Tennessee Titans
20 feliratkozó
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Ez engem a nyári vb a francia csapattal történtekre emlékeztet.... Ott is fellázadtak a játékosok... itt csak VY.. De sztem igaza van ha ő a csapat vezére neki kell kiverni a balhét, sztem jól tette, így kel ezt csinálni. Csak ugye a franciáknál is a játékosok szívtak!D11Azért kulturáltabban is meglehetne oldani az ien helyzeteket! Amúgy meg szerintem sérültlistára fog kerülni VY és a rettenthetetlen Rusty Smith lesz a csapat vezére! 😂 Bakker most röhögnöm kell! 😂 😂
több mint 15 éve
Ez engem a nyári vb a francia csapattal történtekre emlékeztet.... Ott is fellázadtak a játékosok... itt csak VY.. De sztem igaza van ha ő a csapat vezére neki kell kiverni a balhét, sztem jól tette, így kel ezt csinálni. Csak ugye a franciáknál is a játékosok szívtak!
több mint 15 éve
Zajlanak az események nálatok is rendesen. Pedig év elején azt hittem, ez a ti szezonotok lesz az AFC south-ban. Aztán a dolgok jelenlegi állása szerint sikerül ugyanúgy elkefélni az egészet, mint a Dallasnak vagy Vikesnak. Mindkettő illetve mindhárom csapat rettentő tehetséges, de nem egyfelé húz a szekér, nincs minden rendben a locker roomban. Úgy látszik, hogy van az a szint ahol már a profizmus meg a millió dollárok sem képesek egyfelé terelni az embereket.Menjen is Childressel után zacsi pacsit játszani a Kukutyin Disznókhoz... Komolyam az agyam eldobom, pedig olyan szépen indult a szezon... nem értem én ezt a magunkalatt vágjuk a fát logikáját Fishernek. Most akkor mi lesz VY-vel szerintetek? Kirakják padozik sérültlista?
Akárhogy is, lehet, hogy Fisher hülye és nem szereti Youngot, de egy franchise QB nem sétálhat el így sértetten. Ennél az is jobb, ha ráborítja az asztalt a meccs után négyszemközt Fisherre, vagy felmegy és kiordítja a tulajt az irodájából. A másik oldalon, az az edző, amelyik félidőben elküldi egy ilyenért a pillanatnyilag egyetlen hadrafogható minőségi QB-t a csapattól, az se komplett. Tisztára mint Childress. Odaviszi Moss-t, ellövet rá egy draft picket, majd 3 hétre rá kirúgja. Noormáális? 😊peterk2005
több mint 15 éve
Zajlanak az események nálatok is rendesen. Pedig év elején azt hittem, ez a ti szezonotok lesz az AFC south-ban. Aztán a dolgok jelenlegi állása szerint sikerül ugyanúgy elkefélni az egészet, mint a Dallasnak vagy Vikesnak. Mindkettő illetve mindhárom csapat rettentő tehetséges, de nem egyfelé húz a szekér, nincs minden rendben a locker roomban. Úgy látszik, hogy van az a szint ahol már a profizmus meg a millió dollárok sem képesek egyfelé terelni az embereket.Akárhogy is, lehet, hogy Fisher hülye és nem szereti Youngot, de egy franchise QB nem sétálhat el így sértetten. Ennél az is jobb, ha ráborítja az asztalt a meccs után négyszemközt Fisherre, vagy felmegy és kiordítja a tulajt az irodájából. A másik oldalon, az az edző, amelyik félidőben elküldi egy ilyenért a pillanatnyilag egyetlen hadrafogható minőségi QB-t a csapattól, az se komplett. Tisztára mint Childress. Odaviszi Moss-t, ellövet rá egy draft picket, majd 3 hétre rá kirúgja. Noormáális? 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Én még egy ideig nem fogok véleményt kialakítani a szituról, mert nem ismerek minden részletet (valsz sose fogok), de az teljesen alap, hogy Fish>>>>>>>>>>>VY. Előbbi tizenhat éve tulajdonképpen folyamatosan sikeres csapatot csinál a franchise-ból, sokféle arculattal, utóbbi pedig egy botrányokkal teli közepes QB, akit amúgy magasand raftoltunk. Semmi bajom vele meg bírom meg van Young mezem, de egy ilyen szituban tuti nem adok neki igazat.RajnaNem is kell igazat adni neki mert én sem adok neki igazat, mert egy kezdő irányító nem így viselkedik. Neki példát kéne mutatnia a többieknek, mivel ő irányítja a csapatot! De ez azért már több a soknál amit Fisher vele űvel. Kiprovokálja VY-ből a balhét.
több mint 15 éve
Young IR 😀tenorxÉs akkor legyen teljes a sztori, az új érkező QB Chris Simms.
több mint 15 éve
Young IR 😀Jah és Moss megint belenyúlt a tutiba, kíváncsi vagyok, hogy kisírja-e magát innen is 😀
több mint 15 éve
Én még egy ideig nem fogok véleményt kialakítani a szituról, mert nem ismerek minden részletet (valsz sose fogok), de az teljesen alap, hogy Fish>>>>>>>>>>>VY. Előbbi tizenhat éve tulajdonképpen folyamatosan sikeres csapatot csinál a franchise-ból, sokféle arculattal, utóbbi pedig egy botrányokkal teli közepes QB, akit amúgy magasand raftoltunk. Semmi bajom vele meg bírom meg van Young mezem, de egy ilyen szituban tuti nem adok neki igazat.RajnaRajna, teljes mértékben egyetértek a második mondattól kezdődően leírtakkal. Szinte még újonc vagyok itt, "szakmázni" nem igazán tudok, de hasonló gondolatok jártak a fejemben!
Music City Miracle
több mint 15 éve
Igazad van, nem voltam elég figyelmes. De nem akartam "kedves" hozzászólást tenni, csak a véleményem írtam le. Nem rossz szándékkal, mert nem akartam megbántani sem téged, sem mást.Ki mondta, hogy nincs? Mindenkiben van, csak Fisher sajnos nem ismeri el, hogy benne is van, és ez nagy gond, mert így nem tud tanulni a hibáiból, mivel nem hajlandó tudomást venni róluk. Egyébként abban az évben amit gondolom felemlegetsz, 2008-ban, amikor liga elsők voltunk, ugyancsak sikerült neki segget csinálni a szájából, mivel megígérte VY-nek, hogy amint felépül Ő lesz ismét a kezdő. Ennek ellenére még a következő évben is csak nagy unszolásra tette be, amikor pedig Collins abszolút betlizett minden meccsen. De VY újonc évére is visszaemlékezhetünk. Amikor nagy hirtelen a mester bepánikolt és a nyakára hozta Collinst kezdőnek. VY akkor is csak úgy kapott lehetőséget, hogy Collins tök béna volt, egy csomó picket dobott, és jöttek a vereségek. Minden megmozdulásával azon volt, hogy keresztebe tegyen Youngnak, nagyon sokat lehetne a fentieken kívül is említeni, akár már idénről is. Pedig amikor igazán számítottak rá, Young mindig meghálálta a bizalmat, és több esetben is megmentette a mester seggét. Elég csak a 2006-os, vagy a tavalyi évet említeni. Egyébként a 2008-as csapatot szerintem még kis túlzással Grossman is elmenedzselgette volna, mint ahogy meg is tette, a hasonló védelmű Chicagoval. Pedig sokkal rosszabb QB, mint Collins.Remélem minél előbb kirakjuk..... Fishert... 😛Hát volt idő, amikor VY nélkül is jöttek a passzok és nyertünk. Az nem a múlt évezredben volt... Csak azt nem értem, miért nem lehet elképzelni, hogy Youngban is lehet hiba?
Én a kettő közül egyszerűen tudnék választani. Ha VY játszik akkor nyerünk, jönnek a passzok. Ezzel szemben Fisher mit tud felmutatni. Egy csoda védelmet három év alatt szétvert, ahelyett, hogy rendbe hozta volna a CB squadot. A futójátékunk is tökéletes thunder and lightning volt, az sem volt neki elég jó. És ne jöjjön senki nekem azzal, hogy a múlt évezredben bezzeg jó volt, meg ilyenek, mert ezt egy olyan világ, ahol most kell jól teljesíteni, nem 10 évvel ezelött, vagy akár hárommal...egozo
Amúgy szerintem meg ne rakjunk ki senkit, azt szeretném, ha a héten nagy összeborulás lenne.Nandito
A hasonló kedves hozzászólások miatt írtam azt az előző hozzászólásomba, hogy "vagy akár hárommal". Olvasd el. Kérlek!egozo
Igazad van abban is, hogy Fisher nem nagyon szereti Youngot. Nem tudom, mi ennek az oka, valószínűleg soha nem is fogjuk megtudni. Azt se tudom, hogy VY a Skins ellen mennyire akart tényleg visszaállni. De abban biztos vagyok, hogy nem volt szép dolog a felszerelését kiszórni a nézők közé, valamint otthagyni a padlót fogott csapatot.
2008-hoz kapcsolódon pedig utoljára még annyit fűznék hozzá, hogy győztes, jó formában lévő csapaton melyik tréner változtatott volna? Aztán akár Grossman, akár Young, akár bárki más menedzselésével meddig jutott volna az a csapat, na, az 100 százalék, hogy soha nem fogjuk megtudni.
Végezetül, mielőtt azt gondolnátok, hogy Fisher párti vagyok Younggal szemben, leszögezem: csapat párti vagyok, és azt sajnálom a legjobban, hogy a szépen indult szezon lassacskán elúszik...
Music City Miracle
több mint 15 éve
Én még egy ideig nem fogok véleményt kialakítani a szituról, mert nem ismerek minden részletet (valsz sose fogok), de az teljesen alap, hogy Fish>>>>>>>>>>>VY. Előbbi tizenhat éve tulajdonképpen folyamatosan sikeres csapatot csinál a franchise-ból, sokféle arculattal, utóbbi pedig egy botrányokkal teli közepes QB, akit amúgy magasand raftoltunk. Semmi bajom vele meg bírom meg van Young mezem, de egy ilyen szituban tuti nem adok neki igazat.
több mint 15 éve
Ki mondta, hogy nincs? Mindenkiben van, csak Fisher sajnos nem ismeri el, hogy benne is van, és ez nagy gond, mert így nem tud tanulni a hibáiból, mivel nem hajlandó tudomást venni róluk. Egyébként abban az évben amit gondolom felemlegetsz, 2008-ban, amikor liga elsők voltunk, ugyancsak sikerült neki segget csinálni a szájából, mivel megígérte VY-nek, hogy amint felépül Ő lesz ismét a kezdő. Ennek ellenére még a következő évben is csak nagy unszolásra tette be, amikor pedig Collins abszolút betlizett minden meccsen. De VY újonc évére is visszaemlékezhetünk. Amikor nagy hirtelen a mester bepánikolt és a nyakára hozta Collinst kezdőnek. VY akkor is csak úgy kapott lehetőséget, hogy Collins tök béna volt, egy csomó picket dobott, és jöttek a vereségek. Minden megmozdulásával azon volt, hogy keresztebe tegyen Youngnak, nagyon sokat lehetne a fentieken kívül is említeni, akár már idénről is. Pedig amikor igazán számítottak rá, Young mindig meghálálta a bizalmat, és több esetben is megmentette a mester seggét. Elég csak a 2006-os, vagy a tavalyi évet említeni. Egyébként a 2008-as csapatot szerintem még kis túlzással Grossman is elmenedzselgette volna, mint ahogy meg is tette, a hasonló védelmű Chicagoval. Pedig sokkal rosszabb QB, mint Collins.Hát volt idő, amikor VY nélkül is jöttek a passzok és nyertünk. Az nem a múlt évezredben volt... Csak azt nem értem, miért nem lehet elképzelni, hogy Youngban is lehet hiba?Szépen oltja VY Fishert, kíváncsi vagyok mikor rakjátok ki.Remélem minél előbb kirakjuk..... Fishert... 😛
pakesz: Biztos nem VY lesz a kezdő, összeveszett csúnyán Fisherrel, aki lenyilatkozta, hogy ha egészséges akkor se ő kezd.tenorx
Én a kettő közül egyszerűen tudnék választani. Ha VY játszik akkor nyerünk, jönnek a passzok. Ezzel szemben Fisher mit tud felmutatni. Egy csoda védelmet három év alatt szétvert, ahelyett, hogy rendbe hozta volna a CB squadot. A futójátékunk is tökéletes thunder and lightning volt, az sem volt neki elég jó. És ne jöjjön senki nekem azzal, hogy a múlt évezredben bezzeg jó volt, meg ilyenek, mert ezt egy olyan világ, ahol most kell jól teljesíteni, nem 10 évvel ezelött, vagy akár hárommal...egozo
Amúgy szerintem meg ne rakjunk ki senkit, azt szeretném, ha a héten nagy összeborulás lenne.Nandito
A hasonló kedves hozzászólások miatt írtam azt az előző hozzászólásomba, hogy "vagy akár hárommal". Olvasd el. Kérlek!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Látom van benned nem kevés optimizmus! 😊 Nem lesz mivel Fisher bácsi egy vaskalapos hülye fasz! Esetleg akkor lesz itt valami ha a Bud vénember a sarkára áll és kib....a innen a már úgy is elég rég óta itt tanyázó Head Coach-unkat!Hát volt idő, amikor VY nélkül is jöttek a passzok és nyertünk. Az nem a múlt évezredben volt... Csak azt nem értem, miért nem lehet elképzelni, hogy Youngban is lehet hiba?Szépen oltja VY Fishert, kíváncsi vagyok mikor rakjátok ki.Remélem minél előbb kirakjuk..... Fishert... 😛
pakesz: Biztos nem VY lesz a kezdő, összeveszett csúnyán Fisherrel, aki lenyilatkozta, hogy ha egészséges akkor se ő kezd.tenorx
több mint 15 éve
Hát volt idő, amikor VY nélkül is jöttek a passzok és nyertünk. Az nem a múlt évezredben volt... Csak azt nem értem, miért nem lehet elképzelni, hogy Youngban is lehet hiba?Szépen oltja VY Fishert, kíváncsi vagyok mikor rakjátok ki.Remélem minél előbb kirakjuk..... Fishert... 😛
Amúgy szerintem meg ne rakjunk ki senkit, azt szeretném, ha a héten nagy összeborulás lenne.
Music City Miracle
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Ez így igaz és idézném is nektek azt a jó kis mondást, hogy szarból nem lehet várat építeni. Ez konkrétan a védelemre értem most, mert szerintem az offense és a spec. team jó.Szépen oltja VY Fishert, kíváncsi vagyok mikor rakjátok ki.Remélem minél előbb kirakjuk..... Fishert... 😛
több mint 15 éve
Szépen oltja VY Fishert, kíváncsi vagyok mikor rakjátok ki.Remélem minél előbb kirakjuk..... Fishert... 😛
Én a kettő közül egyszerűen tudnék választani. Ha VY játszik akkor nyerünk, jönnek a passzok. Ezzel szemben Fisher mit tud felmutatni. Egy csoda védelmet három év alatt szétvert, ahelyett, hogy rendbe hozta volna a CB squadot. A futójátékunk is tökéletes thunder and lightning volt, az sem volt neki elég jó. És ne jöjjön senki nekem azzal, hogy a múlt évezredben bezzeg jó volt, meg ilyenek, mert ezt egy olyan világ, ahol most kell jól teljesíteni, nem 10 évvel ezelött, vagy akár hárommal...
több mint 15 éve
Szépen oltja VY Fishert, kíváncsi vagyok mikor rakjátok ki.Ez leesett, hogy összeveszett Fisherrel, csak azért még is.... Érdekes lesz ez így :/ a picsába...
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 15 éve
Szépen oltja VY Fishert, kíváncsi vagyok mikor rakjátok ki.pakesz: Biztos nem VY lesz a kezdő, összeveszett csúnyán Fisherrel, aki lenyilatkozta, hogy ha egészséges akkor se ő kezd.
több mint 15 éve
Vince ujjával kapcsolatban lehet valamit tudni? Tud vele játszani hétvégén?Már ha ő lesz a kezdő, nagyon remélem,hogy ő lesz 😊 A lényeg, hogy a következő meccsre kell koncentrálni: "videózás", Ceciléknek összülni valamit átalakítani a védelmen, szent beszéd az öltözőben 😂 , rendezni a sorokat.
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 15 éve
mindenesetre nagyon érdekes lesz a mai nap Nashville-benA félreértések elkerülése végett jelzem, hogy én is maradok Titans drukker 😊Na, reméltem is, hogy maradsz Titans drukker, számomra az nem is volt kérdés! 😊 A szakmaiságba meg nem igazán merek vitatkozni, mert annyira nem értek az amerikai focihoz, inkább rajongó vagyok. Csak annyit jegyeznék meg, hogy szerintem a Skins ellen a védelem kicsit már jobban teljesített. Az amatőr hibák mellett egy TD-n tartottuk McNabbet, volt egy INT is, no meg pár sack. Gond a támadásokkal volt, meg Young sérülésével. Vele biztosan eljutottunk volna még egyszer FG-ig, s akkor most nincs balhé, nincs elkeseredettség. Persze lehet, hogy a siker csak "felületes kezelés" lett volna, és a következő meccsen omlott volna össze minden.
Young biztosan nem játszik már itt többet, mert Fishert nem fogják most elküldeni. Ezt a viszonyt pedig nem lehet már normalizálni. Úgyhogy erre a szezonra jelen állás szerint keresztet vethetünk, sajnos!rezső
Fisher és VY kapcsolatában az a meghatározó, hogy a tulaj akarta igazán az irányítót. Éppen ezért egyszerűen nem hiszem el, hogy Young nem irányít a hétvégén, főleg úgy, hogy Bud pár hete sokat költött a csapatra. Azt nem engedheti meg magának, de Fisher sem teheti meg, hogy az újoncot játszassa. Ha mégis megteszi, akkor valószínúleg Bud is carik sok mindre, vagy kockára teszi az állását - én az utóbbira szavazok.Nandito
több mint 15 éve
A félreértések elkerülése végett jelzem, hogy én is maradok Titans drukker 😊Na, reméltem is, hogy maradsz Titans drukker, számomra az nem is volt kérdés! 😊 A szakmaiságba meg nem igazán merek vitatkozni, mert annyira nem értek az amerikai focihoz, inkább rajongó vagyok. Csak annyit jegyeznék meg, hogy szerintem a Skins ellen a védelem kicsit már jobban teljesített. Az amatőr hibák mellett egy TD-n tartottuk McNabbet, volt egy INT is, no meg pár sack. Gond a támadásokkal volt, meg Young sérülésével. Vele biztosan eljutottunk volna még egyszer FG-ig, s akkor most nincs balhé, nincs elkeseredettség. Persze lehet, hogy a siker csak "felületes kezelés" lett volna, és a következő meccsen omlott volna össze minden.
Young biztosan nem játszik már itt többet, mert Fishert nem fogják most elküldeni. Ezt a viszonyt pedig nem lehet már normalizálni. Úgyhogy erre a szezonra jelen állás szerint keresztet vethetünk, sajnos!rezső
Fisher és VY kapcsolatában az a meghatározó, hogy a tulaj akarta igazán az irányítót. Éppen ezért egyszerűen nem hiszem el, hogy Young nem irányít a hétvégén, főleg úgy, hogy Bud pár hete sokat költött a csapatra. Azt nem engedheti meg magának, de Fisher sem teheti meg, hogy az újoncot játszassa. Ha mégis megteszi, akkor valószínúleg Bud is carik sok mindre, vagy kockára teszi az állását - én az utóbbira szavazok.
Music City Miracle
több mint 15 éve
A félreértések elkerülése végett jelzem, hogy én is maradok Titans drukker 😊 Young biztosan nem játszik már itt többet, mert Fishert nem fogják most elküldeni. Ezt a viszonyt pedig nem lehet már normalizálni. Úgyhogy erre a szezonra jelen állás szerint keresztet vethetünk, sajnos!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Háát ezek a történetek amit előttem leírtatok engem is elkeserítenek. Én mindenkinek egy kicsi igazat adnék. Magam részéről meg annyit mondanék, hogy nemtudom hova lett a szezon elei védelmünk? Ha azt akkor tudták akkor most miért nem?? Ki érti ezt? Valami motivációs probléma lehet a háttérben, meghát szerintem a védelem kapitánya. Tulloch-nak a védelem vezérének mutatnia kellene már valamit vagy nemtudom lehet tényleg csak a tackle-et tudja gyűjteni. Mindenesetre ezzel az LB sorral valamit kezdeni kéne, mert nem jó. Meg amit folyamatosan írok, a harmadik downok elleni védekezés az kritikán aluli.A támadósor szerintem jó lenne csakhát ezek a viták nem kénének. VY kellene állandó kezdőnek CJ-nek egy jobb csere is elkéne. Csatlakozok a Blount elküldését sajnálók klubjához, ő jó lett volna azért. A WR sor jó lenne Brittel, TE semmi baj. Itt a legnagyobb baj amit már mióta mondogatok, csak egyes embereknek ez nem tetszett, az Dinger papa. Mien play-eket mer hívni egy újoncnak, bakker? És csodálkozunk, hogy miért incomplate a passz?
Fisher tetteibe meg nem kell logikát keresni egyszerűen csak teszi azt amit jónak lát és jónak hisz és ez nagy hiba. Ahogy öregszik úgy lesz egyre hülyébb.
Én sem látom a kiutat nagyon ebből már, pedig az eleje tényleg jól indult jöttek a passzok igaz a futások nem annyira, de az mind1, jó volt a védelem simán saccoltam egy csoport győzelmet. Most már nem tudom mit tippeljek. Valamit remélem intézkednek majd és talán elcsípjük a PO-t. Én drukkolok a csapatnak, mert én mindig is ezt tettem. Titans4ever!!!!
több mint 15 éve
Nagyszerűen megoldottuk megint ezt a meccset......szétbasz az ideg... Nem igaz, hogy sorozatban ilyeneket hogy 3&16, 3&11, 3&7 nem tudjuk kivédekezni!!!! TE ellen megint egy rakat szar volt a védekezésünk. Mi kellett volna még?? kb 10 ember lesérült a skinsből, a meccs végén kihagyták a FG-t , majd a hosszabításban mi kezdhettünk... Persze sikerült ezt is elbaszni 😕 Ezt már csak tetőzte az a 3 szabálytalanság a végére.... tiszta amatőr hiba, minek kellett ezt, ráadásul egymás után. Felesleges számolgatni, ha így folytatjuk egy olyan csapat mint a Colts szarrá fog passzolni, ha meg még ezek a hibák párosulnak hozzá....pakeszJa még ennyit, hogy pozitívum Hayes,Nate játéka, talán 😊 A többiről a vélemény marad... :/
több mint 15 éve
Nem haragszom természetesen, másrészről pedig nyilván nem így voltam vele, de ami az utóbbi hetekben történik azt nagyon nehéz megemészteni. Nézed a csapatot, és csak széttárod a kezed, a védelem átjáróház, ugyanazok a problémák minden meccsen, noha Fisher szerint pl a 3rd down-védekezés a bye weeken javítható, kipihenik magukat a srácok, és OK lesz. erre nem hogy OK nem lett, hanem egyre rosszabbnak tűnik.Még egy dolgot, nyilván tisztába vagyok vele, hogy Youngnak nem kellett volna a nézőtérre dobnia a cuccát és felelőtlenül elrohannia. Az is egyértelműnek tűnik, hogy ezért a fegyelemsértésért ki kell tenni. De. A legnagyobb probléma Fisher már évek óta, az öregnek év végén el kell tőle köszönni, nincs mese. Ezt a Titanst nagyon nehéz szeretni, vagy akár drukkolni érte. Kiábrándító!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!rezsőNe haragudj Rezső, de ez kicsit azért erős volt... Gondolom, amikor 5-2-vel álltunk, akkor nem voltál vele úgy, hogy "nagyon nehéz szeretni" ezt a Titanst. Meg a legnagyobb probléma Fisher évek óta? Két éve ligaelső volt a csapat, majd a PO-ban csak két játékos hülyesége miatt nem jutottunk a konferencia döntőbe. Abban az összességében szép eredményben biztosan nem volt szerepe.
Én is elkeseredtem a tegnapi vereség miatt, meg a VY balhé miatt, de akkor is a csapatunkról van szó, ami igenis szép szezonkezdetet produkált - a tavalyi 0-6 tükrében meg pláne. Az alapok szerintem igenis jók, ha mindenki félreteszi a sérelmeit, ha mindenki kicsit jobban figyel, akkor bőven lehet még pozitív mérlege az idénynek. Persze tudom, VY és Fisher nem egyezik, de azért nem egyszer sikerült elrendezni kettejük ügyét - én bízom benne, most is ez fog történni.Nandito
A támadójáték meg egyszerűen nem tud működni, ha minden félidőben más játszik qb-t. S persze most lehet jönni a sérülésekkel, meg Young hozzáállásával, meg sok mindennel, de azért én mégis azt gondolom, hogy ha Fisher nem Younggal szemben akarja állandóan az erejét fitogtatatni, s "na, ki itt a főnök?"-ösdit játszani akkor beljebb lennénk. A Steelers ellen lekapta, pedig nem lett volna szabad, az ember a kezdőjével nem csinál ilyet, aztán a Dolphins ellen nem rakta kezdőbe, pedig a látottak alapján Collins akkori szerepeltetése a szezon egyik legnagyobb hibája volt (pedig volt eddig bőven), most meg inkább játszatja ezt a szerencsétlen Smith-t a végén, annak ellenére, hogy Young ott állt és egyértelműen láttszott rajta, hogy vissza akar menni.
Két meccs ment el ezen.
Az persze külön megérne egy misét, ahogy Heimerdinger a playeket hívja, borzasztó. Tegnap, amiket Smith-nek hívott, hát...., azért erősen megkérdőjelezik a képességeit néha.
És mostantól jön az új korszak, Rusty lesz a mi kezdőnk 😂 eg majd visszahívjuk Simmst backupnak 😂 - Sok szerencsét kívánok magunknak!!!
több mint 15 éve
Még egy dolgot, nyilván tisztába vagyok vele, hogy Youngnak nem kellett volna a nézőtérre dobnia a cuccát és felelőtlenül elrohannia. Az is egyértelműnek tűnik, hogy ezért a fegyelemsértésért ki kell tenni. De. A legnagyobb probléma Fisher már évek óta, az öregnek év végén el kell tőle köszönni, nincs mese. Ezt a Titanst nagyon nehéz szeretni, vagy akár drukkolni érte. Kiábrándító!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!rezsőNe haragudj Rezső, de ez kicsit azért erős volt... Gondolom, amikor 5-2-vel álltunk, akkor nem voltál vele úgy, hogy "nagyon nehéz szeretni" ezt a Titanst. Meg a legnagyobb probléma Fisher évek óta? Két éve ligaelső volt a csapat, majd a PO-ban csak két játékos hülyesége miatt nem jutottunk a konferencia döntőbe. Abban az összességében szép eredményben biztosan nem volt szerepe.
Én is elkeseredtem a tegnapi vereség miatt, meg a VY balhé miatt, de akkor is a csapatunkról van szó, ami igenis szép szezonkezdetet produkált - a tavalyi 0-6 tükrében meg pláne. Az alapok szerintem igenis jók, ha mindenki félreteszi a sérelmeit, ha mindenki kicsit jobban figyel, akkor bőven lehet még pozitív mérlege az idénynek. Persze tudom, VY és Fisher nem egyezik, de azért nem egyszer sikerült elrendezni kettejük ügyét - én bízom benne, most is ez fog történni.
Music City Miracle