Tennessee Titans

20 feliratkozó

több mint 14 éve
peach Atlanta Falcons 15 820 — a new hope (again)
nem lesz egyszerű, bőven lesz tétje a meccsnek... 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
egozo Tennessee Titans 669 — Titans fan
Egy jó hír 😊 már akinek 😀. Vasárnap a Sport Tv-n Titans-Falcons 😉 meglepődtem, de nagyon örülök neki. Kemény feladat előtt állunk, Matty Ryan-ék ellen.pakesz
Jobb lenne, ha nem ekkora nyilvánosság előtt mészárolnának le minket 😛
több mint 14 éve
pakesz Tennessee Titans 1 549 — Titans fan
Egy jó hír 😊 már akinek 😀. Vasárnap a Sport Tv-n Titans-Falcons 😉 meglepődtem, de nagyon örülök neki. Kemény feladat előtt állunk, Matty Ryan-ék ellen.

Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 14 éve
Az első félidőt láttam, a második játékrészből bizonyos részeket, szerencsére kulcsmomentumokat. 😊 Az első félidőben persze a futás megint akadozott... A második negyedben megint olyanok voltunk, mint a Cincy ellen a második félidőben. Amint már írtátok még 2 INT simán benne lehetett volna a meccsben és tényleg csak az "égiek mentettek meg" minket. Teljesen értelmetlen passz volt, mint ha Hassey úgy dobta volna oda hogy: tessék haver vigyed, nekem nem kell 😀 . Összességében tetszett a játékunk, csak így tovább. 😊 A CJ TD-je előtti játék, hatalmas volt, és váratlan, valamint zseniális. Remélem még láthatunk ilyet. Abszolút jól teljesített az újoncunk Colin McCarthy LB, csak így tovább. 😉

Egy megjegyzés még... ha így folytatjuk a futójátékot, hiába CJ hibája vagy sem, szerintem az év végén Skippernek a RB edzőnek tipli lesz. Érdekesség, hogy 2006-2010ig a Panthers assistant és RB edzője volt, így nem sok a 130 yard 😀😀 persze előrelépés mindenképp és gratula CJ-nek a 5000 yardjához !! :cool: Chris Palmer lesz majd akit még elővesznek, ha nem javulunk a futójátékban.

Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 14 éve
CJ-nek nagy nehézségek árán megvan az 5000 yardja. Ugyan nem találtam statot róla, de azerintem biztos, hogy benne van a 10 játékos között, akik a leggyorsabban szerezték meg.
Gratula!
több mint 14 éve
Igazad van, nem kettő jó támadásunk volt, hanem 4. Az elsőben 1. a másodikban, mondjuk 3, vagy kettő és fél 😛
Volt ugye Mariani visszahordott TDje, majd egy szép támadásunk. A 3.tól a 9. támadásunkig így néz ki a kezdet és a befejezés:
TEN 48 - CAR 20
TEN 23 - TEN 32
TEN 19 - TEN 28
TEN 38 - CAR 46
TEN 11 - TEN 20
TEN 38 - CAR 44
TEN 8 - TEN 35 (INT)
Aztán jött a két FG., majd a TD.
Az én olvasatomban ami a TD és a FG között volt azt kínlódásnak hívják.
De igazad van hibáztam, tényleg nem két jó támadásunk volt 😀egozo
na látod 😀rezső
Látom? :cool:
több mint 14 éve
rezső 494 — Titans fan
Igazad van, nem kettő jó támadásunk volt, hanem 4. Az elsőben 1. a másodikban, mondjuk 3, vagy kettő és fél 😛
Volt ugye Mariani visszahordott TDje, majd egy szép támadásunk. A 3.tól a 9. támadásunkig így néz ki a kezdet és a befejezés:
TEN 48 - CAR 20
TEN 23 - TEN 32
TEN 19 - TEN 28
TEN 38 - CAR 46
TEN 11 - TEN 20
TEN 38 - CAR 44
TEN 8 - TEN 35 (INT)
De igazad van hibáztam, tényleg nem két jó támadásunk volt 😀egozo
na látod 😀
több mint 14 éve
Ja, ami nagyon tetszett az Damian Williams játéka volt, bravúros elkapásokra képes, már csak a labdaejtéseket kellene minimalizálnia (ezen a meccsen asszem nem is volt neki, de korábban borzalmas dolgokat csinált idén)rezső
Nekem Hassi futása tetszett a legjobban, meg hogy nem csúszott, hanem TD-t akart szerezni. Kicsit megszerettette magát... 😉
több mint 14 éve
TEN 48 - CAR 20
TEN 23 - TEN 32
TEN 19 - TEN 28
TEN 38 - CAR 46
TEN 11 - TEN 20
TEN 38 - CAR 44
TEN 8 - TEN 35 (INT)
De igazad van hibáztam, tényleg nem két jó támadásunk volt 😀
több mint 14 éve
rezső 494 — Titans fan
Ja, ami nagyon tetszett az Damian Williams játéka volt, bravúros elkapásokra képes, már csak a labdaejtéseket kellene minimalizálnia (ezen a meccsen asszem nem is volt neki, de korábban borzalmas dolgokat csinált idén)
több mint 14 éve
rezső 494 — Titans fan
Győztünk, CJ 100 felett, a D 10 alatt.
Tökéletes csapatunk van :/
Csak az a probléma , hogy a tegnapi Carolinát kevés csapat nem verte volna meg. CJ első félideji kínlódását nézve sírhatnékom volt. Csak reménykedni lehet, hogy a második félidő nem egy fellángolás volt, hanem a visszatérés kezdete. A D viszont hasított megint, és ez hozta a győzelmet, ...megint...
Igazából, ha utána gondolok, két jó támadásunk volt, úgy emlékszem.egozo
Ez azért erős túlzás. Több támadásunk is rendben volt, CJ pedig a második félidőben úgy futott, ahogy kell. Már a múlt héten is látszott, hogy kezd magáratalálni, az első félidőben nagyon jó volt akkor is. Szerintem most már rendben lesz, csak adni kell neki a labdát...
Ez a Panthers szinte értékelhetetlen volt az egész meccsen, szal különösebb jelentőséget nem kell ennek a győzelemnek adni, de azért mégis, domináltunk végig, minden területen, s ez nagyon jó dolog... Engem egy dolog zavart nagyon a meccsen, mégpedig a 3rd downok kivitelezése. Pontosabban a játékhívások voltak nagyon rosszak rendszeresen. Az első félidőben volt, amikor úgy éreztem, hogy Palmer és Hassie közösen interceptionre játszanának, asszem három támadás ért véget egy középre löbbölt dobásszerűséggel, s mindháromszor csak az égiek mentették meg a csapatott a labdaeladástól. Most arról nem beszélek, hogy a háromból kétszer egy, vagy két yard kellett volna, azaz egy sima futás és kész...
több mint 14 éve
Győztünk, CJ 100 felett, a D 10 alatt.
Tökéletes csapatunk van :/
Csak az a probléma , hogy a tegnapi Carolinát kevés csapat nem verte volna meg. CJ első félideji kínlódását nézve sírhatnékom volt. Csak reménykedni lehet, hogy a második félidő nem egy fellángolás volt, hanem a visszatérés kezdete. A D viszont hasított megint, és ez hozta a győzelmet, ...megint...
Igazából, ha utána gondolok, két jó támadásunk volt, úgy emlékszem.
több mint 14 éve
Hát akkor hangolódásképp a múlt heti meccsről még annyi, hogy szerencsére most a belvárosban szálltunk meg sétatávolságra a stadiontól, úgyhogy menet közben még nyomtunk egy késői ebédet, aztán bandukoltunk a stadionban. A környéken a szokásos tailgate hegyek, meg ugrálóvárak, szerencsére meggyőztük a lányokat, hogy inkább arcfestés, meg meccs-magazin legyen, aztán be a stadionba, 332-es szektor H sor, ami azért jó, mert a 300-asok alja A-G az Lodge és fölötte van a J-KK, tehát kb. nem ül az ember előtt senki. Elég lassan gyülekezett a nép és ahogy írtam elég foghíjas volt kezdésre a történet. Veterans day előzetes kapcsán köszöntötték a 101-es légidesszant éppen hazaérkezett egyik századát, ők fogták a zászlót a himnusz alatt, meg mindenféle bejátszások Irakból, meg Afganisztánból Titans szurkoló katonák üzenetével, meg persze a himnusz alatt az áthúzás.

Ahol mi ültünk elvileg az volt a hazai oldal, mert arról van a Titans sideline, de felőlünk is elég sok Bengals szurkoló volt, szemközt meg a karélyon tényleg olyan 70-30-nak tűnt a hazai-vendég arány, ami azért elég jelentős. a meccs maga élőben se volt jobb mint gondolom tévén, szerencsére a naplemente után még nem lett olyan gyorsan hideg. a fő probléma az volt, hogy cotton candy árus jjaaaa szóval vattacukor árus nem jött fel a mi szektorunkba, így csak T-Rac feltűnése vigasztalta a lányokat, aztán vége a meccsnek, a Bengals szurkolók még feltűnőbbek mint a meccs alatt, Who dey kantálásuk elég zavaró volt, de hát végülis ők nyertek.

aztán még belefutottunk a két pom-pomba, amint éppen távoztak volna a meccsmagazin dedikálásról, úgyhogy elkaptuk őket egy fotóra, aztán ballagás vissza a szállodába.

hát ennyi, lehetett volna jobb is, de így jártunk.

mára meg remélem javítunk. kíváncsi vagyok Cam-re...Titans
Remélem még sok meccsen ott lehetsz, így leírva, nekem is még nagyobb kedvem lenne egyhez élőben...
Majd talán egyszer...Köszi
több mint 14 éve
Titans Tennessee Titans 676 — Tennessee fan
na, ez azért jobban nézett ki, mint a múltheti...

több mint 14 éve
Hát akkor hangolódásképp a múlt heti meccsről még annyi, hogy szerencsére most a belvárosban szálltunk meg sétatávolságra a stadiontól, úgyhogy menet közben még nyomtunk egy késői ebédet, aztán bandukoltunk a stadionban. A környéken a szokásos tailgate hegyek, meg ugrálóvárak, szerencsére meggyőztük a lányokat, hogy inkább arcfestés, meg meccs-magazin legyen, aztán be a stadionba, 332-es szektor H sor, ami azért jó, mert a 300-asok alja A-G az Lodge és fölötte van a J-KK, tehát kb. nem ül az ember előtt senki. Elég lassan gyülekezett a nép és ahogy írtam elég foghíjas volt kezdésre a történet. Veterans day előzetes kapcsán köszöntötték a 101-es légidesszant éppen hazaérkezett egyik századát, ők fogták a zászlót a himnusz alatt, meg mindenféle bejátszások Irakból, meg Afganisztánból Titans szurkoló katonák üzenetével, meg persze a himnusz alatt az áthúzás.

Ahol mi ültünk elvileg az volt a hazai oldal, mert arról van a Titans sideline, de felőlünk is elég sok Bengals szurkoló volt, szemközt meg a karélyon tényleg olyan 70-30-nak tűnt a hazai-vendég arány, ami azért elég jelentős. a meccs maga élőben se volt jobb mint gondolom tévén, szerencsére a naplemente után még nem lett olyan gyorsan hideg. a fő probléma az volt, hogy cotton candy árus jjaaaa szóval vattacukor árus nem jött fel a mi szektorunkba, így csak T-Rac feltűnése vigasztalta a lányokat, aztán vége a meccsnek, a Bengals szurkolók még feltűnőbbek mint a meccs alatt, Who dey kantálásuk elég zavaró volt, de hát végülis ők nyertek.

aztán még belefutottunk a két pom-pomba, amint éppen távoztak volna a meccsmagazin dedikálásról, úgyhogy elkaptuk őket egy fotóra, aztán ballagás vissza a szállodába.

hát ennyi, lehetett volna jobb is, de így jártunk.

mára meg remélem javítunk. kíváncsi vagyok Cam-re...

több mint 14 éve
Köszi a képeket! Pár szót is írhatnál a hangulatról, a körülményekről, meg ilyesmi...
több mint 14 éve
Ha nem bánod most kicsit utállak 😊Laki
jogos. sajnos a meccsről túl sok képet nem csináltam, amit meg igen az eléggé elmosódott meg ilyesmi. azért amikor T-Rac feljött az feldobta a hangulatot...
remélem még eljutok (de nem mostanában lesz az biztos) - és kívánom mindenkinek, hogy legalább 1x összjöjjön egy vizit Nashville-be.

több mint 14 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Ha nem bánod most kicsit utállak 😊

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
Úton a meccsre

a stadion a földszintről

a stadion a helyünkről

bevonulás

himnusz 1

himnusz 2

QTR 1, 15:00, 1st and 10

T-Rac-kel

Chearleaderekkel

több mint 14 éve
ja, még egy apróság, hogy eléggé bosszantott, hogy a Cook fumble után tömött sorokban indultak el az emberek hazafelé, pedig azért akkor még szerintem nem volt vége a meccsnek - és ahogy pl. legutóbb a Ravens is megmutatta létezik olyan, hogy két perc alatt végigmegy egy csapat a pályán... na mind1,
sajnos mivel hótt amatőr vagyok, ezért a képekkel még küzdök.

több mint 14 éve
Lockert nem most kellene betenni.
A szezonnak nincs vége, még van 8 forduló. 😀 Az hogy nem jutunk rájátszásba elég egyértelmű volt számomra azután, hogy a Houston úgy masírozott keresztül rajtunk, mintha cserecsapattal játszottunk volna ellenük.egozo
Micsoda nyugalom, irigyellek! 😀 Ne vedd sértésnek - nem is annak szánom -, de azt gondoltam, Te jobban ki leszel akadva nálunk!Nandito
Azon már tul vagyok. Igazság szerint a PIT meg HOU meccs után csodálkoztam rajta, hogy az Indyt meg tudtuk verni. Ezután minden győzelem csak egy újabb jutalomjáték... 😉
több mint 14 éve
Üdv mindenkinek! Nos lesz olyan amit már leírtak, én is kicsit összefoglalom a "tapasztalatokat". Nem lesz hosszú. 😀 Első félidő nagyon tetszett, főleg amit az utolsó drive-ban csináltunk. Abszolút jó hívások voltak, na ebből lesz valami. Az első félidő alapján ezt lehetett volna várni. Na de ugyebár 2 félidő van, és a másodikban mintha elfelejtettünk volna játszani. A 3. negyedben 8 yardot tettünk meg kb. :/ Ráadásul 100 yard büntetésünk volt ami nagyon sok, az is minek kellett. Az első félidőben szerintem Hassi megoldotta a feladatát, jó volt. A másodikban meg már jöttek az érthetetlen "parasztlengők" amik nem feltétlen csak az ő hibája lehet. Viszont kap 2-3 play-t és azt ő választja ki melyiket hívja.(jobb esetben 😀) Mindenki írta az ominózus sérülés esetet, de arról nem esett szó, hogy nem sokkal előtte, 1&20ra egyből megcsinálta a Cincy.... pfff na mondom ettől nem lehet rosszabb, de lett amikor 3&18ra megcsinálták, ráadásul bakiparádé módjára összeütköztek Griffinék... :/ :rolleyes: Egy teljesen érthetetlen 4@1-et nem mertünk bevállalni a félpályán... nem azt mondom, hogy minden esetben rá kell menni,de.... Még egy eset.... Cook fumble a végén... az volt a tetőpont. Nem tudom ti hogy látjátok, de amikor már rángatta a védő ő megfoghatta volna 2 KÉZZEL a labdát, általában úgy szokták, de ő menőzött és ki is ütötte a védő. (szerintem nem fogták le a kezét). Ez meg egy amatőr hiba volt szerintem.
Ettől függetlenül várom a következő meccset. 😉

több mint 14 éve
Nandito Tennessee Titans 3 329 — Titans fan
A szezonnak nincs vége, még van 8 forduló. 😀 Az hogy nem jutunk rájátszásba elég egyértelmű volt számomra azután, hogy a Houston úgy masírozott keresztül rajtunk, mintha cserecsapattal játszottunk volna ellenük.egozo
Micsoda nyugalom, irigyellek! 😀 Ne vedd sértésnek - nem is annak szánom -, de azt gondoltam, Te jobban ki leszel akadva nálunk!

Music City Miracle
több mint 14 éve
A szezonnak nincs vége, még van 8 forduló. 😀 Az hogy nem jutunk rájátszásba elég egyértelmű volt számomra azután, hogy a Houston úgy masírozott keresztül rajtunk, mintha cserecsapattal játszottunk volna ellenük.
több mint 14 éve
Nandito Tennessee Titans 3 329 — Titans fan
hát igen. Ezzel tul.képp hivatalosan is vége a szezonnak, tehát a jövő építése jegyében tényleg jöhet akár Locker is. Legalábbis szerintem ő megfutotta volna azt a 3és3-at, vagy valami ilyen szitut, ami után nem mentünk neki a négy és egynek a félpályán, ami szerintem a döntő hiba volt. egyébként az első félidőben ahogy az eredmény is mutatta ha nem is abszolút, de azért rendben volt Hasselbeck játéka, viszont a második félidőben amilyen homályhegy volt... és persze nem lehet mondani, hogy a WR-ek annyira szabaddá játszották magukat, hogy félelmükben kiabáltak, de tul.képp időnként esélyt se adott nekik, hogy valami játékot csináljanak. Futójáték, ha nem puszta középenfutásnak indult, akkor időnként egészen működött, bár a második félidőre az is eléggé eltűnt. Azért, hogy egy félidő alatt kb. át se lépjük a félpályát, azért az bántó (különösen egy olyan első félidő után, ahol látni lehetett, hogy ez a Cincy verhető lenne).

A védelem a második félidőben a két TD drive kivételével rendben volt, de azért volt ott olyan 3 és 19 vagy vmi ilyesmi ami elfogadthatatlan (amiből jött Griffin sérülése), meg volt még jópár három és sok, amiből nem sikerült kikeveredni.

Képek a héten lesznek, a karély némiképp csalódás volt, mert meglehetősen foghíjas volt (olyan 80-85%-ra mondanám a 300-as szektorokat, ami azért ha benne ülsz, akkor elég zavaró), szurkolás kb rendben volt, kifejezetten sok Bengals szurkoló volt, akik elég rosszul viselték a győzelmüket, de azért belefért.

Hát, majd meglátjuk mi lesz a szezonból részemről eléggé csalódott vagyok.Titans
Igen, 3&3-nál volt, hogy szegény Hassie lassan indult, így hiába volt előtte hely, 1 yardnál elkapták. Persze ezzel nem akarom azt mondani, hogy Hassie hibázott, mert a hiba tényleg a punt volt.
Locker csapatba állításával pedig maximálisan egyetértek. Ennek a szezonnak annyi, most már építsük a jövő csapatát. Hassie rendes, fel is támadt tavalyhoz képest, de sokkal több spiritus nem hiszem, hogy lenne benne. A koráról nem is beszélve. Lockernek biztosan kell idő, hogy beépüljön, úgyhogy szerintem nem 2012-ben kellene elkezdeni a kísérletezgetést, mert akkor az az idényünk is gallyra mehet.

Music City Miracle