Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 6 éve
twitter.com/NFL_Stats/status/1242209761426313217?s=20
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 6 éve
OL is overrated because Passruh is overrated 😊Hát én most már teljes idegben vagyok. Jó lenne történne már valami.Engedjetek el, ne remeljetek semmit ettol az FO-tol. Jon meg egy 5. trash toltelek OL aki mashova nem kell (persze nem vet minert, hanem 3-4 milliort) es ezzel lottek is a cap spacenek.
Matthew99
Win now uzemmodban vagyunk. Ujonc passrusherek nagyon ritkan jarulnak hozza a sikerhez elso evukben, ez a draft raadasul tele van jo OL prospectekkel.
Logika azt diktalna, hogy hozol passrushereket a piacrol, hogy a liga leggyengebb DL-jet helyre rakd, majd drafton fokuszalsz az OL-re. Na mi pont ennek ellenkezojet csinaljuk es tudjatok miert? Mert mar kineztek egy 5. korre projektalt futot, elkapot es CB-t akiket az elso es masodik korokben fogunk kihuzni.
undisputedly
több mint 6 éve
Láttam pletykákat Griffen a Billshez Clowneyt pedig a Titenshez, csak pletykák de a vègèn a pass rushunk Irvin lesz meg Collier.Passrush is overrated! 😊
Fantomas0429
több mint 6 éve
Hát én most már teljes idegben vagyok. Jó lenne történne már valami.Engedjetek el, ne remeljetek semmit ettol az FO-tol. Jon meg egy 5. trash toltelek OL aki mashova nem kell (persze nem vet minert, hanem 3-4 milliort) es ezzel lottek is a cap spacenek.
Matthew99
Win now uzemmodban vagyunk. Ujonc passrusherek nagyon ritkan jarulnak hozza a sikerhez elso evukben, ez a draft raadasul tele van jo OL prospectekkel.
Logika azt diktalna, hogy hozol passrushereket a piacrol, hogy a liga leggyengebb DL-jet helyre rakd, majd drafton fokuszalsz az OL-re. Na mi pont ennek ellenkezojet csinaljuk es tudjatok miert? Mert mar kineztek egy 5. korre projektalt futot, elkapot es CB-t akiket az elso es masodik korokben fogunk kihuzni.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 6 éve
Hát én most már teljes idegben vagyok. Jó lenne történne már valami.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Láttam pletykákat Griffen a Billshez Clowneyt pedig a Titenshez, csak pletykák de a vègèn a pass rushunk Irvin lesz meg Collier.
több mint 6 éve
Az ember idejön minden reggel, reménykedve, hogy valami haladás van, azt ilyeneket lát. Teljesen le vagyok sújtva.Wow, ez eleg szadista dolog 😀
Közvéleménykutatás: Ki az aki Ron Burgundyban tolja a Skype/Zoom/ bármimás megbeszéléseket? 😊
Nálunk mindenkinek fel kell állni megbeszélés előtt 😊
Helmut Zimmer
több mint 6 éve
Az ember idejön minden reggel, reménykedve, hogy valami haladás van, azt ilyeneket lát. Teljesen le vagyok sújtva.Közvéleménykutatás: Ki az aki Ron Burgundyban tolja a Skype/Zoom/ bármimás megbeszéléseket? 😊
Nálunk mindenkinek fel kell állni megbeszélés előtt 😊
több mint 6 éve
Titans vitte el kb 5-6 eve 1. Korben a top 10ben. Emlekszem anno orultem is neki, mert kiraly propect volt.Warmack érkezett. Épül a Kínai fal 😛Megpróbáljuk ellopni a showt BoB elöl. Legendás csere. Azt se tudom ki ez, biztos bivaly falember lehet. akdestroyer
dande
Ordas nagy bust lett.
több mint 6 éve
Warmack érkezett. Épül a Kínai fal 😛Megpróbáljuk ellopni a showt BoB elöl. Legendás csere. Azt se tudom ki ez, biztos bivaly falember lehet.
dande
Jó...jó, de ki fog passzt sietetni?Mi jól tudjuk hogy van átjárás DL és OL között, szóval egy inverzCable-művelettel bárkit átképezhetünk edge-nek, ha nem lesz aki siettessen.
BigBaltazar
Warmack lehet az új JJ Watt, a neve már 50%-ban stimmel, és benne van az is ugye, hogy Mack.
több mint 6 éve
Jobban örülnék/ örültem volna ha inkább 1-2 nagyobb nevet hozunk OL-ba nem pedig másoktól kihulló bustokat akikből majd mi azt hisszük hogy jó játékost faragunk, pont mint Joeckel pár éve nagy meglepetésre ő sem váltotta be az ígéretet.Btw. a következő hír amit olvasok az remélem Griffen szerződtetése lesz és/ vagy Clowney csak valamelyiküket mostmár kössük le 😀
több mint 6 éve
Jó...jó, de ki fog passzt sietetni?Nem elég ha Wilsont siettetik, az OLtek gondoskodik erről is😊 😉?
BigBaltazar
több mint 6 éve
Jó...jó, de ki fog passzt sietetni?
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 6 éve
Atyaég, még a végén kiderül hogy számít Wilson véleménye!Nem. Ez kb. Ifedi 2.0 igazolas.
garrett27
több mint 6 éve
Atyaég, még a végén kiderül hogy számít Wilson véleménye!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 6 éve
Csempionship
több mint 6 éve
Warmack érkezett. Épül a Kínai fal 😛
több mint 6 éve
Csak en szeretnem, hogy Griffen jojjon Clowney helzyett, ha csak az egyikuk johet? 😀csak Te, nem csereszabatosak! 😊 Griffent is akarom!
undisputedly
Szerkesztette: Helmut Zimmer
több mint 6 éve
Csak en szeretnem, hogy Griffen jojjon Clowney helzyett, ha csak az egyikuk johet? 😀
több mint 6 éve
Így múlik el a világ dicsősége, ha igaz, hogy Clowney ennyiért fog aláírni (valószínűleg ide).Azt azért lájkolnám. Ahhoz képest hogy (nálam) a top10 szabadügynökben bennevolt...
twitter.com/E_Dilla/status/1241520049992671232
Dante Fowler évi 16-ot kapott Atlantában...
twitter.com/E_Dilla/status/1241514144198791169
twitter.com/E_Dilla/status/1241515320294232064
Ami a forrást illeti, 80%-ban lehet bízni benne.
twitter.com/ArifHasanNFL/status/1241537536859783173
iktriad
Csak legyen egészséges.
több mint 6 éve
Így múlik el a világ dicsősége, ha igaz, hogy Clowney ennyiért fog aláírni (valószínűleg ide).twitter.com/E_Dilla/status/1241520049992671232
Dante Fowler évi 16-ot kapott Atlantában...
twitter.com/E_Dilla/status/1241514144198791169
twitter.com/E_Dilla/status/1241515320294232064
Ami a forrást illeti, 80%-ban lehet bízni benne.
twitter.com/ArifHasanNFL/status/1241537536859783173
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
18 korul volt az ajanlatunk, nem hiszem, hogy abbol csinaltunk 13,5 garantaltat per ev ugy, hogy arcvesztes belkul Clowney elfogadja azt. Inkabb kivar szerintem.igazából nagyon ketyeg az óra neki a draft miatt, nálatok van az előny.
undisputedly
több mint 6 éve
Hát ez király, köszi. Nekem kicsit más a sorrendem én pl Raekwon Davist nem tartom oly nagyon sokra, de Epenesa meg első kör közepe nálam. Egyik kedvenc prospectem és imádnám 1/27-en az Laviska Shenault (WR, Colorado). Parádé lenne a Metcalf-Shenault-Lockett WR sor.
több mint 6 éve
Na, végeztem a draftra való felkészüléssel, íme a végső lista,Fantasztikus munka. Viszont mint az FCS hazai (majdnem) felkent védőszentjeként hiányolom Adam Trautmant a TE listáról. Ő szerintem Top 100-as tehetség.
Ti mit gondoltok? Illetve ki az akinek ti örülnétek, ellenben az én listámon nagyon lent van/nincs is rajta?
akdestroyer
több mint 6 éve
Na, végeztem a draftra való felkészüléssel, íme a végső lista, ami szerint értékelni fogom majd a saját draftunkat:
Jelmagyarázat:
Vörös: Bluechip playerek, akikért mozogni kell felfelé, ha 1/20-ig lecsúsznak.
Piros: Első körös tehetségek.
Narancs: Második körös tehetségek.
Sárga: Harmadik körös tehetségek.
Fehér: Top100-ban húzni elég nagy reach.
Nem szerepel a listán: Top100-ban húzni WTF.
9 lövésünk lesz: (via. undi)
1. kor 27. pick
2. kor 59. pick
2. kor 64. pick (KC-tol Clarkert)
3. kor 101. pick (kompenzacio ET-ert)
4. kor 133. pick
4. kor 144. pick (kompenzacio Coleman-ert)
5. kor 155. pick
6. kor 214. pick (kompenzacio Samar Stephanert)
7. kor 242. pick
Kék négyzettel jelöltem az 1/27-es célpontokat, zöld négyzettel az a 2/59-2/64-eseket.
Kék azaz 1/27:
Nobrainer-húzások:
OT: A Thomas-Wills-Wilfs-Becton kvartettet annyira erősnek tartom, hogy nem csak kötelező a behúzásuk 1/27-en, hanem egyenesen mennék értük felfele, ha 1/20-on még bármelyikük elérhető. Akárki is csúszik akárhol máshol. Ez No-1. prioritás lenne...
DE: A másik nagy hiányposzt, ha Clowney mellé nem érkezik senki más (mondjuk Griffen akinek nagyon örülnék). Az OT-vel ellentétben itt lesz piros színnel jelzett elérhető játékos 1/27-en, és nem is haboznék behúzni bármelyiküket, ha a fent említett támadófalembereket mind kiviszik az első kör első felében.
DT: Hatalmas a need itt is, Brown+Kinlaw jó eséllyel nem lesz már bent, de a Davis-Galimore duónak ugyanúgy tudnék örülni.
Nem dőlnék a kardomba-húzások:
CB: Egyáltalán nem No.1 need, de ha már leszarjuk a lyukakat, és faszságokat húzogatunk, akkor a Fulton-Henderson duóra voksolnék (és félig idevenném Diggs-t is), akik annyira jó játékosok, hogy megérnek egy 1/27-es picket.
OG/C: Hasonló a helyzet Tyler Biadasz-al is - bár itt egy kicsit "Pocic-utánérzésem" van, jobban örülnék ha lecsúszna 59-64 közé, és ott húznánk be.
Jeudy-Lamb-Simmons meg annyira kurvajó játékosok, hogy poszttól függetlenül kihagyhatatlanok 1/27-en, de 99% hogy nem is lesznek már bent, így ezt csak zárójelben.
Zöld azaz 2/59-2/64:
Nobrainer-húzások:
DE: Ez már nyilván függ az 1/27-es húzástól is, de ha az nem DE volt, akkor itt a zölddel jelölt ötösből még mindig jöhet valaki tűzoltásnak - ha csak ki nem visznek mindenkit az 59. előtt. Simán meglehet.
DT: A top tehetségek mögött már nincs komoly felhozatal, szóval itt már csak a Madubuike-Blacklock duóval lennék elégedett. Reach-et lentebből nagyon nem szeretnék.
OT/OG: Nehéz körülírni mekkora lyukak vannak a támadófalban, (a féláron idehozott bust/töltelék emberek garmadája ellenére), így erre a zölddel jelölt hetesre egészen biztos lőnék egyet a második körben.
Nem dőlnék a kardomba-húzások:
CB: A 2.kör végén is lesznek nagyon jó játékosok, és ha az utóbbi 3 év Seahawks LCB kezdőire gondolok, akkor nem is akkora hülyeség ellőni itt egy picket CB-re. Na ők azok akikre megéri.
A kék körhöz hasonlóan itt is vannak még olyanok, akiket poszttól függtlenül muszáj behúzni, ha kicsúsznak a 60-ból, ilyen pl Delpit, vagy az epic WR class bármelyik tagja.
A kardomba dőlök-húzások:
Akik nincsenek bekeretezve, azokat értelemszerűen nem szeretném az első 3 választott közt látni.
QB-ra nincs szükség, nem is húzunk, viszont a RB-TE pickeket is különösen elbaszottnak értékelném, akárkire is mennének. Millió RB és TE van a kereten. Nem is jelöltem be senkit. A 103-as és 133-as pickkel lehet majd elbaszott, üveglábú, 3.körbe várt, reach futóra vadászni, ott már szarok bele, de előtte nem!
A LB-S pickekre már talán nem fejelném be a monitort, de oda se húzzunk a top100-ban, ha lehet.
Köszi!
Na ennyi lett volna így
Ti mit gondoltok? Illetve ki az akinek ti örülnétek, ellenben az én listámon nagyon lent van/nincs is rajta?
Szerkesztette: akdestroyer