NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2026
12
6
18:00 North Carolina vs TCU [Aviva Stadium, Dublin] -- NET4+ / Disney+
Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 6 éve
Nem kell aggodni. Sima W nektek.Brown-t megmutottek hetfon, igy ismet az a Jamarco Jones lesz a LT, aki Chandler Jonesnak 4 db (!!) sacket engedett a hetvegen. Bosanak legalabb kinez ugyanennyi.
Lynch leginkabb erzelmi tamogatast jelent. PC szerint Homer lesz a kezdo RB, hacsak Lynch szet nem robbantja a vedofalat az edzeseken.
Masreszt nem eleg, hogy pontot nem fogunk szerezni, de legalabb 31 pontot engedni fogunk. A par hettel ezelotti meccshez kepest lesz nalatok Kittle, es Sanders (par perc utan kidolt multkor), minpedig nem tudunk TE ellen vedekezni.
Es akkor Diggs sem jatszik ugye, aki ennek a vedelemnek az alfaja, ha azt akarjuk, hogy normalisan funkcionaljon.
több mint 6 éve
Sztem nagyon fontos mindkét csapatnak a győzelem és a hazai pálya, pl nekünk megítélésem szerint nagyságrendekkel több esélyt jelentene egy otthoni meccs WC pihi után vagy a Philli vagy ellenetek (vagy Vikings), és utána ha nyerünk egy otthoni meccs a NFC-ért. Ezzel szemben mondjuk alternatíva egy keleti parti Philadelphiaba kirándulás, majd győzelem esetén egy keleti Superdome meccs, utána meg a tundra.Én nem hiszek ebben a projectben, de hátha, reménykedjünk, ha már ekkora pech volt, hogy 3/3 futónk kidőlt szezon vége fele.Igazabol szerintem senki nem hisz benne, hogy Lynch lenne a megvaltas. Remenykedjunk benne, hogy lesz 1-2 jo meccse, de PO run-t nem ő fog hozni.
zavi27
Ha egy meccset tulelunk a rajatszasban, az mar kisebbfajta csoda lenne. Pont az a bajom ezzel a csapattal, hogy kepesek vagyunk egy-egy meccsen jol jatszani (Frisco elleni idegenben) de ketszer egymas utan mar nagyon nem megy.
A vasarnapi talalkozotol en nem varok semmit. Nem jelentene egy magasabb kiemeles elonyt, nem ettol fugg most az esetleges gyozelem.
funkyparduc
Nektek meg a CenturyLinken egy meccs versus mondjuk a Superdome
Lynch pedig mentalisan egy nagy upgrade, és védekezési sémánkat nagyban befolyásolja, ha a pályán lesz, őt nem lehet ignorálni és Wilsonról nagy terhet vesz le, míg nélküle úgy gondolom eléggé beszűkült O# játékra kényszerülnétek (lehet vele sem lesz a támadójáték alapjaiban más, de védekezést akkor is befolyásolja majd)

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 6 éve
Nem, sose előny hogy egy meccset otthon játszod, kényelmes környezetben saját stadionodban, saját szurkolóid előtt.Én nem hiszek ebben a projectben, de hátha, reménykedjünk, ha már ekkora pech volt, hogy 3/3 futónk kidőlt szezon vége fele.Igazabol szerintem senki nem hisz benne, hogy Lynch lenne a megvaltas. Remenykedjunk benne, hogy lesz 1-2 jo meccse, de PO run-t nem ő fog hozni.
zavi27
Ha egy meccset tulelunk a rajatszasban, az mar kisebbfajta csoda lenne. Pont az a bajom ezzel a csapattal, hogy kepesek vagyunk egy-egy meccsen jol jatszani (Frisco elleni idegenben) de ketszer egymas utan mar nagyon nem megy.
A vasarnapi talalkozotol en nem varok semmit. Nem jelentene egy magasabb kiemeles elonyt, nem ettol fugg most az esetleges gyozelem.
funkyparduc
Persze értem amit mondasz, hogy a csapat elég ingatag, de azért igencsak jó otthon játszani.
több mint 6 éve
Én nem hiszek ebben a projectben, de hátha, reménykedjünk, ha már ekkora pech volt, hogy 3/3 futónk kidőlt szezon vége fele.Igazabol szerintem senki nem hisz benne, hogy Lynch lenne a megvaltas. Remenykedjunk benne, hogy lesz 1-2 jo meccse, de PO run-t nem ő fog hozni.
zavi27
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 6 éve
Én a Saints-re gondoltam.Beastmoooooooooooodeee!A Ravens?
Na?
Na?
Ki az SB contender?!
akdestroyer
ulpianus
több mint 6 éve
Beastmoooooooooooodeee!A Ravens?
Na?
Na?
Ki az SB contender?!
akdestroyer

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Most h visszatér Ő, nem ám passzolunk az 1 yardosról! 😊Addig el is kell jutni
steelwolf
több mint 6 éve
Most h visszatér Ő, nem ám passzolunk az 1 yardosról! 😊
több mint 6 éve
persze, ez csak a hangulatnak megy, meg azért kicsit jobban kell figyelni a futásra, mint Homérnál. amúgy sem lett volna csöndes meccs 😊
több mint 6 éve
Remélem Lynch visszatérésével teltházas buli lesz, az megadná a hangulatot 😊 De gondolom inkább morális jelképe lesz visszatérése erre a két meccsre.Azt mondod, Lynch hangulat lesz? 😊
Oszi
több mint 6 éve
Lehet hogy a sérülések miatt nekünk már lefőtt a kávé idénre, de azért Lynch-et újra Seahawks mezben látni mindenképpen különleges. El tudom képzelni a hangulatot ha mondjuk majd fut egy TD-t.Boldog Karácsonyt MIndenkinek, beleértve a divízió valamennyi szurkolóját!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 6 éve
Csopitársak! Áldott, Békés, Boldog Karácsonyt!

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 6 éve
Make the skittles rain! A sok sérülés, a rossz OC\DC szemlélet és ugyanazok az idegesítő banánhéjak után (O-line, passrush...) a szezonban én nem várok már eredményeket. De az öreg miatt szívesen ülök le meccset nézni 😀
több mint 6 éve
8 napja meg tequilat toltogetett az Oakland utolso meccse elotti tailgate partyn...Örülök, hogy visszatér. Tavaly kifejezetten kitette a szivét a pályára.
twitter.com/mattschneidman/status/1209170987905945600?s=20
Ez nem normalis. Ahelyett, hogy elvezne az eletet, romma utteti magat felkeszules cimszo alatt.
Par hete jart amugy az egyik edzesunkon, azota keszul a visszateresre "titokban".
twitter.com/TomPelissero/status/1209346352867663873?s=20
undisputedly
több mint 6 éve
8 napja meg tequilat toltogetett az Oakland utolso meccse elotti tailgate partyn...Ez nem normalis. Ahelyett, hogy elvezne az eletet, romma utteti magat felkeszules cimszo alatt.
Par hete jart amugy az egyik edzesunkon, azota keszul a visszateresre "titokban".
Szerkesztette: undisputedly
több mint 6 éve
Remélem Lynch visszatérésével teltházas buli lesz, az megadná a hangulatot 😊 De gondolom inkább morális jelképe lesz visszatérése erre a két meccsre.
több mint 6 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Ismerős arcok jártak Seattleben. Nem, nem a zenekar. több mint 6 éve
Remélem Shaun Alexander is visszajön mellé. Fiatalabb, mint Brady. 27 nappal.Moral boostnak és funnak jó lenne. Haszna szerintem sajnos annál kevesebb.Szerintem nem tudhatod milyen hatással lenne a csapatra. Ő erőfutó volt sosem a sebességéből élt.Az erejéből most sem vesztett sokat.Még így is jobb szerintem bármelyik rosteren lévő RB-nél itt
Hanni
kapitnono
több mint 6 éve
Moral boostnak és funnak jó lenne. Haszna szerintem sajnos annál kevesebb.Szerintem nem tudhatod milyen hatással lenne a csapatra. Ő erőfutó volt sosem a sebességéből élt.Az erejéből most sem vesztett sokat.Még így is jobb szerintem bármelyik rosteren lévő RB-nél itt
Hanni
Szerkesztette: kapitnono

több mint 6 éve
Moral boostnak és funnak jó lenne. Haszna szerintem sajnos annál kevesebb.