Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 5 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 903
1. köröseink értékelése. Az utolsó 10 év kb. annyira alkalmas lázításra, mint a luxusfeleséges sorozat, ami szerintem megy odahaza is. Ime:

www.si.com/nfl/seahawks/gm-report/analysis-grading-every-seahawks-first-round-pick
Helmut Zimmer
Ifedi grade-je C lett F- helyett, szóval minden igyekezet ellenére komolytalan volt az osztályozás.

több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
1. köröseink értékelése. Az utolsó 10 év kb. annyira alkalmas lázításra, mint a luxusfeleséges sorozat, ami szerintem megy odahaza is. Ime:

www.si.com/nfl/seahawks/gm-report/analysis-grading-every-seahawks-first-round-pick
Helmut Zimmer
Parades 😊
undisputedly
A 2017-es McDowell storyra már nem létezik betű az abc-ben, ki is hagyták
garrett27
Látod, ennyi év után eljutottunk oda, hogy nekünk már a 2. kör számít az 1-nek 😊 😊 😊
Én is kerestem, azt rájöttem, hogy megcsalt az emlékezetem.
több mint 5 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 688 — Seahawks fan

Helmut Zimmer
Parades 😊
undisputedly
A 2017-es McDowell storyra már nem létezik betű az abc-ben, ki is hagyták

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 869 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026

Helmut Zimmer
Parades 😊
több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.

több mint 5 éve
mbhawks Seattle Seahawks USC Trojans 25
Sziasztok,új vagyok még itt!
Játszottam kicsit a draft simulatorral és ezeket a pickeket sikerült összehoznom:
1/27: DL Javon Kinlaw
2/59:EDGE Curtis Weaver
2/64:C Cesar Ruiz
3/101:S Ashtyn Davis
4/133:WR Donovan Peoples Jones
4/144:RB Zach Moss
6/214:LB Michael Divinity JR.

Az első két kör nagyon tetszik nekem.Kinlaw 1/27-en óriási steal,nagyon meglepődtem,hogy még bent van és így nem is volt kérdés,hogy kit választok.A második körben így mindenképp a pass rusht és a támadófalat akartam erősíteni.A mockokat,amiket láttam eddig Weaver,az 1.kör végén fele el szokott kelni,de legkésőbb. a 2. közöpe fele,Ruiz pedig a legjobb belsőfalember a classban.Az első 2 körben szerettem volna egy tacklet,de az 1.körben az elérhetőek közül mindenkit reachnek gondoltam és a 2.-ban sem volt senki akit 1.-2. körös tehetségnek tartok.Davist volt a legjobb akit a secondarybe tudtam választani és ezzel a választással a secondaryt ki is lehet pipálni szerintem vele és Dunbarral.Az RB és WR húzást nem kell magyarázni,elkapó poszton mélyíteni kell,futót pedig úgyis választunk és a két játékos a 4.körben értékén is lenne.6.körben pedig Divinity jó kis választás,főleg a 6.körben.
több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 300 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Ebből inkább Fant szerződése meglepő, bár ő sok oldalúbb, míg Ifedit láthattunk tavaly -15 yardon elkezdeni visszahordani egy fumblet 😀

Btw. már Wilson is elkezdte a kampányolás Clowney mellett, aki közben már csak 17-18 milliót szeretne és a Titansel versengünk érte, kiváncsi vagyok mikor és milyen döntést fog hozni. Én továbbra is Griffennek jobban örülnék és nagyon nem szeretném ha a két szék között a pad alá essünk és addig várjunk Clowneyra míg Griffent fogja magát és eligazol máshová majd Clowney is köszöni szépen más csapatot választ.

Szerintetek mikorra várható döntés?
12th member
A draft 2. Napján 😊
több mint 5 éve
12th member Seattle Seahawks 1 053
Ebből inkább Fant szerződése meglepő, bár ő sok oldalúbb, míg Ifedit láthattunk tavaly -15 yardon elkezdeni visszahordani egy fumblet 😀

Btw. már Wilson is elkezdte a kampányolás Clowney mellett, aki közben már csak 17-18 milliót szeretne és a Titansel versengünk érte, kiváncsi vagyok mikor és milyen döntést fog hozni. Én továbbra is Griffennek jobban örülnék és nagyon nem szeretném ha a két szék között a pad alá essünk és addig várjunk Clowneyra míg Griffent fogja magát és eligazol máshová majd Clowney is köszöni szépen más csapatot választ.

Szerintetek mikorra várható döntés?
több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 869 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Amig Fant 13.7 millioert irt ala New Yorkba,, addig Ifedi egy ligaminimum 0,9 millios szerzodest fogadott el a Bearstol, ahol a sokka kevesbe ertekelt Guard pozicioban fog jatszani.
több mint 5 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 657 — Poloska confirmed
My spirit animal 😃
több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 556
 www.cbssports.com/nfl/news/seahawks-add-defensive-end-benson-mayowa-but-jadeveon-clowney-is-still-an-option-per-report/
Fantomas0429
Mayowa tavaly nem volt rossz, ennyiért teljesen oké
több mint 5 éve
Mayowa es Irvin akkor LEO/szituacios passrusher

Collier es Green a Bennett fele 1. es 2. downos DE, 3. downos DT szerep

Reed DT futas es passz ellen is

Masik oldali DE-re pedig jenleg kb. nincs senki. Griffen talan? Illetve ide is johetne valaki draftrol.

Kellene meg korai koros DT, mivel ott arra alapozunk, hogy Reed nem a tavalyi, hanem a 2 evvel ezelotti formajat mutatja majd.

Nem kerdes, hogy Clowney a legjobb elerheto jatekos, es ez a huza-vona semmit sem jelent, ha TC-re mar ott lenne, de nem bannam Griffent.

Fun fact, hogy a nem teljes szezont letolo Irvin es a rotacios Mayowa is vezette volna boven a sacklistankat tavaly, igy is, hogy alig jatszottak.
több mint 5 éve
Fantomas0429 Seattle Seahawks 958 — Fantomas0429
 www.cbssports.com/nfl/news/seahawks-add-defensive-end-benson-mayowa-but-jadeveon-clowney-is-still-an-option-per-report/
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 937 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Teljesen amatőrként, úgy hogy a prospecteket nem ismerem, egyszerűen needre húztam.

27: R1P27
EDGE K'LAVON CHAISSON
LSU / vagy Griffen vagy Clowney de mindkettőre nem sok esélyt látok, ezért kell a rush /
BigBaltazar
Ha K'Lavon Chaisson lecsúszna 1/27-ig és ott behúznánk, a bokám lefosnám a gyönyörűségtől.

Az álomdraftomban őt írtam első lendületből, egy 1/20-ra feltrade után, csak aztán sajnáltam a move-ért odaadott 3.+5.kört.
Meg nem is biztos hogy bent lesz.

Annyira atletikus, gyors, és olyan jól hajlik, hogy egy ideális világban a top10-ben kimenne.
Csak most a várható QB-OT rush után, (top 10ben kimegy 3+4) az előző évekkel ellentétben összes védőfalember csúszni fog.
akdestroyer
Ha már az 1/20-at említetted, nézd melyik csapat pólójában virított ma egy edzésen! 😊
 twitter.com/AaronWilson_NFL/status/1245405637057675266

Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Teljesen amatőrként, úgy hogy a prospecteket nem ismerem, egyszerűen needre húztam.

EDGE K'LAVON CHAISSON
LSU / vagy Griffen vagy Clowney de mindkettőre nem sok esélyt látok, ezért kell a rush /
BigBaltazar
Ha K'Lavon Chaisson lecsúszna 1/27-ig és ott behúznánk, a bokám lefosnám a gyönyörűségtől.

Az álomdraftomban őt írtam első lendületből, egy 1/20-ra feltrade után, csak aztán sajnáltam a move-ért odaadott 3.+5.kört.
Meg nem is biztos hogy bent lesz.

Annyira atletikus, gyors, és olyan jól hajlik, hogy egy ideális világban a top10-ben kimenne.
Csak most a várható QB-OT rush után, (top 10ben kimegy 3+4) az előző évekkel ellentétben összes védőfalember csúszni fog.

több mint 5 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 233 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen

EDGE K'LAVON CHAISSON
59: R2P27
DL JUSTIN MADUBUIKE
TEXAS A&M / ismét egy védőfal ember, nem árt az erősítés /
64: R2P32
CB BRYCE HALL
VIRGINIA / nyilván ezt sem kell magyarázni, kell a szélre corner /
101: R3P37
G BEN BREDESON
MICHIGAN / egyszerűen kell ember az támadó falba, akik FA-ként érkeztek nem olyan minőségi javulás amit szeretnénk /
133: R4P27
WR ISAIAH HODGINS
OREGON STATE / Kell még elkapó /
144: R4P38
EDGE DARRELL TAYLOR
TENNESSEE
214: R6P35
CB DEBIONE RENFRO
TEXAS A&M

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 5 éve
Aki esetleg még akdestroyer, és Schneider babérjára törne, az próbálkozzon ezzel.

fanspeak.com/ontheclock-nfl-mock-draft-simulator/

Várjuk a pickeket.
BigBaltazar
Királyság kösz szépeni

Más:
 bleacherreport.com/articles/2884391-everson-griffen-rumors-ex-vikings-de-has-seahawks-interest-amid-clowney-buzz

Azért Griffen sem hittem, hogy még kint lesz a piacon.
több mint 5 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 233 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Aki esetleg még akdestroyer, és Schneider babérjára törne, az próbálkozzon ezzel.

fanspeak.com/ontheclock-nfl-mock-draft-simulator/

Várjuk a pickeket.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 5 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 688 — Seahawks fan
Jónak néz ki, de szerintem magasabban fogunk húzni LB-t, már csak KJ miatt is, meg mintha Wagner is kopna. Mindenképp a DL-ra fogunk menni a legelején, de mivel nálunk szinte szériatartozék a letrade, nem tudni mi lesz. A másik meg az, hogy ha a felső körökben lesz egy csábító RB, ellent tudnak-e állni Carrollék az ösztöneiknek.
Várok CB-t mindenképp, mert Dunbart kissé lutrinak érzem, Flowers meg nálam nem megoldás.
Na és akkor a nagy kérdés, hogy ennyi (egyenlőre) hulladéknak tűnő OL igazolás után drafton mit alkotunk ebben a körben.
WR fronton szerintem csak szolídan fogunk nyüzsögni, de ha beragad valaki akkor jöhet egy ilyen húzás is.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 5 éve
Na az utóbbi napok fényében, itt az én álom-scenárióm:

Olyan prospecteket hoztam akik +80% eséllyel elérhetőek lesznek a választáskor, tehát nincsenek 20-30 helyes csúszás vizionálások, (pl Okudah 1/27-en😀)

FA:
Elhozzuk Griffen-t normális pénzért, Carroll-al már jól ismerik egymást.

Draft:

1/27: Curtis Weaver (DE)
+ Gyors, robbanékony, jól hajló speedrusher, pont amilyenre szükségünk van. Emellett igazi playmaker is, 13,5 sack 19,5 TFL fűződik a nevéhez, bárhova odaér.
- Birkózásban és futás ellen nem a legjobb.

2/59: Jeff Gladney (CB)
Megszerezzük Griffin túloldalára azt az embert, akit már 5 éve keresünk. Egy gyengébb CB osztályban simán kivinnék az első kör végén, most viszont még 60-on is bent lesz.
+ Igazi playmaker, és interception-mágnes, magas futball iq-val, nálunk nagy spíler válna belőle. Futás ellen is kiváló,
- Sok területen project, és még fejlődni kell - pl vertikális útvonalakon.

2/64: Ezra Cleveland (OT) - Kicsit a radar alatt repül a mamutfenyők árnyékában, de nagyon jó kis OT prospect ő is, és itt már vinni kell valakit, mert később teljesen kiürül az OT class.
+ Kiváló pass-protection-ben, az atletikussága miatt nehéz megkerülni, szóval a speed rush ellen kiváló, és épp ezért simán felér a 2.szintre is blokkolni.
_ A run block és bullrush ellen nem elit a méreteiből adódóan, de 2/64-en egyszerűen ajándék.

3/101: Van Jefferson (WR) Röhej hogy hogy a top100 végén ilyen embereket lehet még behúzni, ilyen ez a WR class.
+ Első napos kezdő WR3-ként, jól fordul, kiváló útvonalfutó, elég fizikális, bírja a jammelést/gyűrődést, akár slotban is használható. A Jóisten is arra teremtette, hogy WR3 legyen nálunk, a két vertikális hero között.
- Méretei nem a legjobbak, és a sebessége sem.

4/133: Larrell Murchinson (DT)
+ Atletikus, gyorslábú, futás ellen illetve egy 2 gap rendszerhez ideális jelölt. Szurikátázni ide jó lesz. Kiemelkedő motorja van, a meccs végére megzabálja az ellenfelet.
- A tömege nem az ideális, a blokkról nehezen jön le, pass rush-ban nagyon gyenge.

4/144: Darryl Williams (iOL)
+ Minden sémát tud, átlagon felüli erő, bárhol eljátszik középen. Talán lehet belőle egy új J.Britt.
- Sok gyengesége is van, de nincs közöttük kiemelkedő, vagy olyan amit ne lehetne neki megtanítani.

5/155: Logan Wilson (LB)
Ahhoz képest hogy hol húzzuk, nem rossz játékos. Akár még be is kerülhet szituációs játékosként a keretbe. Amúgy meg kell a LB depth.

A 6.-7. kört leszarom, meg itt lent már nem is vagyok képben a játékosokkal, adjuk oda, ha fel akarunk pár helyet mozogni valakiért, vagy húzzunk itt bust futókat, ha annyira akarunk.

...
Na? Tetszene?
akdestroyer
Nem ismerem a prospecteket, de a poziciok tetszenek az elso 3 picknel. Dunbar szerintem bevalik itt, es atlag feletti lesz boven. Viszont Griffin-nek lejar a szerzodese, szoval nem art, ha elore gondolkodunk es hozunk egy jo potenciallal biro ujoncot moge.

OT es DE egyertelmu, illetve a fizikalis WR is kell, hiszen Tyler es Dorsett nem az, DK moge pedig kell meg valaki. 5. kortol nem erdemes rafeszulni, oda a legertekesebb poziciokba (DE, penetracios DT, QB, CB) kell project jatekosokat hozni, talan lesz beloluk valami.
több mint 5 éve
Na az utóbbi napok fényében, itt az én álom-scenárióm:

Olyan prospecteket hoztam akik +80% eséllyel elérhetőek lesznek a választáskor, tehát nincsenek 20-30 helyes csúszás vizionálások, (pl Okudah 1/27-en😀)

FA:
Elhozzuk Griffen-t normális pénzért, Carroll-al már jól ismerik egymást.

Draft:

1/27: Curtis Weaver (DE)
+ Gyors, robbanékony, jól hajló speedrusher, pont amilyenre szükségünk van. Emellett igazi playmaker is, 13,5 sack 19,5 TFL fűződik a nevéhez, bárhova odaér.
- Birkózásban és futás ellen nem a legjobb.

2/59: Jeff Gladney (CB)
Megszerezzük Griffin túloldalára azt az embert, akit már 5 éve keresünk. Egy gyengébb CB osztályban simán kivinnék az első kör végén, most viszont még 60-on is bent lesz.
+ Igazi playmaker, és interception-mágnes, magas futball iq-val, nálunk nagy spíler válna belőle. Futás ellen is kiváló,
- Sok területen project, és még fejlődni kell - pl vertikális útvonalakon.

2/64: Ezra Cleveland (OT) - Kicsit a radar alatt repül a mamutfenyők árnyékában, de nagyon jó kis OT prospect ő is, és itt már vinni kell valakit, mert később teljesen kiürül az OT class.
+ Kiváló pass-protection-ben, az atletikussága miatt nehéz megkerülni, szóval a speed rush ellen kiváló, és épp ezért simán felér a 2.szintre is blokkolni.
_ A run block és bullrush ellen nem elit a méreteiből adódóan, de 2/64-en egyszerűen ajándék.

3/101: Van Jefferson (WR) Röhej hogy hogy a top100 végén ilyen embereket lehet még behúzni, ilyen ez a WR class.
+ Első napos kezdő WR3-ként, jól fordul, kiváló útvonalfutó, elég fizikális, bírja a jammelést/gyűrődést, akár slotban is használható. A Jóisten is arra teremtette, hogy WR3 legyen nálunk, a két vertikális hero között.
- Méretei nem a legjobbak, és a sebessége sem.

4/133: Larrell Murchinson (DT)
+ Atletikus, gyorslábú, futás ellen illetve egy 2 gap rendszerhez ideális jelölt. Szurikátázni ide jó lesz. Kiemelkedő motorja van, a meccs végére megzabálja az ellenfelet.
- A tömege nem az ideális, a blokkról nehezen jön le, pass rush-ban nagyon gyenge.

4/144: Darryl Williams (iOL)
+ Minden sémát tud, átlagon felüli erő, bárhol eljátszik középen. Talán lehet belőle egy új J.Britt.
- Sok gyengesége is van, de nincs közöttük kiemelkedő, vagy olyan amit ne lehetne neki megtanítani.

5/155: Logan Wilson (LB)
Ahhoz képest hogy hol húzzuk, nem rossz játékos. Akár még be is kerülhet szituációs játékosként a keretbe. Amúgy meg kell a LB depth.

A 6.-7. kört leszarom, meg itt lent már nem is vagyok képben a játékosokkal, adjuk oda, ha fel akarunk pár helyet mozogni valakiért, vagy húzzunk itt bust futókat, ha annyira akarunk.

...
Na? Tetszene?

több mint 5 éve
Clowney ki fog varni legalabb a draft utanig. Az a kovetkezo olyan pont ahol a piaci ertekek valtozni fognak. O azt remeli, hogy felfele indul meg a sajat erteke.

Abban is remenykedhet, hogy elmarad a szezon. Szamara az lenne a legtokeletesebb megoldas, hiszen addigra felgyogyulhatna es orvosok is lathatnak, ami a bizonytalansagot megszuntetne a csapatok oldalan.

Ugyanakkor en azt mondom - Clowney legnagyobb szezonkozbeni vedelmezojekent-, hogy most ASAP igazoljuk le Griffent -aki mai hirek szerint jonne hozzank elso opciokent- drafton az elso ket korben meg hozzunk valakit es valogassunk a rostercutoknal egy kidobott LEO-t, hiszen egy ilyen felepitesu jatekos aki LEO-t jatszik, sokszor nem fer fel a legtobb csapat rosterere.

Egy Griffen, Irvin, Green, Reed, Gross-Matos(?), Collier 6-as mar jobb lehetne passrushban, mint a tavalyi egyseg.
több mint 5 éve
12th member Seattle Seahawks 1 053
hát ez a nap is eljött hogy takarítunk 😊 (az meglepett valakit hogy TT nem talált tradecsapatot? 😀 )
már csak Brittről és passruhról óló hírt várunk
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
https://static.cdninstagram.com/rsrc.php/v4/yD/r/R0fBIMurK8v.png
Instagram
Create an account or log in to Instagram - Share what you're into with the people who get you.