Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 6 éve
Tegyük fel, hogy a zárófordulóban a Saints megveri a Pantherst, a GB pedig a Vikingst, ami lássuk be, elég reális forgatókönyv.Tudom, hogy nem ez a lényeg, de a GB vs Viks meccs múlt héten volt.
Ebben az esetben:
Ha nyerünk a SF ellen:
3.kiemelés
WC: vs Vikings
Div: vs Saints
Ha veszítünk a SF ellen:
5.kiemelés
WC: vs Eagles
Div: vs 49ers
Kövezzetek meg, nekem az utóbbi tetszik jobban.
A jelenlegi rájátszásmezőnyben kb így saccolom a továbbjutási esélyünket (hiányzókkal együtt):
vs Saints 20%
vs 49ers 35%
vs GB 40%
vs Vikings 45%
vs Eagles/Dallas 55%
Ez alapján szerintem jobban járnánk egy L-el.
Értem én hogy presztízs, de hát mi lehetne nagyobb pofon a 49ersnek, mint az, hogy 4 hét alatt összekalapáljuk a rostert, beépítjük Lynchet, a 35%-ot feltornásszuk 40 fölé, és a Divisional roundban meglepetésre megcsapjuk őket egy utolsó másodperces FG-al, meg kb 1-2 ponttal (miután az Eagles ellen nem chokerkedünk).
Ez esetben kb 25% esélyünk lehet az NFC döntőre.
Ha nyerünk?
A Vikings ellen már meglepetés kell, (alapból hiányzók nélkül 50-50 lenne), de a Jones-Ifedi párost nem tudjuk úgy pakolgatni a gyepen, hogy vazelin hiányában ne a vér kenje meg Russell hátsóját, bármelyik OT-Hunter matchup esetén.
És ha ez a W még össze is jönne valahogyan, a Saints a létező legrosszabb matchup számunkra az NFC-ben, ilyen passrush mellett Brees ilyen 32/32, 500y, 4TD-vel fogja megdönteni a saját 98%-os comp% rekordját.
Ez a scenárió (a saját koordináta-rendszerem alapján)
kb 10%-os esélyt hagy az NFC döntőre, (de inkább kevesebbet.)
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy egy pillanatig is a L-nak fogok szurkolni a szezonzárón, sokkal inkább azt, hogy a PO-ra való tekinettel egy pillanatig nem fogok bánkódni a vereség miatt.
akdestroyer
Gondolom Bears vs Vikings vagy Detroit vs GB akart lenni.
több mint 6 éve
Tegyük fel, hogy a zárófordulóban a Saints megveri a Pantherst, a GB pedig a Lionst, ami lássuk be, elég reális forgatókönyv. Ebben az esetben:
Ha nyerünk a SF ellen:
3.kiemelés
WC: vs Vikings
Div: vs Saints
Ha veszítünk a SF ellen:
5.kiemelés
WC: vs Eagles
Div: vs 49ers
Kövezzetek meg, nekem az utóbbi tetszik jobban.
A jelenlegi rájátszásmezőnyben kb így saccolom a továbbjutási esélyünket (hiányzókkal együtt):
vs Saints 20%
vs 49ers 35%
vs GB 40%
vs Vikings 45%
vs Eaglesw 55%
Ez alapján szerintem jobban járnánk egy L-el.
Értem én hogy presztízs, de hát mi lehetne nagyobb pofon a 49ersnek, mint az, hogy 4 hét alatt összekalapáljuk a rostert, beépítjük Lynchet, a 35%-ot feltornásszuk 40 fölé, és a Divisional roundban meglepetésre megcsapjuk őket egy utolsó másodperces FG-al, meg kb 1-2 ponttal (miután az Eagles ellen nem chokerkedünk).
Ez esetben kb 25% esélyünk lehet az NFC döntőre.
Ha nyerünk?
A Vikings ellen már meglepetés kell, (alapból hiányzók nélkül 50-50 lenne), de a Jones-Ifedi párost nem tudjuk úgy pakolgatni a gyepen, hogy vazelin hiányában ne a vér kenje meg Russell hátsóját, bármelyik OT-Hunter matchup esetén.
És ha ez a W még össze is jönne valahogyan, a Saints a létező legrosszabb matchup számunkra az NFC-ben, ilyen passrush mellett Brees ilyen 32/32, 500y, 4TD-vel fogja megdönteni a saját 98%-os comp% rekordját.
Ez a scenárió (a saját koordináta-rendszerem alapján)
kb 10%-os esélyt hagy az NFC döntőre, (de inkább kevesebbet.)
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy egy pillanatig is a L-nak fogok szurkolni a szezonzárón, sokkal inkább azt, hogy a PO-ra való tekinettel egy pillanatig nem fogok bánkódni a vereség miatt.
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 6 éve
Csak ostya helyett Skittles-t fognak osztani a misén áldozáskor 😊Szerintetek ha a Lynch jelentette hurráhangulat miatt valami jó eredményt ér el a csapat, akkor azonnal visszavonultatják a mezét vagy várnak kicsit vele? 😊Ha a jó eredmeny alatt egy SB win-t ertunk, akkor szerintem vallast is alapitanak neki.
Matthew99
funkyparduc
több mint 6 éve
Szerintetek ha a Lynch jelentette hurráhangulat miatt valami jó eredményt ér el a csapat, akkor azonnal visszavonultatják a mezét vagy várnak kicsit vele? 😊Ha a jó eredmeny alatt egy SB win-t ertunk, akkor szerintem vallast is alapitanak neki.
Matthew99
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 6 éve
Szerintetek ha a Lynch jelentette hurráhangulat miatt valami jó eredményt ér el a csapat, akkor azonnal visszavonultatják a mezét vagy várnak kicsit vele? 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Végre egy jó(nak tűnő) hír is:www.seahawks.com/news/seahawks-defensive-end-jadeveon-clowney-expects-to-play-vs-49ers-in-week-17
több mint 6 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Kellemes Unnepeket mindenkinek! Egy ujabb evet szurkoltunk vegig egyutt 😊
több mint 6 éve
Beastmoooooooooooodeee!
Na?
Na?
Ki az SB contender?!
akdestroyer

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
Nem kell aggodni. Sima W nektek.Brown-t megmutottek hetfon, igy ismet az a Jamarco Jones lesz a LT, aki Chandler Jonesnak 4 db (!!) sacket engedett a hetvegen. Bosanak legalabb kinez ugyanennyi.
Lynch leginkabb erzelmi tamogatast jelent. PC szerint Homer lesz a kezdo RB, hacsak Lynch szet nem robbantja a vedofalat az edzeseken.
Masreszt nem eleg, hogy pontot nem fogunk szerezni, de legalabb 31 pontot engedni fogunk. A par hettel ezelotti meccshez kepest lesz nalatok Kittle, es Sanders (par perc utan kidolt multkor), minpedig nem tudunk TE ellen vedekezni.
Es akkor Diggs sem jatszik ugye, aki ennek a vedelemnek az alfaja, ha azt akarjuk, hogy normalisan funkcionaljon.
több mint 6 éve
Sztem nagyon fontos mindkét csapatnak a győzelem és a hazai pálya, pl nekünk megítélésem szerint nagyságrendekkel több esélyt jelentene egy otthoni meccs WC pihi után vagy a Philli vagy ellenetek (vagy Vikings), és utána ha nyerünk egy otthoni meccs a NFC-ért. Ezzel szemben mondjuk alternatíva egy keleti parti Philadelphiaba kirándulás, majd győzelem esetén egy keleti Superdome meccs, utána meg a tundra.Én nem hiszek ebben a projectben, de hátha, reménykedjünk, ha már ekkora pech volt, hogy 3/3 futónk kidőlt szezon vége fele.Igazabol szerintem senki nem hisz benne, hogy Lynch lenne a megvaltas. Remenykedjunk benne, hogy lesz 1-2 jo meccse, de PO run-t nem ő fog hozni.
zavi27
Ha egy meccset tulelunk a rajatszasban, az mar kisebbfajta csoda lenne. Pont az a bajom ezzel a csapattal, hogy kepesek vagyunk egy-egy meccsen jol jatszani (Frisco elleni idegenben) de ketszer egymas utan mar nagyon nem megy.
A vasarnapi talalkozotol en nem varok semmit. Nem jelentene egy magasabb kiemeles elonyt, nem ettol fugg most az esetleges gyozelem.
funkyparduc
Nektek meg a CenturyLinken egy meccs versus mondjuk a Superdome
Lynch pedig mentalisan egy nagy upgrade, és védekezési sémánkat nagyban befolyásolja, ha a pályán lesz, őt nem lehet ignorálni és Wilsonról nagy terhet vesz le, míg nélküle úgy gondolom eléggé beszűkült O# játékra kényszerülnétek (lehet vele sem lesz a támadójáték alapjaiban más, de védekezést akkor is befolyásolja majd)

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 6 éve
Nem, sose előny hogy egy meccset otthon játszod, kényelmes környezetben saját stadionodban, saját szurkolóid előtt.Én nem hiszek ebben a projectben, de hátha, reménykedjünk, ha már ekkora pech volt, hogy 3/3 futónk kidőlt szezon vége fele.Igazabol szerintem senki nem hisz benne, hogy Lynch lenne a megvaltas. Remenykedjunk benne, hogy lesz 1-2 jo meccse, de PO run-t nem ő fog hozni.
zavi27
Ha egy meccset tulelunk a rajatszasban, az mar kisebbfajta csoda lenne. Pont az a bajom ezzel a csapattal, hogy kepesek vagyunk egy-egy meccsen jol jatszani (Frisco elleni idegenben) de ketszer egymas utan mar nagyon nem megy.
A vasarnapi talalkozotol en nem varok semmit. Nem jelentene egy magasabb kiemeles elonyt, nem ettol fugg most az esetleges gyozelem.
funkyparduc
Persze értem amit mondasz, hogy a csapat elég ingatag, de azért igencsak jó otthon játszani.
több mint 6 éve
Én nem hiszek ebben a projectben, de hátha, reménykedjünk, ha már ekkora pech volt, hogy 3/3 futónk kidőlt szezon vége fele.Igazabol szerintem senki nem hisz benne, hogy Lynch lenne a megvaltas. Remenykedjunk benne, hogy lesz 1-2 jo meccse, de PO run-t nem ő fog hozni.
zavi27
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 6 éve
Én a Saints-re gondoltam.Beastmoooooooooooodeee!A Ravens?
Na?
Na?
Ki az SB contender?!
akdestroyer
ulpianus
több mint 6 éve
Beastmoooooooooooodeee!A Ravens?
Na?
Na?
Ki az SB contender?!
akdestroyer

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Most h visszatér Ő, nem ám passzolunk az 1 yardosról! 😊Addig el is kell jutni
steelwolf
több mint 6 éve
Most h visszatér Ő, nem ám passzolunk az 1 yardosról! 😊
több mint 6 éve
persze, ez csak a hangulatnak megy, meg azért kicsit jobban kell figyelni a futásra, mint Homérnál. amúgy sem lett volna csöndes meccs 😊
több mint 6 éve
Remélem Lynch visszatérésével teltházas buli lesz, az megadná a hangulatot 😊 De gondolom inkább morális jelképe lesz visszatérése erre a két meccsre.Azt mondod, Lynch hangulat lesz? 😊
Oszi
több mint 6 éve
Lehet hogy a sérülések miatt nekünk már lefőtt a kávé idénre, de azért Lynch-et újra Seahawks mezben látni mindenképpen különleges. El tudom képzelni a hangulatot ha mondjuk majd fut egy TD-t.Boldog Karácsonyt MIndenkinek, beleértve a divízió valamennyi szurkolóját!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 6 éve
Csopitársak! Áldott, Békés, Boldog Karácsonyt!

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P