Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 5 éve
Közben Schneider kibontatott pár falat otthon a war roomhoz...És ha már a predikciók,
kinek mi a végső voksa? 1/27-tel letrade, maradunk, feltrade? Milyen poszt jön az első pickünkkel?
több mint 5 éve
Bocs, csak viccnek szántam, de ezek után lehet hogy feladok egy lottót.www.seattletimes.com/sports/seahawks/former-seahawks-wr-percy-harvin-planning-nfl-comeback-after-4-year-hiatus/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=article_inset_1.1Vajon Percy Harvin elérhető még? 😀Undi megjött a vödör vizzel... 😃Egy Beckham tradehez mit szólnátok?Igy is van 6+1 elkapasra kepes jatekosunk. Felesleges lenne, hogy bomlassza az oltozot amikor nem kap eleg targetet, plusz nem hiszem, hogy egy ilyen extravagans alak a vilag vegere, northwestre akarna jonni.
Mondjuk az idei és a jövő évi 2.körert.
Komoky kis fegyverei lennének Wilsonnak 😃
feki
Tamadofal kell RW ele.
undisputedly
feki
BigBaltazar
Csak emlegetni kellett.. 😀 Számos műtét és rehab, valamint mentális gondok után szeretne visszatérni.
Nadal17
...bár vele nyertünk SB... hahaha
Szerkesztette: BigBaltazar
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 5 éve
A tóm bréd íí hatás 😛www.seattletimes.com/sports/seahawks/former-seahawks-wr-percy-harvin-planning-nfl-comeback-after-4-year-hiatus/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=article_inset_1.1Vajon Percy Harvin elérhető még? 😀Undi megjött a vödör vizzel... 😃Egy Beckham tradehez mit szólnátok?Igy is van 6+1 elkapasra kepes jatekosunk. Felesleges lenne, hogy bomlassza az oltozot amikor nem kap eleg targetet, plusz nem hiszem, hogy egy ilyen extravagans alak a vilag vegere, northwestre akarna jonni.
feki
Tamadofal kell RW ele.
undisputedly
feki
BigBaltazar
Csak emlegetni kellett.. 😀 Számos műtét és rehab, valamint mentális gondok után szeretne visszatérni.
Nadal17
több mint 5 éve
www.seattletimes.com/sports/seahawks/former-seahawks-wr-percy-harvin-planning-nfl-comeback-after-4-year-hiatus/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=article_inset_1.1Vajon Percy Harvin elérhető még? 😀Undi megjött a vödör vizzel... 😃Egy Beckham tradehez mit szólnátok?Igy is van 6+1 elkapasra kepes jatekosunk. Felesleges lenne, hogy bomlassza az oltozot amikor nem kap eleg targetet, plusz nem hiszem, hogy egy ilyen extravagans alak a vilag vegere, northwestre akarna jonni.
feki
Tamadofal kell RW ele.
undisputedly
feki
BigBaltazar
több mint 5 éve
A széphajú bácsik már csak ilyenek … 😊Jaj de jó, én is láttam a tv-ben azt a szép hajú bácsit, de miért feküdt mindig a hátán?Most amúgy mit szeretnénk az OL-lel? Van valakinek ötlete?Meg vagyunk mentve, a szép hajú bácsi visszatér
T - Duane Brown
T - Brandon Shell
T - Cedric Ogbuehi
T/G - Jamarco Jones
T - Chad Wheeler
G - Mike Iupati
G - DJ Fluker
G - Phil Haynes
G - Chance Warmack
G - Jordan Roos
G - Jordan Simmons
G - Kahlil McKenzie
G - Demetrius Knox
G/C - Ethan Pocic
G/C - Kyle Fuller
C - Justin Britt
C - Joey Hunt
C/G - BJ Finney
Ez 18 játékos, NFL kezdő szint meg van kb 3, és még draft se volt...
SONICS-SEAHAWKS
www.fieldgulls.com/2020/4/21/21229150/joey-hunt-signs-restricted-free-agent-tender-2020-seattle-seahawks-roster-news-offseason
Helmut Zimmer
garrett27
több mint 5 éve
Jaj de jó, én is láttam a tv-ben azt a szép hajú bácsit, de miért feküdt mindig a hátán?Most amúgy mit szeretnénk az OL-lel? Van valakinek ötlete?Meg vagyunk mentve, a szép hajú bácsi visszatér
T - Duane Brown
T - Brandon Shell
T - Cedric Ogbuehi
T/G - Jamarco Jones
T - Chad Wheeler
G - Mike Iupati
G - DJ Fluker
G - Phil Haynes
G - Chance Warmack
G - Jordan Roos
G - Jordan Simmons
G - Kahlil McKenzie
G - Demetrius Knox
G/C - Ethan Pocic
G/C - Kyle Fuller
C - Justin Britt
C - Joey Hunt
C/G - BJ Finney
SONICS-SEAHAWKS
www.fieldgulls.com/2020/4/21/21229150/joey-hunt-signs-restricted-free-agent-tender-2020-seattle-seahawks-roster-news-offseason
Helmut Zimmer
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 5 éve
Most amúgy mit szeretnénk az OL-lel? Van valakinek ötlete?Meg vagyunk mentve, a szép hajú bácsi visszatér
T - Duane Brown
T - Brandon Shell
T - Cedric Ogbuehi
T/G - Jamarco Jones
T - Chad Wheeler
G - Mike Iupati
G - DJ Fluker
G - Phil Haynes
G - Chance Warmack
G - Jordan Roos
G - Jordan Simmons
G - Kahlil McKenzie
G - Demetrius Knox
G/C - Ethan Pocic
G/C - Kyle Fuller
C - Justin Britt
C - Joey Hunt
C/G - BJ Finney
SONICS-SEAHAWKS
több mint 5 éve
Most amúgy mit szeretnénk az OL-lel? Van valakinek ötlete?Egyértelmű, rivalizálást akar csapaton belül PC a posztokon hátha valamelyik bustból kijön a profi vadállat😀
T - Duane Brown
T - Brandon Shell
T - Cedric Ogbuehi
T/G - Jamarco Jones
T - Chad Wheeler
G - Mike Iupati
G - DJ Fluker
G - Phil Haynes
G - Chance Warmack
G - Jordan Roos
G - Jordan Simmons
G - Kahlil McKenzie
G - Demetrius Knox
G/C - Ethan Pocic
G/C - Kyle Fuller
C - Justin Britt
C - Joey Hunt
C/G - BJ Finney
SONICS-SEAHAWKS
Amugy én sem értem inkább hoztak volna 2 egyértelmű kezdőt. Plusz sok kicsi sokra megy alapon hiába olcsoért hozzuk most a jatekosokat a vedofal meg mindig varat magara de lassan penz sem lesz...
több mint 5 éve
Most amúgy mit szeretnénk az OL-lel? Van valakinek ötlete?T - Duane Brown
T - Brandon Shell
T - Cedric Ogbuehi
T/G - Jamarco Jones
T - Chad Wheeler
G - Mike Iupati
G - DJ Fluker
G - Phil Haynes
G - Chance Warmack
G - Jordan Roos
G - Jordan Simmons
G - Kahlil McKenzie
G - Demetrius Knox
G/C - Ethan Pocic
G/C - Kyle Fuller
C - Justin Britt
C - Joey Hunt
C/G - BJ Finney
több mint 5 éve
Fun fact 2: ha nem tevedek vedofalember kent lett draftolva . Legalabbis wikipedian ezt lattam, gyorsan csekkoltam hatha valami jo igazolas 😂Fun fact: O mar tavaly is itt volt a practice squad-ban, 2019-ben jott a KC-tol. Szerencsetlen 2018-ban rosteren volt ott, majd pont a bajnoki evre nem tartottak meg.Na akkor úgy néz ki PC ennyi év után már nagyon is ad a véleményedre.Egy Beckham tradehez mit szólnátok?Igy is van 6+1 elkapasra kepes jatekosunk. Felesleges lenne, hogy bomlassza az oltozot amikor nem kap eleg targetet, plusz nem hiszem, hogy egy ilyen extravagans alak a vilag vegere, northwestre akarna jonni.
feki
Tamadofal kell RW ele.
undisputedly
Khalil Mckenzie OG
A 16. Guard a keretben 😃👌
feki
Fun fact1: A korabbi Oakland GM Reggie MCKenzie fia.
undisputedly
Szerkesztette: Fantomas0429
több mint 5 éve
Fun fact: O mar tavaly is itt volt a practice squad-ban, 2019-ben jott a KC-tol. Szerencsetlen 2018-ban rosteren volt ott, majd pont a bajnoki evre nem tartottak meg.Na akkor úgy néz ki PC ennyi év után már nagyon is ad a véleményedre.Egy Beckham tradehez mit szólnátok?Igy is van 6+1 elkapasra kepes jatekosunk. Felesleges lenne, hogy bomlassza az oltozot amikor nem kap eleg targetet, plusz nem hiszem, hogy egy ilyen extravagans alak a vilag vegere, northwestre akarna jonni.
feki
Tamadofal kell RW ele.
undisputedly
Khalil Mckenzie OG
feki
Fun fact1: A korabbi Oakland GM Reggie MCKenzie fia.
több mint 5 éve
Na akkor úgy néz ki PC ennyi év után már nagyon is ad a véleményedre.Egy Beckham tradehez mit szólnátok?Igy is van 6+1 elkapasra kepes jatekosunk. Felesleges lenne, hogy bomlassza az oltozot amikor nem kap eleg targetet, plusz nem hiszem, hogy egy ilyen extravagans alak a vilag vegere, northwestre akarna jonni.
feki
Tamadofal kell RW ele.
undisputedly
Khalil Mckenzie OG
több mint 5 éve
Egy Beckham tradehez mit szólnátok?Tamadofal kell RW ele.
feki
undisputedly
több mint 5 éve
Vajon Percy Harvin elérhető még? 😀Undi megjött a vödör vizzel... 😃Egy Beckham tradehez mit szólnátok?Igy is van 6+1 elkapasra kepes jatekosunk. Felesleges lenne, hogy bomlassza az oltozot amikor nem kap eleg targetet, plusz nem hiszem, hogy egy ilyen extravagans alak a vilag vegere, northwestre akarna jonni.
feki
Tamadofal kell RW ele.
undisputedly
feki
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 5 éve
Undi megjött a vödör vizzel... 😃Egy Beckham tradehez mit szólnátok?Igy is van 6+1 elkapasra kepes jatekosunk. Felesleges lenne, hogy bomlassza az oltozot amikor nem kap eleg targetet, plusz nem hiszem, hogy egy ilyen extravagans alak a vilag vegere, northwestre akarna jonni.
feki
Tamadofal kell RW ele.
undisputedly
több mint 5 éve
Egy Beckham tradehez mit szólnátok?Igy is van 6+1 elkapasra kepes jatekosunk. Felesleges lenne, hogy bomlassza az oltozot amikor nem kap eleg targetet, plusz nem hiszem, hogy egy ilyen extravagans alak a vilag vegere, northwestre akarna jonni.
feki
Tamadofal kell RW ele.
több mint 5 éve
Egy Beckham tradehez mit szólnátok?Mondjuk az idei és a jövő évi 2.körert.
több mint 5 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Ja nem csak tavalyra gondoltam, hanem mióta a ligába került.A teljes NFL leggyengebb defensive line-ja volt itt tavaly nalunk. Clowney volt az egyetlen ertekelheto, akit raadasul liga szinten top3 %-ban duplaztak, ha jol emlekszem. A SB-ba juto SF-t o egymaga verte meg idegenben. A sack szama nem lett jo, ezt mar kiveseztuk. A legnagyobb baj vele, hogy serulekeny.Néztem a meccseit, és Clowney nekem nem tűnt olyan kiemelkedőnek, semmi olyan amiért akár 18-20 milliót fizetnék évente. De lehet csak én vagyok így vele.Neharagudj de ezt mire alapozod ?(nem kötekedés csak kiváncsi vagyok a véleményedre)Ha Clowneynak nem akarunk top fizetést adni, akkor miért adnánk Ngakouenek még annál is többet, plusz első kört?Ha a rinyákat nem nézzük, mint játékos szerintem Ngakoue bőven jobb mint Clowney
Marsellus Wallace
kapitnono
Rózsa Sándor (betyár)
kapitnono
undisputedly

több mint 5 éve
Nézzetek át a Steelers tpikba, éppen a TJ Watt-Bud Dupree páros pass rush számait hasonlítgatom másokhoz 😊A teljes NFL leggyengebb defensive line-ja volt itt tavaly nalunk. Clowney volt az egyetlen ertekelheto, akit raadasul liga szinten top3 %-ban duplaztak, ha jol emlekszem. A SB-ba juto SF-t o egymaga verte meg idegenben. A sack szama nem lett jo, ezt mar kiveseztuk. A legnagyobb baj vele, hogy serulekeny.Néztem a meccseit, és Clowney nekem nem tűnt olyan kiemelkedőnek, semmi olyan amiért akár 18-20 milliót fizetnék évente. De lehet csak én vagyok így vele.Neharagudj de ezt mire alapozod ?(nem kötekedés csak kiváncsi vagyok a véleményedre)Ha Clowneynak nem akarunk top fizetést adni, akkor miért adnánk Ngakouenek még annál is többet, plusz első kört?Ha a rinyákat nem nézzük, mint játékos szerintem Ngakoue bőven jobb mint Clowney
Marsellus Wallace
kapitnono
Rózsa Sándor (betyár)
kapitnono
undisputedly
több mint 5 éve
A teljes NFL leggyengebb defensive line-ja volt itt tavaly nalunk. Clowney volt az egyetlen ertekelheto, akit raadasul liga szinten top3 %-ban duplaztak, ha jol emlekszem. A SB-ba juto SF-t o egymaga verte meg idegenben. A sack szama nem lett jo, ezt mar kiveseztuk. A legnagyobb baj vele, hogy serulekeny.Néztem a meccseit, és Clowney nekem nem tűnt olyan kiemelkedőnek, semmi olyan amiért akár 18-20 milliót fizetnék évente. De lehet csak én vagyok így vele.Neharagudj de ezt mire alapozod ?(nem kötekedés csak kiváncsi vagyok a véleményedre)Ha Clowneynak nem akarunk top fizetést adni, akkor miért adnánk Ngakouenek még annál is többet, plusz első kört?Ha a rinyákat nem nézzük, mint játékos szerintem Ngakoue bőven jobb mint Clowney
Marsellus Wallace
kapitnono
Rózsa Sándor (betyár)
kapitnono
több mint 5 éve
Sztem is ,Ngakue egy erős frontban érvényesül , meg kell nézni a jags d line ahol CC volt a masik oldalon.Teljesen mast jatszanak. Ngakoue egy bend around the edge tipusu passrusher, mig Clowney egy dominans, fizikalis szornyeteg edge defender, futas es passz ellen egyarant, de nem hajlik ugy passrushban, mint az inkabb LEO felepitesu Ngakoue.Ha Clowneynak nem akarunk top fizetést adni, akkor miért adnánk Ngakouenek még annál is többet, plusz első kört?Ha a rinyákat nem nézzük, mint játékos szerintem Ngakoue bőven jobb mint Clowney
Marsellus Wallace
kapitnono
A ketto kozul egyertelmuen Clowney a jobb es sokoldalubb jatekos, ugyanakkor az egeszege miatt nem igen ra szamitani, hogy vegigtol egy szezont.
undisputedly
Clowney meg blokkol egy teljes oldalt.
De én ezért már le lettem hurrogva múltkor a jags topikban.
több mint 5 éve
Néztem a meccseit, és Clowney nekem nem tűnt olyan kiemelkedőnek, semmi olyan amiért akár 18-20 milliót fizetnék évente. De lehet csak én vagyok így vele.Neharagudj de ezt mire alapozod ?(nem kötekedés csak kiváncsi vagyok a véleményedre)Ha Clowneynak nem akarunk top fizetést adni, akkor miért adnánk Ngakouenek még annál is többet, plusz első kört?Ha a rinyákat nem nézzük, mint játékos szerintem Ngakoue bőven jobb mint Clowney
Marsellus Wallace
kapitnono
Rózsa Sándor (betyár)

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Neharagudj de ezt mire alapozod ?(nem kötekedés csak kiváncsi vagyok a véleményedre)Ha Clowneynak nem akarunk top fizetést adni, akkor miért adnánk Ngakouenek még annál is többet, plusz első kört?Ha a rinyákat nem nézzük, mint játékos szerintem Ngakoue bőven jobb mint Clowney
Marsellus Wallace
kapitnono
több mint 5 éve
Teljesen mast jatszanak. Ngakoue egy bend around the edge tipusu passrusher, mig Clowney egy dominans, fizikalis szornyeteg edge defender, futas es passz ellen egyarant, de nem hajlik ugy passrushban, mint az inkabb LEO felepitesu Ngakoue.Ha Clowneynak nem akarunk top fizetést adni, akkor miért adnánk Ngakouenek még annál is többet, plusz első kört?Ha a rinyákat nem nézzük, mint játékos szerintem Ngakoue bőven jobb mint Clowney
Marsellus Wallace
kapitnono
A ketto kozul egyertelmuen Clowney a jobb es sokoldalubb jatekos, ugyanakkor az egeszege miatt nem igen ra szamitani, hogy vegigtol egy szezont.