Tampa Bay Buccaneers
28 feliratkozó
több mint 11 éve
buccaneer
490
Én továbbra is tartom , hogy szerintem az NFC-ben az idén a wild card 10-6. Bucs szurkolóként még emlékszem hogy két éve a 10-6 is kevés volt. Mondjuk az idén ez elég úgy gondolom.
több mint 11 éve
Szóval ez nagyon nem ilyen egyszerű...Gyurma Pappaha belenézel (-tek) a redskins topikba írtam egy beatwriter nyomán egy kicsit részletesebb gondolatkísérletet, persze szubjektív!, de legalább össze lett kicsit rázva minden csapat szempontjából a kilátások (nem másolom ide😕)
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
A Bears/ PAckerből az egyik a wild card 1. helye. és a redskins - bucs - seahawks közt dől el a wc 2. helye.Petikievak01khm, a Boys is 5-6-tal áll, és ők a Eagles-szel játszanak, a Skins pedig a Giants-szel, szintén 5-6-tal. A Bucs Denverben játszik (ahol nem ők az esélyesek), és még játszanak idén a Saints-szel is, akikkel 0-1-ben állnak, és ha a Saints nyer csütörtökön, akkor 6-6 lesz nekik is. A Seahawks 6-5-tal megy a Bearshez játszani, akik azért szeretnének csoportot nyerni, szóval simán kikaphatnak. Így a Boys, a Hawks és a Saints is nyugodtan állhat 6-6-tal, de a Skinsnek is belefér egy Giants verés, és akkor ők is.
Szóval ez nagyon nem ilyen egyszerű...
több mint 11 éve
A Bears/ PAckerből az egyik a wild card 1. helye. és a redskins - bucs - seahawks közt dől el a wc 2. helye.
több mint 11 éve
Miért lenne elég a 9-7? Szerintem is annyi lesz, de azért ott van a Skins, a Hawks, meg a Bears/Packers duóból az egyik, nem lesz olyan egyszerű.9-7 messze elég lesz a playoffhoz. Petikievak01Ebből a szezonból szerintem innen már a 9-7 a legjobb amit ki lehet hozni. Azt is szerencsével. De a 9-7 az idén nem lesz elég a PO-hoz. El kell kezdeni gondolkodni, hogyan kell erősíteni a következő esztendőre. buccaneerPenge ez a bucks 😀 A tavalyi formához képest az idei óriási fejlődés 😀Petikievak01mondjuk Freemannek volt jó pár homály passza, de Doug Martin meg V-Jax meccsben tartotta a csapatot. nem meglepő a vereség, és ennél többet nem is lehetett elvárni szerintem, de ha így folytatják, neccesen, de meglehet a playoffDexxter Tailor
több mint 11 éve
9-7 messze elég lesz a playoffhoz.Ebből a szezonból szerintem innen már a 9-7 a legjobb amit ki lehet hozni. Azt is szerencsével. De a 9-7 az idén nem lesz elég a PO-hoz. El kell kezdeni gondolkodni, hogyan kell erősíteni a következő esztendőre. buccaneerPenge ez a bucks 😀 A tavalyi formához képest az idei óriási fejlődés 😀Petikievak01mondjuk Freemannek volt jó pár homály passza, de Doug Martin meg V-Jax meccsben tartotta a csapatot. nem meglepő a vereség, és ennél többet nem is lehetett elvárni szerintem, de ha így folytatják, neccesen, de meglehet a playoffDexxter Tailor
több mint 11 éve
buccaneer
490
Ebből a szezonból szerintem innen már a 9-7 a legjobb amit ki lehet hozni. Azt is szerencsével. De a 9-7 az idén nem lesz elég a PO-hoz. El kell kezdeni gondolkodni, hogyan kell erősíteni a következő esztendőre.Penge ez a bucks 😀 A tavalyi formához képest az idei óriási fejlődés 😀Petikievak01mondjuk Freemannek volt jó pár homály passza, de Doug Martin meg V-Jax meccsben tartotta a csapatot. nem meglepő a vereség, és ennél többet nem is lehetett elvárni szerintem, de ha így folytatják, neccesen, de meglehet a playoffDexxter Tailor
több mint 12 éve
Penge ez a bucks 😀 A tavalyi formához képest az idei óriási fejlődés 😀Petikievak01mondjuk Freemannek volt jó pár homály passza, de Doug Martin meg V-Jax meccsben tartotta a csapatot. nem meglepő a vereség, és ennél többet nem is lehetett elvárni szerintem, de ha így folytatják, neccesen, de meglehet a playoff
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Schefter: Bucs HC Greg Schiano said CB Eric Wright will be suspended by the league for the next four games for violating PED policy.
több mint 12 éve
Penge ez a bucks 😀 A tavalyi formához képest az idei óriási fejlődés 😀
több mint 12 éve
Martin futott TD-jét nem tudom miért nem adták megGreg666Röviden: fumble miatt. De azt nem lehetett a visszajátszás alapján sem tökéletesen megállapítani, hogy pontosan mikor mozdult meg a labda a kezében, de gyanús, hogy tényleg inkább TD volt, mint fumble. A pályán azonban fumble volt az ítélet, és azt nem változtatták meg a nem perdöntő felvételek miatt (ha TD-t ítélnek, az is maradt volna).
Talán jobb is lett volna, ha ott nincs szerencsénk 😊
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
10-0-nál azt hittem sima meccs lesz, aztán nagyon szétestünk.Martin futott TD-jét nem tudom miért nem adták meg, pedig ott megint elkezdtem reménykedni, mert jó kis drive volt.
Szerencsére ezek után sem mondott le a csapat a győzelemről.
Playoff egyenlőre kicsit túlzás szerintem, főleg ennyi sérülttel, de jó irányba haladunk!
több mint 12 éve
Sajnos csak a 3. negyedig tudtam nézni a meccset és csalódottan tértem nyugovóra, de a reggelem viszont jól indult miután megláttam, hogy megint a sírból hoztunk vissza egy meccset. 😀 Jól működik összességében ez a Schiano féle Bucs, csak a sérüléseket kellene valahogy elkerülni.
több mint 12 éve
Csifu
223
Josh "Captain Comeback" Freeman! 😊 Negyedik negyed elején egy fillért nem tettem volna a győzelemre, de csak összejött valahogy 😀 Meccs közben biztos rájött a Panthers edzői stáb, hogy ők az 1/1-et célozták meg 😊Dexxter TailorÉn elkapcsoltam már, csak az utolsó drive-ra jöttem vissza, megérte. 😊
Szerintem a Panthers edzői azóta arra is rájöttek, hogy lassan el kellene kezdeni munkát keresni, mert ez már nem tart sokáig. Kirúgták már a GM-et és ha jól emlékszem lecserélték a Special Teams Coach-ot, most jönnek majd a többiek.
több mint 12 éve
Josh "Captain Comeback" Freeman! 😊 Negyedik negyed elején egy fillért nem tettem volna a győzelemre, de csak összejött valahogy 😀 Meccs közben biztos rájött a Panthers edzői stáb, hogy ők az 1/1-et célozták meg 😊
több mint 12 éve
Freeman kapcsán azért 3 dolgot muszáj megemlíteni:Hát Dallas Clark valóban sokat tesz fel a táblára ha arról van szó hogy célpont.
1. Új az edzői stáb, lehet h Sullivan rendszere jobban igazodik Freemanhez (való igaz ez a Coryell-alapú dolog ami most megy nálatok kb. a legjobb Joshnak)
2. Kapott egy VJ-t meg egy Dallas Clarkot, ilyen célpontjai eddig nem voltak
3. Idén megy a futás, úgy egyszerűbb passzolniempty taxi
több mint 12 éve
Freeman kapcsán azért 3 dolgot muszáj megemlíteni:1. Új az edzői stáb, lehet h Sullivan rendszere jobban igazodik Freemanhez (való igaz ez a Coryell-alapú dolog ami most megy nálatok kb. a legjobb Joshnak)
2. Kapott egy VJ-t meg egy Dallas Clarkot, ilyen célpontjai eddig nem voltak
3. Idén megy a futás, úgy egyszerűbb passzolni
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Csifu
223
5 éves.Nem 3 évre szóló kontraktusa volt ?buccaneerEgyébként tudni kell, hogy évad végén lejár a szerződése buccaneerKövetkező szezon végén jár le, de mindegy kb., mert mindenhol azt írják, hogy nem az a kérdés, hogy kap-e újat, hanem, hogy mikor. Úgyhogy ha még évekig ő lesz a QB, legalább játsszon úgy, ahogy az utóbbi hetekben, abból nagy baj nem lehet. 😊Csifu
több mint 12 éve
buccaneer
490
Nem 3 évre szóló kontraktusa volt ?Egyébként tudni kell, hogy évad végén lejár a szerződése buccaneerKövetkező szezon végén jár le, de mindegy kb., mert mindenhol azt írják, hogy nem az a kérdés, hogy kap-e újat, hanem, hogy mikor. Úgyhogy ha még évekig ő lesz a QB, legalább játsszon úgy, ahogy az utóbbi hetekben, abból nagy baj nem lehet. 😊Csifu
több mint 12 éve
Csifu
223
Egyébként tudni kell, hogy évad végén lejár a szerződése buccaneerKövetkező szezon végén jár le, de mindegy kb., mert mindenhol azt írják, hogy nem az a kérdés, hogy kap-e újat, hanem, hogy mikor. Úgyhogy ha még évekig ő lesz a QB, legalább játsszon úgy, ahogy az utóbbi hetekben, abból nagy baj nem lehet. 😊
több mint 12 éve
buccaneer
490
Egyébként freeman tök jól játszik , érthetetlen számomra hogy miért kapja midnenkitől az ívet. Próbál vigyázni is a labdára. Nektek csak Aaron Rodgers felel meg?Petikievak01Az elmúlt pár hétben tényleg jól játszik Freeman. Viszont előtte egy évadon keresztül és még az első egynéhány idei mérkőzésen sem teljesített méltóan ahhoz amit akár az edzői stáb akár mi szurkolók elvárunk tőle.
Persze tudom mindeki kritikusabb a saját csapatának játékosaival. Ez így természetes.
Egyébként tudni kell, hogy évad végén lejár a szerződése és most rájött (végre) , hogy a hosszabításhoz "izmozni" kell.Remélem ha a hosszabítás megtörténik - mert mostmár úgy néz ki meg fog - nem "lustul" vissza a tavalyi formájához.
több mint 12 éve
Nem szeretek ilyenkor magyarázkodni. 😀 Csak annyi hogy ott van a végén hogy "vak". 😀Miért mi a baj nickel? Van itt freemannél 25 roszabb irányító. Itt meg mindenki azért sír hogy váltsák le , na most vicket kirugják igazoljátok le😀Petikievak01Egyébként freeman tök jól játszik , érthetetlen számomra hogy miért kapja midnenkitől az ívet. Próbál vigyázni is a labdára. Nektek csak Aaron Rodgers felel meg?Petikievak01Elég volt ránézni a nickre és már tudtam hogy miért nem látod a problémát. 😀 (bocs 😛 ) EasyGhost
több mint 12 éve
Miért mi a baj nickel? Van itt freemannél 25 roszabb irányító. Itt meg mindenki azért sír hogy váltsák le , na most vicket kirugják igazoljátok le😀Egyébként freeman tök jól játszik , érthetetlen számomra hogy miért kapja midnenkitől az ívet. Próbál vigyázni is a labdára. Nektek csak Aaron Rodgers felel meg?Petikievak01Elég volt ránézni a nickre és már tudtam hogy miért nem látod a problémát. 😀 (bocs 😛 ) EasyGhost
több mint 12 éve
Egyébként freeman tök jól játszik , érthetetlen számomra hogy miért kapja midnenkitől az ívet. Próbál vigyázni is a labdára. Nektek csak Aaron Rodgers felel meg?Petikievak01Elég volt ránézni a nickre és már tudtam hogy miért nem látod a problémát. 😀 (bocs 😛 )
több mint 12 éve
Egyébként freeman tök jól játszik , érthetetlen számomra hogy miért kapja midnenkitől az ívet. Próbál vigyázni is a labdára. Nektek csak Aaron Rodgers felel meg?