NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Washington Commanders

28 feliratkozó

több mint 12 éve
Bjoca Washington Commanders 292 — ami meghalt nem halhat meg többé
Még a szezon előtt, más topikokban való lesajnálásokból kiindulva, erősen feljavult a Skins idei megitélése. Lesz még pár győzelem és én úgy gondolom hozzászoktok...

az éj sötét és tele iszonyattal
több mint 12 éve
Szesze New York Giants 21 273 — Giants fan
nem biztos hogy meglepődnék ha nem kapnánk ki többet a szezonban (ehhez kell a védelem tavalyi formája, és miért ne jönne ez elő???, vagy az hogy az a kis momentum, most ne a másik oldalra billenjen)
sapka
Azért ezen kicsit felkaptam a fejem 😊 Szép dolog az optimizmus, de azért ez "kicsit" erősnek tűnik
több mint 12 éve
farkaspeti Washington Commanders 763
Ja. Én mindig csak hülyeséget beszélek. A megtestesült ellendrukker. Apage satanas.apeszos
de most komolyan:
eddig minden meccsen fair küzdelmet hoztunk, állhatnánk 3-4 helyett 7-0al is, és nem szólhatna senki semmit ha ez így történt volna, mert 1-1 momentumon mentek el a meccsek (pl. Morgan labdaeldobása, Cundiff, Griffin sérülése, secondary fegyelmezetlensége az utolsó utáni pillanatban+fumblik), sőt a győzelmek elég egyértelműen sikerültek.
szóval mindegyik meccsen megvolt az ami tavaly nem mindig, elég nagy lehetőség a győzelemre...
ha továbblapozol az idei scheduleban mindegyik meccsen valid ellenfélként lépünk fel, sőt szerintem jelenlegi formák alapján többségében esélyesebben (túlzás nélkül), nem biztos hogy meglepődnék ha nem kapnánk ki többet a szezonban (ehhez kell a védelem tavalyi formája, és miért ne jönne ez elő???, vagy az hogy az a kis momentum, most ne a másik oldalra billenjen)
fogalmam sincs miért ez a hatalmas negatívitás részedről, most egyáltalán nem jogos (mert évek most először szinte bármire esély van)

szerk.: sőt Since 2008 the top 10 QBs in Accuracy % have averaged 9.5 wins each year. Robert Griffin III is currently #1 in accuracy %sapka
Végre valaki leírta azt, amit gondolok 😀 eddig meg voltam győződve róla, hogy egyedül vagyok ezzel a véleményemmel, de szerencsére nem. Nagyon remélem, igazunk lesz.

több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
Ja. Én mindig csak hülyeséget beszélek. A megtestesült ellendrukker. Apage satanas.apeszos
de most komolyan:
eddig minden meccsen fair küzdelmet hoztunk, állhatnánk 3-4 helyett 7-0al is, és nem szólhatna senki semmit ha ez így történt volna, mert 1-1 momentumon mentek el a meccsek (pl. Morgan labdaeldobása, Cundiff, Griffin sérülése, secondary fegyelmezetlensége az utolsó utáni pillanatban+fumblik), sőt a győzelmek elég egyértelműen sikerültek.
szóval mindegyik meccsen megvolt az ami tavaly nem mindig, elég nagy lehetőség a győzelemre...
ha továbblapozol az idei scheduleban mindegyik meccsen valid ellenfélként lépünk fel, sőt szerintem jelenlegi formák alapján többségében esélyesebben (túlzás nélkül), nem biztos hogy meglepődnék ha nem kapnánk ki többet a szezonban (ehhez kell a védelem tavalyi formája, és miért ne jönne ez elő???, vagy az hogy az a kis momentum, most ne a másik oldalra billenjen)
fogalmam sincs miért ez a hatalmas negatívitás részedről, most egyáltalán nem jogos (mert évek most először szinte bármire esély van)

szerk.: sőt Since 2008 the top 10 QBs in Accuracy % have averaged 9.5 wins each year. Robert Griffin III is currently #1 in accuracy %

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Ja. Én mindig csak hülyeséget beszélek. A megtestesült ellendrukker. Apage satanas.
több mint 12 éve
Továbbra is tartom: ha ilyen igénybevételnek teszi ki Morrist, ki fog pukkadni. És akkor annyi lesz az offensenek.apeszos
akkor jön más..., és akkor róla fogod ezt mondanisapka
Ja, hát persze. Holnap meg hozzuk vissza BigAl-t. Morris jó, tehát ki kell nyírni. Majd lesz más. Vagy nem. Van időnk, keresgéljünk csak. apeszos
mintha 0-7-tel állnánk, és teljesen kilátástalanul egy csöppnyi hajszálon kapaszkodnánk 😂

több mint 12 éve
Továbbra is tartom: ha ilyen igénybevételnek teszi ki Morrist, ki fog pukkadni. És akkor annyi lesz az offensenek.apeszos
akkor jön más..., és akkor róla fogod ezt mondanisapka
Ja, hát persze. Holnap meg hozzuk vissza BigAl-t. Morris jó, tehát ki kell nyírni. Majd lesz más. Vagy nem. Van időnk, keresgéljünk csak.
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
The Redskins cut RB Ryan Grant to make room for Keiland Williams. Always liked KW. high-effort guy. Good for special teams.sapka
Tessék játszatni Williamset, nálam van GM játékban 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
akkor jön más..., és akkor róla fogod ezt mondani

több mint 12 éve
Royster jelen állapotában semmire sem jó, még mindíg sérült. Ha ilyen marad pont úgy jár mint K.Williams. Repül. Grant egészségesen többet tudna Morrisnak segíteni, nem hinném hogy olyan égető szükségünk lenne egy ST játékosra. Ezzel a logikával inkább Gaffney-t hozta volna vissza.

Továbbra is tartom: ha ilyen igénybevételnek teszi ki Morrist, ki fog pukkadni. És akkor annyi lesz az offensenek.
több mint 12 éve
ST játékos, Grant meg nem, Royster+Morris egyelőre elég

több mint 12 éve
Egy két meccset kivéve momentuma sem nagyon volt. Elzavarta. A Lions azért dobta mert olyan kurva jó volt biztos. Grant meg esélyt sem kapott.
több mint 12 éve
agent T Washington Commanders 815 — 'Skins (& Sens) fan
ennek mi értelme?

Braves on the warpath!!!

Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 12 éve
Dögöljek meg ha értem.
több mint 12 éve
The Redskins cut RB Ryan Grant to make room for Keiland Williams. Always liked KW. high-effort guy. Good for special teams.

több mint 12 éve
agent T Washington Commanders 815 — 'Skins (& Sens) fan
apeszos
Jó, de benne van mindenki, aki nemhogy nem 2013-as, de már idén sincs köze a csapathoz, Landrytől DMacig, szóval nem annyira értem 😊

Braves on the warpath!!!

Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 12 éve
Polombus-szal semmi, inkább a bíróval, aki rádobta a zászlót, mivel ez a "legwhip" csak akkor kéne zászló legyen, ha akadályozza vele a védőt a labdáhozjutásban, erről pedig jelen esetben szó sem volt. nexion218
igen, és nagyon csalódott, hogy visszafújták a Morris futást, +visszanézte és nem látott semmi ilyesmit

több mint 12 éve
nexion218 3 999 — Washington Gyapotkombájnz fan
Polombus-szal semmi, inkább a bíróval, aki rádobta a zászlót, mivel ez a "legwhip" csak akkor kéne zászló legyen, ha akadályozza vele a védőt a labdáhozjutásban, erről pedig jelen esetben szó sem volt. Illetve nem volt hajlandó kommentálni a secondary M. Williams teljesítményét a Cruz TD kapcsán.

"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 12 éve
Ezt most magyarul is ha szabad kérnem, mert szerintem félreértek valamit. Mi baja Polumbussal? Én nem szeretem (nagyon) a palit, de most nem volt rossz, sőt...
több mint 12 éve
Shanahan on Tyler Polumbus’ leg whip, which wiped out a gain inside the Giants’ 15-yard line. Shanahan said his understanding is that it should be called if it interferes with the defenders ability to get to the ball. “In that case, I did not see that. I was disappointed when I did look at the film,” Shanahan said.

…Shanahan wasn’t going to be forthcoming about the 77-yard touchdown pass and if, for example safety Madieu Williams could have played it differently – was he lined up too shallow, for example.

több mint 12 éve
több mint 12 éve
  • Chris Cooley passes physical, officially back with Redskins
  • London Fletcher nursing hamstring strain, status unclear until Wednesday
  • Mike Shanahan: Pierre Garcon’s status remains unchanged
    Garconnak nincs Achilles sérülése, a sajtóban megjelent híresztelések ellenére.
  • több mint 12 éve
    vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
    A hírek szerint Garconnak egy ín is elszakadt a lábában, így néhány hétig még pihenni fog, a bye week utánra várják vissza.
    több mint 12 éve
    Chick Hernandez of Comcast SportsNet has reported that Cooley has passed his physical and is officially a member of the Redskins. apeszos
    “I was pretty giddy yesterday,” he said. “I was waiting for Mike [Shanahan] to call me. Once it was like this is a done deal then yeah I felt good about it. … It’s a [bad] situation for Fred. It’s not what I would have wanted for him. It’s tough for him.

“What I’m looking forward to is coming into a league where everyone has played seven games and I’m 100 percent healthy.”

több mint 12 éve
    Chick Hernandez of Comcast SportsNet has reported that Cooley has passed his physical and is officially a member of the Redskins.