Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 4 éve
Nem szidjuk Wilsont, de ma egy teljesen középszerű Goff is jobb volt.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Hát ezért kár volt fentmaradni.Kurvára nem ezt mondta senki
Az eredménykövetőben hálaistennek megszületett a hiteles analízis: Wilson szar volt, ma is, meg a múlt héten is, ezért kaptunk ki.
A másik 21 ember kifogástalanul játszott. A coaching is párját ritkította.
akdestroyer
Kiforgatod amit írtunk
De mindegy ha neked így jobb akkor legyen betudjuk a fusztráltságodnak
több mint 4 éve
akdestroyer
4 751
Hát ezért kár volt fentmaradni. Az eredménykövetőben hálaistennek megszületett a hiteles analízis: Wilson szar volt, ma is, meg a múlt héten is, ezért kaptunk ki.
A másik 21 ember kifogástalanul játszott. A coaching is párját ritkította.
több mint 4 éve
Lesz valaki este?Ne higgyetek neki, csak kamuzik! :p
Egy youtube linkért bármit megteszek majd!
akdestroyer
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Lesz valaki este?Majd meséljetek milyen volt! 😊
Egy youtube linkért bármit megteszek majd!
akdestroyer
Rom-komot nézek...nem tudom miről szól, de 30 perc múlva el kell tennem telefonom. ..addig próbálok kómába esni.
több mint 4 éve
Anash papiron jo igazolas volt, hiszen elotte a Lionsban nem volt rossz. Ugyan zenitjen mar tul volt, de meg mindig jo igazola lehetett volna. Csakhogy annyira lelassult a serulesek miatt, hogy NFL palyara nem lett volna szabad engedni. Szornyu volt nezni.Azért én még emlékszek a hatlamas - Ansaht meg kell szerezni bármi áron- kampányra itt a fórumon... 😉😃Ansah bohocnak is rossz, Clowney elit futas elleni defensive end, nagyon ritka fizikalis adottsagokkal, de szereny passrush repertoarral.A tegnapi Titans meccs miatt szembejott velem Clowney, es megneztem a pff statjait.Jó döntés.
Hat eleg harmatos eddig.... 0 sack, egy meroszam alapjan sincs a top 15ben.
Kerdes: szerintetek ennek fenyeben jo dontes volt nem szerzodni vele? Vagy nekunk meg o is jo lenne?
funkyparduc
Ansah 2.0
feki
Az ugynoke elhitette vele, hogy elit, elit penzt is kell kapnia, pedig nem az. Ennek a huzavonanak a levet issza iden.
Nalunk minden bizonnyal hozott volna egy tavalyihoz hasonlo szezont, mar az a 6-7 meccs nagy segitseg lett volna, de ez a vedelem igy is, ugy is rossz amig KNJ iranyitja.
undisputedly
feki
több mint 4 éve
feki
79
Azért én még emlékszek a hatlamas - Ansaht meg kell szerezni bármi áron- kampányra itt a fórumon... 😉😃Ansah bohocnak is rossz, Clowney elit futas elleni defensive end, nagyon ritka fizikalis adottsagokkal, de szereny passrush repertoarral.A tegnapi Titans meccs miatt szembejott velem Clowney, es megneztem a pff statjait.Jó döntés.
Kerdes: szerintetek ennek fenyeben jo dontes volt nem szerzodni vele? Vagy nekunk meg o is jo lenne?
funkyparduc
Ansah 2.0
feki
Az ugynoke elhitette vele, hogy elit, elit penzt is kell kapnia, pedig nem az. Ennek a huzavonanak a levet issza iden.
Nalunk minden bizonnyal hozott volna egy tavalyihoz hasonlo szezont, mar az a 6-7 meccs nagy segitseg lett volna, de ez a vedelem igy is, ugy is rossz amig KNJ iranyitja.
undisputedly
több mint 4 éve
akdestroyer
4 751
Egyertelmuen a Rams az eselyes. Semmi mast nem kel tenniuk, mint passzolni. A vedelmukre ugysem tudunk feltenni 7 pontot minden tamadasnal, igy szinte default gyoznek.Én abban, hogy Goffot meg tudjuk törni. Ő nincs fent a J. Allen polcon, inkább lent csücsül Garoppolo mellett, és nyomással könnyen zavarba hozhatő.
Maximum a labdaeladasokban latom most a lehetoseget.
undisputedly
Kérdés persze, hogy hány ember kell a pressurehoz, mert ha 6, akkor azt azért McVay megoldja.
Igazából nem tudom miben bízzak, az esélytelenek nyugalmával ülök le este, aztán várom, hogy DangeRuss varázsoljon.
több mint 4 éve
Egyertelmuen a Rams az eselyes. Semmi mast nem kel tenniuk, mint passzolni. A vedelmukre ugysem tudunk feltenni 7 pontot minden tamadasnal, igy szinte default gyoznek.Maximum a labdaeladasokban latom most a lehetoseget.
több mint 4 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 358
A múlt hetire azt gondoltam, higy látunk egy jó meccset, és behúzzuk a W-t.Ennek fényében a maira a tippem egy nagy L.
Remélem ez is annyira jön be, mint a múlt heti.
több mint 4 éve
12th member
1 053
Holnap jön szembe a hawks nemezise!En semmi jot, McVay is szet fogja szedni a vedelmet sok gyors rovid passzokkal. Es Pocic kidolesevel valamint a mult heti OL performance utan nemtudom Donaldod mennyire tudjuk semlegesiteni majd. Kevesbe vagyok kepbe a Rams vedelmebvel hogy egysegkent mennyire jok most de Ramsey Metcalf parharcra kivancsi leszek nagyon.
Mit vártok/tippeltek a meccsre?
funkyparduc
Vedelmi oldalrol a mult het utn jo hir h Dunbar nem lesz igy AK-nak remeljuk nem kell uj emberrol portret kesziteni😀
Bizok benne hogy valami csoda folytan nyerunk nagyon kene a gyozelem csoporton belul de tul sok matchup nem a javunkra billen.
több mint 4 éve
Holnap jön szembe a hawks nemezise! Mit vártok/tippeltek a meccsre?
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 4 éve
youtu.be/r61xXd2Ej9kJopofa fickonak tunik!
En csak highlightot lattam rolla ,valakinek esetleg elkepzeles mit varhatunk tole? Hasznos lesz mint Dunlap vagy Anash fele oregedo roosterpotlek?
több mint 4 éve
Ansah bohocnak is rossz, Clowney elit futas elleni defensive end, nagyon ritka fizikalis adottsagokkal, de szereny passrush repertoarral.A tegnapi Titans meccs miatt szembejott velem Clowney, es megneztem a pff statjait.Jó döntés.
funkyparduc
Ansah 2.0
feki
több mint 4 éve
feki
79
A tegnapi Titans meccs miatt szembejott velem Clowney, es megneztem a pff statjait.Jó döntés.
funkyparduc
Ansah 2.0
több mint 4 éve
A tegnapi Titans meccs miatt szembejott velem Clowney, es megneztem a pff statjait. Hat eleg harmatos eddig.... 0 sack, egy meroszam alapjan sincs a top 15ben.
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 4 éve
peet_24
275
Indiana Jones lesz az. Kézenfekvő a párhuzam RW menekülései és a kőgolyó között 😊
több mint 4 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 358
Szerintem lehetne egy Mekk mester sorozat, KNjr-ral.Kb mindketten egyforman ertenek mindenhez. Is.
Szerkesztette: Vitézlő Titoknok tomz
több mint 4 éve
😊Az a baj, hogy a Falcont pozitiv emlekek kotik az emberekhez, ugyanis a kritikus pillanatokban mindig kihuzta oket a bajbol. PC lehetne Jabba.Ha már ennyien kérdeztétek, akkor coming outolok egyet:Az én ötletem lerágott csont. Russell Wilson Han Solo szerepében mindig fénysebességre akar kapcsolni, de a Millenium Falconban (aka Seahox, de lehet Carroll is, végül is ugyanaz) mindig elromlik valami. Az a baj, hogyha tovább osztom a szerepeket, akkor..... most ki lesz Vuki... (erre azért hagynék időt).
A SB után, a februári pangás közepén érkezik majd a képregény sorozatom 2 évada!
Jelenleg még a hozzá tartozó filmet keresem, ami klasszikus, mindenki által jól idézhető/ismert, és aminek a sztorijában hasonló potenciál van, mint pl a Dokiék időutazásában.
Ötleteket nagyon szívesen várok pm-ben, hogy meggyorsítjuk a kontent elkészültét.
akdestroyer
Eközben Earl Thomas a Dagoba rendszerben....
😊
Helmut Zimmer
undisputedly
több mint 4 éve
Az a baj, hogy a Falcont pozitiv emlekek kotik az emberekhez, ugyanis a kritikus pillanatokban mindig kihuzta oket a bajbol. PC lehetne Jabba.Ha már ennyien kérdeztétek, akkor coming outolok egyet:Az én ötletem lerágott csont. Russell Wilson Han Solo szerepében mindig fénysebességre akar kapcsolni, de a Millenium Falconban (aka Seahox, de lehet Carroll is, végül is ugyanaz) mindig elromlik valami. Az a baj, hogyha tovább osztom a szerepeket, akkor..... most ki lesz Vuki... (erre azért hagynék időt).
A SB után, a februári pangás közepén érkezik majd a képregény sorozatom 2 évada!
Jelenleg még a hozzá tartozó filmet keresem, ami klasszikus, mindenki által jól idézhető/ismert, és aminek a sztorijában hasonló potenciál van, mint pl a Dokiék időutazásában.
Ötleteket nagyon szívesen várok pm-ben, hogy meggyorsítjuk a kontent elkészültét.
akdestroyer
😊
Helmut Zimmer
több mint 4 éve
Ha már ennyien kérdeztétek, akkor coming outolok egyet:Az én ötletem lerágott csont. Russell Wilson Han Solo szerepében mindig fénysebességre akar kapcsolni, de a Millenium Falconban (aka Seahox, de lehet Carroll is, végül is ugyanaz) mindig elromlik valami. Az a baj, hogyha tovább osztom a szerepeket, akkor..... most ki lesz Vuki... (erre azért hagynék időt).
akdestroyer
😊
több mint 4 éve
Ha már ennyien kérdeztétek, akkor coming outolok egyet:1. Quinn visszautazik a jovobol, hogy gyozkodje magat, hogy maradjon a Seahawksban
akdestroyer
2. A Philly GM visszautazik a multba, hogy atadja maganak a figyelmeztetest, mint oreg Biff a fiatalnak, csak itt nem a sport almanacrol, hanem DK draftolasarol.
3. Seahawks szurkolok sikertelenul visszautaznak a multba, hogy meggyozzek PC-t a Let Russ Cook-rol, de ez 2016-ban sikertelenul zarul
4. Vendegszereplok az idovonalon: Clowney (fogadja el az offert), Tate (ne dugja meg Russ feleseget), Lynch (barmi) stbstb.
több mint 4 éve
akdestroyer
4 751
Ha már ennyien kérdeztétek, akkor coming outolok egyet:A SB után, a februári pangás közepén érkezik majd a képregény sorozatom 2 évada!