésétől!Szerintem pereld a szakvezetést, bizonyítékod is van. Hátha peren kívüli megegyezésként kibasszák D# staffot. 😉
Vasárnap rajtam volt a mérőcucc, és több alkalommal olyan értékeket mért, hogy ihajjj!!!!
Mikor leszereltem, beszélt velem az orvos, mert nem akart kiengedni. Tudni akarta, min zaklattam fel magam... Ez a meccs volt. a felülvizsgálatig (1 hónapig) nem nézhetek meccset, nem is eredmény-követőzhetek. 😀 😀 😀.
Helmut Zimmer
tomz
Dehogy dobják ki😀 Ugyan az megy mint drága egy Cable-nél ment, szar munkát csinál, de maradjon.Eltiltott a doki a Seattle meccsek nézésétől!Szerintem pereld a szakvezetést, bizonyítékod is van. Hátha peren kívüli megegyezésként kibasszák D# staffot. 😉
Helmut Zimmer
tomz
Eltiltott a doki a Seattle meccsek nézésétől!Szerintem pereld a szakvezetést, bizonyítékod is van. Hátha peren kívüli megegyezésként kibasszák D# staffot. 😉
Helmut Zimmer
Braxának üzenném, hogy tökre érzem a megbújó forradalmi hangulatot a némaságában, és adott esetben még fel is ülnék a wagonra.Amugy braxa-rol tudtok valamit? Nagyon eltunt.Nem, de szerintem tele lett a töke a folyamatos édesbús pesszimista hangulattal.
undisputedly
Kb pár hete likolta Sanya vslamelyik megmozdulását amiben több optimiznusra szólított fel.
Helmut Zimmer
De a tegnapi meccs után hogy kell?
Milyen legyen a hangulat?
Ilyen? 😀
Amúgy az apja faszát az életnek, meg a kibaszott humorérzékének.
Éveken át néztük együtt a kilátástalan impotens támadósorunkat, a félidőig felrakott 3-6 pontokat, a multiple 3&outokat, a RW handoffokat akár 20 pont hátrányban is, az Ifedi cut blockokat, meg Jamarcus Webbet.
És sírtunk, hogy legyen valami.
Nem akartunk mi ennyire jót, csak valamit, ami nem ANNYIRA atomszar, mint az volt.
És megadatott.
És ez a valami 5x jobb, mint az amire bármikor is vágytunk/vágyhattunk.
Bazdki rendesen öröm nézni ezt a támadósort, MVP Wilsont meg OPOY Metcalfet.
És az élet visszakézből úgy baszott pofán, hogy a fal adta a másikat... Akkora DB elváltásokkal, meg beszopott 3&27-ekkel, hogy az embernek az élettől is menjen el a kedve.
Miért?
Miéééért bazdmeeeg?!!!!
(Ismeretlen költő, Seattle 2020)
ha Carrollal van gomdod itt van Sanyi és megvédi, ha Wilsonnal kapcsolatban van meglátásod, akkor jön Ak és megharcol.Ha van rá igény jövök Adams érseknek.
A metcalf egyházat azért képviselem én mert Wyatt látens, Sanya meg Hát ugye egyrészt megteremtette DKt, másrészt ô a Carroll egyház szentje is.
Adams egyház nincs még, de szerintem még lesz.
Helmut ZimmerPErsze, de o volt a suly az optimista merlegben, ha nem kommentel, nyilvan megbomlik az egyensuly.Amugy braxa-rol tudtok valamit? Nagyon eltunt.Nem, de szerintem tele lett a töke a folyamatos édesbús pesszimista hangulattal.
undisputedly
Kb pár hete likolta Sanya vslamelyik megmozdulását amiben több optimiznusra szólított fel.
Helmut Zimmer
undisputedly
Liverpool Fc
Szerkesztette: Matthew99
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
ha Carrollal van gomdod itt van Sanyi és megvédi, ha Wilsonnal kapcsolatban van meglátásod, akkor jön Ak és megharcol.Ez kommentár mindent visz 🤩
A metcalf egyházat azért képviselem én mert Wyatt látens, Sanya meg Hát ugye egyrészt megteremtette DKt, másrészt ô a Carroll egyház szentje is.
Helmut ZimmerPErsze, de o volt a suly az optimista merlegben, ha nem kommentel, nyilvan megbomlik az egyensuly.Amugy braxa-rol tudtok valamit? Nagyon eltunt.Nem, de szerintem tele lett a töke a folyamatos édesbús pesszimista hangulattal.
undisputedly
Helmut Zimmer
undisputedly
ha Carrollal van gomdod itt van Sanyi és megvédi, ha Wilsonnal kapcsolatban van meglátásod, akkor jön Ak és megharcol.Nana, DK egyhazban legalabb biborosnak szamitom, sot. De a Lockett egyhazat megkaphatod 😀
undisputedly
Helmut Zimmer
undisputedly
PErsze, de o volt a suly az optimista merlegben, ha nem kommentel, nyilvan megbomlik az egyensuly.Amugy braxa-rol tudtok valamit? Nagyon eltunt.Nem, de szerintem tele lett a töke a folyamatos édesbús pesszimista hangulattal.
undisputedly
Helmut Zimmer
undisputedly
PErsze, de o volt a suly az optimista merlegben, ha nem kommentel, nyilvan megbomlik az egyensuly.Amugy braxa-rol tudtok valamit? Nagyon eltunt.Nem, de szerintem tele lett a töke a folyamatos édesbús pesszimista hangulattal.
undisputedly
Helmut Zimmer
Amugy braxa-rol tudtok valamit? Nagyon eltunt.Nem, de szerintem tele lett a töke a folyamatos édesbús pesszimista hangulattal.
undisputedly
Es persze egesz meccsen futast allitottunk meg 😂😂 azota is ezen rohogok
Talan jo lett volna inkabb a 2&20 meg 3&16 jatekokat valahogy neha megfogni es nem beszopni a rengeteg yardot ezekbol, es akkor talan nem kell az utolso negyedben 21 pontot ledolgozni. (Ami persze nem sikerult.)
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
Ezért is volt Wilsonak nehéz dolga mert a Billsnek egyáltalán nem kellett tartania a futó játékunktól.
És nem beszélve arról hogy nem győzöm hangsúlyozni ÖN MAGÁHOZ képest szarul is játszott tegnap.Szinte egyáltalán nem érezte a nyomást.Rengeteg rossz döntést hozott.Védelem olvasása is rosszúl ment neki.
Még egyszer hangsúlyozom önmagához képest volt rossz tegnap Wilson ezekben.
Az nfl tortenetenek legrosszabb passzvedekezese:Hátrébb az agarakkal, minket csak a mastermind kijjebbbasszarintása miatt tudtatok megelőzni, szóval kontextusban kell győztest hírdetni feleim. ☝️
Most passing yards allowed per game since 1978 (and I’ll assume all time):
— Mitch Moss (@MitchMossRadio) November 8, 2020
8) 2013 Eagles 289.8
7) 2012 Saints 292.6
6) 2011 Patriots 293.9
5) 2012 Buccaneers 297.4
4) 2015 Giants 298.9
3) 2011 Packers 299.8
...
2) 2020 Falcons 311.6
...
...
1) 2020 Seahawks 365.7!!
undisputedly
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
Norton témát már első szezonja után beszéltük, főleg a fullkicsek LB játszatása miatt 😀Az hagyjan, van egy meresi modszer ami leegyszerusitve megmondja, hogy a vedelmed hozzadadott-e pozitiv erteket a csapatodhoz. Az elozo 25 meccsen 22x lett negativ ez a szam, a fennmarado 3 pozitivbol pedig 2 a Philly ellen volt 😀Az nfl tortenetenek legrosszabb passzvedekezese:Ez még most sem kerül senki állásába?
8) 2013 Eagles 289.8
7) 2012 Saints 292.6
6) 2011 Patriots 293.9
5) 2012 Buccaneers 297.4
4) 2015 Giants 298.9
3) 2011 Packers 299.8
...
2) 2020 Falcons 311.6
...
...
1) 2020 Seahawks 365.7!!
undisputedly
garrett27
Ken Norton-t elkuldte az Oakland is, es itt is 3 ev alatt csak lefele epitette a csapatot. Evrol evre rosszabbak lettunk. Csak PC ugye egy konok f@szkalap.
Szerk: A fenti szamokhoz hozzatartozik, hogy az NFL nem volt mindig passhappy, de ha csak 2010-tol szamolod, az is 320 csapat.
A mienk a legrosszabb passzvedekezes az elozo 320 NFL csapat kozul 😀
undisputedly
Utana jon 4 elvileg konnyebb meccs, de szerintem ott is lesz legalabb egy meglepetes. Zaraskent rams es 49ers.
Egy 10-6-os merleg eleg lehet a PO-ra, de ez a vedelem oda alkalmatan. Wilsonek folyamatosan hoznak 30+ pontot, ami egy kozepszar vedelemmel SB menetelest erne, de igy... ??
En eddig biztam a vedelem szezon kozbeni feljavulasaban, de ha benne lenne mar latnank a jeleit.
Az elozo evi eredmenyt tudjuk megismetelni, ebben a csapatban ennyi van.
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
Az hagyjan, van egy meresi modszer ami leegyszerusitve megmondja, hogy a vedelmed hozzadadott-e pozitiv erteket a csapatodhoz. Az elozo 25 meccsen 22x lett negativ ez a szam, a fennmarado 3 pozitivbol pedig 2 a Philly ellen volt 😀Az nfl tortenetenek legrosszabb passzvedekezese:Ez még most sem kerül senki állásába?
8) 2013 Eagles 289.8
7) 2012 Saints 292.6
6) 2011 Patriots 293.9
5) 2012 Buccaneers 297.4
4) 2015 Giants 298.9
3) 2011 Packers 299.8
...
2) 2020 Falcons 311.6
...
...
1) 2020 Seahawks 365.7!!
undisputedly
garrett27
Ken Norton-t elkuldte az Oakland is, es itt is 3 ev alatt csak lefele epitette a csapatot. Evrol evre rosszabbak lettunk. Csak PC ugye egy konok f@szkalap.
Szerk: A fenti szamokhoz hozzatartozik, hogy az NFL nem volt mindig passhappy, de ha csak 2010-tol szamolod, az is 320 csapat.
A mienk a legrosszabb passzvedekezes az elozo 320 NFL csapat kozul 😀
Szerkesztette: undisputedly