Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 6 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Nekem felemás eddig Metcalf, de azért inkább pozitív. Elszakadni eddig nemtud, keze is kettős. Első elkapása bravúr, de a TDt majdnem elbénázta, PS meccsen meg elkapható labdát nem tudott behúzni.
Volt vagy 2-3 feldobott labda ami rövid volt neki, Nelson szépen védekeztt rajta.
Ha azt mondod nekem két mecs után 150yardja, 1TDje lesz, akkor 100% aláírom. Jó lesz ő. Ereje az domináns, ha labda a kezében van akkor nehéz levinni ezt a testet, így jó lenne ha eltudna szakadni, és így open fielden tudna büntetni. Mondjuk a routejai nagyrésze hogy fut előre, és kb 10-15yardnél Wilson feldobja rá, azon azért nehéz elszakadni.

Turner volt váratlanul király. Brown két illegal block in the back büntije, főleg a 2. az vicc call volt. Azért felé is mehetne passz.

Ursuat megnézném élesben is slotban.

Dissly meg órisái király. Sokkal mobilisabb, ha kezében a labda akkor fürge, és nagyon jó a keze. Redzoneban Jimmy Graham féle target lesz itt hosszú távon. Ja és blokkolni is tud.

Tetszettek gyors passzok a 2.félidőben, Flukert szétszedték az első félidőben, így kellett a váltás. Iupati jó volt. A fal bal oldala megvan.

Hill maradjon szépen a kezdőben.

Clowney csendes volt, Villanueva eléggé leradírozta, nagyon kell Ansah és Reed hosszútávon(na meg Ford). Green és Jefferson se volt vmi király, és Collier első meccsén se. Branden Jackson tudott csak odaérni, de hát a steelers fal elég jó.

Szerkesztette: braxa88
több mint 6 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 479 — Erin Elite Andrews
DK Metcalf mint téma. Beszéljünk róla, vagy még korai?
Helmut Zimmer
Mármint hogy?
akdestroyer
Mármint hogy a draft után... Idejárt mindenki megosztani a kételyeit vele kapcsolatban. Szerintem meg elég jól használja a csapat, de mondjuk két meccs alapján nem biztos, hogy érdemes véleményt nyilvánítani. Erre vonatkozott a kérdés.
Helmut Zimmer
Nem ő lesz a következö Baldwin, de ő lesz az aki megcsinálja a 1stdownt 2 védővel a nyakán. Ez kell is majd a mi "jatékstilusunkhoz".
Én örülök hogy van. De azért Baldwin2-t jó lenne megtalálni mellé.

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 6 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Carsonról akarunk beszélni?
2 meccsen 3 alkalommal hajította el a labdát. (Nélküle ez egy nagyon sima meccs lett volna)
Vannak időszakai, amikor elhajigál labdákat (2-őt utoljára 18 előszezonban), aztán ez meccsekre megszűnik. Én kedvelem a palit ennek ellenére, csak nem lehet valamit kifigyeltek nála.
Az is tanulságos, hogy 2 meccs alatt 2 flee flickert kaptunk, jövő héten megkapjuk a 3-at?
több mint 6 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Helmut Zimmer
Mármint hogy?
akdestroyer
Mármint hogy a draft után... Idejárt mindenki megosztani a kételyeit vele kapcsolatban. Szerintem meg elég jól használja a csapat, de mondjuk két meccs alapján nem biztos, hogy érdemes véleményt nyilvánítani. Erre vonatkozott a kérdés.
több mint 6 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 658 — Poloska confirmed
Ilyen hatalmas statisztika mágustól mondjuk megnéznék egy olyan adatot, hogy az elmúlt 5 évben, hányszor jött be a 3&15+-ra hívott középső futás. Ha tippelnem kéne 5% alatt van a sikeressége...
több mint 6 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 688 — Seahawks fan
Helmut Zimmer
Nem volt egy klasszikusan szép elkapás, de csak elkapta amikor nagyon kellett. Szerintem jó kis fegyver lehet belőle RW kezei alatt, főleg ha ennyit passzol és nem gyömöszölünk folyamatosan kilátástalan belső futásokkal.
Dissly meg maradjon egészséges, mert látjuk hogy mit jelent ha játszik.
Amúgy én nem vártam győzelmet, csak bíztam benne, de majdnem sikerült elbaltázni a végén.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 6 éve
kennyke04 Seattle Seahawks 44
Volt a meccsen egy jelenet, amiről felmerült bennem egy kérdés:
Steelers pontszerzés után rúgta vissza a labdát, ha jól emlékszem Penny állt akkor épp oda visszahordani, de a rúgás kb az 5yardon belül pattogott az oldal vonal mellett, Penny összeszedte és úgy 14y-ig vitte ki. Egy jópár évről ezelőttről rémlik nekem egy hasonló szitu, csak ott a visszahordó azt csinálta, hogy kilépve, a pálya széléről fogta meg a labdát, így a 40y-ról jöhetett a csapata, mintha kiment volna a labda. Ergo: jól gondolom hogy itt is alkalmazható lett volna ez? Ha igen, akit ilyenre odaállitanak, nem verik a fejébe az ilyen kis rafkóságokat? A szép futott TD-je ellenére, Penny engem nem nagyon tud meggyőzni.
DK: ahhoz képest, hogy milyen busz módjára fordul, egyszerű egyenes útvonalon 1v1-be bevállhat a srác, taps neki.
Carson: nem bántom a Fumblek miatt, az első az szerintem a védő érdeme inkább, a másodiknál, meg talán egy TE (Vennett?) engedett el csúnyán egy védőt, Carsonnak sok esélye se volt a szitunál. Meg inkább a győztes meccseken jöjjenek ezek a hibák, nehogy rágörcsöljön, hogy esetleg rajta megy el a meccs. Positive mind...
RW: elvárható lenne minden meccsen ennyit engedni passzolni! Pacsi neki! Bér az egyik becsúszásánál, volt egy kisebb szívritmus zavarom...
Dissly: adnék neki is több labdát, csak maradjon egészséges!
több mint 6 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 903
Helmut Zimmer
Mármint hogy?

több mint 6 éve
több mint 6 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 563 — Steelers fan
Gratulálok a győzelemhez!
több mint 6 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
na ez már jobb volt.
ne tegyük már Wrightot Jujura,ilyenkor felrugom a laptopot.
Wilson elképesztő volt.
Carson gyalog megy haza, sima meccs miatta lett szoros.
kezdő 4 emberes DLből csak Clowney van ez azért meglátszik.
Griffinről jött egy TD, de sztem helyreállt a srác
Amadi és Blair 0 snap (asszem). azért elnézném őket, a sok baseD helyett

Szerkesztette: braxa88
több mint 6 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 688 — Seahawks fan
Csak meglett nagy nehezen az Öreg szülinapi ajándéka!

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 6 éve
Ancsa ma sem játszik, eddig az év dealje.
LJ Collier lehet kinéz a fűre, lehet nem.... hiszen tényleg csak ahhoz a Steelershez megyünk, ami szerintem soha többé nem lesz annyira nyomorult, mint a Pats ellen...

Na nézzük, akkor az utóbbi évek 1. választásai közül ki kezd ma? Malik? Penny? LJ Collier? egyik nincs az nfl-ben, a másik bust szagú, csere, a harmadik...meg nem biztos hogy pályára kerül. Ezzel kívánok boldog szülinapot Pete Carrollnak!
több mint 6 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 600 — Amerikai sportok rajongója
megtaláltam a Seattle (és Oakland) szurkolók kedvenc egyetemi csapatát

twitter.com/si_ncaafb/status/1172568647887462400
r.baggio
Nekem azért marad a Clemson és Oregon, de köszi a tippet!😊
több mint 6 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 869 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Elvileg 2. kört kér Miami Fitz-ért.
Oszi
Hol kell aláírni?
Schneider bazd+.
Elfelejtek neked mindent.
Okungot, Moffittet, Hauschkát, McDowellt, Galleryt, Harvint, Ungert, Whitehurstot de még Cary Williamst is, bár az nehéz lesz.
Csak telefonálj kérlek!
akdestroyer
@rbaggio Koszi a linket.

@ak wow, azert C-Will engem eleg eroteljesen traumatizalt.
több mint 6 éve
Oszi
Hol kell aláírni?
Schneider bazd+.
Elfelejtek neked mindent.
Okungot, Moffittet, Hauschkát, McDowellt, Galleryt, Harvint, Ungert, Whitehurstot de még Cary Williamst is, bár az nehéz lesz.
Csak telefonálj kérlek!

több mint 6 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 943 — no es importante
megtaláltam a Seattle (és Oakland) szurkolók kedvenc egyetemi csapatát

twitter.com/si_ncaafb/status/1172568647887462400

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Azért az első fordulóban talán ő égett legjobban a Dolphinsból (6/6, 117 yard, 3 TD)
Wyatt
Ezek pusztán számok.
Szívesen megnézném az elitnek mondott Gilmore számait is, egy olyan meccsen, ahol minden 2.támadókísérleten 4-5+ másodperce van a QBnak nézelődni.

Meg amúgy is, most tényleg egy olyan meccsből akarunk következtetéseket levonni, ahol még egy QB-nak csúfolt RB is meg tudott dönteni minden franchise-irányítórekordot? 😀
akdestroyer
És ezzel most javítani akarsz Fitz teljesítményének a megítélésén? 😊

Igen, az, hogy nincs társa, az mondjuk rengeteget ront a helyzeten, és nyilván jobb lesz, és jobb lenne egy jobb védelemben. De ettől még olyan pocsék meccse volt, amilyen csak lehet és még néhány ilyen, és az 1. kör nagyon messzi álom lesz 😊

több mint 6 éve
Azért az első fordulóban talán ő égett legjobban a Dolphinsból (6/6, 117 yard, 3 TD)
Wyatt
Ezek pusztán számok.
Szívesen megnézném az elitnek mondott Gilmore számait is, egy olyan meccsen, ahol minden 2.támadókísérleten 4-5+ másodperce van a QBnak nézelődni.

Meg amúgy is, most tényleg egy olyan meccsből akarunk következtetéseket levonni, ahol még egy QB-nak csúfolt RB is meg tudott dönteni minden franchise-irányítórekordot? 😀

Szerkesztette: akdestroyer

több mint 6 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Azért nem hiszem ,hogy a bevált olcsó és fiatal játékost is tradeljenek.kb az építkezés alapja lehet ő.nem az érte kapott cetli.De azért jó lenne 😀
mum
Állítólag megfelelő ellenértékért simán eltradelnék, a Miaminak a draftpick olyan most, mint férfiembernek a pina.
Én meg egy első+ötödik kört úgy vágnék oda, hogy csak úgy suhogna.

A csávó egy igazi Derwin James kaliber, csak ebben a csapatban ez nem látszik annyira jól. Berakhatod FS-nek, CB-nek vagy nickelnek, mindent elit szinten tud. A mai 4-5WR-es felállások korában ez aranyat ér.
És három évig bagóért játszik.

Amúgy is, az általunk használt cover3-nak pont egy ilyen kaliberű FS lenne a lelke (és ha az megoldott, utána és csak is utána lehet upgradelni a CB sort.)
Hiába húzzuk be a 20-as drafton a következő Lattimore-t, ha közben meg TT lepkére vadászik a pálya közepén.

ET-vel a fedélzeten Dalton se tudta volna ilyen flegmán dobálgatni a 20+ yardos bombákat, mert annak meccsenként 3 INT lett volna a vége. Fitzpatrickkal talán visszakapnánk valamit ebből.

De nyílván nem lesz ez. 😀
A drafton majdnem összefostuk magunkat hogy letrédeljünk mindkét pickkel, ahelyett, hogy behúztuk volna Nasir Adderley-t, szóval kb ennyit arról, hogy mit gondolnak JS-ék a safety needről.

Kizárt hogy odaadjunk érte az első kört. Pedig megérné.

Azzal a pickkel még balfaszkodni akarunk majd, 3x hátratrade, majd abból húzni pár reach playert LB, TE meg DT posztra.
akdestroyer
Én benne vagyok ebben az 1 és 5 körben,hívid JSt ,hogy mehet vagy szóljak neki én? 😀
mum
Kerestem, de nem érdekli az ajánlatotok..:/ Majd draftról megoldja😀
több mint 6 éve
Azért nem hiszem ,hogy a bevált olcsó és fiatal játékost is tradeljenek.kb az építkezés alapja lehet ő.nem az érte kapott cetli.De azért jó lenne 😀
mum
Állítólag megfelelő ellenértékért simán eltradelnék, a Miaminak a draftpick olyan most, mint férfiembernek a pina.

A csávó egy igazi Derwin James kaliber, csak ebben a csapatban ez nem látszik annyira jól. Berakhatod FS-nek, CB-nek vagy nickelnek, mindent elit szinten tud. A mai 4-5WR-es felállások korában ez aranyat ér.

Amúgy is, az általunk használt cover3-nak pont egy ilyen kaliberű FS lenne a lelke (és ha az megoldott, utána és csak is utána lehet upgradelni a CB sort.)
Hiába húzzuk be a 20-as drafton a következő Lattimore-t, ha közben meg TT lepkére vadászik a pálya közepén.

ET-vel a fedélzeten Dalton se tudta volna ilyen flegmán dobálgatni a 20+ yardos bombákat, mert annak meccsenként 3 INT lett volna a vége. Fitzpatrickkal talán visszakapnánk valamit ebből.

A drafton majdnem összefostuk magunkat hogy letrédeljünk mindkét pickkel, ahelyett, hogy behúztuk volna Nasir Adderley-t, szóval kb ennyit arról, hogy mit gondolnak JS-ék a safety needről.

Azzal a pickkel még balfaszkodni akarunk majd, 3x hátratrade, majd abból húzni pár reach playert LB, TE meg DT posztra.
akdestroyer

több mint 6 éve
mum Seattle Seahawks 49
mum

akdestroyer
Én benne vagyok ebben az 1 és 5 körben,hívid JSt ,hogy mehet vagy szóljak neki én? 😀
több mint 6 éve
mum

Szerkesztette: akdestroyer

több mint 6 éve
Konkrétabbra fordítva a szót, ki mit vár a Steelers ellen?
Kicsit 'Battle of Bastards' feelingem van. 😀

Pusztan 6 olyan csapat volt ahol minimum 3 LB volt fent a defense jatekok legalabb 90%-aban, de ebbol a 6-bol 5 csapat 3-4 felallast jatszik, tehat a base felallasuk 4 LB. Mi vagyunk az egyetlenek akik 4-3-at jatszunk es nem vagyunk hajlandoak nickel CB-t felhozni 😀
undisputedly
Talán nem kellett volna elengedni Justin Colemant. ^.^
Csak úgy mondom.
akdestroyer
Kaptok egy kijózanító pofont, mert a Bengals elleni játékot követő W ezt még nem adta meg, aztán úgy összeszeditek magatokat, hogy nyertek 8 meccset (ARI, CLE, BAL, TB, SF, CAR, ARI, SF) +talán egy nem várt rangadót és 9–7-tel vagy 10–6-tal PO