Tennessee Titans

20 feliratkozó

több mint 14 éve
egozo Tennessee Titans 669 — Titans fan
"A Titansben folytathatja Terrell Owens. Az edző Mike Munchak szerint, ha a WR átmegy a fizikai teszten, elképzelhető hogy szerződést kap."

http://yamm.hu/f_ricsiAmadeus91
Remélem nem lesz belőle semmi. Nagyon olyan szaga van, mint Moss megszerzésének. Az sem tetszett...be is jött. Nem Moss, hanem a véleményem.
több mint 14 éve
pakesz Tennessee Titans 1 549 — Titans fan
"A Titansben folytathatja Terrell Owens. Az edző Mike Munchak szerint, ha a WR átmegy a fizikai teszten, elképzelhető hogy szerződést kap."

http://yamm.hu/f_ricsiAmadeus91
Hmm.. Ez elég meglepő. Amikor Moss hozzánk igazolt akkor néztem egy nfl meccset és mondták, hogy Moss "szakított" a Vikings-sel.Na mondom még a végén még hozzánk igazol....persze nem gondoltam komolyan, erre olvasom itt. 😀 Múltkor Baltimore-Houston meccs a sport tv-n szóba jött Teo, hogy még edzésben van, de nincs csapata, na meg, hogy mennyi helyről elzavarták, mekkora az arca. 😀 Ekkor megint felvetődött bennem, hogy jön hozzánk..... erre most olvasom 😀
Akkor most kérem, hogy Ochosinco-t, Clay Matthews-t, Darrel Ravis-t rúgják már ki és akkor.... : 😂

Személy szerint nekem pl. nagyon nem tetszett mikor a Dallasban hisztizett.... ha még is idejön akkor erről gyorsan mondjon le. :/ Úgy se fog... 😀

Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 576

http://yamm.hu/f_ricsi
több mint 14 éve
Titans Tennessee Titans 676 — Tennessee fan
na akkor gondolom itt is vége lesz a bye week-nek...
csak fél füllel hallgattam a Jets meccset, de mintha azt mondták volna a Mia kapcsán, hogy a bye week-en idén már nem lehet OTA? az elég ciki, mert szerintem ráfért volna a csapatra némi összekovácsolás a Britt nélküli szezonra, hogy a Pitts vereség egyszeri legyen...

mindenesetre a hétvégén csoport-rangadó, igazság szerint nem bánom, hogy ha lehet, nekik még vaskosabb az IR listájuk... A.Johnson igazán kihagyhatná még a hétvégit, én meglennék nélküle.

kellemes hetet mindenkinek.

jaa, a rúgó témával alapvetően egyet értek és remélem a bye week ezen a téren határozott javulást hoz; határozottan elégedetlen vagyok velük; bár konkrétan még meccs nem ment el rajtuk, de valóban értékes yardokat bukunk rajtuk.

több mint 14 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Én hozzászólok 😊 Szerintem alapvetően jók a rugóink, de valóban kezd aggasztó lenni a helyzet. Utoljára Bironas 2006-ban volt ilyen fos. Összekaphatná magát a 3 meccsen kihagyott 3 FG után. Kernnel alapvetően nincs bajom.
GO TITANS!

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
Ha már ilyen kevés embernek van véleménye egy vereség után...felvetek egy új témát. Hátha valakinek van kedve jozzászolni.
Mondunk véleményt offensről, diffenseről, csak a rúgókat nem véleményezzük. Illetve korábban valaki kiemelte, hogy Bironas már annyi Fg-t hagyott ki, mint tavaly egész évben, de ez nem igazán mérvadó, mert a kettő közül az egyik kb 60yardos volt, ami szerintem csak nagy szerencsével berúgható kategória. Az viszont elgondolkodtató, hogy a KO-okat milyen gyalázatosan végzi el. 60,0y-os átlag, és csak 10-et tudott touchbackre rugni, úgy, hogy 5yarddal közelebbről rugdossa. Elszállt az erő, vagy mi? Ráadásul úgy emlékszem egyet oldalra is kirúgott. A kickoff átlaga a 35. helyhez elég a ligában.
Brett Kern sem szárnyal - kivéve, ha futni kell a labdával. 41,3yardos punt átlaga a 27. helyre rangsorolja, ez nettóban is csak 36,3yard, utobbi természetesen a csapaton is múlik. Mondhatjuk, hogy nem lehet sok a bruttó yard átlag, ha közelről kell puntolni, de akkor miért csak 7 szer sikerült a 20yardon belülre puntoli?
Bironas 6, Kern majdnem 2yarddal rúg átlagosan rövidebbeket, mint tavaly.
Ja és mielőtt valaki azt mondaná, hogy Bironas rövid rúgásai a taktika része, hogy a huszason belülről jöjjön az ellen, annek még leírom, hogy a visszahordásokkal 27,8yardot tesznek meg, tehát ha taktika, akkor elég rosszul jövünk ki belőle.
több mint 14 éve
Az elején hozhattunk volna egy TD-t erre nem lett semmi.... volt mondjuk egy facemask de nem azon múlt.pakesz
Ha Woodley sackjére gondolsz, az teljesen tiszta volt.vassadi
Nem arra az esetre gondoltam. Egy futásunknál, mint ha CJ ellen lett volna egy facemask... nem dobtak zászlót, ennyi. Én úgy láttam, de nem is ez a legfontosabb.

Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 847
Az elején hozhattunk volna egy TD-t erre nem lett semmi.... volt mondjuk egy facemask de nem azon múlt.pakesz
Ha Woodley sackjére gondolsz, az teljesen tiszta volt.
több mint 14 éve
21-3ig néztem a meccset, utána már csak összefoglalót láttam.Nagyon nem részletezem a többiek már leírták. Secondary-n úgy mentek át mint kés a vajon.... az a fake punt.... pfff... :/ nyalóka. Az elején hozhattunk volna egy TD-t erre nem lett semmi.... volt mondjuk egy facemask de nem azon múlt. Utána meg már azt csináltak velünk amit akartak. Ward amikor meg elküldte gyufáért Griffin-t a TD-nél.... hát az is mutatta,hogy szenvedünk. Remélem a bye után frissült erővel és egy jobb futójátékkal rukkolunk elő. 😉pakesz
Annyira díjazom a pozitív hozzáállásodat 😉 😀
több mint 14 éve
21-3ig néztem a meccset, utána már csak összefoglalót láttam.Nagyon nem részletezem a többiek már leírták. Secondary-n úgy mentek át mint kés a vajon.... az a fake punt.... pfff... :/ nyalóka. Az elején hozhattunk volna egy TD-t erre nem lett semmi.... volt mondjuk egy facemask de nem azon múlt. Utána meg már azt csináltak velünk amit akartak. Ward amikor meg elküldte gyufáért Griffin-t a TD-nél.... hát az is mutatta,hogy szenvedünk. Remélem a bye után frissült erővel és egy jobb futójátékkal rukkolunk elő. 😉

több mint 14 éve
Ezen a meccsen semmi nem működött, kész csoda, hogy csak ennyire kaptunk ki. Ugye nem ez az igazi arcunk? Kb mint a Jax ellen. Az első félidő közepére már elv volt veszve a meccs. Az első támadásunk kivédekezése, meg az a botrányos fake punt el is döntötte.
A messzi földön híresen gyenge OL-jük mégsem olyan gyenge, vagy a mi védekező falembereink ennyit tudnak? Mondjuk már az előző meccs után írtam, hogy a four men rushsal semmire sem mentünk.
CJ meg mint a vakegér, vár-vár aztán kiválassza a legnagyobb ellent és nekifut. Semmi lendület, semmi táncolás. Kicsit bátrabban kéne más futókhoz nyulni.
Hassi meg sajnos nem vezéregyéniség, ha nem megy a csapatnak, nem tudja őket kihúzni a sz..ból.
Pozitív jel az volt, amikor lefujták a meccset. Ők mehettek zuhanyozni, én meg lenyugtathattam magam a Győr kéziseivel.... :/
több mint 14 éve
Titans Tennessee Titans 676 — Tennessee fan
Csak a héten tudtam végre felvételről megnézni a Baltimore meccset és éppen arra gondoltam, hogy az egyszerű meccseken megleszünk Britt nélkül, de a Pitts ellen nagyon fog hiányozni. Mondjuk úgy általában véve is Hasselbeck nem volt egy lapon az elkapókkal, de amikor igen, akkor bizony kellett volna néhány esetben az a plusz 20 font, meg x hüvelyk... Egyébként meg klasszikusan lövöldöztük magunkat a lábunkon az elejétől fogva; az első drive-ot simán TD-vel kellett volna zárni, a futás elleni védelmünkről valamiért elhitték a játékosok hogy király és botrányos volt a középen futás elleni fellépés, mintha úgy lettünk volna, hogy úgyis passzolni fognak, azt meg majd levadásszuk, de se pass-rush nem volt igazán se az emberekhez nem álltak oda a secondary-ben; aztán az a benyelt fake-punt az elég botrányos volt, és persze zárásként, amikor egy kis momentum lett volna az on-side után, akkor egyből az interception, aztán végülis vége volt a meccsnek.
A play calling a Jax elleni meccset idézte, és bár Hall visszatérésével valamivel jobbnak nézett ki foltokban a futójáték, összességében mégis elég csapnivaló volt. A TE-k messze nem kaptak annyi szerepet, mint kellett volna (nem is értem, hogy az elején miért falember volt kijelölve elkapónak, miért nem lehetett vmelyik TE).

Na mind1, végülis ha minden 4 meccsből egyet elvesztünk, az éppen belefér... úgyhogy a bye utáni hármat hozni kell (na meg a HOU hazai zacsija is talán jól jön még).

több mint 14 éve
NFL COM :

Stevens sérült bordáit orvosok kezelték a pénteki edzés után, de azt üzente egy csapatképviselő által a sajtónak, hogy jobban van, és reménykedik benne, hogy játszhat. (Múlt héten TD passszt kapott el és a futójátékokban kulcsszerepe van mint blokkoló)
A kérdés, hogy Stevens hogy tudja elviselni majd a fájdalmat – mondta Mike Munchak.
Ahmard Hall nem edzett pénteken. Ez természetesen nem érinti a scapat az irányú terveit, hogy aktiválják a vasárnapi meccsre. Quinn Johnson el lett engedve, hogy Hall-nak legyen helye a roster-en.
Kenny Britt-et megműtötték pénteken. Britt egy fotót rakott fel a twitterjére, amin egy kórházi ruhában látható, mellete üzenet : „Üdv a műtőből. 😀 ”
Michael Griffin pénteken edzett , miután a csütörtöki edzést kihagyta betegség miatt. 4 kilót vesztett a súlyából a vírusfertőzés miatt.
Szerk.: Marc Marianai (csipő) és Gerald McRath (bal térd) kérdésesek, de pénteken teljes edzésmunkát végeztek. Leroy Harris (kezdő bal guard) is listázva van a „valószínüleg játszik” listán, és pénteken ő is teljes edzésmunkát végzett. Chris Hope termszetesen nem játszik a kéztörése miatt.Druid
Elég sokat vártak a műtéttel.... nem értem annyira , na mindegy. :/ Mielőbbi felépülést neki, utána irány a pálya 😊

több mint 14 éve
Druid Tennessee Titans 602
NFL COM :

Stevens sérült bordáit orvosok kezelték a pénteki edzés után, de azt üzente egy csapatképviselő által a sajtónak, hogy jobban van, és reménykedik benne, hogy játszhat. (Múlt héten TD passszt kapott el és a futójátékokban kulcsszerepe van mint blokkoló)
A kérdés, hogy Stevens hogy tudja elviselni majd a fájdalmat – mondta Mike Munchak.
Ahmard Hall nem edzett pénteken. Ez természetesen nem érinti a scapat az irányú terveit, hogy aktiválják a vasárnapi meccsre. Quinn Johnson el lett engedve, hogy Hall-nak legyen helye a roster-en.
Kenny Britt-et megműtötték pénteken. Britt egy fotót rakott fel a twitterjére, amin egy kórházi ruhában látható, mellete üzenet : „Üdv a műtőből. 😀 ”
Michael Griffin pénteken edzett , miután a csütörtöki edzést kihagyta betegség miatt. 4 kilót vesztett a súlyából a vírusfertőzés miatt.
Szerk.: Marc Marianai (csipő) és Gerald McRath (bal térd) kérdésesek, de pénteken teljes edzésmunkát végeztek. Leroy Harris (kezdő bal guard) is listázva van a „valószínüleg játszik” listán, és pénteken ő is teljes edzésmunkát végzett. Chris Hope termszetesen nem játszik a kéztörése miatt.
több mint 14 éve
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d822d5407/article/nfl-awards-watch-titans-hasselbeck-having-mvp-season
bucky brooks szerint Hassie MVP esélyes
vélemények?herpaderp
Nem az. Szerintem Rogers lesz az, drukkolok neki.egozo
Szerintem se az. Nekünk meg amúgy se ez a legfontosabb. 😊

több mint 14 éve
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d822d5407/article/nfl-awards-watch-titans-hasselbeck-having-mvp-season
vélemények?herpaderp
Nem az. Szerintem Rogers lesz az, drukkolok neki.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
vélemények?
több mint 14 éve
Én is Blount párti voltam. CJ mellett elképesztő jó duót alkottak volna. na jó de akkor mi lenne Hasseyvel? 😊Laki
Nem kéne neki first downt futni, mint a Cleveland ellen 😉 😀
több mint 14 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Én is Blount párti voltam. CJ mellett elképesztő jó duót alkottak volna. na jó de akkor mi lenne Hasseyvel? 😊

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
Néztem a Tampa meccset. Egyre jobban nem bírom megérteni, Blount elkótyavetyélését. Ő sokkal jobban jár, mi meg sokkal sz...abbul. Bár ha itt lenne, sem kapna CJ mögött többet 1-2 futásnál meccsenként. Pedig az első három meccsen, biztos, hogy többet értünk volna vele... Én tudom, hogy CJ egy nagy ász, meg sokat is füzetnek neki, de megnéznék megint egy klassz kis mennydörgés-villámlás showt. Nem kéne ennyire egyoldalúan futnunk. Kiváncsi leszek Hall helyett kit vágnak ki? Szerintem nem kell 2 FB, úgyhogy Quinn-nek ennyi volt. Bár ahogy Munchak nyilatkozott, nem tudják még mit várjanak Halltól, úgyhogy nem biztos.egozo
Sajnálom én is Blountot. Ebben erőteljesen közrejátszik az is, hogy imádom nézni a power back-ek játékát. Legyen az Mike Alstott, Peyton Hillis, Brandon Jacobs, mindegy, a lényeg, hogy gázoljon át a védőkön. Tetszik persze a "CJ is gone" mondat is, amikor üvölti a rádióriporter, de azért én a csattanásokra szívesebben emlékszem.
több mint 14 éve
Újabb workout-osok:

CB Coye Francies (Browns)
DB Michael Holmes (Bears)
több mint 14 éve
Néztem a Tampa meccset. Egyre jobban nem bírom megérteni, Blount elkótyavetyélését. Ő sokkal jobban jár, mi meg sokkal sz...abbul. Bár ha itt lenne, sem kapna CJ mögött többet 1-2 futásnál meccsenként. Pedig az első három meccsen, biztos, hogy többet értünk volna vele... Én tudom, hogy CJ egy nagy ász, meg sokat is füzetnek neki, de megnéznék megint egy klassz kis mennydörgés-villámlás showt. Nem kéne ennyire egyoldalúan futnunk. Kiváncsi leszek Hall helyett kit vágnak ki? Szerintem nem kell 2 FB, úgyhogy Quinn-nek ennyi volt. Bár ahogy Munchak nyilatkozott, nem tudják még mit várjanak Halltól, úgyhogy nem biztos.
több mint 14 éve
Nekem is, csak a gyerek is aludt meg az asszony is, és kivételesen volt egy kis időm 😀

Tegnap workout-on voltak nálkunk:

S Chris Horton (Washington),
DB Gerald Alexander (Jacksonville, Carolina, Miami),
DB Dominique Harris (Tampa Bay),
CB Trevard Lindley (Univ. of Kentucky),
CB Jonathan Wade ( Univ. of Tennessee)
S Andrew Sendejo (Dallas, N.Y. Jets)

Ezzel együtt korántsem biztos, hogy igazolnánk valakit, a roster tele van és ha hozunk valakit, mást ki kell rakni.

Szerk.: Nincs infó arról, hogy megkerestük volna Fullert, vagy hogy S Robert Johnsonnak mondták volna, hogy PS-ből feljöhet.
több mint 14 éve
Nagyon köszi a fordítást Druid, nekem nagyon nyögvenyelős az ilyesmi, és mindig kínlódok vele... :rolleyes:
több mint 14 éve
Az előbbi sajtótájékoztató még tegnap volt, most viszont (1 órája) Tomlin tartott egyet a következő meccsről. Nézzük, hogy vélekedik néhány szóban rólunk a Steelers HC:

Kiemelte David Stewartot, ő egy "speciális játékos" A védelemből Jason Jones-t és Finnegan-t említette.
A csapatról : sok tehetséges játékosuk van, és"They are extremely hot"
( talán nagyon megy most nekik ?)

Magukról : BB valószínüleg könnyített edzésmunkát végez, de reményei szerint a meccsen játszik majd.
James Harrison jobb szemgödrében törést találtak, műteni kell, kihagyja a meccset.