Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 9 éve
Szánalmas a 0,641 győzelmi Win pct....De most komolyan LoL:
SS TOP 8 csapat, ami úgy kapott ki a csúcson lévő Atlantától idegenben, hogy:
- nem játszott:
- a 2. számú elkapó,
- az All pro FS.
Sérült volt az:
- all Pro CB1.
Megsérült a kezdő:
- CB2,
- Guard
Műtétből jött vissza:
- az All pro DE
Mindezt egy olyan szezonban, amikor mindig mindenki sérült volt. Tán három meccsen volt ott az egész kezdő
Akkor többek közt átmentünk az all guns blazing Patriotson - a Giletteben -idén egyedüliként.
2012 óta fent húzunk. Itt nem az van, hogy megy a szenvedés évekig, majd jön egy alkalmas edző és kiszalad 1-1 jó év.
Leírtuk milyen bajok vannak, de eltemetni ezt a gárdát nem kell, és aki megteszi az valamit nem ért, de nagyon nem..
Leírtuk (én is) mi nem tetszik. Annak nagyon örülök, hogy túlfűtött srácok fejében el kezdett rendet rakni a csapat.-mondjuk szerintem rohadtul ideje volt, és a csapatvezetés bűne, hogy idáig eljutottunk.
Mindegy is....
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!Várjál, ez most nem a 2016/2017-es szezon volt? Ha igen, akkor minek komperelgetünk kettővel és néggyel ezelőtti szezonokat?
Szerk: Got it. 2013/2014 és 2014/2015 nála a 2013-2014
Szerk2: Tipikus példája a félrevezető statisztikahajhászatnak. Gondolom azzal a céllal született, hogy bizonyítsa, a szar OL sem jelentett drasztikus visszaesést. Nos, lehet, hogy alapszakaszban, ahol a hillybilly csapatok jöttek, hogy kitömjük őket, nem jelentettek, de PO-ban az utóbbi két évben esélyünk sem volt SB-ba jutni, míg 2013-2014-ben ugye ismerjük a történetet...
Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
twitter.com/SandoESPN/status/821387881520320512
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
(Pít kérésére átdolgozva)www.fieldgulls.com/2017/1/16/14287434/as-we-all-expected-49ers-just-want-to-be-the-seahawks
Szerkesztette: Cancel Culture
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
www.espn.com/nfl/story/_/id/18479693/bill-obrien-pete-carroll-failed-coach-underdogs-cost-themSzerintem Sherman kényszerpályán volt az év nagy részében, de igazad van. Kell egy valid 1. számú faltól falig korai körös CB. Shead felépülése 8 hónap alsó hangon.
Pár dolgot én sem értettem Carrolltól, pl. az első félidő végén két biztonsági futás?, Oké, elég hátulról kellett volna kijönni, de meg se próbáljuk...
4.-re neki kellett volna menni párszor, FG helyett, meg punt helyett is a végefelé pl. Nem tudom miért volt ilyen konzervatív, oké az Atlanta valószínűleg így is megvert volna minket, de lehetett volna sokkal szorosabb is - különben szerintem akármilyen ligaelit egy támadóegység, 99 yardos drive-ot nem lehet engedni, ilyen egyszerűen nincs, úgyhogy a D sincs rendben sajnos. Persze Shead lesérült közben, ET eleve hiányzott stb. de ha akarunk valamit jövőre, akkor a védelmet is meg kell erősíteni, mert ez nem elég.
Szerintem különben Shermannek nem kellene embereznie, maradjon ő végig csak a szélén, sokkal jobb ott, az az ő területe. A többieknek kell megoldani a befelé irányuló slant routokat. Ha folyamatos nyomást tud generálni a 4 falember (blitz nélkül, csak ők), akkor a gyors dobások miatt a zónákon még nincs annyi lyuk, de ha több ideje van a QB-nek, akkor borul az egész. Sajnos Lane sem a régi már, már csak egy átlagos slot corner, de különben is túl sokat van a pályán - persze az ellenfél felállására kell reagálni, de pár meccsel ezelőtt volt, ahol 90% felett volt a pályán (nem sérülés miatti helyettesítésből adódóan), ami fárasztó tud lenni.
Aguirre
Sherman MCL sérülését nem kell műteni, de ha kell is nem fogjuk megtudni.
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2017/01/17/pete-carroll-wants-seahawks-to-limit-emotional-outbursts/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
www.espn.com/nfl/story/_/id/18479693/bill-obrien-pete-carroll-failed-coach-underdogs-cost-themAz Hester sara volt. ha letérdel akkor 35ről jövünk, a hülyéje meg elindult a 15ösig kb, +holding, 10en belülről meg nem kockáztattunk, ami jobban érthető így. Ettől függetlenül meg lehetett volna próbálni.
Aguirre
De Hester nem hősködik akkor nem futójáték jött volna.
több mint 9 éve
Pár dolgot én sem értettem Carrolltól, pl. az első félidő végén két biztonsági futás?, Oké, elég hátulról kellett volna kijönni, de meg se próbáljuk...
4.-re neki kellett volna menni párszor, FG helyett, meg punt helyett is a végefelé pl. Nem tudom miért volt ilyen konzervatív, oké az Atlanta valószínűleg így is megvert volna minket, de lehetett volna sokkal szorosabb is - különben szerintem akármilyen ligaelit egy támadóegység, 99 yardos drive-ot nem lehet engedni, ilyen egyszerűen nincs, úgyhogy a D sincs rendben sajnos. Persze Shead lesérült közben, ET eleve hiányzott stb. de ha akarunk valamit jövőre, akkor a védelmet is meg kell erősíteni, mert ez nem elég.
Szerintem különben Shermannek nem kellene embereznie, maradjon ő végig csak a szélén, sokkal jobb ott, az az ő területe. A többieknek kell megoldani a befelé irányuló slant routokat. Ha folyamatos nyomást tud generálni a 4 falember (blitz nélkül, csak ők), akkor a gyors dobások miatt a zónákon még nincs annyi lyuk, de ha több ideje van a QB-nek, akkor borul az egész. Sajnos Lane sem a régi már, már csak egy átlagos slot corner, de különben is túl sokat van a pályán - persze az ellenfél felállására kell reagálni, de pár meccsel ezelőtt volt, ahol 90% felett volt a pályán (nem sérülés miatti helyettesítésből adódóan), ami fárasztó tud lenni.
több mint 9 éve
Ne már, a nyakunkon marad Kábel?Milyen iden a draft class, lesz meg jo CB prospect 26-on?JMD visszalépett, így Shanny vagy Cable lehet a befutó. Valószínűleg Shanny, csak megvárják, amíg hivatalossá tehetik.
Az O#-falba talan konnyebb a piacon embert talalni, es ismerve az eddigi OL draftjainkat, iden inkabb ne ott oldjuk meg 😊
PC nyilatkozata meg elkeserito, habar nala nem szabad mindig elhinni amit mond 😊
Egyelore varjunk, mi tortenik Kabellal. Ha van egy kis szerencsenk elviszi a 9ers, habar ugy erzem, hogy ott mar a JMD/Sanny kettosbol valakivel megegyeztek es Cable csak azert, kell, hogy ne szalljon rajuk a liga. Legalabbis epeszu csapt nem teszi/tenne meg HC-nak egy ilyen posztedzoi kartier utan.
undisputedly
ervinator
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
Milyen iden a draft class, lesz meg jo CB prospect 26-on?JMD visszalépett, így Shanny vagy Cable lehet a befutó. Valószínűleg Shanny, csak megvárják, amíg hivatalossá tehetik.
Az O#-falba talan konnyebb a piacon embert talalni, es ismerve az eddigi OL draftjainkat, iden inkabb ne ott oldjuk meg 😊
PC nyilatkozata meg elkeserito, habar nala nem szabad mindig elhinni amit mond 😊
Egyelore varjunk, mi tortenik Kabellal. Ha van egy kis szerencsenk elviszi a 9ers, habar ugy erzem, hogy ott mar a JMD/Sanny kettosbol valakivel megegyeztek es Cable csak azert, kell, hogy ne szalljon rajuk a liga. Legalabbis epeszu csapt nem teszi/tenne meg HC-nak egy ilyen posztedzoi kartier utan.
undisputedly
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
nem ok nélkülMilyen iden a draft class, lesz meg jo CB prospect 26-on?még kevésbé vetettem bele magam bele a draftba, de nekem a CB class tetszik.
undisputedly
braxa88
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Milyen iden a draft class, lesz meg jo CB prospect 26-on?még kevésbé vetettem bele magam bele a draftba, de nekem a CB class tetszik.
undisputedly
több mint 9 éve
Milyen iden a draft class, lesz meg jo CB prospect 26-on?Az O#-falba talan konnyebb a piacon embert talalni, es ismerve az eddigi OL draftjainkat, iden inkabb ne ott oldjuk meg 😊
Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
még nem derült ki, hogy kell a nevét kimondanireserve/future contractot kötött velük a stáb:Pericakot is már két éve babusgatjuk, vajon minek?
RB George Farmer, C Ross Burbank, FS Pierre Desir, DT Tylor Harris, DT Shaneil Jenkins, FB Malcolm Johnson, WR Kenny Lawler, TE Marcus Lucas, C/G Will Pericak, RB Kelvin Taylor
braxa88
tejbegrrr!!!
több mint 9 éve
reserve/future contractot kötött velük a stáb:Pericakot is már két éve babusgatjuk, vajon minek?
RB George Farmer, C Ross Burbank, FS Pierre Desir, DT Tylor Harris, DT Shaneil Jenkins, FB Malcolm Johnson, WR Kenny Lawler, TE Marcus Lucas, C/G Will Pericak, RB Kelvin Taylor
braxa88
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Ha marad a fal, akkor nem fog állni senki a center mögött, sokkal inkább feküdni!Tapasztalat (Pats 2. körös safety választásai) alapján, csalódás is érhet április végén. 😊
Amúgy optimista vagyok, mert az Ifedi-Odhiambo draftot nagyon nem lehet alulmúlni.
garrett27
Egy PC típusú ember ha beleáll egy dologba, akkor végig is fogja vinni. 😊
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
utólag szeretnék elnézést kérni a fals remény miatt, amit Odhiambo felé szugeráltam.Miért? Hiszen letette a névjegyét. Csak az a kár, hogy az irányító lábfejére...
Höri
több mint 9 éve
Mindegy is... Odzsámbó a nagy terv része.Ha marad a fal, akkor nem fog állni senki a center mögött, sokkal inkább feküdni!
Jövőre játszik Centert, aztán 2018 ban megnézik Fent helyén tackleban. De ez tervszerű, ez tudatos, ez így zsír.
Hogy 2018-ban fog e még bárki a Center mögött állni azt nem tudom.
TGA
Amúgy optimista vagyok, mert az Ifedi-Odhiambo draftot nagyon nem lehet alulmúlni.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
Első kör 26. választása a csapaté. Egy jó kicker jöhetne...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
reserve/future contractot kötött velük a stáb:RB George Farmer, C Ross Burbank, FS Pierre Desir, DT Tylor Harris, DT Shaneil Jenkins, FB Malcolm Johnson, WR Kenny Lawler, TE Marcus Lucas, C/G Will Pericak, RB Kelvin Taylor
több mint 9 éve
utólag szeretnék elnézést kérni a fals remény miatt, amit Odhiambo felé szugeráltam.Nincs bocsánat.
Höri
több mint 9 éve
Mindegy is... Odzsámbó a nagy terv része.Jövőre játszik Centert, aztán 2018 ban megnézik Fent helyén tackleban. De ez tervszerű, ez tudatos, ez így zsír.
Hogy 2018-ban fog e még bárki a Center mögött állni azt nem tudom.
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
utólag szeretnék elnézést kérni a fals remény miatt, amit Odhiambo felé szugeráltam.
több mint 9 éve
Ezt a cikket tegye el minden hawks fanbleacherreport.com/articles/2687339-the-end-of-the-seattle-seahawks-legion-of-boom-is-officially-here
Megjelen, és leírt minket....,majd kijött a hír Shermanről.
Éppen levelezünk a szerzővel, nagyon kacagtató.
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Csak remekjó hírek.www.profootballrumors.com/2017/01/seahawks-notes-shead-sherman-willson
Carroll OL spekulációktól lehet fényt kaptam... .
Sherman knee injury (WTF)
profootballtalk.nbcsports.com/2017/01/16/richard-sherman-had-knee-injury-seahawks-didnt-report-it/
asztakúrva.... 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕
........................................pffff, kérem kapcsolja ki.................................
Szerkesztette: Cancel Culture
Sending out an S.O.S