Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 6 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 904
Asszem hogy ma este felszisszentek egy doboz citromos alkoholmentes Gössert! Ha eldurvulna az este, még kettőt!
Go Hawks!

Szerkesztette: akdestroyer

több mint 6 éve
pubi Seattle Seahawks 11
 twitter.com/DangeRussWilson/status/1118057570172715008
pubi
első hszre? gyere többet 😀
braxa88
A Próféta szóljon belőled! 😎
több mint 6 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 874 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
amíg nem hajlandó aláírni, addig a kurva anyját neki. És nem írt alá, és a hírek alapján nem is fog. Tehát a kurva anyját neki.
braxa88
5 min later... 😀

ezazbazdmeg!!!
braxa88
undisputedly
mi ebben a meglepő? nyílván örülök.
braxa88
Az erzelmi hullamvasut megmosolyogtato (nem feltetlenul negativ modon. Errol szol a fansag )
több mint 6 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
amíg nem hajlandó aláírni, addig a kurva anyját neki. És nem írt alá, és a hírek alapján nem is fog. Tehát a kurva anyját neki.
braxa88
5 min later... 😀

ezazbazdmeg!!!
braxa88
undisputedly
mi ebben a meglepő? nyílván örülök.
több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 303 — Invisible man
Vigyék innen az első körüket. Nincs itt semmi látnivaló 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 874 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
braxa88
5 min later... 😀

ezazbazdmeg!!!
braxa88
több mint 6 éve
Duff Seattle Seahawks 3 449
Tessék, csak fel kellett hozni Eli-t 😀.
több mint 6 éve
pubi
első hszre? gyere többet 😀
több mint 6 éve
ezazbazdmeg!!!

Szerkesztette: braxa88
több mint 6 éve
pubi
Pont most akartam betenni. Go Hawks.
több mint 6 éve
pubi Seattle Seahawks 11
több mint 6 éve
akkor 1.kör Daniel Jones!
braxa88
gyors lemondás RW-ről?
ThundersNFL
braxa88
Miert? Business. En abszolut nem haragudnek ra, ha elmenne. Ami ugye legkorabban velhetoen jovore tortenik meg a tag utan. Addig meg minden valtozhat.

Btw, ha a felesege es a csaladja boldogtalan Seattle-ben es o tobb idot akar tolteni veluk, igy mindenkeppen egyutt akarnak maradni, teljesen megertenem a donteset. Amugy halkan jegyzem meg, hogy RW kb a legszamitobb modon karaktert epito jatekosa az NFL-nek. (Ez volt ugye a bajuk Shermeknek, hogy tul edzo kedvence stb. 1-2 eve meg olyat is nyilatkozott emlekeim szerint, hogy az Elnoki cimert valo indulast sem zarja ki a jovoben). Neki a NY-i piac nagysagrendekkel tobbet er, mint a pici Washington allam es a pacific northwest.

Mondjuk az megmosolyogtato, hogy eppen abba a csapatba akar menni, amelyik megkozelitette minosegben a Hawks falat az elmult 5-6 evben, ami ugye nem tul nagy dicseret 😀
több mint 6 éve
braxa88
Én az idei QB classhoz nem nyúlnék, akkor már inkább valahogy többet profitáljunk belőle. Minimum idei 1st + jövő évi 1st - Eli.
Duff
aha Eli.
braxa88
Wilson nélkül a kövi szezon szerintem szinte biztos, hogy kuka. Addig meg 1 évre be lehet nyelni Eli-t, nem számít, a Giants ugyis szabadulna tőle, ha Wilson odamegy. Azt is mondhatnám, lényegtelen, h hozzá van-e csapva Eli, vagy nincs, jobbat én nem tudnék idénre Wilson hiányában (mint mondtam qb-t most nem húznék a drafton). Esetleg reaktiváljuk Whitehurstöt, Tarvaris Jacksont, vagy Seneca Wallacet.
több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 303 — Invisible man
braxa88
Én az idei QB classhoz nem nyúlnék, akkor már inkább valahogy többet profitáljunk belőle. Minimum idei 1st + jövő évi 1st + Eli Saquon.
Duff

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
braxa88
Én az idei QB classhoz nem nyúlnék, akkor már inkább valahogy többet profitáljunk belőle. Minimum idei 1st + jövő évi 1st - Eli.
Duff
aha Eli.
több mint 6 éve
braxa88
Én az idei QB classhoz nem nyúlnék, akkor már inkább valahogy többet profitáljunk belőle. Minimum idei 1st + jövő évi 1st + Eli.
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nincs itt kérdés, láttuk hogy mit jelent ha nincs egy franchise irányítód. A Browns, Jets, Bills szurkolók tudnának mesélni mit éreztek mondjuk úgy 3-4 évvel ezelőtt. Ha Wilsont elengedjük akkor hosszú homályos korszakot vízionálok Seattleben. Ennél már csak a Pats meg a Packers szurkolók homloka lehet ráncosabb a Brady-Rodgers utáni korszakra gondolva.
garrett27
Na mondjuk az enyém speciel nem, majd hozunk egy jó irányítót a kövi egy-két évben, és szerintem utána is jók leszünk 😊

több mint 6 éve
braxa88
gyors lemondás RW-ről?
ThundersNFL

Szerkesztette: braxa88
több mint 6 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 712 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
braxa88
gyors lemondás RW-ről?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 47 852 — Whoops, looks like something went wrong.
Azt irjak, hogy Wilson caphez igazitott fizetest akar. Ez egyaltalan nem hulyeseg, hamarosan lejar a jelenlegi CBA, ki tudja, mi lesz az ujban. Ha meg a cap jelentosen no, akkor ezzel egyenesen aranyosan az ove is eszerint emelkedne, folyamatosan „szinten tartva” a fizeteset.

több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 485 — Így remélem megfelelek nektek.....
 twitter.com/MattHarmon_BYB/status/1117623972651077632
több mint 6 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 688 — Seahawks fan
Nincs itt kérdés, láttuk hogy mit jelent ha nincs egy franchise irányítód. A Browns, Jets, Bills szurkolók tudnának mesélni mit éreztek mondjuk úgy 3-4 évvel ezelőtt. Ha Wilsont elengedjük akkor hosszú homályos korszakot vízionálok Seattleben. Ennél már csak a Pats meg a Packers szurkolók homloka lehet ráncosabb a Brady-Rodgers utáni korszakra gondolva.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 6 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 916 — Apu ökölbeszorított keze
Kb mindegy mit akar azt kell megadni.
Na ezt tudja is az ugynöke.

Ezt irtam jo par napja,hogy eljön ez is mikor az első ilyen fontos fr qb-nak is nemet mond az FO.

Nem RW-t tippeltem ide.

több mint 6 éve
peet_24 Seattle Seahawks 350
Mi szóltok ehhez? Ha odaadnák az idei 1/6-ot meg egy jövő évi első vagy második kört, mehetne? Én mondjuk tuti nem engedném el, inkább az asszonynak is fizetnék vagy áthozatnám a Central Parkot ha az kell nekik.
 fuzovelkifele.com/2019/04/wilson-tenyleg-new-yorkot-akarja-a-seahawksnal-is-igy-gondoljak/
Matthew99
Azt szólom hozzá, hogy az idei B+ os FA tevékenységünket még kurva könnyen kihozhatják F- ra.
Figyellek, John!! >.<

A költő soraival zárnám gondolataimat:

"Ciara meg kapja be a faszomat, de jó mélyen! "
Paulo akdestroyer Coelho
akdestroyer
Azt nem értem, hogy évek óta szajkózzák, hogy ő az egyik pillér, aki köré építik a csapatot. 15-ben is szép szerződést adtak neki, fontossága a csapaton belül azóta sem változott. Elég logikátlan lenne, ha most nem akarnák megfizetni a mai trendeknek megfelelően. Biztos, hogy a csapat a farok?
Eléggé hálátlan lenne RW-tól, ha a punci nyomására olyan követelést tenne le az asztalra, amit nem lehet ép ésszel teljesíteni. Aztán jöhet, hogy a SEA nem adta meg amit kért, szóval nem ő a hibás és lelécel. Oké, hogy rengeteget köszönhetünk neki, de azért olyan lehetőségeket kapott, amit máshol nem biztos...