Tennessee Titans

20 feliratkozó

7 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 86 272 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Höri szezonbeharagozója
 www.youtube.com/watch?v=yJXoRL6T-fY
12 napja
szaba Los Angeles Chargers 13 006
Chris Johnsont ALS diagnózissal állapították meg.
KeyG
Akkor igaz 🥺😔 FB láttam de ott szoktak kamu dolgok lenni azèrt nem tettem be mindjárt a hírt.....
dande2
Igaz, és nagyon durva a helyzet.
KeyG
A hírek szerint maximum pár éve van hátra sajnos...
kapitnono
Igen en nem akartam leírni, én csak abból tudok kiindulni amit látok és pl. Eric Dane sokkal jobb állapotban volt és elvitte nagyon hamar.
KeyG
Érdekes, mert van akinél nagyon gyors lefolyású, de van aki még sokáig él a diagnózis után - pl Steve Gleason.
Sajnos Johnsonnál egy év alatt akkora romlás látszik, ami arra mutat, gyorsabb lefolyású. Megnéztem egy tavalyi senior bowl interjút vele. Akkor nem tudom, már ismerte-e a helyzetet, de a beszéde már kissé folyós, lassabb volt.
12 napja
Stez SMU Mustangs 49 612 — Whoops, looks like something went wrong.
KeyG
Akkor igaz 🥺😔 FB láttam de ott szoktak kamu dolgok lenni azèrt nem tettem be mindjárt a hírt.....
dande2
KeyG
Tegnap néztem… egészen sokkoló volt látni.
szaba
Nem neztem utana a betegsegnek, de azert tiz eve meg mindenhol azt hangoztattak, hogy ez egy nagyon ritka dolog, az elmult evekben meg egyre tobb emberrol hallunk. Gondolom, koze lehet ennek ahhoz, hogy az NFL-ben mennyi utest kapnak, meg kontakt eri oket, meg az agyrazkodasokhoz is.

Mindenesetre nagyon sajnalom JC2K-t, nagy kedvencem volt.

Szerkesztette: Stez

12 napja
KeyG Baltimore Ravens 14 928
KeyG
dande2
KeyG
kapitnono
Igen en nem akartam leírni, én csak abból tudok kiindulni amit látok és pl. Eric Dane sokkal jobb állapotban volt és elvitte nagyon hamar.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
12 napja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 464 — WHO DAT!!!!
KeyG
dande2
KeyG

12 napja
szaba Los Angeles Chargers 13 006
KeyG
dande2
KeyG
Tegnap néztem… egészen sokkoló volt látni.
12 napja
Nandito Tennessee Titans 3 357 — Titans fan
KeyG
dande2
KeyG
Nagyon sajnálom szegényt. 😔 Nagy szerepe volt benne, hogy anno megszerettem a Titanst.

Szerkesztette: Nandito

Music City Miracle
12 napja
KeyG
dande2

12 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 475 — Így remélem megfelelek nektek.....
KeyG
13 napja

22 napja
The Tennessee Titans and DT Jeff Simmons have agreed to a 3-year, $35.3 million per year extension that includes $100M guaranteed, as confirmed by @toddfrance_ on instagram.

The deal makes Simmons the highest paid DT in NFL history, and was negotiated by France and A.J. Stevens of @athletesfirst.

1 hónapja
Tate az OTA-n már bemutatkozott. 😊

Music City Miracle
1 hónapja
Source: Nashville officially has been selected as host of Super Bowl LXIV in 2030.

Addigra fel kell épiteni a csapatot

1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 475 — Így remélem megfelelek nektek.....
64, SB-t ti rendezitek, addig még hátha lesz valami 😊
1 hónapja
Duff Seattle Seahawks 3 552
Schedule release video. Browns es Bengals 🤣 https://www.reddit.com/r/nfl/s/QDiE46F25C
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 932 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Főműsoridős meccset - tavalyhoz hasonlóan - nem kaptunk. Legalább nem kell éjszakázni! 😊
Nandito
Aztán legfeljebb ha izgi lesz valamiért, akkor flexelik (vagy a végén titeket tesznek oda)
1 hónapja
Főműsoridős meccset - tavalyhoz hasonlóan - nem kaptunk. Legalább nem kell éjszakázni! 😊

Music City Miracle
1 hónapja
Troll power:
2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 932 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Carmona kicsit reach, de én adom, Singleton meg Coogan remek pickek.
2 hónapja
A 2. napon felcseréltünk a 2. körbe, és az LB needet oldottuk meg:

A Brownsnak adtuk a 3. és az egyik 5. körünket. Remélhetőleg jó döntést hoztunk, és ahogy olvasom, értékén hoztuk el.

A 3. napon a következő játékosokat választottuk:
5. kör: Fernando Carmona OG (Arkansas) és Nick Singleton RB (Penn State).
6. kör: Jackie Marshall DT (Baylor) és Pat Coogan C (Indiana).
7. kör: Jaren Kanak TE (Oklahoma).
Végre az OL-be is hoztunk játékosokat, de sokat nem tudok róluk, ahogy a többiekről sem. Sok sikert nekik!

Music City Miracle
2 hónapja
Singleton nagy húzás!!!!
2 hónapja
Ez eddig NAGGGGYON tetszik
2 hónapja
Az első választásunk:

Elég erősen RB Jeremiyah Love-ot várták hozzánk, őt előttünk a Cards kivitte. Vártak még edge választást is, az se jött be. Benn volt még LB Arvell Reese, akit a draft legjobb játékosának tartanak, neki azért jobban örültem volna. De tény, az elkapó poszt is hatalmas need volt nálunk. Tate talán a legjobb WR idén, reméljük megszolgálja a bizalmat.

Aztán a Bills-szel cseréltünk, és visszajöttünk az 1. kör végébe érte:

Mi kaptuk 31., 3/69., 5/165. pick, adtuk 2/35., 3/66., 4/101. pick. Jött a várt edge választás is, Faulkot sok helyen az 1. kör közepébe-végébe várták. Gondolom azért mentünk érte, mert Saleh rendszerébe fittnek tűnik. Mondhatjuk jó választásnak. 😊

Két nagy need-et kipipáltunk, de kéne OL és LB is, és ma (egyelőre) csak egy 3. körünk van. (Van három db 5. kör, kettő db 6. kör és 1 db 7. kör is.)

Music City Miracle
3 hónapja
The Titans agreed to terms with LB Mohamoud Diabate, sources tell The Insiders.

Diabate played in 46 games (18 starts) over three seasons with the Browns, who didn’t tender him as an RFA. Deal negotiated by @davidcanter and @NessMugrabi of @aurasportsgroup

3 hónapja
Ridley szerződése átstruktúrálása mellett egy paycutba is belement, így idénre 11,25 milliót szabadítottunk fel a sapkában.
Plusz RB Julius Chestnut is marad egy éves szerződéssel.

Music City Miracle