Tennessee Titans
20 feliratkozó
több mint 13 éve
Hát nem tudom... és most nem a Locker témához szólva, nekem tegnap úgy tűnt a csapatunk, mint egy süllyedő hajó. De az is lehet, hogy Munchak az a hajó.HamilkarIgaz, már csak az árbóckosár látszik belőle, és az öreg Bud onnan ordibálja tovább a butaságait...
több mint 13 éve
Szerintem mindkettőtöknek igaza van. Nem lenne jó, ha új Qb-t kéne megint próbálni, de attól függetlenül nem azt mutatja, hogy fiúk ne izguljatok, valahogy ma is győzni fogunk. És ez a legnagyobb baj, nem a sack, vagy a pick...Lehet tavaly ki kellett volna próbálni már...
több mint 13 éve
Hát nem tudom... és most nem a Locker témához szólva, nekem tegnap úgy tűnt a csapatunk, mint egy süllyedő hajó. De az is lehet, hogy Munchak az a hajó.
több mint 13 éve
Ok, kevertem, akkor az első volt, amiből a második TD-t kaptuk. BocsTovábbra sem értem, a sack-eknél miért hibázott. Ha kidobja a labdát a pályán kívülre, az jó döntés? Gondolom nem azért szorongatta a labdát, mert szereti tartogatni, hanem mert nem volt célpontja. Ha az első intet írtad volna, akkor megértem, de a másodikat miért hozod fel? A mi 30-asunknál voltunk, tíz másodperccel a szünet előtt, és úgy hívatnak vele hosszú passzt, hogy az egész első félidőben nem működött. Persze, attól még nem kell valakinek a kezére dobnia a labdát, de a playhívás volt a vicc kategória. Meg hogyan is hozhatna kiegyensúlyozott formát, mikor ezt a hat meccset két részletben (3-3) játszotta le?azért ne vedd ennyire szívedre a dolgot!!!Az első Houston meccset ne számítsuk, tehát gyakorlatilag hatszor volt kezdő a szezonban. Ennyi meccs alapján pedig szerintem nem kéne a keresztvizet is leszedni róla, főleg, hogy egy minden téren rém gyenge csapatban játszik. Nem csak akkor teljesít jól, mikor tét nélküli a meccs. A Detroit elleni mérkőzés jó példa rá, és a hosszabbításban nem is kimondott game-winning drive-ot vezetett, de megcsinálta a pontszerző győztes akciót. Egyébként a többi találkozón - kivéve a Jaguars ellen - esélye sem volt, hogy GWD-t vezessen. A mostani mérkőzésen ötször sack-elték, melyikbe futott bele? A támadófal egy ratyi, talán először azt kéne rendbe tenni. Az meg természetes, ha az elitnek tartott elkapóinkon nem kérünk számon semmit. Az elmúlt két meccsen annyi labdát dobáltak el, amivel már meccset lehetett volna nyerni. Rengeteget passzol, de talán azért is, mert alig van futójáték. Ez az igazság, mindenki kedvence CJ-nek is csak két-három jó meccse volt idén. De nézzük a másik oldalt. Schaub 21/35-t csinált úgy, hogy a nagyon jól dolgozó védelmünk egyetlen egyszer sem tudta sack-elni. Mi lett volna, ha nyomást is tudunk tenni rá?Lehet, hogy nem Locker a várt franchise QB-nk?egozolehet, hogy én erre céloztam már másfél éve?????!!!!!
A meccskövetőbe írtam tegnap, hogy nagyon szimpatikus, energikus gyerek, aki mindig megy mint a gép, de az az érzésem, hogy néha nem látja a fától az erdőt!!! Iszonyatosan buta interceptiönöket dob (két db 150 kilós védőt nyújtott karokkal illene észrevenni...), belefut sackekbe, stb.!! Amikor a tavalyi drafton felvetettem, hogy egy olyan gyereket miért kell nyolcadiknak elhozni, aki az egyetemen is csak 50-55 százalékos pontosággal passzol, akkor az volt a válasz, hogy mert egyébként nagyon szar volt a csapata. OK, ez a mostani Titans se jó, a wr-ek tegnap is sokat droppoltak, de az azért teljesen világos, hogy Locker rossz statjairól nem csak a társak tehetnek...
És még valami, már nem először látszik, hogy akkor tud igazán jól játszani, amikor nincs tét: a meccs elején tegnap értékelhetetlen volt, aztán, amikor már szinte teéjesen vége volt mindennek elkezdett szép dolgokat csinálni, de amikor ott volt a lehetőség, hogy visszajöjjünk a meccsbe, akkor megint elképesztően nagy fasz volt!!!!!!
- Egyelőre azt látom, hogy nem nyerő típusú játékos. Hassie asszem, két game-winning drive-ot vezetett év közben, s a harmadik is egy méteren múlt (Cook elé vágta, ha jól emlékszem), ezzel szemben ő erre nem volt képes eddig. Még azonban mielőtt mindenki nekem esne, hangsúlyozom, hogy természetesen Lockernek kell kezdeni, nem vitás, de sajnos eddig azt bizonyítja, hogy nem ő fog megváltani minket!!!!rezső
Veletek ellentétben igenis bízom benne! Lehet, hogy jövőre egy jobb csapattal is megbukik, de az esélyt megérdemli.Nandito
Asszem hatszor sackelték tegnap, ebből nálam kettő-három elkerülhető lett volna, pl a negyedik negyedben a red zonnál negyedik és x-nél, de ezenkívül is volt még. A második intje egy akkor fa..ság következménye volt, hogy csak na. A dropokról írtam, szal szó sincs arról, hogy nem lennék kritikus az elkapóinkkal is, de itt most csak róla volt szó, mert egozo kérdése is rá vonatkozott.
Ha már itt tartunk CJ-nek több jó meccs volt idén, mint az összes többi támadójátékosunknak együtt (kis túlzással), s arról nem ő tehetett tegnap sem, hogy összesen háromszor futhatott a második félidőben...
Nem arról van szó, hogy nem érdemel esélyt, könyörgöm, arról van szó, hogy most miként teljesít - és én nem látom benne az elit QB-t. Eddig azon kívül, hogy voltak fellángolásai egyáltalán nem nyújtott megbizható, kiegyensúlyozott játékot - azt elismerve, hogy az elkapóktól se mindig kapja meg a segítséget!!!rezső
Akárhogy is nézzük, Locker egy rookie. Százszázalék, hogy tavalyi csapatban sokkal jobban ment volna neki, de akkor meg tanulás címén kispadoznia kellett. Idén meg belekerült egy fostartályba, ráadásul hat meccset sérülés miatt kihagyott és volt egy OC csere is, ami valószínűleg nem old meg semmit. Várjuk már meg, hogy egy normális csapatban, normális OC-val mire képes. Nyilván nem lesz egy új PM vagy Luck, ha az volna 1/1-be kelt volna el, és nem nálunk lenne. Persze, dob hülyeségeket, de van már nagy győzelme (Detroit) és kötelező is (Miami). És nem azért állok ki mellette, mert a személyi titkára vagyok, hanem mert ha nem válik be, akkor QB téren is három évet vesztegettünk el. Ha csere lesz, akkor marad a piac (Kit hoznál ide szívesen?), vagy a draft. Utóbbiban célszerű 1/1-ben húzni, de az sem garancia a sikerre (lásd Alex Smith). Ígérem, nem veszem a szívemre, bocs, ha túlzottan ingerülten reagáltam.Nandito
Én nem haragszom, de ettől még tartom, amit írtam!!!
Egyébként annál a sacknél+fumblinál vagy 15 yardot buktunk kb. szal igen, inkább dobta volna ki...
de volt olyan sack is aminél egyszerűen belefutott, nem figyelt...
Olyan meg előfordul, hogy egy passzba beleütnek, de tegnap volt vagy négy ilyen sztem, ebből háromnál védő falemberek piszkáltak bele, ami hiba...
több mint 13 éve
Továbbra sem értem, a sack-eknél miért hibázott. Ha kidobja a labdát a pályán kívülre, az jó döntés? Gondolom nem azért szorongatta a labdát, mert szereti tartogatni, hanem mert nem volt célpontja. Ha az első intet írtad volna, akkor megértem, de a másodikat miért hozod fel? A mi 30-asunknál voltunk, tíz másodperccel a szünet előtt, és úgy hívatnak vele hosszú passzt, hogy az egész első félidőben nem működött. Persze, attól még nem kell valakinek a kezére dobnia a labdát, de a playhívás volt a vicc kategória. Meg hogyan is hozhatna kiegyensúlyozott formát, mikor ezt a hat meccset két részletben (3-3) játszotta le?azért ne vedd ennyire szívedre a dolgot!!!Az első Houston meccset ne számítsuk, tehát gyakorlatilag hatszor volt kezdő a szezonban. Ennyi meccs alapján pedig szerintem nem kéne a keresztvizet is leszedni róla, főleg, hogy egy minden téren rém gyenge csapatban játszik. Nem csak akkor teljesít jól, mikor tét nélküli a meccs. A Detroit elleni mérkőzés jó példa rá, és a hosszabbításban nem is kimondott game-winning drive-ot vezetett, de megcsinálta a pontszerző győztes akciót. Egyébként a többi találkozón - kivéve a Jaguars ellen - esélye sem volt, hogy GWD-t vezessen. A mostani mérkőzésen ötször sack-elték, melyikbe futott bele? A támadófal egy ratyi, talán először azt kéne rendbe tenni. Az meg természetes, ha az elitnek tartott elkapóinkon nem kérünk számon semmit. Az elmúlt két meccsen annyi labdát dobáltak el, amivel már meccset lehetett volna nyerni. Rengeteget passzol, de talán azért is, mert alig van futójáték. Ez az igazság, mindenki kedvence CJ-nek is csak két-három jó meccse volt idén. De nézzük a másik oldalt. Schaub 21/35-t csinált úgy, hogy a nagyon jól dolgozó védelmünk egyetlen egyszer sem tudta sack-elni. Mi lett volna, ha nyomást is tudunk tenni rá?Lehet, hogy nem Locker a várt franchise QB-nk?egozolehet, hogy én erre céloztam már másfél éve?????!!!!!
A meccskövetőbe írtam tegnap, hogy nagyon szimpatikus, energikus gyerek, aki mindig megy mint a gép, de az az érzésem, hogy néha nem látja a fától az erdőt!!! Iszonyatosan buta interceptiönöket dob (két db 150 kilós védőt nyújtott karokkal illene észrevenni...), belefut sackekbe, stb.!! Amikor a tavalyi drafton felvetettem, hogy egy olyan gyereket miért kell nyolcadiknak elhozni, aki az egyetemen is csak 50-55 százalékos pontosággal passzol, akkor az volt a válasz, hogy mert egyébként nagyon szar volt a csapata. OK, ez a mostani Titans se jó, a wr-ek tegnap is sokat droppoltak, de az azért teljesen világos, hogy Locker rossz statjairól nem csak a társak tehetnek...
És még valami, már nem először látszik, hogy akkor tud igazán jól játszani, amikor nincs tét: a meccs elején tegnap értékelhetetlen volt, aztán, amikor már szinte teéjesen vége volt mindennek elkezdett szép dolgokat csinálni, de amikor ott volt a lehetőség, hogy visszajöjjünk a meccsbe, akkor megint elképesztően nagy fasz volt!!!!!!
- Egyelőre azt látom, hogy nem nyerő típusú játékos. Hassie asszem, két game-winning drive-ot vezetett év közben, s a harmadik is egy méteren múlt (Cook elé vágta, ha jól emlékszem), ezzel szemben ő erre nem volt képes eddig. Még azonban mielőtt mindenki nekem esne, hangsúlyozom, hogy természetesen Lockernek kell kezdeni, nem vitás, de sajnos eddig azt bizonyítja, hogy nem ő fog megváltani minket!!!!rezső
Veletek ellentétben igenis bízom benne! Lehet, hogy jövőre egy jobb csapattal is megbukik, de az esélyt megérdemli.Nandito
Asszem hatszor sackelték tegnap, ebből nálam kettő-három elkerülhető lett volna, pl a negyedik negyedben a red zonnál negyedik és x-nél, de ezenkívül is volt még. A második intje egy akkor fa..ság következménye volt, hogy csak na. A dropokról írtam, szal szó sincs arról, hogy nem lennék kritikus az elkapóinkkal is, de itt most csak róla volt szó, mert egozo kérdése is rá vonatkozott.
Ha már itt tartunk CJ-nek több jó meccs volt idén, mint az összes többi támadójátékosunknak együtt (kis túlzással), s arról nem ő tehetett tegnap sem, hogy összesen háromszor futhatott a második félidőben...
Nem arról van szó, hogy nem érdemel esélyt, könyörgöm, arról van szó, hogy most miként teljesít - és én nem látom benne az elit QB-t. Eddig azon kívül, hogy voltak fellángolásai egyáltalán nem nyújtott megbizható, kiegyensúlyozott játékot - azt elismerve, hogy az elkapóktól se mindig kapja meg a segítséget!!!rezső
Akárhogy is nézzük, Locker egy rookie. Százszázalék, hogy tavalyi csapatban sokkal jobban ment volna neki, de akkor meg tanulás címén kispadoznia kellett. Idén meg belekerült egy fostartályba, ráadásul hat meccset sérülés miatt kihagyott és volt egy OC csere is, ami valószínűleg nem old meg semmit. Várjuk már meg, hogy egy normális csapatban, normális OC-val mire képes. Nyilván nem lesz egy új PM vagy Luck, ha az volna 1/1-be kelt volna el, és nem nálunk lenne. Persze, dob hülyeségeket, de van már nagy győzelme (Detroit) és kötelező is (Miami). És nem azért állok ki mellette, mert a személyi titkára vagyok, hanem mert ha nem válik be, akkor QB téren is három évet vesztegettünk el. Ha csere lesz, akkor marad a piac (Kit hoznál ide szívesen?), vagy a draft. Utóbbiban célszerű 1/1-ben húzni, de az sem garancia a sikerre (lásd Alex Smith). Ígérem, nem veszem a szívemre, bocs, ha túlzottan ingerülten reagáltam.
Music City Miracle
több mint 13 éve
azért ne vedd ennyire szívedre a dolgot!!!Az első Houston meccset ne számítsuk, tehát gyakorlatilag hatszor volt kezdő a szezonban. Ennyi meccs alapján pedig szerintem nem kéne a keresztvizet is leszedni róla, főleg, hogy egy minden téren rém gyenge csapatban játszik. Nem csak akkor teljesít jól, mikor tét nélküli a meccs. A Detroit elleni mérkőzés jó példa rá, és a hosszabbításban nem is kimondott game-winning drive-ot vezetett, de megcsinálta a pontszerző győztes akciót. Egyébként a többi találkozón - kivéve a Jaguars ellen - esélye sem volt, hogy GWD-t vezessen. A mostani mérkőzésen ötször sack-elték, melyikbe futott bele? A támadófal egy ratyi, talán először azt kéne rendbe tenni. Az meg természetes, ha az elitnek tartott elkapóinkon nem kérünk számon semmit. Az elmúlt két meccsen annyi labdát dobáltak el, amivel már meccset lehetett volna nyerni. Rengeteget passzol, de talán azért is, mert alig van futójáték. Ez az igazság, mindenki kedvence CJ-nek is csak két-három jó meccse volt idén. De nézzük a másik oldalt. Schaub 21/35-t csinált úgy, hogy a nagyon jól dolgozó védelmünk egyetlen egyszer sem tudta sack-elni. Mi lett volna, ha nyomást is tudunk tenni rá?Lehet, hogy nem Locker a várt franchise QB-nk?egozolehet, hogy én erre céloztam már másfél éve?????!!!!!
Nem arról van szó, hogy nem érdemel esélyt, könyörgöm, arról van szó, hogy most miként teljesít - és én nem látom benne az elit QB-t. Eddig azon kívül, hogy voltak fellángolásai egyáltalán nem nyújtott megbizható, kiegyensúlyozott játékot - azt elismerve, hogy az elkapóktól se mindig kapja meg a segítséget!!!
több mint 13 éve
Az első Houston meccset ne számítsuk, tehát gyakorlatilag hatszor volt kezdő a szezonban. Ennyi meccs alapján pedig szerintem nem kéne a keresztvizet is leszedni róla, főleg, hogy egy minden téren rém gyenge csapatban játszik. Nem csak akkor teljesít jól, mikor tét nélküli a meccs. A Detroit elleni mérkőzés jó példa rá, és a hosszabbításban nem is kimondott game-winning drive-ot vezetett, de megcsinálta a pontszerző győztes akciót. Egyébként a többi találkozón - kivéve a Jaguars ellen - esélye sem volt, hogy GWD-t vezessen. A mostani mérkőzésen ötször sack-elték, melyikbe futott bele? A támadófal egy ratyi, talán először azt kéne rendbe tenni. Az meg természetes, ha az elitnek tartott elkapóinkon nem kérünk számon semmit. Az elmúlt két meccsen annyi labdát dobáltak el, amivel már meccset lehetett volna nyerni. Rengeteget passzol, de talán azért is, mert alig van futójáték. Ez az igazság, mindenki kedvence CJ-nek is csak két-három jó meccse volt idén. De nézzük a másik oldalt. Schaub 21/35-t csinált úgy, hogy a nagyon jól dolgozó védelmünk egyetlen egyszer sem tudta sack-elni. Mi lett volna, ha nyomást is tudunk tenni rá?Lehet, hogy nem Locker a várt franchise QB-nk?egozolehet, hogy én erre céloztam már másfél éve?????!!!!!
Veletek ellentétben igenis bízom benne! Lehet, hogy jövőre egy jobb csapattal is megbukik, de az esélyt megérdemli.
Music City Miracle
több mint 13 éve
Lehet, hogy nem Locker a várt franchise QB-nk?egozolehet, hogy én erre céloztam már másfél éve?????!!!!!
- Egyelőre azt látom, hogy nem nyerő típusú játékos. Hassie asszem, két game-winning drive-ot vezetett év közben, s a harmadik is egy méteren múlt (Cook elé vágta, ha jól emlékszem), ezzel szemben ő erre nem volt képes eddig. Még azonban mielőtt mindenki nekem esne, hangsúlyozom, hogy természetesen Lockernek kell kezdeni, nem vitás, de sajnos eddig azt bizonyítja, hogy nem ő fog megváltani minket!!!!
több mint 13 éve
Lehet, hogy nem Locker a várt franchise QB-nk?
több mint 13 éve
Out: McCarthyQuestionable: Afalava,Bailey,Harper,Hawkins,Morgan,DW
Probable: Locker,Britt,Adibi
McCarthy hiányozni fog a csapatból, de Morgan játéka se biztos, nem sokat edzett.
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 13 éve
nem feltétlenül értek egyet a szezon közbeni váltásokkal, de most ez ellen nem tudok érvet felhozni... aztán az eredményét majd meglátjuk; év közben nem lehet új könyvet csinálni.
több mint 13 éve
Szerintem egyáltalán nem úgy teljesít, ahogy a fizetése alapján kéne. Néha néha egy egy nagy játék, de különben elég szürke.Wimbley hogy szuperál?Amadeus91Én meg vagyok vele elégedve, a pass rush egyértelműen jobb lett, 5 sack-nél tart, 1 FF, 1 FR Az első 2 meccsen még nem bontakozott ki, de jól tolja. pakesz
több mint 13 éve
Wimbley hogy szuperál?Amadeus91Én meg vagyok vele elégedve, a pass rush egyértelműen jobb lett, 5 sack-nél tart, 1 FF, 1 FR Az első 2 meccsen még nem bontakozott ki, de jól tolja.
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 13 éve
Wimbley hogy szuperál?
több mint 13 éve
Gyarapodott és szerintem erősödött is az edzői stáb, Tom Moore érkezett, 10 évig OC volt a Coltsnál, van egy "kis" tapasztalata, elég csak ezt megnézni : en.wikipedia.org/wiki/Tom_Moore_(American_football_coach)
Sok sikert neki, és egyben sok sikert érjen el velünk. 😊
több mint 13 éve
A jaguárokat erősíti most már... nem éppen jó hír, de nálunk odatette magát, szóval nem kívánok neki rosszat.A korábban nálunk megtáltosodott Jason Babin-t kitette az Eagles. Jól tolta nálunk is. Tavaly is jó volt, idén 5.5 sacknél jár.pakeszidén is jobb volt, mint a csapat nagy része.mustaine
több mint 13 éve
A korábban nálunk megtáltosodott Jason Babin-t kitette az Eagles. Jól tolta nálunk is. Tavaly is jó volt, idén 5.5 sacknél jár.pakeszidén is jobb volt, mint a csapat nagy része.
több mint 13 éve
A korábban nálunk megtáltosodott Jason Babin-t kitette az Eagles. Jól tolta nálunk is. Tavaly is jó volt, idén 5.5 sacknél jár.
több mint 13 éve
tessék parancsolniAmi a tavalyi szezon végén nem következett be, az úgy látszik most beteljesedett. Nem csak mi látjuk így ezek szerint. Érhető, hogy szezon közben nem egy "külsőst" hoznak. Szezon végén még mindig lehet változtatni, egy új "playbook-ot" , új filozófiát hozni.
Titans have fired Off. Coordinator Chris Palmer and replaced him with QB coach Dowell Loggains.Höri
Na ezt a Palmer kirúgást persze az is segítette, hogy a csapatnál sokan olvassák a mi topikunkat, erőt és energiát szentelve a fordítással. 😀
több mint 13 éve
tessék parancsolniJól indul a nap. Remélem ezzel nem lesz vége a változásoknak.
Titans have fired Off. Coordinator Chris Palmer and replaced him with QB coach Dowell Loggains.Höri
Music City Miracle
több mint 13 éve
tessék parancsolniMi az anyámért kellett ezzel eddig várni?! Komolyan ezen az emberen elment legalább három-négy meccsünk idén!!!!!!!!
Ui.: Höri a PR zseniális lett megint!!! (a Seahawksnál konkrétan lefordultam a székről)
több mint 13 éve
tessék parancsolniTitans have fired Off. Coordinator Chris Palmer and replaced him with QB coach Dowell Loggains.
több mint 13 éve
Nem sokat változtat a dolgon, de tavaly a 9-7-es mérleg ellenére azt írtam, Palmer-nek inkább jobb lenne távoznia.... úgy látszik egyre többen gondoljátok ezt. Munchak?...Nem tudom, szezon végén kell értékelni. Palmernek elég volt ennyi, köszönjük.pakeszSzerintem együtt jöttek, együtt kell menniük. Munchak miért kérdőjeles nálad? A védelem is egy rakás ... úgy összességében, szóval Grey sem fog hiányozni.
Music City Miracle
több mint 13 éve
Nem sokat változtat a dolgon, de tavaly a 9-7-es mérleg ellenére azt írtam, Palmer-nek inkább jobb lenne távoznia.... úgy látszik egyre többen gondoljátok ezt. Munchak?...Nem tudom, szezon végén kell értékelni. Palmernek elég volt ennyi, köszönjük.
több mint 13 éve
Úgy tűnik ez a Juventus - Titans párosítás elég népszerű. Nekem is gyerekkorom óta Forza Juve!!!A meccsről most inkább nem szeretnék írni, egyrészt úgyis tudjátok a véleményemet, másrészt meg nem szeretnék csúnya szavakat írni.
Változás kell, és nem kevés, a csapatban is és az edzők között is, de leginkább Bud Adams nézeteiben. Ez utobbi lesz a legnehezebb...
És iktriad, sajnos nincs igazad, itt évek óta csak rombolás van, semmilyen alap nem látszik...az offseasonok meg csak arra jók, hogy meggyengüljünk...