NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Tampa Bay Buccaneers
28 feliratkozó
több mint 14 éve
Érdekes téma, hogy mit ad a TVA Pitt után a kedvenc a CHI és Tampa szóval nagyon nem bírnak velem kitolni 😛
Viszont számomra azért jobb a CHI meccs, mert nem kell néznem a hollókat, a sasok meg szimpatikus egy csapat és brutál formában vannak.
Szóval szerintem jó választás volt, még ha ezért nem is fogtok itt szeretni.
Ellenben a hétvégén milyen szép sima győzelem volt le a kalappal!!! Lesz itt PO egyre biztosabb 😀
több mint 14 éve
Philly-Chicago lesz.Ha ezek után nem a Tampa-Baltimore meccset közvetíti jövő héten a Sport 2, akkor nem tudom, hogy mi bajuk lehet! 😊MikeInsDaleÉn úgy hallottam h Philly-Chicago lesz.....Bondi
Ez most elég nagy pech így mert a Philly-Chicago is 7-3-al áll, meg a Tampa-Baltimore duó is. 😊
Persze jó kis meccs lesz az Eagles-Bears, de ez a mostani Tampa vs Ravens jobb lenne. 😊 😛
több mint 14 éve
Ne már.....őket már láttuk idén! 😕nem fogok unatkozni rajta úgy érzem 😀
Biztosan nagyon jó meccs lesz, de már unalmas, hogy mindig ugyanazok a csapatok rotálódnak.MikeInsDale
egyébként igazad van, ez a két csapat sokszor szokott ( a bears kevesebbszer) meg pl a maciknál tudom hogy lesz még MNF + bears-pats, bears-jets is. Jogos a kritika és kiváncsi is lennék a csapatotokra, jók vagytok idén, szerintetek mennyire?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Ne már.....őket már láttuk idén! 😕Biztosan nagyon jó meccs lesz, de már unalmas, hogy mindig ugyanazok a csapatok rotálódnak.
több mint 14 éve
Ha ezek után nem a Tampa-Baltimore meccset közvetíti jövő héten a Sport 2, akkor nem tudom, hogy mi bajuk lehet! 😊MikeInsDaleÉn úgy hallottam h Philly-Chicago lesz.....
több mint 14 éve
Hát úgy tűnik, hogy a kiegyensúlyozott játék folytatódik. 😀Az offense és a defense is nagyon rendben volt.
Végre mutattunk be sack-eket, volt IC, Forced Fumble, jó emberfogás. Ment a futás és a passzjáték is.
Freeman hozta a megbízható formáját és végre megcsinálta McCoy az első sack-jét. 😀
Ha ezek után nem a Tampa-Baltimore meccset közvetíti jövő héten a Sport 2, akkor nem tudom, hogy mi bajuk lehet! 😊
több mint 14 éve
Glen Runciter
172
Morrist nem érdekli, így is kezdő lesz 😊jah, és jól is teszi, úgy látszik, nem csinált igazi baromságot.
jó edző.Höri
nem értek a lovakhoz, de ha ennek hinni lehet, idénre el is ülhet a dolog:
http://www.bucstats.com/?p=9881
több mint 14 éve
http://www.joebucsfan.com/?p=39852Morrist nem érdekli, így is kezdő lesz 😊
Mike Williams Arrested For DUI
túl szép is lett volna...Glen Runciter
jó edző.
több mint 14 éve
Glen Runciter
172
http://www.joebucsfan.com/?p=39852Mike Williams Arrested For DUI
túl szép is lett volna...
több mint 14 éve
Glen Runciter
172
nem feltétlenül a videó hibája. milyen gépen és milyen programmal próbáltad lejátszani?kristofá, nem az a gond, a 720-as HD-ket simán elbírja, de ennél hiába próbáltam gyorsabb decoderrel lejátszani, nem segített, valami gubanc van vele.
de azért kösz 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
hát a tyt-s 720p szaggat, úgyhogy nem fogom látni a meccset... -_-nem feltétlenül a videó hibája. milyen gépen és milyen programmal próbáltad lejátszani?
Glen Runciter
több mint 14 éve
Hát én is örülnék neki, ha a Sport TV végre Tampa meccset közvetítene.Ráadásul a Baltimore is jól áll, szóval biztosan látványos összecsapásnak lehetnénk szemtanúi. 😀
több mint 14 éve
Glen Runciter
172
hát a tyt-s 720p szaggat, úgyhogy nem fogom látni a meccset... -_-nade: Anwar: #NFL has moved #Bucs road game vs. Baltimore on Nov. 28 to 4:15 p.m.
remélem, ezt már TV-ben nézhetem
több mint 14 éve
Ez volt a leggördülékenyebb meccsünk eddig.A meccset nem láttam, de a számok nagyon ezt igazolják.
Nagyon kiegyensúlyozott volt a csapat.
A védelem még mindig hozza a jó formáját, és a támadósor is nagyon produktív lett.
Megy a passzjáték, és végre láttam futójátékot is. Nagyon jó úton haladunk. 😀
6-3 😀😀😀MikeInsDale
Nagyon örülök neki. Szép győzelem.
több mint 14 éve
Ez volt a leggördülékenyebb meccsünk eddig.Nagyon kiegyensúlyozott volt a csapat.
A védelem még mindig hozza a jó formáját, és a támadósor is nagyon produktív lett.
Megy a passzjáték, és végre láttam futójátékot is. Nagyon jó úton haladunk. 😀
6-3 😀😀😀
több mint 14 éve
Glen Runciter
172
http://www.joebucsfan.com/?p=39599“Confused” Arron Sears Wandering Tampa Streets
sajnálom szerencsétlent... 😕
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nagy meccs volt, jól játszott a Bucs, de szerencsére nagyott játszott a Falcons védelem. Mindkét csapatnak ott lenne a helye a Playoffban, mai játék alapján.
több mint 14 éve
Hát ez nem sokon múlott.Igazán megcsinálhatták volna azt a 4 & 1.-et.
Na mindegy, szoros meccs volt.
több mint 14 éve
a legfrisebb hírek a vasárnapi meccs előtt :mike smith közölte h bevetjük A KRAKENT! depp-ék sem bírtak vele , ti sem fogtok... 😛 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
Hát kitett magért a csapat. Jó ezt látni! 😀Ilyen sok Tampa Bay-es play-t se láttam még Top 10-be 😀
http://www.nfl.com/videos/nfl-countdowns/09000d5d81bd25b2/Top-10-plays-of-Week-8?module=HP_videohabib
több mint 14 éve
Ilyen sok Tampa Bay-es play-t se láttam még Top 10-be 😀http://www.nfl.com/videos/nfl-countdowns/09000d5d81bd25b2/Top-10-plays-of-Week-8?module=HP_video
több mint 14 éve
na jó, de épp a tanulási fázisban nem igazán szokott kifizetődő lenni egy ilyen sérülés... mondjuk Al Woods érkezett a helyére, a másik gm-es draftolt DT-m 😀Price IR 😕JJ Tillernem játszott eddig se szinte semmit.Höri
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Elfelejtettem gratulálni a csapatnak a nagyszerű győzelemhez.Összefoglalót láttam, a D volt sziporkás dolgok (visszahordott TD...).
Williams gyerek fergeteges, csak a száját kell befogni és balhéktól távol tartani és már is van egy No1 elkapó a csapatnak.
Blount gyerek is nagyon remek, vagy legalább is ismét remek napot fogott ki rá is lehet építkezni.
Freemanre idén nem lehet panasz egyre szimpatikusabb (pedig nem szeretem a színes bőrű QB-kat, lehet ő lesz a kivétel.)