Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 9 éve
Egyetlen nyomorult FG, egyetlen nyomorult sikeres 3. kísérlet, több sack mint pont, azért ezt nagyon nehéz lesz megmagyarázni. Mindezt úgy, hogy a Def 3 negyeden keresztül nem kapott pontot. A Bucs defense egyszerűen szétterrorizálta a falunkat. Ki lehet kapni, de nem így. Az elmúlt hetek után érthetetlen ez a totális csőd.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
nyílván igazad van, de azért sztem nem nagy elvárás h meccsenként ne engedjen 2 sacket egy mobilis QBn, ha egy unatletikus QB lenne, már 10+engedett sacknél tartana idén.IfediBraxa,
braxa88
Nem vagyok tökjózan, de azért kiemelnék egy érdekes dolgot.
Ez a csávó egy nyomorult rookie, aki nem tudom hanyadik felállásban játszik. Ma ismét új kombó állt fel, szerinted milyen volt ennek a falnak a szinkronja? Elmondom... Remek!
Wilson a nyomorult is csak lesett, látszott, hogy kúrvára kívül van a konfi zónán.
Ez már milyen edzői döntés volt?
TGA
több mint 9 éve
IfediBraxa,
braxa88
Nem vagyok tökjózan, de azért kiemelnék egy érdekes dolgot.
Ez a csávó egy nyomorult rookie, aki nem tudom hanyadik felállásban játszik. Ma ismét új kombó állt fel, szerinted milyen volt ennek a falnak a szinkronja? Elmondom... Remek!
Wilson a nyomorult is csak lesett, látszott, hogy kúrvára kívül van a konfi zónán.
Ez már milyen edzői döntés volt?
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
k.j. wright volt egyedul pozitivumSzívesen helyeselnék, de nem tudok, mert a félidő előtt átmentem a niners meccsre. Én szeretem a focit, ez nem az volt.
RW iszonyat pontatlan volt ma , teljesen erthetetlen volt .. a vedelem 2 driveot kiveve azert nem volt rossz , siman bekellett volna ezt huzni 1 FG vel meg egy TD vel es nem is kellett volna ehhez extra csak egy kozep szar , ez most remenytelen volt , de majd jovo heten .. a kiemeles is meg nyugodtan meg lehet(lesz) nincs miert aggodni
Sherman
Már a Bills meccs alatt sikerült nyugodtra inni magam, úgyhogy a niners ma bejött.
Mondjuk nem vártam sokkal jobbat, egész héten állt a bál, volt némi csoportterápia a csapatnál.
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
k.j. wright volt egyedul pozitivumRW iszonyat pontatlan volt ma , teljesen erthetetlen volt .. a vedelem 2 driveot kiveve azert nem volt rossz , siman bekellett volna ezt huzni 1 FG vel meg egy TD vel es nem is kellett volna ehhez extra csak egy kozep szar , ez most remenytelen volt , de majd jovo heten .. a kiemeles is meg nyugodtan meg lehet(lesz) nincs miert aggodni
több mint 9 éve
Unom màr, hogy minden vereség után megy a sopánkodás. Így is simán vezetjük a csoportot, nem?
Jó nem lesz kiemelés, és akkor mi van?
Viszont ennél tartalékosabb, és rossabb má nem lesz a csapat.
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
szégyen volt a mai produkció.minden téren, mindenki. nem vol tolyan játékosunk aki ne lett volna hótszar.
grat,szépmunka. 3pontot sikerült az ellen a TB ellen felrakni akit mindenki halálraszopat. Ifedi lagrosszabb OG a világon, a 3 OTugyanigy.
Kearse világtalan, de persze mindigneki kelldobálni. Lockettet nem tudjuk játékba hozni.D-t meg az futja szét aki akarja. Kurvára nem a sérüléseken múlt...
Nem a verségegel van baj, hanem ahogy kikaptunk. Rams és Saints után ez is egy vállalhatatlan szar volt... TB ellen 1db 3.kisérletet sikerült megcsinálni?!
1 darab örümteli momentum nem volt a meccsen
Nagymákunk van,h szar a csoport,mert máshol nem nagyon tudnánk PObamenni... Wild cardon kiszopunk...
több mint 9 éve
mindenféle reménykedést h mi valamit is elérhetünk a POban abba lehet hagyni...
több mint 9 éve
Mivel csak idáig tudom nézni, ezért az eddigiekről pár észrevétel:-Statisztikák szerint ugyan a legjobbak között vagyunk a futás elleni védekezésben, de valahogy szemre mindig úgy tűnik, hogy hiányzik középről valami, és rendre arrébb pakolgatják a falunkat, a point of attack egyből szétkapja a mieinket.
-A zónázás néha nagyon szerencsétlenül néz ki.
-A sec-ben olyan arcok rohangálnak a sérülések miatt, akiknek nem kellene.
-Az O#-falban három újonc kezdett, az amúgy is gyenge egységünkből ráadásul Britt is kiesett középről, és egy C kiesése azért nagy érvágás. (lol, nem hittem, hogy ezt leírom valaha) Éppen ezért erre nem tudok mit írni. Futásnál és passznál is tábort vertek a backfieldünkön.
-Kearse gyenge.
Inkább most jöjjenek ki a rosszul pattanó/szálló labdák, mint később. Sérülés ne legyen, ma kikapott ismét a cards, és a kosok is veszítettek, szóval a csoportgyőzelemre jó esélyünk van. Ha marad így és kikapunk, akkor sem történt semmi. Legalábbis én nem érzem akkora problémának.
Szerk: Nyertünk egy challange-et!!! 😀
Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
Hát hajrá hajrá, habár ez az opening drive elég sima volt sajnos..
több mint 9 éve
TE Graham, CB Sherman - probableupdate
C Britt, DE Moore, LB Coyle, LB Pierre-Louis, WR McEvoy, T Sowell, T Fant, RB Pope - questionable
CB Shead, DE Bennett, FS Thomas - doubtful
RB Prosise - out
Fasza kis lista...
sebidani1990
RB Pope, DE Bennett, FS Thomas - out
LB Coyle - doubtful
CB Shead - questionable
több mint 9 éve
Baldwint 12ezerre megbüntettèk a mutogatás miatt.
(Ahányszor nézem azt a jelenetet mindig izgulok nehogy kórházba fejeljék a passz közben. Nagyon közel volt...)
Matthew99
több mint 9 éve
Baldwint 12ezerre megbüntettèk a mutogatás miatt.(Ahányszor nézem azt a jelenetet mindig izgulok nehogy kórházba fejeljék a passz közben. Nagyon közel volt...)
Szerkesztette: Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Ugyanez a Bucsnál:TE Stocker, CB Grimes, CB Verner, T Pamphile, RB Rodgers - questionable
CB Adjei-Barimah, C Dietrich-Smith - out
több mint 9 éve
TE Graham, CB Sherman - probableC Britt, DE Moore, LB Coyle, LB Pierre-Louis, WR McEvoy, T Sowell, T Fant, RB Pope - questionable
CB Shead, DE Bennett, FS Thomas - doubtful
RB Prosise - out
Fasza kis lista...
több mint 9 éve
Az előző 4 (négy) évben, a mi védelmünk kapta a legkevesebb pontot/év. Ez már önmagában szerintem precedens nélküli, főleg a modern érában.Jelenleg szintén mi vagyunk a #1 scoring D 17.3 meccsenként bekapott ponttal.
(Tavaly pont 17.3-al lettünk a legjobbak).
Őrület. Az egész NFL -szerintem- legdominánsabb védelme a miénk -5 éves periódust tekintve most. Elképesztő, liga történelem születik a szemünk előtt.
Évek múlva majd ez lesz az a statisztika ami a csatornákon felugrik egy kis ablakban 😀
több mint 9 éve
Britt mennyit hagy ki?eddig két edzést, semmi érdemi info nincs róla (boka, ennyi), majd a mai sajttájon.
undisputedly
több mint 9 éve
Nem oszt, nem szoroz. Feláldozható roster töltelék.Ez a Sowell-Webb erősítés a nyáron bebizonyosodott, hogy kb a vicc kategória. Ennyit a vízionált "bulldózer" jobb oldalunkról.Azt ugye tudjuk, hogy amennyiben a megvilágosodás két héttel ezelőtt jött volna, akkor jött volna még egy 6. Komp kanyar Mebaneért.Most se raktuk volna ki, ha a tömeges sérülések miatt nem kell a hely még egy futónak.
Gazdag csapat ez!
TGA
tejbegrrr!!!
Britt mennyit hagy ki?
Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
majd visszahozzuk ha nagyon kell (ne kelljen!), nem nagyon fogják elkapkodniAzt ugye tudjuk, hogy amennyiben a megvilágosodás két héttel ezelőtt jött volna, akkor jött volna még egy 6. Komp kanyar Mebaneért.Most se raktuk volna ki, ha a tömeges sérülések miatt nem kell a hely még egy futónak.
Gazdag csapat ez!
TGA
tejbegrrr!!!
több mint 9 éve
Azt ugye tudjuk, hogy amennyiben a megvilágosodás két héttel ezelőtt jött volna, akkor jött volna még egy 6. Komp kanyar Mebaneért.Most se raktuk volna ki, ha a tömeges sérülések miatt nem kell a hely még egy futónak.
Gazdag csapat ez!
TGA
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Ó, hát akkor ezért nem lesz új kickerünk.Webb kivágva. Újabb "remek" FA igazolásunk végezte a kukában. Amúgy nem is tudom mit képzeltek JS-ék.. Adtak Webbnek 2,5 milliót, hogy 10 meccsen csere legyen.Azt ugye tudjuk, hogy amennyiben a megvilágosodás két héttel ezelőtt jött volna, akkor jött volna még egy 6. Komp kanyar Mebaneért.
2 yr(s) / $5,750,000
Signing Bonus $1,200,000
Guaranteed😊2,450,000
El kellene gondolkozni amúgy ezeken az FA igazolásokon/cseréken. Harvin, C.Will,Webb stbstb. Amúgy Evans állítólag egész jól játszik a Szenteknél. Azt sem értm, miért nem kellett ide, miért küldtük el, amikor ilyen Webb féle bottom emberek, meg megéltek 10 meccset a rosteren.
Más kérdés, hogy szerintem nem annyira vastag ez az OL, hogy csak úgy kivágjunk belőle bárkit is...
undisputedly
Gazdag csapat ez!
TGA
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
Webb kivágva. Újabb "remek" FA igazolásunk végezte a kukában. Amúgy nem is tudom mit képzeltek JS-ék.. Adtak Webbnek 2,5 milliót, hogy 10 meccsen csere legyen.Azt ugye tudjuk, hogy amennyiben a megvilágosodás két héttel ezelőtt jött volna, akkor jött volna még egy 6. Komp kanyar Mebaneért.
2 yr(s) / $5,750,000
Signing Bonus $1,200,000
Guaranteed😊2,450,000
El kellene gondolkozni amúgy ezeken az FA igazolásokon/cseréken. Harvin, C.Will,Webb stbstb. Amúgy Evans állítólag egész jól játszik a Szenteknél. Azt sem értm, miért nem kellett ide, miért küldtük el, amikor ilyen Webb féle bottom emberek, meg megéltek 10 meccset a rosteren.
Más kérdés, hogy szerintem nem annyira vastag ez az OL, hogy csak úgy kivágjunk belőle bárkit is...
undisputedly
Gazdag csapat ez!
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Ha csak egy NCAA meccs van, amit egy Seahawks fannak érdemes megnéznie az alapszakaszból, az ez:Washington állam két első osztályú egyetemének focicsapata, a Huskies és a Cougars pénteken magyar idő szerint tökéletes időpontban, este 21:30-tól csap össze az Apple Cup-ért, mely idén egyben a Pac12 konferencia északi divíziójának első helyéről is dönt! A UW-nek még akár a rájátszás is összejöhet, és mindkét csapatnál van egy-egy első körbe jósolt WR, akiket pár mock draftban már láttam a Seattle-nél is feltűnni: John Ross (Huskies) és Gabe Marks (Cougars)
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Webb kivágva. Újabb "remek" FA igazolásunk végezte a kukában. Amúgy nem is tudom mit képzeltek JS-ék.. Adtak Webbnek 2,5 milliót, hogy 10 meccsen csere legyen.2 yr(s) / $5,750,000
Signing Bonus $1,200,000
Guaranteed😊2,450,000