Tennessee Titans

20 feliratkozó

több mint 15 éve
rezső 494 — Titans fan
Még egy dolgot, nyilván tisztába vagyok vele, hogy Youngnak nem kellett volna a nézőtérre dobnia a cuccát és felelőtlenül elrohannia. Az is egyértelműnek tűnik, hogy ezért a fegyelemsértésért ki kell tenni. De. A legnagyobb probléma Fisher már évek óta, az öregnek év végén el kell tőle köszönni, nincs mese. Ezt a Titanst nagyon nehéz szeretni, vagy akár drukkolni érte. Kiábrándító!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 15 éve
rezső 494 — Titans fan
A Young témához nem fűzök hozzá semmit. Mindenki ismeri az álláspontomat. Elég annyi, hogy úgy érzem Fisher már túl régóta van Tennesseeben, és tulzottan meg van győződve róla, hogy tévedhetetlen.
A szezonról annyit, hogy annak többé kevésbé vége van, a rájátszás nem hiszem, hogy meg lesz. Bár a csoporton belüli helyzetünk jelenleg még nem rossz, de a sorsolás, a csapat morálja, hozzáállása és az, hogy valószínű a WC hely nem ebből a csoportból lesz kevés reménnyel kecsegtet.
Tegnap este nem ilyen szépen írtam volna, ezért vártam reggelig :/
A csapatról: passz játék - ha van VY működik, ha nincs nem működik. Egy megbizható ember:Washington. Moss-t teljesen felesleges volt leszerződtetni, ahogy már korában is írtam. Ez is Fisher hülysége volt szerintem. Gage sehol, Britt még ki tudja meddig sérült, szokás szerint, a jó öreg Bo jön néha képbe. A pass protect sem éri el a tavalyi, vagy azelötti színvonalat, de Fishernek természetesen nem kellett Mawae...mert már aaaaannnyira öreg...
Futó játék - igaz, hogy két meccsen egymás után 100yard fölé jutott CJ, de nem értünk vele semmit, a tegnapi meccsen megint akkor nem jöttek a futások, amikor még meg lehetett volna velük nyerni a meccset. Néha úgy érzem, feleslegesen vár ki sokáig. Sokkal jobb lenne, ha bevágna, és rendszeresen hozna 4yardot, így meg van pár hosszú futás, ha az nem jön, akkor meg minusz 5. A fal egy igazi védelem ellen nem tud lyukakat nyitni. Ringer nem is kap esélyt, meg nem is él vele, ha kap. Blount sokkal jobb lenne nála, falnyitogatónak, fárasztónak. Be kell látni végre, hogy CJ nem tudja egyedül megoldani a futójátékot annyira, hogy meccseket nyerjünk vele. És ez lenne a lényeg, nem a sok yard. Most ha nem megy a passz akkor carban vagyunk, a futások nem hozzák az eredményt, de ez nálunk sokáig fordítva volt, és úgy volt jó...
A falban Scott inkább a hibáival véteti észre magát, és Harris nem biztos, hogy kezdőnek is úgyan olyan jó, mint beugrónak...
Védelem: A DL sehol nincs, McNabbra és már pár meccs óta egyik irányítóra sem tudnak nyomást gyakorolni. Babin büntetése, meg egyenlő volt a halálos ítélettel. A középre futásokat megállítjuk, de ha valaki elindul a szélre, csak követni tudjuk. Persze ehhez hozzájárul az LB sor töketlensége is. Tulloch csak a szereléshez ért, ha arra fut valaki, mert utol nem éri, az biztos. Spoon csak egy faltörő kosnak jó, és McRath teljesen láthatatlan. Természetesen Fishernek ide sem kellett már Bulluck...mert aaaannnyira öreg és sérült.
A seconderyt meg már nem is érdemes részletezni, hogy már kb 2. vagy 3. offseason óta mondogatjuk mi buta szurkolók, hogy ilyen CB squaddal nem lehet nekimenni a szezonnak, csak a profi Fisher nem tudja. Verner és McCourty 1-2 éven belül jók lennének, ha a nagy pofáraesésektől nem leszenk selejtezhetőek, de most inkább minden erre utal. Mint ahogy a korábban jól teljesító Cortland és Hope is egyre jobban beleszürkül a mezőnybe. A négy kezdönkből ketten olyan lassúak, hogy még a maddenben sem játszatnám őket egyszerre (Verner és Hope). És én még azt hittem Fullernél nincs rosszabb ... :/
Aki még életben tartott minket az Mariani. Nagy fogás volt, és ha ő nem lenne - bár őt sem direkt draftolták visszahordónak - akkor már közben is eldölt volna a meccs. Ennek mondjuk így visszanézve jobban örültem volna, mert nem kellett volna ilyen soká szenvedni :/
A támadó kordinátor egyszerűen nem tudja szerintem ki van a pályán, a hosszabbításban olyan hülységeket hívott - meg néha egyébként is - hogy nem hittem a szememnek. Az újonc Smith-tel ilyen hosszú passzokat hívni, amikor nem sürget az idő...
Cecil is bajban van, de ő főleg a játékosállomány miatt...
Hát összefoglalva ennyi. Meg annyi, hogy én imádom a Titanokat, de most nem sok olyat látok rajtuk, amit szeretni lehet.
És végül:Fishernek levegőváltozásra lenne szüksége...egozo
sok mindennel nehéz vitatkozni, persze van, amivel nem értek egyet. A lényeggel viszont mélységesen egyetértek: Fisherből elég volt, soha a büdös életbe nem fog Buda Adamsnek gyűrűt hozni Mr. Kerry is our guy", vagy a legújabban '"Rusty is our guy".
Ahogy Youngot kezeli évek óta gyomorforgató - mert majdnem biztos vagyok benne, hogy azok a bizonyos pletykák tőle származnak -, s most a meccs után konferencián újra bizonyított. Múlt héten még, amikor ez a szerencsétlen fasz Collins, össze-vissza dobálta a homályokat, még azt mondta, hogy nem QB-hiba, hogy Mosshoz nem ment labda, bezzeg most már arról beszélt, hogy a meccs elején sokszor üresen volt, mégsem kapta. Csak hozzátenném, hogy az elbalfaszkodott első drive után, a másodikban sikerült három futást hvínia Dinger-mágusnak, a harmadikban pedig asszem egyetlen rontott dobása volt Vince-nek 7, vagy 8 kisérletből!!! - akkor meg mi a b..dös pi..áról beszél ez a majom????????????????????,
több mint 15 éve
egozo Tennessee Titans 669 — Titans fan
A Young témához nem fűzök hozzá semmit. Mindenki ismeri az álláspontomat. Elég annyi, hogy úgy érzem Fisher már túl régóta van Tennesseeben, és tulzottan meg van győződve róla, hogy tévedhetetlen.
A szezonról annyit, hogy annak többé kevésbé vége van, a rájátszás nem hiszem, hogy meg lesz. Bár a csoporton belüli helyzetünk jelenleg még nem rossz, de a sorsolás, a csapat morálja, hozzáállása és az, hogy valószínű a WC hely nem ebből a csoportból lesz kevés reménnyel kecsegtet.
Tegnap este nem ilyen szépen írtam volna, ezért vártam reggelig :/
A csapatról: passz játék - ha van VY működik, ha nincs nem működik. Egy megbizható ember:Washington. Moss-t teljesen felesleges volt leszerződtetni, ahogy már korában is írtam. Ez is Fisher hülysége volt szerintem. Gage sehol, Britt még ki tudja meddig sérült, szokás szerint, a jó öreg Bo jön néha képbe. A pass protect sem éri el a tavalyi, vagy azelötti színvonalat, de Fishernek természetesen nem kellett Mawae...mert már aaaaannnyira öreg...
Futó játék - igaz, hogy két meccsen egymás után 100yard fölé jutott CJ, de nem értünk vele semmit, a tegnapi meccsen megint akkor nem jöttek a futások, amikor még meg lehetett volna velük nyerni a meccset. Néha úgy érzem, feleslegesen vár ki sokáig. Sokkal jobb lenne, ha bevágna, és rendszeresen hozna 4yardot, így meg van pár hosszú futás, ha az nem jön, akkor meg minusz 5. A fal egy igazi védelem ellen nem tud lyukakat nyitni. Ringer nem is kap esélyt, meg nem is él vele, ha kap. Blount sokkal jobb lenne nála, falnyitogatónak, fárasztónak. Be kell látni végre, hogy CJ nem tudja egyedül megoldani a futójátékot annyira, hogy meccseket nyerjünk vele. És ez lenne a lényeg, nem a sok yard. Most ha nem megy a passz akkor carban vagyunk, a futások nem hozzák az eredményt, de ez nálunk sokáig fordítva volt, és úgy volt jó...
A falban Scott inkább a hibáival véteti észre magát, és Harris nem biztos, hogy kezdőnek is úgyan olyan jó, mint beugrónak...
Védelem: A DL sehol nincs, McNabbra és már pár meccs óta egyik irányítóra sem tudnak nyomást gyakorolni. Babin büntetése, meg egyenlő volt a halálos ítélettel. A középre futásokat megállítjuk, de ha valaki elindul a szélre, csak követni tudjuk. Persze ehhez hozzájárul az LB sor töketlensége is. Tulloch csak a szereléshez ért, ha arra fut valaki, mert utol nem éri, az biztos. Spoon csak egy faltörő kosnak jó, és McRath teljesen láthatatlan. Természetesen Fishernek ide sem kellett már Bulluck...mert aaaannnyira öreg és sérült.
A seconderyt meg már nem is érdemes részletezni, hogy már kb 2. vagy 3. offseason óta mondogatjuk mi buta szurkolók, hogy ilyen CB squaddal nem lehet nekimenni a szezonnak, csak a profi Fisher nem tudja. Verner és McCourty 1-2 éven belül jók lennének, ha a nagy pofáraesésektől nem leszenk selejtezhetőek, de most inkább minden erre utal. Mint ahogy a korábban jól teljesító Cortland és Hope is egyre jobban beleszürkül a mezőnybe. A négy kezdönkből ketten olyan lassúak, hogy még a maddenben sem játszatnám őket egyszerre (Verner és Hope). És én még azt hittem Fullernél nincs rosszabb ... :/
Aki még életben tartott minket az Mariani. Nagy fogás volt, és ha ő nem lenne - bár őt sem direkt draftolták visszahordónak - akkor már közben is eldölt volna a meccs. Ennek mondjuk így visszanézve jobban örültem volna, mert nem kellett volna ilyen soká szenvedni :/
A támadó kordinátor egyszerűen nem tudja szerintem ki van a pályán, a hosszabbításban olyan hülységeket hívott - meg néha egyébként is - hogy nem hittem a szememnek. Az újonc Smith-tel ilyen hosszú passzokat hívni, amikor nem sürget az idő...
Cecil is bajban van, de ő főleg a játékosállomány miatt...
Hát összefoglalva ennyi. Meg annyi, hogy én imádom a Titanokat, de most nem sok olyat látok rajtuk, amit szeretni lehet.
És végül:Fishernek levegőváltozásra lenne szüksége...
több mint 15 éve
rezső 494 — Titans fan
Paul Kuharsky szerint (aki bár az AFC South ESPN bloggere; de mégiscsak Nashville-i; vájt fülekkel; és jó kapcsolatokkal) úgy véli; tegnap véget ért a Young-éra Tennessee-ben:
http://espn.go.com/blog/afcsouth/post/_/id/18179/titans-should-be-done-with-vince-young
Ha tényleg igy van; és se ő; se Collins nem áll Fisher rendelketzésére; akkor a Jacksonbvilleből való Rusty Smith lehet a kezdő irányító vasárnap a Texans ellen.
Vajon a draft napján hányan gondolták; hogy ő és nem Tebow lesz előbb Jvilleből való kezdő QB az NFL-ben?....iktriad
Kuharskyx a világ egyik legvisszataszítóbb újságírója - ez a cikke csak egy újabb bizonyság erre
több mint 15 éve
rezső 494 — Titans fan
Majd meglátjuk ezt még. Bud Adams a tulajdonos még mindig, és ő draftolta VY-t, neki a nagy kedvence. Bármi probléma volt, falazott neki, azért van még VY Nashvilleben. Fisher nem akarta draftolni, és tűr neki régóta. Amíg ő adja a legnagyobb esélyt a csapatnak a győzelemre, és a tulajdonos mögötte áll, nem hiszem, hogy ilyen drasztikus következmények lesznek.gsn
Fisher tűr neki régóta???? Én nem tudom, de azért óva intenék mindenkit, hogy a nashville-i újságírók interpretációja alapján ítélne egyértelműen ebben a kérdésben. Tulajdonképpen bármi szar történik a csapattal mindenki Youngot veszi elő. Nem kell őt kedvelni, de azért beszédes dolgok történtek csak ebben a szezonban, s én egyáltalán nem úgy látom, hogy minden konfliktus az ő lelkén száradna. A Steelers elleni padoztatás, vagy a Dolphins elleni első félidős Collins-játszatás is erősen megkérdőjelezhető edzői döntés, és akkor még finoman fogalmaztam.
Ráadásul éppen ezek után a meccsek után jöttek a név nélküli öltözői információk Young állítólagos kihágásairól, hozzáállás-beli problémáiról. Ugyanakkor például Scaife nyilatkozatai ezekről az esetekről másról árulkodnak.
- A tegnapi meccs pedig mindennek a csúcsa, Young vissza akart menni a pályára, de Fisher nem engedte, aztán képes volt azt nyilatkozni, hogy nem mondta neki egyenesen, hogy vissza akar menni. Őszintén, ugye senki nem gondolja, hogy szegény Rusty Smith-nél Young ne lett volna még fájós kézzel is jobb?! Tulképpen a legutóbbi két meccsünk elment azon, hogy Fisher utálja Youngot, neki meg elege lett:
- According to sources, Young was talking under his breath, uttering expletives, as Fisher prepared to address the team. When Fisher told him to keep quiet, Young finished dressing and started to leave. Fisher told Young to stop, saying not to “run out on your teammates.”
Young then told Fisher “I’m not running out on my teammates, I’m running out on you,’’ sources said. More words were exchanged and Young left.
Én Youngnak hiszek
több mint 15 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 975 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Paul Kuharsky szerint (aki bár az AFC South ESPN bloggere; de mégiscsak Nashville-i; vájt fülekkel; és jó kapcsolatokkal) úgy véli; tegnap véget ért a Young-éra Tennessee-ben:
http://espn.go.com/blog/afcsouth/post/_/id/18179/titans-should-be-done-with-vince-young
Ha tényleg igy van; és se ő; se Collins nem áll Fisher rendelketzésére; akkor a Jacksonbvilleből való Rusty Smith lehet a kezdő irányító vasárnap a Texans ellen.
Vajon a draft napján hányan gondolták; hogy ő és nem Tebow lesz előbb Jvilleből való kezdő QB az NFL-ben?....
több mint 15 éve
gsn 3 548
Majd meglátjuk ezt még. Bud Adams a tulajdonos még mindig, és ő draftolta VY-t, neki a nagy kedvence. Bármi probléma volt, falazott neki, azért van még VY Nashvilleben. Fisher nem akarta draftolni, és tűr neki régóta. Amíg ő adja a legnagyobb esélyt a csapatnak a győzelemre, és a tulajdonos mögötte áll, nem hiszem, hogy ilyen drasztikus következmények lesznek.

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 15 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 975 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Itt a cikk:

http://content.usatoday.com/communities/thehuddle/post/2010/11/titans-strip-vince-young-of-starting-job-after-tantrum-in-loss-to-redskins/1

Szerintem amig Fisher a HC; ő nem játszik Nashvilleben....Nem az első balhéja tudniillik...
több mint 15 éve
rezső 494 — Titans fan
Titans coach Jeff Fisher announced after Sunday's loss that Vince Young will no longer be the team's starting quarterback.
Young tore a tendon in his right thumb during the game and may need surgery, but Fisher confirmed that he will not regain the job when healthy. According to the Nashville Tennessean, Young "left LP Field abruptly" after the loss, with safety Michael Griffin "chasin' after him." Fisher told reporters that there are "no excuses" for Young's behavior after the game, full details of which are still murky. The Titans will go with rookie Rusty Smith until Kerry Collins (calf) gets back. Collins is also out indefinitely.gsn
Az se rossz, rookie kezdő QB a Florida Atlanticról. 😀Döme
Nem feltétlen ezen van a hangsúly, hanem hogy VY-nál megint besötétedett. 😀 Bár Bud Adams majd elsimítja a dolgot...gsn
azt, hogy kinél és miért, és mikor sötétedett be inkább hagyjuk. Felba..ta az agyát, és elrohant. Állítólag még beszélt Fisherrel az öltözőfolyosón, képzelem miket mondhatott neki. Sztem egyáltalán nem biztos, hogy ő nem akart visszaállni, vagy, hogy a Dolphins ellen nem akart kezdeni.
Nagyon szeretem Youngot, de egyértelmű, vagy ő, vagy Fisher - ketten együtt nem megy
több mint 15 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 770 — Sworn to the Black
Nem feltétlen ezen van a hangsúly, hanem hogy VY-nál megint besötétedett. 😀 Bár Bud Adams majd elsimítja a dolgot...gsn
Tudom hogy nem ez most a fő téma, de azért valahol mégis elég vicces, hogy egy Rusty Smith rookie évében kezdő lett az NFL-ben. 😊
több mint 15 éve
gsn 3 548
Titans coach Jeff Fisher announced after Sunday's loss that Vince Young will no longer be the team's starting quarterback.
Young tore a tendon in his right thumb during the game and may need surgery, but Fisher confirmed that he will not regain the job when healthy. According to the Nashville Tennessean, Young "left LP Field abruptly" after the loss, with safety Michael Griffin "chasin' after him." Fisher told reporters that there are "no excuses" for Young's behavior after the game, full details of which are still murky. The Titans will go with rookie Rusty Smith until Kerry Collins (calf) gets back. Collins is also out indefinitely.gsn
Nem feltétlen ezen van a hangsúly, hanem hogy VY-nál megint besötétedett. 😀 Bár Bud Adams majd elsimítja a dolgot...

több mint 15 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 770 — Sworn to the Black
Az se rossz, rookie kezdő QB a Florida Atlanticról. 😀
több mint 15 éve
gsn 3 548
Young tore a tendon in his right thumb during the game and may need surgery, but Fisher confirmed that he will not regain the job when healthy. According to the Nashville Tennessean, Young "left LP Field abruptly" after the loss, with safety Michael Griffin "chasin' after him." Fisher told reporters that there are "no excuses" for Young's behavior after the game, full details of which are still murky. The Titans will go with rookie Rusty Smith until Kerry Collins (calf) gets back. Collins is also out indefinitely.

több mint 15 éve
Nandito Tennessee Titans 3 329 — Titans fan
Nagyszerűen megoldottuk megint ezt a meccset......szétbasz az ideg... Nem igaz, hogy sorozatban ilyeneket hogy 3&16, 3&11, 3&7 nem tudjuk kivédekezni!!!! TE ellen megint egy rakat szar volt a védekezésünk. Mi kellett volna még?? kb 10 ember lesérült a skinsből, a meccs végén kihagyták a FG-t , majd a hosszabításban mi kezdhettünk... Persze sikerült ezt is elbaszni 😕 Ezt már csak tetőzte az a 3 szabálytalanság a végére.... tiszta amatőr hiba, minek kellett ezt, ráadásul egymás után. Felesleges számolgatni, ha így folytatjuk egy olyan csapat mint a Colts szarrá fog passzolni, ha meg még ezek a hibák párosulnak hozzá....pakesz
Nagyon el vagyok keseredve... 😕 Hiába a rengeteg sérülés, nálunk az egyik legfontosabb, ha nem a legfontosabb játékos dőlt ki: VY. Vele biztosan behúztuk volna, de szegény Rusty... Tény, nehéz hetek elé nézünk.

Music City Miracle
több mint 15 éve
pakesz Tennessee Titans 1 549 — Titans fan
Nagyszerűen megoldottuk megint ezt a meccset......szétbasz az ideg... Nem igaz, hogy sorozatban ilyeneket hogy 3&16, 3&11, 3&7 nem tudjuk kivédekezni!!!! TE ellen megint egy rakat szar volt a védekezésünk. Mi kellett volna még?? kb 10 ember lesérült a skinsből, a meccs végén kihagyták a FG-t , majd a hosszabításban mi kezdhettünk... Persze sikerült ezt is elbaszni 😕 Ezt már csak tetőzte az a 3 szabálytalanság a végére.... tiszta amatőr hiba, minek kellett ezt, ráadásul egymás után. Felesleges számolgatni, ha így folytatjuk egy olyan csapat mint a Colts szarrá fog passzolni, ha meg még ezek a hibák párosulnak hozzá....

Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 15 éve
Mai meccsre a tipp: 2 sack, Scaife TD...nos ennyi 😊 Hajrá!!!

Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 15 éve
Nandito Tennessee Titans 3 329 — Titans fan
Bocs, hogy kérdezem, de nem nagyon ugrik be, mi is az a tiebreaker... Az egymás elleni eredmény? Vagy hülyeséget írok? :rolleyes:

Music City Miracle
több mint 15 éve
Britt, Stevens : Out
Collins: Doubful
Fuller: Questionable
Bironas,Brown,Finnegan: Probable

több mint 15 éve
rezső 494 — Titans fan
Felhívnám a figyelmet arra hogy Non-Conf meccseken 3-0 a mérlegünk. csak érdekesség. 😊Laki
Általában jók vagyunk az NFC ellen évek óta. Ez rontja el mindig a tiebreakereinket...Rajna
Én is jobban örültem volna, ha úgy állunk esetleg 6-4-gyel (ha már muszáj), hogy a Dolphinst verjük és a Skinstől kapunk ki - de most már kénytelenek vagyunk teljesen letarolni az NFC Eastet 😀
több mint 15 éve
Rajna Tennessee Titans 8 014 — Nega Scott
Felhívnám a figyelmet arra hogy Non-Conf meccseken 3-0 a mérlegünk. csak érdekesség. 😊Laki
Általában jók vagyunk az NFC ellen évek óta. Ez rontja el mindig a tiebreakereinket...

több mint 15 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Felhívnám a figyelmet arra hogy Non-Conf meccseken 3-0 a mérlegünk. csak érdekesség. 😊

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Akkor tökéletes volt nekünk, mert annyira jól futottunk, és erős volt a védelmünk, hogy nem kellett rá nagy feladatokat bízni. menedzselte a meccset, game winning drive-ra nem volt szükségünk, pl. Pontosabban a rájátszásban a Ravens ellen kellett volna, de hát az sem akkor, sem máskor nem ment neki. Semmi esetre sem ő tett minket ligaelsővérezső
Jó igaz nem így gondoltam én se, de szerepe volt benne! Mind1 én sem nagyon szeretném már látni a pályán Vince legyen egészséges és ennyi!NOrbyyyyy
Ja és még abban az idényben a "vízhordók" is nagy szerepet játszottak, azt se felejtsük ki! 😂 😂pakesz
Igen!! Sőőt mi is innen a fórumról!! 😀 😂
több mint 15 éve
Azért nem Collins tette elsővé a Titans-t ez túlzás, mert azért kellett egy jó védelem is. Az tény, hogy szerepet játszott a liga elsőségben Collins. Végül is az egész csapat alkotott, "egy fecske nem csinál nyarat" 😊pakesz
Akkor tökéletes volt nekünk, mert annyira jól futottunk, és erős volt a védelmünk, hogy nem kellett rá nagy feladatokat bízni. menedzselte a meccset, game winning drive-ra nem volt szükségünk, pl. Pontosabban a rájátszásban a Ravens ellen kellett volna, de hát az sem akkor, sem máskor nem ment neki. Semmi esetre sem ő tett minket ligaelsővérezső
Jó igaz nem így gondoltam én se, de szerepe volt benne! Mind1 én sem nagyon szeretném már látni a pályán Vince legyen egészséges és ennyi!NOrbyyyyy
Ja és még abban az idényben a "vízhordók" is nagy szerepet játszottak, azt se felejtsük ki! 😂 😂

több mint 15 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Hát most néztem vissza a Miami meccset és hát azt kell mondjam elég gáz hogy ez ellen Miami ellen kikaptunk, ezt azzal együtt mondom, hogy tudom mi van Thigpennel meg általában a qb-kel de télleg gyalázat...nah nem baj a skins ellen majd toljuk rendesen.
Go guys!!!

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Háát azért én azt sajnálnám, mert jobb búcsúmeccset érdemelne azért letett egy két dolgot az asztalra a csapatnál és háát szerintem még mindig ő a legjobb második számú QB a ligában. Emlékezzünk vissza 2008-ra liga elsővé tette a Titans-t. Szóval ne írjuk annyira le, de nem is kell elszállni tőle.NOrbyyyyy
Azért nem Collins tette elsővé a Titans-t ez túlzás, mert azért kellett egy jó védelem is. Az tény, hogy szerepet játszott a liga elsőségben Collins. Végül is az egész csapat alkotott, "egy fecske nem csinál nyarat" 😊pakesz
Jó igaz nem így gondoltam én se, de szerepe volt benne! Mind1 én sem nagyon szeretném már látni a pályán Vince legyen egészséges és ennyi!