NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 708
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 12 éve
Meglepődtem. Garcon meg ennyi pénzért jól elvan. Valami gubanc lehet itt a dokikkal, Garcon sem akarja a műtétet, mint Landry. apeszosGarcon szerintem azért nem akarja, mert azzal lőnének a szezonjának. Megpróbálja így kihúzni, hátha pár meccset még játszthat idén, aztán legfeljebb offseasonban helyrerakatja azt a lábujjat.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Nem akartok lejönni a Chilibe egy közös meccsnézésre? A Steelers csapat minden héten itt nézi a meccseket. Szívesen látunk bárkit.Elég kevesen vagyunk pestiek... Talán csak Bjoca.
Chili bár, Bp. VII. ker Damjanich útpolamalu
több mint 12 éve
Nem akartok lejönni a Chilibe egy közös meccsnézésre? A Steelers csapat minden héten itt nézi a meccseket. Szívesen látunk bárkit.Chili bár, Bp. VII. ker Damjanich út
több mint 12 éve
Holnap lesz a napja annak, hogy a sapka által kreált "csak Garconnal győzünk" átok megtörik. 😊
Braves on the warpath!!!
Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 12 éve
"Testing on Redskins ILB London Fletcher has confirmed that he did not suffer a Week 7 concussion.Fletcher has been dealing with "balance issues" recently, and also suffered a hamstring injury in last week's loss to the Giants. Perhaps it's a higher being giving 37-year-old Fletcher a heads up that he is not gonna play forever. Fletcher did practice fully on Friday. He'll be a game-time decision in Week 8."
Meglepődtem. Garcon meg ennyi pénzért jól elvan. Valami gubanc lehet itt a dokikkal, Garcon sem akarja a műtétet, mint Landry.
több mint 12 éve
Redskins HC Mike Shanahan rules Garçon and Meriweather out. LB London Fletcher gets good news on his test, is questionable for Sunday. vassadiNo para Fletcher játszik úgyis majd. Ha ő Q akkor szinte tuti játszik , nem hagyna cserbe fantasyban 😀😀 Amugy Meriweather attól a nyomorék ütközéstől van offon ami bemelegítésnél történt?
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Redskins HC Mike Shanahan rules Garçon and Meriweather out. LB London Fletcher gets good news on his test, is questionable for Sunday.
több mint 12 éve
Úgy legyen....de meglepődnék ha játszanaapeszosarra számítok, hogy fogsapka
több mint 12 éve
...de meglepődnék ha játszanaapeszosarra számítok, hogy fog
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
www.washingtonpost.com/blogs/football-insider/wp/2012/10/25/london-fletcher-undergoing-tests-for-balance-problem/Tedd hozzá Fletchert is...apeszosmiért tenném?
hol olvastad, hogy nem fog játszani?sapka
www.washingtonpost.com/blogs/football-insider/wp/2012/10/25/redskins-preparing-to-play-without-london-fletcher-if-needed/
Kategórikusan ugyan nem jelentették ki, de meglepődnék ha játszana
több mint 12 éve
Tedd hozzá Fletchert is...apeszosmiért tenném?
hol olvastad, hogy nem fog játszani?
több mint 12 éve
sérültlista:redskinsfan.hu/a-partvonal-mellol/
Coach Mike Shanahan said Logan Paulsen, not Chris Cooley, will be the Redskins' No. 1 tight end with Fred Davis out for the season.
Pierre Garcon (foot/toe) admitted he can't run full speed right now.
Redskins SS Brandon Meriweather (knee) has resumed practicing, but isn't expected to play in Week 8.
Meriweather is targeting a Week 9 return, but beat writer Chris Russell believes after the Redskins' Week 10 bye is more realistic.sapka
Tedd hozzá Fletchert is...
több mint 12 éve
sérültlista:Coach Mike Shanahan said Logan Paulsen, not Chris Cooley, will be the Redskins' No. 1 tight end with Fred Davis out for the season.
Pierre Garcon (foot/toe) admitted he can't run full speed right now.
Redskins SS Brandon Meriweather (knee) has resumed practicing, but isn't expected to play in Week 8.
Meriweather is targeting a Week 9 return, but beat writer Chris Russell believes after the Redskins' Week 10 bye is more realistic.
több mint 12 éve
Azon kívül hogy kicsi, szvsz a legjobb DB a csapatnál.
több mint 12 éve
seattleből ezért lett elküldve, mert kicsi a bors
több mint 12 éve
Wilson viszonylag méretes CB és úgy rémlik Cruz jóval kisebb tőle, szóval bőven tudott volna vele mit kezdeni.nexion218erre nem jól emlékszel, Wilson a legkisebb corner nálunk, 5-9 magas (mondjuk Cruz sem sokkal magasabb), de Wilson azért nem jammel, mert elnyomnák, de ettől még jó játékos, nem fizikális de jó
szerk. www.rotoworld.com/player/nfl/4229/josh-wilson
szerk.2. a teljesség kedvéért csökkenő sorrendben😀
Griffin 6'0
David Jones 6'0
Crawford 5'11
Hall 5'10
Wilson 5'9
saját kedvből a safetyk:
Doughty 6'1
Williams 6'1
Gomes 6'0
Vödör 5'11
Pugh 5'11
szóval idevéve Riley (6'1) +Fletchert (5'10), igencsak undersized a back seven!
több mint 12 éve
Hall+Wilson az utolsó játékról...Máshol, de olvastam én is ezeket.... Maradjunk annyiban, hogy Wilson süllyedjen el. Lényegében végignézte, ahogy Cruz elfut mellette, meg se próbálta jammelni. Wilson viszonylag méretes CB és úgy rémlik Cruz jóval kisebb tőle, szóval bőven tudott volna vele mit kezdeni. Egyedül a versenyfutást nem kellett volna, a végeredményt meg ismerjük...
washingtonexaminer.com/redskins-cbs-explain-giants-td-defend-scheme/article/2511605#.UIlbfcUxqCJ
sapka
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 12 éve
olvasgattam közben egy hírcsokrot is, beírkálomhosszabb olvasmány RGIII vs Luck:
fifthdown.blogs.nytimes.com/2012/10/23/luck-vs-griffin-a-statistical-comparison/
Garcon: A korábbi begyulladt 'kapszulájáról' kiderült súlyosabb baja van, The ligament is ruptured inside of the capsule, and it has been labeled as a fairly serious injury.
Fletcher: did not practice, will see a neurologist because having problems with his balance
Hall+Wilson az utolsó játékról...
washingtonexaminer.com/redskins-cbs-explain-giants-td-defend-scheme/article/2511605#.UIlbfcUxqCJ
több mint 12 éve
ha már tőlem indult😛, azt hiszem Bjoca fogta meg igazán jól a dolgotcsupán arról van szó, hogy én nem lepődnék meg ha ez így történne, Szesze viszont igen; na bumm😉
több mint 12 éve
A 8-8 teljesen az én véleményem, az idény eleje óta mondom, teljesen kielégítene így elsőre. A legnagyobb problémám ezzel a csapattal az a bizonyos momentum, ami miatt veszítünk. Mert ugye a "volna" nem játszik. Olyan játékossal nem találkoztam. Ha az nem lett volna, ha ez nem lett volna... és társaik. De volt. És nem látom, hogy ez változna. A defense jelenlegi állapotát tekintve csoda hogy van egyáltalán három győzelem. És az se rajtunk múlott. Én is mondjak olyat, hogy ha Eli nincs katasztrofális formában, nemhogy momentum, de esély sem lett volna. Tovább megyek: ha Griffin nem játszik ilyen jól (volt rá esély valljuk be) a tavalyi offense formája az idei defense formájával egybekötve szagolnánk alulról az ibolyát. Mint ahogy a támadók remek statisztikái sem vittek minket a csoport élére. Mindegy is, én kicsit elvesztettem a türelmemet, egy ideje húzzák már. Kitűnőek vagyunk, szuperek, csak éppen tök utolsók a csoportban. Az idény felénél. Még az is bejöhet, amit Sapka mond. De az a ló túloldala.
több mint 12 éve
Az sztem se esélytelen, de a kettő azért messze van egymástól 😊 Én sok NFC East meccset láttam idén, majdnem az összeset. Jelenleg mindent egybevetve magunkat tartom a legjobbnak a 4 csapat közül, de egyikünk csop.győzelme se lenne túlzottan meglepő, nincs nagy különbség a 4 csapat között jelenleg, bár én semmiképp sem mondanám, h jobbak lennétek a Philly, Dallas párosnál.Elnézve a meccseket ha most veretlenül állnánk, senki nem szólhatna egy szót se: minden meccsen végig versenyben voltunk a győzelemért, ráadásul rendszerint elég jó játékkal, főleg offense oldalon. Ha abból indulok ki, hogy a címvédő bajnokcsapat, azaz ti épphogy megúsztátok, nem annyira meredek megállapítás - figyelembe véve az eddig mutatott játékot is - hogy hozhatjuk a maradék meccseket. Persze nem így lesz, már csak statisztikailag is valószínűtlen. Nem láttam még a másik két East csapatot (DAL, PHI)idén játszani, de a hírek alapján szerintem mi jobbak vagyunk náluk és hátralévő meccsekből 5-öt az East-en belül játszunk... Én vhol Sapka és Apeszos véleménye között érzem az igazságot. 8-8 vagy esetleg egy 9-7 teljesen jó lenne és nem esélytelen.nexion218Még a szezon előtt, más topikokban való lesajnálásokból kiindulva, erősen feljavult a Skins idei megitélése. Lesz még pár győzelem és én úgy gondolom hozzászoktok...BjocaÉn nem sajnáltalak le titeket szezon előtt, de az tény h nem vártam ilyen jó játékot idén még Griffintől, a védelem viszont sokkal gyengébb mint az várható volt sztem. Összességében én nem látom, h olyan jó lenne ez a csapat, h akárcsak minimális esélye lenne innentől veretlenül zárni, de ha ez mégis megtörténik akkor elsőként fogok gratulálni hozzá 😊Szesze
Körbeveréseket várok csoporton belül és nem lenne meglepő, ha 9-7el meg lehetne nyerni az East-et idén. (ebből kifolyólag pedig meglepődnék, ha a csop győztesen kívül más is bejutna innen a PO-ba)
több mint 12 éve
Elnézve a meccseket ha most veretlenül állnánk, senki nem szólhatna egy szót se: minden meccsen végig versenyben voltunk a győzelemért, ráadásul rendszerint elég jó játékkal, főleg offense oldalon. Ha abból indulok ki, hogy a címvédő bajnokcsapat, azaz ti épphogy megúsztátok, nem annyira meredek megállapítás - figyelembe véve az eddig mutatott játékot is - hogy hozhatjuk a maradék meccseket. Persze nem így lesz, már csak statisztikailag is valószínűtlen. Nem láttam még a másik két East csapatot (DAL, PHI)idén játszani, de a hírek alapján szerintem mi jobbak vagyunk náluk és hátralévő meccsekből 5-öt az East-en belül játszunk... Én vhol Sapka és Apeszos véleménye között érzem az igazságot. 8-8 vagy esetleg egy 9-7 teljesen jó lenne és nem esélytelen.Még a szezon előtt, más topikokban való lesajnálásokból kiindulva, erősen feljavult a Skins idei megitélése. Lesz még pár győzelem és én úgy gondolom hozzászoktok...BjocaÉn nem sajnáltalak le titeket szezon előtt, de az tény h nem vártam ilyen jó játékot idén még Griffintől, a védelem viszont sokkal gyengébb mint az várható volt sztem. Összességében én nem látom, h olyan jó lenne ez a csapat, h akárcsak minimális esélye lenne innentől veretlenül zárni, de ha ez mégis megtörténik akkor elsőként fogok gratulálni hozzá 😊Szesze
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 12 éve
Sapka is csak lehetőségként említi meg.Még a szezon előtt, más topikokban való lesajnálásokból kiindulva, erősen feljavult a Skins idei megitélése. Lesz még pár győzelem és én úgy gondolom hozzászoktok...BjocaÉn nem sajnáltalak le titeket szezon előtt, de az tény h nem vártam ilyen jó játékot idén még Griffintől, a védelem viszont sokkal gyengébb mint az várható volt sztem. Összességében én nem látom, h olyan jó lenne ez a csapat, h akárcsak minimális esélye lenne innentől veretlenül zárni, de ha ez mégis megtörténik akkor elsőként fogok gratulálni hozzá 😊Szesze
az éj sötét és tele iszonyattal
több mint 12 éve
Még a szezon előtt, más topikokban való lesajnálásokból kiindulva, erősen feljavult a Skins idei megitélése. Lesz még pár győzelem és én úgy gondolom hozzászoktok...BjocaÉn nem sajnáltalak le titeket szezon előtt, de az tény h nem vártam ilyen jó játékot idén még Griffintől, a védelem viszont sokkal gyengébb mint az várható volt sztem. Összességében én nem látom, h olyan jó lenne ez a csapat, h akárcsak minimális esélye lenne innentől veretlenül zárni, de ha ez mégis megtörténik akkor elsőként fogok gratulálni hozzá 😊