Tampa Bay Buccaneers
28 feliratkozó
több mint 14 éve
Glen Runciter
172
Ward cut...és tavaly én még itt is okoskodtam, nem értve egyet azokkal, akik szerint csak az úthenger Giants-fal miatt volt jó...
most akkor: Williams, Smith (aki gyakorlatilag csak returner), meg Huggins, meg esetleg Graham, ha őt visszarakjuk FB-ből HB-be. ha nem, száz, hogy hozni fogunk FA futót.
több mint 14 éve
A védelem még mindig jónak tűnik. Egyre biztosabb vagyok benne, hogy eléri a régi színvonalát.Nekem egyenlőre az O gyengének tűnik, igaz a meccset nem láttam.
Az offense se lesz rossz, csak kicsit azért több kell majd ennél az alapszakaszban.
M. Williams helye szerintem már biztos a kezdő elkapók között, csak jó lenne, ha a többi WR is összeszedné magát.
Még egy előszezon hét és végre kezdődik az éles játék. 😀😀MikeInsDale
több mint 14 éve
A védelem még mindig jónak tűnik. Egyre biztosabb vagyok benne, hogy eléri a régi színvonalát.Az offense se lesz rossz, csak kicsit azért több kell majd ennél az alapszakaszban.
M. Williams helye szerintem már biztos a kezdő elkapók között, csak jó lenne, ha a többi WR is összeszedné magát.
Még egy előszezon hét és végre kezdődik az éles játék. 😀😀
több mint 14 éve
Glen Runciter
172
"Williams is the one sure starter, the No. 1 receiver - and he has never even played an NFL game.""Posted by (poobao) on 08/26/2010 at 08:47 am.
http://www2.tbo.com/content/2010/aug/26/260815/sp-who-wants-it-most/news-breaking/JJ Tiller
Anyone else notice the 2 receivers catching footballs in the pictures while Clayton isn't?"
ololol
több mint 14 éve
Én sajnálom Sneadet.Egy ps hely azért csak kinéz neki
több mint 14 éve
"Williams is the one sure starter, the No. 1 receiver - and he has never even played an NFL game."http://www2.tbo.com/content/2010/aug/26/260815/sp-who-wants-it-most/news-breaking/
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Hát ha már egyszer kirostáltuk, akkor minek visszavenni.Bőven elég a 3 QB is a rosteren.
több mint 14 éve
Buccaneers will re-sign UDFA QB Jevan Snead. Former Mississippi QB was with them until 8/1.adam8Ennek sem lesz sok értelme több mint valószínű...
több mint 14 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Buccaneers will re-sign UDFA QB Jevan Snead. Former Mississippi QB was with them until 8/1.
több mint 14 éve
😊 no pain, only pleasureNe félj, biztosan tudom, hogy kezdődik mindjárt😊uhhh ez fájt 😀 😀 😀
Freemen meg.... azt hittem ellenállóbbak a fremenek, hamár víz nélkül is bírják...Delonso_
Dune 😊briareos
több mint 14 éve
Ne félj, biztosan tudom, hogy kezdődik mindjárt😊uhhh ez fájt 😀 😀 😀
Freemen meg.... azt hittem ellenállóbbak a fremenek, hamár víz nélkül is bírják...Delonso_
Dune 😊
több mint 14 éve
Ne félj, biztosan tudom, hogy kezdődik mindjárt😊Freemen meg.... azt hittem ellenállóbbak a fremenek, hamár víz nélkül is bírják...
több mint 14 éve
Jó az új dizájn! 😀Remélem az idei szezon alatt sok örömteli hírt tudunk majd megosztani a Buccaneers-el kapcsolatban.
Csak kezdődne már el végre az alapszakasz! 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
-