Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 9 éve
Heaps visszajött PS-be.
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Állítólag így néz majd ki a color rush mez:biztos is
twitter.com/NFL_Leaks/status/775426010481254400
tejbegrrr!!!
twitter.com/Seahawks/status/775687249446903809
jáááj de ronda lesz 😀
Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
kicsit off 😀óriási 😊 ha valakinek lesz infoja h mikor megy a discoveryn szóljon
www.youtube.com/watch?v=Whoid76nn3k
Oszi
több mint 9 éve
Minket mindig vernek.
több mint 9 éve
rams ótvszar volt hajnalban. ettől még szokásos kurvanehéz meccsünk lesz velük vasárnap.de azért érdekes h a játék minden elemében 0 volt amit felmutattak. gáz lenne kikapni ezek után
több mint 9 éve
Állítólag így néz majd ki a color rush mez:twitter.com/NFL_Leaks/status/775426010481254400
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
valamelyest megnyugtató ez a carroll nyilatkozatsnapszámok
-Rawls 22playben volt, ebből 15x labádohoz is ért. kemény.
-Richardson 21% kurvakevés
-Graham is 21%, azért vasárnap ez remélem 50 fölött lesz, sztem ő közel 100%os, jól blokkolt és volt kláccs elkapása
-Reed a legtöbbet játszó DT
-Morgan kőkemény 10 snap, míg a két CB Sherman mellett: Shead 100%, Lane 81%
-Marsh 6 snap alatt is dománáns volt
több mint 9 éve
Wilson bokáját megvizsgálták, duzzanaton kívül nincs semmi komoly, Carroll számít rá a következő meccsen.
több mint 9 éve
+Lane és Shead felnőttekVégre lesz használható LOB-utánpótlás? www.profootballfocus.com/pro-pffs-team-of-the-week-for-nfl-week-1/
braxa88
több mint 9 éve
P.S. We love you! 😊Mondjuk ez még akár azt is jelentheti, hogy elutazik ugyan, aztán nem öltözik be, de kétségkívül kevéssé jellemző rá az ilyesféle körmönfontoskodás. 😊
Medvepapa
több mint 9 éve
P.S. We love you! 😊
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
twitter.com/DangeRussWilson/status/775330180990590977
több mint 9 éve
A legújabb akár óvatos kihátrálási kísérletként is olvasható: twitter.com/RapSheet/status/775325850694774784
több mint 9 éve
amugy azt nem értem h ez a hír most honnan jött Rapaportnak? Seattleben reggel fél6 vanJó kérdés. A hétvégén azt vélte tudni belső forrástól, hogy az egész csapat féltérdelt volna a himnusz alatt, de ebben több játékos sem lett volna benne, ezért maradt az összekapaszkodás. Ryan felesége tette helyre a twitteren, hogy ilyen terv sosem volt. Szóval mindenképpen érdemes fenntartásokkal kezelni, amit állít.
braxa88
több mint 9 éve
tarvaris jacksonnak akkor szólni kéne
több mint 9 éve
amugy azt nem értem h ez a hír most honnan jött Rapaportnak? Seattleben reggel fél6 vanLehet most végzett az éjszakai műszakkal a seattle-i kórházban az insider orvosa 😊
braxa88
Egyébként jah, simán lehet az adrenalin, más sportág, de anno Gattuso szakadt ACL-lel játszott egy félidőn keresztül.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
amugy azt nem értem h ez a hír most honnan jött Rapaportnak? Seattleben reggel fél6 van
több mint 9 éve
Lehet, hogy csak az adrenalin. Sokszor előfordul, hogy komoly sérülés után még fent maradnak a játékosok, de a következő hetekben már nem léphetnek pályára. Reméljük itt nem ez a helyzet.
több mint 9 éve
hát ha rögtön a következő playre se ment le, akkor ezek után nem tudom miért hagyna ki meccset. Az első néhány playben érződött rajta h nem mobilis, nemtud rendesen ráálni,de aztán meccs vége felé már nekem nem tűnt ugy h fáj a lába.Aki ért hozzá, ilyenkor 1 hétre rá jobban fájhat, sérültebb lehet a boka?
több mint 9 éve
Én nem játszatnám a Rams ellen, ott is terror várható, szerintem 1 meccset be lehet áldozni. Persze nem így lesz. 😊
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
twitter.com/RapSheet/status/775306165941047296
több mint 9 éve
Csak annyi a különbség, hogy ha jól emlékszem 14-el mentek és a fasorban sem voltunk, ennek ellenére erőltették RGIII játékát, gallyra ment és nyertünk, most meg nagyon ott lógott a zakó a fogason, úgyhogy kellett RW bevállalása. Tény hogy kockázatos volt, de ő érezte belülről a dolgot. Egyébként a boka sokkal jobban van rögzítve mint a térd és a sérülései is jobban regenerálódnak. A komoly térdsérülés sokszor egy életre szól (főleg kies hazánkban). Ennek ellenére mondom hogy van igazság abban amit mondasz, de most inkább annak szurkoljunk hogy a továbbiakban ne legyen ilyen, mert akkor kuka a szezon.Wilson pedig igazi vezér. Kicsavarodott lábbal is bevállalta. GWD az utolsó 4 percben! Hát ezért is szeretjük! Vajon megadatik neki ebben az életben egy normális fal?A baj ezzel az, hogy az sérülése után néhány playen keresztül nem tudott menni sem. Ha ne adj isten sérülten érik utol és úgy megütik, hogy autó viszi le, akkor foghatjuk a fejünket, hogy "mekkora vezér és ez igen", de gondoljatok csak bele Griffint III így verették szét, és pont ellenünk. Megérte biztosan.
garrett27
BigBaltazar
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.