Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 5 éve
Mondom már vagy 2 éve, hogy kellene egy használható backup QB. Eddig is borotvaélen táncoltunk ezzel a fallal. Ha beüt a ménkú és Wilson kiesik, akkor roló van. Amúgy meg a nagy számok törvénye alapján jöhetne már egy értelmes draft. Olyan régen volt 2012.Egyáltalán nem követem az NCAA-t, de nyomtam egy fanspeaket. Draft ismertetők alapján aláírnám, Jennings ahogy sejtem, eléggé reach lett.Srácok! Tényleg Geno fog itt irányítani, ha Wilsont egyszer mégiscsak legyőzi a várhatóan 41,58-tól 48,12 sack (44,8 medián) amit be fog szopni 95%-os valószínűséggel? De tényleg senki sem vár QB draftot?
27: R1P27
EDGE YETUR GROSS-MATOS
PENN ST.
59: R2P27
OT PRINCE TEGA WANOGHO
AUBURN
64: R2P32
CB JAYLON JOHNSON
UTAH
101: R3P37
WR JAUAN JENNINGS
TENNESSEE
133: R4P27
C MATT HENNESSY
TEMPLE
144: R4P38
DL LARRELL MURCHISON
NC STATE
214: R6P35
S JOSH METELLUS
MICHIGAN
Duff
Helmut Zimmer
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 5 éve
Egyáltalán nem követem az NCAA-t, de nyomtam egy fanspeaket. Draft ismertetők alapján aláírnám, Jennings ahogy sejtem, eléggé reach lett.Egy Gross-Matos - Griffen kettőssel kiegyeznék Clowney helyett. Mayowa, Irvin, Green hármassal kiegészítve egész korrekt lenne a poszt.
EDGE YETUR GROSS-MATOS
PENN ST.
OT PRINCE TEGA WANOGHO
AUBURN
CB JAYLON JOHNSON
UTAH
WR JAUAN JENNINGS
TENNESSEE
C MATT HENNESSY
TEMPLE
DL LARRELL MURCHISON
NC STATE
S JOSH METELLUS
MICHIGAN
Duff
több mint 5 éve
Egyáltalán nem követem az NCAA-t, de nyomtam egy fanspeaket. Draft ismertetők alapján aláírnám, Jennings ahogy sejtem, eléggé reach lett.Srácok! Tényleg Geno fog itt irányítani, ha Wilsont egyszer mégiscsak legyőzi a várhatóan 41,58-tól 48,12 sack (44,8 medián) amit be fog szopni 95%-os valószínűséggel? De tényleg senki sem vár QB draftot?
EDGE YETUR GROSS-MATOS
PENN ST.
OT PRINCE TEGA WANOGHO
AUBURN
CB JAYLON JOHNSON
UTAH
WR JAUAN JENNINGS
TENNESSEE
C MATT HENNESSY
TEMPLE
DL LARRELL MURCHISON
NC STATE
S JOSH METELLUS
MICHIGAN
Duff
több mint 5 éve
Egyáltalán nem követem az NCAA-t, de nyomtam egy fanspeaket. Draft ismertetők alapján aláírnám, Jennings ahogy sejtem, eléggé reach lett.27: R1P27
EDGE YETUR GROSS-MATOS
PENN ST.
OT PRINCE TEGA WANOGHO
AUBURN
CB JAYLON JOHNSON
UTAH
WR JAUAN JENNINGS
TENNESSEE
C MATT HENNESSY
TEMPLE
DL LARRELL MURCHISON
NC STATE
S JOSH METELLUS
MICHIGAN
több mint 5 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
DK pénz kórház rászorulók segítéseMikor költözött ide a Klubrádió? 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
több mint 5 éve
Nagyon köszönöm. Sokat dolgoztam vele, meg rengeteget keresgéltem.Ez kurva jó lett,
Matthew99
Wagner arckifejezése (mind a kettő) totálisan leírja a 2019-es seattle defence működését.
A valaha készült legrealisztikusabb műved. 😊
Helmut Zimmer
| Bal alsó sarokot azért érdemes megnézni. |

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Wow.A 2000-2016 kozotti periodus legerosebb draft classat hozta ossze a Seahawks 2012-ben ezen ertekeles szerint (2016-2019 kozott szerintem a leggyengebbek vagyunk):
twitter.com/PP_Rich_Hill/status/1247417395305734145?s=20
Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
Azt pletykaljak, hogy csokken az eselye egy Clowney visszateresnek. Nem banom, csak igazoljuk amr le Griffent. Clowney fantasztikus jatekos tenyleg, de eros ketsegeim vannak azt illetoen, hogy le tud-e tolni egy teljes szezont serules nelkul, masreszt ez a huzavona sem tetszik, habar szezon kezdetevel mar nyilvan nem szamitana, ha egyszer palyan van. Jojjon Griffen, meg ma, es akkor maradhat Britt centerben.Én is inkább Griffent pártolnám. Már csak azért is, hogy Clowneynak ennyire csak a zsén forog az esze, akko hadd menjen.
undisputedly
több mint 5 éve
Ez kurva jó lett,
Matthew99
Wagner arckifejezése (mind a kettő) totálisan leírja a 2019-es seattle defence működését.
A valaha készült legrealisztikusabb műved. 😊
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Azt pletykaljak, hogy csokken az eselye egy Clowney visszateresnek. Nem banom, csak igazoljuk amr le Griffent. Clowney fantasztikus jatekos tenyleg, de eros ketsegeim vannak azt illetoen, hogy le tud-e tolni egy teljes szezont serules nelkul, masreszt ez a huzavona sem tetszik, habar szezon kezdetevel mar nyilvan nem szamitana, ha egyszer palyan van. Jojjon Griffen, meg ma, es akkor maradhat Britt centerben.
több mint 5 éve
JS Clown-nakAzert sokatmondo, hogy a liga egyik leggyengebb DL-al biro egyuttese, akik lattak egy evig, hogy mit tud, annyit ajanlottak 😊Emlékeztek még az általam belengetett Clowneynak ajánlott 2 éves szerződésre a részetekről? Nos, itt van a konkrét szerződéstervezet róla.Pete Carroll meg odafirkantotta a jobb felső sarokba, hogy nem lessz thöbb
Tehát tényleg ez volt a Seahawks ajánlata.
iktriad
Fast Willie
undisputedly
Önben akkora upside van, mint egy héliummal töltött lufiban
több mint 5 éve
Ha lesz szezon, nagyon mrgszivja.Azert sokatmondo, hogy a liga egyik leggyengebb DL-al biro egyuttese, akik lattak egy evig, hogy mit tud, annyit ajanlottak 😊Úgy látszik szeretne ő is Melvingordonozni egyet.
undisputedly
akdestroyer
Ha nem lesz, jol jon ki belole.
több mint 5 éve
Azert sokatmondo, hogy a liga egyik leggyengebb DL-al biro egyuttese, akik lattak egy evig, hogy mit tud, annyit ajanlottak 😊Úgy látszik szeretne ő is Melvingordonozni egyet.
undisputedly
több mint 5 éve
Azert sokatmondo, hogy a liga egyik leggyengebb DL-al biro egyuttese, akik lattak egy evig, hogy mit tud, annyit ajanlottak 😊Emlékeztek még az általam belengetett Clowneynak ajánlott 2 éves szerződésre a részetekről? Nos, itt van a konkrét szerződéstervezet róla.Pete Carroll meg odafirkantotta a jobb felső sarokba, hogy nem lessz thöbb
iktriad
Fast Willie
több mint 5 éve
Emlékeztek még az általam belengetett Clowneynak ajánlott 2 éves szerződésre a részetekről? Nos, itt van a konkrét szerződéstervezet róla.Pete Carroll meg odafirkantotta a jobb felső sarokba, hogy nem lessz thöbb
iktriad
több mint 5 éve
Emlékeztek még az általam belengetett Clowneynak ajánlott 2 éves szerződésre a részetekről? Nos, itt van a konkrét szerződéstervezet róla.Tehát tényleg ez volt a Seahawks ajánlata.
több mint 5 éve
Igy van. 😃Akkor pont az arany evekrol maradtal le, es mar csak a leepulest szemlehet(t)ed 😀Ne tévesszen meg a kevés hozzászólás egyes embereknél...Sziasztok,új vagyok még itt!Üdv a fórumon!
Játszottam kicsit a draft simulatorral és ezeket a pickeket sikerült összehoznom:
1/27: DL Javon Kinlaw
2/59:EDGE Curtis Weaver
2/64:C Cesar Ruiz
3/101:S Ashtyn Davis
4/133:WR Donovan Peoples Jones
4/144:RB Zach Moss
6/214:LB Michael Divinity JR.
Az első két kör nagyon tetszik nekem.Kinlaw 1/27-en óriási steal,nagyon meglepődtem,hogy még bent van és így nem is volt kérdés,hogy kit választok.A második körben így mindenképp a pass rusht és a támadófalat akartam erősíteni.A mockokat,amiket láttam eddig Weaver,az 1.kör végén fele el szokott kelni,de legkésőbb. a 2. közöpe fele,Ruiz pedig a legjobb belsőfalember a classban.Az első 2 körben szerettem volna egy tacklet,de az 1.körben az elérhetőek közül mindenkit reachnek gondoltam és a 2.-ban sem volt senki akit 1.-2. körös tehetségnek tartok.Davist volt a legjobb akit a secondarybe tudtam választani és ezzel a választással a secondaryt ki is lehet pipálni szerintem vele és Dunbarral.Az RB és WR húzást nem kell magyarázni,elkapó poszton mélyíteni kell,futót pedig úgyis választunk és a két játékos a 4.körben értékén is lenne.6.körben pedig Divinity jó kis választás,főleg a 6.körben.
mbhawks
Örömmel látom, hogy javában zakatol a bandwagon, évek óta nem jött ennyi új ember a szezon előtt.
Mindemellett nem értem. Csempionsip szag van a levegőben vagy mi? Mert akkor engem nagyon átbasztak. 😀
akdestroyer
Én pl már legalább 5 éve olvasom a bowl.hu Seahawks fórumot (könyjelzőben vagytok és minden nap benézek szinte) 😄🙋♂️
feki
undisputedly
A Green bay elleni NFC döntő volt az utolsó meccs egy 100 ezres nyereményhez... Na azt a meccset fél évente vissza nézem 😃
Előtte is imádtam az NFL t de egy csapat sem volt igazán szimpatikus.
több mint 5 éve
Akkor pont az arany evekrol maradtal le, es mar csak a leepulest szemlehet(t)ed 😀Ne tévesszen meg a kevés hozzászólás egyes embereknél...Sziasztok,új vagyok még itt!Üdv a fórumon!
Játszottam kicsit a draft simulatorral és ezeket a pickeket sikerült összehoznom:
Az első két kör nagyon tetszik nekem.Kinlaw 1/27-en óriási steal,nagyon meglepődtem,hogy még bent van és így nem is volt kérdés,hogy kit választok.A második körben így mindenképp a pass rusht és a támadófalat akartam erősíteni.A mockokat,amiket láttam eddig Weaver,az 1.kör végén fele el szokott kelni,de legkésőbb. a 2. közöpe fele,Ruiz pedig a legjobb belsőfalember a classban.Az első 2 körben szerettem volna egy tacklet,de az 1.körben az elérhetőek közül mindenkit reachnek gondoltam és a 2.-ban sem volt senki akit 1.-2. körös tehetségnek tartok.Davist volt a legjobb akit a secondarybe tudtam választani és ezzel a választással a secondaryt ki is lehet pipálni szerintem vele és Dunbarral.Az RB és WR húzást nem kell magyarázni,elkapó poszton mélyíteni kell,futót pedig úgyis választunk és a két játékos a 4.körben értékén is lenne.6.körben pedig Divinity jó kis választás,főleg a 6.körben.
mbhawks
Örömmel látom, hogy javában zakatol a bandwagon, évek óta nem jött ennyi új ember a szezon előtt.
Mindemellett nem értem. Csempionsip szag van a levegőben vagy mi? Mert akkor engem nagyon átbasztak. 😀
akdestroyer
Én pl már legalább 5 éve olvasom a bowl.hu Seahawks fórumot (könyjelzőben vagytok és minden nap benézek szinte) 😄🙋♂️
feki
több mint 5 éve
Ne tévesszen meg a kevés hozzászólás egyes embereknél...Sziasztok,új vagyok még itt!Üdv a fórumon!
mbhawks
akdestroyer
több mint 5 éve
Valahogy Te is idekeveredtél 😉Sziasztok,új vagyok még itt!Üdv a fórumon!
mbhawks
akdestroyer
több mint 5 éve
Sziasztok,új vagyok még itt!Üdv a fórumon!
mbhawks