Tennessee Titans
20 feliratkozó
12 napja
Érdekes, mert van akinél nagyon gyors lefolyású, de van aki még sokáig él a diagnózis után - pl Steve Gleason.Igen en nem akartam leírni, én csak abból tudok kiindulni amit látok és pl. Eric Dane sokkal jobb állapotban volt és elvitte nagyon hamar.A hírek szerint maximum pár éve van hátra sajnos...Igaz, és nagyon durva a helyzet.Chris Johnsont ALS diagnózissal állapították meg.Akkor igaz 🥺😔 FB láttam de ott szoktak kamu dolgok lenni azèrt nem tettem be mindjárt a hírt.....
KeyG
dande2
KeyG
kapitnono
KeyG
Sajnos Johnsonnál egy év alatt akkora romlás látszik, ami arra mutat, gyorsabb lefolyású. Megnéztem egy tavalyi senior bowl interjút vele. Akkor nem tudom, már ismerte-e a helyzetet, de a beszéde már kissé folyós, lassabb volt.
12 napja
Nem neztem utana a betegsegnek, de azert tiz eve meg mindenhol azt hangoztattak, hogy ez egy nagyon ritka dolog, az elmult evekben meg egyre tobb emberrol hallunk. Gondolom, koze lehet ennek ahhoz, hogy az NFL-ben mennyi utest kapnak, meg kontakt eri oket, meg az agyrazkodasokhoz is.Tegnap néztem… egészen sokkoló volt látni.Igaz, és nagyon durva a helyzet.Chris Johnsont ALS diagnózissal állapították meg.Akkor igaz 🥺😔 FB láttam de ott szoktak kamu dolgok lenni azèrt nem tettem be mindjárt a hírt.....
KeyG
dande2
KeyG
szaba
Mindenesetre nagyon sajnalom JC2K-t, nagy kedvencem volt.
Szerkesztette: Stez
12 napja
Igen en nem akartam leírni, én csak abból tudok kiindulni amit látok és pl. Eric Dane sokkal jobb állapotban volt és elvitte nagyon hamar.A hírek szerint maximum pár éve van hátra sajnos...Igaz, és nagyon durva a helyzet.Chris Johnsont ALS diagnózissal állapították meg.Akkor igaz 🥺😔 FB láttam de ott szoktak kamu dolgok lenni azèrt nem tettem be mindjárt a hírt.....
KeyG
dande2
KeyG
kapitnono
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
12 napja
A hírek szerint maximum pár éve van hátra sajnos...Igaz, és nagyon durva a helyzet.Chris Johnsont ALS diagnózissal állapították meg.Akkor igaz 🥺😔 FB láttam de ott szoktak kamu dolgok lenni azèrt nem tettem be mindjárt a hírt.....
KeyG
dande2
KeyG

12 napja
Tegnap néztem… egészen sokkoló volt látni.Igaz, és nagyon durva a helyzet.Chris Johnsont ALS diagnózissal állapították meg.Akkor igaz 🥺😔 FB láttam de ott szoktak kamu dolgok lenni azèrt nem tettem be mindjárt a hírt.....
KeyG
dande2
KeyG
12 napja
Nagyon sajnálom szegényt. 😔 Nagy szerepe volt benne, hogy anno megszerettem a Titanst.Igaz, és nagyon durva a helyzet.Chris Johnsont ALS diagnózissal állapították meg.Akkor igaz 🥺😔 FB láttam de ott szoktak kamu dolgok lenni azèrt nem tettem be mindjárt a hírt.....
KeyG
dande2
KeyG
Szerkesztette: Nandito
Music City Miracle
12 napja
Igaz, és nagyon durva a helyzet.Chris Johnsont ALS diagnózissal állapították meg.Akkor igaz 🥺😔 FB láttam de ott szoktak kamu dolgok lenni azèrt nem tettem be mindjárt a hírt.....
KeyG
dande2
12 napja
Chris Johnsont ALS diagnózissal állapították meg.Akkor igaz 🥺😔 FB láttam de ott szoktak kamu dolgok lenni azèrt nem tettem be mindjárt a hírt.....
KeyG
13 napja
Chris Johnsont ALS diagnózissal állapították meg.
22 napja
The Tennessee Titans and DT Jeff Simmons have agreed to a 3-year, $35.3 million per year extension that includes $100M guaranteed, as confirmed by @toddfrance_ on instagram. The deal makes Simmons the highest paid DT in NFL history, and was negotiated by France and A.J. Stevens of @athletesfirst.
1 hónapja
Tate az OTA-n már bemutatkozott. 😊Gimme dat @carnelltate pic.twitter.com/utaOpV8Tzw
— Tennessee Titans (@Titans) May 29, 2026
Music City Miracle
1 hónapja
Source: Nashville officially has been selected as host of Super Bowl LXIV in 2030.Addigra fel kell épiteni a csapatot
1 hónapja
64, SB-t ti rendezitek, addig még hátha lesz valami 😊
1 hónapja
Schedule release video. Browns es Bengals 🤣 https://www.reddit.com/r/nfl/s/QDiE46F25C
1 hónapja
Főműsoridős meccset - tavalyhoz hasonlóan - nem kaptunk. Legalább nem kell éjszakázni! 😊Aztán legfeljebb ha izgi lesz valamiért, akkor flexelik (vagy a végén titeket tesznek oda)
Nandito
1 hónapja
Főműsoridős meccset - tavalyhoz hasonlóan - nem kaptunk. Legalább nem kell éjszakázni! 😊
Music City Miracle
1 hónapja
Troll power:The NFL is way messier than they get credit for 😂 https://t.co/cThXIRJ5AG
— Alexis Chassen (@Lovelybuckeye) May 14, 2026
2 hónapja
Carmona kicsit reach, de én adom, Singleton meg Coogan remek pickek.
2 hónapja
A 2. napon felcseréltünk a 2. körbe, és az LB needet oldottuk meg:
A Brownsnak adtuk a 3. és az egyik 5. körünket. Remélhetőleg jó döntést hoztunk, és ahogy olvasom, értékén hoztuk el.
A 3. napon a következő játékosokat választottuk:
5. kör: Fernando Carmona OG (Arkansas) és Nick Singleton RB (Penn State).
6. kör: Jackie Marshall DT (Baylor) és Pat Coogan C (Indiana).
7. kör: Jaren Kanak TE (Oklahoma).
Végre az OL-be is hoztunk játékosokat, de sokat nem tudok róluk, ahogy a többiekről sem. Sok sikert nekik!
Music City Miracle
2 hónapja
Singleton nagy húzás!!!!
2 hónapja
Ez eddig NAGGGGYON tetszik
2 hónapja
Az első választásunk:Elég erősen RB Jeremiyah Love-ot várták hozzánk, őt előttünk a Cards kivitte. Vártak még edge választást is, az se jött be. Benn volt még LB Arvell Reese, akit a draft legjobb játékosának tartanak, neki azért jobban örültem volna. De tény, az elkapó poszt is hatalmas need volt nálunk. Tate talán a legjobb WR idén, reméljük megszolgálja a bizalmat.
Aztán a Bills-szel cseréltünk, és visszajöttünk az 1. kör végébe érte:

Mi kaptuk 31., 3/69., 5/165. pick, adtuk 2/35., 3/66., 4/101. pick. Jött a várt edge választás is, Faulkot sok helyen az 1. kör közepébe-végébe várták. Gondolom azért mentünk érte, mert Saleh rendszerébe fittnek tűnik. Mondhatjuk jó választásnak. 😊
Két nagy need-et kipipáltunk, de kéne OL és LB is, és ma (egyelőre) csak egy 3. körünk van. (Van három db 5. kör, kettő db 6. kör és 1 db 7. kör is.)
Music City Miracle
3 hónapja
The Titans agreed to terms with LB Mohamoud Diabate, sources tell The Insiders.Diabate played in 46 games (18 starts) over three seasons with the Browns, who didn’t tender him as an RFA. Deal negotiated by @davidcanter and @NessMugrabi of @aurasportsgroup
3 hónapja
Ridley szerződése átstruktúrálása mellett egy paycutba is belement, így idénre 11,25 milliót szabadítottunk fel a sapkában.Plusz RB Julius Chestnut is marad egy éves szerződéssel.
Music City Miracle