Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Tennessee Titans

20 feliratkozó

több mint 15 éve
egozo Tennessee Titans 669 — Titans fan
A védelem ok, csak Moutont nem kéne a csapat közelébe engedni, ha nem az ST van fent. Griff sajnos kicsit szürkébb volt mint eddig, és Cortland sem azt hozta, amit vártunk tőle, valami nincs rendben vele... A fal zseniális, az LB-k, jók voltak. Tulluch egyre jobban felnő a feladathoz.
Marianival végre van visszahordonk.
VY és CJ, vagyis a passz és a futás szépen arányban volt egymással. Kicsit sajnálom, hogy Youngból egyre jobban zseb QB-t akarnak csainálni. Mégha van területe, akkor sem mer elindulni, mintha minden futott yardért bünti járna az edzőktől. Velasco a kezdeti idegessége után hozta magát, annyira, hogy a végén - Amano sérülése után - már centert játszott. Jól. Durand volt a LG. Természetesen a szakértők ebből semmit nem vettek észre. 😉
Összegezve, a győzelmet nem kell megmagyarázni, és az első félidő vége és a második elejét kivéve sokkal jobbak voltunk. Megérdemelt győzelem. Jó előjelekkel megyünk Jacksonville-be.
több mint 15 éve
:/
Én sem vagyok perfekt, de attól még néha jobb hang nélkül, mint magyarul. 😉egozo
Teljesen egyetértek, de ha már van tv-s közvetítés azt ki kell használni, mert a netes adás nem mindig folyamatos, mert akad vagy a link nem jó ienek.NOrbyyyyy
Na és reménykedjünk, hogy azt fogjuk hallani magyarul, hogy : Young, micsoda passz, TD!!!! vagy : elképesztő elkapás ,Britt 😊 na és még........ Babin , micsoda sack 😀 Reméljük Ricsi ilyeneket fog mondani 😛 😊pakesz
Te rendezted a műsort? Pont ilyeneket mondott 😀 És a végén azt mondta, Young jobban játszott, mint Romo. Nagyot nőtt a szememben!!!! Nem úgy a jólfésültke mellette, akinek egy 3 intes QB jobb, mint aki solid teljesítményt nyújt. Az ürge "nagy" szakértő, ennyi erővel inkáb innen kéne valakit beültetni. Azt mondja, hogy mekkora mák volt az első TD, és a Dallasnak meg a hosszú, az tudatos játék. Hát végül is, csak Mouton és Griffin együttes hibája kellett, hogy pick helyett TD legyen. Az az ürge nagyon unszimpatikus volt... 😉
több mint 15 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Külön örülök Verner INT-jének és a 9 tkl-s is jó eredmény szép teljesítmény!

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 15 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Na ennek a meccsnek most nagyon örülök!
Jólvan srácok

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 15 éve
tenorx 14 204 — fő libsi
Gratula!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
hátha vki nem a honlapon nézi.

TENNESSEE TITANS INACTIVES
#11 QB Rusty Smith (3rd QB)
#12 WR Justin Gage
#30 CB Jason McCourty
#32 S Robert Johnson
#53 LB Rennie Curran
#64 G Leroy Harris
#66 T Mike Otto
#94 DT Sen'Derrick Marks

Lineup Changes
#18 Kenny Britt starts at WR in place of #12 Justin Gage
#61 Fernando Velasco starts at LG in place of #64 Leroy Harris
#51 Gerald McRath starts at OLB in place of #52 Jamie Winborn (released)

DALLAS COWBOYS INACTIVES
#7 QB Stephen McGee (3rd QB)
#36 S Michael Hamlin
#44 FB Chris Gronkowski
#59 LB Brandon Williams
#67 C Phil Costa
#76 T Sam Young
#79 T Robert Brewster
#95 DE Sean LissemoreTitans
Csak reménykedhetünk, hogy Velasco megállja majd a helyét, Britt-ben is látok kételyeket, McRath-ban viszont nagyon bízom remélem nagyon állat lesz a meccsen!
több mint 15 éve
Titans Tennessee Titans 676 — Tennessee fan
hátha vki nem a honlapon nézi.

TENNESSEE TITANS INACTIVES
#11 QB Rusty Smith (3rd QB)
#12 WR Justin Gage
#30 CB Jason McCourty
#32 S Robert Johnson
#53 LB Rennie Curran
#64 G Leroy Harris
#66 T Mike Otto
#94 DT Sen'Derrick Marks

Lineup Changes
#18 Kenny Britt starts at WR in place of #12 Justin Gage
#61 Fernando Velasco starts at LG in place of #64 Leroy Harris
#51 Gerald McRath starts at OLB in place of #52 Jamie Winborn (released)

DALLAS COWBOYS INACTIVES
#7 QB Stephen McGee (3rd QB)
#36 S Michael Hamlin
#44 FB Chris Gronkowski
#59 LB Brandon Williams
#67 C Phil Costa
#76 T Sam Young
#79 T Robert Brewster
#95 DE Sean Lissemore

több mint 15 éve
Nandito Tennessee Titans 3 369 — Titans fan
Én sem vagyok perfekt, de attól még néha jobb hang nélkül, mint magyarul. 😉egozo
Teljesen egyetértek, de ha már van tv-s közvetítés azt ki kell használni, mert a netes adás nem mindig folyamatos, mert akad vagy a link nem jó ienek.NOrbyyyyy
Na és reménykedjünk, hogy azt fogjuk hallani magyarul, hogy : Young, micsoda passz, TD!!!! vagy : elképesztő elkapás ,Britt 😊 na és még........ Babin , micsoda sack 😀 Reméljük Ricsi ilyeneket fog mondani 😛 😊pakesz
Úgy legyen, ezt mind sorjában hallani akarom (vagyis akarjuk)! 😀 Egyébként a némítás jó módszer, de azt se szeretem, hogy az amcsik rengeteget reklámoznak. A Sport tévén csak a szünetekben van reklám. 😛 Amúgy a felvezetés már 21.45-kor elkezdődik. Go Titans!

Music City Miracle
több mint 15 éve
pakesz Tennessee Titans 1 549 — Titans fan
Egyszer már írtam, de hátha akkor valaki nem olvasta: a Sport2 tévé 22.15-től élőben adja a meccsünket. Angolból nem vagyok túl jó, ezért jobban szeretem Ricsiék közvetítéseit, ha még olykor hülyeséget is mondanak! 😊Nandito
Na és reménykedjünk, hogy azt fogjuk hallani magyarul, hogy : Young, micsoda passz, TD!!!! vagy : elképesztő elkapás ,Britt 😊 na és még........ Babin , micsoda sack 😀 Reméljük Ricsi ilyeneket fog mondani 😛 😊

Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Egyszer már írtam, de hátha akkor valaki nem olvasta: a Sport2 tévé 22.15-től élőben adja a meccsünket. Angolból nem vagyok túl jó, ezért jobban szeretem Ricsiék közvetítéseit, ha még olykor hülyeséget is mondanak! 😊Nandito
Teljesen egyetértek, de ha már van tv-s közvetítés azt ki kell használni, mert a netes adás nem mindig folyamatos, mert akad vagy a link nem jó ienek.
több mint 15 éve
Én sem vagyok perfekt, de attól még néha jobb hang nélkül, mint magyarul. 😉
több mint 15 éve
Nandito Tennessee Titans 3 369 — Titans fan
Egyszer már írtam, de hátha akkor valaki nem olvasta: a Sport2 tévé 22.15-től élőben adja a meccsünket. Angolból nem vagyok túl jó, ezért jobban szeretem Ricsiék közvetítéseit, ha még olykor hülyeséget is mondanak! 😊

Music City Miracle
több mint 15 éve
pakesz Tennessee Titans 1 549 — Titans fan
Remélem Babin kioszt legalább 2 sacket Romonak.... 😛 hátha kicsit elmegy a kedve. 😀

Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 15 éve
Nem vagyok Dallas-fan,de szerintem ma sem lesz jó estéje a Titans-nak😕gaaljoci71
DE 😀
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Nem vagyok Dallas-fan,de szerintem ma sem lesz jó estéje a Titans-nak😕
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Ismét egy érdekes megoldás: Jamie Winborn-t vágtuk ki. Eddig kezdő, most meg cut. Ha már LB, akkor miért nem Allred pl? Még a pénze sem volt sok, 755ezer. Nem étem, magyarázzátok meg... :mad:egozo
Erre nincs magyarázat. Ez megint a Fisher coach team egy értehetlen lépése. 😀
több mint 15 éve
Ismét egy érdekes megoldás: Jamie Winborn-t vágtuk ki. Eddig kezdő, most meg cut. Ha már LB, akkor miért nem Allred pl? Még a pénze sem volt sok, 755ezer. Nem étem, magyarázzátok meg... :mad:
több mint 15 éve
rezső 494 — Titans fan
A nevével van a baj. Nálunk ahány Williams nevű elkapó, mind bust. Roydell, Paul, Mike.... :/
Egyébként Harris egyáltalán nem edzett a héten és questionable a játéka. Ha nem jön rendbe, akkor Velasco játszik helyette, hát attól azért inkább mentsen meg az ég...de ne legyen igazam 😉 További "jó" hírek: Gage out, Marks doubtful. Brown szintén quest, de Ő így játszik végig, Ford probable, és McCourty még mindig out.
Tehát wr-ben Britt kezd és Hawkins is játéklehetőséget kap, míg a 2. cb továbbra is Verner marad. Remélem a sok rossz között Ford végre játszhat, és ezzel erősödik a passrush.egozo

Roydell azért emlékeim szerint kivétel, egészen jó szezonja volt 2007-ben, de a végére komoly sérülést szedett össze, s már a Chargers elleni playoff-meccsen sem játszhatott - emlékeim szerint Gage volt azon a mérkőzésen az egyetlen használható WR-ünk (úgy is játszottunk 😂 )rezső
Azért Ő sem váltotta meg a világot... 😉egozo
Hát nem, de ő legalább mutatott valamit, ellentétben rokonaival 😊
több mint 15 éve
Igen, a preseasonra emlékszem, de ugye Damian kb. nem volt TCben 😛 Nagyon remélem, hogy nem még egy bust USC WR.tenorx
A nevével van a baj. Nálunk ahány Williams nevű elkapó, mind bust. Roydell, Paul, Mike.... :/
Egyébként Harris egyáltalán nem edzett a héten és questionable a játéka. Ha nem jön rendbe, akkor Velasco játszik helyette, hát attól azért inkább mentsen meg az ég...de ne legyen igazam 😉 További "jó" hírek: Gage out, Marks doubtful. Brown szintén quest, de Ő így játszik végig, Ford probable, és McCourty még mindig out.
Tehát wr-ben Britt kezd és Hawkins is játéklehetőséget kap, míg a 2. cb továbbra is Verner marad. Remélem a sok rossz között Ford végre játszhat, és ezzel erősödik a passrush.egozo

Roydell azért emlékeim szerint kivétel, egészen jó szezonja volt 2007-ben, de a végére komoly sérülést szedett össze, s már a Chargers elleni playoff-meccsen sem játszhatott - emlékeim szerint Gage volt azon a mérkőzésen az egyetlen használható WR-ünk (úgy is játszottunk 😂 )rezső
Azért Ő sem váltotta meg a világot... 😉
több mint 15 éve
rezső 494 — Titans fan
Igen, a preseasonra emlékszem, de ugye Damian kb. nem volt TCben 😛 Nagyon remélem, hogy nem még egy bust USC WR.tenorx

Roydell azért emlékeim szerint kivétel, egészen jó szezonja volt 2007-ben, de a végére komoly sérülést szedett össze, s már a Chargers elleni playoff-meccsen sem játszhatott - emlékeim szerint Gage volt azon a mérkőzésen az egyetlen használható WR-ünk (úgy is játszottunk 😂 )
több mint 15 éve
rezső 494 — Titans fan
Marks is kapott némi büntit, érdekes, pedig ha már a helyszínen a röntgensugár szemű sporik nem is látták, hogy nem volt late hit, az ismétlést azért megnézhették volna... :/egozo
nem late hit miatt, hanem szükségtelen durvaság miatt kapta a sárgát, meg most a büntit, de ettől még visszanézhették volna, s akkor látták volna, hogy nem Orton térdét kapta el (nevetséges, amit velünk csinánjak)
több mint 15 éve
Marks is kapott némi büntit, érdekes, pedig ha már a helyszínen a röntgensugár szemű sporik nem is látták, hogy nem volt late hit, az ismétlést azért megnézhették volna... :/
több mint 15 éve
Tehát wr-ben Britt kezd és Hawkins is játéklehetőséget kap, míg a 2. cb továbbra is Verner marad. Remélem a sok rossz között Ford végre játszhat, és ezzel erősödik a passrush.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Hát azt én is nagyon remélem. Én bízok azért benne örülnék ha hamarosan (1-2 szezonon belül) rendszeresen is játéklehetőséghez fog jutni.
több mint 15 éve
tenorx 14 204 — fő libsi
Igen, a preseasonra emlékszem, de ugye Damian kb. nem volt TCben 😛 Nagyon remélem, hogy nem még egy bust USC WR.