A funkció használatához be kell lépni!
Tennessee Titans
20 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
bár, gondolom olvastátok; nekem ez a legtanulságosabb a hétvégébőlHáát én sem értem a tanulságot. Mi is lenne az?? Titans kifejtenéd, hogy konkrétan mire is gondoltál?
Fisher said the entire team—except the defense—had a bad day against Pittsburgh. The coaches probably had too much in the game plan, asking too much of the offense against the Steelers’ defense. Fisher defended even that, saying the extensive game plan reflected how far Young’s come in his fifth NFL season.
én kiváncsi lennék, hogy te milyen tanulságot szűrtél le ebből a mondatból, mert nekem ez egyszerűen k..va nagy baromságnak tűnik - nem értem, mi is volt az a túl sokrezső
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Collins mehetne inkább, kb egyszinten vannak most Kolbbal.😀xd Young-ot felejtsétek el nem megy sehova!!Adjátok át nekünk Philly-be cserébe megy Kolb 😊dandebár, gondolom olvastátok; nekem ez a legtanulságosabb a hétvégébőlEz így van. Szóval nem értjük az egészet amit Fisher művelt VY-vel.NOrbyyyyy
Fisher said the entire team—except the defense—had a bad day against Pittsburgh. The coaches probably had too much in the game plan, asking too much of the offense against the Steelers’ defense. Fisher defended even that, saying the extensive game plan reflected how far Young’s come in his fifth NFL season.
http://sports.yahoo.com/nfl/news?slug=ap-titans-offense
Egyébként meg nem kéne baktatni egymást, szerintem mindenkinek elég rosszul esett a hétvége. De azért az is tény, hogy VY egyetlen passza volt incomplete, a többit mindet elkapta valaki... :rolleyes:Titans
több mint 14 éve
Természetesen mindenki "megfejtését" örömmel olvasom 😊Sorry 😊egozoNem tudom, ki az a "te" akinek tanulságot kell levonni, de ha megnyugtat, én sem tudtam értelmezni. Szerintem a támadó sémánk annyira le volt butítva, hogy az már fájt. Egy ilyen szintű védelem ellen ez egyszerűen nem engedhető meg, főleg ilyen mobilis irányítóval.Titans másolta be korábban ezt a zseniális Fisher-idézetet, s írta, hogy neki ez volt a legtanulságosabb, ezért kérdeztem, hogy mi is volt a tanulságrezső
VY meg nem megy sehová 😀egozo
több mint 14 éve
Sorry 😊Titans másolta be korábban ezt a zseniális Fisher-idézetet, s írta, hogy neki ez volt a legtanulságosabb, ezért kérdeztem, hogy mi is volt a tanulságrezsőbár, gondolom olvastátok; nekem ez a legtanulságosabb a hétvégébőlNem tudom, ki az a "te" akinek tanulságot kell levonni, de ha megnyugtat, én sem tudtam értelmezni. Szerintem a támadó sémánk annyira le volt butítva, hogy az már fájt. Egy ilyen szintű védelem ellen ez egyszerűen nem engedhető meg, főleg ilyen mobilis irányítóval.
én kiváncsi lennék, hogy te milyen tanulságot szűrtél le ebből a mondatból, mert nekem ez egyszerűen k..va nagy baromságnak tűnik - nem értem, mi is volt az a túl sokrezső
több mint 14 éve
Titans másolta be korábban ezt a zseniális Fisher-idézetet, s írta, hogy neki ez volt a legtanulságosabb, ezért kérdeztem, hogy mi is volt a tanulságbár, gondolom olvastátok; nekem ez a legtanulságosabb a hétvégébőlNem tudom, ki az a "te" akinek tanulságot kell levonni, de ha megnyugtat, én sem tudtam értelmezni. Szerintem a támadó sémánk annyira le volt butítva, hogy az már fájt. Egy ilyen szintű védelem ellen ez egyszerűen nem engedhető meg, főleg ilyen mobilis irányítóval.
több mint 14 éve
Spoonban azért reménykedtem, de Babinból csak egy jó csere playert néztem ki. Örülök, hogy egyenlőre megcáfol. 😊
több mint 14 éve
bár, gondolom olvastátok; nekem ez a legtanulságosabb a hétvégébőlNem tudom, ki az a "te" akinek tanulságot kell levonni, de ha megnyugtat, én sem tudtam értelmezni. Szerintem a támadó sémánk annyira le volt butítva, hogy az már fájt. Egy ilyen szintű védelem ellen ez egyszerűen nem engedhető meg, főleg ilyen mobilis irányítóval.
VY meg nem megy sehová 😀
több mint 14 éve
nagyon nem örülnék, ha Youngot más csapat mezébe látnám játszaniAdjátok át nekünk Philly-be cserébe megy Kolb 😊dandebár, gondolom olvastátok; nekem ez a legtanulságosabb a hétvégébőlEz így van. Szóval nem értjük az egészet amit Fisher művelt VY-vel.NOrbyyyyy
Egyébként meg nem kéne baktatni egymást, szerintem mindenkinek elég rosszul esett a hétvége. De azért az is tény, hogy VY egyetlen passza volt incomplete, a többit mindet elkapta valaki... :rolleyes:Titans
több mint 14 éve
bár, gondolom olvastátok; nekem ez a legtanulságosabb a hétvégébőlFisher said the entire team—except the defense—had a bad day against Pittsburgh. The coaches probably had too much in the game plan, asking too much of the offense against the Steelers’ defense. Fisher defended even that, saying the extensive game plan reflected how far Young’s come in his fifth NFL season.
én kiváncsi lennék, hogy te milyen tanulságot szűrtél le ebből a mondatból, mert nekem ez egyszerűen k..va nagy baromságnak tűnik - nem értem, mi is volt az a túl sok
több mint 14 éve
Adjátok át nekünk Philly-be cserébe megy Kolb 😊bár, gondolom olvastátok; nekem ez a legtanulságosabb a hétvégébőlEz így van. Szóval nem értjük az egészet amit Fisher művelt VY-vel.NOrbyyyyy
több mint 14 éve
Nem egymás baxtatásáról van szó, ez nem csak nálunk téma, hanem arrafelé is. Az NFL Networkon nagyon érdekes beszélgetést folytatott Sanders, Mariucci, Irwin és Charles a Young-Collins kérdésről, és azt kell mondjam, hogy a többség egyértelműen azt mondta, hogy ha ő az első számú irányító, akkor bizony nem szabad lett volna lehozni. Sanders többször kihangsúlyozta, hogy Fisher azzal az ember csinálta ezt, aki eddig kétszer mentette meg őt a kirúgástól.bár, gondolom olvastátok; nekem ez a legtanulságosabb a hétvégébőlEz így van. Szóval nem értjük az egészet amit Fisher művelt VY-vel.NOrbyyyyy
Itt egyértelműen a bizalom a probléma.
- na de hogy valami másról, jó dologról is ejtsünk néhány szót, halkan jegyezzük meg, hogy a védelembe hozott két FA elég meggyőző eddig, Babin és Spoon is 2 mecs/2 sack többek között... 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
bár, gondolom olvastátok; nekem ez a legtanulságosabb a hétvégébőlEz így van. Szóval nem értjük az egészet amit Fisher művelt VY-vel.
több mint 14 éve
bár, gondolom olvastátok; nekem ez a legtanulságosabb a hétvégébőlFisher said the entire team—except the defense—had a bad day against Pittsburgh. The coaches probably had too much in the game plan, asking too much of the offense against the Steelers’ defense. Fisher defended even that, saying the extensive game plan reflected how far Young’s come in his fifth NFL season.
Egyébként meg nem kéne baktatni egymást, szerintem mindenkinek elég rosszul esett a hétvége. De azért az is tény, hogy VY egyetlen passza volt incomplete, a többit mindet elkapta valaki... :rolleyes:

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Abban az időben én is favorizáltam Collinst, de minden sorozat egyszer megszakad és jön egy újabb. Ez lehet negatív vagy pozitív irányú és Collins-nak tavaly ez negatív volt pedig kapott bőven esélyt és nem élt vele. VY-nek elég csak egyszer szarúl játszani és máris a padon találja magát Fishernél. Ideje lenne már megadni a teljes bizalmat a franchise irányítónknak. VY tudott változni a csapat hasznára, Head Coach bácsi eddig még nem nagyon. Meghát szerintem az edzői gárdában van egy gyenge pont, az offensive cordinator-unk méghozzá. Hihetetlen gyenge playbook-kal állt elő, ráférne a vérfrissítés az a posztra.Én örülök neki, hogy bocsánatot kért. Nem azért mert szükségem van rá, hanem szerintem ez azt mutatja, hogy belátta, nagyon rosszul játszott. Hisztizhetne is, de nem teszi, hanem jobbat ígér. Dicséretes. Egyébként Collins-t megvédeném. Két éve lettem Titans-fan, mikor remekül irányított - akkor ha a szerencse nem kerüli el a csapatot, akkor tuti SB-t játszunk. Tudom, nem vállalta túl magát - se kockázatos, se hosszú passzok -, de azt a taktikát VY nem tudta volna úgy játszani, ahogy ő tette. Utána még szép, hogy kapott hat meccset a következő szezonban.VY a twittwrén bocsánatot kért minden Titans és Young fantól, és megpróbál még jobb lenni.szerintem erre nincs szükség - legalábbis tőlem nem kellett volna, de azért jól esik 😊
A D eddig tényleg minden képzeletet felülmult. Most azonban egy kicsivel jobb pass offensek jönnek. Remélem továbbra is ehhez hasonló lesz a teljesítmény, mert akkor a Steelerséhez mérve jóval gyengébb defensek ellen lehet esélyünk. Egyébként kicsit kevesebb.egozo
egyébként az sokkal jobban tetszett, amikor a meccs után azt mondta, hogy hamarosan fogunk mi még velük találkozni, s akkor majd más lesz 😀rezső
Más. Grat a jubilánsoknak! 😀 Mikor lesz nekem száz... 😕Nandito
több mint 14 éve
Én örülök neki, hogy bocsánatot kért. Nem azért mert szükségem van rá, hanem szerintem ez azt mutatja, hogy belátta, nagyon rosszul játszott. Hisztizhetne is, de nem teszi, hanem jobbat ígér. Dicséretes. Egyébként Collins-t megvédeném. Két éve lettem Titans-fan, mikor remekül irányított - akkor ha a szerencse nem kerüli el a csapatot, akkor tuti SB-t játszunk. Tudom, nem vállalta túl magát - se kockázatos, se hosszú passzok -, de azt a taktikát VY nem tudta volna úgy játszani, ahogy ő tette. Utána még szép, hogy kapott hat meccset a következő szezonban.VY a twittwrén bocsánatot kért minden Titans és Young fantól, és megpróbál még jobb lenni.szerintem erre nincs szükség - legalábbis tőlem nem kellett volna, de azért jól esik 😊
A D eddig tényleg minden képzeletet felülmult. Most azonban egy kicsivel jobb pass offensek jönnek. Remélem továbbra is ehhez hasonló lesz a teljesítmény, mert akkor a Steelerséhez mérve jóval gyengébb defensek ellen lehet esélyünk. Egyébként kicsit kevesebb.egozo
egyébként az sokkal jobban tetszett, amikor a meccs után azt mondta, hogy hamarosan fogunk mi még velük találkozni, s akkor majd más lesz 😀rezső
Más. Grat a jubilánsoknak! 😀 Mikor lesz nekem száz... 😕
Music City Miracle

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
áhh ne haragudj. neked is grat. 😀 😀Látom az én 100.-om már senkit sem izgatott - szomorú vagyok: 😊rezsőKöszkösz 😀 Neked is a 600-hoz 😀NOrbyyyyy😀egozo
több mint 14 éve
VY a twittwrén bocsánatot kért minden Titans és Young fantól, és megpróbál még jobb lenni.szerintem erre nincs szükség - legalábbis tőlem nem kellett volna, de azért jól esik 😊
egyébként az sokkal jobban tetszett, amikor a meccs után azt mondta, hogy hamarosan fogunk mi még velük találkozni, s akkor majd más lesz 😀
több mint 14 éve
VY a twittwrén bocsánatot kért minden Titans és Young fantól, és megpróbál még jobb lenni. A D eddig tényleg minden képzeletet felülmult. Most azonban egy kicsivel jobb pass offensek jönnek. Remélem továbbra is ehhez hasonló lesz a teljesítmény, mert akkor a Steelerséhez mérve jóval gyengébb defensek ellen lehet esélyünk. Egyébként kicsit kevesebb.
több mint 14 éve
Nagy gáz tényleg nem történt alap esetben. A nagy kérdés ott dől el, amiről mi semmit nem tudhatunk: az a bizonyos sokat emlegetett bizalom kinyilvánítása megtörténik-e valójában. Mondja-e Fisher Vince-nek, hogy figyi öreg, semmi probléma nincs, egy rossz meccs, te vagy, aki kell nekünk, csináld a dolgod tovább nyugodtan, tudom, hogy jól fogod!!! - a baj, hogy én arra tippelek, ilyen, vagy ehhez hasonló párpeszédre nem kerül sorEz tény, hogy Collins is elvesztette a labdát, nem vitatom, ő se volt jó. De felesleges lett volna Youngot kitenni további labdavesztéseknek és olyan sackeknek, mint amit kapott.Fischer a Titans ikonja, Vince Young (még) nem az, mert nem bizonyított még annyit, mint Fischer... Amit mondtam, azt nem Steelers szurkolóként mondtam, mert nekünk rosszabb volt, hogy egy fejben friss QB jött be. Ha Vince marad, az még jópár pick és fumble lett volna látva a teljesítményét.SoldadosÍgy is volt - mint már írtam - két fumbli, egy pick, meg egy grunding. A külömbség az, hogy a fejben friss QB ezeket egy negyed alatt hozta össze, míg a lesajnált VY 3 negyed alatt. 😀 Ikonok itt nálunk jönnek mennek mostanában, 😀 nem kell nagyobbat említeni Bullucknál. Ha menni kell, hát menni kell. 😉 Pedig Ő legalább annyit letett az asztalra mint Fisher.egozo
Bulluck kiöregedett, míg mondjuk a HC pozícióból nem nagyon lehet kiöregedni, tehát nem ugyanaz a kávéház.
De a lényeg, hogy nem történt semmi gáz, jó csapat a Titans, menni kell tovább, ezt a meccset pedig el kell felejteni és sztem Vincynek is könnyebb lesz 3 TO-val felejteni, mint mondjuk 6-tal.Soldados
több mint 14 éve
Nem az a lényeg, ki ikon, és ki nem, hanem az, hogy működjön jól a csapat minden szempontból, s ha velük egyszerre nem tud, akkor valamit tenni kell.Így is volt - mint már írtam - két fumbli, egy pick, meg egy grunding. A külömbség az, hogy a fejben friss QB ezeket egy negyed alatt hozta össze, míg a lesajnált VY 3 negyed alatt. 😀 Ikonok itt nálunk jönnek mennek mostanában, 😀 nem kell nagyobbat említeni Bullucknál. Ha menni kell, hát menni kell. 😉 Pedig Ő legalább annyit letett az asztalra mint Fisher.egozoNekem lenne egy ötletem, hogy ki legyen az, aki mostanában csak a nevéből él. És egyik rossz döntést hozza a másik után.egozoFischer a Titans ikonja, Vince Young (még) nem az, mert nem bizonyított még annyit, mint Fischer... Amit mondtam, azt nem Steelers szurkolóként mondtam, mert nekünk rosszabb volt, hogy egy fejben friss QB jött be. Ha Vince marad, az még jópár pick és fumble lett volna látva a teljesítményét.Soldados
több mint 14 éve
Ez tény, hogy Collins is elvesztette a labdát, nem vitatom, ő se volt jó. De felesleges lett volna Youngot kitenni további labdavesztéseknek és olyan sackeknek, mint amit kapott.Így is volt - mint már írtam - két fumbli, egy pick, meg egy grunding. A külömbség az, hogy a fejben friss QB ezeket egy negyed alatt hozta össze, míg a lesajnált VY 3 negyed alatt. 😀 Ikonok itt nálunk jönnek mennek mostanában, 😀 nem kell nagyobbat említeni Bullucknál. Ha menni kell, hát menni kell. 😉 Pedig Ő legalább annyit letett az asztalra mint Fisher.egozoNekem lenne egy ötletem, hogy ki legyen az, aki mostanában csak a nevéből él. És egyik rossz döntést hozza a másik után.egozoFischer a Titans ikonja, Vince Young (még) nem az, mert nem bizonyított még annyit, mint Fischer... Amit mondtam, azt nem Steelers szurkolóként mondtam, mert nekünk rosszabb volt, hogy egy fejben friss QB jött be. Ha Vince marad, az még jópár pick és fumble lett volna látva a teljesítményét.Soldados
Bulluck kiöregedett, míg mondjuk a HC pozícióból nem nagyon lehet kiöregedni, tehát nem ugyanaz a kávéház.
De a lényeg, hogy nem történt semmi gáz, jó csapat a Titans, menni kell tovább, ezt a meccset pedig el kell felejteni és sztem Vincynek is könnyebb lesz 3 TO-val felejteni, mint mondjuk 6-tal.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Háromszoros hurrrráá Rezsőnek. Isten éltessen soká, itt a topicon. Is 😀Látom az én 100.-om már senkit sem izgatott - szomorú vagyok: 😊rezsőKöszkösz 😀 Neked is a 600-hoz 😀NOrbyyyyy😀egozo
több mint 14 éve
Így is volt - mint már írtam - két fumbli, egy pick, meg egy grunding. A külömbség az, hogy a fejben friss QB ezeket egy negyed alatt hozta össze, míg a lesajnált VY 3 negyed alatt. 😀 Ikonok itt nálunk jönnek mennek mostanában, 😀 nem kell nagyobbat említeni Bullucknál. Ha menni kell, hát menni kell. 😉 Pedig Ő legalább annyit letett az asztalra mint Fisher.Fischer a Titans ikonja, Vince Young (még) nem az, mert nem bizonyított még annyit, mint Fischer... Amit mondtam, azt nem Steelers szurkolóként mondtam, mert nekünk rosszabb volt, hogy egy fejben friss QB jött be. Ha Vince marad, az még jópár pick és fumble lett volna látva a teljesítményét.SoldadosValakinek az év végén el kell innen mennie kettejük közülrezsőNekem lenne egy ötletem, hogy ki legyen az, aki mostanában csak a nevéből él. És egyik rossz döntést hozza a másik után.egozo
több mint 14 éve
Látom az én 100.-om már senkit sem izgatott - szomorú vagyok: 😊😀egozoGratula 😊egozoKöszkösz 😀 Neked is a 600-hoz 😀NOrbyyyyy
több mint 14 éve
😀Köszkösz 😀 Neked is a 600-hoz 😀NOrbyyyyyEz a 200. hozzászólásom! 😀 Be Happy!! 😂 😂NOrbyyyyyGratula 😊egozo