Washington Commanders
28 feliratkozó
2 órája
Forbes egyetlen snapet sem játszott a Giants ellen... Asszem neki ennyi volt nálunk, köszi RR, újabb remek első körös bust.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
21 órája
Féltettem a csapatot saját magától meg warr b staiszikájától,de megvan ez is. A defensetől biztos több kellene a következő két meccsen, mert az offense is jó védelmekkel fog farkasszemet nézni.Igen, elég trap game szaga volt, de megoldottuk 😊
Tibcso14
Elvileg 1996-ban álltunk utoljára 7-2-vel 😮
21 órája
Tibcso14
91
Féltettem a csapatot saját magától meg warr b staiszikájától,de megvan ez is. A defensetől biztos több kellene a következő két meccsen, mert az offense is jó védelmekkel fog farkasszemet nézni.
1 napja
😳
6 napja
Nem lesz egyértelműen jobb ellenfél, uh a minimum a pozitív mérleg! Ha tippelnem kéne a 11-6-ot simán hozni kell...A csoport utolsó hely talán most nem fenyeget, főleg egy esetges vasárnapi győzelem esetén 😊2008-ban álltunk utoljára 6-2-vel...Mondjuk kicsit aggasztó, hogy pont ugyanebben a sorrendben jöttek a vereségek, győzelmek, aztán 8-8 lett a vége és utolsó hely a csoportban 😄
warr_b
warr_b
Tibcso14
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
7 napja
Willie Parker
15 346
Én örülök nektek és sztem ti is örüljetek, h Washingtonba megérkezett egy kis remény!Nem szeretem Daniels játékstílusát szigorúan "szakmai" szemmel, de szurkolói szemmel baromi szórakoztató.
Hosszú távon és éles helyzetben ezzel a gambling stílussal nem biztos, h eredményes lesz, de kétségtelenül látványos és jó nézni.
Látszik rajta a magabiztosság és legalább nem fossa össze magát a tehertől, hanem mer játszatni, kockáztatni és jól áll neki a szerep.
És azért alapszakasz szinten legalább tud nyerni. Ami itt fontos.
Aztán a tapasztalattal még kinőheti magát és fejlődhet tovább. Én szurkolok!
7 napja
Spanyolul is nagyon adja 😂Az Ave Maria megszólalás a legjobb 😀
HAIL MARY game winner! Jayden Daniels found the way to lead the #Commanders to a W! 18-15 Washington with an incredible finish vs the Bears. THIS IS HOW IT IN SOUNDS SPANISH! #NFL #RaiseHail #NFL @elPoderosoDC @Commanders pic.twitter.com/uZVioTKCxC
— Moises Linares (@MlinaresDC) October 28, 2024
warr_b
7 napja
Tibcso14
91
A csoport utolsó hely talán most nem fenyeget, főleg egy esetges vasárnapi győzelem esetén 😊2008-ban álltunk utoljára 6-2-vel...Mondjuk kicsit aggasztó, hogy pont ugyanebben a sorrendben jöttek a vereségek, győzelmek, aztán 8-8 lett a vége és utolsó hely a csoportban 😄
warr_b
warr_b
7 napja
2008-ban álltunk utoljára 6-2-vel...Mondjuk kicsit aggasztó, hogy pont ugyanebben a sorrendben jöttek a vereségek, győzelmek, aztán 8-8 lett a vége és utolsó hely a csoportban 😄
warr_b
7 napja
Spanyolul is nagyon adja 😂HAIL MARY game winner! Jayden Daniels found the way to lead the #Commanders to a W! 18-15 Washington with an incredible finish vs the Bears. THIS IS HOW IT IN SOUNDS SPANISH! #NFL #RaiseHail #NFL @elPoderosoDC @Commanders pic.twitter.com/uZVioTKCxC
— Moises Linares (@MlinaresDC) October 28, 2024
7 napja
2008-ban álltunk utoljára 6-2-vel...
7 napja
Jó, most hibázott egyet, de az ilyen Slye meg York féle szerencsétleneknél két nagyságrenddel jobb.Akkor most jön majd az, hogy valami extra balfasz módon kikapunk a világtalan Giantstől... 😂😬mútkóse sikerült, ez neccesebbvót Szeibert gyerekkérjen bocsánatot...
warr_b
sutianap
7 napja
Seda26
167
Noah Brown, az újonc irányítók legjobb barátja.
7 napja
Akkor most jön majd az, hogy valami extra balfasz módon kikapunk a világtalan Giantstől... 😂😬mútkóse sikerült, ez neccesebbvót Szeibert gyerekkérjen bocsánatot...
warr_b
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
7 napja
Jézus a Mária....
7 napja
Rodaron
2 039
Akkor most jön majd az, hogy valami extra balfasz módon kikapunk a világtalan Giantstől... 😂😬Deal. Csak egyre figyeljetek ha már kikaptok, úgyis 6 gyozelmetek van már, a mi passrushunk is elég bitang lehet ellenünk jobb lenne ha nem jatszana JD…in sake of his ribcage 😁
warr_b
7 napja
Nédda, egy Haszika 😁Akkor most jön majd az, hogy valami extra balfasz módon kikapunk a világtalan Giantstől... 😂😬Oan kis optimista vagy. 😀
warr_b
kishaszi
7 napja
Akkor most jön majd az, hogy valami extra balfasz módon kikapunk a világtalan Giantstől... 😂😬Oan kis optimista vagy. 😀
warr_b
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
7 napja
Tibcso14
91
Akkor most jön majd az, hogy valami extra balfasz módon kikapunk a világtalan Giantstől... 😂😬Talán most nem ez a forgatókönyv fog megtörténni, bár sajnos volt rá példa 😊
warr_b
7 napja
Nekem innen jobban tetszik!Mi a faszom végjáték volt ez 😀Csak ez. 😀
warr_b
A;FK;JD;KJF;LAKEJFLKJVAL;KEJL;JF;EFJ;LFAKJ
— NFL (@NFL) October 27, 2024
JAYDEN DANIELS HAIL MARY! @COMMANDERS WIN! pic.twitter.com/BsQ0Z84Rko
iktriad
Steveson, a DB egy igazi balfasz és még a lasztit is Ő üti az elkapó kezébe!
youtu.be/350FBF5jRJI?si=w6pUSb2CJnPjWQ18
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
7 napja
Gratulálok, ilyen fos játék után nem érdemeltünk győzelmet. Mindenki szar volt, de amit Waldron is Flus művelt az kritikán aluli. Tipikus Bears. Remek meccsek után kijövünk a bye weekr ezzel a játékkal. Mint mondtam teljesen megérdemelten kaptunk ki szóval nem erre fogom, de amúgy 2 ordas nagy holding volt a Hail Marynél.Mi sem voltunk sokkal jobbak... a védelmetek elég bitang. CW meg eddig, hát elég felemás.
Tomcsik
A bírók mindkét oldalra igen fogalmatlanok voltak...
7 napja
Akkor most jön majd az, hogy valami extra balfasz módon kikapunk a világtalan Giantstől... 😂😬Aggyá abbú amit szedsz!!!😆😁🤣
warr_b
7 napja
Tomcsik
8 004
Gratulálok, ilyen fos játék után nem érdemeltünk győzelmet. Mindenki szar volt, de amit Waldron is Flus művelt az kritikán aluli. Tipikus Bears. Remek meccsek után kijövünk a bye weekr ezzel a játékkal. Mint mondtam teljesen megérdemelten kaptunk ki szóval nem erre fogom, de amúgy 2 ordas nagy holding volt a Hail Marynél.
7 napja
Akkor most jön majd az, hogy valami extra balfasz módon kikapunk a világtalan Giantstől... 😂😬