Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 6 éve
Szerintem igenDe nem lesz itt trade, inkább draftra készüljünk.Meddig/hányszor tudunk letradelni, ahol még elérhető a csávó?
CGJ-t ide 😊
braxa88
Második kör eleje még ér? 😀
akdestroyer
több mint 6 éve
De nem lesz itt trade, inkább draftra készüljünk.Meddig/hányszor tudunk letradelni, ahol még elérhető a csávó?
CGJ-t ide 😊
braxa88
Második kör eleje még ér? 😀
több mint 6 éve
Ezt a tradet te sem gondolod komolyan ugye 😀 Ez az ellenértek Wilsonért picsakevés .Wilson kell és kész! Nélküle........ezt a gondolatmenetet meg se nyitom. Az asszony csak vezesse a háztartást, vagy modellkedjen, vagy bármit, apu meg keresse a nagy lóvét aztán jut mindenre és lesz nagy öröm a háznál. Nekünk is, mert még nézhetjük vagy 10 évig a fickót. Nálam ő az egyik arca ennek a Hawks rendszernek (persze Wagner mellett). Szóval kell és kész!Hát, zseton van rá az biztos. De... Igaz az hogy Wilson a Hox arca meg sokat tett már le az asztalra. De ha mégis valami elrugaszkodott számokat kérne elgondolkodtató lehet egy Giants trade. Giants adja Eli + 2019 második kör + 2020 első kör. Hox adja Wilson + 2019 ötödik kör. A Giant hosszútávra megoldja a QB kérdését. Nekünk két évre van QB-nk és 2020-as drafton tudunk irányítót keresni, és idén lesz második körünk.
garrett27
Persze én is azt szeretném, hogy Wilson maradjon.
Na most lehet megkövezni, de csak kulturáltan.
BigBaltazar
De nem lesz itt trade, inkább draftra készüljünk.
CGJ-t ide 😊
több mint 6 éve
apu meg keresse a nagy lóvét aztán jut mindenre és lesz nagy öröm a háznál. garrett27Eddig biztos nem tellett kenyérre meg tejre mondjuk az idei 25 millióból.
több mint 6 éve
Nem az van, hogy a top playerek - ügynökeik hathatós támogatásával - kezdenek rájönni, hogy ők a pályájuk csúcsán fontosabbak a franchise-nak, mint a franchise nekik? Élő szerződéseknél kezdenek kardoskodni fizetésemelésért (amit nem egy már megkapott a rookie szerződése után, csak nyilván az ő szemszögükből azt már túljátszották/elévült, mert meghaladta a piac - holott ők egy zárt piacon, értsd egyszemélyes tárgyalópartnerrel szemben állnak - ami az AB sztori óta látszik, hogy nem igaz ); holdouttal fenyegetőznek, trade-t kérnek. Többen abban a biztos tudatban, hogy úgyis lesz állásuk. Az új CBA ezen már csak rontani fog csapatszempontból, végeredményben a ligának át kell gondolnia a hard cap-et előbb-utóbb vagy a szerződés-struktúrákon alakítani (lásd a garantált tartalmak ütemezése).Passrusher (Khalil Mack) és ligaelit WR (A. Brown/OBJ) már elérték a trade-t, egy ligaelit RB-nek - nyilván részben a franchise tag miatti eltérő szerződéses helyzet miatt - annyira nem jött be a számítás, de egy QB-nál azért ütős lehet az érvelés. Szóval elé muszáj lesz letérdelni, akkor is, ha szerintem Wilson nem ér TOP3 pénzt. Mivel a Hawks rendszerében mégis ő a kulcs (most), illetve mivel a DEF-ben ez a procedúra kicsit előbb lezajlott nálatok (Sherman és Thomas/részben Bennett révén).
Érdekes lesz nézni, hogy mi lesz, ha Wilsonék mondjuk előállnak egy fullgarantáltas követeléssel.
több mint 6 éve
Wilson kell és kész! Nélküle........ezt a gondolatmenetet meg se nyitom. Az asszony csak vezesse a háztartást, vagy modellkedjen, vagy bármit, apu meg keresse a nagy lóvét aztán jut mindenre és lesz nagy öröm a háznál. Nekünk is, mert még nézhetjük vagy 10 évig a fickót. Nálam ő az egyik arca ennek a Hawks rendszernek (persze Wagner mellett). Szóval kell és kész!Hát, zseton van rá az biztos. De... Igaz az hogy Wilson a Hox arca meg sokat tett már le az asztalra. De ha mégis valami elrugaszkodott számokat kérne elgondolkodtató lehet egy Giants trade. Giants adja Eli + 2019 második kör + 2020 első kör. Hox adja Wilson + 2019 ötödik kör. A Giant hosszútávra megoldja a QB kérdését. Nekünk két évre van QB-nk és 2020-as drafton tudunk irányítót keresni, és idén lesz második körünk.
garrett27
Persze én is azt szeretném, hogy Wilson maradjon.
Na most lehet megkövezni, de csak kulturáltan.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 6 éve
Wilson kell és kész! Nélküle........ezt a gondolatmenetet meg se nyitom. Az asszony csak vezesse a háztartást, vagy modellkedjen, vagy bármit, apu meg keresse a nagy lóvét aztán jut mindenre és lesz nagy öröm a háznál. Nekünk is, mert még nézhetjük vagy 10 évig a fickót. Nálam ő az egyik arca ennek a Hawks rendszernek (persze Wagner mellett). Szóval kell és kész!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 6 éve
köszi braxaember, engedd már el.nem ezt írtam, hanem azt, hogy a frencsájzotok hogyan bánik a kulcsjátékosokkal is. én wilson lépéséből is azt olvasom ki, hogy már benne sincs meg a minimális bizalom sem a frencsájz fele, hogy ha nem egyezik meg veletek április idusáig a későbbiekben korrekt szerződést kapna. (meg nem akar kockáztatni egy sérülést nyilván.)Igazad van. Meglásd, Wilson addig ugrál, amíg Carroll az Ő lábát is eltöri. Aztán mehet hozzátok.Wilson ultimátumot adott a csapatnak elvileg hogy április 15 ig új szerződést akarna erről beszéltem
bleacherreport.com/articles/2829190-nfl-rumors-russell-wilson-gives-seahawks-april-15-contract-extension-deadline
kapitnono
gedam
BigBaltazar
mondjuk most már simán kiülné az évet ő is inkább. de az ő esetében vszeg leteszitek neki a kért lóvét.
gedam
engem már kezd felbaszni. mégis kit engedtünk el az elmúlt 10évben?! Sherman aki pofázott. Thomas aki menni akart. Előtte mindkettő nagy pénzt kapott rookie szerződése után. Wilson már egyszer hosszabbított, Rodgers után a
2. legjobban kereső játékos lett. Hosszabbított rookie szerződése után Wagner, Wright(2x), Chancellor(2x), Bennett és Avril is uj szerződést kapott a SB win után, Baldwin, Lockett, Lynch, Mebane, Britt... Nem lettek megbecsülve mi?
Kik nem? Okung, Tate akik nem fértek már be, és azok akikre nem volt szükség akkora áron mint amit kaptak: Irvin, Malcolm Smith, Maxwell vagy most Coleman...
Nem lettek megbecsülve mi a kulcsjátékosok? mindenki meg lett fizetve aki kulcsjátékos. Annyira hogy a capgondokat okozott, és és most itt vagyunk hogy 3-4éve nem tudtunk értelmesen FAn új játékost igazolni.
már a tököm televan hogy idejöttél beszólogatni, és tolod a faszságot folyton.
braxa88
több mint 6 éve
gedam
6 506
jól van na, unatkozom.ember, engedd már el.nem ezt írtam, hanem azt, hogy a frencsájzotok hogyan bánik a kulcsjátékosokkal is. én wilson lépéséből is azt olvasom ki, hogy már benne sincs meg a minimális bizalom sem a frencsájz fele, hogy ha nem egyezik meg veletek április idusáig a későbbiekben korrekt szerződést kapna. (meg nem akar kockáztatni egy sérülést nyilván.)Igazad van. Meglásd, Wilson addig ugrál, amíg Carroll az Ő lábát is eltöri. Aztán mehet hozzátok.Wilson ultimátumot adott a csapatnak elvileg hogy április 15 ig új szerződést akarna erről beszéltem
bleacherreport.com/articles/2829190-nfl-rumors-russell-wilson-gives-seahawks-april-15-contract-extension-deadline
kapitnono
gedam
BigBaltazar
mondjuk most már simán kiülné az évet ő is inkább. de az ő esetében vszeg leteszitek neki a kért lóvét.
gedam
braxa88
több mint 6 éve
ember, engedd már el.nem ezt írtam, hanem azt, hogy a frencsájzotok hogyan bánik a kulcsjátékosokkal is. én wilson lépéséből is azt olvasom ki, hogy már benne sincs meg a minimális bizalom sem a frencsájz fele, hogy ha nem egyezik meg veletek április idusáig a későbbiekben korrekt szerződést kapna. (meg nem akar kockáztatni egy sérülést nyilván.)Igazad van. Meglásd, Wilson addig ugrál, amíg Carroll az Ő lábát is eltöri. Aztán mehet hozzátok.Wilson ultimátumot adott a csapatnak elvileg hogy április 15 ig új szerződést akarna erről beszéltem
kapitnono
gedam
BigBaltazar
gedam
engem már kezd felbaszni. mégis kit engedtünk el az elmúlt 10évben?! Sherman aki pofázott. Thomas aki menni akart. Előtte mindkettő nagy pénzt kapott rookie szerződése után. Wilson már egyszer hosszabbított, Rodgers után a
2. legjobban kereső játékos lett. Hosszabbított rookie szerződése után Wagner, Wright(2x), Chancellor(2x), Bennett és Avril is uj szerződést kapott a SB win után, Baldwin, Lockett, Lynch, Mebane, Britt... Nem lettek megbecsülve mi?
Kik nem? Okung, Tate akik nem fértek már be, és azok akikre nem volt szükség akkora áron mint amit kaptak: Irvin, Malcolm Smith, Maxwell vagy most Coleman...
Nem lettek megbecsülve mi a kulcsjátékosok? mindenki meg lett fizetve aki kulcsjátékos. Annyira hogy a capgondokat okozott, és és most itt vagyunk hogy 3-4éve nem tudtunk értelmesen FAn új játékost igazolni.
már a tököm televan hogy idejöttél beszólogatni, és tolod a faszságot folyton.
Szerkesztette: braxa88
több mint 6 éve
gedam
6 506
nem ezt írtam, hanem azt, hogy a frencsájzotok hogyan bánik a kulcsjátékosokkal is. én wilson lépéséből is azt olvasom ki, hogy már benne sincs meg a minimális bizalom sem a frencsájz fele, hogy ha nem egyezik meg veletek április idusáig a későbbiekben korrekt szerződést kapna. (meg nem akar kockáztatni egy sérülést nyilván.)Igazad van. Meglásd, Wilson addig ugrál, amíg Carroll az Ő lábát is eltöri. Aztán mehet hozzátok.Wilson ultimátumot adott a csapatnak elvileg hogy április 15 ig új szerződést akarna erről beszéltem
kapitnono
gedam
BigBaltazar
több mint 6 éve
Minél előbb, annál olcsóbb lesz. Remélem nem akarjuk megvárni, amig Mahomes leakasztja a gigalóvét.Amúgy meg pangás van, most ez is hír. Nincs itt semmi látnivaló, lesz szerződés, meg boldogság, lehet szépen továbbhaladni.
több mint 6 éve
Teljesen okés dolog ez, offseason program indul ápr.15én, addig új szerződés kell, ne utána kelljen ezzel foglalkozni. Meg kell kötni, odaadni a top3as pénzt, megérdemli, kell nekünk Wilson. Teljesen egyértelmű. Carroll is tudja, hosszabbítani is akar, már hetek óta tárgyalnak, beszélnek róla. Nincs ok az aggódásra.
több mint 6 éve
Igazad van. Meglásd, Wilson addig ugrál, amíg Carroll az Ő lábát is eltöri. Aztán mehet hozzátok.Wilson ultimátumot adott a csapatnak elvileg hogy április 15 ig új szerződést akarna erről beszéltem
kapitnono
gedam
Szerkesztette: BigBaltazar
több mint 6 éve
Wilson ultimátumot adott a csapatnak elvileg hogy április 15 ig új szerződést akarMostmár értem az OBJ trade-et... Köszi Ciara 😀 😀 😀
kapitnono
több mint 6 éve
gedam
6 506
az biztoskicsit el vagy tévedve. de nem baj.Wilson ultimátumot adott a csapatnak elvileg hogy április 15 ig új szerződést akarna erről beszéltem
kapitnono
gedam
braxa88
több mint 6 éve
kicsit el vagy tévedve. de nem baj.Wilson ultimátumot adott a csapatnak elvileg hogy április 15 ig új szerződést akarna erről beszéltem
kapitnono
gedam
több mint 6 éve
gedam
6 506
Wilson ultimátumot adott a csapatnak elvileg hogy április 15 ig új szerződést akarna erről beszéltem
kapitnono
több mint 6 éve
Akkor kurvára kapja meg. ne szarozzunk már!Gondolom majd Wagner is kap az év során újat. És kiváncsi vagyok kit engedünk el Reedet vagy Clarkot. Van pénz mindkettőre, de nem hiszek benne hogy marad mind 😕
több mint 6 éve
Wilson ultimátumot adott a csapatnak elvileg hogy április 15 ig új szerződést akarbleacherreport.com/articles/2829190-nfl-rumors-russell-wilson-gives-seahawks-april-15-contract-extension-deadline

több mint 6 éve
twitter.com/daringsharpe/status/1113234676615872517

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
E.T nagy kedvencem volt és lesz, kívánok neki sok sikert és sérülésmentes szezonokat. Én is csak a szépre emlékezem, de a mezét többé nem veszem fel (pedig hogy szerettem).
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 6 éve
Hogy a Ravens ilyen áron elvitt egy FS játékost, még ha sztár is, leginkább azt jelenti, hogy "más" úton járnak vedelem, és úgy általában csapat építés tekintetében, mint mondjuk a Pats, vagy a Seattle. Láttuk, hogy punter is lehet playmaker (érted 😛 ). Kerestek egy remek játékost, kaptak egy remek játékost. Én szorítok Earlnek, hogy maradjon egyben, és sikerüljön a beilleszkedés, de én csak a szépre emlékezem. 😀Mennyiben tette jobban? Bell kiülte az egész évet, elbaszott 1x millió dollárt. Most kötött egy 4 éves, 52.5 milliós szerződést egy fal nélküli csapatnál, ahonnan két év múlva simán kibaszhatják, gond nélkülMondj még egy játékost a ligában, aki új szerződésre hajtott, játszott, lesérült, és ennek ellenére mégis megkapta a nagy szerződést a következő évben? Én mondok minden ilyen játékosra öt másikat, akik ezt csinálták és baszhatták a nagy contractot.
Thomas tavaly is játszott és keresett pénzt, idén kötött egy 4 éves szerződést 55 millióért és az egyezsége miatt 32 éves koráig semmi értelme kirakni.
Most az, hogy a posztok közötti különbség mellett saját területén is jobb Thomas, egy dolog, amivel rosszul járt, az a sérülés, de hát azt meg nem tudod, hogy mikor jön. És a sérülése ellenére tudott kötni egy igencsak fasza szerződést, szóval én nem látom, hogy Bell mivel járt jobban.Wyatt
Ezekből a vitákból általában mindkét fél veszteség-minimalizálással jön ki, egyik sem "nyer" vele. A kérdés inkább csak az, hogy ki mennyit veszít.
A 2018-as év kezdete óta volt jópár eset elit játékosok hosszabbítása körül liga szerte. Ahány annyi féle eset volt, mindegyik valamiben más, mint a másik, volt ami megoldódott, volt ami szakítással ért véget. Én úgy látom, hogy hosszú évek óta először az összes nagyobb vitás eset úgy záródott, hogy a játékos is úgy érezhette, hogy megfelelő kompenzációval jött ki a vitából. Legyen az Donald aki megkapta a pénzét ott ahol szerette volna, vagy Mack aki máshol kapta meg, vagy Brown, vagy Bell, vagy akár Thomas. Úgy néz ki, hogy OBJ is legalább anyagilag a helyén lesz.
Messzire vezető téma ez, de én ezt jó jelnek gondolom. Az NFL (az amerikai foci) olyan brutális biznisz lett, hogy megérett a financiális újratervezésre. Jusson több a gladiátoroknak. Tudom, a fenti esetekben amúgy is milliókat kereső sztárokról van szó, akiket "nem kell sajnálni". De a probléma ennél sokkal általánosabb, minden sztárra jut húsz "ócsójános" is, akiket úgy rángatnak az NFL csapatok ahogy nekik tetszik. És sok-sok ezer NCAA játékos is, akik meg ingyért gladiátorkodnak egy billió dolláros bizniszben. A futball biznisz a jelenlegi formájában lényegében burkolt ember kereskedelem. A szerződések az egyik oldalon csak a szerződési idő egy részére garantáltak - ha egyáltalán garantált valameddig, és ha egyáltalán fizet valamennyit (NCAA) -, ugyanakkor a játékos játékjogát a csapatok a szerződés teljes hosszára megkapják. Sőt tovább is, az ERFA, RFA, franchise tag rendszerén keresztül.
Ne felejtsük el, hogy pl. a rookie conract, az ERFA, RFA, franchise tag intézménye NEM AZÉRT VAN, hogy a capbe beleférjenek a csapatok! A szurkolót - már akit egyáltalán érdekel - ugyan csak az érdekli, hogy a csapata férjen be a cap alá, és ezért milyen jó, hogy XY játékos nem kerül sokba, és jól játszik érte. De ezek a játékjogi jogosultságok ÜZLETI megállapodás eredményei. Lehetne úgy is, hogy nincs ilyen, kétszer ekkora a cap, és nem kell semmi alá beférni. Csak abban a csapat tulajdonosoknak kisebb lenne a biznisz. Látjuk, hogy még a legnagyobb lobby erővel bíró NFL sztárokra szabott franchise tender is hátrányos a játékosokra nézve. A sokkal kisebb lobby erővel bíró fiatal játékosoké meg főleg. Az ERFA/RFA tender jó joker lap egy GM játékban, a való életben viszont nem más, mint egy legalizált módja annak, hogy a munkáját jól elvégző fiatal alkalmazottat úgy fizethessen alul a munkáltatója, hogy közben a játékos minkakönyvét is magánál tartja. Hogy a játékos fel se mondhasson, el se mehessen közben máshová dolgozni, előnyösebb feltételekért. Ez sima burkolt emberkereskedelem. Megérett a változásra. (Oldják meg a parity-t, a sztárok megfizetését, a cap rendszert máshogy.)
peterk2005
több mint 6 éve
Mennyiben tette jobban? Bell kiülte az egész évet, elbaszott 1x millió dollárt. Most kötött egy 4 éves, 52.5 milliós szerződést egy fal nélküli csapatnál, ahonnan két év múlva simán kibaszhatják, gond nélkülMondj még egy játékost a ligában, aki új szerződésre hajtott, játszott, lesérült, és ennek ellenére mégis megkapta a nagy szerződést a következő évben? Én mondok minden ilyen játékosra öt másikat, akik ezt csinálták és baszhatták a nagy contractot.
Thomas tavaly is játszott és keresett pénzt, idén kötött egy 4 éves szerződést 55 millióért és az egyezsége miatt 32 éves koráig semmi értelme kirakni.
Most az, hogy a posztok közötti különbség mellett saját területén is jobb Thomas, egy dolog, amivel rosszul járt, az a sérülés, de hát azt meg nem tudod, hogy mikor jön. És a sérülése ellenére tudott kötni egy igencsak fasza szerződést, szóval én nem látom, hogy Bell mivel járt jobban.Wyatt
Ezekből a vitákból általában mindkét fél veszteség-minimalizálással jön ki, egyik sem "nyer" vele. A kérdés inkább csak az, hogy ki mennyit veszít.
A 2018-as év kezdete óta volt jópár eset elit játékosok hosszabbítása körül liga szerte. Ahány annyi féle eset volt, mindegyik valamiben más, mint a másik, volt ami megoldódott, volt ami szakítással ért véget. Én úgy látom, hogy hosszú évek óta először az összes nagyobb vitás eset úgy záródott, hogy a játékos is úgy érezhette, hogy megfelelő kompenzációval jött ki a vitából. Legyen az Donald aki megkapta a pénzét ott ahol szerette volna, vagy Mack aki máshol kapta meg, vagy Brown, vagy Bell, vagy akár Thomas. Úgy néz ki, hogy OBJ is legalább anyagilag a helyén lesz.
Messzire vezető téma ez, de én ezt jó jelnek gondolom. Az NFL (az amerikai foci) olyan brutális biznisz lett, hogy megérett a financiális újratervezésre. Jusson több a gladiátoroknak. Tudom, a fenti esetekben amúgy is milliókat kereső sztárokról van szó, akiket "nem kell sajnálni". De a probléma ennél sokkal általánosabb, minden sztárra jut húsz "ócsójános" is, akiket úgy rángatnak az NFL csapatok ahogy nekik tetszik. És sok-sok ezer NCAA játékos is, akik meg ingyért gladiátorkodnak egy billió dolláros bizniszben. A futball biznisz a jelenlegi formájában lényegében burkolt ember kereskedelem. A szerződések az egyik oldalon csak a szerződési idő egy részére garantáltak - ha egyáltalán garantált valameddig, és ha egyáltalán fizet valamennyit (NCAA) -, ugyanakkor a játékos játékjogát a csapatok a szerződés teljes hosszára megkapják. Sőt tovább is, az ERFA, RFA, franchise tag rendszerén keresztül.
Ne felejtsük el, hogy pl. a rookie conract, az ERFA, RFA, franchise tag intézménye NEM AZÉRT VAN, hogy a capbe beleférjenek a csapatok! A szurkolót - már akit egyáltalán érdekel - ugyan csak az érdekli, hogy a csapata férjen be a cap alá, és ezért milyen jó, hogy XY játékos nem kerül sokba, és jól játszik érte. De ezek a játékjogi jogosultságok ÜZLETI megállapodás eredményei. Lehetne úgy is, hogy nincs ilyen, kétszer ekkora a cap, és nem kell semmi alá beférni. Csak abban a csapat tulajdonosoknak kisebb lenne a biznisz. Látjuk, hogy még a legnagyobb lobby erővel bíró NFL sztárokra szabott franchise tender is hátrányos a játékosokra nézve. A sokkal kisebb lobby erővel bíró fiatal játékosoké meg főleg. Az ERFA/RFA tender jó joker lap egy GM játékban, a való életben viszont nem más, mint egy legalizált módja annak, hogy a munkáját jól elvégző fiatal alkalmazottat úgy fizethessen alul a munkáltatója, hogy közben a játékos minkakönyvét is magánál tartja. Hogy a játékos fel se mondhasson, el se mehessen közben máshová dolgozni, előnyösebb feltételekért. Ez sima burkolt emberkereskedelem. Megérett a változásra. (Oldják meg a parity-t, a sztárok megfizetését, a cap rendszert máshogy.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Ezt most nem jól látod.csak amíg agyaltak lesérült. és az agyalás nem szólt másról, mint időhúzásról, hogy a játékost egyre kedvezőtlenebb alkupozicióba kényszerítsék. ezt azért megélhette úgy, hogy kibasztak velem annyi év után. csúnyán.Élő szerződése volt. A FO azon agyalt, hogy eltrédeli. Mégis hogyan basztak ki vele?nem, a csapatodat nem érdekelte más csak a pénz, ezért jött el. ha nem basznak ki vele, tuti marad.És milyen rosszult járt a 4 év 55 milkájával Baltimoreban. Semmi más nem érdekli csak a pénz, ezért is ment Baltimoreba.www.seattletimes.com/sports/seahawks/earl-thomas-finally-explains-that-middle-finger/No surprise.
Ezt csak úgy itt hagyom.
Nadal17
akdestroyer
braxa88
gedam
BigBaltazar
és ez az egész sztori jó kis precedenst teremtett, bell már inkább kiülte az agyalást. és jól tette.
na meg a másik aspektusa a frencsájznál maradó többi játékos. ezek után akárkitől is mennyire elvárható a lojalitás, ha így kezel egy klublegendát a szíhoksz. lehet azt mondani, hogy a biznisz az biznisz, csak akkor a játékosok is ezt fogják mondani és lelketlen zsoldoscsapattá silányul a tím.
gedam