Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 4 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Nem szidjuk Wilsont, de ma egy teljesen középszerű Goff is jobb volt.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Hát ezért kár volt fentmaradni.
Az eredménykövetőben hálaistennek megszületett a hiteles analízis: Wilson szar volt, ma is, meg a múlt héten is, ezért kaptunk ki.
A másik 21 ember kifogástalanul játszott. A coaching is párját ritkította.
akdestroyer
Kurvára nem ezt mondta senki
Kiforgatod amit írtunk
De mindegy ha neked így jobb akkor legyen betudjuk a fusztráltságodnak
több mint 4 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 751
Hát ezért kár volt fentmaradni.
Az eredménykövetőben hálaistennek megszületett a hiteles analízis: Wilson szar volt, ma is, meg a múlt héten is, ezért kaptunk ki.
A másik 21 ember kifogástalanul játszott. A coaching is párját ritkította.

több mint 4 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 507 — no es importante
Lesz valaki este?
Egy youtube linkért bármit megteszek majd!
akdestroyer
Ne higgyetek neki, csak kamuzik! :p

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 369 — Josh testamentuma
Lesz valaki este?
akdestroyer
Majd meséljetek milyen volt! 😊
Rom-komot nézek...nem tudom miről szól, de 30 perc múlva el kell tennem telefonom. ..addig próbálok kómába esni.
több mint 4 éve
Lesz valaki este?

több mint 4 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 118 — SuperBowl Champions 2013/2014
A tegnapi Titans meccs miatt szembejott velem Clowney, es megneztem a pff statjait.

Hat eleg harmatos eddig.... 0 sack, egy meroszam alapjan sincs a top 15ben.

Kerdes: szerintetek ennek fenyeben jo dontes volt nem szerzodni vele? Vagy nekunk meg o is jo lenne?
funkyparduc
Jó döntés.
Ansah 2.0
feki
Ansah bohocnak is rossz, Clowney elit futas elleni defensive end, nagyon ritka fizikalis adottsagokkal, de szereny passrush repertoarral.

Az ugynoke elhitette vele, hogy elit, elit penzt is kell kapnia, pedig nem az. Ennek a huzavonanak a levet issza iden.

Nalunk minden bizonnyal hozott volna egy tavalyihoz hasonlo szezont, mar az a 6-7 meccs nagy segitseg lett volna, de ez a vedelem igy is, ugy is rossz amig KNJ iranyitja.
undisputedly
Azért én még emlékszek a hatlamas - Ansaht meg kell szerezni bármi áron- kampányra itt a fórumon... 😉😃
feki
Anash papiron jo igazolas volt, hiszen elotte a Lionsban nem volt rossz. Ugyan zenitjen mar tul volt, de meg mindig jo igazola lehetett volna. Csakhogy annyira lelassult a serulesek miatt, hogy NFL palyara nem lett volna szabad engedni. Szornyu volt nezni.
több mint 4 éve
feki Seattle Seahawks 79
A tegnapi Titans meccs miatt szembejott velem Clowney, es megneztem a pff statjait.

Kerdes: szerintetek ennek fenyeben jo dontes volt nem szerzodni vele? Vagy nekunk meg o is jo lenne?
funkyparduc
Jó döntés.
Ansah 2.0
feki
Ansah bohocnak is rossz, Clowney elit futas elleni defensive end, nagyon ritka fizikalis adottsagokkal, de szereny passrush repertoarral.

Az ugynoke elhitette vele, hogy elit, elit penzt is kell kapnia, pedig nem az. Ennek a huzavonanak a levet issza iden.

Nalunk minden bizonnyal hozott volna egy tavalyihoz hasonlo szezont, mar az a 6-7 meccs nagy segitseg lett volna, de ez a vedelem igy is, ugy is rossz amig KNJ iranyitja.
undisputedly
Azért én még emlékszek a hatlamas - Ansaht meg kell szerezni bármi áron- kampányra itt a fórumon... 😉😃
több mint 4 éve
Egyertelmuen a Rams az eselyes. Semmi mast nem kel tenniuk, mint passzolni. A vedelmukre ugysem tudunk feltenni 7 pontot minden tamadasnal, igy szinte default gyoznek.

Maximum a labdaeladasokban latom most a lehetoseget.
undisputedly
Én abban, hogy Goffot meg tudjuk törni. Ő nincs fent a J. Allen polcon, inkább lent csücsül Garoppolo mellett, és nyomással könnyen zavarba hozhatő.

Kérdés persze, hogy hány ember kell a pressurehoz, mert ha 6, akkor azt azért McVay megoldja.

Igazából nem tudom miben bízzak, az esélytelenek nyugalmával ülök le este, aztán várom, hogy DangeRuss varázsoljon.

több mint 4 éve
Egyertelmuen a Rams az eselyes. Semmi mast nem kel tenniuk, mint passzolni. A vedelmukre ugysem tudunk feltenni 7 pontot minden tamadasnal, igy szinte default gyoznek.

Maximum a labdaeladasokban latom most a lehetoseget.
több mint 4 éve
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 358
A múlt hetire azt gondoltam, higy látunk egy jó meccset, és behúzzuk a W-t.
Ennek fényében a maira a tippem egy nagy L.
Remélem ez is annyira jön be, mint a múlt heti.
több mint 4 éve
12th member Seattle Seahawks 1 053
Holnap jön szembe a hawks nemezise!
Mit vártok/tippeltek a meccsre?
funkyparduc
En semmi jot, McVay is szet fogja szedni a vedelmet sok gyors rovid passzokkal. Es Pocic kidolesevel valamint a mult heti OL performance utan nemtudom Donaldod mennyire tudjuk semlegesiteni majd. Kevesbe vagyok kepbe a Rams vedelmebvel hogy egysegkent mennyire jok most de Ramsey Metcalf parharcra kivancsi leszek nagyon.
Vedelmi oldalrol a mult het utn jo hir h Dunbar nem lesz igy AK-nak remeljuk nem kell uj emberrol portret kesziteni😀
Bizok benne hogy valami csoda folytan nyerunk nagyon kene a gyozelem csoporton belul de tul sok matchup nem a javunkra billen.
több mint 4 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 127 — Erin Elite Andrews
Holnap jön szembe a hawks nemezise!
Mit vártok/tippeltek a meccsre?

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 4 éve
Fantomas0429 Seattle Seahawks 816 — Fantomas0429
 youtu.be/r61xXd2Ej9k

Jopofa fickonak tunik!
En csak highlightot lattam rolla ,valakinek esetleg elkepzeles mit varhatunk tole? Hasznos lesz mint Dunlap vagy Anash fele oregedo roosterpotlek?
több mint 4 éve

funkyparduc
Jó döntés.
Ansah 2.0
feki

több mint 4 éve
feki Seattle Seahawks 79

funkyparduc
Jó döntés.
Ansah 2.0
több mint 4 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 127 — Erin Elite Andrews

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 4 éve
peet_24 Seattle Seahawks 275
Indiana Jones lesz az. Kézenfekvő a párhuzam RW menekülései és a kőgolyó között 😊
több mint 4 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 913 — Csodabogár
Én adnék egy Ponyvaregényt is

több mint 4 éve
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 358
Szerintem lehetne egy Mekk mester sorozat, KNjr-ral.
Kb mindketten egyforman ertenek mindenhez. Is.

Szerkesztette: Vitézlő Titoknok tomz
több mint 4 éve
Ha már ennyien kérdeztétek, akkor coming outolok egyet:

A SB után, a februári pangás közepén érkezik majd a képregény sorozatom 2 évada!
Jelenleg még a hozzá tartozó filmet keresem, ami klasszikus, mindenki által jól idézhető/ismert, és aminek a sztorijában hasonló potenciál van, mint pl a Dokiék időutazásában.

Ötleteket nagyon szívesen várok pm-ben, hogy meggyorsítjuk a kontent elkészültét.
akdestroyer
Az én ötletem lerágott csont. Russell Wilson Han Solo szerepében mindig fénysebességre akar kapcsolni, de a Millenium Falconban (aka Seahox, de lehet Carroll is, végül is ugyanaz) mindig elromlik valami. Az a baj, hogyha tovább osztom a szerepeket, akkor..... most ki lesz Vuki... (erre azért hagynék időt).
Eközben Earl Thomas a Dagoba rendszerben....
😊
Helmut Zimmer
Az a baj, hogy a Falcont pozitiv emlekek kotik az emberekhez, ugyanis a kritikus pillanatokban mindig kihuzta oket a bajbol. PC lehetne Jabba.
undisputedly
😊
több mint 4 éve

A SB után, a februári pangás közepén érkezik majd a képregény sorozatom 2 évada!
Jelenleg még a hozzá tartozó filmet keresem, ami klasszikus, mindenki által jól idézhető/ismert, és aminek a sztorijában hasonló potenciál van, mint pl a Dokiék időutazásában.

Ötleteket nagyon szívesen várok pm-ben, hogy meggyorsítjuk a kontent elkészültét.
akdestroyer
Az én ötletem lerágott csont. Russell Wilson Han Solo szerepében mindig fénysebességre akar kapcsolni, de a Millenium Falconban (aka Seahox, de lehet Carroll is, végül is ugyanaz) mindig elromlik valami. Az a baj, hogyha tovább osztom a szerepeket, akkor..... most ki lesz Vuki... (erre azért hagynék időt).
😊
Helmut Zimmer
Az a baj, hogy a Falcont pozitiv emlekek kotik az emberekhez, ugyanis a kritikus pillanatokban mindig kihuzta oket a bajbol. PC lehetne Jabba.
több mint 4 éve

akdestroyer
😊
több mint 4 éve

akdestroyer
1. Quinn visszautazik a jovobol, hogy gyozkodje magat, hogy maradjon a Seahawksban
2. A Philly GM visszautazik a multba, hogy atadja maganak a figyelmeztetest, mint oreg Biff a fiatalnak, csak itt nem a sport almanacrol, hanem DK draftolasarol.
3. Seahawks szurkolok sikertelenul visszautaznak a multba, hogy meggyozzek PC-t a Let Russ Cook-rol, de ez 2016-ban sikertelenul zarul
4. Vendegszereplok az idovonalon: Clowney (fogadja el az offert), Tate (ne dugja meg Russ feleseget), Lynch (barmi) stbstb.
több mint 4 éve