NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 4 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 118 — SuperBowl Champions 2013/2014
Inditvanyozom, hogy a lenti erdekes elemzes miatt tuntessuk ki AK kollegat egy Seahawks forum erdemrenddel, ugyanakkor a kepregeny gyartasi kotelezettsegei elmulasztasa okan buntessuk is meg azzal, hogy szezon vegeig Tom Cable es Ken Norton Junior photoshoppolt szerelemgyermeket kelljen kitennie profilkepnek.
több mint 4 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 493 — playoffs???
Én mondjuk láttam eleget Jason Davidet, Patrick Robinsont meg Ken Crawleyt is eleget a pályán.....
Na az is lehetett volna képregény alapanyag......

Köszi az elemzést AK! 😀

több mint 4 éve
esz-ki-mo Green Bay Packers 307
Na akkor, Hölgyeim és Uraim, a mai kisfilmünk címe:

Dumb és Dunbar
avagy a 22-es csapdája.

Hát...
Nem úgy kezdtem bele a videózásba, hogy one-man show fog következni, Helm viszont megérzett valamit a levegőben (vagy ő már az élőképen látta azt a modern királydrámát, ami nekem csak a videózás után állt össze 😀), és hát igaza lett...

Lássuk miről is beszélek.

1.)
Az első Bills TD

Itt igazából J.Adams(zöld) felelőtlenségére érdemes figyelni, aki fellép underneathbe Wagner mellé, (de miért? elkapó a környéken sehol, míg lent 3 is indul bunch-ból) ezzel maga mögött hagyva egy ordas nagy területet, amit a McKenzie köszöni szépen, egy slant-el be is futott.

FS-ben Diggs vert helyzetben, mert meg kell osztani a figyelmét, és túl későn tud csak kiváltani.

Bár sok köze nem volt a játékhoz, de azért Dunbar-ra(piros) már itt felhívnám a figyelmet.
Egészen zseniálisan 10+ yardról őrizte az elkapóját, ha neki dobja Allen, 90% hogy az is elkapás+first down lesz.

2.)
Bajban vagyok, mert ha a pálya jobb oldalát nézem, akkor ez egy Cover1 man press, single high Diggs-el(zöld), meg talán robber szerepkörben mozgó Adams-el(zöld).

A bal oldalon viszont, Dunbar(kék, lent) teljesen zavarbaejtő módon mélyebben áll fel mint a FS, csak a Jóisten tudja, hogy akarja 15 yardról levédekezni a WR-t.

Adams mutogat neki ezerrel, hogy lépjen fel, és vegye fel az embert, mert ő nem fogja. Talán csapdázni próbált, de sikertelenül, mivel Dunbar egészen elképesztő mennyiségű helyet (8 yardra volt az elkapás pillanatában, lol) hagyott az elkapónak.

Kényelmes helyzetben (2&15) voltunk, 18 yardot nyeltünk be.

3.)
1&10

A secondary a first down előtt sorra megjammeli az elkapókat, kivéve hősünket, aki alapból 5 yardról védekezik, és hiába látja, hogy Diggs egy Dig útvonalat fut kifelé (a ló néz a csikó lát, mi?), tovább folytatja a hátrálást további 5 yardot megtéve. Ha rajta múlik, akkor többet nyelünk be mint 10 yard, de Reed kiért, és levitte a WR-t az elkapás után.

4.)
A KÖVETKEZŐ PLAY 1&10

Bazdmeg ugyanaz, csak most egy Curl útvonallal etetik meg.
A first down a 36 yardosnál, ennek ellenére Dunbar megint kb 10 yarddal odébbról, a 25-ösről érkezik vissza, persze hogy nem ér oda.

5.)
ÉS AZ AZT KÖVETŐ PLAY (3 IN ROW)!!!

Ez megint egy cover1 man press-nek néz ki, de Dunbar megint hol az atyaúristenbe áll fel, a FS-el majdnem egyvonalban?

Jött is a nyilvánvaló Curl 4 yardért, J.Allen nem is olvasott mást ezen a matchupon kívül. Esélye sem volt odaérni.

6.)
Cover1, Adams csapdázik(?) Dunbar látszólag végre jó helyen.

De aztán megint felfoghatatlan dolgok történnek.
Az egész secondary 2-3 yardon press-el, miközben Dunbar (fent, piros nyíl) 20 yardot vágtat hátrafele, úgy, hogy az elkapóját egy pillanatra sem hagyja 8 yardnál közelebb érni. 😀
EZ MI A FASZ? 😀

A first down a 31 yardoson, hősünk a 16 yardosnál fordul meg, és csodálkozik, hogy megint megvan az elkapás 11 yardért.

7.)
A KÖVETKEZŐ PLAY!!!44!4!! 1&10
Azt hiszitek nem lehet ezt fokozni?
LOL.
A fejemben teljes a zavar, ez talán egy cover2, de Dunbar bazdki megint hol áll? És mibe fogadunk, hogy az elkapója nem Go útvonalat fut majd? 😀

Persze hogy nem.
Miközben az összes elkapó szoros őrizetben, a főszereplőnk embere 8 yardra, és amúgy is egy Dig-et fut lefelé, nocsak, ki gondolta volna.

NA DE!
Még így sincs tragédia, hiszen a lenti vonalhoz érve, a WR egészen pontosan 0 yardot haladt előre a labdával. KJ Wright épp lecsúszik róla, de addigra Dunbar már odaért, meg kell csinálni a tackle-t, és kész, ezzel javíthatja a hibáját.

De inkább magától térdre esett, ezzel újabb 11 yardot engedve az elkapónak.

8.)
Kulcsplay, 3&6
Cover1, man press
Dunlap (fent 43-assal) hihetetlenül jó ösztönnel lép ki a blokkoláshoz felállt TE-hez, ezzel elvéve J.Allen első számú célpontját.
Hátul J.Adams és D.J.Reed szintén nyeri a párharcát (zölddel) elvéve az összes levegőt az elkapóktól.

Van a kedvetek tippelni, hogy kit ver meg az embere, és hoz újabb 22 yardot??
Nem vagyok geci, úgyhogy a harmadik képen segítségül bekarikáztam nektek.

9.)
A KÖVETKEZŐ PLAY! 1&10
30 sec a félidőig, siet a Bills, nekünk meg nem kéne nagyjátékokat beszopni.
Kapkodunk, mert no huddle van, és így esett meg, hogy 4 emberünk szoros emberfogásban (Dunbar legfelül), de még így is maradt 3 bónusz DB hátul!!!

Itt már egészen biztos vagyok benne, hogy direkt trollkodta szét a meccset a Bills, máskülönben hogy fordulhatna elő, hogy az összes elkapó, mély vertikális útvonalon van, miközben, mit ad Isten, éppen Dunbar embere fut kifelé egy Dig-et, újabb 6 yardot szerezve, és az órát is megállítva.

Az emberünk ismét 6+yardról bűvölte az elkapót.

----

Ez volt az első félidő krónikája, és itt feladtam.
Gyerekek ez nem válogatás volt, vagy greatest hits, hanem literally Dunbar összes targetje az első félidőben. Nem volt az embernek pluszos játéka.

8 target, 8 elkapás, 94 yard. Egy félidő alatt...

Amikor tavaly kizúgtunk a PO-ból, és Tre Flowersre ilyeneket találtam írni a meccs közben...

...hát én nem is tudom, asszem meg kell követnem magam, mert ehhez a produkcióhoz képest Flowers maga volt a Gilmore-ba öltött Revis azon a PO meccsen.

Keresem a szavakat, de nem találom, a Bills ellen 10-en voltunk a pályán egy félidőig bazdki, nincs rá jobb szó.

Igen, gond volt a térdével, és direkt állt fel kicsit mélyebben, ezt Carroll is elmondta. Meg sok playnél volt 5 ill. 6 fős blitz, és a secondary az esetek nagy részében magára volt hagyva 1v1-ben safety segítség nélkül. Igen ezt is írjuk alá.

De ez még így is vállalhatatlan volt. Clay Williams szelleme kísért, így hajnali fél kettőkor, ahogy ezt írom.

Na, de legyen 10 a magyar igazság, jöjjön a bónuszplay!

10.)
2&27. Azaz második és huszonhét.
Zölddel jelöltem a párokat, az összes párharc nyerve van.

Fent a messzi északon Dunbar haverunk áll magányosan, és hát J.Allen 2&27-nél csak oda néz... 😀😀😀

És miután az egész meccsen taknyosra szopatták Dig, meg Curl útvonalakkal, az elkapó rogyasztására egyből megfordul, hogy megcsinálja a nagyplayt.

De az elkapó először a meccsen megfutja a Go-t 😀, és bazdmeg így lett a Chocapic, újabb benyelt 37 yard, egy, már kivédekezett driveban, (amiből 1 játékkal később be is vitték a TD-t).

A végén még azért előkapta a lepkevadászhálót, (3.kép) amely mutatványával instant ezüstplakettet szerzett az idei Tedric Thompson emlékversenyen.

Vége.
Az egyik szemem sír, a másikat kínomban kinyomtam.

Vélemények?
akdestroyer
Kvázi semlegesként - bár RW-t és Metcalfékat csípem azért nagyon - szórakoztató ezt olvasni, de biztos agybajt kapnék, ha valaki a hasonlóan magasröptű Packers secondaryt vesézné ki...
több mint 4 éve
Vélemények?
akdestroyer
Csak egy kérdés. Ez menne képregény formában is? 😀

Amúgy szuper írás lett. Grat.
BigBaltazar
Hol van a kepregeny? Hogy gondoltad, hogy csak ugy leallhatsz vele?!
több mint 4 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 212 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Vélemények?
akdestroyer
Csak egy kérdés. Ez menne képregény formában is? 😀

Amúgy szuper írás lett. Grat.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 4 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 313 — Je suis kobranadrág
Vélemények?
akdestroyer
A kedvenc megmozdulásom tőle, nem is tudom már melyik TD-nél volt, mikor úgy próbált meg utánafordulni a csávónak, hogy közben esköszöm kapott egy combnyak ficamot. Sántikált is utána. Hát azon úgy felröhögtem 😀
több mint 4 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 127 — Erin Elite Andrews
Remek írás, sokszor nekem az a bajom az elemzésekkel, hogy túl szárazak, viszont ilyen formában élmény olvasni. Látszik hogy érted a sportot és kiválóan ülnek a poénok. Több ilyet! 😊
Sebii
+1!
Szeretném én annyira érteni ezt a sportot, mint itt egyesek!

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 4 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 369 — Josh testamentuma
....
Vélemények?
akdestroyer
Aki minőségi contentet akar olvasni jöjjön a Seattle topicba! 😊
Helmut Zimmer
A Bills-Hox meccs nekem a snowball (heroin-kokain valamilyen elegye azt hiszem egyik nyugtat, másik pörget). Szóval én egyszerre vagyok kibaszott ideges, meg vidám. A legutóbbi is botrányos volt Sherman remek megmozdulásával, és a szájkaratéval utána.

Vasárnap még felkúrtam magam, miközben perverz módon örültem Allennek,... tök mindegy.

Szóval vasárnap kibaszott dühös voltam, most meg ugyanezen már jót röhögtem.
Köszi AK!!!
több mint 4 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
ha Carrollal van gomdod itt van Sanyi és megvédi, ha Wilsonnal kapcsolatban van meglátásod, akkor jön Ak és megharcol.
A metcalf egyházat azért képviselem én mert Wyatt látens, Sanya meg Hát ugye egyrészt megteremtette DKt, másrészt ô a Carroll egyház szentje is.
Adams egyház nincs még, de szerintem még lesz.

Amugy braxa-rol tudtok valamit? Nagyon eltunt.
undisputedly
Nem, de szerintem tele lett a töke a folyamatos édesbús pesszimista hangulattal.
Kb pár hete likolta Sanya vslamelyik megmozdulását amiben több optimiznusra szólított fel.
Helmut Zimmer
PErsze, de o volt a suly az optimista merlegben, ha nem kommentel, nyilvan megbomlik az egyensuly.
undisputedly
Helmut Zimmer
Wyatt nyíltan vállalja is már egy jó ideje!

több mint 4 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 540
Remek írás, sokszor nekem az a bajom az elemzésekkel, hogy túl szárazak, viszont ilyen formában élmény olvasni. Látszik hogy érted a sportot és kiválóan ülnek a poénok. Több ilyet! 😊
több mint 4 éve
....
Vélemények?
akdestroyer
Aki minőségi contentet akar olvasni jöjjön a Seattle topicba! 😊
több mint 4 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 751
Na akkor, Hölgyeim és Uraim, a mai kisfilmünk címe:

Dumb és Dunbar
avagy a 22-es csapdája.

Hát...
Nem úgy kezdtem bele a videózásba, hogy one-man show fog következni, Helm viszont megérzett valamit a levegőben (vagy ő már az élőképen látta azt a modern királydrámát, ami nekem csak a videózás után állt össze 😀), és hát igaza lett...

Lássuk miről is beszélek.

1.)
Az első Bills TD

Itt igazából J.Adams(zöld) felelőtlenségére érdemes figyelni, aki fellép underneathbe Wagner mellé, (de miért? elkapó a környéken sehol, míg lent 3 is indul bunch-ból) ezzel maga mögött hagyva egy ordas nagy területet, amit a McKenzie köszöni szépen, egy slant-el be is futott.

FS-ben Diggs vert helyzetben, mert meg kell osztani a figyelmét, és túl későn tud csak kiváltani.

Bár sok köze nem volt a játékhoz, de azért Dunbar-ra(piros) már itt felhívnám a figyelmet.
Egészen zseniálisan 10+ yardról őrizte az elkapóját, ha neki dobja Allen, 90% hogy az is elkapás+first down lesz.

2.)
Bajban vagyok, mert ha a pálya jobb oldalát nézem, akkor ez egy Cover1 man press, single high Diggs-el(zöld), meg talán robber szerepkörben mozgó Adams-el(zöld).

A bal oldalon viszont, Dunbar(kék, lent) teljesen zavarbaejtő módon mélyebben áll fel mint a FS, csak a Jóisten tudja, hogy akarja 15 yardról levédekezni a WR-t.

Adams mutogat neki ezerrel, hogy lépjen fel, és vegye fel az embert, mert ő nem fogja. Talán csapdázni próbált, de sikertelenül, mivel Dunbar egészen elképesztő mennyiségű helyet (8 yardra volt az elkapás pillanatában, lol) hagyott az elkapónak.

Kényelmes helyzetben (2&15) voltunk, 18 yardot nyeltünk be.

3.)
1&10

A secondary a first down előtt sorra megjammeli az elkapókat, kivéve hősünket, aki alapból 5 yardról védekezik, és hiába látja, hogy Diggs egy Dig útvonalat fut kifelé (a ló néz a csikó lát, mi?), tovább folytatja a hátrálást további 5 yardot megtéve. Ha rajta múlik, akkor többet nyelünk be mint 10 yard, de Reed kiért, és levitte a WR-t az elkapás után.

4.)
A KÖVETKEZŐ PLAY 1&10

Bazdmeg ugyanaz, csak most egy Curl útvonallal etetik meg.
A first down a 36 yardosnál, ennek ellenére Dunbar megint kb 10 yarddal odébbról, a 25-ösről érkezik vissza, persze hogy nem ér oda.

5.)
ÉS AZ AZT KÖVETŐ PLAY (3 IN ROW)!!!

Ez megint egy cover1 man press-nek néz ki, de Dunbar megint hol az atyaúristenbe áll fel, a FS-el majdnem egyvonalban?

Jött is a nyilvánvaló Curl 4 yardért, J.Allen nem is olvasott mást ezen a matchupon kívül. Esélye sem volt odaérni.

6.)
Cover1, Adams csapdázik(?) Dunbar látszólag végre jó helyen.

De aztán megint felfoghatatlan dolgok történnek.
Az egész secondary 2-3 yardon press-el, miközben Dunbar (fent, piros nyíl) 20 yardot vágtat hátrafele, úgy, hogy az elkapóját egy pillanatra sem hagyja 8 yardnál közelebb érni. 😀
EZ MI A FASZ? 😀

A first down a 31 yardoson, hősünk a 16 yardosnál fordul meg, és csodálkozik, hogy megint megvan az elkapás 11 yardért.

7.)
A KÖVETKEZŐ PLAY!!!44!4!! 1&10
Azt hiszitek nem lehet ezt fokozni?
LOL.
A fejemben teljes a zavar, ez talán egy cover2, de Dunbar bazdki megint hol áll? És mibe fogadunk, hogy az elkapója nem Go útvonalat fut majd? 😀

Persze hogy nem.
Miközben az összes elkapó szoros őrizetben, a főszereplőnk embere 8 yardra, és amúgy is egy Dig-et fut lefelé, nocsak, ki gondolta volna.

NA DE!
Még így sincs tragédia, hiszen a lenti vonalhoz érve, a WR egészen pontosan 0 yardot haladt előre a labdával. KJ Wright épp lecsúszik róla, de addigra Dunbar már odaért, meg kell csinálni a tackle-t, és kész, ezzel javíthatja a hibáját.

De inkább magától térdre esett, ezzel újabb 11 yardot engedve az elkapónak.

8.)
Kulcsplay, 3&6
Cover1, man press
Dunlap (fent 43-assal) hihetetlenül jó ösztönnel lép ki a blokkoláshoz felállt TE-hez, ezzel elvéve J.Allen első számú célpontját.
Hátul J.Adams és D.J.Reed szintén nyeri a párharcát (zölddel) elvéve az összes levegőt az elkapóktól.

Van a kedvetek tippelni, hogy kit ver meg az embere, és hoz újabb 22 yardot??
Nem vagyok geci, úgyhogy a harmadik képen segítségül bekarikáztam nektek.

9.)
A KÖVETKEZŐ PLAY! 1&10
30 sec a félidőig, siet a Bills, nekünk meg nem kéne nagyjátékokat beszopni.
Kapkodunk, mert no huddle van, és így esett meg, hogy 4 emberünk szoros emberfogásban (Dunbar legfelül), de még így is maradt 3 bónusz DB hátul!!!

Itt már egészen biztos vagyok benne, hogy direkt trollkodta szét a meccset a Bills, máskülönben hogy fordulhatna elő, hogy az összes elkapó, mély vertikális útvonalon van, miközben, mit ad Isten, éppen Dunbar embere fut kifelé egy Dig-et, újabb 6 yardot szerezve, és az órát is megállítva.

Az emberünk ismét 6+yardról bűvölte az elkapót.

----

Ez volt az első félidő krónikája, és itt feladtam.
Gyerekek ez nem válogatás volt, vagy greatest hits, hanem literally Dunbar összes targetje az első félidőben. Nem volt az embernek pluszos játéka.

8 target, 8 elkapás, 94 yard. Egy félidő alatt...

Amikor tavaly kizúgtunk a PO-ból, és Tre Flowersre ilyeneket találtam írni a meccs közben...

...hát én nem is tudom, asszem meg kell követnem magam, mert ehhez a produkcióhoz képest Flowers maga volt a Gilmore-ba öltött Revis azon a PO meccsen.

Keresem a szavakat, de nem találom, a Bills ellen 10-en voltunk a pályán egy félidőig bazdki, nincs rá jobb szó.

Igen, gond volt a térdével, és direkt állt fel kicsit mélyebben, ezt Carroll is elmondta. Meg sok playnél volt 5 ill. 6 fős blitz, és a secondary az esetek nagy részében magára volt hagyva 1v1-ben safety segítség nélkül. Igen ezt is írjuk alá.

De ez még így is vállalhatatlan volt. Clay Williams szelleme kísért, így hajnali fél kettőkor, ahogy ezt írom.

Na, de legyen 10 a magyar igazság, jöjjön a bónuszplay!

10.)
2&27. Azaz második és huszonhét.
Zölddel jelöltem a párokat, az összes párharc nyerve van.

Fent a messzi északon Dunbar haverunk áll magányosan, és hát J.Allen 2&27-nél csak oda néz... 😀😀😀

És miután az egész meccsen taknyosra szopatták Dig, meg Curl útvonalakkal, az elkapó rogyasztására egyből megfordul, hogy megcsinálja a nagyplayt.

De az elkapó először a meccsen megfutja a Go-t 😀, és bazdmeg így lett a Chocapic, újabb benyelt 37 yard, egy, már kivédekezett driveban, (amiből 1 játékkal később be is vitték a TD-t).

A végén még azért előkapta a lepkevadászhálót, (3.kép) amely mutatványával instant ezüstplakettet szerzett az idei Tedric Thompson emlékversenyen.

Vége.
Az egyik szemem sír, a másikat kínomban kinyomtam.

Vélemények?

Szerkesztette: akdestroyer

több mint 4 éve
Sifur Pittsburgh Steelers 1 118
 dailysnark.com/2020/11/10/seahawks-fans-start-online-petition-to-fire-their-defensive-coordinator/

Pete Carroll futás filozófiája ellen bejött, lehet most is?
több mint 4 éve
De ez nemmutatja, hogy amikor elore ment blitzelni, akkor mennyit kaptunk rola (illetve azt sem, hogy mikor hova kellett volna besegitenie stb)
undisputedly
Amikor előrement blitzelni nyílván 0-át kaptunk róla, hisz olyankor az ő dolga a sackelés, a secondary dolga meg levédekezni a passzt.

Viszont nagyon sokszor lépett föl underneathbe a LB-ek közé, és igazából se a passrushban nem vett részt, se a coverage-ben, hiszen átdobálták a feje fölött a lasztit. Na az volt a luxus.

Amikor épp ment az elkapóval, nem volt olyan rossz.
akdestroyer
Ez nem feltetlenul igy van. Ha felment, uresen maradt a helye. Nem varhatod 2 CB-tol, hogy side to side lefogja a palyat. Pont ez a lenyeg a blitzelesben, hogy kockazatos uzlet, mert ha nem jon be, a blitzelo helyen jon a buntetes. Adams miatt meg van egy kenyszer, hogy kuldjuk blitzelni.

Es szinte biztos, hogy a blitz jatekainak netto osszesege durvan minusz yardos.
több mint 4 éve
De ez nemmutatja, hogy amikor elore ment blitzelni, akkor mennyit kaptunk rola (illetve azt sem, hogy mikor hova kellett volna besegitenie stb)
undisputedly
Amikor előrement blitzelni nyílván 0-át kaptunk róla, hisz olyankor az ő dolga a sackelés, a secondary dolga meg levédekezni a passzt.

Viszont nagyon sokszor lépett föl underneathbe a LB-ek közé, és igazából se a passrushban nem vett részt, se a coverage-ben, hiszen átdobálták a feje fölött a lasztit. Na az volt a luxus.

Amikor épp ment az elkapóval, nem volt olyan rossz.

több mint 4 éve
Én is kacérkodok a gondolattal, hogy a PO-ba jutás után Lynch mintára leigazoljuk 3 meccsre ET-t.

He knows the system, ideje nem lenne szétbaszni az öltözőt, ellenben az a stabilitás, rutin, playmake, amit ő tudna hozni a secondaryba az meg felbecsülhetetlen lenne.
Már ha a Lombardi a cél.

Este/holnap reggel szerintem érkezek egy best-of secondary elemzéssel, a Bills elleni meccsről.
Habkönnyű vidám témának ígérkezik.
akdestroyer
Lynch nem volt szar, játszhatna, de nem játszik.
ET edzésen megcsinálta azt, amit Adams meccsenként 2 alkalommal... és felrobbant a Ravens öltöző.

Majd arra térj ki lécci, hogy Dunbar mi a fenét keres még a pályán (tudom a labdát, reménytelenül)
Helmut Zimmer
Helm, szerintem hanyagold kicsit a focit. Vagy legalabb a Seahawksot. IDen mar nem valoszinu, hogy tul sok oromod lesz bennuk. Az egeszseg fontosabb es a kommenteid alapjan nem tunik ugy, hogy megfogadod az orvosaid tanacsat 😀
undisputedly
Az a baj, hogy mint kiderült 2024-ig kéne hanyagolnom a focit 😀 😀 😀
Helmut Zimmer
Tehát 24-ben nyerünk SB-t? Szép lezárása lesz PC szerződésének! 🙂

Jobbulást! 💪
funkyparduc
Nyugika Srácok, még csak infaktusom sem volt. Felbaszott egy nyomorult doktorandusz.

Qrva intenzív élmény ennek a csapatnak szurkolni, mert egyszerre imádnivaló (Wilson-DK-Lock-CC- Wagner stb.) egyszerre gyűlöletes(mindenki tud ide neveket elemeket tenni).

Ez máshogy nehéz, mint Browns, vagy Lionsnak szorítani.

Legalább ugyanannyira imádom a Billst, de teljesen más élmény. 20 éve a 2. év, hogy van irányító. a Chan Gailey időszakot leszámítva nem volt izgalmas a játék, akkor sem volt jó. Most sem izgalmas, de 4 éve van egy irány arra megy a csapat. Ott is van szánalmas meccs, de máshogy.
több mint 4 éve
Fantomas0429 Seattle Seahawks 816 — Fantomas0429
mondanék valami nagyon okosat, de hiába, mert hiába.
amúgy le is szarom nem fogok egy vénmészlerakat miatt agyvérzést kapni. 9-ers meccs után írtam, hogy Dunbar mancov szar, na végre feltûnt a nagymesternek is... Eddig hol volt?
Norton nem érdekes.

A megoldás egyszerû, el kell kezdeni dolgozni, feltûrni az ingujjat, és összetenni végre a védelmet. Jobb ennek a védelemnek az embersnyaga, mint a produktum. Emberfogásban az a szép, hogy max egy átadással mûködik, így olyan nagyon összeszokni nem kell. Fosás van.. ennyi! Adamset illeszteni kell a csapattal, vagy ültetni. Senki nem tart fegyvert Carroll fejéhez, hogy kezdjen akár Adams akár Dunbar. Kezdjenek, ha annyira felkészültek lesznek!
Amúgy meg ET....
egyszer vissza kell hozni, hogy visszsvonulhasson.
Mai jóhír!
 www.fieldgulls.com/2020/11/9/21555857/seattle-seahawks-loss-buffalo-bills-rush-secondary-carroll-norton-job-adams-dunbar-griffin-defense

Rendben van a passrush. A kijelentés teljesen valid, szakmailag kb ugyanazon beszélgetések nívóját veri mint a Russ már nem MVP kandidátus.

Tényleg csak 2-3 kezdő Bills falembernek kellett kiesnie , 8-as technikára kellett SS-t állítani (mondjuk így kevesebb kárt csinált) , illetve a B gapen átspriccelő "utánam az özönvíz" kódnevű blitzsémának kellett ehhez megvalósulnia.

Bravo, vagy ahogy az egyszeri Madden játékos fogalmaz engage 8!
Helmut Zimmer
Szerinted mi lehet a tényleges megoldás a gondjainkra, létezik egyáltalán így szezon felénél? Norton a helyén fog maradni szerintem ezt mind tudjuk (sajnos), összeszokás hiány van egyszerűen rossz a séma és a védő hívások? Múlthéten szinte 0 blitz most meg konstans csak azt hívtuk, nem sok konzisztencia van benne...
Én azzal a részével egyet tudok érteni a cikknek hogy a DB sor meccsről meccsre más lesz gyakorlatilag ,vagy éppen kidől valaki más éppen visszatér ez sem könnyíti meg az összeszokást. Nem menteni akarom őket ez sajnos így van. A szakmai részével kevésbé vagyok tisztában de többnyire szeretünk zónázni, itt visszaüthet az összeszokottsága hiánya miatti kommunikációs zavar.
Ugyanakkor ha emberezésre kerül sor szintén megégetnek már nem az első meccs amikor a snap előtt tépem a hajam hogy a cornerek alapból 5-10 yardra állnak fel a WR-ektől, természetesen vagy lefutják őket vagy egy tesztcsel és elszállnak meg sem próbálják leütközni/lassítani őket 5 yardon belül. Ilyen utasítás kitől jön, ki mondja meg milyen messze állj fel az elkapótól? séma része?

Azért kifejezetten nagy csalódás a DB sor mert szerintem szezon előtt ezt mindenki rendben gondolta a névsor alapján, ahhoz képest Blair első héten kidőlt, Adams alig játszott eddig, Dunbar meg többnyire botrány...Griffin felemás többnyire jó, Amadi és Neal szintén, Flowers kuka.
12th member
Helmut Zimmer
Adams a hétvégén.
3 target 3 elkapás: 41 yard, 17 elkapás után. (pff database)
alatriste
undisputedly
Minden vedo snappen a palyan volt szamoljunk kb 50 el ha levesszuk ezt a 17 et marad 33 es aki nezte a meccset az szerintem tisztan latta hogy a feleben vagyis legalabb 15 esetben vagy a mogotte keletkezo ures terbe erkezett a labda vagy egyszeruen nem segitett be szoval szerintem 150 yardot siman beirhatunk Adamsnek !
több mint 4 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 127 — Erin Elite Andrews
Én is kacérkodok a gondolattal, hogy a PO-ba jutás után Lynch mintára leigazoljuk 3 meccsre ET-t.

He knows the system, ideje nem lenne szétbaszni az öltözőt, ellenben az a stabilitás, rutin, playmake, amit ő tudna hozni a secondaryba az meg felbecsülhetetlen lenne.
Már ha a Lombardi a cél.

Este/holnap reggel szerintem érkezek egy best-of secondary elemzéssel, a Bills elleni meccsről.
akdestroyer
ET edzésen megcsinálta azt, amit Adams meccsenként 2 alkalommal... és felrobbant a Ravens öltöző.

Majd arra térj ki lécci, hogy Dunbar mi a fenét keres még a pályán (tudom a labdát, reménytelenül)
Helmut Zimmer
Helm, szerintem hanyagold kicsit a focit. Vagy legalabb a Seahawksot. IDen mar nem valoszinu, hogy tul sok oromod lesz bennuk. Az egeszseg fontosabb es a kommenteid alapjan nem tunik ugy, hogy megfogadod az orvosaid tanacsat 😀
undisputedly
Helmut Zimmer
Tehát 24-ben nyerünk SB-t? Szép lezárása lesz PC szerződésének! 🙂

Jobbulást! 💪

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 4 éve
amúgy le is szarom nem fogok egy vénmészlerakat miatt agyvérzést kapni. 9-ers meccs után írtam, hogy Dunbar mancov szar, na végre feltûnt a nagymesternek is... Eddig hol volt?
Norton nem érdekes.

A megoldás egyszerû, el kell kezdeni dolgozni, feltûrni az ingujjat, és összetenni végre a védelmet. Jobb ennek a védelemnek az embersnyaga, mint a produktum. Emberfogásban az a szép, hogy max egy átadással mûködik, így olyan nagyon összeszokni nem kell. Fosás van.. ennyi! Adamset illeszteni kell a csapattal, vagy ültetni. Senki nem tart fegyvert Carroll fejéhez, hogy kezdjen akár Adams akár Dunbar. Kezdjenek, ha annyira felkészültek lesznek!
Amúgy meg ET....
Mai jóhír!
 www.fieldgulls.com/2020/11/9/21555857/seattle-seahawks-loss-buffalo-bills-rush-secondary-carroll-norton-job-adams-dunbar-griffin-defense

Rendben van a passrush. A kijelentés teljesen valid, szakmailag kb ugyanazon beszélgetések nívóját veri mint a Russ már nem MVP kandidátus.

Tényleg csak 2-3 kezdő Bills falembernek kellett kiesnie , 8-as technikára kellett SS-t állítani (mondjuk így kevesebb kárt csinált) , illetve a B gapen átspriccelő "utánam az özönvíz" kódnevű blitzsémának kellett ehhez megvalósulnia.

Helmut Zimmer
Szerinted mi lehet a tényleges megoldás a gondjainkra, létezik egyáltalán így szezon felénél? Norton a helyén fog maradni szerintem ezt mind tudjuk (sajnos), összeszokás hiány van egyszerűen rossz a séma és a védő hívások? Múlthéten szinte 0 blitz most meg konstans csak azt hívtuk, nem sok konzisztencia van benne...
Én azzal a részével egyet tudok érteni a cikknek hogy a DB sor meccsről meccsre más lesz gyakorlatilag ,vagy éppen kidől valaki más éppen visszatér ez sem könnyíti meg az összeszokást. Nem menteni akarom őket ez sajnos így van. A szakmai részével kevésbé vagyok tisztában de többnyire szeretünk zónázni, itt visszaüthet az összeszokottsága hiánya miatti kommunikációs zavar.
Ugyanakkor ha emberezésre kerül sor szintén megégetnek már nem az első meccs amikor a snap előtt tépem a hajam hogy a cornerek alapból 5-10 yardra állnak fel a WR-ektől, természetesen vagy lefutják őket vagy egy tesztcsel és elszállnak meg sem próbálják leütközni/lassítani őket 5 yardon belül. Ilyen utasítás kitől jön, ki mondja meg milyen messze állj fel az elkapótól? séma része?

Azért kifejezetten nagy csalódás a DB sor mert szerintem szezon előtt ezt mindenki rendben gondolta a névsor alapján, ahhoz képest Blair első héten kidőlt, Adams alig játszott eddig, Dunbar meg többnyire botrány...Griffin felemás többnyire jó, Amadi és Neal szintén, Flowers kuka.
12th member
Helmut Zimmer
Adams a hétvégén.
alatriste
több mint 4 éve
alatriste Green Bay Packers 11 314 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Norton nem érdekes.

Amúgy meg ET....
Mai jóhír!

Helmut Zimmer

12th member
Helmut Zimmer
Adams a hétvégén.

Liverpool Fc
több mint 4 éve

Már ha a Lombardi a cél.

akdestroyer

Helmut Zimmer
undisputedly
több mint 4 éve

Már ha a Lombardi a cél.

akdestroyer

Helmut Zimmer
több mint 4 éve
Fantomas0429 Seattle Seahawks 816 — Fantomas0429

Már ha a Lombardi a cél.

akdestroyer

Helmut Zimmer
Probalja becserekeszni az aranyekszereket, hatha szereles kozbe lecsuszik az a rolex es meg fegyver se kell hozza 😂
több mint 4 éve

Már ha a Lombardi a cél.

akdestroyer

több mint 4 éve

Már ha a Lombardi a cél.