Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Akkor azért csak történik már valami... Remélem Clowney ÉS Griffen.YannickNgakoue Clowney ÉS Griffen 😉
SONICS-SEAHAWKS
több mint 5 éve
Akkor azért csak történik már valami... Remélem Clowney ÉS Griffen.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Dickson szintén cut... 👌3misi 🙂
feki
több mint 5 éve
Dickson szintén cut... 👌
több mint 5 éve
Én akkor írok egy pozitív forgatókönyvet, valahol a kettő között lesz az igazság.eléggé álom kategória 😊
1/17 TRADE!
Sea kapja: 1/17
Dal kapja: 1/27, 3/101, J.Britt
17-re lecsúszott az egyik top OT prospect és Schneider úgy gondolja, hogy itt az idő rácsapni 2020 kezdő RT-jére és 2021-től Duane Brown utódjára. A Cowboys kap egy kezdő szintű centert ajiba, mi meg pénzt is spórolunk.
Választás: Andrew Thomas (OT, Georgia)
2/59
A nagyon mély WR classban elfelejtkeznek kicsit a választottról, korábbi sérülései és routefutási hiányosságai miatt. Schotty dörzsöli a tenyerét, kapott egy all-around támadófegyvert.
Választás: Laviska Shenault (WR, Colorado)
2/64 TRADE!
Sea kapja: Y.Ngakoue
Jax kapja: 2/64, ‘21 1st
Kellenek a pickek Jacksonvillebe, nekünk meg kell egy elit Edge rusher. Win-win 😊
4/133
Eljött az idő az RB pickre. Kedvenc alma matereink egyikéről érkezik ráadásul.
Választás: Zack Moss (RB, Utah)
4/144 TRADE!
Sea kapja: 5/150, 7/238
NYG kapja: 4/144
A Giants felmozogna, mi meg állunk elébe egy 7.körért.
5/150
Újabb Utah játékos, ráadásul nem is pici darab, csúszik is kb 30 helyet a valódi értékétől.
Választás: Leki Fotu (NT, Utah)
6/214
Kell az LB depth!
Választás: Shaquille Quaterman (LB, Miami)
7/238
Nincs draft hátsókörös DB húzás nélkül, ráadásul egy jolly jokert húzunk.
Választás: Shyheim Carter (CB/S, Alabama)
SONICS-SEAHAWKS
több mint 5 éve
Én akkor írok egy pozitív forgatókönyvet, valahol a kettő között lesz az igazság.1/17 TRADE!
Sea kapja: 1/17
Dal kapja: 1/27, 3/101, J.Britt
17-re lecsúszott az egyik top OT prospect és Schneider úgy gondolja, hogy itt az idő rácsapni 2020 kezdő RT-jére és 2021-től Duane Brown utódjára. A Cowboys kap egy kezdő szintű centert ajiba, mi meg pénzt is spórolunk.
Választás: Andrew Thomas (OT, Georgia)
2/59
A nagyon mély WR classban elfelejtkeznek kicsit a választottról, korábbi sérülései és routefutási hiányosságai miatt. Schotty dörzsöli a tenyerét, kapott egy all-around támadófegyvert.
Választás: Laviska Shenault (WR, Colorado)
2/64 TRADE!
Sea kapja: Y.Ngakoue
Jax kapja: 2/64, ‘21 1st
Kellenek a pickek Jacksonvillebe, nekünk meg kell egy elit Edge rusher. Win-win 😊
4/133
Eljött az idő az RB pickre. Kedvenc alma matereink egyikéről érkezik ráadásul.
Választás: Zack Moss (RB, Utah)
4/144 TRADE!
Sea kapja: 5/150, 7/238
NYG kapja: 4/144
A Giants felmozogna, mi meg állunk elébe egy 7.körért.
5/150
Újabb Utah játékos, ráadásul nem is pici darab, csúszik is kb 30 helyet a valódi értékétől.
Választás: Leki Fotu (NT, Utah)
6/214
Kell az LB depth!
Választás: Shaquille Quaterman (LB, Miami)
7/238
Nincs draft hátsókörös DB húzás nélkül, ráadásul egy jolly jokert húzunk.
Választás: Shyheim Carter (CB/S, Alabama)
több mint 5 éve
Köszönöm AK. 😊.James Morgan szerintem 3-4.körben ki fog menni. QB, magas, fehér.
több mint 5 éve
AK draft big board 2.0 has been released. 😀
Asszem ez a lista lesz a végső, többször biztos nem ülök neki a prospecteknek.
A játékosok mellé felvezettem a jelentősebb oldalak draft boardjain elért helyezést is viszonyításképpen.
Na én e táblázat alapján fogok pálcát törni a pickek fölött.
Aki nincs képben a prospectekkel, annak kiváló kiindulóalap lehet a draft elé. Szívesen. Nem kevés munkaórám van benne. 😀
Nagyjából 2x leírtam már, hogy kiket draftolnék, hova, és miért, most jöjjön egy kis jósda, azaz hogy szerintem mi fog történni valójában.
1/27: J.K. Dobbins, RB - Hozunk egy általam második körbe várt futót, erős reachszag terjeng a levegőben.
2/59: Troy Dye, LB - Egy újabb hatalmas need lett betömve.
2/64: McTelvin Agim, DT - Az idei év Collierje, avagy top60-as pickkel hozunk egy sehol sem jegyzett játékost, de legalább a posztot értjük.
3/101: Khalid Kareem RB - Ennél a húzásnál ő lesz a legjobb elérhető RB a boardokon, ha innen nézzük tetszik a pick.
4/133: Yasir Durant OT - Támadófal pick, most már senki nem szólhat semmit. Durant lesz a Justin Senior vándorkupa idei nyertese, ha már pályát nem lát.
4/144: D.J.Wonnum DE - A practicesquad új üdvöskéje! És milyen szexi a poszt!
5/155: Eno Benjamin RB - Valamiért nem vitték ki 154 pick alatt se, itt már hatalmas steal, egyszerűen nem lehet kihagyni egy ilyen lehetőséget. A+ al értékelném ezt a húzást, ha itt meglépnénk.
6/214: Jaylonn Hawkins S - Keressük TT utódját. Amúgy ki a tököm ez? 😀
7/242: James Morgan QB - 2 évre megint van egy olcsó backup-unk.
Én ebből indulok ki, hogy ez lesz. Innentől kezdve nem érhet csalódás.
több mint 5 éve
Benett elvileg visszajonne egy utolso evre hozzank. Hat erdekes. Ahhoz kepest amiket mondott PC-rol korabban..Pont nem hiányzik egy 35 éves Benett nekünk az öltözőbe ingyen se...
funkyparduc
több mint 5 éve
Benett elvileg visszajonne egy utolso evre hozzank. Hat erdekes. Ahhoz kepest amiket mondott PC-rol korabban..
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 5 éve
Miért nem vágtunk még ki senkit?Kb. 14 milliot takarithatunk meg konnyu cutokkal, raadasul ott van meg Wright 10 millios fizetese is.
Nem értem...
feki
Ezen kivul RW es BWagz idei fizetesenek nagyreszet is bonussza tudnank alakitani, rengeteg penzt attolva kesobbi evekre. Konnyu szerrel mehetnenk 35-45 millios capspace korulre.
Abbol Clowney 1 eves 17 millio korulije, Griffen 12-13 millioja es a rookie class is kijonne nagyon konnyen. Csak meg kellene lepni.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
Ez a kép egy kurva jó metafora, mert amúgy én ezt a franchiset pont a Titanicnak tudom megfelelteni:
Matthew99
Ami1912-ben2013-ban a saját kategóriájában a legfényesebben ragyogó csillag volt, és a világ a csodájára járt, hogy aztán egy fagyosáprilisifebruári éjszakán 4 kibaszott óra alatt elsüllyedjen.
És már írmagva se maradt a csodálatos múltnak, egyedül a hatalmas TengerjáróSer DavosDangeRuss Wilson van még a víztükör felett, de ő is csak addig, amíg elég gyors ahhoz, hogy a víz felületi feszültsége fenttartsa a víztükrön.
A két sirályt meg meg tudom felelteni a Wagner-Wright párosnak, akik megtanultak aszéllel szemben hugyoznia coaching marhaságait elviselnirepülni. Amíg tovább nem szállnak.
Sírok.
De van remény, ott a fényaz alagút végéna távolban, kérdés, hogy mikorra ér ide.
Gyönyörű a kép amúgy.
akdestroyer

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Ez a kép egy kurva jó metafora, mert amúgy én ezt a franchiset pont a Titanicnak tudom megfelelteni:
Matthew99
Ami
És már írmagva se maradt a csodálatos múltnak, egyedül a hatalmas Tengerjáró
A két sirályt meg meg tudom felelteni a Wagner-Wright párosnak, akik megtanultak a
Sírok.
De van remény, ott a fény
Gyönyörű a kép amúgy.
több mint 5 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Lehet bontani a pezsgőt. Ifedi elment a Bearsbe.Rettenetesen kíváncsi vagyok, hogy mi lesz vele, kiváló értékmérő lesz. Ha csak egy elfogadható szintet képes nyújtani, akkor már biztos, hogy a hiba a mi készülékünkben van...
iktriad
több mint 5 éve
Lehet bontani a pezsgőt. Ifedi elment a Bearsbe.Wilson pezsgőt bontott és lemondta a társadalombiztosítását. Talán most már életben marad.
iktriad
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 5 éve
Lehet bontani a pezsgőt. Ifedi elment a Bearsbe.Ez innentől egy sikeres holtszezon 😀
iktriad
több mint 5 éve
,,We have just lost both an outstanding player and an outstanding person, Ifedi was a true value for the seahawks organisation, we hope he will return one day and retire as a seahawk" (P.C.)
Szerkesztette: Marsellus Wallace
több mint 5 éve
Lehet bontani a pezsgőt. Ifedi elment a Bearsbe.elveszítettük az utolsó kezdő 1. körösünk. 😕
iktriad
...de nincsen semmi baj, hisz visszatért Bruce Irvin… juhhééé 😊
több mint 5 éve
Na ez jó hír 😊 flagman 😀Lehet bontani a pezsgőt. Ifedi elment a Bearsbe.Neeeeeeeee már. 😊
iktriad
Sonics
több mint 5 éve
Lehet bontani a pezsgőt. Ifedi elment a Bearsbe.Neeeeeeeee már. 😊
iktriad
több mint 5 éve
Lehet bontani a pezsgőt. Ifedi elment a Bearsbe.
több mint 5 éve
...attól függ kire...? 😊Carroll még home officeból is veszélyesMond ki: "VÉN MÉSZLERAKAT NYUGGER!!!!!" 😀A falba olyan emberek jottek (egy kivetelevel) akik semmiben sem jok.Van egy összesküvés elméletem 😃feki
passz orientált játékra fogunk átállni
1.A falba olyan emberek jöttek FA rol akik passz blokkolásban jók
2.az elkapó szekciót is erősítették
(Olsen, Dissly, Hollister TE Lockett, Metcalf, Dorsett WR)
3.Nem jött futó
Vélemény?
feki
Vicc, komolyan. Ide hozunk egy jobb esetben is csak 3. vagy 4. szamu elkapot, amikor tele a draft WR meg OL emberekkel akik velhetoen anti 2013-as draft class lesz ugye. Ezzel parhuzamosan mi pedig szep lassan gyujtogetjuk annak a '13-as classnak a top 15 jatekosait. Az evtized legrosszabb classa btw.
Szenilis demens PC, sosem fogja belatni, hogy neki lefott a kave. Felette pedig nincs tulajdonosi kontrol.
undisputedly
Helmut Zimmer
Fast Willie
De azt mondják a tűz-közeliek, hogy amúgy nem igaz, hogy azt csinál Carroll, amit akar, mert kialakult egy nagyon erős tengely Bert Kolde és Chris McGowan úrak közt (elnézést, ha nem jó a megfogalmazás).
Ők állítólag nagyon nagyon frusztráltak tudnak lenni és nekik nem nagyon lehet süketelni…
Én utánanéztem, ez a két csávó konkrétan Jo Lynn jobb és balkeze, és jelentős senioritással bírnak Schneider felett. Annak én nem örülnék ha beleszólnának a szakmai munkába, de jó tudni, hogy van kontroll.