Tampa Bay Buccaneers
28 feliratkozó
több mint 14 éve
A fene!!!!Cody Grimm lesz a kezdő
Nagyon rosszkor jött, éppen kezdett visszaállni a régi dicsőségünk. 😕
Amúgy tuti, hogy Piscitelli lesz a kezdő, bár nagyon remélem, hogy valaki le tudja nyomni, mert az a srác nagyon béna.MikeInsDale

több mint 14 éve
A fene!!!!Nagyon rosszkor jött, éppen kezdett visszaállni a régi dicsőségünk. 😕
Amúgy tuti, hogy Piscitelli lesz a kezdő, bár nagyon remélem, hogy valaki le tudja nyomni, mert az a srác nagyon béna.

több mint 14 éve
Ez nagyon rosszkor jott....Delonso_Nekem igen - duplán. Ugrott a Pro Bowl, plusz épp ellenünk nem játdzik. :cool:

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Ez nagyon rosszkor jott....
több mint 14 éve
Glen Runciter
172
drogos istenfaszát. vagy mittudomén, remélem, legalább bevallják, mivel bukott le már HARMADSZOR a szerencsétlen.nagyon jó.
csak ne Sabby legyen a kezdő, mert kitépem a hajam.
több mint 14 éve
2-0 ellenére hogy lehessen kicsit szomorkodniSoldi gigatradeje 😀
NFL suspended Bucs FS Tanard Jackson indefinitely for violating the league's Substance Abuse Policy.
Bucs S Tanard Jackson's suspension begins immediately. He is eligible for reinstatement Sept. 22, 2011.Ork
több mint 14 éve
2-0 ellenére hogy lehessen kicsit szomorkodniNFL suspended Bucs FS Tanard Jackson indefinitely for violating the league's Substance Abuse Policy.
Bucs S Tanard Jackson's suspension begins immediately. He is eligible for reinstatement Sept. 22, 2011.
több mint 14 éve
Egyáltalán nem vagyok Freeman fan, de most jól nyomta a srác nem kicsit.Gratula az újabb győzelemhez, a különbség engem nem kicsit meglepett.
több mint 14 éve
Hm.... azert ez a kezdes nagyon szep.Meeeeeg....
több mint 14 éve
Meg vagytok táltosodva! Gratulálok! Fél szemem a második számú kedvencemen! Kérjétek ki magatoknak, hogy Faragó Ricsiék a könyvükben hozzátok a KC sisakot rakták be!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 14 éve
Na ez jó meccs volt.Mi lesz itt, ha Freeman egészséges lesz? 😂
Még pár ilyen és végre megértitek, hogy miért vagyok ilyen optimista a csapattal kapcsolatban. 😀😀MikeInsDale
2-0!!!
több mint 14 éve
Na ez jó meccs volt.Még pár ilyen és végre megértitek, hogy miért vagyok ilyen optimista a csapattal kapcsolatban. 😀😀

több mint 14 éve
Királyság, a Power Ranking meg gáz Jó lesz a Tampa idén 😀 Remélem! :cool:
több mint 14 éve
Törött hüvelykujj-jal ez szinte tökéletes volt Freemantől. 😊
több mint 14 éve
Így kell kezdeni 😊
több mint 14 éve
Hát az offense nem volt valami meggyőző, de csináltak 2 TD-t, ami elég lett. 😊Ez egy remek kezdés a csapattól. Duplán is örülök, mert nyert a TP illetve a Pits riválisa kikapott így.
A defense viszont nagyon jól muzsikált, remélem így is marad. 😀
Csak így tovább, vagy jobban.
1-0MikeInsDale
több mint 14 éve
Hát az offense nem volt valami meggyőző, de csináltak 2 TD-t, ami elég lett. 😊A defense viszont nagyon jól muzsikált, remélem így is marad. 😀
Csak így tovább, vagy jobban.
1-0

több mint 14 éve
A Saints tény hogy csoportelső lesz.A Falcons is jó, de nem annyira erősek, hogy ne lehetne őket megverni 2 szoros meccsen.
A Panthers szerintem simán verhető, Offense-ben a futást kell kibekkelni, a védelmük pedig Peppers nélkül azért gyengébben fog muzsikálni.
Szóval szerintem szűkösen de meglehet az a második hely, de úgyis menetközben dől el, hogy mennyit fejlődött a csapat. 😀

több mint 14 éve
legalább annyira, mint a top3 draftpozíciótól.5 győzelmet én sem tartok elképzelhetetlennek, de az azért még messze van a sima 2 helytől a csoporton belülbriareosszóval jobbak lesztek a falcons/saints/panthers hármasból két csapatnál?briareos5 győzelemre könnyen jók lehetnek idén. ebbe mondjuk erősen besegít az NFC west, de két győzelem a divízión belül sem számítana akkora meglepetésnek szerintem.DoM
több mint 14 éve
5 győzelmet én sem tartok elképzelhetetlennek, de az azért még messze van a sima 2 helytől a csoporton belül5 győzelemre könnyen jók lehetnek idén. ebbe mondjuk erősen besegít az NFC west, de két győzelem a divízión belül sem számítana akkora meglepetésnek szerintem.DoMMárcsak a védelem miatt is simán a csoport második helyén fogunk tanyázni.szóval jobbak lesztek a falcons/saints/panthers hármasból két csapatnál?briareos
MikeInsDale

több mint 14 éve
5 győzelemre könnyen jók lehetnek idén. ebbe mondjuk erősen besegít az NFC west, de két győzelem a divízión belül sem számítana akkora meglepetésnek szerintem.Márcsak a védelem miatt is simán a csoport második helyén fogunk tanyázni.szóval jobbak lesztek a falcons/saints/panthers hármasból két csapatnál?briareos
MikeInsDale
több mint 14 éve
Remélem rácáfol a Bucs az első power ranking értékelésre.Két kérdőjel van: pass rush és a támadófal. Ha különösen az utóbbi hoz egy elvárható szintet, akkor nem lehet nagy baj.
Méghogy az utolsó három csapatba soroltak minket.
Márcsak a védelem miatt is simán a csoport második helyén fogunk tanyázni.
Ha elkerülik a játékosokat a komolyabb sérülések, akkor akár még meglepetés csapat is lehet a csoporton belül a Tampa.
Én optimistán állok hozzá az újjáépítéshez. Szerintem nagyon jó úton haladunk, aminek akár már idén meglehet a gyümölcse.MikeInsDale
több mint 14 éve
Márcsak a védelem miatt is simán a csoport második helyén fogunk tanyázni.szóval jobbak lesztek a falcons/saints/panthers hármasból két csapatnál?
MikeInsDale