Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 13 éve
espn.go.com/nfl/playoffs/machinenekem csak úgy jött be a skins a WC helyre, ha kikapunk dallastól
ha Chi nyer, NYG kikap, SF nyer
week 17, NYG nyer, SEA veszít, Min kikap
de az is jó, week 17 ha SEA nyer, chic kikap, min kikap
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Ehh, akkor nem szóltam...az a baj, hogy a common games-ben jobbak és az erősebbsapkaDe egyébként ha jövő héten kikapunk, akkor is jobb az NFC rekordunk, nem?nexion218Asszem nem...apeszos
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 13 éve
A WC-al hogy állunk ha kikapunk?az a baj, hogy a common games-ben jobbak és az erősebbsapkaDe egyébként ha jövő héten kikapunk, akkor is jobb az NFC rekordunk, nem?nexion218Asszem nem...apeszos
több mint 13 éve
Most nézem az nfl.com-ot.Division Leaders W L T DIV CONF
[x] 49ers 10 3 1 2-1-1 6-3-1
[y] Packers 11 4 0 5-0 8-3
Redskins 9 6 0 4-1 7-4
Wildcard W L T DIV CONF
Seahawks 9 5 0 1-3 6-4
Vikings 9 6 0 3-2 6-5
In The Hunt W L T DIV CONF
Bears 8 6 0 2-3 5-5
Giants 8 6 0 2-3 7-4
Cowboys 8 7 0 3-2 5-6
Ez alapján ők 6-6, mi 7-5 lennénk NFC ellen, még ha kikapunk is!
több mint 13 éve
az a baj, hogy a common games-ben jobbak és az erősebbDe egyébként ha jövő héten kikapunk, akkor is jobb az NFC rekordunk, nem?nexion218Asszem nem...apeszos
több mint 13 éve
De egyébként ha jövő héten kikapunk, akkor is jobb az NFC rekordunk, nem?nexion218Asszem nem...
több mint 13 éve
Csak nyertek a szentek.. köszönjük.apeszosde mindegy is, csak akkor vagyunk bent, ha nyerünk jövő héten
több mint 13 éve
De egyébként ha jövő héten kikapunk, akkor is jobb az NFC rekordunk, nem?
több mint 13 éve
Csak nyertek a szentek.. köszönjük.
több mint 13 éve
Beszarok ezen a pöcs Romon...
több mint 13 éve
igazából mindegy is, a dallast le kell győzni és akkor fix helyünk van, amit senki sem tud elvenni+hazai pálya
több mint 13 éve
Attól félek, kikapott a Steelers, a Ravens nem nagyon fogja erőltetni...ja, korábban rosszul tudtam, kárakárhogy számolom, mindenképp kell az utolsó heti győzelem is😕sapkaÉn mondtam...apeszos
sapka
És a Saints is...
több mint 13 éve
ja, korábban rosszul tudtam, kárakárhogy számolom, mindenképp kell az utolsó heti győzelem is😕sapkaÉn mondtam...apeszos
több mint 13 éve
akárhogy számolom, mindenképp kell az utolsó heti győzelem is😕sapkaÉn mondtam...
több mint 13 éve
akárhogy számolom, mindenképp kell az utolsó heti győzelem is😕
több mint 13 éve
Ez nagyon lightos volt....apeszosA győzelem az győzelem.
több mint 13 éve
Ez nagyon lightos volt....
több mint 13 éve
GRATULÁLOK!!!
több mint 13 éve
Zabszem effektusom van.. 😀
több mint 13 éve
lehet a kérdezőnek volt agyrázkódásaVaaaagy valójában a kérdező a hülye! 😀nexion218hoppá😊Miért? Nem tudta megmondani mennyi 2+2? Nem volt jó a kérdés...apeszos
Complete #Redskins inactives: Polumbus, Banks, So'oto, Gettis, Grossman, Muckelroy Briscoe
kis infó(Maurice Hurt played right tackle during his senior season at Florida and started four games.)sapka
több mint 13 éve
Vaaaagy valójában a kérdező a hülye! 😀hoppá😊Miért? Nem tudta megmondani mennyi 2+2? Nem volt jó a kérdés...apeszos
Complete #Redskins inactives: Polumbus, Banks, So'oto, Gettis, Grossman, Muckelroy Briscoe
kis infó(Maurice Hurt played right tackle during his senior season at Florida and started four games.)sapka
több mint 13 éve
hoppá😊Miért? Nem tudta megmondani mennyi 2+2? Nem volt jó a kérdés...
több mint 13 éve
ez a probléma, szerintem a magyar socceron kívüli bajnokságban nem fordulhat elő, de 😀sapkana jó, én is "költői" túlzásnak szántam, de most, hogy így mondod, nekem rémlik vmi 1500 méter futástól elcsigázott láblabdász sztár, ahogy szemérmetlenül bevallja meccs utáni élő interjúban, hogy azért kaptak ki, mert a félidőt is a klotyón töltötte.... 😀
több mint 13 éve
hoppá😊Complete #Redskins inactives: Polumbus, Banks, So'oto, Gettis, Grossman, Muckelroy Briscoe
kis infó(Maurice Hurt played right tackle during his senior season at Florida and started four games.)
több mint 13 éve
ez a probléma, szerintem magyar socceron kívüli bajnokságban nem fordulhat elő, de 😀